Thats me.

Tisdagskväll. Inte som de andra.

Tar en promenad och träffar vänner, för att sedan åka på lite äventyr och förhoppningsvis roligheter. Jag hoppas på att det blir en lång kväll så jag får vara nöjd. Och vet ni vad? - Jag tänker ta med mig kameran! Är sugen på att fota mina fina vänner.

Dag 6: En låt som betyder mycket

Betyder o betyder, en låt jag vill minnas.

I need a hug. Your hug.

28 Februari.

Våfflor var gott. Och ikväll blir det Max. Jag ska nu sysselsätta mig med att platta håret och pilla på något.
-fan vad tråkigt jag har.

Dag 5: Dagens outfit.

Med tanke på att det snöade inatt så får det bli min nya mysiga tröja och svarta jeans.
Ska på långpromenad och sen äta pannkakslunch.

27 Februari. En sådan där seg och tråkig måndag känns idag som en lördag.

Det okända & Big brother väntas. Efter träffar jag nog en vän eller två. Helt enkelt en mysig dag.
Jag älskar lediga dagar.

Coffee is the answer

Don´t forget that.

Fota vill jag. Och bör jag. Och ska jag. Dock kanske inte ikväll. Men imorgon. Imorgon ska jag börja dagen med långpromenad och pannkakor. Efter det troligen ingenting. Söka jobb, städa rummet som jag inte orkade idag, och fota. Allt detdär levande. Och ikväll blir jag tvungen att kolla på BigBrother. Och bli bjuden på kakor, så klaga bör jag inte. <3

Oh ohoooh ohno.

Klicka och Kolla

26 Februari. Lite öl och fina, gosiga vänner.

Igår fick det inte bli någon bio, men efter att ha tagit en långpromenad med Emelie och Gaston åkte jag sedan upp mot handen tillsammans med Matte och Joel och tog det lugnt med några öl inne på Brasserian. Vi kom tillbaka strax innan halv tre och mötte då upp Emelie och kollade på film hos Joel där även jag och Matte somnade.
Idag vaknade vi tre upp vid tio och satte igång en film, för att efter det kolla på tv tills hungern kom. Vi tog oss en promenad till Vaskos och köpte varsin sallad för att efter det köpa kakor och gå hem till Matte där vi fixade kaffe och film, då även Emelie kom igen. Stannade till halv nio, då alla skulle hem för att sova och bara ta det lugnt. -Så nu sitter jag här med en svullen mage efter alla kakor och är hur trött som helst. Men det är nog lika bra det, imorgon ska jag övningsköra tidigt och försöka hinna med en långpromenad och storstädning på rummet för att sedan kanske åka lite tåg, och efter det kolla på film.
Men, det lär väl bli ändrade planer somalltid. Nu ska jag sova!

25 Februari. "Att sitta och kolla på när de kör gocart, är som att släppa lös hundarna på fotbollsplanen. Efter är de helt slut."

Igår hade jag och Emelie tänkt att endast sitta på gården, kolla på tv, dricka en hel del kaffe och bara sega. Det slutade med att efter vi ätit hos henne, efter vi varit i handen och shoppat, så fick vi vara på gården i tio minuter, klunka i oss kaffet och sedan åka till Älvsjö. Satt där i en timme och kollade på när grabbarna körde gocart för att sedan åka runt en stund, till statiol, till ett garage, och hem.
Idag har jag hunnit att övningsköra en timma och ätit semla, som även hade en plastbit i sig (?!). Ska strax duscha och ikväll blir det nog bio om det blir som vi tänkt. :)
Det närmar sig! Och jag kan inte sluta längta..

24 Februari. - Bra start på lovet.

Hade ledigt från skolan idag, och blev tvingad upp av min söta hund kl 7 imorsse. Var inte min plan direkt, med tanke på att jag tog en tur till Södertälje igår med tre fina vänner och åkte vilse i cirka tre timmar och kom hem vid halv 1-1.
Har iallafall precis kommit hem från en mysig timme tillsammans med min mor, syster & syster2. Ska nu vila ett tag tills Emelie blir klar då vi åker mot handen och jag ska köpa mig en tröja eller två.

23 Februari.

Åker nu ner till Nynäshamn och kör på körskolan, blir nog två lektioner nästa vecka tack vare att jag sparat pengar. -Duktig.

Livet är i färg. Men blir verkligare i svartvitt.

Litet smakprov på vad som kommer fotas inför fotoläxan. Eftersom vi inte fick ha någon fotolektion idag, (som jag är glad för eftersom jag inte är klar) så har vi två veckor på oss eftersom nästa vecka kommer det underbara sportlovet.

Riskorna är klara!

Shit vad rolig halkbanan var igår! Träffade trevligt folk, allt från 17 till 30+. Och det var inget jag behövde vara nervös över. Verkligen sjukt kul! Känslan av att sitta helt ensam i bilen, köra hur fort man ville, ingen som störde med babbel, och bara, köra.

21 Februari.

Åh, är inte ett dugg trött. Men sova är ju bara så skönt.. Så jag antar att min käre dator bara lurar mig just nu att jag ska sitta här hela kvällen, haha.
Har iallafall varit ute på en runda fram och tillbaka till konsum med Gaston och mötte sedan upp Emelie för en timmes snack om allt och ingenting, haha vet nog inte hur många olika samtalsämnen vi hade, men skönt väder var det iallafall, tills tårna börja frysa.
Imorgon lär det bli en lång dag, och ingen bloggning alls. Skola fram till ett och jag lämnar datorn hemma eftersom den lär nog ändå inte användas. -Har tagit ledigt efter mitt matteprov för att åka in mot stan och vara där i fyra timmar. Lär vara hemma lagom till halv nio, om inte tidigare som jag hoppas, och jag ska ladda upp med kaffe och mackor så jag överlever! Väl hemma så måste jag iallafall fota två bilder till till fotoläxan, och efter det få sova ut. Vilket jag ska göra nu också, Godnatt!

Ni minns väl att vi blev intervjuade?

Länken dit

Dag 3 - En viktig person i ditt liv.

+ min fina familj.

Fettisdagen!

Tack min mentor! Vi fick även varsitt glas varm oboy.
Jag: "Idag är det fettisdagen!"
Min mentor: "Helvete.. Ska alla ha semlor? Jag åker och köper! Är tillbaka om 20minuter."

Pengar är bra.

Tog med mig min fina vän Joel till handen idag och köpte objektivet efter skolan. Det gick hur bra som helst, och fick det även billigare + bjuden på en latte. Vi lämnade även tillbaka ett par jeans jag fick i födelsedagspresent och jag ska spendera pengarna på en mysig tröja har jag bestämt!
Så, en del har man fått gjort idag. Även fixat ledighet från skolan pga körgrejjer.
Men, kvällen lär spenderas framför datorn och plugga teori, samt försöka komma på något att fota till läxan. + kanske träffa tre söta vänner som försöker få ut mig. Men, det får vi se.

20 Februari.

Sitter just nu på svenska lektion och är hungrighungrig. Efter skolan åker jag mot Siba och köper ett objektiv! Äntligen, tack vare mina fina vänner som betalar det. Ska sedan hem och fota till läxan, och även plugga teori.
Imorgon är det fettisdagen så jag hoppas på semla inför den långa dagen på onsdag. Men nu ska jag be om att få sluta tidigare, våran klass är ju sååå duktig.
Hörs!

Tårta!

Dag 2 - En bild på personen som vet mest om dig.

Gaston
Sebastian
Emelie

Veckans planer.

Måndag: Skola, Plugga
Tisdag: Skola, Plugga
Onsdag: Skola, Halkbana
Torsdag: Skola, Körskola
Fredag: Skola, Fika, Ut.
Veckan lär nog bli seg och tråkig efter att ha haft fullt upp 3 veckor i rad..

- Renstiernas gata -

18 Februari.

Igår somsagt så bowlade vi 11 stycken, mina kära vänner gav mig pengar till ett objektiv och sjöng även "Ja må hon leva" mitt i allt! Mina underbara vänner, bättre går inte att hitta. Pärlor allihoppa.
Och innan åt vi middag hos Evelyn, vi 6 tjejer vräkte i oss tacos i stora lass och jag fick även 6 vinglas och en kaffe termos av Julia innan. + Prinsesstårta av min underbara syster, och en tröja+jeans.
Efter bowlingen, vid tio, så åkte vi allihoppa mot Jacop och hade det trevligt där. De kom folk, och jag satt mest i soffan och bara njöt. Var helt slut vid tolvslaget, och kom hem vid två och somnade direkt efter en liten bit tårta, haha.
Idag har jag bara suttit hemma, ätit massa mackor och tårta. Och sökt lite jobb. Men om en kvart ska jag börja röra mig för att möta Joel och Max och sedan äta en stooor pizza. Efter får vi se vad som händer, och vadsomänhänder, så vill jag verkligen inte hem. :)

18!!!!

Prinsesstårta
Bowling
Kläder
Kaffe termos
6 Vinglas
Massa pengar av mina vänner till ett objektiv!
Tusen tack för en trevlig kväll igår.

Dag 1 - Åtta bekännelser.

1. Jag är chokladberoende.
2. Jag jobbar helst självständigt än i grupp.
3. Jag har för bråttom med livet.
4. Min högsta dröm är att bli känd.
5. Jag har aldrig varit nöjd över min kropp.
6. Jag är kär.
7. Jag har endast en bästavän - min hund.
8. Jag äter lika mycket som en stor & stark man.

Listan.

Dag 1 - Åtta bekännelser.
Dag 2 - En bild på personen som vet mest om dig.
Dag 3 - En viktig person i ditt liv.
Dag 4 - En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: En låt som betyder mycket
Dag 7: Din facebook profilbild med flest likes.
Dag 8: En bild på en tid du saknar.
Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Bakrund på mobilen.
Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.
Dag 13: Några favorit citat.
Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.
Dag 15: En bild som får dig att le.
Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.
Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.
Dag 19: Din mobiltelefon.
Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.
Dag 21: Något du önskar dig från tomten.
Dag 22: Din nuvarande profilbild på facebook.
Dag 23: Visa ditt rum.
Dag 24: En bild på dig från din förra julafton och en från iår.

Well, tomorrow I am eighteen.

Om mindre än ett dygn, för 18 år sedan, föddes jag.

Fasiken vad kul jag ska ha imorgon! Och mysigt slut har jag fått. Med att bli bjuden på chinamat, semla, te och sällskap. Är helt slut och imorgon måste jag springa till centrum på min lunch för att lämna tillbaka en tröja. Lär bli stressigt, och jag hoppas att det verkligen inte är snöstorm...
Godnatt!

Torsdag 16/2

Har varit i skolan, snabba och roliga lektioner och mötte sedan upp Emelie för att sola och köpa småpresenter. Efter det mötte vi upp hennes mor som fyller år idag, stort grattis till henne!, och köpte semlor till oss + deras familj. De hämtar strax upp mig då vi ska iväg och äta china mat och sedan hem till dem för att äta upp semlorna.
Efter det måste jag duscha och sova ut inför morgondagen. Så, vi hörs imorgon då jag fyller år! Puss

Lilllördagskväll

I väntan på att naglarna ska torka sitter jag och kollar på "Sveriges mästerkock" och är jättesugen på apelsin. Menmen, naglarna får torka och sen ska jag kika igenom systers rum efter en födelsedagströja att ha på fredag!
Slänger upp bilder sen.

Den senaste 18årsfesten (10/2)

15 Februari 2012.

Hej. Dagen fick bli lika kaosig idag också. Precis som igår.. Skulle ju köra på körskolan efter skolan. Eller ja, först skulle jag ta en runda i centrum med Evelyn, vilket jag också gjorde. Kom i tid till bussen och väl på bussen sitter det en grinig tant med hennes vagn/väska som verkligen vägrar flytta från sig från där barnvagnarna står. Så ja, jag kommer lagom till västerhaninge för att byta till tåget, som gick för två minuter sedan. Och får därefter ringa körskolan och avboka + boka ny tid, och sedan åka tillbaka upp till handen för att hämta hunden.
Dock har jag nu hunnit tagit hand om både tvätten och disken och det finns soppa på spisen som jag får leva på. Dock har jag ångest inför mina pengar som jag slösar av hela tiden på skitgrejer, och även ingen tröja tills fredag. Men det posetiva är, att jag nu kan plugga och ta det lugnt denhär kvällen!

Fina vänner.

Blandannat Jacop!
Godnatt.

Alla hjärtans dag.

Spenderade lunchen idag på torvalla och åt massa pommes och chicken bits, då jag insåg att jag tappat mitt minneskort och nästan började gråta av ilska. Hur klantig kan man vara?! Lycka till den som hittade det iallafall.. SUCK!
Efter åkte jag till farsta och mötte upp barndomsvännen Jennifer. Vi gick runt ett tag och letade presenter till min lilla vän Julia som fyller år imorgon, och även en tröja till mig. Tröjan jag hittat på nätet, fanns såklart inte, men fick bli en annan och även en tripp i handen centrum imorgon.
Väl mot bussen, missade vi såklart den, men satt och åt godishjärtan som vi fick inne i centrum av en trevlig prick!
Är nu hemma, stressad, trött och hungrig. Ska laga egen mat för att sedan plugga, måla naglarna, hänga tvätt, byta lakan i sängen, och sedan gå till konsum för att SEN sova. & duscha. Haha åh, jag orkar inte med denhär dagen, hej.

Vecka 7.

Måndag: Skola
Tisdag: Skola, Farsta centrum, Plugga DIG&Teori, Alla<3dag
Onsdag: Skola, Körskola, Julia 18år
Torsdag: Skola, Sola, Köpa presenter
Fredag: Skola, Födelsedag!
Lördag: Efterfesta
Söndag: Övningsköra?

Vilse och intervjuade i stan.

Åkte med min söta vän Evelyn till stan idag för att fota till fotoläxan. Vi gick vilse till en början och bara gick och gick i evigheter. Tid till att kolla i butiker hade vi verkligen inte tid med, men Evelyn tackade ja till frågan "har ni lust att svara på några frågor om Big brother?". Så vi blev interjuvade och filmade mitt i allt letande.
Efter satte vi oss och åt lunch/middag och fick sedan sällskap av Max på en kaffe.
Imorgon äre tidig måndag och jag är hur trött som helst, så det är väl lika bra och sova nu så jag kommer upp i tid, Natti!

Before the summer.

  • Klarat körkort
  • Fixat jobb
  • Köpt hel del sommarkläder
  • Tränat
  • Köpt snygg väska

12 Februari.

Det är våran dag. Våran vecka.

Det skulle varit våran dag. Våran vecka..

Sex dagar kvar som 17åring.

Fyllde 17, Fick pojkvän, Födelsedagsfirande, Första systemkameran, Nya vänner, Katten flyttade hemifrån, Gaston fyllde ett och fick en ny vän, Bodde i en stuga ett par dar, Började på estet-media, Åkte bil en hel del, Började köra på körskola,

You are my one, in 6 bilion.

Min fina vän och jag.

10 Februari 2012.

Igår var jag i skolan från halv 10 till 2 och åkte sen hem till Emelie. Vi satte oss direkt med varsin latte och varsin dator och började plugga. Satt cirka två timmar innan vi fick stressa oss med fixningen och åkte sen upp mot handen.
Väl i handen köpte vi det sista till födelsedagsbarnen (Frida som fyllde år i torsdags och Aziza igår), och mötte även på fyra tjejer som också skulle på festen. Vi fick god mat och spelade spel ett tag hemma hos Aziza, tills det kom massor med folk.
-Blev en väldigt mysig kväll! Dock spyor och tjaffs somvanligt, men det löste sig vad jag vet och idag ska jag bara vara hemma tillsammans med hunden. Funderar på en stor pizza ikväll. :)

9 Februari.

Hej! Lever och mår bra. Fixat vanor med sovandet och vaknade upp oerhört pigg kvart över sex imorsse med tanke på att jag la mig nio igårkväll. Har varit i skolan och fått skriva ut bilder på fotolektionen, samt fått en läxa då vi måste åka in till Södermalm för att fota (suck), men jag funderar på att ta med mig hunden så jag sen har en trött vovve mot eftermiddagen = ledighet för mig. Frågan är vem som vill följa med i snövädret och göra mig sällskap + ge tips?
Har iallafall också städat rummet, tagit bort några bilder från väggen och satt upp några nya. Skrivbordet är rent och vovven min har nu alla sina saker på plats! Har duschat, och ska snart ut på en långpromenad för att sedan somna gottgott inför den långa dagen imorgon. Hörs då!

I will always love you, in one way or another.

Har precis solat och känner ingen ork alls för att pilla lite på min "grafitti" bild till skolan, eller svenskanovellen, eller körkortsteori. Ingen ork alls, utan funderar nog mest på att ta en lång dusch och sen äta mig till sömns med en hel del choklad.
Haha nej, nu låter jag för anti. Dusch och choklad blir det. Och försöka orka skriva på novellen så jag även får någon bild i huvet om vad sjutton jag ska fota. Grafittin tar jag tag i imorgon efter jag varit en trip till nynäs.

Veckans planer.

Tisdag: Skola, Sola, Plugga
Onsdag: Skola, Nynäs, Plugga/Öppethus
Torsdag: Ungdomsmottagningen, Skola, Plugga
Fredag: Skola, Tjejmiddag+18års fest
Lördag: Farsta centrum? Bio?
Söndag: Övningsköra, Vila

Lycka.

Fredags

Hahahaha.. Vet inte vad dethär är för bilder, men iallafall.

Vecka 6.

  • Övningsköra
  • Köra på trafikskolan
  • Plugga körkortsteori
  • Hämta linser
  • Sola
  • 18års kalas
  • Farsta centrum
  • Ungdomsmottagningen
Vi får se hur jag ska hinna allt, men det går nog.

Helgen.

Fredagskvällen var rolig till en början, men som alla andra slutade lite illa. Kom hem vid halv ett av att få skjuts av en snäll pojke och somnade sedan direkt.
Igår åkte jag och Emelie till handen för att kolla skor, blus och presenter till denna fredag som kommer då det blir 18års kalas igen. Hittade ett par skor till mig - men dock ingen blus så får leta nästa helg också.
Var med Jonas och Goude nere i nynäs och umgicks ute på motorvägen i kylan pga av att något gick sönder på bilen - lyckat. Men med snälla vänner kom en varm bil som jag kunde värma mig i och sedan ta en kaffe. Kom hem vid nio tiden och la mig ner och kollade på film tills jag somna.
Idag ska dagen nog spenderas hemma. Tare lugnt och nu äta frulle! Hörs.

Fredag 3 Januari.

Ikväll åker vi mot Frida&Max för 18årskalas. Alla goda och glada vänner kommer dit, och jag hoppas på en lyckad kväll!
Deras förra 17års fest.

Mystorsdag

Ska nu iväg på en prommis till konsum fram och tillbaka med min vän Emlie och hunden. Kommer hem lagom till att hinna fixa något gott och sen kolla på "Allt för min syster" som börjar nio för att sedan sova gott till min älskade fredag som kommer slutas med 18års kalas!

Ny kategori "Foto: Skoluppgifter"

Igår fick jag lite brådis och försökte komma på en snabb idé om vad jag skulle fota till läxan idag. "Minst tre bilder med ett sammanhang, röd tråd, i det hela" var uppgiften. Min idé fick bli "Ensam är stark" och här har vi mina bilder. Skrev ut pojken vid graven i svartvitt och även bilden under med stolen. Inte så nöjd men läxan blev gjord iallafall!

Ensam är stark.

Fasiken vad stressigt det blev med fotoläxan. Men temat fick iallafall bli "ensam är stark" och jag kan väl vara snäll och slänga upp någon bild imorgon. Men nu måste jag sova efter all min ångest. Fasiken vad missnöjd jag är! Menmen.. Lärt mig en läxa om läxor iallafall. Imorgon blir det myskväll!

Lite glada grejer.

  • Fått en tidig födelsedagspresent.
  • Klarat sista delen bland körkorts teoritesterna.
  • Torsdag imorgon!
  • Fått studiebidraget.
Och så det lilla dåliga med att det snöar ute när jag Måste ut idag för att fota. + att det är mörkt vilket kan leda till dåliga bilder utan stativ. &att jag har världens huvudvärk.
HAHA! Dags att öppna till en katt som jag nyss såg huvudet på utanför.

1 Februari.

Precis kollat på sorglig film och nu sitter jag och väntar på hunden min. Idag ska det fotas och pluggas teori. Dagarna lär gå fort nu. Och sen blire helg! Men nu ska jag plugga när jag ändå sitter här i skolan. Hörs.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0