Man kan tro massor, men nästan aldrig veta något.

My colour fades to gray

spana in that.

Så jävla taggad på att shoppa! Skaffa mig ett jobb och shoppa loss! Fyller år 24 veckor också!!!! 18 barre och jag blir stoooooor. Taggad på att fota ikväll. Dock inte fall det är jättemörkt. Och jättetaggad på att köpa massssssa grejjer till kameran. Och köpa ny lur. Och åååååååh. taggaddddddddddd hihi

31 Augusti.


Såhära slutet på augusti slutar jag 2 och har längsta sovmorgonen - kommer älska onsdagar!! Ska försöka damsuga rummet när jag kommer hem och sen raka benen. Kvällen ser vi vart jag är och vad jag gör, eller jusste! Ikväll ska jag fota till fotoläxan, fick nog en liten idé igår. Kanske inte världens bästa, men jag hoppas den duger. Skitsamma, jag är som jag är och lägger upp bilden ikväll/imorgon. Ska fixa mig en till latte nu,puss.

Jag fortsätter köra.


Fortfarande kvar i fotokön, men kör vidare med de människor jag inte kan namnet på och väntar på en dator i plugget.

Kaffevän.

Stressad

Det hjälpte inte med de två sista veckorna på sommarlovet. Utan nu börjas det riktiga skolschemat med läxor och fokus. Skulle fixat fotoläxan idag, men eftersom jag vaknade halv 3 har dagen bara rullat förbi. Typiskt! Ska man kanske ut och fota ikväll? Eller kanske kan fota hemma? Vadfan ska jag fota?!

Han var bara tvungen.

Dosen't matter.


Fyllt i min kära kalender med massa födelsedagar och lovdagar. Är ledig på en viss födelsedag som jag förmodligen inte känner när personen fyller år. Aja, fyller 18snart iallafall!!!!

Skaffat mig en kalender.

Fotoläxa.

Jag måste fortfarande fota ett självporträtt, utan mig med i porträttet. Alltså jag i en bild. Beskrivningen av mig. Vill komma med en asgrym bild till plugget, men har ingen aning om hur jag ska lyckas. En bild på gaston och jag får mvg? haha skulle inte tro det. Måste iallafall fixa en bild idag eller imorgon, men på vad?!

En av de minnerna.

Vi brudar klarar allt.

 

Jag hoppas på en riktig mysig helg med mina tjejor och tusentals bilder. Måste även planera om jag vill stanna i fredrika eller börja på mediagymnasiet i nacka. Mer foto eller mindre foto men datorer.
Har iallafall vräkt i mig massa makaroner nu och ska försöka få i mig en latte innan jag lägger mig och sover en stund. Imorgon blir det återbesök på sjukhuset och sen försöka fixa pengar för att skaffa mig en kalender innan jag hämtar gaston från dagiset.
Men somsagt - latte och sängen nu!

En liten pussbild

En vecka på mig.

frågan är om jag ska stanna kvar i klassen. få tåla att jag gjort bort mig i grundskolan, och får skylla mig själv för extra året.
eller ska jag försöka byta till en mer plugglinje, men ändå med min inrikning. (och försöka hoppa över 1an)
eller byta till favoritskolan, där jag verkligen ville gå innan skolterminen började. men som ligger 45minuter längre bort? (och försöka där med)

Watch how good I'll fake it.

Mysmorgon.

Men fortfarande inte bestämt

8.30-14.40
10.30-16.05
8.55-14.00 (16.05)
9.30-15.35
9.30-15.25

ALLA är värda en andra chans.

Sovdags!


Ingen dagis för Gaston imorgon och en timmes skoldag för mig. Skönt!

Inre dröm

Alla har vi en favorit.

Cause I finally found the boy of...my dreams

I 3år frammåt

Förväntasfull igår efter pratat med min mentor som skulle prata vidare med rektorn. Han var hur glad som helst och var mer åt ja hållet än nej hållet. Men nej, idag får jag reda på att det blev ett nej. Jag hatar skolskiten. Nacka kommer jag inte in på iaf. platser 34, antagna 34.

Nu drar jag till första gymnasieskoldagen!

Idag kommer beviset.

Imorgon börjar plugget


... men jag längtar tillbaka förraårets bal.

Efter regn kommer solsken


men dock inga röda roser här inte.

en av många

All day, all night.

Höst.

Det var nog slutet..

Fått ett uppdrag. eller uppdrag och uppdrag, ska försöka göra mitt bästa och se fall folk gillare. Jag går tillbaka till gamla sysselsättningar, och ska satsa allt på Gaston. Träning och ork, allt jag behöver.
Bloggen får bli fotoblogg, ska fösöka fota så mycket som det går om det ska bli något utav mig i framtiden. Har ju somsagt kommit in på estet, dock bara inriktning media. Men chansen finns kvar på mediagymnastet med foto. Dock har jag brist på vadsjutton som kan fotas. Hunden, katten och vännerna + naturbilder, roligt. Alla planer som skulle fotas har gått till spillo, både från uppåtsidan och neråt i världen.

Om man vore lika söt som dig.


Haha gullet!!!!

kissen som förlorat sin hundvän.

En söt vän

9 Augusti.

Sitter nu hos Emelie med magont och ska fika med några av deras vänner. Träffar Natta senare, och kvällen får jag se vart den spenderas. Kanske skogskyrkogården eller tågluffa? Eller varför inte mys hos N eller E. Skitsamma, fikdags nu!

2 veckor...

Så jäkla mycket jag vill göra! Köpa en liten present, och en liten till till <3t. Vill gå på bio och kolla djuren på skansken. Vill grilla med vänner och få en lyckad kväll av tusen olyckade. Vill börja bli grym på att köra bil och planera första bilen. Vill köpa ny väska inför skolan. Vill åka på kort roadtrip och se rävar och fota. Vill åka till storasyster.
Vill träffa dig.

8 Augusti.


Ingen ork och skulle behöva göra massor. Men idag blir det vilodag och kanske filmkväll med favoritfilmer+favoritmänniskor om de orkar vara med mig och gasse. Man kan hoppas på kladdkaka också.

7 Augusti.

Nu är det som jag började älska borta. Men jag lever, efter en kämpig dag på sjukhuset.

Vi mötte 3stycken 7veckors valpar idag!!!


...Men ni måste nog inse att min lilla gris är sötast i världen :D

Bilträff & Race.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0