17.17. Idag Går Jag Ut.

Beck, En Beck varje får en att må riktigt bra. Jag har precis duschat och gjort mig ren. Håret sitter som en bulle mitt på huvudet, och jag har precis pratat med min kära syster. Hon ville att jag skulle iväg till handen runt åtta tiden för att lämna en sak, visst orkar jag, och visst vill jag, men är inte så säker på att mor&far tycker det är en bra idé. Frisk luft och en liten busstur gör väl inget? Jag menar, jag hostar bara.. he-he-he.
   Iallafall satte jag på min mobil, den laddas lite mer varje gång jag stänger av den, stämmer det eller inbillar jag mig? Iallafall kom det först ett sms, sedan två, sedan tre, alla från Mikaela. Jag snabbade mig på att skicka om vi kunde träffas runt 8 ikväll, hon skrev okej och sedan skulle jag svara lite snabbt och smidigt att hon skulle ringa hem till mig. Men då såklart hackar min mobil upp sig eftersom det kom fler och fler sms, nio sms och sedan fick jag nog och stängde av den igen. Haha lite läskigt sådär ;$ Så om någon har Mikaelas mobil nummer, skicka det!! Eller om du själv ser dethär, Ring mig!! Hem nummret då såklart ;-) Annars vet jag inte riktigt hur jag ska fåtag på henne? Ringa Jennifer från hemtelefonen och sedan får hon skicka Ms nummer till mamma? Haha, det får väl sluta komplicerat antagligen.

Nej men nu ska jag väl ta och fixa mig lite smått, har en outfit jag skulle vilja gå runt i nu när solen kommit igen. Undra hur det kommer sluta, haha. Har ni haft en bra dag?


Kommentarer
LIENE

Äsch frisk luft kan nog inte skada:)

2009-07-01 @ 18:56:11
URL: http://lienes.blogg.se/
tia

2009-07-01 @ 18:56:26
URL: http://martina86.blogg.se/
LIENE

sv: man är nästan aldrig ensam om nånting:) men det med duschen är nog väldigt sällsynt, haha andra vill direkt duscha men jag fattar inte hur de orkar.

2009-07-01 @ 22:09:47
URL: http://lienes.blogg.se/
http://eerikandersson.blogg.se

vi hade typ ingen sol idag (igår) xD men det gick att bada ändå :D

2009-07-02 @ 00:40:12
URL: http://eerikandersson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0