10 Juni. För Lite Mat, För Mycket Promenad. - För Mycket Mat.

Åh gud.. Varför åt jag så mycket? Varför? Varför? Nu mår jag mer illa än innan då jag inte ätit någonting. En och en halv korv och mindre makaroner än vanligt. Varför. Varför åt jag inte bara makaronerna? Fy... Och under dagen har det blivit en latte, och en halv macka. Halva mackan runt ett, och latten vid fem tillsammans med min mentor. Det blev dubbelt så lång promenad eftersom jag gick vilse och hittade inte. Och sedan tog vi längre promenad och stod en stund och kollade på Insane, grönalund, och efter det långt prat inne på ett fik. Tillbaka i vh fick jag springa ner för trapporna och sedan upp igen till grabbarna, ca 11-15pers var dem, och det var så onödigt, eftersom Andreas precis varit där och hämtat mina grejer av dem. Jaja, fick iallafall träffa sötisarna innan tåget gick o de skulle nattgibba. Var med Andreas en stund tills nio då jag fick promenera ännu mer hem till mig tillsammans med Takiz och Evelyn. ..Och nu precis käkat middag eftersom ingen var ute, eftersom alla är o nattgibbar.

Moa, Hannah, Jennifer, eller någon annan, skicka bilder från skolavslutningen!<3

Jag måste verkligen lämna in min kamera på lagning. Klarar inte av att min blogg blir tråkigare och tråkigare utan bilder. Mobilen är det cirka två veckor kvar tills jag får den, om jag får tillbaka den. Men kameran, snälla, jag ber att dom kan laga den. Måste lämna in den. Ett sommarlov utan bilder går ju inte?

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Jag vill ha moppe. Både jag och A satt på bussen tillsammans och sa hela tiden "jag vill ha moppe, jag vill ha moppe". Båda är lika besatta. Jag orkar verkligen inte vänta en hel jäkla vecka, och se dom andra åka runt med sina... Vad ska jag göra nu då? Kanske plugga, se på tv, sätta på en film, eller sitta kvar och läsa bloggar och plugga frågorna på nätet + lyssna på musik. Jag menar, det är bara jag och pappa hemma och mamma+rebecca kommer hem om en timme.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0