Min underbara helg. <3

Fredags var jag hemma och sov ut, jag visste nog allt att helgen skulle bli lång och rolig.

Gick ut runt 15 och åkte till handen med N. Vi mötte några och stannade kvar i handen till kanske runt 18. Fler blev vi påvägen tillbaka till Tungelsta, och sedan åkte vi runt lite här och där, och hem till N, och sedan till gården. Efter det skulle N sova hos mig, så vi trallade hem till mig mitt i natten och drack oboy, och sedan gick vi ut igen och mötte V&R. Tog bussen till N igen vid 02 tiden kanske och alla somnade där. 
Lördagsmorgonen vaknade vi sega efter fredagen och åkte till handen, till donken, och käkade. Påvägen hem gick N av i vh och jag, V&R åkte till tungelsta en stund. Klockan var då runt 16 och jag satte mig på bussen upp till M&F med E. Det blev mys med film och popcorn och sedan somnade vi runt 03. Vaknade vid 11 och drack kaffe+frulle och sedan åkte jag, M, F, M, V till vh en stund och efter det gick jag hem och duschade.


Helgen har varit för mysig och igår började det snöa. Inte lite heller och jag klarade av en lektion som var i 20minuter innan jag blev utdragen i snön.

Men nu ska jag nog ut på en promenad och sedan sätta på någon mysig film och kolla på med tända ljus och Tisse i famnen. Puss

Utsikten från rummet. Jag gillar inte snö ):



Kommentarer
jennifer

hihi precis <33

2009-12-18 @ 18:02:32
URL: http://jjennufers.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0