grattis hannah fjorton år!

i tisdags var vi o körde badminton, jag jennifer&evelyn. fan va nice de var. värsta träningen med sittapps, armhävningar, upphopp, springade, skratt. tränade i en timme o sen duschade vi där o senare kom jennifers pappa o hämta oss.
igår, onsdag. började dansen igen , äntligen !! de var faktiskt skön träning igår på dansen också. vi kollade först på dansuppvisningen & ja, jag såg väll okej ut, hehe (ska kolla på filmen snart). men vi lärde oss en ny uppvärminsdans, o sen gjorde vi sittapps, armhävningar, plankan & sjöng "lilla snigel akta dig". sen åkte jag hem o duscha.
o imorsse var jag så jävla trött, var nära på att skolka för ja var så jäävla trött, men tvingade mig upp för de var ju faktiskt hannahs födelsedag ! så jag gick upp , tog lite mjölk med flingor, sminkade mig med nya sminket som jag fick av mammi igår (a) o satte på mig mina vita jeans, grått linne & en blöt grå tjockiströja . de regnade lite ute, men jag hittade inget paraply så jag gick ut o mötte jennifer&evelyn. när vi var framme till skolan blåste vi upp tre ballonger, moa hade med sig två & jag en. vi skrev grattis på dom & gnuggade mot håret o satte upp i taket ovanför hannah i klassrummet.
sedan hade vi musik ; gitarr. nv, lunch, slöjd ; får ingen hjälp av cpläraren.., språkval ; spanskaläraren minskade min penna, engelska ; test & de gick väll sådär.

jag har ju nyårslöfte om att plugga mer, (fast inte bli en plugghäst!) så såhär har jag fått på senaste läxorna ;
spanska - 2 av 6
engelska - 1 av 15
nv - 15 av 16..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0