för mycket.

hejsan. precis ätit lite middag, snitzel (eller hur det stavas(?)) med potatisklyftor & citron. gottgott. dom andra åt ko-kött fast somsagt äter jag inte det.
hela dagen har jag spenderat ute på altan i solen. eller ja, halva typ. så jäkla varmt det var! där låg jag, längst av dom andra i familjen iallafall, & fick huvudvärk.. sen blev jag tvungen o gå in då&då för att bli lite kall . och när jag ville ut igen kommer det en pappahumla runt mig & jag blir såklart livrädd o går in.
men runt tre satte jag på mig mina linser, fast dom var bara i i typ 2 minuter (?) för jag fick såå ont!.. så jag skippar dem idag..& imorgon. för imorgon åker vi o badar. ska bli skönt om solen är så stark som den var idag.
menmen, har inte gjort så mycket somsagt idag. inte varit på så glatt humör heller.. & när jag tänkte äta en macka så märker vi att mamma köppt mögliga mackor.. mh, mums då .. aja, Lennart har ringt mig idag också. han frågade om jag skulle gå kvar på dansen bara, & såklart ska jag det :) alltså, det var lennart & hans dotter som skapade Jordbro Dans&Show.

men nu ska jag kila ut på promenad, eller ska jag åka o bada med pappa ?.. jag vet inte vad jag vill :s kommer ha så tråkigt .. aja, får säga att jag inte orkar. så sticker ut på promenix snart.
pusspuss.
mer skivande kommer ikväll + då fixar jag designen.


Kommentarer
Asall

Fin blogg!

2008-07-23 @ 19:03:19
URL: http://taslimi.blogg.se/
Camilla

jo riktigt bra är det. Tack detsamma.

2008-07-23 @ 19:57:22
URL: http://camillaaggeborn.blogg.se/
Asall

Svar: Visst gör det!

Kolla gärna på desserten som jag nyss har lagt upp!

Ha det bra!

2008-07-23 @ 20:04:11
URL: http://taslimi.blogg.se/
anna

ha en bra kväll du med! :)

2008-07-23 @ 20:12:37
URL: http://addspirit.blogg.se/
Lisa

Snygg blogg du har! =)

2008-07-23 @ 20:14:50
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0