31 Mars. Nu är det Vår,Vår,Vår.

Godmorgon. Idag vaknade jag upp över att mamma kom in och sa "Vill du vara hemma och vila idag?" & Såklart tackade jag inte nej där, så jag somnade vidare eftersom jag fått få timmar sömn inatt. Vaknade sen runt halv 10 & skickade  grattis sms till mamma som fyller år idag, ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år, hipp hipp hurra. & Så har jag käkat äcklig hallonkräm, och kollade på Miami Ink.

Jusste. Härlig morgon säger jag bara. Solen lös som sjutton och så sa dom på Vakna med The Voice "Idag är vädret soligt och kommer vara det också, temperaturen blir runt 7-8 grader". WIHOooo.
Nu är det bara och vänta tills man hör gräsklipparen utanför huset och på fotbollsplanen.
Jag är glad!

Planer Inför Veckan, Vecka 14.

Måndag: Hemma
Tisdag: Skola. Handen. Ut?. Mamma fyller år.
Onsdag: Skola. Dansträning. Ut?
Torsdag: Skola. Ut?
Fredag: Skola. Ut
Lördag: Fest
Söndag: Ut
& Sedan Påskloooov! Då jag ska ut ut ut, träna träna träna, träffa kompisar, och så kommer E&T hit.



Saker man gjort är svårt att ångra. I miss u

De Sex Ställerna Är Det Fyra Som Blir En Stor Förändring.

Och Två Andra Ställen.


Mår bättre nu. Men ont i vänster axel från dansträningen och höger skulderblad från någonting. Nu ska jag kolla på Top Model och sen gå promenad, vi hörs. Puss

30 Mars

Ont i huvet. Ont i magen. Mår illa. Ont i ögonen.
Var i skolan en lektion och nu sitter jag här med solen i ögonen..
Måste gå till tven igen och vila.
puss

Precis klivit ur duschen ..

.. och mitt hår luktar fortfarande hårfärg.
  Haha, jag satt och garvade för mig själv när jag kollade på Wipeout, haha.
Fy, min mage ser gravid ut! Helt svullen och så gör det ont som 17.
Jaja, imorgon måste jag typ åka till Handen c. efter skolan.
Vi hörs då.
Puss

Där Man Hoppas Och Blundar.

Jag träffade Jennifer klockan fyra och så var vi ute o gick i ca 40minuter med myspyskläder. Och sedan fick båda vi sjukt ont i magen så det var bara att gå vidare hemmåt & nu har jag legat i sängen med Herbert och käkat wook. Ingenting har hjälpt.
Men ikväll sitter jag nog ensam framför tven. Planen var egentligen att träffa Evelyn, men jag har ingen ork alls för det. Plus det kommer ju ganska bra pogram senare. Synd bara att syster inte är hemma ikväll eftersom det var stundentskiva.

Men nu sitter jag här och kollar på hundvalpar, lyssnar på musik och letar sommarjobb. J hade hittat ett på VIVO som hennes pappa hade fixat, men det var ett kanske att fler kunde jobba där, så jag hoppas nu att det finns något perfekt för mig.
skriver mer senare. puss

Typ Hjälp..

Shoppinghumör. Jag vill ha allt. Och för det första har jag ju inte ens shoppat på länge. Tur har jag allt smink, om jag inte ska vara petnoga och vilja ha en annan borste osv. Men vad behövs..

  Svart lång tubtop. Vart?
  Bikini. Från Laredoute 449;- :$
  Mjukisdress. Billig vart?

Och sen kan jag väl rabbla upp en massa annat, blandannat en laptop.
Åh, vad jag måste skaffa mig jobb! Måste fixa sommarjobb nu. Innan det blir försent och jag firar sommarlovet och början av nian helt fattig. Ge tips på något jobb utomhus?

29 Mars. Sommartid

Godmorgon godmorgon, sovit gott? Det gjorde iallafall jag denhär natten. Trots den läskiga skräckfilmen 28 dagar senare som vi såg hos hemma hos Viktor. Och innan var vi ute lite, och vet ni? Efter jag och Evelyn hade köpt dricka inne på konsum .. så .. gick vi över skolans fotbollsplan .. och där var det kanske 50cm djupt iskallt vatten ! Så såklart gick vi där, och fy vad kallt det var om fossingarna resten av kvällen. Jaja, kom hem runt halv 12 då jag somnade direkt

..och trodde jag vaknade halv nio imorsse, men eftersom min mobil inte ändrades så var klockan halv tio och kristin rusar in och tänder lampan för att jag ska vakna.

Så nu har jag ätit domdär flingorna "1-2-3 och så kan du se dig i spegeln igen" eller något sånt. Smaskens.
Idag ska jag iallafall försöka springa eller gå promenad, men åh vad jag vill ha hund, som jag kan gå promenad med. Fy, jag vill verkligen! :(

Under Mina Femton År Har Jag Underbara Minnen.


Idag har jag typ bara gjort detta. Och jag orkade böja mig ner och ner ett par gånger för att städa golvet som var fullt med kläder.

Men bilderna föreställer :
blå vit prickig till vänster : syster rebecca och jag en varm sommardag då vi dricker nyttig dricka och spelar kort. 2007 typ
stående bild långt ner : jag och rebecca igen. 2005-06
stående bild & ramen är gjord av mig i liten ålder : jag som sitter i knät på någons pappa.
vit ram längst upp : bästavän jennifer och jag sitter i hennes båt och skrattar. sommaren 07?
näst till vänster: jag och alla kompisarna som firar min födelsedag&stora gitarrtårtan. 05-06?
längst till höger med rosa ram : syster kristin och jag. var jättesur den dagen men ser ändå ett leende på läpparna. sommardag 05?
och bilden i mitten från vänster till höger : tid under mitt liv. gråter för jag tappat kakor på golvet, gråter för jag käkar tårta, liten lucia. sommardag. jag på en stol på något ställe jag inte minns. sommarklädd hos kusin felicia. glasögon och grattis mamma-dag. på skateboard och såklart alla skydd som finns. sommardag i spanien. stolt vald lucia. vit-cool-snygg-plattathår-klädd innan party. skolfoto under några år. trött dag i ny tröja+örhängen från NY.
och tyg saken till höger : information från när jag döptes.
rosen : från någon dansuppvisning några år tillbaka.

Jag behöver sommar, sommarlov.

Tråkigt. Tråkigt. Tråkigt. Tråkigt.
Ja, jag vet inte hur många gånger jag kan säga det. Tråkigt är vad jag har. Har ingen lust att vara glad och pigg heller. Allt är bara piss. Ont i magen, käkat typ massor (och allt var äckligt+ det skulle inte förvåna mig om jag får magsjukan) Åh, nej jag kan inte tänka på det. Jag måste nog ta antingen alvedon eller något svalt som är bra för magen..
Idag skulle jag egentligen träffa ett par kompisar, men eftersom dom inte hör av sig orkar inte heller jag göra det. Eller bara en person har gjort det, men jag kunde knappast fixa mig på 20minuter (!) Och festen ikväll blev inte av, i think. Jag orkar inte bry mig.

Vill bara lägga mig ner just nu och gråta.
Eller så kanske jag kan ringa någon kompis om någon inte gör något speciellt.. En lång skön promenad skulle vara UNDERBART.

Eller så vore shopping underbart. 333kr.. Vad behöver jag? Mer pengar.. Sommarkläder.
Nej gud, förlåt för tråkiga inlägg.



härligt! lookbook.nu

28 Mars. DÅLIG morgon.

God... Morgon...
Usch, jag har precis vaknat. Kristin kom in rusande och sa att klockan var elva. Och jag trodde det var skola. Helt borta var jag. Är jag. Sedan sa hon "färgade du håret igår?" och jag svarade ja, fast det skulle inte förvåna mig om jag drömde det också. Men håret ser typ orange ut idag.. Usch, inte nöjd. Och så sa hon "nu tar jag med mig din hand och går" så gick hon.. Jag fattade ingenting och trodde hon hade tagit min riktiga hand fast jag inte kände det. Och ååh, nu har jag blivit på dåligt humör bara för att morgonen är så konstig.

- Mamma kom och jag fråga vilken hand eftersom Kristin hade gett den till mamma. Det visade sig vara den dumma Islam handen jag gjort i skolan.. Suck.. Och så , åh.

Jag måste gå och få vara ensam innan jag babblar på för mycket och det kommer fula ord. Hejdå.

Kväll

Jag gick ut i snön iallafall. Och mötte Ante, Marcus, Rasmus och Viktor. Sen gick vi till kyrkan och hade typ skoj där jag även fick Adde att börja gråta ett par gånger.. hihihi. Jaja, gick hem runt 10 iaf och grattis till Magnus som vann Lets Dance :)
Men jag är på skrivhumör.. Ska sitta ner och skriva av allt på papper, och jag kan säga er att det blir nog många.. Hur ska jag börja?

11 Veckor, jag klarar det.

Gud, jag är så nervös.. Inför att färga håret. Men jag tror ändå det blir hemmakväll ikväll.. Annars blir allting så strässigt eftersom mamma kommer hem om en halvtimme (6) och då lagar hon mat och så käkar vi väl runt 7. Och sedan ska håret fixas i kanske 20minuter. Alltså är håret kanske klart halv 8-8. Jaja, får se vilket humör jag är på och om jag vill ut i kylan eller inte. Jusste, det snöar här igen !! Suck.

Pappa kom till mig när han kom hem från en simningträning med ett papper och frågade om jag var intresserad. Det stod stort "Parloppet" och en massa text som jag läste. Man sprang åt varsitthåll, och möttes på vägen, 5km. 2½ varv runt eljusspåret. Dags att börja springa! Eftersom jag vill ju ändå börja springa, och nu har jag något att sikta på. Att jag ska klara dedär 5kilometerna tillsammans med min pappa. 11 Veckor har jag på mig. Det ska jag klara.



My American Heart - Tired and Uninspired. Lyssna och njut!

Nu kom mami och jag ska gå och kolla på hårfärgen, kisses.

27 Mars. Sådan här "elevens(lärarnas)dag" - Mattematik.

Hej. Fick sluta en timme tidigare idag, skönt. Och jag är på typ superglatt humör :)
Men dagen började iallafall med att fixa sig och sedan mötte jag J och så hade vi matte. Först en konstig mattefilm som man nästan somna om eftersom det bara handlade om siffan Ett i en timme. Och efter det hade vi rast, och sen fick vi spela spel då jag förlorade varje gång hehe. Efter det hade vi lunch då det vart två chokladbollar, he he he. Och sen fick vi .. gå .. ut .. Fy vad kallt och tråkigt det var! Och efter hade vi matte igen, då fick vi klura ut kluringar och jag är ju rätt bra på sånt märkte jag :D haha..

Men ikväll ska jag färga håret, och ni kan ju gissa hur jävla nervis jag är (hjäälp!!!). Antingen kommer det bli lika bra som förra sommaren då jag blev riktigt nöjd, eller så blir det rött som det oftast blir, eller för mörkt eller för ljust. Ja, ca 15%chans att det blir perfa.
Menmen, sen kanske jag går ut eller så stannar jag hemma och svullar framför datorn och Lets dance.


 

Vad gör ni ikväll?
puss

Grattis Gurkan..

.. till Sveriges värsta bilförare & 20 körlektioner + en cykel.. hehe

Min kväll i text plus 10 människor.

Mamma skjutsade mig till handen, soc. & jag fick sitta o vänta i kanske 10minuter tills snubben kom. Och denna gång var jag på rätt våning, fast jag hade problem när jag skulle hem eftersom allt ser likadant ut överallt där. Jaja, tusen möten framöver.
Sedan ringde jag Evelyn, som lagade mat, och sedan Ante och Rasmus som inte svarade. Så jag ringde Aziza som var i centrumet så jag sket i tåget och gick o träffade henne, Emelie och Frida och dom letade klänningar. Sen åkte vi till konsum och köpte choklad som jag och Emelie sprang iväg med och käkade:), och träffade Victoria på vägen. Sedan mötte vi Evelyn vid skolan. Och sedan gick jag och Evelyn iväg och träffade Anton, Ante och Marcus. Sedan kom Rasmus och någon som hette Natta. Och då gick vi till konsum, och köpte mer choklad. Och sedan frös jag ihjäl och gick hem.

26 Mars. Denna dag

Tjofan. Precis kommit hem. Från skolan + nyss möte med kuratorn&mami. Inget mer om det.
Ska snart iväg igen och träffa soc o möte med dom också.
Aja, skönt med Fredag imorgon. Fast inte så skönt med matte hela dagen.

Dagens outfit.

linne - ginatricot
grå tröja med rosa&gult - cubus
jeans - weekday
& så plattat hår som jag inte haft på evigheter.. haha fast ni kan ju ignonera mitt fejs vettja.

Jusste.. Imorgon märker vi nog hur många blåmärken jag har. Från att alla har slagit mig, puttat in mig i väggar, slängt mig över folk osv.. Hm

Baby, i miss you

På dansträningen hade vi vikare, en tjej som var gravid. Så hon visade bara lite snabbt och så fick vi träna. Och sedan åkte jag till vh, och sedan tillbaka till jordbro för att möta sis och så tog vi sällskap hem.
Och just nu mår min piercing typ inte så bra.. eller det gör ont lättaresagt. Och den röda lilla pricken vill ju inte försvinna.. jaja, det blir bättre ska jag se :D
Och åh vad jag är sugen på att träna. Springa. Simma. Hoppa. Dansa. Duscha. Så nu när solen börjat komma ska jag nog hinna med lite spring då&då i mörkret för att ingen ska se mig som inte har någon kondition alls.
Och jag vet inte hur jag ska klara mig utan dansen när den slutar.. Jag menar, jag vill dansa mer..

Vi hörs imorgonkväll efter alla mina möten. Om jag kommer hem.. haha jorå det gör jag. Kram

25 Mars. käre mobil

Jag har märkt att vi nästan alltid slutar tidigare på Onsdagar. Men det är inget jag klagar på. Utan nu har jag precis ätit kräm och ska nog byta om till mjukiskläder om ca 10min och sedan åka till dansen. Och efter det är jag nog ute till 21 eller något liknande.
Vi hörs kanske då, om inte imorgonkväll. Pusspuss!


 

en tid jag inte glömmer.
men ordet vet jag inte vad jag sagt.
kanske gjort något fel.
eller betett mig för fel.
en sak vet jag iallafall
att jag älskar dig.

Vi ser det snöar


Sitter här med rödrosa kinder, och även näsan är lite röd. Det har bara snöat hela dagen, hela kvällen menar jag, det har varit sol hela dagen. Och nu sitter jag och är supersugen på att ha en hund. Såg minnst 10 stycken som gick på hundpromenad i stormvädret.. Funderar på att sno nästa jag ser...
Och så är jag sugen på choklad, och mamma har köppt det !!
Jaja, Dansträning imorgon. Vi hörs. Kiss

Om någon har lust att ladda ner musik och skicka till mig, så skicka en kommentar med din msn tack.

24 Mars. Sådan Tisdag

Tjingelingling.
och nu tänker alla särkert på dendär låten som var med i melodilfestivalen.
Dagen har varit seg som alla andra. Men morgonen extra seg, bråttom, och så hade jag ingen tröja så fick smsa jennifer och be henne ta med en tjockiströja till mig vilket hon gjorde:). Fast det var skönt att vi fick se på film hela SOlektionen+ halva svenskalektionen. Och sedan köpte jag toast och så ringde soc på lektionen och bestämde möte på torsdag. Och så fick vi leka på mentortiden somvanligt..

Tisdagkväll: Ut om någon tvingar ut mig, annars hemma&chilla
Onsdag: Skola, Dans
Torsdag: Skola, Möte med kuratorn+mamma, Möte med soc, Ut
Fredag: Skola, Ut
Lördag: Träna, Fest.
Söndag: Sova.

Vi hörs någon annan dag eller senare ikväll. PJUSS

23 Mars. Ingen ork


Inte på humör. Och mamma har köppt glass, tack. Det borde hjälpa, men jag kommer ångra mig efter.

Mikaela ringde nyss och bad mig komma ut och åka buss.. Ingen ork för det så nono, trots dom tjatade.
Och nu ringde hon igen och snackade om en sak + så ringde Rasmus samtidigt.. Haha, poppis här..

Men nä, nu ska jag prata vidare med lillSimon och sedan käka glass eftersom jag var osmart som tog Ipren mot huvudvärken, och jag får alltid ont i magen av Ipren.

& så funderar jag på att ringa Jennifer.
Godnatt & puss

23 Mars. Beep-test

Det gick dåligt. Bara Godkänt. Och yr efter + ont i halsen. Jag måste verkligen träna min kondition. Nu nu nu. Ska nog ta tag i det. Någon som vill springa med mig?

Det vart mycket snack om Lördagen och Söndagen idag, och jag skrattar fortfarande åt vissa saker, haha.

Nu är jag fett sugen på chokladpudding som jag gjorde igår.. ååh. varför gjorde jag det för? jaja, någon måste ju äta upp den... och det blir nog jag.. jaja! kanske kan träna lite efter och sedan duscha.
  Fortfarande sur över beep-testet.

Och idag fyller Rasmus år, grattis på femtonårsdagen grabben! :D

Skriver med senare ikväll om jag inte går ut då. Hugs <3

Hejdå sängen. ..Hej sängen.

Godmorgon. Ser suddigt. Nyvaken. Är helt slut. Vill sova. Har ätit. Mår illa. Vill sova. Vill kolla på tv. Vill ha sommarlov. Vill sova.
  Och så snöar det..!!!

Jag somnade fyra och mamma tvinga upp mig klockan nu för att äta. Hade fått sms och jag hade märkt att jag lagt på luren när det ringt under sömnen, inget jag minns tydligt.
Ikväll vill jag se på wipeout&beck. Men jag vill sova. Vet inte hur jag ska göra. Har nu fått ca 5 timmars sömn under idag iallafall. Behöver fåtal till så orkar jag.. Åh vad jag hatar sånna här dagar, när jag sover bort hela dagen och inte gör någonting. Jag måste få min sömn.

Jag vill baka.. Någon varm bulle eller någonting annat liknande. Rulltårta, åh vad gott! Men varken jag eller någon annan orkar nog baka nu. &Jag sova igen.. Eller kolla på tv.. Jag kan inte tänka!! Hejdå.
  Jag har ont i magen..för jag är så trött och fryser fortfarande sen natten.

Det började lyckligt - Men slutade olyckligt.

Det började med att jag och Mikaela träffades. Och träffade några andra. Sedan åkte vi tillbaka till Jordbro, träffade några kompisar och så köpte vi någon dricka jag inte minns namnet på. Vi gick vidare hem till M och kollade på Robbinsson, men det var inte länge, eftersom ingen kunde sitta still och jag låg mest död på sängen, hehe. Gick ut en stund också. Och runt elva vart det väl dåligt. Då vi fick besök av M's pojkvän och jag fick vara där ensam med honom. Vi städade och pratade tills klockan var runt 02.10 då jag gick ut igen.
  Mötte dom som vi hade varit med som hade blivit "utslängda" och så hoppade vi på tåget. Iskallt vart det. Sedan fick vi stå och vänta på bussen som kom 02.30 och åkte vidare hem. Eller hem och hem.. Vi åkte till ena killens garage och var där inne. Det var rätt varmt i början, men blev bara kallare och kallare så vi kunde verkligen inte sova där på det iskalla golvet. Så vi fick gå vidare.. Till hans källare. Där det fanns spöken, eller vi skrämde upp oss själva med att någon skulle komma men så vart det inte. Killarna somnade men inte jag, jag kanske sov i 5 minuter högst. För det var för kallt. Trots mina tre tröjor och vinterjackan plus kropsvärme. Och då var klockan mellan 04.30-05.00.
  Vi vaknade, eller dom vaknade, och vi gick upp när klockan var 05.50 då två av killarna fick gå ca tio steg och lägga sig i sin varma säng, medans jag och en annan fick promenera i kylan. Bara tomma bussar såg vi, och det var stängt överallt, så vi kunde inte värma oss någonstans. Kanske för att klockan var sex på morgonen. Men vi sa hejdå när jag var nära hemmet och han fortsatte, tre kilometer längre bort.

La mig direkt i mitt varma rum, i min varma säng när jag kom hem, tog bara av mig jeansen och somnade. Och blev väckt av syster som kom in 10.00 imorsse för hon vet att jag inte gillar att vakna sent, och hon visste ju inte att jag kommit hem tre timmar innan det. Jag sa att jag inte orkade berätta allt, men eftersom hon tagit med sig sitt kaffe och ville höra om allting innan hon skulle till jobbet fick jag berätta. Och sedan gick jag upp..
  Just nu sitter jag och halvsover nästan. Typiskt en sånhär Söndagsdag. Men ska nog hinna med en kvällspromenad och sen en dusch.

22 Mars. Söndags soluppgång 06.05

kul. bråk. ute. utslägning. besök. luring. minusgrader. tåg. 03.00 buss. garage. källare. chips. läsk. redbull. sömn(5min ca.). spöken. darr. 3 tröjor plus jacka. hemma 06.25


06.05 när vi ville åka tåg för att få värme.. brr


hemma 06.25 & sov till klockan 10 med strumpor, linne, två tjocktröjor, sminket kvar, och täcke.


Jag berättar lite mer senare... Är så sjukt trött |-)

21 Mars.

Godmorgon.
Fortfarande trött... Men det är inge skönt och sova bort en hel Lördag, så nono, Jag steg upp och kollade på tv&käkade kräm (ovanligt.. host)

Igårkväll var det skoj med syster framför Lets dance iallafall, och dem rätta gick till final fast egentligen bryr jag mig inte så mycket. Laila och Magnus. Och fy vad kallt det var i huset igår. Men tur var så låg värmedyan på golvet framför mig som jag hade runt händerna och magen och somnade runt 11.

Idag ska jag iallafall ut igen. Träffa Mikaela runt fyra och skojja. Fast jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag.. Solen har lyst bort all snö och det är både varmt och kallt ute, hmmm..

Jaja, vad ska ni göra idag ? :D

Chinos? Vårjacka?

Just nu har jag precis ätit. Det vart någon potatisgryta med grönsaker och kött i någon sås, vilket var rätt så gott men starkt. Och jag vill träna... Inte tränat på evigheter känns det som. Eftersom jag tar det så lugnt med piercingen. Men på Onsdag borde jag kunna gå på träningen iallafall, plus idrotten i skolan då vi ska ha beep-test. Jaja, tur har jag varit ute o promenerat nästan varje kväll (förutom ikväll).

Men tillbaka till pengar, kläder, och allt sånt där. Funderat på att köpa chinos, eftersom jag gillar det sjukt mycket nu! Men håller det i sig till sommaren eller är det kanske uttjatat?
Och vad ska jag ha för vårjacka? Hmmm. Kom gärna med förslag

20 Mars. Käre skola, hejdå. FREDAG, helg, HEJ.

Usch! Av lycka. Fredag. Så himla skönt. Fast just nu mår jag bara illa av äcklig hallonkräm, fy.
Jaja. Somnade nästan på alla lektioner som var fast blev piggare till slöjden. Då stog nog halva klassen av halva klassen runt mig för att hjälpa med påsen jag gör, men ingen kunde så det vart inget tills kuratorn kom o hämtade mig och vi prata lite. Och sedan hade vi idrottsprov. Jag kunde faktiskt allting, eller nästan. Hoppas på iallafall högst 5 fel (men tror på 2-3 fel). Efter det gick jag till konsum för att köpa philadelfia och tuggummi så det var det . Och sen träffade jag Jonatan, Fernando, Emil, Simon, Carro som alla trodde det gick dåligt för mig eftersom jag var snabb.

Men iallafall, Ikväll blir det hemmakväll. Eftersom jag kanske sover över hos M imorgon om hon blir frisk. Och så har syster bakat morotskaka, så det blir svull + Lets dance(?) Eller har det kanske slutat? Haha jag har noll koll.


Jusste, igår efter skolan ringde syster och bad mig hoppa på bussen med en tröja + mobilen hon nu solt, så det gjorde jag och fy vad vi garva inne på sassas.
han i kassan: "ah, säg då ra"
syster: "aha.. Mia ..."
kassan "Neeeeejj! nummret!"
syster "Jahaaaa! haha 90...."
kassan "det räcker"
syster "13.."
kassan "det räckeer!"
*asgarv*
han i kassan kunde inte heller sluta garva så där stog vi som puckon :D haha åh.

19 Mars. Kvääääll

Gick ut iallafall. Och hade skoj i kylan. Men fy vad kallt det var.. Iiih. Jaja, fick gratis godis av grannens bror iallafall, hihi. Och när jag kom hem märkte jag att jag fått skavsår från skorna och det hade blött egenom strumpbyxorna, hehe, inte så fint dirket..


idag fick jag på mig detta ;
strumpbyxor
från åhléns
svart linne från bikbok
och svarta koftan som mamma gjort.
hihi ja, jag ville få med solen i bilden, haha.

19 Mars. Glömmer bort all the time

Hallihallå. Kvällen igår blev också bra. Träffade bla. Mikaela, Evelyn, Marcus, Viktor, Ramus, Ante och några fler i vh och så var vi en stund i tungelsta. Och sedan skulle jag och Ramus gå hem i kylan, eller jag tyckte det var iskallt trots min tjocka vinterjacka, men inte han så jag fick den över mig också, haha :D aja, skönt var det iallafall dock att jag såg ut som en.. ja jag vet inte vad, en jätte maybe?
Sen idag har det varit skola. På lunchen var jag med Evelyn och snackade och sedan hade vi tråkmatte, bara en konstig genomgång.

  Och sedan blev jag besviken, direkt efter matten och innan språkvalet, då jag skulle följa med sjuklingen Mikaela till bussen. Det snöade !!! Morgonen som var varm, lunchrasten som var varm, och sen helt plötsligt började det snöa! Men tur har det gått över nu, och solen lyser igen, wiho *ler*

Efter språkvalet hade vi iallafall hemkunskap, då jag fick skolk för något jag inte skulle få skolk för, men kom iallfall kanske en 20minuter försent så då började vi jobba med engelska uppsattsen och sedan fick vi laga varm macka och smoothie. Hehe, Jag och Anton alltså.. hehe, lite för mycket smoothie maybe? Och jag fick ont i huvudet..

Just nu är jag ensam hemma och lyssnar på hög musik. Ikväll går jag nog ut igen om jag orkar. puss

18 Mars.

Kvällen igår med Mikaela blev great. Träffade några som man inte sett på länge, bla Takiz och grannens bror. Och en hel del annat folk. Kom hem nångång runt tio med frystna händer.
Menmen, skoldagen har varit sjukt tråkig idag också. Inte orkat någonting. Roligaste var väl Daniel på svenska/engelskan och Osmartaste personen idag var nog Evelyn när vi var ute, hehe. Jusste, vi hade vikare också, någon som hette Robert. hihi gulligt namn. Men, iallafall, ikväll kan jag ju inte träna pågrund av piercingen så går nog ut med Evelyn och ett par till om jag orkar.
Nu är det advokado som gäller. Puss&kram

Ut&gå

Nu åker jag till västerhaninge för att träffa Mikaela eftersom båda vi har så sjukt tråkigt. Vi får se vad som händer. Kisses

17 Mars. Det är så svårt att förstå.

Morgonen började seg och till frukost åt jag en mandarinklyfta, eftersom den var inge god alls. Men jag gick till skolan tillsammans med Jennifer, men när vi var utanför skolan gick hon hem pågrund av illamående. Så jag fick gå ensam in till skolan. Där jag träffade Jonatan och Moa. Vi hade läsning, och sedan engelska. Då satt vi vid datorn. Jag är bäst på att leta fakta, men Jonatan och Pierre får fixa översättningen till engelska. Sen hade vi matte, Jag hade glömt matteboken hemma. Men jobbade ändå ingenting med stencilerna jag fick. Och sedan hade vi SO. Mitt värsta ämne. Jag orkade inte. Hade ångest för jag måste. Och sen hade vi lunch. Jag satt tillsammans med Evelyn, Therese, Moa, Mikaela, Anton och Marcus. Fisk och potatis fick vi idag, men jag käkade inget. Rast, favoriten. Svenska, vi fick läsa, men jag orkade inte det heller. Låtsats-läsa är vad jag gjorde. Mentortid. Lekte "mördarblicken" och sedan gick jag hem och kramade Tisse.

Tänkte laga något gott ikväll till middag. Eftersom pappa skulle på ett möte, Kristin är på bio och mamma jobbar så får jag fixa själv. Rebecca kommer väl också hem någon gång också, och Stoffe är redan hemma men tror han åker tillbaka idag?. Och promenad senare, det är vad jag behöver. Egentligen nu, men det är inte skönt att gå i ljuset. Så det får bli runt sju-åtta tiden.

Jag har verkligen ingen lust alls att gå till skolan denna vecka. Ingen lust alls! Längtar bara till Fredag, då jag ska vara med Mikaela efter skolan, och så blir det helg. Så otroligt härligt.

Ju tidigare, Desto bättre.

Nu har jag precis duschat en lång varm dusch och berättat för pappa om piercingen, hehe.
Imorgon skulle jag tro att det blir den lång dag. Först skola 8.10-15.00 & sen omprov om min mentor säger åt mig, och sedan promenad på kvällen eftersom jag inte orkade idag.
Nu; CSI NY och sen sängen.
Sov gott, hugs.

16 Mars.

Seg dag. Orkade inte med skoldagen alls. Usch vad tråkigt! Pluset under dagen var sovmorgonen<3


Dagens outfit

Lek Inte Med Elden

I Said

Jag har ångest.. Det här är verkligen inte min dag. Vill göra allting och få allting. Vill måla hyllorna, men orkar inte, vill slänga skrivbordet, men vet att det är bra att ha för mitt rum, vill köpa en krok, vill ha en egen bärbar dator, jag vill gå promenad, jag vill shoppa, ta kort, sminka mig, sova, gråta, skratta, träffa kompisar, sola, träna, dansa, spela gitarr.. Jag kan sitta här hur länge som helst och bara babbla på.

Det jag har gjort idag när jag skulle plugga var att sitta i sängen, bara glo överallt i rummet och tänka. Vill få allting klart bara. Flytta på hyllorna, måla dem, ta bort skrivbordet, få pengar och köpa dator+kläder, gjort klart alla läxor, gå ut skolan, vara ute och springa i solen, och ja, allt det jag sa innan.. Och nu tänker särkert alla "gör klart en sak och fortsätt med det andra", Men jag har ingen lust!!

Fy vad jag är på dåligt humör idag.
Men jag ska nog iallafall byta om till lite snyggare kläder, ta lite kort, städa bort sakerna på skrivbordet, tända ett par ljus, och sätta mig och göra klart engelskan, lära mig matten, och sedan skriva stödord till Islam omprovet. Och ligga i sängen och lyssna på musik och sova plus kladda på papper. Och ikväll gå promenad. Så får det bli.. hoppas jag. Wish me good luck.

I don't wanna try now.

Kvällen igår blev underbar med girlsen. Och Stor besvikelse Malena vann och Ugglas tvåa. Men E.M.D trea som var bra, men bättre skulle det va om dom vann. Jaja, alla vet ändå att Sverige kommer sist i Melodilfestivalen så det blir inget snack om det.
Aja, När jag kom till Jennifer var det bara Hannah där men sedan kom slöfockarna Evelyn, Mikaela, Therese, Carro&Aziza. & så vart det chips, ostbågar, godis, choklad, kladdkaka, grädde, laktosgrädde, chokladglass, vaniljglass, cola, fanta, sprite, chokladsås. Haha. Men jag kan säga er att hälften var kvar..



Resten av bilderna kommer senare. Plus många andra foton eftersom jag nu fått in bilderna från kameran.


Det jag hade tänkt göra idag är att plugga. Eller försöka iallafall. Jag har ingen lust alls, men måste måste jag nog. Både Islam-prov, Svenska-läsning, Matte-prov & No-prov. Fy vad tråkigt..
Men det jag hade tänkt mig göra nu i min ensamhet är att tvätta piercingen, käka frukost, gosa med Tisse och ta en halstablett. Och efter det ska jag börja med plugget. Kisses&Hugs

14 Mars. Lördag!

Godmorgon.. Eller vad man nu ska säga vid 14.21 tiden. Lite info hur min Fredagen den 13onde såg ut igår;
 Tur: Jag gick ut vid åttatiden med ett par människor och hade skoj o kollade på film hos Emil. Sen sov jag över hos Viktor & garvade åt Anton.
 Otur: Det blev även ganska stort bråk..(inte med dem jag spenderade kvällen med). & jag har fått ungefär 4 timmars sömn hos V.

Och idag har jag bara hunnit käka kräm, duschat och smörjt in mig med nya krämen som sis köpte till mig...tack :$

Ikväll blir det iallafall tjejkväll hos Jennifer med sju underbara söta tjejer tror jag det var. Så vi får se vad vi hittar på. Men några saker kan jag nog lova;
Tusentals foton, Skrik och skratt, Melodilfestivalen, Godis(för det mesta choklad?) chips & läsk

Bilder från igår

1; Sebbes andra hjärta. 2; Sebbes tredje hjärta.
Hade ni någon Otur igår?

13 Mars. Helluuu

  Hehe okej. Såhär såg min dag ut idag dåra. Fredagen den trettonde. Jag vaknade och tvättade min piercing, gjorde lika ont som igårkväll då jag skrek på kristin inne i badrummet. Men det tål jag allt, och natten gick också bra med att sova på rygg he he. Aja, första lektionen var jag i min systers klass och vi skulle komma på frågor eftersom hon och några till ska interjuva några som har gått på skolan o sånt, så det var väl kul. Efter rasten sen fick jag reda på att dem andra i min grupp hade jobbat med boken som vi gör, men tror inte dom kom så långt, aja. 

  Då
hade vi teckenspråk och fick kolla på en film och efter det var det "Avslutning". Då körde vi lite lekar o sånt , kulkul. Sedan åkte jag hem.

  ..Eller inte riktigt hem, utan till min vanliga skola och åh vad söta ni är:D Aja, dem tyckte iallafall min piercing blev great :D najs. Jag var mest med busiga Anton&Victor tills det var idrott och jag kollade på när dem körde fotboll i 30min typ då jag gick hem & nu har jag mest bara tjaffsat med Kristin och käkat kräm.

  Ikväll skulle jag egentligen till stan med Mikaela och Evelyn, men varken jag&Evelyn pallar så det blir inge av med det. Ska istället bara slappa hemma, gud vad tråkigt märker jag nu.. aja, får väl ringa M annars.

Ikväll ska ni iallafall få lite bilder hade jag tänkt mig. Jag Måste ladda ner pogrammet till kameran på datorn så jag kan lägga upp alla mina tusen bilder. Fast det skulle vara lättare om jag hade en egen, Jusste! Det ska jag prata med mor om. &Ni ska även få se min klass från manillaskolan.

12 Mars. Äntligen gjort! Och i smyg.. hi hi hi

Iiiih, ett sent inlägg om dagen dåra.
Vaknade 05.51
typ och steg upp dödstrött somvanligt, men visste vad som väntade sig hihi. I skolan fick vi börja med att jag, Moa, Therese&Teo fick kolla på .. åh nu glömmer jag bort vad det hette! Jaja, vi lyssnade på 3 männ som teckande om deras tid på skolan i en timme. Då hade vi rast och sedan fick vi teckna lite mer och sedan typ lunch, och efter språkbox (hatar!) där vi fick teckna om en bild, då jag skulle teckna hur en hammare ser ut, och hur den andvänds. Det gick rätt bra, förutom att jag andvänder för mycket svenska..
   Sen fick vi plugga lite och sedan klassfoto (haha jag är den som synns. bilder kommer imorgon) och efter det fick vi typ sluta.

Då jag mötte V & E och piercaaade mig i naveln. Hihi dumma viktor som skulle dra skämt typ hela tiden(?) Menmen, det blev brabra :D Och det gjorde lite ont får jag nog säga hihi. Och jag är inte direkt smart att tvätta det, hi hi hi. Jaja, nytt försök imorgon ;) & jag kunde såklart inte hålla det hemligt, utan Kristin fick veta, som challade till mamma. Och sen var det ingen idé att hålla hemligt, hehe.


hehe ja, bilden blev lite mysko, menmen, bättre kommer senare när det har läkt osv ;)


Nu blir det nattinatti, eller iallfall försöka att sova på ryggen. Sov sött så skriver jag när jag kommer hem imorgon. Alltså runt ett eftersom jag slutar 11.20 :D

11 Mars. Det vart som det vart.

Dansen gick bra, men fortfarande lika mycket folk på t-banan som puttas och knuffas.
   & nu har jag målat naglarna i godisrosa färg eftersom jag tröttnat på de svarta och har ingen annan snygg.
Aja, smsade lite med Jennifer idag också, & vi har inte setts på jättelänge! Så imorgon kväll får jag nog gå över och vara med den lilla krumeluren :D
   Och idag frågade Moa min mamma vart jag var, hihi tyckte jag var lite gulligt :) (&nej, inte moa i min riktiga klass, utan moa i min klass på manillaskolan)
&imorgon blir det inget möte, utan någon annan gång.
   Och så träffade jag min lärare på bussen, och såklart ska hon bomba mig med läxor så det får jag försöka hinna med, eller så klagar jag på att jag inte hann. ;)
   pusshej

11 Mars.

För att ha haft ont i magen sen Söndagskväll men även gått till skolanså stannade jag hemma idag. Vaknade runt nio och bara chillat. Vilket det nu kommer bli resten av dagen, plus lite plugg skulle jag tro. Och kanske dans ikväll om jag känner för det.



Uschuschusch för snö! Jag som köpt nya skor och grejer! Attans.
  Nu vaknade Krisse och Muffins vill in (han på bilden som gick ut för 5minuter sen)

Nu                                                                     85
(det var muffins som skrev) Han attakerar miiiiiig! Hihi jag ska gå med han till Kristin :D mohaha, hihi.

10 Mars. Ett stort Nervös i pannan.

Orkade inte gå till skolan imorsse.. Men ville ändå, så det var bara att sätta på sig kläder snabbt och lite smink och sedan gå till bussen, och så höll jag på att somna på tåget. Resten av dagen var typ seg. Vi fick jobba på datorn då jag jobbade med David, fast han spydde sen och gick hem så jag fick redovisa själv. He he, men det gick bra. Vi gjorde inget speciellt under dagen så 14.03 åkte jag till Tungelsta där man blir lite mulad av Jerry och sedan kom bussen direkt så då åkte jag tillbaka till stan med Evelyn och Mikaela. Vi gick runt lite o så :) & kom hem runt 19.

 Nu har jag fortfarande ont i magen och så vill jag säga grattis till min käre barndomsvän Moa. I Love You<3

Shooooes

Mötet , eller va man ska kalla det , gick bra. Fick massa frågor och så tog hon kort på mig när jag satt där, med ingen mascara runt ögonen, sjukt trött, svullet och rött öga, varkert foto.
Sen shoppade jag o mami shoes. Hittade värsta paradiset, massa gympa-street skor :D hihi. Jag älskade allihopp och minns inte hur många jag provade, och hur länge vi var där inne för jag inte kunde bestämma mig. Men det blev ett par grå, vita med svarta snören, najs, and i love it. Och så sa mamma åt dem att slänga mina.. suck.. Mina favvisar.. suck. Jaja, sånt får hända.

Vi kom hem runt halv 7 och nu har jag bara svullat typ.. Min mage behöver det. Den är redan svullen för den gör så ont, fy fy fy.


Dem kanske behövde hamna bland sopporna iallafall..

9 Mars Lundi. Manillaskolan

Hejsan hejsan sötisar. Sitter just nu i mammas klassrum med massa franska omkring mig hihi. &Helt alone. Menmen, dagen har varit typ bra. Förutom min mage som har bråkat sen igårkväll. Menmen, det har jag tålt. Vi har snackat teckenspråk, haft drama, teckenspråk igen och läxläsning & resten av veckan blir det väl samma sak. Typiskt att man inte kan få sovmorgon hihi.. Vaknade ju av alarmet som gick 05.58 på mobilen imorsse -.- Aja, bäst jag vänjer mig.

Jag har inte direkt någonting att göra så ska nog kolla runt lite och om en timme + 20 minuter ska jag&mor till mentor stället för att jag ska lära mig o hitta (a) Så mer om det berättar jag när jag kommer hem.

Imorsse sa mamma också åt mig att vi skulle köpa skor eftersom hon inte tillåter mig gå runt med mina vita tygskor som är sönder, så det kanske vi gör efter. Hehe, bäst jag passar på o leta nu på nätet efter några söta. Dock vill jag ha tygskor/converse, vilket mamma inte tycker är någon smart idé. Menmen, Ciao

Planer inför drömmar.

24 Besökare i rad nu i tre dagar. Gud vad tråkigt. Jaja.
Kollat på OTH, och jag ska alltid rysa till det pogrammet, eftersom jag blir rörd så lätt! Och nu somvanligt är jag sugen på att dansa och hitta på egen koegrafi, och även spela gitarr trots att jag inte kan, men vill lära mig! Shit.. Att jag inte tar tag i det istället? Bara klagar och klagar, men sån är väl jag. + Negativ. Och det skulle inte sitta fel med att kunna sjunga..

Nej nu slutar jag skriva om det. Min Söndagskväll kommer bli härlighärlig. Bara tv hela kvällen med premiär av nästan allting. På kanal 5; Wipeout, Sanningens ögonblick. På kanal 4; Parlamentet, Beck-den svaga länken. Och typiskt ska det vara samma tid, så jag vet inte vad jag ska kolla på. Något du ska se på?

Vecka 11:
Mån: Manillaskolan 09-14(för att lära mig mer teckenspråk). & sedan fixa mig en mentor (inte lärare i skolan för er som tror det)
Tis: Manilla 09-14. Möta Evelyn i stan maybe?
Ons: Manilla 09-14. Dansträning.
Tors: Möte med den vanliga skolan 08. Manilla 09-14.
Fre: Manilla 09-12.
Lör: Tjejkväll hos J, i miss u!<3
Sön: Plugga inför omprov i SO (Islam, Muhammed osv.)

Det kommer alltså inte bli så mycket blogg. Fast ska försöka då jag väntar på senare buss hos mamma på Manilla på Måndag, Tisdag & Onsdag. Hugs

8 Mars. Stora staden. Du skrämde mig.

Vaknade nio av att någon släppte in Tisse i mitt rum, stor suck. Hon somnade sen på min rygg tills jag skulle upp och fixa mig. Kvart över elva gick jag hemmifrån med snabba steg för att hinna med tåget. Fullt med tårar i ögonen för det blåste för mycket, plus mina svullna ögon. Jaja, Evelyn hoppade på tåget efter en station och efter det vart det stan. Tusen trappor, Olika beskrivningar till en affär, Kaffe&glass, Skratt, Bus, Sms. Och jag köpte en t-shirt + skärp från Ginatricot och strumpbyxor från Åhléns. Inget som var planerat alltså, he he. Attans att det inte blev av idag heller. Det var min otursdag idag igen, Jaja, nytt försök på Tisdag maybe<3 Nästa gång måste jag iallafall köpa skor.

Klick

Klick

7 Mars. Lördag

Godmorgon. Jag vaknade upp med tisse på magen, Kristin som kom in, och ögon som gör ont. En helt vanlig morgon alltså.

Ja, Ögonen har inte blivit bättre. Och mamma har kommit på att jag kanske är allergisk mot någonting såhär när det börjar(?) bli vår. Så har käkat en tablett och så får vi se vad som händer.. Annars blir det väl läkarn för sjutusenfyrahundratjugosjunge gången.
Men annars har jag gjort utbakad fläta på syster som nu är påväg till jobbet (kanske tillomed framme?) Och käkat kräm med mjölk och sett på Tyra.

Och kvällen igår kan jag inte kalla dum, eller jo först, men inte sen. Eftersom jag planerade mina pengar. Inte för att någonting kommer hålla, men ge det ett försök måste jag. Jag ska ha en dator! Och så ska jag jobba.

Idag får det bli en hemma-Lördag iallafall. Ska nog städa hyllorna som är uppe i taket och kanske måla dem och sen städa skrivbordet och kanske plugga något. Sen ikväll hoppas jag att jag träffar Evelyn, och att hon fixar pengar på mobilen så vi kan messa! :D Men det skulle bara bli ett kanske eftersom hennes lillasyster fyller år, grattisgrattis. Och så ska jag ladda ner pogrammet till min mobil på datorn så jag kan lägga in nya låtar på mobilen, och så ni kan få se lite nya bilder, som både finns tusen stycken på mobilen och kameran.
 
Men änsålänge får ni en bild från lookbook. Jag vill gå klädd i shorts, klänning och allt detdär. Men fortfarande måste man ha vinterjackan på, suck.


Vad ska ni hitta på idag?

Moneymoney.

Om det är någon som är dålig på pengar, så är det Jag.

Både på att spara, slösa och tänka.
Jag får panik när pengarna är slut och vill ha allt. Jag får panik när jag har för mycket och vet inte vad jag ska köpa, (eller man kan inte ha för mycket, iallafall inte jag). & Jag får panik när jag inte förstår ekonomi eller vad man nu ska kalla det.

Hihi, jag har nu suttit i kanske en timme och försökt klurat ut detdär med att betala ca 198:-/mån i 24mån. Men det funkar inge bra. Tillomed Robbin, Andrine, någon Hugo & Kristin har försökt men det verkar inte vara någon idé.

& Varför jag tänker på detta nu är att jag har ångest för jag vill verkligen ha en laptop! Men hur långt kommer man med ca 860;- minus shopping = 0;-

Ja ni.. Vi märker om jag hoppar av lycka någon vacker, rik (som blir fattig) dag. Nu ska jag sova, puss & godnatt

6 Mars. Bästa Fredagen ... Eller Inte.



Dagen skulle bli purrfekt. Men blev en stor katastrof istället. Jaja, får ta igen nästa helg då det måste bli av. Jag som var så flummig och glad. Men det slutade med några timmar i handen centrum och tjat på Mikaela som skulle ringa mig men som aldrig ringde & ingen dag på stan eftersom Evelyn inte fick. Bara otur, otur, otur. & Lite tur<3 Men inget jag kan kalla bra. hihi. Så kvällen får bli tråkig igen hemma framför tven, åh suck. Jag får helt enkelt hitta på något imorgon, om någon kanske vill träffas?

Jaja. Vad ska ni hitta på ikväll på denna otursdag (för mig&E) ?
Svarar på kommentarer gör jag när jag orkar.

5 Mars. Jazzshow med två röda ögon som värker

 


Mobilen ringde 06.40 och jag blev både arg och rädd för låten som var Lejonkungen. Kände hur det värkte i låren, det var all träningsvärk från dansen igår. Då vi fick lära oss en ny koegrafi till Jason Mraz - I'm yours låten. Lugn låt & lugn dans. Härligt. Jag hade bestämt mig för att köpa tuggummi också. Men såklart ska bussarna och tågen gå efter varandra så jag orkade inte gå till Pressbyrån för att missa bussen och ta den som kommer en kvart senare. Tunnelbanan var proppfull somvanligt med strässade människor vid den tiden, men tur är det få på tunnelbanan hem.

Idag stannar jag hemma från skolan. Gick upp 07.00 med tröttande ögon och tvättade ansiktet. Mamma hade sovmorgon så hon kom in någon minut senare när jag satt med täcket runt mig framför spegeln och skulle precis sminka mig. Mina ögon bara värkte. Jag såg att det vänstra även blivit svullet. Och huvudet bara värker och värker när jag blinkar, när jag blinkar och tänker på det. Vagel. Men jag gjorde som mamma sa, "Gå och lägg dig igen. Jag ringer dig sjuk." Och efter det somnade jag direkt till 10.00.

Nu ska jag läsa ELLE tidningen som kom idag när jag hälsade på brevbäraren, och samtidigt kolla på Ellen DeGeneres show. Sedan blir det laga pasta och köttfärssås till lunch tillsammans med syster. Mums.

Härligt. Min käre sol lyser idag. Och lyser bort all snö hoppas jag. Puss

4 Mars. Jennifer

& Idag den 4 Mars 2009 hurrar vi Jennifer på hennes 15årsdag. Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra Hurraa!

Typskigt att jag är hemma idag. Skulle ha åkt skridskor med tjejerna, men nej. Fick en vagel i ögat igår (för er som inte vet är det en jobbig liten prick typ) och idag har jag fått en i andra också, så ajaj. Jaja, Jennifer får en toppendag ändå :D Jag älskar dig.

Bara för en dag

3 Mars. Bara för en dag

Sitter och dricker smoothie, godare än vanligt - min lunch.
&lyssnar på låten, som får mig tänka på minnen, allting gammalt, och nytt. I miss it, och längtar till det. Vad vet jag inte. Men något bara.. Älsklingslåten på lugna favoriter. Love.
Dagen idag har varit seg. Jättelite foundation och inge mascara och inga linser. Vissa trodde jag precis hade vaknat. Men natten var inge bra heller. Vred mig och tänkte. Och kanske 3 timmars sömn? Jag stog ut iallafall. Fast har ånget för alla omprov. Alla Tisdagen den 17 Mars skulle jag tro att alla lärare bombar mig med papper.

Och just nu sitter Misse på fönsterbrädan och pratar med fåglarna där ute. Medans Tisse slickar sig brevid mig. Och Muffins skulle jag tro att han är ute och jagar tjejer. Rebecca klev precis upp från sängen och Kristin är arg för hennes skor aldrig blir rena trots 7 tvättningar i tvättmaskinen.
Smoothie och låten tusen gånger om är vad det blir nu.
+ msn som jag levt utan i någon vecka.

hahaha shit. det står just nu på mail rutan "99+" hi hi hi

2 Mars. Skola.

Jag orkade upp imorsse! Woho. Eller det kanske inte är något att vara glad över? En sak jag är glad över att jag är sjukt mycket piggare idag, och friskare. Så alltid något posetivt :)
Jaja, skolan var rätt tråkig, eller väldigt tråkig om man säger så. Fick tillbaka SO-provet och det gick inge bra alls, IG. Men det var jag inte ensam om i klassen, nej för nästan alla sa till varandra att dem fick IG. Få som fick VG & G- ochsåvidare.. Och sedan på idrotten hade vi dans, ni kan föreställa er hur dåligt det gick? Japp, alla är så oseriösa och det var inte direkt bästa dansen om man säger så - springa och skutta runt i en ring. Men efter det fick vi sluta och nu har jag fått i mig oboyiiii. Inte druckigt mjölk på typ 2 veckor, he he.
Hur var eran första dag i skolan efter sportlovet? Puss&hugs.

Söndagskväll

Inte orkat plugga idag, vilket jag skulle ha gjort. Så typiskt. Nu kommer jag ångra det då läraren dampar på mig (plus några fler hoppas och tror jag). Menmen, sånt får hända. Fixar det imorgon skulle jag tro. Antingen efter skolan eller på skoltiden fall jag stannar hemma pågrund av lathet, magont, huvudvärk och hosta. Vi märker det. Usch, jag vill inte gå till skolan. Fast ändå så skönt att få luft, träffa kompisarna, och inte bara sitta hemma och ruttna.

Kollat på OTH och halva GG. Och just nu är det HSM3 på Disney Chanel märker jag, hihi. Så det får bli det en halvtimme då Parlamentet börjar, Ingen missar väl? Och sedan Beck. Ja, en kväll framför tven alltså, ser din kväll också ut så?
Och så får vi inte glömma glassen... hi hi hi.

Tog första bra bilden från google.

Svaren från frågestunden

Postat av: beatricejakobsson

vilken är din favorti blogg ?
vart bor du ?
vad gör du om du inte sitter vi datan ?
vad tycker du om för mat ?
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Svar: 1. Har ingen speciell, men mode i bloggar är ju inte fel ;)
2. Stockholm, Haninge
3. Då sitter jag vid tven, haha nej så tråkig är jag inte. Men umgås med kompisar, är i skolan, dansar eller ritar oftast :)
4. Nästan allt! Förutom fisk, blä. Pasta är en favorit. Kram

Postat av: hanna

hur många besökare brukar du ha per dag?
hur länge har du bloggat?
URL: http://johanssonhannaaa.blogg.se/
Svar: Jag brukar ha väldigt några besökare, runt 30-70. Och i denhär bloggen har jag bloggat i lite över ett år, fast kanske ett år i min förra blogg. Kram

Postat av: Viktor

vad är ditt favoritodis?
popcorn, godis eller chips?
bio eller tv? :)

URL: http://viktore.blogg.se/
Svar: Jag gillar all godis! Förutom segt, hehe. Men choklad är nog favoriten.
På första plats godis, andra chips och tredje popcorn, jag hatar popcorn, he-he.
Ojoj, det är ju härligt med bio, men skulle nog säga hemmatv. Kram

Postat av: r

vilka var dina bästa kompisar när du var liten?
vilka är dina bästa kompisar nu?
vem saknar du att du inte umgås mer med?
roligaste ämnet i skolan?
vad vill du jobba som?
största kärlek?
högsta önskan?
Svar: 1. Mina bästakompisar när jag var liten hette Elin och Hannah, och Hannah är jag kompis med än.
2. Jag har inte direkt "bästa kompisar" men några som jag umgås mycket med är de tjejerna i klassen.
3. Hm, ingen skulle jag tro. Elin kanske för vi var så nära kompisar.
4. Roligaste ämnet är musik och bild. Och även hemkunskap ibland.
5. Det är inte riktgigt bestämt, men dans vill jag hålla på med.
6. Största kärleken jag haft? En kille som hette Viktor.
7. Högsta önskan har jag ingen aning, att bli dansare och leva lyckligt liv typ, heh. Kram

Postat av: Janna
vad är ditt favoritplagg i din garderob?
URL: http://jannamattsson.blogg.se/
Svar: Ingen aning! hihi. Assesoaren är iallafall mitt nitskärp. kram

Postat av: Liene

favoritsak i ditt rum?
vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?
Fvaoritfärg?
Vilken kädnis skulle du vilja träffa helst?
URL: http://lienes.blogg.se/
Svar: Favoritsaken i rummet, hmm, sängen och ritblocket ;).
Det första jag gör är att gå in i badrummet.
Och jag har ingen favoritfärg, gillar alla lika mycket.
Och någon kändis kommer jag inte på just nu. Kram

Postat av: romina

när föddes du?

URL: http://rminaa.blogg.se/
Svar: 1994 02 17

Tack för frågorna! :D

1 Mars. I'm ded.

Nej jag bara skojar, men nästan inte. Fy, jag är bara lat lat lat och blir aldrig frisk förtusan. Aja, lite friskare än förra veckan men ändå.. Och det blir ju inte bättre när hela familjen håller på att spy lite då&då, heh. Jaja nog om det.
Kollat på Lets dance och ikväll är tven min från 18.00-23.10 senare:
One Three Hill
Gossip Girl
Parlamentet
Beck - Den japanska shungamålningen.

love.
Nu ska jag försöka få i mig något.. vad nu det blir. Tjingeling

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0