30&31 Maj. Man Får Inte Allt Man Vill Ha.

Tjinelixen, igår gick jag ut och träffade moppegänget, haha jag vill också ha moppe :(, och stället blev även ett strandparty eftersom de flesta tog av sig tröjorna och den braiga musiken(ibland). Men efter det mötte jag iallafall de andra grabbarna, och så gick vi till Emil och svullade hamburgare och chips. Efter vart det en stund med bara Anton och Marcus och sedan åkte vi till E igen för att få maränger&glass ;D haha.. Iallafall, efter det sedan träffade vi min syster och jag följde henne hem, sedan ut igen och sov borta. Somna runt 04 tiden och vakna runt 11. Och under hela dagen idag har jag varit avundsjuk på alla moppar. Eftersom jag har ingen, och kommer inte heller kunna köpa någon eftersom i am pank. ;'(
Nu;
hjälpa mor med maten - huuuuungrig.
Någon som vet en billig jävel kanske? :D

I Close My Eyes, I'm Standing There.

Nu har jag solat i iallafall några minuter. Och stolen har snart kommit ett halvt varv. Musik med de dåliga ljudet i mobilen, och inga bilder eftersom min kamera är helt död och funkar inte alls, och som jag har särkert nämnt funkar det inte heller att ta kort med mobilen, im sorry. Så båda ska in på lagning, eller först börjar vi med att köpa nya batt. till kameran imorgon.
Mina armar känns jätteröda i detta läge när jag precis klivit in, men knappast att de fått någon färg, eller, lite färg har jag faktiskt fått. Och under denna sommar kommer jag särkert gårunt med shorts-vita-märken på låren som förra sommaren ... pinsamt :$
Tiden går otroligt långsamt idag, eller det kanske var för jag vaknade klockan åtta och då steg upp. Men iallafall ska dagen få lite liv i sig för strax ska jag fixa mig och byta om till mina svarta shorts istället för de gröna, byta tröja till något och platta håret om jag orkar. Efter det ska jag möta V, M, T, och efter det möter jag Emil och de andra killarna. Skriver nog mer senare ikväll eller imorgon, kisses.

30 Maj. Sol, Sol, Sol Och Sol

Godmorgon. Åh vad fint väder det är idag :D Fast ensam hemma är jag inte :( Men iallafall blir det chill hos Emil idag eftersom han fyllde år i tisdags, så middag och slappande blir det ;) Nej men vet ni vad jag ska göra nu? Lägga mig på baksidan och lyssna på allt skrik från fotbollsmatcherna, sola alltså :p Ha  en bra dag!

Designhjälp

Någon som har lite små design tips till min blogg? Maila ; [email protected] eller kommentera.
Imorgon blir det massa sommarfoton och även några nu. Sedan får vi se om jag orkar gå ut, men som Max nyss sa "klockan är ju halv åtta och det är fredagskväll", men fy vad ont i magen jag har! :( puss
Eller jag ska försöka hitta något att ha på mig på skolavslutningen.

29 Maj. Sommaren?

Varmtvarmtvarmt.
Dagen började med myspyskläder och promenad med J till skolan, där det blev 3 timmars film (Australia), och de sista 45minuterna sov jag. Efter hade vi slöjd och en hel del prat med läraren, och efter det upp till skogen och träffa alla myggor och gå tipspromenad. Sedan åt jag mackor hemma hos Anton tillsammans med honom och Robbin, och sedan åkte vi till handen där vi även träffade Emil och Sebbe, och några kompisar till dem. Hemma till tungelsta mötte vi Micke&Jeppe, och sedan var jag och Anton med Viktor och Marcus, men pågrund av att de skulle tanka och jag hem för att vila magen gick vi skilda vägar och nu sitter jag här och väntar på den goda middagen - hemmagjord pizza. ;-)
Senare ska jag antagligen kolla på Emils och Sebbes spelning med bandet, eller så stannar jag här ute, eller hemma. Beror vad magen vill och vad de andra vill, hehe.

&Imorgon ska jag solasolasola, och förhoppningsvis är jag ensam hemma hela dagen, N a j s.
Hur många grader har ni? ;-)

Enkelt Och Snabbt.

Kommit hem från en regning gården moppe ute kväll med några av de söta. Blöt, kall och hur törstig som helst, men i dessa lägen ska man såklart ha bara mjölk och vatten hemma. Blä blä och åter blä. Hammarby-AIK på tv, och jag är gnagare, men bryr mig inte, bryr mig bara om V eller P kommer hem från matchen ikväll helt nerslagna, men de hoppas vi inte.<3 Imorgon blire 23 grader, lördag 25, och söndag 28 om jag minns rätt, en massa solning alltså! Och en hel del plugg, gissa hur taggad jag är på att få G i no nu, men jag kommer aldrig få det men ändå.. Åh, vad arg jag blir om engelska omprovet går piss imorgon :( Nej, nu hoppas vi på det bästa och ni håller tummarna för mig ;-) Det posetiva är att jag är påväg till MVG i bild ;-D happy face. Och jag har fått en dum idé om att lära mig en låt på gitarr och även kunna sjunga den eftersom jag är helt jäkla kär i låten. Men jag kommer ge upp, och jag kan varken spela gitarr eller sjuga. Åh, nu sitter jag och bloggar istället för att plugga, istället för att få bättre betyg, istället för att kunna gå på estetiska gymnasiet som jag vill. Men måste iallafall ta bort sminket nu och dricka i mig lite vatten. Kram, skumt inlägg i know.

Men Det Är På Dig Jag Tänker På I Hemlighet.

Utvecklingssamtalet gick bra, jag går ut med IG i So och No i årskurs 8 (alltså detta år), och får försöka få upp det tills nian. Även matten och svenskan är på gränsen till IG, men svenskan ska jag allt fixa och matteomprovet fixar jag nästa vecka med alla rätt så jag får G i det. Sen enligt min mentor ska jag läsa hela sommarlovet, he he he.
Iallafall, jag ringde Marcus nyss och snart kommer han och Anton för andra gången idag. Så då blir jag ute en stund tills jag måste kila hemmåt och plugga engelskaglosorna. Visst är jag duktig? :D hihi.
Och 12 dagar kvar till sommarlovet, då jag ska sjunga igen för tredje gången under mitt liv på skolavslutningen, vilken låt är inte bestämt än, och jag sjunger ju ändå så fult så varför inte skita i det? Aja, vi märker på tisdag hur det blir, om jag vill eller inte. ;-)
Nu ska jag leta reda på låten som min musiklärare skickade till mig för några månader sen och försöka lägga upp den på bloggen bara för att jag är så himla underbar ;-D

28 Maj. De Sista Dagarna Är Jobbigast.

Idag fick jag gå ensam i regnet till skolan utan sällskap, eftersom J är fortfarande sjuk. Men väl framme satt jag och försökte plugga no omprov, men blunda ett par gånger och det skulle jag även vilja göra nu. Efter det hade vi engelska och ett gramatik prov, det gick bra enligt mig, men eftersom jag är sämst på engelska fick jag inte ens hälften rätt om jag ska vara säker. Well, vi hade lunch och sedan matte då vi körde tecknet, jag och Therese mot Jonny och Jerry, det gick dåligt när Therese körde, men inte när Evelyn kom in i bilden hihi, och ingen aning om vem som vann eftersom en hel del pojkar kastade kort lite här och där.
Jag åkte till stockholm södra efter vid 12tiden och träffade de på SCÄ, satt och pratade en timme och fick fylla i lite papper somvanligt + vägning och puls. Och även fick jag en till "matdagbok" som ska räcka tills nästa gång jag ska träffa henne, hoppas hon blir gladare då, och tydligen måste jag käka väldigt mycke frukost och även lunchen i matsalen..

Snart kommer mamma och då ska vi lite senare på utvecklingssamtal och få höra hur dålig jag är i skolan, och efter det middag + en massa plugg. Ljus omprov+engelska omprov imorgon, och sedan tre stycken nästa vecka...Suck. Men, jag hoppas jag inte är ensam om att ha massor att göra dehär sista dagarna innan det sköna långa sommarlovet?

26 Maj. Grattis Jennifers lillasyster, Moas syster & Emil !<3

Idag har det inte hänt så speciellt mycket, på mentortiden snackade vi om öppet hus dagen, och så ska vi allt få in en massa klasspengar och åka på klassresa i 9an, hoppas vi. Efter åkte jag, Mikaela, Viktor, Anton, Andreas&Marcus till handen en stund och sedan hem igen, då det blev ca 10 minuter i solen. Och nu har jag kommit hem och käkat. Synd att solen inte skiner just nu eftersom jag är ensam och vill ut o sola och bli en aning brun. Men istället måste jag plugga, (även fast det särkert inte kommer bli så), så ut ikväll blir det antagligen somvanligt + dusch efter det.
Nej.. Nu är jag för sugen på choklad somvanligt :( Vad har ni hittat på idag?

Booooring

Skitdåligt resultat på engelskaprovet, och nu övar jag skit glosor.. suuuuuck. vi hörs hemma, pössar

Sista För Idag.

Vad gör jag uppe såhär sent? Jag som försov mig imorsse bara för att jag somna runt halv 12, vilken tid kommer jag somna ikväll då? Och vilken tid kommer jag komma upp imorgon? Nej nu får syster duscha klart så jag kan plåstra om mitt sår. Nattinatt.

blekfis på hög nivå.
från idag.

25 Maj. Grabbar som käkar upp allt de ser.

Skolan rullade på somvanligt och det började med att jag blev väckt av Viktor som ringde klockan 8 och sen kom anton förbi, men i tid till skolan kom jag iallafall. Efter skolan gick jag hem och satte mig ute i solen, tills V bad mig ringa och då hade de stått utanför huset och plingat på men jag hade inte hört något och det visade sig att de saknade mig så mycket. Haha nej nu skojar jag, de ville att jag skulle poppa deras popcorn så han och Marcus kom in och höll mig sällskap och tog över datorn. Senare kom också Adde och Anton och vi var här en stund och de snodde allt godis och all läsk, hihihi. Men efter det gick vi iallafall ut och hade skoj, och nyss kom jag in. Eftersom det var kallare än kallast med mina korta shorts, och snäll som mamma var hämtade hon mig med bilen även fast det bara var några meter hem (a)
Wellwell, stor hög med stora skor framför dörren vart det idag och ingen solning som jag hade tänkt ;-)

Fick mina omdömmen idag också, ig i 3 ämnen och en massa skitsnack! Aja, på torsdag har jag iallafall utveklingssamtal då jag kommer klaga som sjutton. Eller lättaresagt, imorgon ska jag klaga som sjutton på läraren som säger att jag inte lämnat in läxor fast jag gjort det!

Min Långhelg

Onsdag; Bastukväll, hemma 11 på tors.
Torsdag; Fotbollskväll, hemma 00
Fredag; Partykväll, hemma 00
Lördag; Grönandag och chillkväll, hemma 22
Söndag; Emil först, och vi gick hem till Andreas och dunkade musik, sen kom Takiz och Anton då vi åkte iväg och mötte Viktor Marcus Felicia och någon till, och efter det några fler igen. Gick hem när regnet kom då det blev kebabbullar och en dusch, hemma 18
Hur har ni haft det?


Åh vad jag är på dåligt humör. Av vad vet jag inte heller. Ute satt jag o masserade Marcus när vi träffade dom då alla klagade på mig för att jag var så sur, och nyss när Anton ringde satt han och jag o sa inte så snälla ord till varandra. Men iallafall så ska jag nu ut och ta mig en promenix till bussen för att möta kristin som också är på dåligt humör, och darför ska jag ta en omväg dit. Måste kila nu, puss.

Efter Regnet Kommer Solen, Och Solen Är Här Hela Dagarna Långa.

Åh vad jag är på glatt hunör denna.. Söndag, fan, det är söndag, sista dagen på långhelgen, attans! Men iallafall, morgonen blev jag väckt av min kära syster runt 10 och somnade om tills hon kom in igen för att säga hejdå och nu gick jag upp. Solen skiner som tusen, och kelly clarkson är på hög musik vid mig + mor, syster&bror sover.
Men hur mår ni då? Jag mår bara bra förutom att mina ögon vill sova och min tunga bräns som sjutton från kaffet hos Emil igår. Darför ska jag nu ta mig flingor med kall mjölk och sätta mig ute i solen i detta läge ;) Har ni också superduper fint väder när det stod i tidningen att det skulle spöregna? <3

Update; Nu regnar det... Jag som hade precis tänkt gå ut på promenad. Men det enda jag hann göra i solen var att äta frukost. Tar en dusch nu och sen måste jag nog städa rummet, suck, puss.

23 Maj, nya grannar?

Under dagen har det varit kul och inte fullt så kul, alla mådde dåligt i några minuter lite då och då, och proppade i sig en massa onyttiga saker som pommes, bea-sås, glass, godis, popcorn och annat. Plus alla gånger vi åkte popexpressen, he he he. Jag kan säga er att jag inte vågade åka Insane, sådetsa. Men iallafall, vi var där under ca 8 timmar i regn och sol, och inte fullt så mycket folk, så najs vare. ;-) Popexpressen, Vilda musen, Kvasten, Blåtåget, Bläckfisken, Lustiga huset, och något mer blev det för min del eftersom jag mådde illa nästan hela dagen men var snäll som följde med så de slapp åka ojämt.
Lite spya blev det från en kille brevid oss i poppix, och en massa skrik av mig&T, och en massa klantiga saker från mig som först lät mössan flyga iväg på poppix så några skrattade och sedan flög balongen iväg och två killar som stod och kollade och sedan höll oss sällskap hem. Fast hem åkte jag inte direkt, utan upp till Emil och några andra grabbs and girls och drack kaffe och blev kallad farmor samt brände mig på tungan. Tills Anton skjutsade hem mig och sendess har jag käkat en massa mer och kollat på hundtricket på 3an.
Nä, jag måste sova. Vi hörs imorgoooon i hope (;


Bild från J, och imorgon hoppas jag att det ska funka o lägga in bilder så ni får se litegrann under mina dagar ;)
Jag, Therese, Jennifer, Hannah

Grönalunch idag. Oj, grönalund mena jag...

Godmorgon, kvällen igår vart crazycrazycrazy och kom hem runt halv 12 tiden. Och idag ska jag till grönan, kolla insane videon, omg, jag skulle aldrig kollat. Well, vi märker om jag kommer hem idag, PUSS

Boring, Blött, Tråkigt.

Åh så tråkigt jag har. Vädret som gör mig på dåligt humör, Även fast det blöta på marken nästan har försvunnit. Jag måste bli pigg, glatt humör. Musik provar jag med nu, men annars får jag göra samma sak som igår - duschade, drack en latte & sminkade mig och gick ut.
Men nu kommer Kristin och mamma hem, så de får göra mig på piggt humör, puss.

22 Maj. Gör Först, Fråga Sen.

Godmorgon. Vaknade 14.00 imorsse, eller idag borde man väl säga? 14 timmars sömn nästan exakt, och ingen huvudvärk eftersom det blir 16 tillsammans från det igår på dagen (=2 nätter, fattarni?)
Men iallafall, 5 nya sms och ca tio från inatt också, omg alla bara bombar mig nuförtiden. Men vädret är iallafall kasstkasstkasst idag, regn och blött, eller bara blött nu men enligt några har det regnat resten av dagen då jag sov. Idag hade jag tänkt mig gå ut senare ikväll, men knappast att jag kommer ha någon ork för det om det skulle komma regn senare också, fy&blä, isåfall vill jag hem till någon :p
Nej, nu ska jag ta mig ett winerbröd, puss ;D Hur är erat väder idag?

Onsdag & Torsdag - Bastu & Fotboll

Dumle, massor av dumlegodis har vi hemma. Smaskens eller vad hihi. Men man kan ju inte leva utan godis på en Torsdagskväll när det känns som en Fredag + man är ledid, eller vad säger ni? hihi.

Men iallafall, just nu har jag tid med bloggen eftersom jag är nästan ensam vaken och sitter i min ensamhet + inte trött, så för er som vill veta lite om igår, läs ;)
  Igår, Onsdag alltså vare först skola och sedan utekväll såklart med några stycken, en massa depp och lite bråk(?), fast jag själv var glad och dum somvanligt och trivdes med det, haha. Sedan åkte vi hem till Jerry&Micke runt 00.00 tiden, jag, Micke, Jerry, Max och Rasmus då alltså, och så satt vi i bastun och värmde oss, tills alla gick in förutom jag&Max som stannade kvar och fick upp bastun till 65 grader (fyfan vad varmt det var). Morgonen därpå gick vi till J&M&R och åkte hem runt 11tiden. 

Sovtiden blev då från 11-13.30 ca & då kom min syster in och tvingade upp mig, somsagt var jag sjukt trött då att jag höll på o somna hela tiden, och gjorde även det om jag minns rätt(?) Gick iallafall upp sedan och käkade lunch, och efter det middag. Sedan stressade Anton och Ante mig som sjutton som plingade på och tutade med mopparna utanför huset bara för att jag skulle byta byxor. Men kom iallafall iväg sedan och resten av kvällen (19-23) körde vi för det mesta fotboll, jag och Jerry då alltså :p 93kickar på knäna klarade jag allt efter många år, och fy vad dålig kondis jag har om man genför med att jag var helt slut efter det & som liten klarade jag runt 250, he he he.

  Men, hem kom jag iallafall efter det från att alla hade stuckigt när jag och Jerry följde med Ante till bussen, och sedan skulle några sova hos Adde, och så snäll som Micke var skjutsade han hem mig (:

Nä, nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen, efter 2 timmars sömn idag och inget inatt behöver jag lite, puss&natti.

Utekvällar.

Igårkväll vart det utekväll i kylan, men härligt var det ändå en stund, tills alla blev deppiga och bara snackade skit, men blev allt trevligare på natten sedan, och uppesittarnatt blev det allt! ;) haha. Max och jag. De andra gick in och somnade, och sedan ringde vi dem bombande för att få frukost efter att ha varit hungrig kanske 5timmar. & även när vi fick gå till deras hus (vi var i bastun vid sjön innan) så fick vi vänta ca en timme på att Micke skulle vakna och skjutsa hem oss, men hemma var vi runt 11 tiden och jag sov till runt halv 2 då syster kom in och väckte mig. fyfan jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv säger jag bara :o men kaffe, dusch och sminkning gjorde susen och är pigg nu. Ut ikväll igen och nu blev det middag, ciao

Långhelg, Underbart.

- Ja, jag har ätstörningar för er som har undrat.

Onsdag; Hem till Emil och chilla med några till
Torsdag; Ut
Fredag; Tälta igen kanske
Lördag; Ut
Söndag; plugga&sova

Vad ska ni hitta på under långhelgen? puss

18&19 Maj.

Igår gick jag till skolan med grå adidaströja och blåa jeans + torr. Och kom hem med en grå rutig tröja och svarta mjukisbyxor + blöt.
Japp, efter skolan åkte jag, Micke&Marcus hem till Micke med mopparna i regnet och chillade i nån timme. Och efter det pantade vi burkar som jag fick bära hela långa vägen till konsum, då Marcus blev en lortgris, hahahaha! Sen blev det iallafall pizza och magont + kollade på fotbollsmatchen en stund, och sedan hem runt 10tiden.

Idag vare skola till 12 tiden och sedan åkte jag till stan för att träffa de på ätstörningsstället. Satt o pratade ca en timme och så fick jag en "dagbok" där jag ska skriva allt jag käkar under en vecka, börjar på torsdag. wellwell, tråkigt. Jag måste nu också äta middag tillsammans med antingen pappa eller mamma varje dag ..
Ikväll ska jag ut igen iallafall, och få tillbaka byxorna som jag lämnade hos Mikaela igår, och även ta med mig hjälmen jag har fått låna av Anton.
Sorry för inget blogghumör och inga bilder, min mobil är cepe. Hoppas ni hare super.

Klicka :)

Det Bästa Jag Vet.

Jag och Micke kom dit runt sju, eftersom vi inte visste vägen och de andra fick möta oss. Först satte jag mig vid elden, vi var runt 10 pers och elden var en aning varm. Det kom fler och fler människor och rigning till 118118 för att få numret till pizzerian eftersom Anton ville ha pizza runt 22. Run 22.30 sedan stod jag och Max mitt framför vattnet och kollade på fladdermössen (fast enligt mig var det fåglar) Runt 23.30 satte vi oss på den mysiga bryggan och pratade om allt möjligt tills Sonny och Micke kom med marshmellows (stavning?). 00.00 sjöng de andra vid brasan till Takiz som fyller år idag, fast det visade sig att de ringde fel nummer. 01.00 cirkus gick vi till elden igen och då fick vi sällskap från några andra packade människor i ca en timme. Blev lite yr och lyssnade på hög musik. Tills jag fick för mig att bada, men inte ensam, så runt 02 tiden bad jag Rasmus följa med mig i vattnet, haha.. En aning kallt och de som hade tänkt att sova kikade ut genom tälten ;) 04 åkte hälften av de få som vi var kvar hem, och 06 åkte jag och Rasmus hem.
Har sovit sedan från 07-14 idag och varit ute i cirkus en timme med de jag var med igår. Jag var nästan den enda som var sjukt trött och kall, och somnade nästan på en bänk tills killarna skulle komma och ta på min rumpa som de gjorde hela kvällen/natten/morgonen(eller vad man nu ska kalla det) igår.


1 - viktor&marcus som chillar bakom en fiskare.
2 - viktor och emelie som grillar körv
3 - max, sovdags?
4 - micke, felicia, emma&max som gör det bekämt för sig
5 - anton den lilla rökaren

Puss

Värme kul främlingar trött kall

Godmorgon eller vad man nu ska säga.. Har precis kommit hem, såhär lagom 06.20:-P kvällen vart bra, men slutade med lite kaos som det alltid blir. Men iallafall ligger jag nu i sängen med tisse bredvid mig och har sjukt ont i magen. Lunchen blir på pizzerian med rasmus senare (bara för att jag tjatade om pizza hela natten/morgonen, hihi). Och som ni kanske märker har jag inte sovit något och är inte så trött heller. Iallafall, skriver mer senare, ska antingen upp o käka frulle med varm oboy eller ligga kvar här.. Vi hörs, puss

Tälta.

Precis kommit hem och käkat lite snabbt, och väntar nu på Simon, Jerry&Micke som ska hämta mig och sedan ska vi tälta med en massa andra, som vi inte ens kommer få plats i tältet särkert.. haha..
Men iallafall, sitter o raderar bilderna från kameran så lite nytt får plats ;)
Nej, nu känner jag mig för strässad och ska försöka lugna ner mig genom att fortsätta radera bilder och lägga mössan i vinterjackan och sätta plåster på knät. Vi hörs! puss

nya shortsen. blåmärke. skrapsår på knät & kolla blåa bulan på handleden.. he he he

16 Maj. Soliga Lördag

GodmorgonGodmorgon. Har ni sovit gott? Det gjorde jag.. fast lite ångest från chipsen igår... Men idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ut ikväll med grabzen (haha) iallafall. Fast eftersom solen skiner idag funderar jag på att ta mig en dusch nu och sedan gå på morgon promenad i ca 30min, och efter det får vi se vad jag gör ;-) Vad ska ni hitta på denna lördag?


Här har vi en bild på katten Misse från igår, gullifjunet.

15 Maj. De Två M;en.

Kallt o åka moppe, brrrr... Men iallafall, kul hade vi. Först träffade jag Rasmus, Max, Victor, Viktor, Anton & Marcus, och så skulle Ramus, Marcus, Viktor&Max åka till RixFm konserten i kungsan, men det pallade inte jag som stod och väntade på Jerry med Anton. Så vi åkte runt lite tills Marcus inte hann med de andra så han spenderade kvällen med oss också. Och senare träffade vi Victor, så han var med oss en stund, och sedan Erik. Kulkul hade vi tillsammans med mopparna och kylan. Runt 22 hann vi se på en film hos Anton i värmen i en halvtimme tills vi skulle hem, & åh vad snälla dom var som gosade om mig och jag blev varm ;D Men fy vad kallt det var sen när de skjutsade hem mig. Uschusch, wellwell, tycker synd om Jerry som får åka dubbeltdubbeltdubbelt så långt. hihi.
Nej nu är jag sugen på choklad eller något annat gott till min dumma mage som börjar bråka nu igen och ska nog hitta något att se på, vet ni nåt kul som kommer ikväll kanske? Sitter helt vaken ensam för både mor&sis&bror(?) sover, och pappa och sis2 har inte kommit hem. puss.

Update; Micke ringde nyss och ville typ att jag skulle komma ut.. ha ha ha, knappast lixom, i denhär kylan med massa polisbilar så man inte vet vad man kan råka ut för, hö hö hö. Nej, nu måste jag ha någonting gott i mig!

Språk, Jag Behöver Inget Språk.


Fotat en hel del på två av tre kissemissar här hemma idag under soltiden. Här ovan har vi min käre Tisse.


Äntligen, så har jag fått kontakt med någon under tiden jag varit hemma. Det var Kristin som ringde nyss, som inte fått tag på mamma på varken sms eller samtal. Haha, nu fick jag sms från mamma bara för det. Aja. Varit ensam hemma med kissimissarna sen vi slutade (13.40, men var hemma runt 14.30). Kristin kommer hem om ca 2 timmar, pappa har jag ingen aning, han skulle "träffa en gammal kompis", Rebecca är väl påväg hem(?) & mamma också. Elsa i Gävle, och Stoffe i Enköping. Okej, jag har väll ganska bra koll ändå. + Så kom Rasmus och Max förbi en stund för Rasmus ville ha tillbaka hans hjälm eftersom jag snodde den igår. ;-)
Men aja, ikväll ska jag ut är det bestämt nu, efter middagen som skulle bli pasta och kebanoss typ(öh?) & träffa då bla Jerry och Jonny. Får se vad vi hittar på och när jag kommer hem, men skulle knappast tro att det blir några fler inlägg idag om det inte blir så att jag inte orkar gå ut pågrund av min dumma mage som bråkar just nu.
Nu; alvedon och vatten + Top Model. Ha en supersolig fredagskväll!

Bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu.

Åh, vad skönt det är med Fredag, och jag kan inte minnas någon som jag inte frågat vad de ska göra idag. Utan nu har jag nästan bestämt att jag ska träffa Anton&Jerry (+massa fler bergis). Och om inte blir det antagligen hemmakväll eller hitta några andra ute eller kanske hem till Jennifer som Therese sa att jag skulle få haha, wellwell, we will see. Jaja, började dagen med so redovisning, det gick väl bra tyckte jag med det lilla som jag skulle säga och visa om fiskarna i framtiden. Och vi hade engelskaprov idag också, attans att jag inte hade lust med några av grejerna, och glömt bort ett par ord. Men sen hade vi bild, och för engångsskull gillade hon det jag gjorde, min blomma som blev en kanelbulle av något typ av gips(?). Sedan lunch, då jag, Evelyn&Mikaela satt ute vid konsum och njöt av solen, och efter det hade vi slöjd. Och nu ont i magen.
Men ja, somsagt ska jag förhoppningsvis hitta på någonting kul ikväll, vad ska ni göra?

update; vet ni vad jag kom på? att vi har glass hemma.. ska jag, ska jag inte?.. ensam hemma så varför inte lite party med glass och musik? ;) haha..

14 Maj. Boysboysboys, and Carscarscars.


Min dag har sett ut att först var det skola, och sms från J om att hon mådde sämre, så jag fick ännengång gå ensam till plugget. Efter skolan med pizza i magen från hemkunskapen blev det datornörd på hög nivå. Och senare efter middan runt sex skulle jag följa med Emil till handen för att köpa present till Sebbe som fyller femton idag, happy birtday. Då mötte jag även Andreas som höll oss sällskap. I Tungelsta mötte jag syster, och några andra som åkte iväg från oss med sina moppar medans vi cyklade. & så blev det tjockiströja för att överleva kvällen och möta alla igen vid gården, najs. Jag&Anton åkte till konsum, och kl nio snodde jag Rasmus skjuts hem av Max på moppen, och även snodde jag Rasmus hjälm, hihihi busigt.
Nu måste jag tvätta mitt äckliga sår på knät ännengång och även piercingen, och sedan sova för att orka med dagen imorgon utan idrott. kisses and sov sweet ;-) (suck, jag är inte ett dugg trött & vill bara vara vaken hela natten lång)

Hallådär, Vem Är Du, Som Ler Så Fint Mot Mig

Kommit äntligen hem från skolan. Segt segt och åter segt. Och jag får inte in bilder, ga a a a alet. :(


Smile. Dåligt humör. puss

Basshunter&Lookbook.

Middag har jag fått i mig, och även salva på det variga blödande såriga såret som svider som 17! Och så har jag blivit lite arg på datorn eftersom bilderna vill inte in från mobilen. Blir jag tvugnen att ta kort med kameran i framtiden för att lägga in bilder ellerrrrrr? S-u-c-k.
Aja, jag ska inte ta ut ilskan på er. Utan jag funderar på att klippa mig. Lugg. Och då menar jag inte raklugg över hela pannan, nono, utan snelugg, riktig snelugg, höhö. (kolla nedan) Men problemet är att jag kommer ångra mig även fast när jag klipper lugg växer det fort, men då kan jag inte ha lockigt utan att det ser mongo ut.


Nu ska jag platta håret bara för det, hihi.

13 Maj. Skola, möte&hungrig.

Hejsan, dagen rann på lite segt & jag slapp en halvtimme av so;n (Jennifer, vi kör redovisningen på fredag, då ska du komma till skolan!<3). Efter åkte jag till handen och fick gå på möte med någon Göran, och senare ska vi träffa två andra tjejer, trevligt. Sedan skulle jag få skjuts hem av Viktor o dem, men dom glömde bort mig så jag fick gå den långa vägen hem med mitt knä och träffade Sebbe på bussen.
Hungrig, hungrig just nu, & the hills. puss

Jusste. Det visade sig att jag har en blödning i handen, och det ska gå över förhoppningsvis om 2-3 veckor.

Dumma Stora Cykel. Dumma Tunga Mjölk. Dumma Svidande Vatten.

Ja, det räckte inte med en svullen och blå handled, utan när jag kollade på det blåmärket som var litet imorsse, var det jättestort nu + det såg ut som en blåtira. Sedan, tyckte jag att jag skulle cykla och köpa mjölk, med en hand som funka och den andra halvt. Då såklart ska jag ramla och skrapa upp både jeansen och knät så det kom en massa grus och blod och där fick jag cykla och skämmas och bli arg över cykeln som inte ville styra med mjölken framför mig.

Jaja, innan allt detdär, så var jag en stund med Viktor, Marcus, Anton&Rasmus, och sedan kom Jerry som sedan skjutsade hem mig :) snällt.

& kvällen slutade med att helikoptern kom och stannade precis utanför huset på fotbollsplan, och jag gick ut för att se att ingen av de som fipplar med sina moppar var den som skulle åka till sjukan. Men så var det inte, utan alla dom åkte istället till mig när jag kom ut och så kom en ambulansbil med en snubbe i som hade gjort illa sig.
Haha, vet ni vad de andra sa då? "Karin, du är den som borde gå dit och åka till sjukan" och det kunde jag faktiskt hålla med om. Ett stort blåmärke på sidan av knät, ett stort och djupt(enligt mig) skrapsår med grus och blod på knät, och en hand som har ett blåmärke och svullet.

Jaja, wish me good luck inför imorgon hos läkaren, om inte svullnaden har gått ner dåra. ;) puss&nattinatt.
22.18 & btw, för er som vill veta ska jag nog be Rasmus sluta åka moppe bara för att jag ska kunna sova, he he he.
22.19. Grattis Evelyn på femtonårsdagen! <3 iloveyou

11 & 12 Maj. Kockar och lite annat sött ;)

Tjenamors, åh jag får panik. Massa bilder som jag vill lägga upp från mobilen, men såklart ska det inte gå. Aja.

Dagen igår var iallafall najsnajs, skoldagen gick lite snabbt och på idrotten gjorde vi ett vindskydd, eller ja.. Jag kollade på för det mesta eftersom på lunchen så träffade jag Max, Micke&Rasmus, och R ska klämma ihop min handled med en grej som man måste ha en tång sedan för att få upp, så vi fick elda upp den och så senare vart det svullet precis vid knölen vid handleden (bild senare). Men efter idrotten kom Marcus med moppen o sa att Vikor ville att jag skulle komma så det var snällt :D skjuts hem då alltså :) Men där satt jag&V ett tag för M skulle äta, i regnet också, inte fullt så mysigt. & senare kom Rasmus, Micke, Jerry, Anton, Max, Robbin, Mickan, och särkert någon till, och så åkte jag & A upp till honom för att lämna moppen, så mötte vi städerskan Marcus & höll honom sällskap, tills Jerry kom o hämtade oss (: & sedan åkte vi runt lite och runt 19 lagade vi middag hos Mickan, scnitzel & pommes & bea. hihihi. Och sedan efter det hänge vi lite, höh. & så kom Viktor&Antons mamma o skjutsade hem mig, snällt.

Dagen idag har varit långlånglång, men ändå så fick vi sluta tidigare. Ja, läsning, engelska, matte, svenska, svenska, svenska.
Och imorgon ska jag upp till läkaren med min hand (hoppas inte på bruten)

Nu ska jag nog hitta på något skoj, pusshejleverpastej.

Märkte att jag är nästan utvald till månadens blogg ;D röstarösta är ni söta ;-) Nummer 1.

10 Maj. Moppedag

Kom hem för ca en halvtimme sedan för att ha varit ute med bla Jerry och fixat med moppen igen, och idag med lite hjälp av Js storasysters pojkvän så funkade det efter några timmar ;) Så då hjälpte vi Rasmus moppe istället. Eller ja, jag satt och kollade på medans de andra pratade sitt moppespråk, hehe.
Nu ska jag kolla sesongavslutningen på Wipeout, och sedan käka frukt med glass. Vi hörs imorgon, kisses
.

Mitt Städade Rum

Godmorgon. Mamma har åkt till Gävle, och Kristin till jobbet. Stoffe&Rebecca sover, och pappa tar hand om disken. Och så får vi inte glömma vädret som är trist och regnigt idag, jag som hade tänkt gå promenad..

Bilderna från finfina rummet igår. Både före&efter bilder (;
 
 
klickklick. Visst gjorde jag ett ganska bra jobb? (a) ;p

9 Maj. Härlig Moppekväll ;-)

Tjena. Precis kommit hem såhär lite försent. Träffade Jerry&Micke efter middan och senare Anton, Viktor&Marcus. Hehe allting blev kaos med J moppe vid skolan och vi fick rulla den till oss för att knacka på grannarna om batteriladdare & fick sedan från ena grannen lite sladdar, och från andra grannen hans garage. Där även en moppe redan stod, som var till salu och M tänkte köpa den. Sådär passande. & så kom Pierre förbi med hans och åkte lite. Vi försökte iallafall ladda den i nån timme (runt 22.) tills M&J pappa fick komma med en bättre laddare då vi fippla med den och gick lite promenad för att få värme. Efter det kom grannen som ägde garaget och hjälpte lite till, då M&J pappa fick för sig för att köpa moppen som stod där inne, så det blev gjort och en massa glädje (förutom Marcus som ville ha den), hihi stackaren. Men aja, moppen blev iallafall köpt av Micke som egentligen skulle köpa en imorgon. Så ja, en lyckad kväll tack vare mig kan man säga :p eftersom det var jag som kände grannarna och då såg moppen (a) & nu ska jag sova, och imorgon spendera hela dagen med syster eftersom jag inte hann vara med henne ikväll, im sorry. puss&natti

Vart Tog Shortsen Vägen?

Nu har jag precis storstädat rummet, fast inte damsugit men det ska jag nog göra strax, och efter det lägga in bilder här på bloggen på mitt finfina rum. Men vet ni vad jag kom på när jag städade bort alla kläder? Vart tog mina shorts vägen? De som jag beställde från nelly.com, och sedan lämnade tillbaka dem för mindre storlek, (den 31april). Jag menar, det tar väl inte nio dagar för att byta dem och sedan skicka tillbaka till mig? Hm, dags att ringa/skicka mail, eller någonting sådant kanske..
Jaja. Har precis kollat in lookbook, och vad jag även måste köpa är en stor tröja, kanske den med ränder från ginatricot nivet, som alla andra har. Men knappast att jag kommer ha råd med allting annat då. Jaja, ett plus är att jag hittat en annan bikini som kostar hälften så mycket som den jag ville ha förut ;-) Och skor, och linne, och jeans, och skor igen.. Hur ska jag ha råd, haha.

9 Maj. Efter Regnet Kommer Solen, sant.

Själv tycker jag att jag är rätt dutkig på att fixa grejer, spöregn hela natten igår, och idag skiner solen starkt ;) haha.
Men iallafall, idag kom jag upp välidgt sent (halv 12) och redan är nästan hela dagen borta. Plus det blir ännumer jobbigt när jag inte vet vad jag ska göra idag, men jag antar att B,M&J kommer hit så jag särkert kan gå ut med dem. Vad ska ni göra idag? & något tips som jag kanske skulle kunna få?
Jusste. Jag måste städa rummet.. Icke fint. Sen tänkte jag även sitta o radera bilder från mobilen och kameran, och ta mer bilder med kameran som jag inte gjort på, 3månader? Jaja, bildbombning idag alltså! :D
Hare bra, puss

Efter Regnet Kommer Solen.

Fetknopp.
J fixade moppen, men regnet skulle komma så jag stannade inne med mobilen o smsade istället hela kvällen. Och vem håller inte med om att de flesta som sjöng var duktiga på talang ikväll ? :o småbarn alltså, shiet. hehe.
Aja, regnet kom nyss iallafall, och samtidigt en blixt, i love. Nu väntar jag bara på spöregnet så jag kan sova och sedan stark sol imorgon ;)
g-o-d-n-a-t-t. gäsp.

& varje gång jag frågar någon "hej vad gör du?" svarar dem oftast "är hemma, 'ett namn' e ute tror jag, ring honom/henne", eheh. Jaja, bra när man inte orkar förklara varför man egentligen fråga vad personen gjorde. (-;

Helg-Ångest.

Åh, verkligen sånhär helg-ångest är vad jag har just nu. Har verkligen lust att gå ut, eller egentligen inte. Har lust att vara hemma hos någon, och bara.. sova. Jag är så trött! Och så jäkla godissugen.. Vi som både har risen, muffins, kakor, bullar och allt detdär hemma. Suuuuuuck.
Fast från allra första början hade jag tänkt vara hemma med K, men eftersom hon gått iväg tänkte jag träffa J, men eftersom hans moppe läcker bensin kommer han inte hit. Så, inte dirket min dag idag. & vet ni vad? Medans K fixade sig lyssna jag på musik på mobilen och låg på sängen, på rygg, gissa hur klantig jag är? Tappar mobilen på läppen för jag skulle byta låt, och börjar blöda. Smidigt eller vad? Nejmen gud.. Nu får jag tänka posetivt, att äta gottgott & kolla på Talang, och hitta på en massa imorgon istället.

Vad ska ni göra ikväll? Hemma eller Borta?

8 Maj. Så Länge Jag Minns.

Ja, somsagt började dagen med sovmorgon, och sedan möte. Denna gång med socialen som verkade trevlig. Satt och prata i ca en timme + lite gråt, och sedan fick jag svara på en massa frågor om mig själv på datorn, det kanske tog en timme. Efter det åkte jag hem tillsammans med fullisar, som stog och skrek och spotta på varandra (video kommer senare med deras skrik). Och så klev jag av i handen och satt o väntade på klassen. Tills de kom och började plaska i vattnet medans jag och några andra kollade på, och efter jag&Viktor gått en promenix var pappa i vattnet o simmade. Aja, efter blev det tjejdags och alla är ju spegelapor, he he he.


blå : normal person
grå : jag.

08.21

Sket i de första lektionerna idag (läsning&20min sv.) & fick istället ca 30minuters sovmorgon.
Nu ska jag gå till tåget för möte inne i stan, och sedan kolla på när klassen kör livräddning. Kram.

grå jeans, linne & stor tröja.

S V A R E N

Postat av: J.

- Vad tror du att du gör om 10 år? - Om 10 år, då är jag alltså 25, och hoppas jag har en vovve och pojkvän, plus en liten bäbis kanske ;) & ett bra liv.
5 snabba frågor:
svart/vitt - oj.. svart får jag nog säga.
ute/inne - ute
fest/hemma kväll - hm, beror på humör. just nu? hemmakväll
Singel/stadigt sällskap - stadigt sällskap
Insidan/Utsidan (person) - först utsidan & sedan insidan
URL: http://jantra.blogg.se/


Postat av: Liene

Gillar du att kolla på tecknade filmer, i så fall vilken tycker du är bäst? - hehe, jag kan inte komma på någon nu, men jag gillar de flesta tecknade "klassika" filmer. ;)
Är du nöjd med ditt utseende? - Nja..
Din största rädsla? - Att dö

URL: http://lienes.blogg.se/

Postat av: Michelle [My life, my story, my words]

- hur gammal är du? - 15år
- någon pojkvän? - Nej.
- Vad är det bästa du vet? - Mina kompisar
- Favorit film & bok? - Ingen aning på båda. Boken är kanske "hon går ut genom tavlan, ut ur bilden" eller något sådant.
- Hotpants eller string? - hotpants
- sommar eller vinter? - sommar
- Favorit plagg? - jeans & mysig tjockiströja

URL: http://miiichellejohansson.blogg.se/

Postat av: MISSEXTRA

Vill du bli sveriges största bloggare??:) - Hehe nej inget jag satsar på direkt.

URL: http://carrosfashion.blogg.se/

Postat av: frida

hur länge har du bloggaT? :) - Denna blogg i 1½ år och bloggen innan i ca 1år.

URL: http://fws.blogg.se/

Postat av: andrine

-Om du skulle skriva en bok över ditt liv hittils, vad skulle den då heta? - "Livet leker", eller "hemligheter förblir inte hemligheter."
-Anser du dig själv som en bra förebild? Motivera :) - Hm, nej faktiskt inte vad jag kan komma på just nu. Men att orka är nog kanske något jag kan förebilda på eller vad man nu ska säga:p
-Lida av extrem acne över exakt HELA kroppen resten av livet, eller tvingas gå naken till skolan under en dag? - Ojojoj.. Shit, vill inget. Men jag skulle nog.. Nej gud haha, gå naken kanske, och sedan byta skola?
-Om du blev en kille för en dag, vad är det första du skulle göra? - Måste bara säga att jag fick den frågan i skolan för någon dag sedan, och jag vet faktiskt inte.. ingen aning.
-Ditt bästa skönhetstips? - Hm, inte platta håret allt för ofta, och tvätta ansiktet varje dag. Några speciella har jag alltså inte.
-Att tillbringa resten av livet tillsammans med en underbar pojkvän eller med flera fina vänner? - Flera fina vänner
-Om du fick uppleva en sak igen, som tidigare hänt i ditt liv- vad sulle det då vara och varför? - En övernattningsfest då det hände många saker, blandannat att vi hade kul & både jag och min bästavän var jätteglada efter.
-Vad ska en blogg innehålla för att du ska läsa den vardagligen - Mode, lite av vardagen & tips.
URL: http://bbecauseyoureworthit.blogg.se/

Tacktacktack, ni kan fortsätta ställa frågor (;

F R Å G E S T U N D

Ja, nu kan ni fråga nästan allting. Mellan mig, min blogg, eller någonting helt annat. Svarar på frågorna när jag känner för det (beror alltså på hur många jag får in idag osv.)
fråga, fråga, fråga :)

7 Maj. Prover & Skola.

Goddag, eller något sådant. Min dag började med att jag försov mig, i cirka 25minuter, men jag snabbade(?) på mig och hann träffa J. Gick upp till läkarmottagningen och där satte jag mig i soffan bland de gamla gubbarna. Efter tre innan mig (en trängde sig före) så ställde jag mig upp och gick in till sjuksköterskan och gav mina papper.
  Där det stod jättemånga konstiga saker, om järn och sådant, och vissa var ifyllda. Så hon kollade egenom allting och sedan tog hon bara fler och fler "burkar" som blodet skulle komma i sedan, 7 stycken var det! Men jag är van, så ett stick gjorde inte så mycket ;) haha. Dock gjorde det faktiskt ont, ondare än vanligt, men kanske för nålen var inne ännu längre än förut?

Jag kom iallafall till no lektionen sen, och alla trodde jag skolkade ...
Suck, blir så arg bara för att lärarna tror jag alltid skolkar fast jag bara har haft annat för mig innan.. Och när jag åker iväg tidigare för att göra någonting, så ja.. Menmen, får hoppas vissa litar på mig (;
Jag klarade iallafall labben, fast vad gör det enligt våran lärare? Jag har inte klarat proven så får ändå IckeGodkänt.

  På hemkunskapen gjorde vi kakor, jag och Anton ville göra chokladkakor. Men inte så lyckat. Först häller han i mer och mer mjöl för han trodde det stod att man kunde ha i ca 4 dl(?) men man skulle ha i 1 3/4.. Hahaha, så vi gjorde om, och då tog jag för lite smör. Om bara han och jag kunde tänka tillsammans skulle det nog funkat. Men resultatet blev att de blev ganska torra och smakade mjöl. (Men jag säger att nästan ingens blev perfa. 2 av grupperna fick göra om för att de smälte i ugnen, och en grupps kakor smakade kanel.)

  Under denna dag kan jag iallafall avslöja lite saker;
  Jag klarar inte av att kolla på när de stoppar nålen in i armen (eller fingret).
  Jag har fått IG i No. & även så hatar jag No.
  Jag kanske inte är duktig på att baka chokladkakor, men kladdkaka & diska kan jag allt ;)
  &jag blir av med min hicka jättesnabbt om jag har Jerry i närheten som skrämmer livet ur mig (eller slänger upp mig i luften) he he he.

Födelsedagsbarn


Grattis min käre bror Kristoffer som fyller hela 21 bast idag.

Och så får vi såklart inte glömma tvillningarna i klassen Micke&Jerry (eller M har slutat&ska börja igen) som blir 15.
Happy Birthdayyyy !

6 Maj. Att De Inte Fattar Det.


Frågor blir inte lättare att svara på bara för att folk byter plats på orden.

Jaja, var i skolan till 12.00 och då åkte jag till första mötet med ätstörningen.
Och vet ni vad jag fick i posten sedan? Omdömerna i skolan.. Suck med stora bokstäver alltså. Betygerna har blivit sämre, men jaja, iallafall i ett av de ämnerna som sänks ska jag försöka få upp det, och kanske i de andra också i hope.

  A är så gölli!

5/5/09.

skola 8.10-14.50. mentorträff 16.15-18.00. ute i regnet 19.30-20.30

Du Vill Ut Men Är Inte Säker På Vädret.

Nu ska det bli shopping nästa gång jag har pengar.
Till ett par svarta jeans, funderar på ett par 198;- s jeans från H&M på barnavdelningen. & sedan ett gult linne + sommarskor, både pumps&sandaler.

Ja, mina planer går inte riktigt som tänkt när det gäller allting. Både till datorn, en hund, kläder, smink. & även min träning, detdär med börja jogga, ha ha ha. Men gud, jag kommer aldrig klara parjoggen i juni.. För ni skulle sett mig&E när vi skulle ut o springa på idrotten.. Kanske finns det något annat sätt att träna upp kondisen än att tvinga sig ut och springa?

Nu ska jag lyssna vidare på Jason Mraz låtarna och sen funderar jag på antingen gå ut eller sova. Hm, vad låter bäst?

följ min blogg med bloglovin

Tjejerna och Snefot.


Kort dag, såå skönt. Dock har vädret inte velat vara på topp hela dagen, utan solen kommer då&då. Fast vem bryr sig, jag orkar ändå inte gå ut. Slöslöslö idag, från idrotten. Vi tjejer mötte varandra i fotboll, och shit vad jag skrek, eller ja, alla skrek och drog i varandra. Och jag kallad snefot eftersom jag sköt snett hela tiden (då menar jag missade målet när det bara var nån meter ifrån) Runt 11-2 vart det till andra laget. ;-)
Menmen, hade iallafall no först på morgonen, och efter det språkval då jag fick massage och såklart ska alla klaga och säga massa saker till mig, fast jag fick ca en halvtimmes massage iaf. Och sedan hade vi So, he he he, jag fattade nada så fick läsa några sidor jag missat, så det ska nog gå bra på redovisningen nästa vecka (:
Nu ska jag svara på kommentarerna och sedan sätta på en film. Någon som kan bjuda mig på glass?

4 Maj.

Aaaaaaaj min mage. Jäkla mensverk. Åhhhh :( Vet inte vad jag ska göra nu, men antagligen käka choklad och slappa framför tven. mer blogg senare.

Typisk Söndag.

Sur&arg. Och gick ut en timme ca. & pratat med M. Tråkig dag.

Måndag; skola
Tisdag; skola, mentorträff
Onsdag; skola, SCFÄ möte, bror + J&M fyller år
Torsdag; skola
Fredag; skola, SCFÄ möte, skola, umgås
Lördag; umgås
Söndag; umgås


Svarar på kommentarer senare.
Nu; Wipeout & sedan film.

Kolla valpen!!!!

Jag är helt förälskad. Åååh... :( Om mor&far bara skulle vilja ha en liten vovve.. Eller om jag hade råd.. Åhåhåhhh..

Kolla även här & här. Vem tackar nej till dom lixxxxom? åååååh..

Mysig Kall Somrig Lördag.

Igår började det med att jag träffade Micke, Jeppe, Danne och en till kille i handen runt 3, då de skulle käka på donken. Sedan gick vi hem till Jeppe o fixade skampinjoner(stavning?) som de skulle grilla. Efter det åkte jag vidare till Tungelsta, där jag mötte Aziza&Blerta innan jag hoppa på tåget, och Sosso på tåget. Och väl framme kom ett rop med mitt namn från Takiz, och en stund efter Andreas. Men då skulle jag käka, och efter det gick jag upp till Rasmus garage och träffade han & A igen. Senare kom även några andra som höll sällskap tills de gick ner till fotbollsplanen och jag och R gick hem till han i värmen o kollade på film, Yes Man. Hehe en hel del skratt. Men iallafall, efter att alla, och då menar jag Takiz, Micke, Viktor&Andreas stört oss med allt ringande, så gick vi ut till skolan där de körde nigger. Och träffade även lite annat folk. Vid armbrytningen fick jag magont, men såklart ska alla dra och bära mig så jag fick gå en runda med R&T, och en bit med V. Kom hem runt 00.00 då det blev sängdags. Härligt.

Idag skulle jag kunna tänka mig hemmadag, eller kanske ut på dagen och hemma på kvällen. Ett bad och bara chill. Nu är jag törstig. kisses

2 Maj 2009

Godmorgon. Vilken chock jag fick imorsse i hela benet bara för att Kristins hand var så jäkla kall jenfört med mitt varma rum, usch vad sur jag blev thihi. Menmen, idag vet jag inte vad jag hittar på. Vädret ser najs ut så kanske ska ut och hitta på något, maybe sola?. Vad ska ni göra idag?


somrigt eller vad? Så ska jag gå klädd när jag fixat pengar till att shoppa kläder.
sött halsband, färgglatt linne, uppknäppt kofta,  shorts, armband, & luggen lite uppsatt. lovley.
bild från lookbook.nu

Cykla är somrigt.


Där ligger våra bullar & chokladen.. åh vad gott det vore just nu. Typiskt att man ska ta allt på engång.
& ni skulle sett mig på dendär cyckeln.. ha ha ha. När pedalen var längst nere var min fot på tå, och när jag skulle kliva upp så fick jag stå på pedalerna och börja trampa eftersom jag inte nådde, och åkte in i nästan allting... he he he.

Åh, bara för att jag frös i flera timmar ute igårkväll så stog jag och spände mina axlar hela tiden. Och nu kommer det aldrig gå över (enligt mig). Fy vad ont jag har, och darför spänner jag mig ännumer. :(:(:(

Nicklaz ligger nu också på sjukhus. Och en person försvunnen. Kan ändå inte fatta hur en person bara kan poff borta sådär. Jaja, godnatt typ.

1 Maj. Inte Rekordvärme, Men H ä r l i g t .

Runt 12, 1 träffade jag Micke & en kompis till honom som hette Rasmus, & sedan skulle de käka lunch på vaskos (he he he, ovanligt). Men sen mötte vi iallafall Viktor och Marcus, och då även Frida och Victoria. Så vi bar oss iväg till Handen c. Eller utan Micke o Rasmus då. Där åt de andra på donken och efter det (runt 16) åkte vi hem och fick vänta ca 40minuter på det förbannande tåget. Men kom hem iallafall lagom till middan.
Efter när jag fick reda på att Talang inte skulle vara gick jag till skolan, där min systers cyckel (som egentligen är min mammas) stod. Den tog jag och cyklade vidare till konsum för att skicka iväg ett par shorts och köpa godis. Så det blev mjölkchokladrulle till sis, bubbelchoklad till mig + två vanlijbullar och en break. Gottgott, + Poskodmiljonären och CSI. ;)

Gjort Är Gjort, Sagt Är Sagt.

Kvällen igår tycker jag blev lite lyckad sådär. Först träffade jag Viktor, Jonny, Marcus och Pierre när jag var på sjukt dåligt humör, men det gick över när vi träffade de andra killarna och gick hem till V en stund. Efter det gick vi runt lite och det slutade med att vi var ca 40pers? + ny kompis(?) haha.. Jaja, kom hem runt 11 & fy vad mina händer frös + min axel hade kronglat till sig eftersom jag stog o spände mig hela jäkla tiden i kylan, ajajaj! Men hade ni det bra igår då?
Idag har jag inga planer, men jag hoppas att någon vill dra mig ut i solen. ..om jag får

kolla vad liten brasan hade blivit när vi kom (runt halv 8, & de tände kl 7). Boring, och sen körde dem bara få raketer runt 9. Kvällen blev iallafall hyffsat bra.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0