7 Månader & 6 Dagar.


26 & 27 December.

Igår hade jag en urtrevlig dag! Kvällen innan hade jag&Emelie njutit av vintern med kalla fötter och träffat lite nya trevliga människor. Men iallafall!
Dagen igår åkte jag och E till stan och trängdes i alla affärer, rean och folket var helt otroliga. Men fick tag på iallafall strumpbyxor, örhängen och underkläder som ni ser i inlägget under. Vi kom hem nöjda och blev hämtade påvägen tillomed :) Kvällen slutade med att jag träffade en gammal vän och kom hem i god tid.
Idag är jag hemma med min lilla fransman till hund och bara myser. Ska försöka med en långpromenad också så han kan få springa av sig. Kvällens planer får vi se, puss ;D

Julklappar


örhängen - shopping igår från julklappsspengarna.

underkläder - shopping igår från julklappspengarna.

Sex&kärlek bok - mamma.

Kofta - mamma.
Underkläder - Syster.

Även handduk, shampoo&balsam, mer pengar av familjen.
Någondag ska vi även fixa en väckarklocka och så fick jag en tröja av Emelie och ett halsband av Sonia.

Planer för jullovet.

• Åka till mamma och fira jul. 23-25
• Bio.
• Shoppa. 26
• Vila, vila, vila.
• Träffa vänner man inte träffat på länge.
• Fira nyår förmodligen hemma och ensam. 31
• Träna Gaston.
• Optikern. 1

22 December. JULLOV!

Fan vad jag är glad!! Tiden imorsse gick segt så jag hade inte bråttom ett dugg, och kom till bussen tio minuter innan, haha onödigt.. Vi fick lyssna på när Fredrika bremers elever sjöng och sedan gick jag. Loooov!
Har precis käkat en knäckemacka och druckit latte. Snart ska jag gå en liten sväng med Gaston för att sedan röra mig mot handen. Har några grejer att köpa, men ska föröska vara sparsam. Efter det umgås jag nog med Sonia och Emelie, och sedan en titt förbi gården. Kvällen blir förmodligen tidig, eftersom imorgon blir det minijul och sedan lång åktur hem till mami!
vart är min kamera...?

Need Frihet.

Imorgon bär det av till Fredrika Bremer skolan för slutet av denna termin. Kl 11 samlas vi, och sen blir det julklappsshopping med sötaSonia och en hel del skitsnack! Kontokortet och plånboken är inte tomt så till något fint borde det räcka till. ;) Funderar på antingen bara sitta hemma idag och vila mina stackars axlar eller säga hej på gården. Nä, blir nog hemma och hundpromenad med E senare. puss

21 December. Pysseldagen.

Skoldagen idag kom jag 30minuter förtidigt! Inte likt mig haha.. Nejmen det visade sig att vi inte skulle ha engelska och matte som stod på schemat, utan pyssel! Såg inte fram imot det när vi inte fick göra vad vi själva ville. Så jag satte igång med att göra hjärtan av papper, nivet, sånnadär rutiga som man kan hänga i granen..? Det gick iallafall super och jag fick bara sitta med stängda ögon de sista tjugo minutrerna och sedan åka hem.
SLkrångel idag igen, precis som igår då mina två bussar var inställda..
Men väl hemma var det att dricka kaffe och gå ut igen. Jag och Emelies hund tog en timmes snabbpromenad bara för att jag frös så förjäkligt! Hade ingen känsel i låren och ena örat hade domnat bort. Menmen, ska strax lägga mig i sängen och vila.. jag är chokladberoende.

Sista Advent!

Och här kommer veckan över julafton.

Måndag : Skola 10-11, Hundpromenad, Gymma.
Tisdag : Skola 8.30-11, Hundpromenad, Gården.
Onsdag : Skolavslutning, Julklappsshopping, Gården?.
Torsdag : Lilljul med djuren, Hem till mamma.
Fredag : Julafton. Mamma.
Lördag : Hem från mamma.
Söndag : Bio?

19 December. En helt vanlig Söndag.

Hundmässan igår var hur inspererande som helst! Jag vill börja med freestyle. Emelie sa tillomed att hon ville se mig där en vacker dag. ;) Nejmen! Vi hittade en massa roligt och söta hundar, och stannade väl i fyra timmar.
Under kvällen sen träffade jag Emelie och Emma. Vi mötte på folk överallt, men kvällen blev långtråkigare och långtråkigare. Tills en grej hände! Haha..



Idag är det en helt vanlig Söndag. Vaknade vid 12, promenerat, duschat, käkat frukost och tvättat. Blir nog en fruktsallad nu under tiden på väntan tills min syster kommer, då det blir middaaaaaaag. ;D
Men somsagt, dagen blir långsam och skön. Känns som jag kommer stressa de tre första dagarna på nästa vecka..

7 Timmars brand ...

... Såhär ser det ut nu.

Radhusbrand I Tungelsta.

Usch! Nästan i chocktillstånd. Jag och Gaston skulle ta en långpromenad med Tilda, Emelie och Julia. Vi skulle somvanligt mötas på mitten, men såfort jag kliver ut genom dörren lyser det blått. Jag kollar åt sidan och där står det tre polisbilar. Jag frågar snabbt "Ursäkta, men vad är det som har hänt?!" och han ber mig kolla bakåt. Då ser jag hur mycket rök det är från ett hus. Jag möter upp tjejerna och vi går lite närmre branden, så vi kan se vilket hus det är. Vi möter på stressande och oroande grannar och frågar dom vilket hus det är. Många olika hus får vi, och tillsist reda på vilket det var. Kom olika historier hit och dit om vad som hade hänt, hus många hus som var förstörda medmera. Men nu är det så att fyra hus är helt totalt förstörda, ena familjen var på resturang i tillfället, och mamman till ena huset var ute med hunden. Då ett ljus startade branden.
Hur många polisbilar somhelst, och ambulansbilar, brandbilar, och polishelikopter. Allt var helt kaos i det lilla lugna mysiga gränderna. Typiskt att alla hus ska sitta ihop. Menmen, får se hur det ser ut imorgon, stackars familjer!!!


Ungifär från mitt hus.

Gränderna


Stackars mina grannar!
Brand i nu över 2 ½ timme. Stackars folk som gråter, är oroliga och åh.
Fyra hus i brand plus ett till skadat.

Duktiga Gaston-dagen.

Gaston leker med min borste i min säng somvanligt. Jag ska in i badrummet och märker att han springer efter mig, med borsten. "Nejdu lilla Gaston, du vet att du bara får leka med min borste i min säng." säger jag och han springer iväg och jag in i badrummet. Jag kollar på sängen efter och ser borsten ligga där. "Var det du eller Gaston som la borsten på sängen?!" säger jag till min syster. "Eh jag har inte lagt den där" säger min syster..
Min lilla skit har alltså lyssnat på mig och lagt tillbaka borsten på sängen! :D Sötis!!!


Ikväll blir det förmodligen långpromenad om vi orkar, innan filmen Ransom. någon sett?

17 December.

Vaknade upp utan feber. 36,8. Wiho! Slängde ut Gaston för en stund sen i snön tillsammans med Tilda och låtit de leka. Och träffade även Emelie och hennes klasskompis Julia. Imorgon åker vi tre mot hundmässan i Älvsjö och hoppas på något roligt, så idag ska jag vila för särkerhetensskull. Någon bra film ikväll?


Idag är det föresten 5 månader sen jag fick min lilla fransman!

Sjuk sjukare sjukast.

Vaknade upp vid 02 natten till onsdagen, onsdagen min lediga dag, och kände vilken jäkla feber jag hade. Somnade om och klev upp vid 08 och tog tempen. Började gråta framför spegeln med tempen i munnen bara för att jag kände hur jag inte orkade hålla min kropp uppe. Visste heller inte hur jag skulle sätta mig ner, så jag kollade på tempen snabbt och stängde av den. 38,6. Gick snabbt tillbaka till rummet, hela huset snurrade och öronen susade, men jag la mig snabbt och försökte somna om, vilket inte gick.. Gick upp vid 11 och tog alvedon och gick sedan och la mig vid 19tiden. Vaknade vid 01, 02, 04, 07 och sen vid 08 då jag bestämde mig för att gå upp. Denna dag har varit lite bättre. Men det gör förbannat ont att svälja, och jag orkar ingenting. Lägger mig tidigt idag igen nyduschad och nybäddad säng. puss

Vecka 50

Måndag: Lucia. Tilda, Gymma.
Tisdag: Skola 8.30-11, Tilda, Gården?
Onsdag: Ledig. Kastrera Alice, Tilda, Gymma, Gården? Sova hos E.
Torsdag: Skola 10-11, Tilda.
Fredag: Skola 8.30-11.
Lördag: Hundmässa.
Söndag: Hundmässa. Köpa julklappar?

11 December, Familjen Björklund.

Igårkvällen blev en mysig kväll. Jag mötte upp Emelie vid fyra tiden och tog en promenad med hundarna för att bestämma hur kvällen skulle sluta. Vid sextiden gick jag och G hem till henne och käkade god middag och snackade en hel del om hundar med hennes rara mor, som sedan tog med sig min lilla hund på promenaden så jag slapp. ;-) Och efter det blev det kortspel till 12slaget.
Två övertrötta tjejer gick sedan mot mig och jag fick sedan sovsällskap i det tomma huset efter att ha fått en tidig julklapp av E. <3

Jusste! Älgen Emelie såg häromdan var på samma ställe igårkväll, fyfasiken vad jag blev rädd!

Fredagen 10-12-10

Emelie följde med mig till skolan igår, och efter tog vi en titt förbi förra skolan-tungelsta. Solen sken så vi bestämde oss för att ut och fota hundarna ..med emelie älskade systemkamera.

201 dagar.


Bild från Emelies lillebrors släktkalas förrförra helgen då jag fick låna deras kamera <3

Mobilskit.

Jag ger snart upp dethär med mobiler hit och dit. nya mobiler, gamla mobiler. trasiga, och hela.
Skulle hämta min älskade mobil idag, men nejnej. Fick en helt annan av att ha pröjsat en antal summa pengar som inte var mina. Mobilen kollade jag upp, som är billigare än den jag hade innan. Mobilen är även låst till telenor. Jag har fan inte råd att först pröjsa en massa som inte var av mina pengar, och sen låsa upp skiten. Och pröjsa mobilen innan som var dyrare än den jag fick. Helvete!
Bussarna var även försenade och proppfullt med folk, och jag har världens jäkla träningsvärk!

4 & 5 December.

Igårdagen var hur skön som helst. Emelie vaknade upp hos mig och vi käkade mackor för att sen gå hem till henne. Blev chips, varm oboy och Snabba cash filmen efter en långpromenad och lek med hundarna. Efter det lagade vi tacos till oss och hennes lillebror och kollade sen på Män som hatar kvinnor filmen. Kom hem vid 12slaget och klev upp vid 8imorsse. Fick bli en åktur med syster till Skogås där vi blev upphämtade och sedan åkte vi mot Gävle till min äldsta syster och hennes två söta små barn (vilket ena fyller 3år imorgon). Somnade sedan påvägen hem mot Sthlm och vaknade upp segt. Har blivit en promenad med Gaston, Emelie och Tilda och en liten bilåktur med Emma. :-)

Måndag: Ledig. Promenad med Tilda, Gymma.
Tisdag: Skola 8.30-11, Tilda, Stan, Gården?
Onsdag: Ledig. Tilda, Gymma, Gården?
Torsdag: Skola 10-11, Tilda.
Fredag: Skola 8.30-11, Gymma, Ut.
Lördag: Inga planer.
Söndag: Inga planer.

Ensam hemma denna fredag också...

...Med en flickkatt, tantkatt, pöjkkatt & min fransman Gaston.
 
Kaffelatte.
Långpromenad med Gaston.
Städa/Diska/Tvätta.
Film?
Kaffelatte.
Rita?
Emelie övernattar här.

Go.

Lär mig köra bil,
Ge mig körkort,
Låna mig en bil,
Så jag kan åka Långt härifrån.

2 December.

Promenera med Gaston.
Promenera med Emelies hund Tilda.
Gymma.
Rita lite.
Sola.
Promenera med Gaston, Tilda & Emelie.
Sooooova.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0