Theresedag :)

glad, ganska trött, inte så hungrig men ändå hungig, lite ont i huvet, typ slö men vill ändå plugga(what?!) & spela gitarr. haha ja just nu är jag en blandning.

pappa ringde nyss o fråga om vi hade rödvinssås & de hade vi o när jag frågade va vi skulle äta så blir det snitzel. woho, haha jag som tänkt på det hela dagen och tänkt fråga pappa om vi kunde käka de :)

menmen, skoldagen somvanlig. vad mer finns det o säga? som inlägget under så var jag o tirran inne på lite bloggar medans vi satt o pluggade so :)
& idag har jag bestämt mig för att skriva lite fakta om en man som vi ska göra, som typ alla är klara med men jag inte börjat. och plugga lite engelska.

jusste. på no;n .. fyfan. vi fick skära i fisk!! fyyy bubblan. jag & therese vågade inte.. jag nudda iallafall svansen (heter det så på fiskar?) och så blev jag tvungen att nudda tänderna. ..det blev inte lättare när min lärare/mentor tvinga mig nudda tänderna o så skrek han till precis när jag skulle nudda så jag hoppa iväg, haha, taskigt. aja, tirran fick skära medans jag kollade på.. usch, gör aldrig om dedär..


Kommentarer
ERIK

Tur, skicklighet! :D

2008-11-05 @ 15:42:34
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
ERIK

Kul att du deltog i min tävling. Vinnaren blir utsedd ikväll! :)

2008-11-05 @ 16:36:44
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Freja

ja tror dom kosta: 79 xD

2008-11-05 @ 16:39:40
URL: http://tuffsomtaget.blogg.se/
Moa

hahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahaha, askul när han skrek till! ahhahahahahahahahahhahhsahahahahahahhahahahahaha xD

2008-11-05 @ 17:04:33
URL: http://hejsanmoa.bilddagboken.se
jannika

fisk? :O

va glad att du bara fick skära i fisk , vi fick nämligen skära i gris hjärta , ko-öga och grodor :( fan, jag spydde varje gång ! :D

2008-11-05 @ 17:10:37
URL: http://jannikanystroms.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0