22 Juli. Två Små Bebisar.


Jag och Gaston igår.

Idag har jag lekt med både Gaston och katten Alice(bilden i förra inlägget). Syster har inte varit hemma, så jag har fått springa hit och dit och hålla koll på båda. Gått bra faktiskt! ;-)
För en stund sen var jag och G på promenad. Vi mötte några stycken, samt två hundar. Hundarna var inte speciellt förtjusta i G, utan luktade bara på honom. Medans G ville leka med båda två och sprang hit och dit och ville sedan inte gå hem, haha.
Menmen, nu sover bådatvå som stockar, och jag blir uppe ett tag till för att se fall G ska ut igen. Mer har jag inte att säga, ha en bra torsdagskväll! :)Kommentarer
Hannah

Hihi, så söt! :)Jag ville också ha massa regn... Men det regnade bara i några minuter, som hos dig, sen blev det också varmt och jättekvavt här... :/ Hade varit skönt med en dag av regn faktiskt. :)

2010-07-23 @ 02:28:50
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
jennifer

hihi, söt kattunge!

du är finast!

hehe jag suger på att blogga... :P<3

2010-07-23 @ 14:36:47
URL: http://jjennufers.blogg.se/
Hannah

Tack!! :DÅh, du borde lägga ut massa fler bilder på Gaston nu tycker jag minsann! :o) Saknar den lilla skrutten! ;) Går allt bra med honom, är han en duktig liten filur?

2010-07-23 @ 18:01:39
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Hannah

Åh, vad tråkigt att kameran krånglar så.. :( Får hålla utkik efter bilder då minsann. :)Kissa inne mycket tillhör ju att vara valp. ;) Vad roligt att allt går så bra! Haha, det skulle jag kunna tro, han är ett riktigt busfrö han! När jag var och matade honom och sedan gick ut med dem på baksidan sprang han alltid och bet tag i Ia's öra och sedan gick han iväg med henne och hon kunde inte göra så mycket motstånd där.. Såg så roligt ut. :D

2010-07-23 @ 18:13:02
URL: http://hlphotography.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0