GOTT NYTT ÅR!

Det jag minns av 2012

  • Förlorat vänner
  • Fått nya vänner
  • Fyllde 18 - köpte objektiv
  • Fick körkort
  • Jobbade hela sommaren
  • Fick ett deltidsjobb
  • Kört 9 olika bilar
  • Blivit bjuden på en hel del kaffe
  • Börjat spara pengar
Inte kan man säga att det är mycket. Nästa år kan man hoppas på lite mer äventyr. Och har även bokat in två grejjer i sommar, och en på sportlovet redan. Ser fram emot det!

30 December.

Fyihelvete vilken jobbdag! Proppat med folk och ingen personal. Full fart i flera timmar och fyihelvete vad äckligt det såg ut överallt. Och vilken röra! haha..
Imorgon blir det en liten morgontripp till centrum för att kika lite med grannen. Har fortfarande inga planer för morgondagen. Vill spendera kvällen med alla de fina som stannar kvar i hemtrakterna, men frågan är om dem är så fina vid 01 då jag får gå ut efter att ha nyårspussas med lillhunden. Frågan är vad jag ska göra hela kvällen haha, förutom att äta, äta, och sjunga. -Kommer iallafall bli en dag jag inte får stressa. Nattinatt
 
-Paniktips tack. Så otroligt sugen på pizza, eller soppa. Har inget av de hemma och tänker inte stå och fixa iordning nått i 3 timmar. Vad ska jag äta?

25-29 December.

Efter att ha varit hos mamma i tre långa dagar med mat, filmer, tvtittande, glass och choklad så åkte jag och fin killvän in till Söder igårkväll för två öl innan långprommis till Gamla stan, och sedan vidare till Centralen för hemfärd. Kom hem vid halv 3 och myst hela dagen idag. Hårinpackning och glass står på schemat, innan jobb imorgon och en fullspäckad måndag. Puss
 
Fått hem en vit långarmad sommarklänning, och en svart. Plus ögonskuggor. I veckan kommer förhoppningsvis ett par skor också. Skiter i mellandagsrean.

Juldagen.

I hopp om att bussen inte ska vara försenad, samt pendeltåget och tåget därefter ner till Örebro så åker jag nu iväg. Alla mina vänner ska ut och fira ikväll, medans jag kommer sitta och äta choklad, efter choklad, efter choklad. Iallafall bjudit födelsedagsbarnet på en drink när jag väl kommer hem, som säkert kommer vara mer minnesvärd än en krogrunda som han inte kommer minnas alls imorgon. Haha.
 

Julafton.

Sån mysig dag! Började morgonen med knäckemackor och choklad, och fortsatte den med massa jullunch med syster, hennes pojkvän och hunden. Massa choklad, ännumer kaffe, och ris alá malta, innan jag och vovven åkte hem vid halv 7. Sitter nu och kollar på Tomten är far till alla barnen och käkar ännumer knäckemackor. Imorgon kommer det nog blir fler, då jag åker till mamma och myser lite till. <3
En jul utan alkohol, massa människor, massa presenter, massa hit och dit är vad som föredras.
 

23 December.

 
Från att jag kommit hem från jobbet har jag bett Gaston sluta tigga av mina mackor som blev min middag/kvällskäk, eftersom han kommer få ALLT som sjunker ner imorgon hos syster. Vi firar julen med massamassa mat, och massamassa godis, och massamassa pussar. Mer behöver vi inte, och struntar i alla julklappar, både att ge och ta. Det blir hans och min lilla minijulafton, hela långa dagen. Hoppas på en 0gradig kväll också så vi kan hinna med en långprommis och bli av med allt. :) - Med tanke på att jag äter choklad redan nu..

Lördagskväll. Är somsagt lov.

Åhja! Blivit bjuden på jullunch! Slipper sitta hemma i mitt opyntade ojulstämniga hem på julafton för någon timme. Och kvällen hoppas jag på att mina vänner firat klart julen och vill umgås lite.. Utan att berätta allt de ointressanta som dem fått när jag nöjer mig med köttbullar och choklad. (haha).
Nu är det "UPP" och efter det någon annan film. Imorgon heldag jobb och så kan man hoppas på jobbsamtal. Puss
 

22 December.

Klippt håret, beställt röda klackar, två klänningar och smink. Ikväll blir det Ben&Jerrys trots att jag mår illa dygnet runt och vet inte vad jag ska ta mig till.

Kladdmuffins

 
Lovet blir nog inte så pjåkigt som jag tänkt mig. Imorgon är det dags för solning, och klippning av håret. Söndag heldag med jobb och måndag den hemska ensamna julafton. Sen sticker jag iväg till mamma och kommer hem lagom till mellandagsrea och jobb + nyår.
- Får även låna ett hus om ett halvår, vilket man kanske bör längta till. Om huset inte har fullt med prydlar och inga tvkanaler så jag och Gaston är tvugna att ta joggingrundor hela kvällarna efter dagis och skola.

21 December. Inte är vi döda.

Provat en sommarklänning jag köpte spontant (like always) imorsse och bestämde mig för att det får bli min nyårsklänning tillsammans med en tjock tröja så jag iallafall slipper frysa överdrivet mycket. (om jag nu firar nyår)
Hunnit med en prommis till konsum och käkat lite lunch. Ska börja baka muffins efter Kourtney & Kim i New York och efter det åka till jobbet efter en prommis med hunden. En sånhär dag som man hittar på massor, likelikelike. Ensam ikväll så kommer nog njuta till max. Baka ännumer muffins kanske om jag hinner köpa choklad eller något liknande påvägen hem. Men vi hörs lite senare. <3
 
Snabbtitt på klänningen. Och lillsötisen bredvid. Haha. Så söt han är. Min middag <3

Jullov!

Hämtade paket efter julavslutningen och jeansen satt perfa (nellys jeans<3). Fick även med den fina tröjan och tänker nu snabbbaka kladdkaka i brist på annat.

19 December.

Onsdag.. Ännu en dag att hålla tummar på. Börjar bli ledsamt dethär. Ska iallafall fika och pyssla hela dagen. Ingen aning om när jag slutar, men blir jobb från 17-21 ikväll och sen raka vägen hem till duschen och sängen. 
Fasiken vad fort tiden går förresten, snart är året slut.. minns ingenting.
 

15/12/12

Liten titt från i lördags. @ Barkaby.
Detta var nog mina första bilvinterbilder. Om det bara vore ljusare på nätterna skulle allt sitta som en smäck, eftersom blixtmänniska är jag dock inte för tillfället.
 
-Lov på torsdag och ska minishoppa (like always), hämta ut paket och baka pepparkakor. Fredagen bjuds det på solning och städning, samt jobb. Och sen ska jag försöka planera resten av lovet. -Please jobbet, ringringring (har dock en väldigt negativ inställning om att jag inte får det. pepparpeppar)

Photoshop.

 
Gett upp skolan helt och hållet. Tur med lite lov på torsdag. Nu behöver jag bara dendär lilla kicken som jag hoppas mer än allt att jag får via ett samtal i veckan, så är jag på banan igen.
 
Var ute och plåtade i lördagskväll och fick sovis efter det innan jobbdagen igår som blev fullrulle på Donken. Ni får se resultatet imorgonkväll! Håll tummar för ett A i teckenspråk också! :) Natti

14 December.

Skola & Intervju.
Har världens sämsta betyg i plugget fick jag veta nyss. Deppmode. Shopping och kaffe iallafall.

13 December. Lucia

Stannade hemma idag, för att plugga. Ska strax börja.. hehe. Utnyttjat mina rabatter på skor, en tröja & ett par mörkröda jeans så nu är humöret på topp och jag hoppas att det passar, vilket mitt senaste köp inte var direkt något och hurra över. Imorgon är det intervjun, sjutton vad jag hoppas!
- Dags för kaffe och pluggning. Bör nog även slänga in lite nya låtar i mobilen så jag har något och göra under morgondagen i väntan efter skolan. Men vi hörs. <3

12/12/12

Trodde att jag skulle jobba idag, vilket var nästa vecka men fick iallafall samtal om jobbintervju och hoppas nu mer än allt att allting går prima.
-Funderar på hemmadag imorgon för att plugga. Ligger så jättejättemycket efter. Men vill så gärna ha foto..enheldag. Gör dock inget om jag missar tomtegröten, vilket jag ändå hatar.

Om man övar riktigt mycket varje dag plötsligt känns en framgång riktigt bra

10 December.

Bokat in två arbetspass två kvällar i veckan, och så måste jag hinna med ca 10 skrivna sidor som ska vara inlämnat på fredag(måndag). -ligger ju lite risigt till. Ben&Jerrys satt fint. Och imorgon står det teckenspråksprov på schemat. Och så lär jag få veta betygen i resten av ämnerna. Fan. Godnatt.
 

Its time - Skrivbordet.

Äntligen post! Efter att ha varit utan i 3 dagar för att plogarn inte hunnit ploga mellan husen. Hehe.
Städat skrivbordet nu iallafall - efter att kommit undan ett antal gånger och har nu iallafall lite ordning.

Fotografi på hunden.

 
Alltså det är inge roligt och fotografera ute i snön. Så jäkla kallt om tassarna. Även om det kanske blir fina bilder när solen skiner, men iallafall... Ska nog försöka iallafall någon solig dag om jag hinner, och bjuder på denna från i somras sålänge. :) Godmorgon!

6 December.

Första vurpan, check! Grannen skottade somtusan framför sopphuset så vi ens ska kunna slänga vanliga soppor (stället med plast och kartong är det ingen idé att försöka komma till) och där ramlade jag pladask. Plogarn är här nu också. Och det blir halare och halare.. Både jag och katten halkar runt, medans vovven klarar sig fintfint som springer förfullt och det är ingen idé att ha koppel. Hehe
Har hunnit damsuga och skura huset, och druckit kaffe + ätit lunch. Tvätten ska hängas och sen blir det prommis innan pluggningen, usch den hemska pluggningen..
 

5 December. 2012

Grannen fick rädda mig ut imorsse! Och efter det fick det bli 2012 filmen hos T. Har precis kommit hem, fått i mig lite mat och oboy och spenderar kvällen härhemma. Och likaså morgondagen då vi fått ledigt från våran enda lektion.

Igår var det solsken.

Idag kommer vi inte ut. Jag, min katt och hund.

Kaanderssson @ Instagram

Photo

4 December. Det snöar fortfarande

1 December.

 
Färgade håret igår, lite mörkare och ingen märker skillnad förutom jag - som vanligt. hehe. Blev nöjd iallafall och känner mig lite vintermysig så bjöd hem Erika på kaffe, chokladbollar följt av rosévin innan vi var ute kvällen lång borta vid Tullinge och kom hem hit vid halv 4 imorsse. Varm oboy och sen somnade vi på bums och hon sover fortfarande medans jag hunnit skriva lite på min Novell till skolan. Greatgreat.
Idag lär vi inte göra speciellt mycket, ska få upp henne snart på frukost och sen får vi se vad dagen bjuder på, träna hund osv kanske. <3

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0