Du ljög för mig när du trodde att jag inte visste sanningen.


29 - Mys, Skratt, Depp, Sent. 30 - Biobjuden, Snack, Svull, Tidig.

Fredagen slutade bra iallafall.
Sonia kom hit och vi pratade i kanske en timme tills vi tog bussen som aldrig kom till Natta. Vi var hos N till 19 tiden och deppade. (iallafall jag) Och sen åkte jag&N till handen och träffade på några ett tag tills vi åkte hem till henne igen och mötte Mange på bussen som följde med oss.
Det blev kaffe, skratt, snack och lite allt möjligt och sen skulle Mange hem så då blev det depp igen.
Jag&N snackade och grät (iallafall jag) och en timme tog jag till att snacka i telefon med för att lösa kvällen. Och senare kom Emil&Pierre hem till Natta också (vid 01 tiden) så då blev det att vi satt under fläkten ett tag tills Tony kom hem och vi la oss i sängen.
..Då Pierre blev övertrött och bara ville snacka, skrika, och lyssna på musik.
Men vi somande vid 05 och Pierre gick ut vid 06 för att ha träning (som blev inställd haha!).

Lördagsmorongen blev seg och lugn med frukost och chill tills jag fick gå ut vid 14 tiden för att åka hem och fixa mig till bion min syster skulle bjuda mig på.
Plusplatser, Snacks, Läsk, Bullar, "Till vildingarnas land", Och lite tårar i ögonen blev det.

Hemvägen vid 21tiden mötte vi på lite påverkade kompisar som jag inte orkade vara med så det fick bli att vi gick hem och somnade och idag vaknade jag vid 12 och dagen är snart över.
<3

29 Januari. Långfredag (?)

Seg, Lång, Grinig, Och allt möjligt har det varit denna dag. Matteprov är det första jag får höra när jag kommer till skolan, Procent! Mitt bästa ämne dåra..Eller inte! Det gick inte bra eftersom jag kom precis från att ha varit sjuk och glömt allt. Typiskt!
Sedan hade vi Svenska och satt i våra grupper och pratade om Nationella proven.. Där jag blev mer grinig och klagade på allt. Och då fick jag fler imot mig som blev sura.
Sen hade vi matte igen och lunch. Jag kom ingenstans pågrund av snö över hela mig och fasthållen vid cafét av de 3 A-killarna. Nej, det gick inte så bra att komma därifrån.. Men lite skratt fick jag iallafall trots jag var sur.
  Idrotten började efter och jag hann precis eftersom de 3 A-killarnas lärare kom, höhö. Och på idrotten satt jag och skrattade för mig själv åt Pierre, Joel och Emil när de dansade. Haha, ni är för underbara :'D

Svenska igen efter det och humöret blev bättre eftersom att du dissade mig totalt framför ögonen en sista gång under dagen och fick mig att skratta.


Nu ska jag dricka upp latten och sen kanske Sonia kommer hem till mig och jag har ingen aning om vad vi hittar på. Ikväll träffar jag nog iallafall Natta och kanske Ronja och Evelyn. Wellwell, hoppas på myskväll!


Tack för betygen, Vi vet var ni bor ...

Shoppinglistan / Önskelistan

 Hörlurar till mobilen. (Bild från Onoff.se)
 Nya "skate-skor". stl.37-38 (Bild från Stadium.se)
 Svarta converse! stl.37-38 (Bild från Stadium.se)
 Rosa mysdress. (Melba.se)
 Silvrigt navelsmycke. (Bild från bodyjewelry.se)
 Puder färg 12. (HM.com)
Puderborste (HM.com)

Värmeskydd för håret.
Parfym.
F
oundationboste (Nelly.com)
Sminkväska

Vecka 4 - 2010.

Måndag ; Skola, Hem till T, Åby
Tisdag ; Skola, Vara hemma, Gården
Onsdag ; Skola
Torsdag ; Skola
Fredag ; Skola(?), Ut!
Lördag ; Hem till T
Söndag ; Hem från T

Åh, ännu en hemmadag. Fyfabian vad tråkigt. Igår var det snöstorm, idag är det "fin-snö". Snö ända upp till fönstrerna här utanför.
Haha.. Jag som kollade på sommarkläder igår.
Imorgon måste jag för sjutton gå till skolan. För det första så måste jag redovisa svenska uppgiften, och så har vi bild<3, och även mattediagnosen som jag måste göra klart. Plus idrotten dåra, då vi ska ha fys och jag funtar på att inte vara med så jag slipper bli mer sjuk.
Wellwell, nu ska jag dricka upp kaffet och sedan hoppa in i duschen. Hörs !


Haha, Lyssna och bli glad på morgonen !

Jäkla snön, Jäkla förkylning.

Hej. 36.7 i tempen nu. Medans K hade 34.6. Haha! Lite roligt var det faktiskt ..
Menmen. Toast och bulle. Och en jäkla massa dricka som te, kaffe, c-vitamin, vatten. Kan pappa komma hem nu så jag kan få god och helst onyttig middag och så har han förhoppningsvis köpt mjölk så jag kan få god och onyttig oboy.
Yes, jag är fortfarande KlagoKarin och vill sova tills jag blir frisk.
Ni får ursäkta de otrevliga sms jag skickat till er som har messat.

Nej vet ni vad jag kom på nu? C-vitamin, nyttig mat och promenader och sådant fram tills födelsedagen (3veckor frammåt), så slipper jag bli sjuk ! ;-) Hö-hö, här var jag smart. Eftersom jag har fått nog om att vara sjuk på roliga dagar som nyårsafton och födelsedagen. (Förra året magsjuk på nyår och inflensa på födelsedagen).
Och så vill jag ha något gulligt i present! ;-D Nej för ego nu.

JAG HAR TRÅKIGT. och mor säger att jag blir hemma hela veckan.. Ha-ha jo tjena! :(

27 Januari. KlagoKarin.

jag vill vara frisk
jag vill ha pengar
jag vill fika
jag vill ha sommar (sola)
jag vill ha mjölk (latte)
jag vill ut och springa
jag vill börja dansa igen
jag vill duscha
jag vill klippa lugg igen
jag vill gå till skolan imorgon

Yes, KlagoKarin idag. Vaknade efter en lång kväll igår då E&P tvingade ut mig i kylan . Lock för öronen, förkyld, hosta, huvudvärk och 36.1. Bläblä. Och det räckte inte med det, utan alla skulle ringa mig imorsse, skicka sms och tvinga mig åka hit och dit. Och även så hade vi ett halvt glas mjölk kvar hemma till latten. Otur!
Nu vill jag bara åka till vh och sola i 18minuter och bara sova.. Men nej, ändå inte, min mage är lite röd av sig ..
Jaja! Här ska jag inte sitta och klaga.
Grattis tvillingarna Anton & Viktor. <3 Saknar dig V.

24, 25, 26 Januari.

Söndagsdagen har ni i inlägget under, efter jag käkat hemma åkte jag till N och pratade om allting. Mys.

Igår började en ny vecka igen dåra och den rullade på, mot kvällen åkte jag till Åby och var där en stund och idag vaknade jag i tid ! Haha ..
På idrotten hade vi dans och ska nu hitta på olika steg och skit , jag&mikaela alltså, höhö, super blir det! ;-) Och sedan på musiken planerade vi låtar och sådant till öppet hus. Ingen låt har min grupp planerat, men jag hoppas att jag inte gör bort mig inför hela skolan med gitarren sen bara ;$
Och efter det kollade vi på film. Jag blev rörd och då kom joel och halvmasserade mig, höh .

Jag och Evelyn åkte efter skolan till vh och hon fick massage medans jag solade efter kylan. Ge mig sommar.. När jag kom hem blev det lunch och nu ska jag dricka latte och efter det duscha.
Blir nog lugn hemmakväll ikväll. Jusste, so you think you can dance! :D

Sommar tack

Nej, jag är nog inte den enda som längtar efter sommaren. Sol, bad, tältning, fester, mys, grönalund och en massa annat. Sjutton vad jag längtar !

Idag åkte jag & Evelyn till vh och solade, härligt och varmt och sedan åkte vi till handen och mötte Frida och pratade om allt möjligt tills Jimmy och Felicia kom och höll oss sällskap. Kaffe och klubba och sedan åkte jag hem till middagen med syster.

  Imorgon börjar en ny vecka, lång och tråkig med en massa långa viktiga lektioner. Vi får se hur mycket jag orkar, och om jag gör det bättre ifrån mig att komma i tid på morgonen (vilket hela förra veckan förutom fredagen kom jag försent).
Och snart börjas det med nationella proven. Svenskan klarar jag nog, men tveksamt på matten, och speciellt på engelskan. Wellwell, jag orkar inte tänka på det nu.

Saknar sommaren & mitt gamla långa hår <3

24 Januari. Grattis Hannah på 16årsdagen!

Solen lyser och det småsnöar.
Morgonen började med att jag tappade kulan till läpppiercingen och har ännu inte fått dit den igen. SUCK.
Menmen, Duschen blir det nu och sedan solning med Evelyn. <3


Bild från igår, Min ubertråkiga lördagskväll.

TJEJKVÄLL.

Herregud vad jag har varit duktig! En massa i matten (plus beröm), Två svenska uppgifter, Hittade ett gammalt SO-prov som jag lämnade in, Städat komplimentet och Varit med på idrotten. Haha ;-) Okejdå, jag var inte med på en mattelektion, Menmen!..

Ikväll blir det tjejkväll hos J. Kladdkakan och gräddet är fixat.
Nu ska jag platta håret och sedan kolla läget lite här o där.
Sjutton vad alla har ringt mig idag, ikväll. Den kvällen jag inte kan, har jag fått en jäkla massa samtal från lite överallt. Aja, får se hur länge jag stannar hos J och vad jag gör efter.

Imorgon var planerna att åka till Kulturamas öppethus, vilket det blir vid 12 tiden och sedan åker jag nog på bio med syster min frammåt kvällen. Film är inte planerad.

Ha en superfredag! Puss


Tänkte bara säga att jag köpte ny läpppiercing häromdan (:
Och även att jag bara käkat choklad idag.
Frukost ; Oboy och chokladboll i skolan
Lunch ; Kladdkakasmet
Och min Middag blir dåra min kladdkaka och grädde. Hö-hö.

Nyårslöften !

Seg skoldag, jobbade flitigt på första lektionen, matte, och resten skolkade jag för det mesta. Icke bra! Menmen, lärde mig också procent på Lek&Lär lektionen, haha ;-) Men jag misstänkte ändå att dagen skulle bli seg eftersom det tog tid att gå upp, och när jag väl kom upp hade vi inge mjölk till kaffet. Segt!

Men för sjutton, jag måste ha nyårslöften som jag får försöka fixa (höhö fixade inte förra årets). Men iallafall, här kommer de ;
Börja promenera igen (Kvällar, mornar, mitt på dagen, spillerrill. En halvtimme eller mer iaf!)
Stretcha (Danslinje på gymnasiumet förhoppningsvis och måste bli vigare igen)
Bli brun (Under sommaren dåra. Men funtar även på att sola lite under veckan om jag hinner)
Bättre betyg (Ja, Mina IG;n måste jag iallafall fixa, spec Engelskan & Matten)
Ta vara på pengarna (Sommarjobba. Och inte käka ute för man är sugen på lite pommes)

Ja, sen har jag lite smålöften som att festa mer, käka nyttigare, ta hand om naglarna, samt min hy, och lite sådant. :)
Nu ska jag ta mig ett glas C-vitamin och sen kanske möta syster vid bussen.

Vecka 3 - 2010

Hellu, jag tog bussen upp till vh och mötte några sötingar, dock bara en stund innan vi tog bussen tillbaka och jag&Anton drog hem till honom och chillade. Vi gick sedan ut och mötte Danne och skulle hem till A igen för film, då pappa åker förbi och jag hoppar in för att få middag hemma. Nu har det blivit en Beckfilm och lite snack med söta Nathalie på msn.

Veckans planer;
Måndag : Skola & Kanske träffa Anton.
Tisdag : Skola & Gården eller träffa Max.
Onsdag : Skola & Träffa Nathalie.
Torsdag : Skola
Fredag : Skola & Tjejkväll hos Jennifer.
Lördag : Kulturama, Öppethus på Hammarby sjöstad & Fest.
Söndag : Chilldag.


Och någon dag måste jag hinna med att åka till Gamla stan, och även haninge c.

17 & 18 Januari 2010

Igår blev det en härlig dag.
Jag vaknade upp av att min systers son Teodor sitter på mina ben och försöker väcka mig. Innan hade Natta kastat kuddar på mig och försökt med samma sak. Iallafall vaknade jag och vi klev upp, gjorde kaffe och toast. Efter det lyssnade vi på mina gamla skivor, haha nivet domdär som man dansade till en gång i tiden ;-)
Det blev fixx och sedan trallade vi ut till bussen, Jag, Natta, Elsa & Teodor. Jag&N hoppade av vid henne och var hos henne tills Sale&Danne skulle möta oss vid Ica, och efter det åkte jag&N till handen c för att käka pommes.
Eftersom jag inte fick sova ut var jag så trött och åkte hem efter det. Och efter ett tag kom Sonia förbi och höll mig sällskap en stund tills hon skulle vidare till Evelyn.

Idag vaknade jag av alarmet på mobilen och stängde av det, och såklart somnade om. Men vid ca 12 gick jag ut på 30minuters promenad, Duktig, I know ! :D Och sedan blev det frukost, dusch, och nu kaffelatte.
Ska nog snart ut för att möta bla Emil som ringde nyss och sedan får vi se vad som händer.



Snodd från Lienes blogg.
Sjukt bra låt.

N & K

Natta kom över !! Nu ska vi lyssna vidare på musik och sedan ska , iallafall jag, sova. Fy vad skönt. Pussar

Tja. Fuck fredagskvällar.

Om just dig
Namn: Karin
Född: 17 februari 1994
Bor: Haninge
Smeknamn: Kakan
Familj: Mamma, Pappa, Bror, 3 Storasystrar & 3 katter
Skola: Tungelsta

Har du under denna månad:
Saknat någon: Ja, Maxi
Ångrat något: Jo ..
Ljugit: Ja
Svikit någon: Öh.. jo. 
Känt dig sämst: Tror inte
Gråtit: Ja
Skrattat: Jodå, Haha Nattis, smset idag:D
Varit sjuk: Ja, förkyld och lite så
Varit utomlands: Nö
Pussat någon: Ja
Träffat någon som du chattat med på datorn: Ja?:p

KÄNSLOR
Gråter du ofta: Då jag behöver gråta.
Skrattar du ofta: Då jag behöver skratta
Hur känner du dig just nu: Ensam, rädd. Väntar på sömnen..
Hur har du mått den senaste tiden: Fram och tillbaka. Tack vare dig..
Har du funderat på självmord: -

ÖVRIGT
Har du några hemligheter för dina föräldrar: Jo något har jag särkert.
Blir du lätt förälskad: Nej, men lätt för att gilla.
Tror du på ett föralltid: Nja
Är du förälskad just nu: Jag vet inte.
Om ja, vem: Hemlis
Vilken sorts killar gillar du: Långa
Har du blivit sårad av kärleken: Yes
Har du blivit lycklig av kärleken: Yes
Ska en kille vara söt eller het : Söt!
Ska en kille vara lång eller kort: Lång
Ska en kille vara blond eller brunett: Faller oftast för brunetter, men spillerill.
Får du många killar: Haha va?

UTSEENDET PÅ DIG
Brunett eller blondin: Brunett
Ögon färg: Brunblågröna
Långt eller kort hår: Mellanlångt(?)
Snygg eller ful: Jag tycker väl sisådär
Nöjd över dej och ditt utseende: Nej
Brukar folk säga att du är snygg,söt,vacker: Händer då&då. Folk säger oftast att min syster är snygg, men att vi är lika och jag kommer på att jag också är det då :p haha..
Har någon sagt att du borde bli modell: Näe, inte vad jag kan komma på. 
Har du långa naglar: Nej :(
Har du några piercingar? Naveln, läppen, tungan.
Sminkar du dig: Ja
Varför, är du inte vacker utan?: Näe :) 

Tja, jag kommer vara ensam hela natten. FY vad roligt, eller inte!! Kommer skrämma ihjäl mig själv och sitta o gråta för jag vill sova. Eller något sådant. Wellwell. Hejdå

Mamma,

Ska vi åka utomlands?
Till ett soligt ställe.

Kul - Tur (?)

Hej.
Godmorgon(?)
Vi har elevensvalvecka , och blandannat har jag kultur som "tema" (?) Vi har fått kollat på tråkig film, Askungen på teater, tryckt tryck på tröjor, gjort armband, gått på resturang och lite allt möjligt.
Idag skulle vi gå bakom kulisserna, men jag stannar hemma. Jag orkar inte gå runt och klaga över min mage och illamående. (slarvat med magkatarr tabletterna, darför)
Menmen, jag trivs väl hemma framför tven och sen trallar jag nog ut sen ändå. -Med mycket kläder, jag fryser ihjäl..


Okej, kanske inte sådär glad är jag idag.

10 Januari 10

Söndag, en sådandär tråkig söndag är nu här igen. Vad ska jag göra idag?
  Igårkväll vid niotiden gick jag ut och åkte sedan till vh där jag mötte några. Stod och väntade på bussen tillbaka direkt när man kom och sedan hemma var det Beck på tven. Så Beck och chips blev det och sedan hostmedicin och sängen.
Men idag, kanske ska jag träffa M ikväll innan han åker till Egypten, eller så träffar jag N.

Shit vad tråkigt jag har ..

Lördagskväll, Kul..

Jamenalltså, dethär var ju en rolig Lördag. Nejnej!
Skulle möta upp S&N, blev inte så utan jag åkte till vh med Jenny&Andreas istället fram och tillbaka och sedan gick jag hem. Har käkat makaroner och mår nu illa. Jag vill göra någonting ... Både syster&bror åkte nyss, vart har jag inte direkt någon koll på. Så jag och pappa är hemma..
Jag kommer väl spendera hela kvällen både här framför datorn med musik, men också vid tven och rummet. Jippie vad roligt! Ring mig någon ...

Eller så kanske jag kan pilla på någonting. Måla om naglarna som jag idag målade röda, till svart? Eller kanske göra om bloggen? Nejmen, ni märker om det blir tusen inlägg eller inte några alls om vad jag gör under kvällen.
Puss.

Jamenhej

Druckigt kaffelatte
Duschat
Mötte syster vid bussen (&blev sams igen)
Och såg A&T
Käkat tablett
Käkat en korv
Druckigt mer kaffelatte
Laddat ner låtar till mobilen

Nu ska jag tvätta munnen och sedan börja fixa mig och tralla ut.

Ont i huvudet, yr, och hostan gör att jag får ont i hjärtat.

9 Januari Och Skolan Har Börjat.

Skolan började segt. Alla lektioner och allt "jobba nu Karin!" från lärarna. Menmen, helgen är iallafall här och nästa vecka har jag Kultur-vecka som elevensval och vi får sovmorgon nästan varje dag (dock slutar vi sedan mellan allt från 15.00-21.30)

Rummet som jag glömde visa bilder från kommer ; (klicka, klicka)


Idag har jag ingenting planerat. Men hade tänk att hoppa in i duschen nu, ta en till kopp kaffe och sedan hoppas på att någon ringer. Och om inte, Ut och gå. Ni vet, kondisen måste tillbaka!


Tosdagsmorgonen. 2 timmars sömn, 04-06. Vaknade tillomed en halvtimme innan jag skulle kliva upp. Ni kan tänka er hur jag var i skolan? - övertrött.

6 Januari. Okej, Jag Orkar Inte.

Kvällen igår blev så att jag åkte hem till N och vi var där en stund. Jag ringde helt olämpligt tydligen när hon låg i sängen med musik. Hö-hö. Men vi trallade ut och tog sedan bussen till Tungelstagården, där träffade vi ett par stycken och snacka till 22. Efter det gick N&jag hem till mig, drack varm oboy efter kylan & käkade toast och bullar. Men det blev ett massa jäkla snack ändå om allt mellan himmel och jord. Puss påré. Vi funtade på att vara vakna hela natten men jag blev trött (nu messa A att han gjorde mål på fifa), och vi åkte hem till henne istället vid 03 tiden och sov där.
Morgonen blev kaffe & macka (nej okej, oboy för Nattas del) och efter det åkte vi till Haninge c och kollade runt. Båda kände oss febriga så vi gick hem och det tog inte lång stund innan jag gick ut igen för att träffa Sebbe, Jenny & Mikaela och vi åkte till statiol för att köpa kaffelatte.
Hemtiden blev vid 22 med ingen känsel i tårna efter att ha lekt tafikpolis ;-) & nyss kollat på SYTYCD.

Nej för sjutton, jag måste sova. Dags att kliva upp 07 imorgon!
fyfan, jag orkar inte.

Duktiga Jag.

Garderoben är städad ! Fint blev det tillomed och jag hittade lite gamla kläder. Dock orkar jag inte slänga bort det som borde slängas. Menmen, man kanske kan hitta på något med de. ;-)
Golvet och skrivbordet kvar dåra! (: Sen ska jag nog lägga mig i sängen och rita lite . Vad, får vi se vad jag hittar på.



Nu ska kaffet drickas upp!

Jag har ren ångest. Jag vill inte. Vill inte !

Jag vill åka utomlands, bli brun, slippa snö&Sverige. Fyfabian vad härligt!
Idag hade jag tänkt, hm, nej ingenting planerat men det blir väl en promenad ut och städa rummet lite mer. Hyllan städade jag igårkväll, och idag blir det väl garderoben? Får se vad jag orkar helt enkelt! He-he ..

Men tanken på att skolan börjar om två dagar har jag ångest över. Och det får mig på dåligt humör. Nej, jag går in på rummet och ser vad jag hittar på. Puss

MYS

Jag är riktigt sugen på mys. Både på att köpa in nya saker till rummet, mublera om, tapetsera om, fixa mig, och fixa tända ljus och sällskap + film.
Men nej, jag har varken råd eller lust att fixa eftersom jag vet inte om jag flyttar härifrån snart och Då kan jag lika gärna fixa det mysigt. Men jag funderar på om jag kanske ska sätta upp lite teckningar på väggen?
Nått kommer jag särkert på! ;-)

Tack för pratstunden&promenaden idag, J <3

Hej Snö. Hej Mys.

Mikaela lyder mig inte, hon kommer istället hem imorgon. Särkert på kvällen då också så negativ som jag är, haha. Menmen, ska snart ut och gå med J och efter det ska jag bla möta Andreas som särkert är med några hoppas jag. Annar blir det väl att tralla hem igen..
Men myskläderna är på ! ;-)
Jenniferrrrr.. Kan vi ses nu?

4 Januari.

Jag vaknade upp med att Kristin kommer in i rummet med Tisse i famnen och Muffins som går brevid som en familj och säger godmorgon.
Det blev kaffelatte och C-vitamin dricka till frukost och det lever jag väl på idag för att göra det bästa av tungpiercingen. Vad mer som händer vet jag faktiskt inte. Ska försöka få tag på Mikaela eller Jennifer för att hitta på något, annars träffar jag nog Emil och kollar film.
Vi hörs, Snabbbild på håret (jag i sängen) ;

Det Blev Centrum.

Jag&systeryster åkte till haninge c och kollade runt, det blev deo och hårfärg till mig. Navelsmycke&Läppsmycke får det bli av nästa månadspengen. Men även så är jag sugen på en massa kläder, vad sjutton gjorde jag av alla mina 1500 kr häromdan? (!) Jaja, råna en bank nästa?

Håret ska iallafall bli mörkbrunt, det är nu klart och jag väntar på att det ska torka. Risken finns för svart, men även för rött. Wellwell, hoppas mer åt svart-hållet isf.
Nu ska jag slå mig ner i soffan och kolla på Onskan. Bjuder på denna sålänge med färgen i ;

3 Januari 2010.

Jag vill utomlands ! Sitter och kollar på Kenzas blogg och vill bara sola, och tanken på att E är i Egypten nu, och att M&F ska dit om en vecka får mig att bli bara avundsjuk höh.
Någon som vill ge mig en krona eller två? ;-)

Början på detta år har blivit långtråkigt. Den första var ju jag&Natta i handen och träffade en kompis. Igår träffade jag Natta&Anton och vi åkte hem till N och träffade sedan Sosso en kortis. Efter det gick jag hem och sedan till konsum för att köpa chips med dipp och choklad tillsammans med syster och kvällen slutade med en Beckfilm och sedan Mamma Mia.
Idag har jag inga planer men kanske till handen c och köpa ny läpppiercing? Eller kanske nytt navelsmycke eftersom pluppen till min nya tappade jag under nyårsafton.
Men jag ska nog börja fixa mig nu eftersom jag har inget annat att göra. & någon som kanske vill följa med mig och sola solarium en dag? :)

Gott nytt år på er !

Min kväll blev allt mellan bråk, gråt, skratt och skrik. Men härligt blev det tillslut. Ett antal stycken kom till mig från klockslagen 18-21 och vi myste lite hemma hos mig till runt halv 12, då några gick, och sen gick jag bla, vid kvart i 12 till fotbollsplan. Det blev kramar överallt och nyårspussar och en massa ringande till nära&kära. Jag hade inte mod till att kasta iväg raketer så det fick de andra göra medans jag stod där och tog kort ;-) Vi hade inget att skåla med förutom jag dåra , haha.
Jag, Max & Natta drog sedan till N's syster och sedan ringde Timpa mig och kom dit. Efter ett tag skulle vi möta Nick & Joel men jag glömde helt bort det, eftersom jag var så sjukt trött. Iallafall somnade jag, M & N där och jag var väl den som fick minst värme, minst sömn osv. Att dom inte vaknar när en mobil ringer, eller att man blir nästan sparkad i huvet? Menmen, vaknde vid 08 och somnade sedan om tills jag gick hem vid ett.

Idag träffade jag sedan N igen och vi åkte till handen för att träffa hennes kompis Markus en stund. Så där stod vi en stund tills vi promenerade i kylan och fick sedan skjuts hem.
Ikväll blir det mys på högsta grad. Kanske en nattpromenad i min ensamhet också? Men mest framför tven i tofflor och kläderna från nyår. Hö-hö, lat.


Natta :D

Victoria & Sebbe myser i rummet

Victoria, Emelie & Mickan längst fram :p

Natta, Jenny, Erika, Emelie, Sebbe, Frida, Bäver & Max vid fotbollsplan.

Bäver & Adde.

Och här avslutar vi med GRATTIS ADDE PÅ 15ÅRSDAGEN ! <3

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0