Dååååålig bloggning.

Shit, när var det jag bloggade senast? Typ hundra år sen?.. Lägga ner bloggen helt?

Men iallafall. Dagarna består av att jag försover mig de flesta dagarna då inte någon skickar sms runt en timme innan vi börjar så jag hinner fixa mig och sedan åka på den kalla moppen. Och efter drar jag oftast till vh och degar sönder mig själv typ.
Påtal om moppe, Ove, min moppe, fyller en månad och en vecka today. Och det firade jag med att ramla med den med två pers bakom mig så nu sitter framlyset lite cp av sig och slår i moppen. Och inte bara det utan fler repor och underkåpan har jag inte än tejpat fast med silvertejp. Wellwell!
Under veckan ska jag försöka vara lite social med annat folk istället för att sitta ute och bli ännumer förkyld än det jag redan är. Och inte bli lurad på pengar igen som jag vart igår fast sedan gick tillbaka och tiggde om pengarna tillbaka av dom jävlarna.

& nu ska jag få i mig något och sedan sova så jag orkar upp imorgon lagom till att duscha eftersom somvanligt glömde jag bort det ikväll och nu orkar jag inte :) puss o kram skumbanan.

27 Augusti.

Jag är glad. Vet inte varför. Ensam hemma. Solen skiner. Kaffelatte. Kristins nya snygga skor passar mig. Håret är perfa. Jag är mys. Hög musik.



Kaffe med mycket skum.
Svart linne med mysig svart kofta och trasiga blåa jeans.
Busiga jag med kaffeskum på läppen (haha jag har kul).

Taking Back Sunday blir det nu tills kaffet och slut och E&M ringer. Sen åker vi till vh där någon kommer göra mig på dåligt humör somvanligt. Och hem blir det vid nio tiden tillsammans med K när hon slutat jobbet. Ciao!

26 Augusti. Skolan

Varit hos Elsa en mysig helg, och nu har skolan börjat. Andra skoldagen och jag försov mig och kom osminkad och nyvaken dirket från regnet från moppen till skolan runt nio. Dagen rullade på och jag var både glad, sur, arg och trött. Vädret gjorde mig inte gladare. Menmen, hemma nu och haft magont sen igårkväll tills nu i sträck. Ajaj. Plopp får göra susen och imorgon får jag äntligen kaffe på morgonen som vi nu köpt nytt, äntligen! Dock slutar vi 15.05 som gör det hela lite mer tråkigare och med få korta raster. Plus mitt smink är slut och mina pengar försvann på en sekund på nåt som jag inte ens vet på vad. Hejdå.



Jag & Teodor i Gävle när jag kom på besök.

20 Augusti. Ove&jag

Dagen vart härlig och stressig. Ove&jag till konsum, Ove&jag hem, Ove&jag till vh, Ove&jag med K hem, Ove fulltankad, Jag&K fixade i solen med musik, Ove,jag&Aziza till vh, Ove&jag hem, Ove,jag&K till vh, Ove,jag&Jimmy en galen åktur, Träff och snack med poliser, Ove&jag hem.
Nu måste jag sova för att hinna packa och piggna till mig till imorgon, då jag far iväg till Gävle och träffar syster, systersson&systerspojkvän. Puss!

20 Augusti. Ove<3

Igår fick vi telefonsamtal om att polisen var påväg till vh för att kolla alla trimmade moppar, vilket då fick alla panik och åkte dirket åt ett håll, och jag till ett annat för att åka vilse påväg hem till Tony där Ove(moppen) blev fixad och låter nu tyst som en mus istället för blubbblubbbröööööömmm. Nästan så att man saknar det, haha.
Menmen, jag åkte hem runt sju tiden imorsse i det iskalla vädret och så blev det filt med massa kläder och elementet på 24 grader med händerna där på för att kunna somna om.
Och nu ska jag käka voffla till frukost för att sedan få upp min syster ur sängen för att få pengar så jag kan åka och köpa mjölk. Puss

19 Augusti. Onsdag, Lilllördag

Inga hål i tänderna, nejnej, jag klarade mig ännengång på femton år. Och även så blev Ove friskare igår. Tony kom efter jobbet och la sig bekvämt på marken medans jag fick hålla min moppe på sidan och fick slut med blod i armen medans han vilade, haha! Men han skruvade på en mutter och den låter mindre. Idag kommer andra muttern på och då borde den låta som förut. En läxa; Ingen busunge ska få åka min moppe, även inte med mig bakom.

Ja,
dagen började ju super och jag vart på superglatt humör. Tills pappa ringde och förstörde stämningen. Menmen, det vart för kallt med linne, tjockiströja, skinnjacka, kavaj, jeans, mjukisbyxor, tjocka strumpor och skor vid halv elva tiden så jag åkte till lida för att hämta upp min syster och sedan hem.

- Idag ska jag tillbaka till vh och vara busig. Och innan hämta upp Mikaela för att få lite sällskap på vägen. Sedan sover jag förmodligen över hos T och får moppen somsagt fixad. Vi hörs imorgon! <3

Ändrat.

Idag ska jag ;
- Duscha och sedan smörja in mig. (Klart)
- Dricka mer kaffe. (Orkar inte)
- Planka på tåget in till vh (om inte E skjutsar mig). (Jag tar moppen in själv och hoppas på att bensinen räcker)
- Tanka moppen.
- Tandläkaren. (Jag vill inteeee!)
- Träffa kompisar.
- Åka hem för att T ska fixa moppen (du måste!). (T har lovat att möta mig i vh för att fixa moppen snabbt där)
- Vara busig.
- Ringa mamma.

18 Augusti 2009. Tisdag

Idag ska jag ;
- Duscha och sedan smörja in mig.
- Dricka mer kaffe.
- Planka på tåget in till vh (om inte E skjutsar mig).
- Träffa kompisar.
- Tandläkaren.
- Åka hem för att T ska fixa moppen (du måste!).
- Tanka moppen.
- Vara busig.
- Ringa mamma.

17 Augusti. BlubbOve

Jag tog mopeden till vh iallafall efter jag klunkat i mig kaffet och haft lite party med E. Även fast den låter blubbblubbbröööömmmm (och har blivit känd över det och kallas nu för BlubbOve istället för Ove.). T skulle fixa den men stack hem tio minuter innan jag kom, så imorgon får han lov att komma hem till mig för att fixa! Och om inte ber jag pappa köpa domdär jäkla muttrarna och så får han och jag fippla. Jag saknar min mamma :(
   Evelyn har varit galen under kvällen och vi åkte på oförberedda gupp med hennes moppe och jag fick ont i tummarna och huvudet. Menmen, är man glad så är man. Vi åkte iallafall hem vid tiotiden och nu har jag svullet öga tack vare V som skulle sätta på mig min hjälm men slog den istället på mig. Menmen, jag överlever.

Nu ska jag ut och träffa älskade J. Och imorgon blir det tandläkaren "/ PUSS

Bilder


The voice natten hemma hos mig, jag med vin (haha den bjuder jag på), sedan tisse och mikaela, och just nu mitt kaffe väntan på Evelyn. ciao! puss.
Idag blir moppen fixad! :D

17 Augusti.

The voice vart tråkigt under stunden jag var där med regn osv. Kom till vh runt 11 tiden och stannade där till halv ett bussen hem med Mikaela. Då vi var med min syster och hennes kompisar tills runt fyra tiden då vi somnade på madrasserna i vardagsrummet, haha! Och sedan vaknade jag och M runt ett och degade tills fyra då vi åkte iväg.
  Idag ska jag iaf träffa Ekrem, och kanske Jesper och Evelyn. Vi får se hur det blir med det. Och imorgon ska jag till tandläkaren och sedan till Gävle i helgen.
Orkar inte skriva mer, puss

Väntan.

Nagelack torka... Vitt blev det. Vi hade inget annat fint. Menmen, det torkar segt iallafall för jag fick ha tusen lager. &Telefonen har ringt och ring och folk bombat mig med sms. Ikväll blir det the voice, och jag funderar på att sminka mig och GÅ till tåget för att åka till vh. Fan att moppen inte funkar alltså. Menmen, rummet blev fint städat iallafall.
  -Mjölk tackkk!

15 Augusti. Städdag!

Vaknade av damsugaren, skruvmejseln, rop, klapp, slag, och en massa annat som man inte vill höra på morgonen. Jag planerade iallafall att ligga kvar ett tag och lyssna på det för jag ville inte vara i vägen om jag gick upp. Iallafall när jag gick upp så var det tomt, tomt, tomt. Nu har vi böcker och en tv i vardagsrummet. Haha, man får alltså sitta på golvet. :p Fast vi har ju den dåliga tv;en också i andra vardagsrummet med soffor.
  Vill någon flytta in till oss? Vi har två tomma sovrum nu också. Känns nästan som att vi är i en kyrka eller något och det ekar när man går in i rummen.

Men iallafall. Mitt rum är nästan färdigstädad snart och efter det ska jag och K städa huset för hennes tjejmiddag ikväll. Fortfarande inte bestämt mig, hemma med K och hennes kompisar (och kanske nån av mina) eller the voice. Dagen blir iallafall hemma och promenad till konsum för att köpa mat. Kan somsagt inte åka Ove för han låter som han gör. Om jag har otur kan en grej ha ramlat av och då måste man borra och skit enligt en kompis, great! Men jag får väl skaffa mig muttrar och ringa någon expert som kan hjälpa mig. Någon frivillig?

 Nu kommer pizzan och jag ska ta min lilla barn hawaii och sedan fortsätta med rummet. Bilder kommer!

You Are Everything I Kneed

Varit ute sen runt tvåtiden och hemma vid nio. Dagen började bra med sol och värme tills regnet och blixtrarna kom, och ett tag efter blev det depphumör så jag åkte hem med trasiga moppen som pruttar i bara shorts i kyla. Blä.
Hatarhatarhatar att jag inte kan åka moppen nu. Jäkla A som förstörde den så den nu tappat två muttrar och lite grejjer sitter löst så den låter förjävligt. Blickar får man, men inget man kan ragga killar med. Så nu får antingen jag köpa, eller om någon underbar person kanske kan fixa två muttrar som jag kan skruva dit (fast det slutar väl med att jag ringer och gråter i telefon och ber någon komma över och hjälpa mig). Sucksucksuck. Livet är bara piss.
Imorgon flyttar även mamma och rebecca också så nu får vi en tv mindre och ett vardagsrum tomt och även två tomma rum. Jippie, vad fint det kommer bli. Men under dagen får iallafall jag och K städa huset för hon ska ha tjejmiddag och det skulle vara bäst om the voice inte var just då, för alla mina kompisar ska dit. Bläääää.
 
Vad sjutton ska jag göra, ingen Ove(moppen) efter cirka tre veckor och kvällen slutar väl med att jag har aptråkigt och tar tåget ensam in till stan för att möta dom andra där.



Såhär lycklig skulle jag vilja vara just nu, superglad Karin och ny Ove utan några problem.

13 Augusti. Solning Och Sedan Regn.

Dagen har typ varit .. underbar? Vaknade tidigt och kom redan iväg vid halv två tiden till Evelyn och så åkte vi till vh där vi träffade ett par st. Senare hämtade E sin moppe och höll på att slå den i backen ett par gånger och så kom Mikaela och bjöd mig på 50kr bara för att jag skjutsade hem henne och sedan tillbaka, eller lättare sagt så skjutsade hon. Då vi fick det roligt med några meningar som "Vart har du hjälmen då?" "Bortaaaa". Hahaha, och sedan fick jag panik och skrek "blinkersss" till ett par bilar. Haha. Vad tråkigt det låter, men det var kul. Även fast det började spöregna, åska och blixtra och sedan fick jag nog för det vart för kallt med linne, skinnjacka och ett par shorts + lånade leggins av M.
  Och under min senaste timme har jag och K varit förbi konsum och köpt godis för 80spänn (haha!), och även hyrt två filmer, I taket lyser stjärnorna och någon annan som jag inte minns namnet på. Så ikväll blir det myssvullfilmkväll!

Snart e det dags för torsdagsmys, hoppas inte föräldrarna stör, för det e dags för torsdagsmyssss.

13 Augusti. Rebeccas födelsedag.

Jag funderar på att ta moppen och åka till konsum. Vi har ingen mjölk. Alltså inget kaffe och jag är urtrött eftersom det var telefonen som väckte mig imorsse med ett högt ringande och sen slutade batterierna funka enligt min syster så det gick varken att svara eller lägga på.
  Men iallafall, vad ska jag ha på mig idag? Ska inte göra något speciellt vad jag vet. Solen skiner lite halvt och det är varmt. Tydligen ska det bli regn ikväll med 21 grader. Nå, vad ska jag ha på mig? Ingen idé alls!

Grattis min andra syster Rebecca som fyller 17 idag! Hipp hipp hurra!

Kristins födelsedag.

Käkat tårta, druckit kaffe, käkat makaroner och druckit ännumer kaffe. Sen åkte jag och K halvvägs till vh för att hon skulle hämta ut pengar men då ringde mor och vi var en halvtimme sena tills det stängde. Så vi fick åka hem igen och sedan trallade jag vidare till vh igen och träffade ett par st. Blandannat poliser som inte hade något liv som åkte fram och tillbaka och sedan sa dom åt oss att vi inte fick vara där för vi "störde" (ursäkta?). Wellwell, på vägen hem träffade jag på en liten hare skuttande framför Ove (min moppe). Och det var väl för att mamma hade varnat mig innan att kolla mig för små djur skuttande. He-he. Söt var den iallafall och nu har jag bara gosat med min lilla pisse som sitter framför tagentbordet för att jag ska kela med henne, men knappast! Hah! (-;
  Nej nu ska jag ta mig en tårtbit ... eller kanske inte. haha jag vet inte...

12 Augusti.

Idag fyller min kära syster år. 19år. Hon som inte ville det, vart det ändå. Jag har redan varit inne hos henne och gett kaffelatte och en balong. Inga presenter än får hon av mig, utan de får hon när mitt barnbidrag kommer, hö-hö. Och blommorna hon skulle få imorsse av någon okänd person har inte kommit eftersom ingen antagligen öppnade dörren när det plingade på.
  Iallafall har mamma börjat jobba nu också. Så nu får jag ingen långdag med henne alls innan hon flyttar. Utan bara kvällar och den dagen hon får åka stora flyttbilen fram och tillbaka till Örebro. Blä :(.

Jaja. Igår var det ung 08 också. Rätt tråkigt och jag trallade hemmåt vid tio tiden tillsammans med Frida, Felicia och Emelie. Och senare pratade jag med M i telefon vid ett tiden och hon var tvungen att åka hem till pojkvännen istället för hem eftersom tågen slutat gått. Så jag får se om hon har tid med mig idag, annars får jag hoppas på att K inte har någonting planerat så vi två som är så fattiga kanske kan hitta på någonting tillsammans under hennes födelsedag i regnet, som förmodligen kommer komma närsomhelst.

11 Augusti.

Jag har min älskade kladdkaka i ugnen nu. Wiho, fast har blivit mätt på smeten som vart frukosten. Vill ut, vill sola. Men så mycket sol är det inte alls. Blåsigt och sol, blä. Jag vill bli brun! ;-)
Men iallafall. Natten var jobbig med att alla skickade sms hela tiden och frågade om jag sov. Och när jag inte svarade skickade de bara mer. Haha. Men idag ska jag iallafall till ung 08. Får hoppas att det blir lite roligt sådär. Men somvanligt är jag fattig. Och det hjälper inte med att mina två syskon fyller år imorgon och iövermorgon, och att mamma flyttar och slösar pengar på flyttbilen. Wellwell,
jag måste kolla till kladdkakan nu! Pussar

9 Augusti.

Nyss kom jag hem vid halvett tiden precis som igår. Att det ska vara så kallt när man åker moppe? Suck. Men iallafall blir det godnatt nu även fast jag inte är trött. Cirka tolv timmar till natten till idag, och cirka åtta timmar får jag bara nu bara för att vi ska till sjukhuset imorgon, suck. Iallafall, Godnatt!


 


Chill på moppen innan jag och M åkte och träffade hennes söta kusin, hihi.

Innan läggdags

Hemma halv 1 idag. Kall åktur med moppen säger jag bara och det förvånar mig inte om jag är förkyld imorgon precis som M har blivit. Wellwell, innan jag går och lägger mig ;

FAKTA

Smeknamn:
Kakan, Alkarin, Karin kåt och våt
Födelsedag: 17 feb
Bor: Sthlm, haninge
Arbete: pluggar

FAVORIT...

Färg:
Rosa, svart, vit, grå, allt
Plats: I solen
Drog: Mobilen
Fordon: Moped
Film: Ingen jag kommer på just nu.
Djur: Katt&hund.
Affär: Hm, h&m, ginatricot, bikbok, och de med skor
Serie: the hills
Café: Ingen aning
Skor: sköna

BRUKAR DU...

Titta på dig själv i spegeln:
Hehe yes
Gnälla: Händer :p
Skrika: Jodå, när jag är aggresiv av mig. Eller superglad
Sova: Jodå
Drömma mardrömmar: ja.
Försöka vara annorlunda: Hänt
Klä dig i svart: Ja
Hata folk: Hehe
Lita på folk: nej.

NÄR...

Åt du senast:
fyra timmar sen ca kanske
Läste du en bok senast: Länge sen
Var du på konsert senast: Förra året?
Köpte du något senast: Idag
Kysste du någon senast: Minns inte, T iaf
Svor du senast: Hehe när jag var ute särkert
Sjöng du senast: Någon timme sen
Klagade du senast: Någon timme sen
Är det sommar: Nu

VEM...

Saknar du:
Det nämner vi inte.
Rörde dig sist: Mikaela
Kysste dig sist: Tony
Gjorde dig riktigt glad senast: Mikaela
Fick du sms från senast: Ante

HAR DU...

För många vänner:
Man får aldrig för många.
Tvångstankar: Händer
Någon annan psykisk sjukdom: Näe?
Färgat håret: Jo. ska jag färga det igen?
Brutit några ben:
Några piercings: öron, navel, läpp
Egen dator: nej
Gjort bort dig rejält: Ja
Bra självförtroende: nej
Kysst någon: Ja.
Sagt jag älskar dig till någon idag: ja tror det
Varit kär: Ja.
Blivit kär i någon på nätet: Eh.. Nä
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Nej

HUR....

Går du:
som en människa
Fördriver du tiden: har kul
Mycket pengar har du: 100 typ.. haha fattig
Tjänar du pengar: tjänar inte.
Ofta diskar du: när jag får lust
Ofta städar du: tre gånger i veckan typ :p blir stökigt lika snabbt
Ofta träffar du din familj: varje dag oftast
Mycket äter du: Lagom.


ÄR DU..

Förstående:
Ja
Osäker: ibland.
Blyg: ibland
Smart: Händer
Sentimental: va?
Pratglad: På glatt humör.

8 Augusti.

Cirkus todayyyyy. Haha.
I förregår sov jag hos Evelyn med Mikaela och vi hade det mys med kladdat chokladsås över varandra när vi sov och blivit sura. Och morgonen började med att E packade för ljusdal och jag och M trallade hem till henne för att hämta hennes moppe och sedan till mig för att hämta min. Och sedan var vi hemma prick 00.00 hos mig från att jag innan hade blivit skjutsad av en kille på min moppe som var en aning galen som skrämde livet ur mig hehe. Och kollade på någon skum film som gick på tv med några killar som försökte göra porrfilm (?) hähä. Och somnade sen runt två, eller iallafall M. Jag somnade väl runt 3 och vaknade sedan vid tio av att mobilen ringde och jag la bara på hihi.
  Vi käkade frukost och kollade på sytycd och sedan hoppade jag in i duschen medans hon fixade sig, och efter det fick jag fixa mig tills vi åkte till vh och tankade ( haha jag som är så duktig på att tanka också.. denhär gången fick jag bensin över hela moppen:$ ). Menmen, träffade på några trevliga människor och sedan åkte jag hem med K och har precis käkat min systers älskade kycklinggryta gjord av mor. Och snart blir det cirkus med sockervadd, hihi.

Två dagar kvar tills jag ska till sjukhuset igen för att röntga lungorna.
Fyra dagar kvar tills Kristin fyller 19.
Fem dagar kvar tills Rebecca fyller 17.
En vecka kvar tills Rebecca och mamma flyttar till Örebro.
Och sedan blir det The voice, NRJ, Ung08 och bara njut slutet av sommarlovet.



Älskade systersson Teodor och hans pappa Nicklaz. Miss.

04-05/08/09 Camping

Igår var vi busiga. Jag, Anton, Emil och Mikaela. Vi tältade på Tornö (stavning?)och hade det mysmys. Grillade korv och hamburgare som middag och chips+godis som efterrätt dirket efter. Och läsk ;-) Sedan kom E's päron med pizza också som vi planerade att äta till frukost dagen efter. Träffade på några som snackade engelska och satt vid deras brasa med marsmellowsen (stavning?! haha) och A&E's gitarrer. Mysmysmys. Vi kom väl i säng runt tre tiden och vaknade vid nio då solen lös och jag hade tusen kläder på mig. Det vi började med var pizzan och resterna från godiset, chipsen och läsken och sedan åkte vi en tur med båten tills E skulle prova hans nya båt. Och sedan efter det fick vi skjuts till tåget och där satt jag och M o halvsov medans A spelade gitarr för oss.
Sedan idag har jag träffat Jennifer och hennes hund och gått en liten promenad och sedan träffade jag M och åkte moppe upp till Therese och var med henne och J en stund och käkade munkar. Mums



Vi gick först till Niksta och köpte lite slush och sedan fick vi gå en jävla bit som jag&M inte orkade så vi stannade upp och tog oss en fika. Men väl framme fick vi packa in allting och det blev nog överdrivet mycket. Men mysigt somsagt blev det och tältet fick vi till trots M som var så klantig och jag som bara fick hålla tältet i balans (haha).

4 Augusti.

  All time low <3
Jag kan aldrig somna på kvällarna längre. Det spelar ingen roll vilken tid jag lägger mig i sängen, jag tänker för mycket om kvällarna för det är då jag har tid att tänka. Jag måste ha sömntabletter eller något liknande. Inatt provade jag allting.
- Smsa med folk och det var bara en som var vaken men han hade inte tid.
- Drack mjölk.
- Försökte tänka negativt för att börja gråta och bli trött.
- Försökte tänka på ingenting.
- Försökta göra mig kall.

Och imorsse ska såklart Mikaela ringa och väcka mig. Jag vet inte vilka knappar jag tröck på eller hur många gånger hon ringde. Minns bara att jag klickade på upptaget hela tiden för jag var så trött. Och nu så ska hon tydligen komma hit för att lämna min hjälm. Och så ska hon vara här. Hon kommer strässa mig som igår och jag kommer lacka bäver.

  Ja, jag är skitgrinig och klagar på allting. Men eftersom jag sovit runt fyra timmar och femton minuter så blir jag såhär. Tanken var att åka till Emils land idag också och tälta över en natt. Jag är trött. Jag är sur. Jag är grinig. Jag vill slåss. Jag orkar inte. Ingen aning om jag ska följa med nu. Vara dum och inte följa med och få alla imot mig, eller följa med och göra det bästa av mig och få ännu mindre sömn.

Men gud! Vad jag klagar nu. Ska försöka hitta någon bra låt som kan peppa upp mig.. Fast ingenting kan göra det just nu .
-Hoppas ni mår bättre.

2 Augusti. Grattis Mikaela På Födelsedagen & Mig På Namnsdagen.

Kalltkalltkallt och jag måste lära mig åka moppe utan att få träningsvärk i armarna och blåsor på händerna (haha! Undra om det är någon någonsin som har fått det av att åka moped?)
Men iallafall. Imorgon städar jag rummet först innan jag åker till handen med M&E och sedan till stan för middag. Sedan får vi se vart jag sover ;-) Men nu ska jag gå och se om vi har nåt gott eftersom jag bara får i mig en måltid om dagen pågrund av all utetid och dåligt måénde. puss


M igår när vi gjorde tårtan till henne & dagens hipphopp outfit idag haha.
Grattis till oss båda.

Det Händer För Mycket.

Knappt jag minns vad jag gjort idag. Var i vh och träffade några tills jag & M åkte hem till mig och hämtade moppen trots vi blev tagna av polisen igårkväll. Vi åkte hem till henne och gjorde tårta och sedan stack jag hem och åt tills jag & M träffades igen och åkte till vh, dock utan moppen. Sen runt tio tiden gick jag hem och tog moppen för att ta mig en tur fast då ville dom andra att jag skulle komma och även om jag inte kom så åkte dom hem till mig och då var jag utanför haha .. Så jag blev tvugen att åka med dom trots att alla tyckte jag körde dåligt och sitter helt spikrak i ryggen som en militär. Wellwell.
Idag fyller iallafall Mickan år och då ska vi åka moppe på morgonen tills hon får besök och sedan på kvällen igen. Och under dagen tyckte A att han skulle lära mig uppkörningen fast jag är så dålig så vettefan om jag klarar det :) + träffa Evelyn som kommer hem från gotland.



 

Jag älskar dig och glömmer inte allt som har hänt.
Jag hatar dig och för allt du har gjort.
Jag glömmer dig för att du kommer glömma mig.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0