30 April.

Tar på mig träningsbrallorna, ler, och går ut i solen.

Godmorgon! Fasiken vilken morgon människa jag blivit. Fasiken vad skönt. Ha,ha.
Sitter iallafall med mitt kaffe och kollar på nyhetsmorgon innan jag strax ska damsuga rummet innan det blir långpromenad med hunden. Efter det frukost, dusch och fix. Och sedan en liten prommis igen innan jag far till farsta centrum en snabbis för skoköp. Japp - fullbokad dag!
Ha en bra dag!

De uttalar ditt namn med en speciell ton.

Tredje långpromenaden avklarad, och det var den sista.
Nu blir det te, frukt och någon film eller så som en söndagskväll.

Bara älskar dethär.

Imorgon blir det skoshopping i farsta i solen som vädret lovat mig och mot kvällen förhoppingsvis öl med fin vän vid vattnet nere i nynäs. Lär bli en bra dag! Längtar redan.

Plockat fram sommarkläderna

Efter två och en halv månad blev jag riktigt knäsvag av dig.

Söndagsångest.

Trots att jag är ledig imorgon som många andra, och att det är valborg vilket man bör längta till så har jag söndagsångest. Städa rummet borde jag göra, men powerwalk har jag gjort. Frågan är vad mer man ska göra idag? Halva dagen har gått och det med tanke på att jag kom hem vid ett igår, och somnade kanske vid halv 3.
Föresten så hade vi det roligt på bilträffen och träffade lite gamla vänner. Dock blev det lite för kallt i skinnjacka mot kvällen, men jag klarade mig utan att bli överkörd!

28 April.

Efter många om och men och dåligt humör hela dagen efter många inställningar, så åker jag nu iallafall iväg på bilträffen i Barkaby tillsammans med John, Fredrik & Evelyn. Ha en bra kväll!

Tjejmys.

Inatt åker två söta tjejer, Emlie & Julia iväg under en vecka till Rhodos. Inte alls avundsjuk. Vi hade en mys-hejdå-tjej-kväll igår och åt tacos, drack vin, åt nötter och spelade kort. Mys!!!

Idag har jag hunnit med en 40minuters powerwalk med hunden i solen, frukost och en dusch. Ingen aning om vad som händer idag, men något kul borde hända. Puss

Långhelgen

Drar iväg på minitjejkväll med Emelie, hennes mamma & Julia. Tacos, vin, fruktsallad och tvsittandes. MYS!!

27 April - Fullspäckad dag.

Godmorgon! Vaknade en timma tidigare och gick upp en halvtimme tidigare än vad jag egentligen behövt. Har suttit och skrivit på muntliga nationella eftersom jag missat de gånger jag hade chansen. Fixat en bild, som man skulle, och vet nu på ett ungifär vad jag ska säga. På första lektionen blir det att plugga in skiten och även skriva ut uppgiften som jag pratat om förut.
Men nu måste jag stressa, vi hörs!

Skoldagen

Nationella, check. Banan, check.
Foto, check. Banan, check.
Engelska, inställd.
Hemlängtan & matlängtan.

26 April.

Börjat bli morgonpigg. Kvart i 7 vaknar jag nu varje morgon, blivit snabb på att fixa mig och piggna till. Men det lär ju hålla länge till... NOT. 5 dagars ledighet efter skoldagen imorgon. Lär vända på dygnet rätttt så mycket om jag känner mig rätt.
Kom även förtidigt till skolan. Vi börjar såklart halv 10 bara för att jag inte orkade läsa smset av läraren igår. Och direkt efter det foto. Ingen lunch.

Bloggtitt och sova.

En bild som blev tagen på promenaden, min förra skola, Tungelsta skola, som fick vara med i projektgrejen.

Rubriken står på schemat innan morgondagen slår igenom med 3 timmars nationella, 3 timmars foto, och en timmes engelska. Blir plugg när jag väl kommer hem och förhoppningsvis orka sola. Men projekt arbetet är jag klar med iallafall!

Färgglad liten prick.

Koftan jag fick av min käre mor.
Fixat sex av åtta sidor i projektet som skulle varit klart för jättelänge sen. Har hunnit med en promenad med hunden, då jag passade på att fota några bilder till till projektet. Och även ätit middag. Nu ska jag allt vila.

25 April.

Idag, efter den efterlängtade lunchen gick jag, och mina två coola klassvänner ut en stund innan vi slog oss ner i soffan med varsin dator då min mentor kommer och plågar mig lite. Uppgifter som jag inte lämnat in, som vi gjorde i början av 1an. Haha tror han jag kommer ihåg? Nejnej. Men nu har jag tagit tag i det och gör det sista lilla i mitt och Antons projekt om Tungelsta. Hel del data nu alltså.
Fick även sluta mitt i allt då engelskan var inställd och imorgon kör vi istället på med nationella i 3 timmar på morgonen. Slitsamt!
-Tur att solen lyser.

I love you.

Gick upp en kvart tidigare, pigg som en tupp, och är klar en halvtimme tidigare.
Lilllördag! Godmorgon!

Håret har sina dagar..

Lookbook.nu

Plusgrader och halvdag.

Hej! Känns lite som skolavslutning just idag. Solen lyser och alla svettas (iallafall de jag träffat på) hehe. Men nä.
Började dagen av att två snälla personer ringer och väcker mig inför nationella i svenska. Jag hoppas att det gick bra - men ska inte säga för mycket. Vi skulle därefter ha rast i två timmar, sedan ha svenska som var inställd pga att vi hade svenska på morgonen och efter det (3 timmar senare) ha 40minuters matte som vi då fick skippa. Slutade alltså 11, hämtade hunden, träffade på lite folk och har precis ätit lunch.
Nudå? -Ingenaning!
Här har vi någon som inte alls njuter av värmen. Haha stackars.

A walk with friends..

Promenad hit och promenad dit. Fasiken vad skönt det är i sånt här väder. Och med trevligt sällskap. En söt hund och en fin pratglad barndomsvän. Ska bädda ner mig framför tven med något gott i väntan på Alcatraz och sen sova inför nationella imorgonbitti. Ska nog ladda upp med massa kaffe och skolans macka. Hare bäst & sov sött.

Bra start på veckan!

Ni minns att jag hade hoppats på att få två grejer i brevlådan, ett kuvert och ett paket?
  • Parkarbete i Juli månad. Hoppas på en hel del värme och roligheter. Japp - jag har fått sommarjobb under två veckors tid.
  • I paketet låg en färgglad supersöt lång kofta av mamma som jag vill sitta och mysa i i sommar med bruna ben.
Nu väntas det bara på telefonsamtalet. Måndagen har gått, och jag får hoppas mer imorgon. Jag har ju iallafall min barndomsvän (grannen) som vill promenera med mig ikväll innan serien Alcatraz!

Jorå, en del plugg denna vecka också.

Tisdag: Skola(nationella), Långpromenad, Sola
Onsdag: Skola(nationella), Plugga teori
Torsdag: Skola(nationella), Långpromenad
Fredag: Skola, Temys hos E
Lördag: Övningsköra?, Långpromenad, Bilträff?
Söndag: Söndagsmys
Måndag: Valborg!

23 April 2012.

Man blir ju bara mer sugen på att skaffa körkort nu när värmen kommer. Och det är ju faktiskt ganska skönt att lata sig hemma och plugga inför kortet. Vill boka,boka,boka. Men vi ser hur det går på nästa körlektion då han tyckte att vi skulle göra ett "minitest". Köra annan bil, annan lärare, och 45 minuter extra. Haha skitnervös. Ska plugga vidare nu och sen ut på prommis. Börjar bli lat.
Endast 7 veckor och 3 dagar kvar till mitt sommarlov. Ledig måndag och tisdag + en dag efter det. Dags att räkna ner!

Shoppinglista

Vi håller tummarna. Vi hoppas. Vi drömmer.

Vill ha gottigheter.
Vill ha vardag.
Vill ha post.
Vill ha telefonsamtal.
Vill bli frisk.
Vill boka körlektion.
Vill ha studiebidrag.
Vill inte gå till skolan.

Denna vecka lär det märkas om jag får jobb. Sommarjobb eller deltidsjobb. Man kan ju alltid hoppas.
Men först - äta onyttigt och försöka bli frisk.

Kärlek - analogt & digitalt. + the bed.

22 April. Segsöndag.

Godmorgon!
Idag kan jag fortfarande inte andas. Dock äta och äter som en gris, hosta och inte träna. Ansiktet är fult och äckligt och jag vill bara ut. I äckelvädret. Vill bli frisk.

Nejmen, vad händer idag då? Ska orka gå långpromenad, kanske inte det smartaste, men vem bryr sig om något överhuvudtaget på söndagar? haha. Godis skulle inte sitta fel och så blir det plugg till nationella imorgon och sämhälles läxan som jag helt och hållet glömt bort.
Ska väl... Äta lite till, ha´t bra!

Sjuk och osysselsatt.

Vill ha färger i skrivaren och fint papper. Åh vad full min vägg skulle blivit - haha jag ångra mig.
Film & vatten. Fasiken vad tråkigt jag har medans solen äntligen kommit tillbaka.
Fina Tilda.

Nytt på väggen

Före
Efter

20/4 2012.

  • Lämna hunden
  • Gå till skolan
  • En lektion
  • Köpa macka & kaffe
  • Åka till nynäs - köra bil
  • Gå promenad
  • Hälsa på en sjukling
  • Åka buss
  • Lämna CV
  • Hämta hunden
  • Åka hem
  • Laga middag
Jag har blivit sjuk. Och det snöregnhaglar ute. Lär bli en lång dag. Glad över att jag är ensam ikväll iallafall. Funderar på att köpa massa gott.

Fotovägg

Skrivit ut lite bilder så ikväll blir det nytt på väggen och ner med det gamla! Nice.
Engelsta next.

18 April 2012.

Kom i tid till skolan och satte mig direkt med Anton och planerade våran rondellhund som vi gick som uppgift förra onsdagen. Med tanke på att resten av klassen redan haft 2 timmar på sig, så tog jag & A ifatt det och ligger nu före alla andra. Fasiken vad grymma vi var. Även endast duktiga jag som hade lämnat in läxan. Plus poäng.
Fick bli konsert efter det i aulan för att sedan ha engelska med lärarkandidaten som är en urgullig 19åring. Hehehe.

Fått i mig lunch/middag eftersom det inte fick bli något i skolan och sitter ensam hemma. Plugga inför nationella provet och samhälle läxan väntas istället för att åka in till stan och träffa mamma - jag hatar skolan. Men ha en bra eftermiddag!

Slitsamt. Köttar.

Skola
Söka jobb
Umgås
Spara pengar
Körkort
Kaffe
Musik
Träna
Sova
  • Hålla mig borta från smågodis ute på stan,
  • onödiga svindyra drinkar,
  • tusentals kaffe för att endast värma händerna,
  • underkläder för att det är tjugo kronor billigare just idag,
  • extra mycket utemat för det ligger närmast hungern,
  • tv sittande framför sappande för att inte vilja plugga.

Betyg som står på spel.

Lyssnade på tre olika redovisningar idag om "Relationer" som är rubriken till muntliga nationella provet i svenska. Fan vad bra min klass är, haha. Jag har nu lätt ångest. Att få ihop något riktigt bra innan måndag. Shit. Två timmars plugg och efter det är jag nog värd en kväll med fina vänner.
Med tanke på att min lärare tycker jag ska ha B (VG+) i svenska, och jag just nu bara har E (G-), så blir jag inte lite mer pressad & stressad.

17 April.

Håltimme återigen och hunnit käka biff, sökt jobb, facebookat, fixat ledighetsansökan, och ska nu plugga lite teori i väntan på att få lyssna på klassens nationella i svenska.
Ikväll blir det pluggning på hög nivå med massa kaffe & oboy i väntan på bättre väder. Hörs.


Åh vad kakor inte skulle sitta fel just nu...

Black & White.

Lördags.

Vecka 16 2012.

Måndag: Skolstart, Plugga, Långpromenad
Tisdag: Skola, Plugga teori
Onsdag: Skola, Plugga teori
Torsdag: Skola, Plugga, Långpromenad
Fredag: Skola, Övningsköra, Handen c
Lördag: Övningsköra(?), Långpromenad
Söndag: -
Jajo. Nationella nästa vecka. Och så körkortsplugg på det.

16 April. Back to school.

3 timmars hål efter en&en halvtimmes lektion. Segt. Vill ha lov. Nu. Igen. Sommar.
Lördags.

14/4-15/4. Avslutet på påsklovet.

Suttit och retuscherat bilder exakt hela dagen + två promenader. 214 bilder skrapade jag ihop igår och dom här är bara mindre än hälften av de som vart bra. Men sjutton så kul vi hade!

A lot of people.

Japp! Det fick bli kortspel, vin, öl, cider & shot + fotografering igår. Hade verkligen hur kul som helst med folk hit och dit. Kom hem med halv 3 bussen och somnade direkt efter en bättre bussresa än den i fredags. Great!
- Idag lyser solen men jag har sovit bort halva dagen så lär nog fortsätta med att sitta inne. Dusch och städning på rummet behövs. -Men nu retushering!

Lördag!

Janejmen sådärja! Duschat, rakat ben, lunchat, promenerat, tränat hund & kokat kaffe. Väntar på middag och ikväll är planerna inte riktigt planerade än. Troligtvis kortspel och fotografering.
Jag & Gaston imorsse. Myspys.

April last year.

Förra året + en vecka sen, kunde vi, hela ligan här i tungelsta, sitta ute i en vårjacka och grilla hela natten lång. Om en vecka kunde man gå i t-shirt, springa sig varm i shorts, och ha solbrillor. Vadfan hände.
6/4 - Grillkväll
18/4 - Promenad&glass
19/4 - Småsolning&städning
29/4 - Dag i tungelsta

"Det man ska göra med träningsvärk - är att träna"

Godmorgon!
Så nu var sommarlovet över. Vintern är tillbaka och det var bannemig inte mycket värme vi fick ha. Undra vem där ute som har vinterdäck kvar på bilen egentligen... Ingen jag känner. Suck vad irriterad jag blir. Hoppas verkligen att snön inte ligger kvar på måndag. Att stå i kylan, med en hund som drar och springer runt i sin älskade snö och gnäller för det blir för kallt i väntan på bussen fram och tillbaka till skolan&dagiset. Njaaaa.

Hade en trevlig kväll igår iallafall! Nytt folk, kortspel, skratt, osvosv. Dock var hemfärden inte lika rolig. Men man kan inte förstå sig på alla människor. :)
-Frukosttajm!

Today.

Imorsse
Nu
Kvällen slutar bra iallafall - sitter och äter choklad i väntan på att kunna åka till vännen i skogen. Allas björn med massa sällskap. Ha en bra fredag!

13 April. Ingen tur på min sida, nejnej.

Tog en kort trip till handen och köpte nödvändiga saker. Haft oklara planer för kvällen eftersom det ena sket sig efter det andra. Lokalfesten kunde jag inte följa med på, och hemmafesten vart inställd. Nu lutar det åt fest iallafall. Förhoppningsvis. I regnet. Med ingen alkohol. Fredag den 13de sa vi va?

Träning ger färdighet.

Morning. Gick bra igår och övningsköra på körskolan, hade min lilla koll och vill bara att han ska säga att jag är redo för prov. Träningen gick också bra. Japp, spinningpass i 45 minuter utan paus och svettet bara rann.. (trots allt 3 år sedan jag hade ett riktigt träningspass). Ont i rumpan och träningsvärk i låren har man litegrann idag, men ska ta och orka åka till handen för att köpa strumpor och ikväll får vi se vad som dyker upp. Pöss

12 April - Träna bil & Träna kropp.

Godmorgon!
Gick väl sisådär med teoripluggningen igår. Lär väl vara mer motionerad efter jag kört på körskolan kan man hoppas. Vilket är snart. Spenderade istället dagen igår framför tven, datorn och på promenader, samt gården och bland skratt. Mycket trevligt.
Ska somsagt snart åka iväg och köra bil. En månad senare och jag känner nu hur jag måste och vill ta itu med det igen, hehe. Blir hemfärd efter, promenad, och efter det åka iväg på spinningpass. Haha ja, Jag lär dö! Nu måste jag byta om, puss.

11 April. Känslan och få + vilja göra de saker man bör göra.

  • Läsa ut hela (halva?) teoriboken
  • Duscha
  • Gå promenad med hunden
  • Lämna ut CV
  • Fota
Jadå, jag får saker gjort idag också ska vi se. :)

Regnmys

Desperate housewives & kladdkakssmet. Blir snart kladdkaka och nog en BECK film. Ha en bra kväll!
Föredrar att sitta hemma idag istället för mina två alternativ - buss&kaffe med söt tjej / basta, dricka öl.
Dumma regn, hej.

Hunden och katten

Yesterday

10 April.

  • Damsugit + skurat huset
  • Städat rummet
  • Hängt upp tvätt
  • Gått promenad
  • Bokat spinningpass
  • Bokat körlektion
Dusch & salladslunch väntar.

Tisdagsmorgon med knäckemacka.

Oj, vad påskig blogg.se har blivit, haha.
Godmorgon! Sovit gott har jag inte, kändes som jag fått en stor spindel i halsen inatt och jag kunde inte sluta hosta även om det gjorde svinont. Vad ska man göra idag då? Blåsigt, lagom varmt och grått ute. Ska nog städa huset som jag lovat min far och sen plugga. De fina vännerna träffar jag ikväll, och vad vi hittar på, blir somvanligt en överaskning. Ha en bra tisdag!

Mysmåndag med mysbjörklundarna.

Åkte till farsta centrum med Emelie idag vid etttiden, och fick även sällskap av Niklas och Rasmus halva vägen. Plankning (hihi) och krångel påvägen dit, och inget köp alls förutom kaffe. Kändes dock bra eftersom jag inte visste vad jag ville ha (allt), och är inte stenrik. Påvägen hem stannade vi hos hennes pappa och tog varsin macka & kaffe tillsammans med två vänner till dom för att sedan träffa Fifty & Aziza en snabbis och åka efter det och handla mat vid halv 8 tiden. Fick bli varsin Ben&Jerrys påköpet som vi smaskade på tills illamåendet kom framför den nya serien som jag inte minns namnet på. Godnatt!

I love it.

Blev en spontan liten tur ut i skogen igår. Gick först en promenad med Rasmus och hundarna, för att sedan vänta på Andreas och gå och möta honom i kylan. Påvägen mötte vi 3 trevliga vänner och höll dem sällskap en stund innan vi tog en snabb tur hem till Rasmus igen. Vid tio åkte vi mot skogen, hälsade på Andreas mormor&morfar och gick sedan till Max för fest. Jajo, vissa vart kanske för fulla, men jag höll mig nykter och fick sedan skjuts hem vid ett tiden.
Idag blir det shopping med Emelie. Eller ja, fönstershopping. Prommis & frukost väntar, så bäst jag rappar på lite.

Well, Jag vill ha allt.

Imorgon ska jag shoppa. Endast reagrejer. Antingen kommer det blir För mycket, eller ingenting alls om jag känner mig rätt.
Men nu ska jag ta en prommis med hunden och sedan skriva inbjudningslista till grannens fest nästa helg.

Träning av kropp & träning av bil.

Åh, äntligen har jag fått köra bil igen. Har kvar mina små talanger och krockade inte/körde inte ner i diket. Måste nu komma ihåg att ringa körskolan på tisdag och boka tid. Mitt lov kommer nog spenderas av pluggning, pluggning, och åter pluggning. Hah! Skoja, typ.
Ikväll blir det lax & förhoppningsvis utgång. Puss
Jag & Gaston efter långpromenaden imorsse. Haha, han var inte lite slut efter träningen av "fot".

It´s Sunday morning.

Godmorgon! Igår satt jag bara hemma igen. För tredje kvällen i rad, haha.. Jaja, jag kan ju inte klaga sen att jag vill vila och vara hemma över en helgkväll. Men iallafall så sitter jag nu och dricker äckligt te i väntan på att klockan ska ticka, då jag och Gaston ska ut på prommis. - Om vi har turen på våran sida så blåser det jättelite idag genfört med igår. & det passar bra med övningskörning.

Kör varannan helg.

Spenderar kvällen med hemmagjord milkshake, småpyssel i rummet, musik & telefonsamtal från en full vän som ringer och säger att jag är söt stup i kvarten. Får se om jag hälsar på Emelie i vh senare ikväll på ett hej, men nu ska jag fixa min milkshake och börja småpyssla!

Ett fel närmare rätt.

Miniroadtrip, hundpromenader, hundträning, musik, övningskörningsgodis, bullar, fota & sällskap.
Så ska jag inviga den dagen jag får mitt körkort. Längtar!!
-Ska övninsköra imorgon, efter 3 (4?) veckors uppehåll och plugga hela dagen idag. Både i boken, på gratis internet sidor & köra ett teoritest. Taggad! Jag vill. Nu.

Godmorgon lördag!

Börjar lördagen som alla andra lördagar - långpromenad, småträning, hårinpackning & frukost. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Orkar nog inte med en hemmadag/kväll igen, eller gör jag det. Blir nog iallafall en tripp till handen och även teoriplugg. - Vill shoppa.


Bild i repris. Solen har kommit tillbaka!

Godismys.

Nejfy. Nu har jag ätit för mycket godis. Mår verkligen jättedåligt. Haha. Men kollar på en film som precis börjat och hunden varit ute på kvällspromenad. Imorgon blir det långpromenad trots vilket väder det är, och efter det lite kaffemys. Vi hörs då, lär nog somna vilken sekund som helst med godispåsen på magen. Haha.

Dagen blir lång.

Vaknade för en timma sen, och gick upp för en halvtimme sen. Sitter och dricker kaffe och hunden bara sover och sover. Ägget kokar och regnet har precis slutat regna. Godmorgon.
Långfredagen idag, lär bli lång, höhö. Nejmen. Vad ska man göra idag då? Ska strax möte E för att få låna körkortsboken, och innan det gå promenad för att sedan äta äggmacka. Funderar på att leta upp det billigaste stället här i närheten att köpa plockgodis på, och köpa massor! Det är ju faktiskt påsk.. Dock kommer inte påskbarnen få en enda av mig, eller alla kanske var ute igår? Tips på sysselsättning tack.


Torsdagskväll med djuren.

Var hur skönt som helst och sola. Och hur gott som helst att äta tacos med Emelie, hennes mamma & bror. Efter fick det bli ett par jordgubbar och sedan tog jag bussen hem i kylan.
-Har precis kollat på Sommaren med Göran och vräkt i mig massa glass och grädde och ligger nu i sängen. Har inga planer alls imorgon, men ska väl försöka klura ut något skoj att göra - Det är ju faktiskt lov!!
Haha åh. Bilden är ju faktiskt lite rolig.. Mitt lilla barn. Jag får aldrig vara ifred <3

"She's cute"

... Sa två engelskmän när jag gick ifrån skolan, när mitt påsklov precis börjat. Glad
& Fick beröm på fotolektionen över bilden på min vän Niklas nedan som jag skrev ut. Glad

Skärtorsdagen.

Har haft GRAF i en och en halvtimme. Snart klar med min biltidning (hoppas på ett litet plus i kanten av betyget med tanke på att nästan alla bilder har jag tagit själv), och nu väntas det tre timmars foto. Hoppas på att få framkalla, och att allting går som jag vill. Är en bra dag. Och vi slutar en timma tidigare eftersom det är ju trotts allt skärtorsdag. Dags för kaffe!

We are young tonight.

Godmorgon! Sovit gott? - Inte jag.
Myskväll hos Emelie ikväll.
Långpromenad, sola, tacos & hoppningsvis gott te. Blir bra början på myslovet!

Don´t speek to me like that my friend.

Hej&Hå. Hade ingen lust att åka upp till vh och fortsätta fota efter middagen. Fick istället bli att damsuga rummet och byta lakan i sängen + en lång dusch. Har ju iallafall några bilder att välja på till läxan (som ni ser nedan), och om jag minns rätt så lär vi inte fokusera så mycket på just det. Nu ska jag ta mig nåt gott och sedan sova. Blir lång och härlig dag imorgon innan lovet börjar vid 15tiden. Godnatt!

Första rundan - Västerhaninge.

Dagens

Laga middag
Äta middag
Vila
Fota med hunden
Duscha
Blogga

Fotoläxa på G.

Matteprov avklarat. Ingen aning om hur det gick - sisådär alltså. Engelska kvar och sedan blir det en ensam promenad i västerhaninge och fota lite innan hemfärd till middagen och efter det tillbaka till vh. Läxa kring stationen.

Smiling for many years with you.

She - Everybody likes me.
He - Well, my brother loves you.

Vill ha färgglatt.

10 dagars påsklov

Torsdag börjar påsklovet & det ska ju börjas med långpromenad, solning och mys.
Sagt är nu sagt och jag ska göra mitt bästa.
  • Minst 2 morgonrundor i spåret
  • Fota Gaston
  • Träna fot + agility om vädret tillåter
  • En dag på stan
  • Kunna all teori (+kanske boka körkortsproven?)
  • No alkohol (hehe)
  • Köra bil
  • Äta massa påskgodis
  • Spa-dag på mig & Gaston.
  • Lämna CVn

3 April. Frukost i plugget.

Jajo, våran mentor håller vad han lovar och köpte med sig en massa frukost till våran mathungerklass imorsse innan vi började. Så första lektionen fick spenderas med mackor, oboy, yougurt, juice och sällskap. Redan då fick min mage plågas med att inte få vila så jag gick en promenad fram och tillbaka i idrottshallen tills jag fick nog och tog bussen hem. Blir filmmys nu efter lunchen och långpromenad ikväll. Får även se om jag orkar göra fotoläxan, eller vänta tills imorgon. Menmen, filmdags somsagt!
Gott!

Im happy to make you happy.

Three days left. -And I miss you.

Tisdag: Skola, Långpromenad, Träna
Onsdag: Skola, Plugga, Fota
Torsdag: Skola, Långpromenad, Sola & middag hos Emelie.
LOV - Sova, plugga, träna.

John Mayer.

Ibland får man vara seg och rik.

Usch. Har legat under täcket mer än halva dagen. Nacken och axlarna värker, jag är varm, trött, seg osvosv. Längtar till min långpromenad, till duschen & till middagen. Sedan är det kväll igen och dags att ladda upp inför idrotten & min egna träning. Nu ska jag kolla klart på filmen, puss
-helvete.. börjar snöa..

Lördags

På födelsedagsfikat hos Emelies kusin.
Efter höll jag Bella sällskap i handen och kollade på hennes pojkvän+bandvänner när de spelade,
& efter det kaffe&bilåkande.

2 April.

Känns bra. Skönheten & Odjuret + Lejonkungen. Långpromenad och glass + skoluppgifter och boka körlektion + Teoriplugg. Blir en bra måndag efter en bra helg.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0