30 Juni. Inte alls som jag tänkt mig, utan mycket mycket bättre.

Följer med en vän som förhoppningsvis säljer sin bil idag, och efter det hel del kaffe innan jag sover över hos Emelie. Hare gött,hej.

Lura mig så mycket du kan, du vet inte vad jag vet.

Lagom röd på kinderna och benen nästan helt förstörda. Innedag imorgon som tur är. Och även på söndagen då det blir shopping efter jag skjutsat E's mor och bror till Arlanda. Sen har vi hela veckan för oss själva, det gäller att hoppas på bra väder bara. :)

29 Juni.

Godmorgon! Solen skiner och det blåser. Men cirka 19 grader är inte fel och det fortsätter in på nästa vecka också. Så nog kan jag hinna sola då också innan kvållspassen på donken ;) Har även bokat in fika med en go, snäll och gla' vän inne i stan tillsammans med min söta hund någondag. Toppen.
 
Måste springa ut i solen nu! :D

Jorå.

Från att inte ha några planer alls kan helgen bli jättebra. Träffa gammal vän, äta massa gott, njuta i vädret, och lite shopping + få köra bil. Tummen upp pårehär. 
Godatt

28 Juni. Värmen är tillbaka!


Magen har blivit superduperbrun och jag svettas som en gris. Och vadå regn som skulle komma för 40 minuter sen? 18 grader och jag njuter!

Weheartit

The High Kings - Green Fields of France

Går inte att lägga upp youtubeklipp
 
Did they beat the drums slowly?
Did they play the fife lowly?
Did they sound the death march as they lowered you down?
Did the band play the Last Post in chorus?
Did the pipes play the Flowers of the Forest?

Äta choklad och endast glo.

Såååå långtråkigt. Var på jobbet igår och hämtade kläder och gick igenom regler. Mer än så var det inte. Börjar nästa vecka då jag även bor hos Emelie och fotar bilar hela helgen + snabbträffar syster och jobbar lite till. Måndagen efter börjar parkarbetet, och det sägs vara dåligt väder då också med småregn här och där. Jaja! Jag har längtat efter att få börja jobba så klaga är inte det första jag bör göra. Pengarpengar..

Lita på någon man inte kan lita på.

Bikbok

25 Juni.

Hållt Jonas sällskap i handen i två timmar i väntan på att Emelie skulle sluta jobbet. Gick hem, tog promenad och åt middag. Har spenderat kvällen med klagomål i min ensamhet med magont. Käkat massa tabletter och vill bara dö. Ska regna hela dagen imorgon och jag har min första dag på "intruktionsveckan". Ska nog försöka orka på en långis på morgonen så den iallafall börjar bra. Hur och vart den slutar återstår och ser.
 
Vart tog sommaren vägen?

Hoppas, önska och drömma... Och veta att det kommer inte gå.

Har inte ens koll på vilka av mina vänner som åker iväg på Peace & Love imorgon..
Godnatt.

Midsommardagens kväll

Fick bli en riktig träning för mig igår med 3veckors körkort i handen. Vi rörde oss mot Östnora till en väns vän och jag fick sedan vara taxi fram och tillbaka i mörkret bland rådjuren, rävarna och katterna. Bra gick det iallafall, och en del energidrickor fick det bli under natten fram till 4 tiden.
Försov mig imorsse när jag skulle lämna tillbaka bilen, men som tur var fick ägaren till bilen köra rally och kom i tid till jobbet så jag slapp allt för många skuldkänslor. (y)
 
Har varit på Maxi tillsammans med Emelie och hennes pappa under dagen. Samt kollat på film då dom låg och sov, och även käkat lunch/middag. Nästa vecka börjar intruktionsveckan för mitt nya jobb, så inget slappande här inte! 

Fredags

23 Juni. Midsommardagen

Sååå sugen på att köpa bil. Har kikat hela dagen på massor, och skulle kunna åka till ställen och testköra alla på bums. Men planen blir nog som jag tänkt. -Att jag köper en bil i slutet av Augusti, eller innan slutet av September. Då har jag både pengar och jobb vilket inte kan bli sämre. :)
 
Måste nu piggna till och hoppa in i duschen samt gå ut med hunden. Fått förfrågan att få köra en väns bil då han blir onykter idag igen. Midsommar en gång om året sa vi va?

Midsommaraftonskväll

 
Med många om och men så var jag inte chafför under kvällen. Umgick med Emelie, Jonas och Kalle. Och så Benjamin och John som levde sitt egna lilla liv på dansgolvet. Vi var vid en sjö ute på Torö och hade allmänt trevligt med gamla gubbar, konstiga kärringar, ungdomar som cykla i diket och lite bilåkande. Kom hem vid 4 tiden om jag minns rätt och sov ut rejält imorsse.
 
Har inte gjort någonting idag, och pappa har tagit alla hundpromenader. Så får se om jag fortsätter kvällen såhär seg eller om jag orkar röra mig ut.

Jag kvar, 3 timmar kvar.

3 Veckor och två dagar. Ikväll är jag chafför.

Mår bra. Solen skiner och jag börjar få ordning på saker och ting. Även om jag är ensam till middagen också så bör jag inte laga något tråkigt like always. Vi får se vad det blir, men troligen en milkshake till efterrätt innan den långa kvällen/natten börjar. - Köra biiiil

22 Juni. Midsommarafton

Godmorgon! Vaknat på fel sida men det håller på och ordnar upp sig nu med lite mjölk, jordgubbar och kaffe. Dagen planer är inte alls planerade. Ska nog plåga mig kropp liiite till ute i solen och försöka orka med en powerwalk för upppiggning. Hårinpackning och damsuga rummet börs också göras. Men måste somsagt vara hemma till mot 20 tiden, så har god tid på mig trots att jag vakna nyss.
 
Igår fick jag besked om jobb!! Och jag fick det!!!! Donken som jag var på jobbintervju hos förra veckan. Hon var så gullig och rar, och jag fick säga klädstorlekar osv. Kan nog trivas! När jag även har min klasskompis på söndagarna också (om vi jobbar samma tid). Efter det beskedet åkte jag till centrum och snabbprovade en tröja jag vart dökär i (hoppas den sitter lika bra idag) och åt sedan massa kebab med tjejerna.
Träffade på Jonas och åkte runt på lite ärenden, + såg Madagaskar hos E. Fick sedan köra hem från Nynäs i hans bil, lika roligt fortfarande att köra bil! :D
 
Beslutsångest - Vara nykter och köra bil ikväll eller dricka och inte komma hem?

21 Juni

Röd, brun, sliten, varm, osvosv. Njutit av solen har jag gjort iallafall som det kanske syns haha.
Ska nu hoppa in i duschen, gå promenad med hunden och sedan röra mig mot centrum för att kika runt och äta pizza med två fina vänner. Puss!

Sommar?

Jorå! Det ser ut att bli varmt och soligt imorgon också :D Wihooo. Solning och promenader under hela dagen med massa jordgubbar och isbitar, precis som idag.
 
Mot kvällen har vi planerat en liten tjejmyskväll. Med tanke på att både Bella och Emelie sliter som sjutton på jobbet (eller?) så firar vi att de får sluta en dag tidigare under denna vecka, pga midsommar som ni alla vet om hoppas jag. Blir pizza/kebab och även en sväng förbi handen innan om jag orkar, hinner och har råd. 
Vi får se vad vi hittar på efter, antingen matkoma, eller något superskojs och ränner hela natten.
 
Nu har jag en lång dag framför mig imorgon! Måste ju komma upp i tid till solen, haha. Puss

20 Juni



Försöker planera midsommar som inte går som jag tänkt. Hemmakväll till 8, men sen då?
Hoppas på fint väder iallafall när jag krigat ute i solen halva dagen, haha.

19 Juni

Jag lever! Varit på mysprommis med mysmamma inne i stan och lämnat + hämtat hunden från dagis. Äntligen hemma och drar igen lika fort som jag kom. Midsommar på fredag och livet bara leker. Ny väska osv. 
And I am Happy!

18 Juni.

Dålig pinsam morgon och ingen sol. Fan. Ska orka mig ut på långpromenad senare, och nu försöka piggna till. Blä vilken tråkig dag. Imorgon har jag planer iallafall, wiho!

Sommarhatt, massa skor och massa sol.

Åh vad jag hoppas på massamassa sol och inga moln alls imorgon! :D

Sommarlovets planer.

  • Glass i hamnen
  • Bad och favoritpizza
  • Grillning och öl i solen
  • "Låna" platser för hundträning
  • Försöka låna en bil
  • Moppekväll (standard)
  • Heldag med Mikaela&bebisen
  • Flippade spontana kvällar
  • Jobba 7 veckor

<3


Älskade låt, älskade grabb. haha.
Letar låtar och slänger in låtar i usbminnet som kommer bo i min bil i framtiden.
Denna vecka får vi besked om jobbet, åh vad jag verkligen håller tummar. Vill,vill,vill. Och vet att jag skrivit det antal gånger här på bloggen nu. Men håll tummar för mig! :D

16 Juni

Godnatt för denhär dagen också då. Har gråtit hel del tårar åt filmen "When a man loves a women" och varit rädd för den spökliknande dimman som finns i luften just nu. Somvanligt vill folk träffas när jag precis lagt mig i sängen, men finns som tur är en dag imorgon också då jag har lika lite planer som jag haft idag -ingenting
Godnatt!

Maj 2011.


Dumma regn. Bjuder på blommor från förra sommaren för att piggna upp stämningen, hej.

En dröm. Massa lycka

Bra förstasommarlovsdagar.

Fick det hur trevligt somhelst igårkväll! Vi var somsagt cirka 30pers hos klasskompisen Ellinor, Och som på alla andra fester slutar det i kaos, vilket det gjorde igår också men gick bra tillslut och fick skjuts hem i kylan. (y)

Kvällens planer är sisådär. Har ingen lust med långpromenad i regnet med hunden, även om det nästan måstes. Men antingen filmkväll, eller fota bilar. Eller någonting helt annat, haha. 


Skulle ju inte tacka nej till att sola. Eller att jobba. Men fasiken så skönt det är med lov!

Skolavslutning!!

Godmorgon! Trött seg och lat idag. På en fredag. Ändå så vill jag på äventyr. Och ska på äventyr. Dock vid 20 tiden ska jag börja rulla iväg så har hela dagen på mig!

Igår blev det en mysdag. Fick betygen i skolan vid 12 tiden och lyssnade sedan på musik i aoulan innan hemfärden. Snabbfixade mig och tog en långpromenad med gaston.
Åkte efter det upp till handen, till en klasskompis där resten av klassen var. Det bjöds på hamburgare, korv, läsk, chips, vindruvor, vattenpipa, dopp i polen och musik. Var huuur trevligt som helst och det är det vi ska köra på ikväll igen fast med liiite mer folk osv. :)


Igår

Shorts eller klänning

Lånade från lookbook.nu
Har fortfarande en klänning som jag köpte tillsammans med min bal-klänning i 9an. 2 år gammal och den är ju så fin! Frågan är om man ska slå till om det inte blir bra väder på midsommar?

The last day.

Skolavslutning imorgon och jag sitter ute i solen och lägger in massormassor musik i mitt nya usbminne. Kollar på bilar men hittar ingen seriös,fin,billig osvosv. Måste ju somsagt ändå vänta på ett deltidsjobb. Och vänta tills efter det långa sommarlovet med endast jobb,jobb och jobb.

Blev frågad om jag skulle med till Akalla ikväll. Nä. Blir en lugn kväll och lång dag imorgon. Vi ska hela klassen grilla, bada och njuta under eftermiddagen/kvällen och dagen efter kör vi på't igen. Haha jag vet en som kommer vara sliten under fotograferingskvällen på lördagen och även pank. (:

12 Juni.

Jobbintervju, check.
Jag verkligen hoppashoppas. Nära och bra. Få jobbdagar. Bra betalt. Extra när jag vill. Åh vad jag hoppas.

Går förbi fobollsplanen som ligger bakom ryggen på mig och kollar på gamla lärare som möter 96or i fotboll. Kan bli mysigt som vädret håller i sig. Ha en bra kväll!

En sådandär nyttig dag.

Skolkade idag. Och lika bra det. Fyra personer i klassen och inga lektioner. Lärarna ville bara få upp oss tidigt.
Har precis duschat, städat rummet åter igen och ska nu gå promenad, äta lunch och sedan iväg på jobbintervju. Fick inte jobbet på Max hambugarresturang om jag har nämnt det, så idag provar vi på McDonalds. *Håller alla tummar och tår*

The dreamer.

i'm just a dreamer but i'm hanging on
though i am nothing big to offer
i watch the birds, how they dive in then gone
it's like nothing in this world's ever still
and i'm just a shadow of your thoughts in me
but sun is setting, shadows growing
a long cast figure will turn into night
it's like nothing in this world ever sleeps
oh sometimes the blues is just a passing bird
and why can't that always be
tossing aside from your birches crown
just enough dark to see
how you're the light over me
and by your side, girl, where the acres grow
into the strong and stunning meadow
a cowboy stumbling in the finest field
and nothing good out there won't be old
oh sometimes the blues is just a passing bird
and why can't that always be
tossing aside from your birches crown
just enough dark to see
how you're the light over me
sometimes the blues is just a passing bird
and why can't that always be
tossing aside from your birches crown
just enough dark to see
how you're the light over me

Man blir som man umgås.

Grabbarna team brutal racing.
Hade tur hos tandläkaren åter igen, inga hål. Och fick skjuts från vh-till handen-och tillbaka till vh av en trevlig pöjk. Kvällens planer är fotboll, öl och hel del tjejsnack med Evelyn. Haha börjar ju mer och mer likna en kille.. Man blir som man umgås.

Dålig morgon

Vaknat på fel sida, trött osvosv. Måndagmorgon sa vi va ..

9 Juni 2012

Blev en bilkväll igår igen. Fram till 3 tiden då vi åkte till vega och åt innan sängdags.

Kommit på att jag ska till tandläkaren imorgon...

8 Juni 2012

Vart en bra dag igår! Vaknade upp och drack kaffe i solen, gick långpromenad i vh på en stig och hämtade körkortet samtidigt som vi kollade på studenterna i handen.
Snabbåt när jag kom hem och åkte sen iväg vidare till Bromma för lite bilar. Den sista bilden ser vi grabbarna jag var med under kvällen. Fick följa med för att vara fotograf och sjutton vad stressad jag var när det var dags att springa ut ur bilen och börja fota. Hade bara 1 minut på mig kändes det som. Men vad tycker ni? :)

Photato

En bild från 2011, och en från 2012. Gillar båda lika mycket. Kolla in våran facebooksida! (rubriken)
Hämtar snart körkortet från posten, och försöker få tag på mina betyg. Är ybertörstig...hej

Vaken i 39 timmar och 9 timmars sömn efter det.

Efter mitt äventyr med jobbintervju och bortamiddag hos Emelie så åkte vi till gården och vräkte i oss godis. Plockade upp Viktor och Marcus påvägen hem (som jag egentligen skulle), men vi åkte istället till handen och bara hade allmänt tråkigt. Plockade upp Bella påvägen till tungelsta och träffade på fler där.
Påvägen hem, så blev det inte som jag trodde. En vän hade blivit biten av en hund, och det såg rätt illa ut. Så jag tog tag i det hela, ringde polisen och åkte sedan till Sös. Var tillbaka vid 04.30 tiden och dygande tillsammans med Josef. Blev bjuden på god frukost och sedan åkte vi till min syster inne i stan och tog långprommis hit och dit. Fick biopresentkort och godisbilar som grattis för körkortet och tog sedan en pizza i tungelsta för lite sällskapsmys innan jag somna.

Galet trött idag, men vad gör det. Det regnar och ikväll blir det att fota bilar för att lägga till i Photato@facebook.

3/6 - 2012.

Söta små barn, släktingar till min vän Emelie.

5 Juni. Skola, jobbintervju och ny musik.

Idrott avklarat och vi körde brändboll. Haha fasiken så kul det egentligen är! :D En och en halv lektion kvar och sedan blir det kaffe med Emelie för att ladda upp inför jobbintervju och efter det en mysig sol kväll tillsammans med Emelie som fick MVG i idrott, stort grattis!

Emelie och hennes kusin(?)

Some pictures from Weheartit.com

Dagens

Myströja från mamma och jeans. En bil-sökajobb-dag.

Veckans planer.

Tisdag: Skola, Jobbintervju, Middag hos Emelie, Gården
Onsdag: Lunchfika hos syster, Middagsfika med Sebbe&Anton
Torsdag: Skola
Fredag: Fotografera studenter, Fotografera race?

Fortfarande turen på min sida.

Tog med mig min käre klasskompis efter skolan och åkte en sväng till länna centrum. När vi väl gick runt och lämnade CV så ringde det på telefonen och imorgon blir det jobbintervju! Träffade på hans bror och åkte sen vidare för att hämta vovven från dagiset.
- Blev även medlem i en facebook grupp som de två jag skjutsade till skolan imorsse frågade fall jag ville vara med i. En fotogrupp där vi bjuder på allt skojj och duktigt som vi kan slå till med. Även bokat middag med dom för mer info och talangvisande. Toppen!

Tackar aldrig nej till sällskap. Men till dig finns ett undantag.

Får sällis till skolan imorgon av Sebbe, Anton och vovven min Gaston. Hoppas måndagsmorgonen börjar bra och glad.
-Nu ska jag ut på prommis i spöregnet.

3 Juni. Lånat bil och fotat konfirmation.

Mår så äcklig illa. Halsbränna, huvudvärk, käken som krånglar, och bara en massa godis. Menmen, fått låna en bil i en vecka (dock är jag inte rik, vilket är rätt så surt) men roligt äre.
Åkte förbi en fest igår och hälsade, och gick upp tidigt imorsse för att fota Emelies lillebrors konfirmation och sedan äta paj. Kvällens planer är inte planerade, förutom att det är bra film på tv och skola imorgon.

Bloggen blir mer likt fotoblogg

weheartit.com

Imorgon är det dags igen att plocka fram kameran och fota människor, i kyrka och vimmelbilder. Mat, dryck, och allt detdär som jag fångar på bild.
Ikväll prinsessans dagbok 2, glass, jordgubbar & cookies.

2 Juni. Slappdag.

Vädret är ju på topp. ..or not.

Igår slutade kvällen med barnvakt innan gården med kareoke och kortspel. Åkte vid 12slaget mot handen och fotade bilar, och efter det till nynäshamn och fotade ännumer. Fick köra från nynäs, till handen, och sedan hem vid 04slaget och gick upp 12 imorsse av spöregnet.
Blivit en hemmadag med bara massa lathet. Kvällen slutar nog också hemma eftersom imorgon blir det äventyr igen!
Handen - Andre, Mathias & Håkans bilar.

Snabbtitt från igår/inatt

Fint

Dummadumma regn.
Fick iallafall mitt andra sommarjobb (lycka!! pengar!!) och fick mitt första alternativ på individuella valet (teckenspråk, yes!!)

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0