29 Oktober. Bio

Godmorgon! Solen skiner!, Vilket gör mig på bra humör. Tråkigt nog ska jag sitta på ett tåg i tre timmar. Men det gör jag för att träffa mammi!

Kvällen igår slutade med obesämd biokväll. Först blev det vh med Emil som skjutsade mig dit, och sedan åkte jag, Frida och Sonia till torvalla ett tag och sedan på bion vid halv nio. Vi kollade på Fame efter vi tjejer skrikigt som galna tjejer, haha, och vad bra den var. Även så blev det teknisk problem mitt i så vi fick biobiljetter som tröst, och även kolla klart på filmen. Efter sedan gick jag och Frida och köpte varsin stor latte på donken och sedan åkte vi hem, då vi mötte Sonia, Ronja, som hade gått tidigare från bion, och även Sebbe. Så vi stannade till runt ett då det blev för kallt.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan sticka. Kommer hem imorgon! Puss o kram.

Hur underbara vänner kan man ha som bjöd mig på bion bara för att jag skulle följa med och inte hade några pengar <3

27 Oktober.

Godmorgon. Väcktes av ett sms, ovanligt. Och sedan ringde telefonen och ett jobbigt och segt samtal kom i tolv minuter. Men kaffet&musiken har nu räddat min dag och jag vill ut o festa. Synd bara att jag vet några som skulle hitta på skoj ikväll, men såklart ska jag inte ha några pengar kvar ... Wellwell, man kan hoppas på att någon bjuder på lite stålars hihi.
...Fast innan måste jag ju plugga so med pappa, wiho, superkul.. Eller inte, haha, jag olängtar väldigt mycket.

Och påtal en grej som hände igår, som gjorde att jag kom hem senare än vad jag ville, som gjorde att jag skrek av ilska och ville slåss. Jag är på din sida M och pratar hur mycket som helst för att du inte ska hamna där. <3

Slänger upp bilder senare ;) Bloggen ska bli uppdaterad!

Bloggen mer social!

Vad tycker ni? Börja bli mer social med bloggen kanske är en smart idé?

Idag vaknade jag vid 11 tiden och gick upp, ja, egentligen är ju klockan 12, men ändå inte, haha. Vid tvåtiden tog jag bussen upp till vh tillsammans med Anton. Där mötte vi några stycken och tog små promenader. Just nu är jag hemma och himlen börjar redan bli mörk. Undra om jag ska ta moppen ikväll? Eller om jag ska gå? Inte vet jag heller vad som händer ikväll men hoppas på skoj. Eftersom imorgon blir det so pluggning...kul. Och sedan övernattar jag och min syster över hos mamma på torsdag.
De sista dagarna på lovet blir det nog roligtroligt med mega och lite sånt, hoppas bara på pengar .. ;-)

Slänger upp lite outfit bilder senare. puss

. :(

Nu är den borta.. Nästan så att jag kommer börja gråta. Min jacka! Min fina skinnjacka... Hoppas syster har kvar min väska iallafall.. Fan!
Min kväll igår blev iallafall lyckad vad jag minns..

23 Okt

Inga planerade planer ikväll. Kanske till M, kanske till Åby, kanske vara ute, eller kanske någonting annat. Vi får se. Nu ska jag iallafall byta om och fixa mig. Puss o hej.
DET ÄR LOOOOOOOOOV :D

?

ha kvar scootern jag har nu, baotian, Ove, blubbis, som går bra för att vara baotian? Och fixa om den.
eller... köpa crossmoppe och fixa om den?

15 Okt. Haninge

Skolan är tråkig. Men jag gjorde faktiskt klart svenska läxan som skulle vara klar för en vecka sedan och det går rätt bra på so;n även om jag kommer glömma bort allt inom en vecka.
Wellwell, snart tillbaka för möte, jippie! Nu ska jag spela gitarr och efter mötet handen med M. Hörs!<3

Snygga väskor i haninge centrum för ca 400;- priset? Tipstipstips!

13 Oktober 2009.

Sjukt lat. Skulle inte druckit kaffet, magen värker..

Estetiska blir det iallafall nästa termin! Gjorde test i gymnasieboken som jag fick hem idag och det stämde in, dans. Eller kanske något innom bild? tattuerare? konstnär? eller drömmen, dans, som jag inte gjort på evigheter och fått världens dåligaste kondis..
Hm, frågan är stor. Och även vart, Sthlm eller Örebro?
Wellwell, nu ska jag kila ut. Pusssss o krammmm

-

Jag har sjukt tråkigt... Allt är blä. Orkar inte ringa någon vilket jag nog måste om jag vill träffa någon eftersom ingen har pengar på mobilen. Jag orkar inte skolan ikväll och jag orkar inte vara pank. Sminket vart blä idag och jag har inga kläder. S u u u u u u c k. RING MIG.

12 Oktober.

Idag då?
Studiedag.
Inget kaffe.
Ensam vaken.
Trist väder.

Jag måste ha kaffeee! Ge mig? :( Har precis duschat och snart börjar OTH och efter det ska jag väl kila ut i det tråkiga vädret. Knäckemacka med något gott på får det bli istället för kaffe. Åhsuck.

Söndag Med Regn Den 11 Oktober.

Regn, klart.
Musik på, klart.
Tända ljus, klart.
Städat rum, klart.
Bäddad säng, klart.
Nu saknas sällskap och en tv med bra film i. Tusan då.

-

Jag blir så.. Jag vet inte vad.
Skrivhumör iallafall.
0,22kr på kortet. Och en gammal 50öring i plånboken som inte ens gills längre. Shit alltså. vad jag slösar!
-Jag ska aldrig mer köpa kaffe ute.
-Jag ska aldrig köpa godis eller tuggummi när jag vet att jag behöver dom pengarna.
-Jag ska inte köpa mat bara för att det ser gott ut när vännerna äter.
-Jag ska inte låna pengar av kompisar, och inte heller låta dom låna mycket av mig.
-Jag ska inte köpa det första jag ser, även om det är billigt.

Jag ska spara pengar, köpa skor, väska, tröjor, jeans, underkläder, smink, hårprodukter, piercingar.

10 Oktober.

Från förra inlägget, att ha någonting o göra, blev det att göra om min navelpiercing gratis o bra. Sätt dit en lila blomma ;-)

Idag vaknade jag halv två av 6 missade samtal och 3 sms, men tog ändå på mig runt två timmar att piggna upp och sedan kilade jag iväg för att se på lite innebandy matcher. Kvällen har rullat på och är otrolig kall och tråkig. Darför sitter jag nu här medans min syster vilar, bror på jobbet och pappa inne i stan. Skulle vara mysigt att ha sällskap, vilket jag kunde få om jag åker moppe i ca 30minuter. I mörkret också eftersom idag skulle pappa försöka fixa min lampa till halvlyset men stället var stängt och han fick sätta dit sakerna igen och nu funkar varken halv eller hel.

Imorgon har jag inte heller några planer för dagen. Söndag, men som en Lördag eftersom vi är lediga på Måndag. Ska väl försöka ha det roligt och fixa mitt körkort med bild osv. Hm, vilken bild ska man välja då? Knappast nya skolfotot iallafall! Blä.



Tråkigt nog kan jag inte göra om någonting annat nu eftersom jag har inga fler piercingar.

9 Oktober. Sysselsätt mig med någonting.

Gick hem från skolan. Började morgonen med jobbig ointressant mattelektion och efter det bild. Jobbig bild men högre betyg, och jag är efter alla andra typ. *jobbigt*. Efter det test i nationellaprovet i svenska, booring, och sedan gick jag hem innan den andra mattelektionen skulle börja och efter det idrott, och svenska igen. Men knappast att jag tänker stanna hemma idag. Nejnej, fredag, lördag, söndag och måndag hoppas jag på roligheter. Vi får se hur det blir med lilla fattiga jag. puss


Samma bild ska jag göra i färg. Och efter det samma sak med ett porträtt på mig. Alla kommer bli kaos.

Jag är väldigt osocial. Måste göra någonting. Någonting udda, roligt. Inte som gamla vanliga att åka iväg med moppen och bara sitta och glo med kompisarna. Någon, någon, ge mig tips!

Du Förstör Mig.

Dagens planer;

Måla naglarna
Måla tånaglarna
Duscha

Smörja in mig
Skriva ut gitarracord
Spela lite gitarr Orkar inte
Städa rummet Orkar inte
Ladda kameran Orkar inte
Ut

I sista sekund och jag hann. We are best. Men ändå blir det klagomål. Bestäm dig hit eller dit, hur du vill ha det, varför du är hemma från skolan. Ring och väck mig på mornarna istället för att klaga! Var snäll och strässa mig inte med allting. Var glad att jag klarat vissa saker som du velat. Men klaga fan inte för jag är tonåring.
Man har det som man har det...

Värre blir som ingen dröm uppfyllen. Inga pengar för att göra allt verkligt. Ingen kärlek för att ha någon som förstår. Ingen riktig bästavänskap med den personen som förstod allt. Allt är knas. Jag är knasig.
Frågan nu är, dröm eller försöka med någonting annat? kvar eller bort? eller inte orka med någonting och bara gå?
Jag behöver dig som alltid fanns där. Min kärlek. Men jag vill inte..


P.s skolfotot på mig vart hur fult som helst. Kanske inte klassfotot förutom att jag leker med läpppiercingen och håret är lockigt, men självfotot ser man hela mitt fula ansikte och minen är hur ful som helst, mitt headset syns, bhbandet är äckligt och piercingen står utåt.

7 Oktober. Mysfaktor.

Konstig kväll. Konstig natt. Konstig morgon.
Feber? 36,8 Ont i huvudet? Ja. Varm? Ja. Förkyld? Lite. Lat? Ja. Hugrig? Lite. Sur? Arg. Glad? Lite.

Dagens planer;

Måla naglarna
Måla tånaglarna
Duscha
Smörja in mig
Skriva ut gitarracord
Spela lite gitarr
Städa rummet
Ladda kameran
Ut

3&4 Oktober.

Igår regnade det som satan hela dagen och hela kvällen. Innomhus med vänner blev det i en idrottshall tillslut iallafall då jag åkte hem för att dricka kaffe och värma mig då&då. Sedan åkte jag hem till Evelyn , dit även Victor och Aziza kom och vi kollade på film och värmde oss när det kom rök ur munnen. Kom hem vid tolv slaget då jag innan stod utanför med Emelie, Robbin och Frida en stund och sedan bumbs i säng.

Igår vaknade han upp. Igår morsse. Som tur var.

Idag lyser solen. Men det är bergis 0gradigt tack vare blåsten. Och särkert frost på moppen som det nu är hela tiden. Wellwell, jag ska väcka min syster så vi kan ta slut på de sista kaffet. Puss o kram.


Ta bort piercingen? Tyck till!

Min shoppinglista förr och nu

Minns ni?

Förr ville jag ha ;
svart skinnjacka
svarta stuprör
brun väska
svarta pumps dinsko/nelly
ljusblå stuprör
svart lång tubtop Bikbok
värmeskydd för håret åhlens?
svarta lr bruna gladiator
hårsprej hm
vit bikini nelly
läpp smycke punktshop/internet
navel smycke internet.

Och nu ;
brun väska
svarta pumps
ljusblå stuprör
hårsprej
navelsmycke
tungpiercing
crossmoppe
vinterskor
tröjor


Jag har inte hört någonting nytt om det. Men hoppas fortfarande och ska fixa mig nu och sedan ut. Skriver mer när det blir glada nyheter. Pusshej

2 Oktober.

Min dag började med det tjejiga som vi har, och halva klassen skulle iväg för att simma. Jippie och somna om var min första tanke och jag bad mamma ringa o sjukanmäla mig. Sov vidare i 14 ½ timme tills jag gick upp och hade sjukt ont i huvet för jag sovit förlänge. Gick sedan ut vid femtiden, och hem, och sedan ut igen till gården. Där jag inte orkar skriva meningar, så ord ; massage (både ge och få), vh fram&tillbaka, ishänder, tv, musik, depp & ännumera depp och skratt.*

Du klarar allt. Du klarar det. Jag hoppas på allt. Jag hoppas att du klarar det. <3


Fy vad jag är orolig. De första orden som jag fick höra & det blev rysningar i kroppen. Fy, det enda jag vet är att du ligger där. Jag vet inte hur, jag vet inte vart, och jag vet inte när. Jag vill inte ringa och störa. Jag vill inte skicka sms. Jag vill bara åka dit. Tanken ...Usch. Du klarar det!


Du måste klara det ...

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0