8 September.

Åh vad jag längtar tillbaka till sommaren. Då man kunde gå ut hela tiden utan att det blev mörkt eller kallt. Och man kunde sitta med en armlös tröja och korta byxor ute med vännerna.
Istället för att som idag, sitta i klassrummet helt ointesserad på NOlektionen. Jag satt och kollade ut genom fönstret och drömde mig bort i mina tankar, tills min lärare/mentor nämnde; "jag ser att ni håller på att somna, nu kan ni ta rast en stund". Och jag gick snabbt från klassrummet och mötte upp Anton och Marcus. Fyfabian vad jag var negativ efter rasten, hon såg att jag hade skrivit Tråkigt på pappret, och sen sa hon att det tar bara en halvtimme att göra 3 sidor och efter det får jag gå hem. Men nejnej, jag satt där och pressade sönder mig själv, läste samma sak om och om igen och fattade ingenting. Så Jäkla Ointressant!! Men blev klar tillslut iallafall efter mycket hjälp, och gick ner och mötte Max för att sedan gå hem.
Och efter det åkte jag, Sonia, Felicia, Frida och Gaston till handen centrum och kikade runt. Haha de på Kiks vart helt galna i Gaston så det var helt galet. Fast varje gång jag åkt ner för rulltrappan har dom glott på mig och lett ;-)



Kommentarer
Vi

OKEJ !

:)

2010-09-08 @ 21:55:26
URL: http://okejvictoria.blogg.se/
Hannah

Åh, jag hatar ämnen som egentligen inte är så svåra men som är så otroligt ointressanta att man inte fattar någonting överhuvudtaget... Haha, stort usch på det! :)

2010-09-09 @ 14:41:27
URL: http://hlphotography.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0