31 Mars.

Förlåt för dålig bloggning. Dålig kamera och ingenting händer. Slänger upp några bilder någondag snart från helgen som var. Men under veckan har jag bara spenderat min tid med att vara sjuk, trött 24/7, och myst med Emelie och Sebbe. Helgen blir också hur lugn som helst. Jag har vattenbrist. Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, i värsta fall sitta hemma framför en film. Och på lördag åker jag mot syster min och firar mamma och Vilgot som fyller år idag. Då Jag även får en present som kommer göra bloggen livligare ;-)

Dagens planer

- Storstäda
- Duscha
- Långpromenad
- Handen c
- Baka kladdkaka
- Chilla galeeeeeeet

Dag 18 – Vad jag åt idag.

& drack.
- Kaffe
- Cheesburgare & pommes
- Festis
- Två advokado mackor + kaffe

23 Mars.

Hej o godmorgon. Godkväll, ja något. Jag är iallfall Helt slut. Vill soooooova! Iallafall så blev min morgon inte så rolig. Fick kliva upp tidigt som tusan och ta tåget hem från Sebbe. Gå snabbt ut med Gaston och dricka en latte. Sen var det att åka mot stan och gå till läkaren med mamma. Mina blodprov-svar och röntgen-svar var negativa. Ingenting visades och de vet inte vad dem ska göra med mig och axlarna. Fick ta mer blodprov och sen var det över. Typiskt! Jag och mamma tog iallafall en långpromenad för att leta efter subway, men det fick bli donken och sen en tripp förbi gamla skolan.
Kvällens planer är att antingen åka mot Stefan med Sebbe för att bränna skiva eller gården. Får se vad jag orkar med. puss

Lördag, samt Söndag



I lördags vaknade jag och Emelie upp vid 08 och åt frukost för att sedan fixa iordning oss och ta en långpromenad med Gaston. Vi gick och gick i det fina vädret och träffade på några skumma människor som kände igen mig genom min syster. Men det är en lång historia som ingen har förstått sig på. Vid 14 tiden åkte jag, E och hennes mamma mot handen för att fika med deras kusin. Det bjöds på god glass, kakor och kaffe. Och sen gick vi hem till mig för att ladda upp inför kvällen med vilostund framför OC serien.
Kvällen fortsatte med att vi gick hem till E och försökte hitta någonstans att ta vägen. Planen var då att åka mot handen till lakeside, men vi träffade istället på lite söta människor i vh som skulle mot en vän som fyllde år. Så vi följde med och spenderade kvällen där. En hel del tjaffs, snack, skrik, musik, skratt och tårar från alla håll och kanter och kvällen slutade tidigt. Men roligt hade vi iallafall!
Sov sen hos Sebbe och blev hemskjutsad tidigt på morgonen då det bara var att käka en massa god mat hos E och sen börja övningsköra i massa timmar!

Vecka 12

Måndag: Skola, Träffa Stefan&Sebbe, Möte, Myskväll hos Emelie.
Tisdag: Ledig. Plugga, Långpromenad, Hemmaträna, Träffa S?
Onsdag: Läkarbesök, Skola, Inga planer.
Torsdag: Skola, Jobba, Inga planer.
Fredag: Skola, Gymma?, Träffa gamla vänner/Festa.
Lördag: Inga planer.
Söndag: Övningsköra?

Fredagsmys!

Jobbat hela veckan och nu är det FREDAG.

Gjorde gammalt nationellt prov i engelska när jag kom till skolan. Fattade nästan absolut ingenting! Satt där och fick ångest och bara skrev något.. och märkte sen att han rättade mitt prov direkt efter. Efter lektionen bad han mig och en annan tjej stanna kvar. Jag fick iallafall 8 av 12 rätt! På gissningarna också, hihi.
Och jag måste bara nämna att den urtrevliga busschaffören körde mig imorsse! :D

Ikväll blir det hemmaspa med Emelie. Det ska bakas, göras ansiktsmasker, måla naglarna, och såklart dricka en hel del kaffe och springa efter Gaston. Tar nog en liten tur förbi min pojkvän också som ska laga mat all night long.

17 Mars.

Glömde lönen, typiskt. Planerna för resten av dagen är att duscha, förmodligen sola, och sen antingen mysa eller ta en långpromenad med gaston. Imorgon äre allt fredag och jag har inga planer alls. Skoldagen blir nog lång och seg, och det skulle inte förvåna mig om min mentor glömmer bort mig igen. Men iallafall så ska jag hoppa in i duschen nu och sen låta tiden gå fortare med att måla naglarna. igen.
<3

aaaaaaaaaaaah


8 månader sen denna skrikande sak kom hem till mig!

Irriterad människa.

Jag verkligen ber att det är tillåtet att hata sin mentor i plugget?!! Hon kommer fram till mig idag, "men du karin, du pluggar väl kemi?" "ja det gör jag. och jag vet att jag missade provet igår. du hade ju inte sagt något till mig." "ja jusste.... Men, går du i skolan på onsdagar?" "ja det gör jag. jag börjar ju kvart i tolv, och hade ingen aning om att vi hade prov på morgonen förnst jag klev in i klassrummet." "jusste, men vi tar och fixar det. du ska iallafall få göra det."
Jag tackar och går mot engelskan då kärringen kommer fram till mig igen "har du so efter lunchen?" "men va? nej. det är torsdag idag, alla har ju so på onsdagar." "jusste. men hm.. kan du stanna kvar efter lunchen då och göra provet?" ALLTSÅ ÅH vad irriterad jag är. Haha. Mer vill ni nog inte veta, äger iallafall på engelskan och dricker latte nu.
Nä, jag ska hem till slemelie och städa! Hööööööööög musik tack.

I and my dog.

14 Mars!

Idag vill jag ha min födelsedag! Precis som ett antal stycken här i världen. Jag är nog världens gladaste människa som har varit duktig i skolan, på gymmet, och även hemma med städning och tvättning+diskning. Gaston är nog också världens gladaste hund idag, ler hela tiden och kan verkligen inte vara stilla. -Haha, han hade panik när jag kom hem. Hur glad som helst och hur kissnödig som helst :D
Ska iallafall om en halvtimme iväg på möte i handen. Och efter det hämtar nog Sebbe upp mig.

Solen skiner, nyduschad och vårklädd! Jag älskar denhär dageeeeeeeeeeeeeeeen.


bild från min födelsedag.

Vårveckans planer.

Måndag: Skola, gymma, möte, träffa S
Tisdag: Ledig. Plugg&promenaddag
Onsdag: Skola, utemiddag med mamma
Torsdag: Skola, jobba
Fredag: Skola, inga planer
Helgen: Inga planer

hade en känsla.

.en oro, en mardröm.

.som verkar bli verklighet.

13 Mars. Stay for a wile

Igår blev det en hur mysig dag som helst! Men bara dagen.. fram tills att jag hade fikat klart hos E's släktingar och middan hos E. Kvällen spenderades i min bäddsoffa med musik och en hel del sms. Bestämde mig för att somna redan vid 1-tiden, men 03.30 fick det bli och fem timmars sömn är inte min grej...

Dagens planer är iallafall idag att fixa lite i rummet, och orka gymma någon timme - eller så kör jag på det imorgon?.. Det märker vi! Jag ska ut på promenad nu :-)

12 Mars.

Godmorgon! Pigg och glad denna händelserika morgon. En massa nytt har dykt upp under bara några timmar.
 
      - Min&S månads dag, tappade tungpiercingskulan i munnen när jag käka frulle - men svalde den inte som tur var (fråga mig fan inte hur jag lyckas) & en annan liten grej + att solen skiner! -

Nä, men, tillbaka till dagen.
Är ensam med katterna och hunden hela dagen så jag ska stax hoppa in i duschen för att sedan följa schemat ;
Tvätta + Damsuga & skura huset 11-12
Långpromenad med G 12-1
Fixa mig 1-halv 2
Fika med Emelies släktingar 2-4
Hem & promenera
Hemmakväll (inga planer)

Give me summer!


... and not more snow :(

lukten gör mig svag...

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

En person? Skulle hellre vilja vara en fågel.
Men det skulle nog vara.. Oj, faktiskt ingen aning! En kille kanske, eller en miljonär.. Eller en kändis. Nej jag har ingen aning!

He Gives Me Kisses.

9 Mars. gaston och jag...

Kan någon bara göra så min hund blir frisk så jag slipper han i några timmar? Helvete vilken plåga han är såfort jag kommer hem. Först ska han hälsa i all evighet som finns och vägrar låta en ta av sig skorna, sen ska han springa efter en och hoppas på att något gott hamnar ner på golvet i köket. Efter det är det antingen "käka upp mamma dags", eller lekstund då jag måste kasta leksaker till honom.
Hans älskade pinne glömde han kvar någonstans på långpromenaden igår, så vi måste på pinnjakt snart! Iallafall så gick hans nalle sönder i fler bitar idag, så en till leksak fick han allt!
Nä.. pleaseeeeeeeee, save me härifrån :(

You come home.

Jag ska ha en systemkamera om vi åker till Paris under kistelhimmelfärdsdagarna. Jag ska ha en systemkamera under mitt sommarlov. Det ska bara komma upp bilder på den fina staden och på min hund som då är ett år. Det måste komma upp bilder på mina underbara vänner, på solen, på alla utflykter, på allt plaskande. Och inte med en tråkig digitalkamera.
Jag kollar just nu på systemkameror på tradera hemsidan. Canon 1000D för ca 1500:-. Ska jag skita i mitt pengarsparade till körkortet och köpa en kamera? Eller missa alla underbara bilder som jag kommer ta i sommar och hoppas på att jag börjar mediagymnasiet och får en kamera då?
Jag som verkligen vill fota... nu,nu,nu.

Kvinno & Semmeldagen!

Och jag har gaaaaaaaalet grinande ont i axeln, hicka och mensvärk.

8 Mars.

Godmorgon, godmorgon. Solen skiner och det blåser som sjutton, men jag är glad ändå och ska snart orka ta mig ur datastolen och åka iväg mot handen&jordbro. Måste nämnligen förbi skolan och hämta jobb och sen förbi gymmet för att piggna upp.
Men först ska jag och Gaston ta en tripp till fotbollsplanens parkering så han kan få springa av sig. :-)

Cute or what?!

Veckans planer - Dag&Kväll

Måndag:
Centrum med Natta, Möte.
Inga planer.

Tisdag:
Gymma, Plugga.
Gården/Träffa S.

Onsdag:
Skola 11.45-14.45.
Gården/Träffa S.

Torsdag:
Skola 10-11, Jobba.
Inga planer.

Fredag:
Skola 8.30-11, Gymma.
Parta.

Lördag:
Parta.

Söndag:
Vila/Övningsköra.

‎'Cause I know there's no life after you

I fredags fick det bli kaffe med Emelie hos henne innan vi åkte upp till statiol med Max. Vi kunde verkligen inte bestämma oss vart vi skulle, men det slutade med att vi mötte på Mikaela på bussen och jag följde med henne hem efter att ha missat första tåget mot nynäs. Åkte sen upp mot nynäs och mötte Sebbe och Matte och jag&S drog hem till honom efter ett jobbigt bråk mellan oss. Somnade en stund efter och vid 11 hade jag en pigg och pratglad kille brevid mig som ville göra allt och inget, haha. Det fick bli saft och pizza till frukost (lunch?) och sen var det att åka hem. Eller ja, hem till E och dricka en latte först. ;-)


en kram löser mycket.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Inte speciellt roligt, men just nu ligger det i ett par gymskor, vattenskål till gaston, bajspåsar och ett lås. Väskan använder jag bara när jag drar iväg och gymmar, allting annat har jag i stora vinterjackan som nu kommer försvinna under ett tag. Fram med vårjackan ska det bli och fixa en ny väska! :-)

4 Mars

Kvällen igår blev så att jag tog några vofflor med sylt och grädde hos familjen Björklund innan jag och E började tågluffa. Mot stan och sen nynäs, och kvällen blev kaos. Får helt enkelt hoppas på att denhär kvällen blir bättre, vilket jag faktiskt inte tror, haha. Har inga planer, men det får vi se hur det blir med det. Ska iallafall under dagen upp till handen snabbt och byta mitt linne, och sen nog gå en långpromenad.
Aja, nu blir det en till latte.. man har ju inget att göra..

Fått en flaska i huvet, ligga sövd på akuten..

Min syster ska till akuten imorgonbitti. Min systers pojkvän ska till akuten nu. Min hund har kennelhosta. Min kompis är råförkyld. Min mamma är sjuk. Och jag tycker bara det är galet varmt i vårt hus..

Hela världen är så underbar, och man är korkad, dum och glad.

3 / 3

Vaknade vid 06, och somnade om igen vid 07 när S hade rört sig mot jobbet. Katten Alice kom äntligen hem när jag öppnade dörren (hon försvann igår och min syster var hur jäkla orolig som helst). Men solen lyser och det blir mellan 1-2 plusgrader today. Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, men ska försöka ta med mig hunden på en långpromenad. Om man ändå bara hade en systemkamera.. :(

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Oj. Mycket.
Att jag började röka kan vi väl säga då.
Det första jag kommer på.

Månaden börjar bra...

... Men den kan nog inte slå Februari 2011!

Fick med mig söta Bella igår till handen centrum och lämnade in mitt CV lite här och där. Vi tog en fika på Momo och sen lunch/middag på Taco bar. Hade hur mysig dag som helst med min brud! Vi shoppade även underkläder och varsitt linne på h&m, innan Sebbe&Matte skjutsade hem oss.
Kvällen blev seg på gården och jag somnade oerhört tidigt.

Dagen idag har gått hur snabbt som helst. Jag lämnade Gaston hos min syster och hennes kille och åkte sen o gymma. Blev helt slut såfort jag började träna så långt träningspass fick det inte bli, utan jag åkte mot vh och solade istället för att dröja på tiden.
 Har precis käkat en stor sallad och ska nu fixa mig en latte innan syster och Gaston kommer hem. Kvällens planer är att sitta hemma, så..vi hörs imorgon! :)

1 Mars!

Vaknade upp brevid en söt prick vid halv 7 imorsse, duschade och sitter nu och skriver ut mitt CV. Tycker att det inte är ett dugg bra, men hur sjutton märker man om ett CV är bra? -Iallafall så ska jag och Bella söka jobb idag, eller ja, hon håller mig sällskap medans Gaston är på dagis. Efter blir det nog en lugn timme med Emelie för att sedan åka och hämta Gaston. Kvällens planer är inte planerade, men blir förmodligen segt somvanligt.

Nej, nu ska jag ta och fixa mig. Slänger nog upp dagens outfit innan jag åker, puss.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0