30 Juni 2010.

Vadå att det ska regna idag? Nejnej, jag ska ut i solen!






Bilder från midsommar och igår.

Sampe ?

Var hos läkaren på morgonen. Knät blev omplåstrat och sen var det bara hem och lägga sig i solen i någon timme tills det var dags att mysa med Mikaela i handen centrum med glass och skratt.
Frågan är nu.. Sampe. Ett namn till min vovve? Finns en liten historia bakom det hela. ;-)



Onsdag : Inga planer alls. Träffa A en stund tror jag nog, och sedan sover M här.
Torsdag : Jag och M åker till skogskyrkogården för att lämna blommor vid min mormor. Efter det avslutningsmöte på hannamott.
Fredag : Frammåt kvällen ska jag umgås med en massa gulligt folk (förhoppningsvis)
Lördag : Hälsa på vovven(eller Söndag)
Söndag : -

Inte Tillåtet.

Jag vaknade upp hos Nathalie imorsse. Av att hon kom in i rummet med en hammare (?!!), haha ni kan nog se er min min av att hon ska döda mig? Men nä, det blev lådorna under hennes säng som hon skulle slå på. ;-) Vi åkte iallafall till handen centrum efter ett tag där jag köpte ny kula till min tungpiercing-blå, och även så gick vi in på apoteket, där jag frågade vad jag skulle göra åt mitt sår på knät. Och dem sa "gå till läkaren imorgon", jippiiiiie.
Menmen, då sover jag iallafall inte bort hela dagen ;) Och sen ska jag sola, sola, och sola.

Mer än så har jag inte idag, förutom att jag är helt förälskad i min hund som vi var och hälsade på igår. UNDERBAR!

Sommarben!




Nicenice! Mysigt va? Kinden får ni inte se, haha. ;$ Hoppas på att vakna upp utan svullnad imorgon.. Puss!

Fortfarande Lika Illa.

Här är historian, historian om hur jag ser ut nu och hur det gick till.

Igår gick/åkte longboard jag och syster till Västerhaninge. Jag ville prova åka ner för den lite för branta backen med en stark kurva i.. Ni kan gissa hur det slutade? Jag fick någon slags panik och sen flög jag av. Landade först på benet, och sen ansiktet och lite händer. Det blödde en aning mycket, och ansiktet började svullna upp. Det blev värre och värre för dagen, och sen blev det bättre. Men jag kan säga er att man ser fortfarande att det är svullet. Alla mina kompisar kallar mig för en hamster som sparat mat, eller något liknande. Och mina ben är lite sönderskrapade på undersida av lår och knä.
Idag varar det, och svider somfan. Menmen.. Ser ut som jag bråkat med en tiger. Dock inte ansiktet då, som en kompis sa "Ser ut som du landat från himmlen, fast med ansiktet före."
Så nu undviker jag solen. Skuggan, inte min grej, menmen. Och jag har kommit på att jag kommer bli mobbad för namnet hamster resten av livet.

FÖRSVINN SVULLNAD, FÖRSVINN!

Bara för underbar!!!


Min lilla bebis!! Bild lånad från Hannah

Jag har precis ramlat, duktigt! Ser ut som en bumbibjörn i ansiktet och början redan få små blåmärken på benen. Men det blöder fortfarande som sjutton... Lyckat!

20 Juni.

Kan morgonen (förmiddagen?) bli sämre? Jag vaknade två! Kan ni tänka er, jag somnade vid kanske 01.30 tiden igår, men ändå. T.v.å! Och kaffet tog min syster slut på. Attans!
Min lilla kisse ligger och sover nu ser jag, fyfan vad söt!
Menmen, idag har jag inga planer. Jag har en känsla av att det är varmt ute, eftersom pappa går bara runt i shorts och ligger ute i solen (vilket han brukar aldrig göra). Men vad ska jag göra? Borde shoppa litegrann, men vad av den långa listan jag har?...

Väska
Ringar ginatricot
Navelsmycken
Örhängen
Sommarskor
Ansiktskräm apoteket
Solkräm cubus
Puder h&m
Strumpor
Försvarets apoteket
nagelfil h&m

Och med tanke på att jag bara har lite över 400:- ...

Godnatt!

Mycket mer än såhär blir det inte idag. Gick till gården och träffade på trevligt folk i några timmar och efter det hem igen. Blev en hel del snack om min lilla vovve. Haha, längtar så oerhört mycket!! Kanske namnet Melwin? Får höra med pappa imorgon (:
Puss och Godnatt från mig och Tisse.

18 Juni. Min bebis!

Godmorgon. Det regnar, på min lediga dag, typiskt! Jag som hade planer. Suck. Menmen, får väl försöka hitta på något ändådå.

Igår var jag ju hos min lilla vovve. Hur otroligt söt som helst! Helt kär. Lillgrabben med små öppna ögon och som halkade lite sakta frammåt och pep ibland. Den vita lilla grabben med svart/bruna fläckar i ansiktet och två på kroppen. Och såklart den lillalilla svansen. PLUTTIS! Jag längtar redan tills den 27 Juni, då vi ska dit igen och hälsa på honom. -Men fortfarandet inget namn, det ska jag kolla efter nu!


8dagar gammal på bilden. Idag 26dagar gammal.
Bilden tagen av: Hanna

17 Juni.

SOLEN SKINER.
Och jag har precis kommit hem från skolan.
Kaffelatte och macka med ost&gurka är avklarat.
Snart åker syster iväg, och jag ska nog ut i solen.
Ikväll när pappa kommer hem åker vi och kollar på vovven. :-)
Mycket mer än då blir det nog inte idag, de flesta ligger fortfarande och sover.
...medans jag har varit vaken sen 6.30.

16 Juni.



Tisse och jag försov oss till sommarskolan imorsse, eller jag lättaresagt, typiskt! Så istället sov jag i 12 timmar.. Och är galet trött nu.
Menmen! Morgonen började med att Sonia ringde mig och vi åkte till handen för hon skulle shoppa galet, och då träffade vi även på Nathalie och Sofia.
Iallafall så åker jag och kollar på vovven imorgon, LÄNGTAR. Hihi, puss.

Höll I Flaggan.




Nästa vecka blir det sommarskola hela veckan, och även kolla på valpen på torsdagen. Inga andra planer, så hör av dig! :)

BALEN 09-06-10 & SKOLAVSLUTNING 11-06-10.







KUNG FÖR EN DA' !





Kommer mer bilder senare från pappas kamera.
HEJDÅ 9B! <3

8 Juni. Stan.

Hej!
Typiskt att jag vaknade då mötet skulle börja idag. Menmen, får fixa det en annan dag :-)

Vaknade somsagt då vid 10tiden och ringde och väckte Mikaela. Hon kom till mig en snabbis och sen gick vi mot bussen och träffade Emil och Martin. Väl i stan mötte vi Frida en snabbis, men sen gick jag & M och träffade min kära mor. Vi köpte en ny kamera till mig, eftersom den förra blev vattenskadad och ingen försäkring. Så den jag har nu ligger på laddning, Med försäkring höhö. My lilla bebis. :) ..Och det blev även ett sommarlovs busskort. Tacktack! <3

Imorgon är det bal!! Gissa om jag längtar. Hoppas bara inte allting krånglar till sig med skjutsen dit bara som blev bestämd idag för min del.. Annars tar jag nog bussen! Haha, nej nu skoja jag. :) Men bilder kommer det förmodligen sen då, antingen imorgon när jag blivit fixad, eller på torsdag!
Och imorgon åker jag först till sommarskolan, jippi. Medans dom andra städar och har vattenkrig i skolan..

Nu ska jag fota lite innan pappa kommer hem med pizza! :D

ÖPPET HUS 2010.

Helvete! Hej. Jag vaknde kl 10, då jag skulle egentligen vara i handen på möte. Typiskt! Menmen, jag får vänta då på att dom ska ringa mig, för jag orkar inte ringa dom, hehe ..

Igår iallafall! Började med att jag mötte Tessi på bussen, och Aziza i vh. Jag och A gick och köpte en varsin latte och sedan gick vi mot Ribbyskolan, jippi! Det blev upprop och sen fick vi göra ett litet test, efter det var det över, haha. Jag och A åkte iallafall mot skolan igen, där det skulle blivit vattenkrig, men lärarna hotade med att det inte skulle bli någon fotbollsmatch på kvällen då. ;-) Skoldagen rullade på och vi fick fixa och grejja i matsalen, där vi sen skulle spela lite låtar.
Dagen gick och kvällen kom, vår klass var först med att spela upp, haha. Gick väl sådär typ? Återstår och ser fall någon filma! :-)

Nu ska jag duscha och sen gå ut i solen tills M kommer och vi ska åka mot stan. :-)

Vecka 23 - Sista skolveckan!

Måndag : Sommarskola t. 11 & Vattenkrig mellan 9orna & Övning för Öppet hus t. 15 & Haninge c med Sonia och Mikaela & Öppet hus t. 21.
Tisdag : Sommarskola t. 11 & Hannamott (ska ringa och boka om till denna dag förhoppningsvis.)
Onsdag : Sommarskola t. 11 & Skolans städdag t. 13 & Hem och fixa mig och sedan bal t. 00.
Torsdag : Nicksta med B-laget t. 13.
Fredag : Skolavslutning 13-15 ca. & Party!
Lördag : Party!
Söndag : Sova.

Photos






Dålig på att lägga upp bilder nu när mobilen krånglar, men här fick ni några iaf!

5 Juni. Kalla Sommar Kvällar

Igår blev det en ganska härlig dag ändå! Jag träffade Evelyn och Ronja vid en picnic ute i gräset en stund, och efter det gick R hem, så då åkte jag och E mot vh och träffade Marcus en stund och sa hej. Vi åkte ut i Tungelsta och träffade lite folk, och efter det hem. Haha, sen kom äventyret, då jag och Evelyn ska mot Preem för att tanka, Soppatorsk! Så det var bara att börja rulla sista biten som var kvar, och sedan upp på skolans tak och loda/chilla (ta det som ni vill). Efter åkte vi till Oscar, där även Tessi, Victor och Bäver var, och spelade kort och hade allmänt mysigt till 12 tiden då E skulle hem, och jag träffade folk vid basketplan. Mysigt.

Nu ska jag ut i solen, och efter det tvätta kläder och grejer så allt är klart för nästa vecka!
...sommarskola imorgon!

Tredje, Fjärde, Och Femte Idag.

VAD SKA HUNDEN HETA? Imorgon blir den ju två veckor, och jag kan inte sluta längta tills den sitter brevid mig här hemma och skäller. Surviver, Herrman, Herbert, Sunday, Totte, vad?

Grönalund med klassen blev underbart i Torsdags. Jag garvade så mycket åt Andreas att jag började gråta och fick träningsvärk i magen, när vi åkte popexpressen och katapulten. :D Haha! Bussresan hem blev iallafall lång och jag fick sitta och lyssna på när killarna sjöng konstiga låtar. Menmen, det är ju klassresan! ;)

Igår gjorde jag ingenting speciellt, var i plugget, åkte mot vh och handen, och sedan hem, och ut igen för att ta en moppe-tur med moppe-matte, och efter det gick jag hem och kollade på film. Rätt härligt!
Måste ju vila upp efter nästa vecka ...

Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det bli upphämtad av Evelyn , och så ska vi ha picnic i solen! :)

2 Juni.

Sommarvädret är tillbaka! Underbart.

Skoldagen pluggade jag engelska hela dagen.. Okej, första timmen läste jag och spelade kort. Men efter det fick jag ingen rast. Suck.
Iallafall så gick jag hem blöt efter att ha fått vatten på mig (började med att jag försökte hälla på Oscar, Victoria och Micke, men gick inge bra så svag som jag är.) Och en stund efter gick jag och K till Sassas och hämtade min balklänning som E skickat. Så på fredag får jag även en annan som jag beställde igår, en kort.
  Så frågan är, lång eller kort balklänning?

Men nu ska jag laga lunch/middag och efter det hoppa in i duschen.
Blir ju grönan imorgon! :)



Blev en enkel svart tubtop klänning och skol-tröjan idag, tillsammans med converse.

1/6 - Sista Tisdagen Med 9B.

Sorgligt. Rubriken.
Musiken fick jag slå hårt på gitarren, och hårdare skulle jag ta i. Haha! Vår musiklärare är galen ju.
Efter skolan mötte jag iallafall underbara syster och vi åkte till handen centrum. Där jag äntligen köpte skolavslutningsklänning och skor. Dock är balklänningen ännu inte klar, illa! Jag och syster fick även ett litet tjaffs, men det gick snabbt över och vi köpte blommor till födelsedagsbarnet - Pappa!
Och jag hoppade över tandläkartiden idag igen ...

Nu hade jag tänkt ... Haha jag vet inte. Tror nog jag inte har något att göra, även fast det känns så. Betygen sätts ju på fredag, och jag gjorde klart svenskan idag. Hmm ..

GRÖNALUND PÅ TORSDAG - UNDERBART! :)

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0