29 Januari. Långfredag (?)

Seg, Lång, Grinig, Och allt möjligt har det varit denna dag. Matteprov är det första jag får höra när jag kommer till skolan, Procent! Mitt bästa ämne dåra..Eller inte! Det gick inte bra eftersom jag kom precis från att ha varit sjuk och glömt allt. Typiskt!
Sedan hade vi Svenska och satt i våra grupper och pratade om Nationella proven.. Där jag blev mer grinig och klagade på allt. Och då fick jag fler imot mig som blev sura.
Sen hade vi matte igen och lunch. Jag kom ingenstans pågrund av snö över hela mig och fasthållen vid cafét av de 3 A-killarna. Nej, det gick inte så bra att komma därifrån.. Men lite skratt fick jag iallafall trots jag var sur.
  Idrotten började efter och jag hann precis eftersom de 3 A-killarnas lärare kom, höhö. Och på idrotten satt jag och skrattade för mig själv åt Pierre, Joel och Emil när de dansade. Haha, ni är för underbara :'D

Svenska igen efter det och humöret blev bättre eftersom att du dissade mig totalt framför ögonen en sista gång under dagen och fick mig att skratta.


Nu ska jag dricka upp latten och sen kanske Sonia kommer hem till mig och jag har ingen aning om vad vi hittar på. Ikväll träffar jag nog iallafall Natta och kanske Ronja och Evelyn. Wellwell, hoppas på myskväll!


Tack för betygen, Vi vet var ni bor ...



Kommentarer
LIENE

sv: Okej:)



Matte är inte kul.

2010-01-29 @ 23:06:57
URL: http://lienes.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0