<333

idag hade vi elevensvaldag. nu har jag NV med jennifer,felicia,hannah,tirran & några fler från klassen. de är iallafall roligare än träslöjd som vi hade förut. vi fick göra kritor , jag&tirran gjorde röda. o sen fick vi göra slime & min,tirrans blev väldigt hård , vi kanske gjorde fel? hehe
ikväll ska jag träna igen. igår körde jag,evelyn&jennifer badminton o idag ska jag på dans & imorrn ska vi springa med carro :)

idag är det bara 18dagar kvar tills min fjortonårsdag. längtar hihi (a)
har skrivit en önskelista & vill bara ha detta ;
1. mobil w660i sony ericsson svart !!!
2. presentkort (pengar)
3. plattång
4. tröja från MQ
5. beckfilmer
6. smink
7. underkläder
& en pojkvän skulle va trevligt o ha en söndagsmorgon denna datum; 17/2 <3 (a)

penniiiiifer

idag har jag varit med jennifer. vi var först överens om att träffas kvart över 12, men ändrade till ett, o sedan ändrade vi till kvart över ett för jennifer blev tvungen o städa rummet, o jag skulle äta så vi ändrade till halv två. haha. men när vi väl träffades så gav vi varandra våra tröjor som vi hade lånat igårkväll. sedan gick vi till vaskos o jennfier köpte pizzabröd&cola. & sedan satt vi o snackade i en halvtimme typ. bara hon&jag där så vi kunde snacka om allt. sedna köpte jag en cola också , med lite av jennifers pengar (a). sen gick vi ut efter typ en&½ timme. gick till konsum & kollade på hårfärg, eftersom jag ska klippa&färga håret imorrn :) sen träffade vi sebbe i 6b & snackade med han en stund. om att gränderna inte är tungelsta (ööh?) haha. o sen fortsatte jag&jennifer till skolan(?) . där såg vi två småbarn uppe på skolans tak o spottade på varandra, (trevligt verkligen). men där stog vi o dansa lite o snacka . men sen blev de så kallt att vi gick med frusna fötter hem. på vägen fick både jag o jennifer damp. för jennifer skulle säga en sak, men glömde bort. hon började på en mening & jag försökte fortsätta men de gick inte så bra..

men nu sitter jag här & hoppas att mitt hår blir fint imorgon. ska klippa bort allt de slitna, mer tapper & färga mörkbrunt . -hälsa mig lycka till ;) imorgon fyller också viktor&anton fjorton ! grattisgrattisgrattis i förskott ;D<33
pusshej

disco & kärlek (a)

igår hade vår klass, 7B disco för klass 1-3 . fixade mig först hos evelyn& sedan gick vi till skolan . vi kom nästförst, & väntade på fillan som hade nyckeln. sen tog vi bort alla bort i matsalen & fixade godiset, musiken. kl 6 kom alla, & de var ganska många, 87 st. discot gick bra , tycker jag. fast inte dom vuxna, för vi får inte ha mer disco nu , eftersom alla inte skött sig ?:s för att några gick in&ut hela tiden ..(tack vare dom som kom dit & hade inget o göra där? (a)haha )

jag vill bara om vi är säkra på att det funkar nu . med att prata med varandra, träffas & inte så mkt bråk.. annars om det blir som förut är det ingen idé, och det vet du också. men jag gillar dig väldigt mycket nu igen & hoppas att det funkar!<3

han som inte bara säger att han älskar mig utan även bevisar det.
han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar mig.
han som inte döljer något utan berättar precis allt som det är.
han som uppskattar mig och allt jag gör för honom.
han som håller mig i handen när alla andra ser på.
han som verkligen lever för endast mina kyssar.
han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
han som jämt ställer upp och alltid finns där för mig.
han som aldrig skulle kunna tänka tanken av att svika mig.
han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är mig.
han som skiter i alla andra tjejer han kan få, för jag är allt han vill ha.
han som ringer upp varje gång jag lagt på.
han som aldrig lämnar mig, han förtjänar min kärlek!

grattis hannah fjorton år!

i tisdags var vi o körde badminton, jag jennifer&evelyn. fan va nice de var. värsta träningen med sittapps, armhävningar, upphopp, springade, skratt. tränade i en timme o sen duschade vi där o senare kom jennifers pappa o hämta oss.
igår, onsdag. började dansen igen , äntligen !! de var faktiskt skön träning igår på dansen också. vi kollade först på dansuppvisningen & ja, jag såg väll okej ut, hehe (ska kolla på filmen snart). men vi lärde oss en ny uppvärminsdans, o sen gjorde vi sittapps, armhävningar, plankan & sjöng "lilla snigel akta dig". sen åkte jag hem o duscha.
o imorsse var jag så jävla trött, var nära på att skolka för ja var så jäävla trött, men tvingade mig upp för de var ju faktiskt hannahs födelsedag ! så jag gick upp , tog lite mjölk med flingor, sminkade mig med nya sminket som jag fick av mammi igår (a) o satte på mig mina vita jeans, grått linne & en blöt grå tjockiströja . de regnade lite ute, men jag hittade inget paraply så jag gick ut o mötte jennifer&evelyn. när vi var framme till skolan blåste vi upp tre ballonger, moa hade med sig två & jag en. vi skrev grattis på dom & gnuggade mot håret o satte upp i taket ovanför hannah i klassrummet.
sedan hade vi musik ; gitarr. nv, lunch, slöjd ; får ingen hjälp av cpläraren.., språkval ; spanskaläraren minskade min penna, engelska ; test & de gick väll sådär.

jag har ju nyårslöfte om att plugga mer, (fast inte bli en plugghäst!) så såhär har jag fått på senaste läxorna ;
spanska - 2 av 6
engelska - 1 av 15
nv - 15 av 16..

JAG VILL HA SOMMAR !!!

(klicka för större bild)
dagens kläder :
vitt halterneck linne från H&M
grå shorts från new york
rosa ballerinaskor från skopunkten
(klicka för större bild)
dagens kläder :
blå långarmad tröja från new york
grå jeans med svart på fickorna från H&M
lila,gula adidas skor från adidas
(klicka för större bild)
dagens kläder :
grått,rosa linne
svart väska från indiska
vita shorts från vero moda
vita leggins från H&M
(klicka för större bild)
dagens kläder :
ljusblå bikini överdel från stadium
mörkblå bikini trosor med vita blommor från cubus

klääder

har igentligen ingenting o skriva. viktor ville bah att ja skulle, hehe
men idag har jag inte gjort så mkt. kollat på film med kristin typ hela dan & svullat (a)
men imorrn ska jag,jennifer&evelyn träffa några som vi inte känner , iallafall inte jag&jennifer. peronserna heter ; anders, nisse(jonatan) & nån till .. öhm , får hoppas att nån är snygg (a) hihi.. sen när ja kommer hem så ska mammi vara hemma enligt mig (hon åkte till gävle idag) & då ska vi beställa kläder (;
har inge mer o skriva nu , pussar http://karii-n.bilddagboken.se/

inget liv, så dom förstör för andra

igår kollade jag en stund på efterlyst på trean. en kille som var gay o gjorde träff med andra. men sedan när dem kom hem till han, eller träffades på stan, så bara pang poff, försöker "mördaren" ta livet av den han träffa. binder fast han o sticker kniven i nacken. -säger bara; skaffa ett normalt liv!
imorsse gick jag,therese&silje till syskonstugan&rodret o satte upp discolapparna till vårt disco som vi ska ha den 25/1. på vägen tillbaka till skolan såg vi en polisbil som körde snabbt. när jag hade kommit hem berättade pappa för mig "det har varit två rån i västerhaninge. anders(pappas jobbarkompis) fru gick av bussen vid kvart i nio o såg några barn, trodde hon, sparka på en dörr. så hon skrek; va håller ni på med?! då siktade dom en pistol mot henne o hon slängde sig bakom en buss & ringde polisen."
nu pratar jag med mickan som är i chile på msn. där har de brunnit ca 70hus & man kunde se de ifrån hennes altan. & sen dagen efter brann det igen lite närmare o de kom aska till dom . asså shit , vill att du kommer tillbaka mikaela!<3 jag saknar dig.
idag berättade också min syster för mig att hennes lärares son gick hem som vanligt, men när han kom hem så var det en man därinne , en rånare. han gick direkt när sonen kom hem & han snodde tv;en, datorn, bilen medmera.

varför inte ta livet av sig, eller göra något åt saken, om man kanske har problem? varför råna banker, göra inbrott i hem, våldta, sätta eld på något, ljuga för människor att säga "jag gillar dig, kan vi träffas" & sen döda människan. varför döda människor för att man tkr de är kul? det är inte kul för dom som kände personen mycket. -skaffa ett liv!

japp!

igår satt jag o kristin o kollade på ett program på 3;an kl 20.00 . ett pogram som en tjej som ville ha stolek noll. då kollade jag o kristin på datum hur mycket mitt BMI är. - underviktig var jag , 17,1 hade jag & mellan 19-25 är vanligt.. 5kg skulle ja gå upp om ja skulle ha normalt BMI. men iallafall , på pogrammet hade hon personlig tränare. gud va skönt tänkte vi. en tränare som säger allt man ska göra, & man skippar inte träningarna . vilket jag gör typ alltid? eller dansen skippar jag då&då för att jag inte pallar efter en lång skoldag. men de här året ska ja försöka gå på varje träning. dansen börjar nästa onsdag. idag har ja varit onyttig, choklad, &godis. nu tänker särkert alla mina vänner "men shit karin du är ju jättesmal!" . jag vet att jag kanske är lite liten, men ja vill träna mer & inte äta så mkt godis o onyttigheter varje dag. -ni säger inget åt de, :) men idag, eller efter helgen skare bli ändring. mitt nyårslöfte har inte varit så bra än . men fan , nuså ;)

fredag 18/1 - skolan
lördag 19/1 - träna, plugga
söndag 20/1- träna, plugga
måndag 21/1 - skolan, plugga
tisdag 22/1 - skolan, träna, plugga
onsdag 23/1 - skolan, träna, plugga
torsdag 24/1 - skolan, träna, plugga , hannah fyller fjorton!
fredag 25/1- skolan, disco för småbarnen
lördag 26/1- träna, klippa håret ganska mkt :s & färga mörkbrunt
söndag 27/1 - plugga , viktor&anton fyller fjorton

nyårslöften; minde godis! mer pluggande på läxorna/prov! träna mer!

skola,träning,brbskolan.

DAGENS:....
klädsel: Blå jeans, grått linne, grå tjockiströja. sen mjukis&linne, sen jeans,tjockiströja.
frisyr: först knut, sen utsläppt
låt: just an old boyfriend
tv: nåt i 10min typ
vill ha: presenter
sjuka: inget
tråkigaste: tidig uppstigning
roligaste: träningen & brb skolan
-----------------------------------------------------------------------------------
SENASTE PERSON SOM...
sov i din säng: förutom jag så vare viktor
såg dig gråta: jag gråter i smyg
fick dig att gråta: säger inte..
fick dig att börja skratta: typ viktor&jennifer
du gick på bio med: jennifer&hannah
du gick på stan med: öh.. ?
skickade ett e-mail till dig: bilddagboken
skickade ett sms till dig: pappa
skickade ett lunarinlägg till dig: itne medlem
---------------------------------------------------------------------
HAR DU NÅGONSIN...
sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: Ja.
bråkat med ditt husdjur: haha jo
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: näpp
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAR DU NÅGONSIN VARIT I...
Norge: nej
Danmark: nej
Finland: nej
Island: nej
USA: nej
Tyskland: nej
Frankrike: nej
Spanien: ja
Italien: nej
Kroatien: nej
Grekland : nej
Österrike: nej
Schweiz : nej
Thailand: nej
Kanada: nej
Brasilien: nej
Belgien: nej
--------------------------------------------------------------------------

Annat...

Vad är du mest rädd för: läskiga människor
Vart vill du gifta dig: ute
Vem hatar du verkligen: säger ikke.
Varit kär: jaa,många gånger
Kör du bil: haha nej
Har du ett jobb: nej
Gillar du att ha folk omkring dig: gillar mest o va ensam, eller med en person.
Är du ett hälsofreak: nej
Är du ensam nu: nej . syster sitter brevid
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: ja om ngn sjunger på den hela dan
-------------------------------------------------------------------

FAVORIT...
Rum i huset: mitt rum
Typ av musik: typ allt. utom rock o sånt.
Parfym: ?
Månad: februari, juni,juli, & december lite
Mat: taco, pasta
Dricka: MER, festis & redbrull
Godis: choklad & banana
Tidning: frida & mitt i haninge (a)
Film: ?
Skådis: ingen aning
Djur:
katt,hund

------------------------------------------------------------------
DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit:
nej
Köpt någonting: ja
Varit sjuk: nej
Sjungit: ja
Sagt "Jag Älskar Dig": nej
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: ja
Träffat någon ny: ja
Saknat någon: ja
Kramat någon: ja
Kysst någon: nej
Ätit: ja

kvinnligaproblem

efter lunchen pallade inte jag&jennifer med. båda vi hade så jäävla ont i magen. kändes som att man var garvid , åttonde månaden typ. asså usch, fan , bussjäveln skulle komma efter en timme o vi pallade inte vänta på den, så vi gick hem, fyfan va jobbigt de var! stannade o tog ljupa andetag några gånger o ba "åååh kan ingen skjutsa oss hem?!" sen hemma så tog jag alvedon & en värmedyna på magen. guud va skönt. &så tog ja lite glass hihi. nu har mensvärken gått över litegrann men magen är frtf svullen..
nej men nu ska ja ta lite mer glass som jennifer också skulle göra &fortsätta se på eva&adam filmen, som jennifer också skulle göra, haha
pusssar

fem veckor kvar (a)

orkar inte göra värsta långa inlägget så skriver bara lite smått&gott .

Lördag - myspyskväll med tjejorna jennifer,hannah,moa,tirran&carro. gick o köppte 3glasspaket,chokladsås,grädde&chokladpudding. gick hem till carro o gjorde de till en tårta . hihih, gott faktiskt. fick sen skjuts hem av moas mamma vid 10.
Söndag - åkte till haninge centrum med mammi&rebecca. rebecca tog nya hål i öronen & sedan fick vi en klubba var, haha. gick sen in till MQ & jag visade min tröja som jag verkligen vill ha i födelsedagspresent! mammi verkade tycka den var fin, trots priset(799kr) hihih. sen åkte vi hem & gud vad trött jag har varit hela dagen, bara massa jäsp.

om du kan vara jättesnäll o ge mig en liten födelsedagspresent om exakt 5veckor (17/2-08) så fåru här min önskelista ;
1. mobil sony ericsson W660i !!!
2. presentkort H&M/ MQ/ cubus/ ginatricot/ bikbok
3. beckfilmer
4. plattång
5. underkläder
6. smink (mascara&foundation)
7. tröjan från MQ 799kr
pusshej <3 :)

bättre hälsa

idag vaknade först halv 7 & var inte pigg, såklart somnade jag om & vaknade tjugo i 8. blev lite försenad.. men väl när jag kommit till skolan läste vi , & sedan hade vi NV , vilket då fick jag aaasont i magen. mådde så jävla illa & fick en ipren tablett av jennifer. som ni kanske vet tar jag inte tabletter (kan inte svälja..) så jag tuggade på den, USCH! sen efter nv lektionen så skulle vi ha spanska, men eftersom mickan är i chile & evelyn var mattant så skulle jag vara ensam, men skolkade ist.. jag gick till fillan&evelyn vid matsalen o var där , mattanter ba "haru håltimme eller?" jag ba "joo..." sen sa dom "bara du inte skolkar från ngn lektion så får du vara här.." ups :P men sen ville jag bara ha drick alvedon så jag gick upp till läkaren ovanför vår skola o frågade om jag kunde få lite. först fick jag vänta & sedan fick vi snacka lite om vad de kan vara - mensvärk "/ . men jag fick iaf alvedon & gick sedan ner till matsalen& åt spagetti med köttfärsås. & sedan hade vi idrott . aj min mage! vi hade kondiskonsträning & fan va jobbigt de var faktiskt.. speciellt med en mage som håller på o dö . men gjorde allt iaf - stolt. sen fick vi ligga stilla med släkta lampor&lugn musik i gympahallen , sååå skönt! haha jag&moa hade knytigt ihop jennifer snören på skorna :$ hihihi. men efter idrotten hade vi de tredje svenskatestet - gick piss! o sen läste vår lärare i en bok. o sen planerade vi vårt disco som vår klass ska ha den 18/1 för småbarnen. jag ska göra plansherna med tirran&silje o sen ska ja fixa priser med evelyn. hoppas nu bara att min mammi inte ska vara med där o fixa ,eller de kanske inte gör så mkt ?eller jo . hih . sen slutade vi & jag gick hem o har nyss ätit en god banan . ska nu försöka hålla mig från choklad . bättre hälsa helt enkelt. & ska träna lite ikväll ;)
pussar från karin <33

vänner.

skolan började igår&den var normal . vanliga lektioner till kl 12 & då åkte jag,jennifer o evelyn till handen c. jag hade bara 100kr (omg), medans dom andra hade typ 600 :O! jag är fan fattig som en myra, kanske har 20kr nu :s men får spara nu & se vad jag får på min födelsedag (a) på vägen hem träffa vi sakina&hennes kompisar o så drack vi redbull , haha we love redbull ;D
idag, skola igen dåra. blev osams med några, men med lite snack me dom personerna så blev allt löst :) efter skolan gick jag&jennnifer hem till evelyn & senare kom sakina. vi kolla i skolkatalogen, dömde dom på tven, skratta, ringde några&mkt mer . lärt känna sakina idag ra, hihih. hon ska också börja i vår klass snart, hoppasjag! :)
skulle igentligen till elw på fredag, men jag,jennifer,evelyn,sakina&kanske fille sticker dit nästa seven ist. vi ses väll ? (a)

närmaste dagarna;
onsdag 9/1: plugget, träna!
torsdag 10/1: plugget, sakinas skola
fredag 11/1: plugget, myspys
lördag 12/1: badminton me pappi
söndag 13/1: ?

idol 2008 , du kommer se mig där

jag kan verkligen inte somna på kvällarna ! somna vid tre igår när jag gick o la mig 11 :s de är fan jobbigt o gå o lägga sig, man kan inte sova, de blir för varmt, man är inte trött o tänker på allt..& usch.
men iallafall , idag jennifer trodde att hennes lillasyster hade fått magsjukan, så vi stack aldrig till handen. men gick ut o åkte pulka ist , haha . eller vi åkte typ tre ggr. resten av tiden satt vi o snacka, men gick sen hem efter en timme o bytte om , blev varma & sen stack jag o jennifer hem till evelyn, där vi satt o kollade på film, snackade, sjöng fint (naat) & tog kort på varandra. jag som inte hade nå smink på mig blev såklart fulast på fotorna :$ menmen, hoppas dom raderade alla(a) sen gick jag&jennifer hem klockan sex o åt.

imorrn börjar plugget igen då. hur långt är de kvar till sportlovet? (a) de ända roliga som händer nu är väll elw 11/1 & min födelsedag 17/2.
o sen sportlov, mickan kommer hem från chile. jennifers, moas &evelyns födelsedagar, lite fester hoppas jag o sen sommarlov. inte så långt kvar faktiskt. bara några månader hihi.

FATTAR INTE!

asså ngn som har gjort sin blogg till sin egen, alltså egen design . hur fan gör man ?!
har läst allt på "info" sidan , men fattar ändå inte hur man gör ! :s
HELP MEE ! (a)

tvåtusenåtta, nya planeringar

har precis kommit hem från jordbro. har spelat badminton med pappi & jag var duktiga än jag trodde (a) vann några ggr, men nästa vecka ska vi köra match , höhö ;) har duschat, hälsat på rebeccas kompis & snart ska ja käka. blir grillspett med stekt potatis för mig, & kossa till dom andra. sen ska jag kolla på ngn bra film som särkert kommer såhär en lördags kväll. sen ska jag verkligen försöka sova. inte gått så bra dom senaste dagarna, har gått o lagt mig runt 11-12 , men somnat vid 2 & vaknat 11-12 :s hur fan ska jag orka upp klockan sju på måndag?! får helt enkelt försöka allt; dricka mjölk, lyssna på lugn musik, läsa en bok, dricka hostmedicin, & tänka på ingenting. ja, vi får se hur de går..

imorrn, sista dagen på jullovet :/ ska kanske sticka till handen c med evelyn&jennifer., om jag hittar några pengar hemma - helt pank !

mina veckor kommer antagligen se ut såhär nu;

måndag; skola , plugga , träna
tisdag; skola , plugga
onsdag; skola , plugga , dansträning
torsdag; skola , plugga , dansträning?
fredag; skola, kompisar
lördag; träna badminton ,kompisar
söndag; träna, kompisar

pusshej

hejdå 07 hej 08

gud vad nära vi var. ringande nästan varje dag & frågade "kan inte du komma hit?" vilket du brukade göra också. din ide att klättra upp på taket, & vi höll på att dö fan, haha. tider det. du berättade de mesta för oss & vi för dig. det var liksom vi tre. jag kommer ihåg två gånger då du sa "berätta inte det här för någon,lova!". vi berättade inte &har inte gjort de än, &vi hoppas att du inte har berättat något heller. bästa vänner, det kallade vi oss. men höll bara ett tag. nu är vi bara kompisar & det tycker jag duger. för jag vill inte vara med om allt som hände mellan oss igen. du & vi har gått vidare. vilket man gör,jagvet. visst kan jag då o då tänka tillbaxs & önska att inget hade hänt, men vill inte tänka tillbaka länge, vill inte sakna. alla har gått vidare. du känner särkert inte så här för oss, eller vad vet jag? men vi var vänner, det är allt jag vill minnas.

(om du nu läser de här, så vet du nog vem du är. & den andra personen också. jag nämner inga namn & du vet själv om du känner igen dig eller inte).

bee movie

andra januari tvåtusenåtta

början på ett nytt år. åkte till söder med jennifer&hannah o vi är såå duktiga på att hitta ställen ,nat! vi kom fram tillsist & köppte biljetterna, ja, de gick inte heller så bra, hon ba "vilka nummer" lr nåt , vi ba "ööh va?" men fick biljetterna till sist & gick sedan till H&M,gina tricot & monkey. vi köppte inget(förutom hannah som köppte chips), men alltid kul o bara kolla (: sedan gick vi tillbaka o köpte gottgott, o stog utanför bion en stund, men gick sedan in & de var inte många alls som skulle kolla. jag bad hela tiden att ingen skulle sätta sig brevid mig, o de gjorde ingen heller (a)
vi såg "bee movie" & jag tyckte inte den var så rolig som den verkade. skitsamma, efter gick vi ut & medans jag beställde en stor pommes åt hannah&jennifer kom mammi. så åkte vi hem& hemma kollade jag på "torkel i knipa" fan sjuk film asså! haha;  http://www.youtube.com/watch?v=d9NG7JYr21M

imorrn har jag inget för mig. frågade jennifer om hon ville ut o springa en stund , men stackarn är jätteförkyld. så antingen springer jag lite själv eller är nyttig hemma (a)
(ett av mina nyårslöften, träna mer.) men på lördag eller söndag ska jag&pappi spela badminton, vilket vi nu ska göra varje helg ;D
idag fick vi tre kataloger med massa kläder i . sommarkläder! hitta några söta shorts &bikinisar som jag bara måste beställa, lite iaf. (;

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0