solig sommardag i stan

jo det blev stan iallafall. för jag sa till mamma i bilen "jag vill ju också köpa en bikini, men den vill jag köpa på topshop för där har dom jättesöta.." och sen åkte vi dit iallafall thihi (: det blev ingen bikini på topshop, men en blå avlsutningsklänning blev det allt! thihi den va jättesöt utan axelband & prickig :) i like it! men bikinin som jag har sett på deras hemsida fanns inte, så ska nog beställa den ?. det blev också en blå axellös bh från h&m och ett par blåa trosor. och en rosa bikini som vi tog sådär lite smidigt, även fast de var förstor stolek , men vemvet, den kanske skulle ha passat? sen köpte vi lite små bäbiskläder till teodor & två par shorts till elsa. allting på h&m ;) skor blev det också till mig som vi köppte på skopunkten . (lägger in bilder på tisdag för då ska jag ha på mig allt de)

när jag kom hem solade jag en stund och sen kom det en fotboll farande in på vår altan (första gången på dehär året!) haha, nu börjar det igen.. suck. sen tog jag en promenad i värmen & tänkte igenom allt .. och senare vid fem gick jag ut och träffade jennifer! gud, jag fick verkligen prata ut allting. så jävla skönt! hade så mkt innom mig som jag ville säga ut ..!

men imorgon är det skola igen då.. ska träffa jennifer&evelyn kvart över 8 somvanligt & gå till skolan.. där ska vi städa lite ifrån öppet hus & sen åka till åby-ängar. suck så tråkigt! menmen, hoppas en timme eller så blir rolig.. :/
&kläderna blir nog mina rosa shorts om inte min grå/svarta ballong kjol som jag hade på mig idag. sen blir det nog vitt linne & min vita adidas kofta, ;) fint ? hihi.

nu ska jag lägga in en bild på bilddagboken för jag har inget annat för mig.
massa pussar & ha en mysig kväll.
http://karii-n.bilddagboken.se/


Kommentarer
mickan

jag går oxå med er på morgonen :)

heeheh ...

2008-06-08 @ 22:33:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0