Glad inomhus - Sur utomhus.

Precis plattat håret och dricker nu kaffe i väntan på att denna timme + halvtimme ska gå fort. Har ångest över att jag snart måste ut med hunden igen i snö/regn stormen. Fysjutton. Och vad ska man göra ikväll? Hemma igen - think so. Jaja, ska inte klaga och sminkar mig istället.

Oktobermorgon (?) - Aprilväder.

Nejmenfy! Vilket jäkla väder! Vaknar upp och ser vitt på grannens buske. Ville inte tänka den hemska tanken att snön kommit men tog mig upp ändå och nu öööser det ner snö. Jaja, hunden måste ut och jag vill röra på mig. Tar så lång promenad som vi orkar i stormen och hoppar sedan in för en dusch inför nästa tur ut i stormen till Emelies kusin som har fika. Hoppas ni gillar snö, ni som nu väl har det...

Det är F r e d a g!

Ä n t l i g e n så fungerar mitt Spotify igen! Som jag kämpat, provat tusen olika konton, osvosv. NU funkar det! Då kan jag iallafall bli glad imorgon, efter långpromenaden, till frukosten, innan 20årsfikat och fotograferingen. Blir bra det.
Sitter nu och väntar på middagen, med hårinpackning i håret, och har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska göra ikväll. Utehäng eller hemmahäng. Vill båda, så lär bli båda. Blir bra det.


Glass med banan


Estetare kallas vi.

Fanny, Anton, Emelie, Tony, Jag, Matilda & Ellinor.
Bild lånad av Emma.

Love

Fredagsmorgon.

Godmorgon! Det snöar neråt i landet, Nynäshamn/Ösmo, och det regnar här i Handen. Snön lär väl komma och jag har redan blivit förkyld. Höst redan? -Kan man fråga sig!
Ska sitta hemma med varm oboy, grädde & hel del glass ikväll framför Lets dance & Min stora kärlek ikväll. Och kanske en tur till Statiol och hänga där. Det får vi se, men nu börjar vi och efter skolan somvanligt på fredagar, sitter jag kvar en timma extra eftersom hunden är ute på prommis med dagiset.

Varma morgnar - Jatack.

Fredag: Skola, Städa rummet, Hemmamys
Lördag: Långpromenad, Fota till fotoläxan, 20års fika, Utgång?
Söndag: Långpromenad, Plugga

Did you know that

Mystorsdag!

Eftersom regnet har kommit fram och tillbaka sen klockan ett idag vågar jag inte chansa på en långpromenad med hunden ikväll, eftersom när det väl regnar, så haglar det, hårt, riktigt hårt. Istället blir det en kort promenad under tiden det duggar och resten av kvällen ska jag bara mysa in mig inför den slappa snöiga helgen. Pyssla med rummet, äta gott, och pyssla med mig själv. Lär nog bli en bra kväll, och mindre bra kväll imorgon.

29 Mars. It's fototajm!

Shit vad jag fryser. Var kallare ute än jag trodde imorsse. Men bara för att solen lös hela morgonen slutade den lysa när jag jag väl kom ut. Och vet ni vad? Vi ska fota ute idag också, precis som förra torsdagen, som förra lektionen. 10 porträtt på främlingar, och denna gång med analog kamera. Funderar faktiskt på att inte bara vara på Fredrik gymnasiet idag och istället ta med mig någon att gå runt med så jag kan gå till centrum och köpa mig en kaffe för att värma kroppen. Kort t-shirt och kall skinnjacka gör inte saken bättre.. hehe smart tjej hej.

Dagens outfit.

Still be me.

Soon summer.

Vin, grillat, baka kladdkaka, långpromenad, sällskapsspel, utekväll, värme, fota. Åh vad jag vill.

27 Mars.

Går till dagiset nu trots att det är tjugo minuter kvar innan jag bör vara där. Men datorn kommer dö och jag har inget skojjigt att göra i skolan. Ska försöka att inte somna när jag kommer hem - utan att pyssla, kolla på film och käka middag innan promenad med Gaston och sedan hälsa på fina vänner.

Fredag 23/3/2012

Födelsedagsfirandet för Rasmus i fredags inne på Aveny där vi träffade på Alice, Carro, Anton, Marcus, Tom, medflera.

Mysmåndagskväll med vårväder.

Hade Samhälleprov imorsse, dirket efter digitalt skapande redovisning, innan en lugn svenska lektion och lunch, innan engelskaprov och skämmig mattelektion. Höll nyss på att somna framför Center Stage filmen, men lite mat gjorde susen och ska snart ut på en långpromenad för att sova gott efter Det okända och kanske lite pyssel.

I want to take a walk with my best friend but she has anorexia so all I want is for her to eat.

It's monday again.

Är fortfarande jätteglad över den lyckade, mysiga, roliga, lyckliga helgen. Helt underbar. Dock lär skolveckan bli seg, men studiebidraget kommer väl på fredag? Då får man hoppas på skoj under nästa helg också! Nu ska jag ladda ner en film för kvällen. Puss

Avslutet på vintertiden 2012

Förkrök hos Marcus, Bilåkande, Krogar, Tågåkande, Bilåkande, Skrattattack, 4timmars sömn med sällskap, Makaroner, Promenader, Tvbilspel hos Rasmus, Pizza&öl, Film & Sovsällskap.
+ våfflor idag.

23 Mars 2012

Endast en lektion kvar och jag har precis ätit skolans goda macka till frukost. Efter skolan, alltså om en timme, så ska jag till centrum för att äta glass och dricka kaffe tillsammans med Evelyn och Natta. Blir att hämta hunden efter det, och sedan hem och vila upp mig inför kvällen. Ha en bra dag!

Grattis på 18årsdagen fina granne&vän.

Ikväll blir det utgång för att fira denna kille!
Och jag slutar 12.20, kan inte bli bättre.

22 Mars. En bra dag - är idag.

Morgonen började bra med redovisning & sedan lunch. 3 timmars foto stod på tur därefter, då jag hade mina fina vänner Rasmus och Marcus som höll mig sällskap medans jag letade folk att fota till fotoläxan. Efter det fick det bli engelska då vi mest bara satt och njöt av att värmen nu äntligen är här, och stannade även kvar en halvtimme med Anton.
- Har precis ätit mat, kaffet kokar, och ska efter det ut på långpromenad och även hälsa på dem som spelar fotboll. Långdusch & filmkväll står på tur efter det. Helsike vilken bra dag jag har! :D
Jag i byggsalen när vi kollade på Niklas som jobbade.

Pjuh, dammigt!

Jag hoppas jag inte är ensam om att plocka på mig allt och Spara allt jag får från allt och alla? Har rensat skrivbordet, alla små nessesärer, lådorna, sängbordet, och ja... Jag hittade en hel del! Allt från tusentals toffsar, trasiga pennor, jättegammalt smink, kvitton. Haha. Kanske bör städa rummet - Eh ja!
-Nu kommer äventyret att städa ur fickorna på vinterjackan. Där lär jag nog också ha en hel del kvitton, pappersbitar osvosv. Säkert någon läxa också hehe.

21 Mars 2012.

Strålande väder & glad tjej. Dock använder jag fortfarande min vinterjacka men syster har köpt kaffe! Fick göra kroppsmålning imorsse på lektionen, och jag målade min vän Tony i ansiktet som ni ser nedan. Haha. Hade sedan matte, lunch, och engelska. Skulle fikat med min fina vän Mikaela och hennes barn nu efter skolan, men fick bli ändrade planer och jag sitter nu med huvudvärk och pluggar körkortsteori för fullt. Inga batterier på luren heller så ska gå mot hunddagiset och hämta hunden för att sedan ta en powernap med kaffe (?) innan jag hälsar på gården ikväll och laddar kameran inför imorgon till plugget. Hej!


Målningen jag gjorde imorsse. Haha, ni ser väl själva vem han ska likna?

Planeringsberoende.

  • Promenad
  • Oboy
  • Sova
  • Promenad
  • Lunch
  • Städa rummet
  • Långpromenad
  • Tvsittande
  • Duscha
  • Plugga
  • Middag
  • Promenad

Happiness

Veckans planer.

Tisdag: Skola, Träna, Plugga, Städa rummet
Onsdag: Skola, Inga planer
Torsdag: Skola, Träna, Filmkväll
Fredag: Skola, Födelsedagsfirande?
Lördag: Långpromenad, Parta
Söndag: Bjuden på vofflor. Svullosöndag.

Godnatt innan åtta.

Ångrade mig. Tänker inte gå ut idag. Iallafall inte på en långis. Helt slut. Sliten. Död. Utbränd. Trött. Huvudvärk. 3 timmars sömn och jag vill bara ligga i sängen resten av veckan. Tar en powernap, eller, kanske somnar helt och hållet, och hoppas nästan att både jag och min hund sover i ett helt dygn. Godnatt.

Inside, I'm really fucked up.

  • Ingen energi alls. Vill ha massa pengar på sparkontot, ett jobb, en tatuering, ett körkort, en bil, och en mysig lägenhet.
  • Träningen har kommit igång, slutat röka och köper inte alls lika mycket skitgrejer såfort jag går förbi pressbyrån. Istället är jag 18 och följer med mina fina vänner ut och dricker cider, öl, vin, äter ute, osvosv.
  • Har iallafall sökt sommarjobb i både Haninge kommun, i Stockholm och på donken. Även alla McDonalds i hela stockholm för helgjobb vilket veeerkligen behövs.
  • Tatueringsplanen som jag tänkt är iallafall en text, vad vet jag inte, men text. Två veckor sen fick jag frågan om när jag ska tatuera mig, vilket alla mina vänner nu gör, och jag sa direkt att jag inte tänker göra det. Men ångrat mig igen. Något litet borde väl inte vara någon fara.. he-he.
  • Bilen får vänta... Och lägenheten också... Nu tänker jag gå ut på en långpromenad baraföratt. -Så jäkla sugen på att köra bil..

19 Mars. Marcus födelsedag

Åh vad jag är sugen på massa snygga klackar! Vill bara köpa alla jag ser och htitar.
Ska ta och göra mig ett till teoritest bara för att hålla igång mitt lilla flyt innan provet. &efter det ta och laga middag, och ikväll skulle jag tro på lite fotografering om det inte blåser så förjäkligt och en långpromenad. Längtar som sjutton tills i helgen. Dock inga direkta planer, eftersom det mesta ska vara så jäkla dyrt, men roligt lär jag ha! -Time for plugg!

&såvardetöver

Tackar och säger godnatt här&nu. Imorgon börjar den långa sega veckan igen och jag längtar redan till nästa helg. Godnatt.

I want summer...

SegSöndag.

Godmorgon! Blev inte så mycket hyffs igår. Jag satt endast hemma och tog det lugnt med massa glass och bara njöt av att få vila. Samma sak händer även idag. Ska ta och göra allt detdär nödvädiga men inte nödvändiga, och börjat morgonen med en varm långpromenad. Men det är ju söndag! Så..

Justice - D.A.N.C.E

Hårfärg.

Sitter med färg i håret. Aaaaaah vad det kliar! Mer än vanligt. Iallafall så lär nog kvällen spenderas med vänner. En eller fler, det återstår och ser. Men nu ska jag kladda i resten av hårfärgen och sedan dricka kaffe!

Weird morning..

Sådandär lat helg innan festerna kommer igen.

Godmorgon! Klockan är redan tolv och alla jag känner ska göra sånnahär onödiga saker idag bara för att fördröja den fattiga helgen. &jag med! Ska snart hoppa in i duschen, plugga lite teori, och sen köpa hårfärg. Kvällen får vi se vad den har att bjuda på, men nu ska jag dricka oboy!

Little boy...

Usch vilken tråkig dag. Har faktiskt inte träffat en enda människa idag förutom familjen. Haha, forever alone.
Imorgon bör något hända. Även om det blir dåligt väder. Och trots att jag är pank. Och lever på bussremsa..

Helg!!!

Middag snart och sen träffa Sebbe för att lämna över BMW bilderna & efter det träffa Emelie.
Det står mellan att hitta på bus eller kolla på film hela kvällen.
Hare bra!

"Be yourself. Because everyone else is already taken."

16 Mars.

Seeeeg som bara den. Varit ute på en långis med Gaston och nu ligger han och sover på mina ben eftersom han är en riktig mamma-gris idag. Låter mig inte vara ifred en enda sekund, men go är han! Iallafall så kokar mitt ägg just nu och ska strax fixa mig en macka och kaffe till lunch. Är så sjukt sugen på glass och en trevlig, mysig, rolig kväll, och kanske får leka med min vän Emelie, så, vi ser vad vi hittar på. Hörs later.

Vårkänslor.

Vad flitig jag är! Åkte upp mot vh efter middagen för att sola och hann precis till 7 bussen, så jag slapp använda min bussremsa som säkert kommer gå åt i helgen. Väl hemma satte jag på mig reflexen och tog med mig hunden ut på långrunda! Ännu längre än vanligt, men samma tid. Hehe.
Imorgon har jag inga planer alls, och inte heller under lördagen och söndagen.. Så, vi får se vad som dyker upp! Nu ska jag sova.

Torsdagsgrej.

  • Kaffe&choklad
  • Sola
  • Långpromenad
  • Duscha
  • Film: Sex and the city
  • Sova

True.

Stressad, snabb, trött.

Shit vilken dag. Jag är helt slut. Och jag som hade tänkt göra en massa ikväll. Nope! Ska bara sitta hemma, hemma, och hemma. Har precis käkat middag och ska nu vräka i mig massa choklad, om vi inte har saker till att baka(?). Får bli äventyr imorgon istället. trorjag..

Jättesliten och jättetrött.
Gissa hur skönt det var att bara slänga upp håret i en knut och sätta på sig myströjan, haha!

14 Mars.

Engelska lektion nu, hur trist som helst när vi sitter och kollar igenom gamla nationella prov. Slutar iallafall om ca 35 minuter och funderar på att ta en sväng i centrum innan jag köper mig mitt kaffe och åker och övningskör. Blir nog hemmakväll ikväll och ska nog bara ta det så lugnt som det går. Eller ja, det får vi se. Nu ska jag skaffa mig ett liv.

13 Mars.

3 godkända teoritester på raken nu! Börjar bli dags för allvaret, så nu är det endast körningen som behövs piffas upp lite och sen är det dags att betala. Ska köra imorgon roligt nog, och idag blir det att ta livmoderhalsspruta och sedan en kaffe på gården innan sängdags. Men nu börjar svenskan! Hörs.

Ny dag imorgon också..

Fullt upp imorgon. Skola från 9-14.45, Läkaren 15.30, och sedan hämta Gaston i handen så är hemma vid 5-halv 6. Ska då få i mig middag och efter det orka mig ut på långpromenad och en lång dusch. Hur ska jag orka det? Efter att ha suttit stilla sen 11 idag och inte rört en fena, samt sovit från 1-3.
Godnatt..

Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.

Time to laga mat! Puss.

Vill ha.

12 Mars 2012. Idag skulle du kommit..

Lever.. Inte alls. Mår jätteilla och solen lyser. Fick springa till bussen med vinterjacka, och sen gå på en lektion och åka hem. Sökt sommarjobb och bläddrar ner och upp på facebook. Ska väl få i mig något innan jag nog slumrar till eller pluggar teori. Fasiken vad seg jag känner mig..

Sommarlängtan!

Vecka 11.

Måndag: Skola, Tvkväll
Tisdag: Skola, Spruta, Träna, Plugga
Onsdag: Skola, Övningsköra
Torsdag: Skola, Träna, Plugga
Fredag: Skola, ?

Söndagsmys.

"Sofias änglar"
"Kontoret"
Promenad
"Taken"
Och massa choklad.

Loreen

Dag 11: Bakrund på mobilen.

Min fina älskling.

11 Mars.

Hej! Nu är det verkligen vår. Fasiken vad härligt! Dock sov jag bort halva dagen idag och gick upp vid ett. Lagom kul, men har iallafall hunnit med att piggna till och tagit en promenad med Viktor och Gaston.

Hade en bra kväll igår med Jennifer då vi kollade på melodilfestivalen och gick sedan ut på Amnesia, där vi mötte upp Oscar, Max, Nick och sedan Joel. Kvällen slutade med en lång nattbussresa och kom hem vid 5tiden.
-Nu ska jag bara ta det lugnt framför tven och ikväll får vi se vad som händer, puss.

10onde Mars.

  • Frukost
  • Övningsköra
  • Långpromenad
  • Duscha
  • Lunch
  • Rensa datorn
  • Promenad
  • Fixa mig
  • Melodilfestivalen
  • Krogen
Lär bli en bra dag.

Dag 10: En bild från din förra sommar.

Var på en del partyn. Hos främlingar, hos gamlingar, hos nära&kära, och hos folk jag inte gillade.
Bilden är från när en väns mormor fyllde 80.

Fredag

  • Hämta hunden
  • Dricka kaffe
  • Rensa bland alla mina tusentals bilder på datorn
  • Äta middag
  • Gå till gården

Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.

Höst 09 - Vår 12

9 Mars 2012.

FREDAG! Äntligen. Har haft håltimme i en timme och en timme till blir det. Har hur jäkla tråkigt som helst och sitter och försöker fixa om mitt tidningsomslag, eftersom de svarta blev svartsvart på vissa ställen och svartbrun / svartgrön på vissa haha.. Aja, blir en biltidning iallafall, haha. Känner mig bara mer och mer som en kille. Men fick plus i kanten för att jag tagit alla bilder själv iallafall. ;)
Ikväll får vi se vad som händer. Vill fotaaaa. Så hoppas på det. Ska pilla vidare nu.

Långpromenad.

Sådärja! Nu är både jag och Gaston trötta i benen efter långpromenaden med Jennifer. Har precis tagit en snabb dusch och ligger nu i sängen.
Fredag imorgon, underbart! Och jag slutar redan vid tvåtiden, men funderar på att ta en runda i centrum till tre för att sedan hämta en nyrastad hund och röra sig hemåt. Men, det får vi se.
Nu ska jag försöka sova! Godnatt.

Dag 8: En bild på en tid du saknar.

Sommar 2010. Tungelstakvällarna och massa mys.

8 Mars.

Helt slut efter en skoldag efter att ha varit ledig två dagar. Var även nära på att förlora allting på min dator idag när vi skulle uppdatera massor med grejor. Shit vad rädd jag var. Alla bilder... Och vi hade precis pratat om att jag och datorer inte går ihop. Haha. Har även världens träningsvärk från alla promenader igår och ska snart ut igen med Jennifer. Får se fall jag åker iväg och somnar i solariet senare! :)
- Men nu, powernap!

Vecka tio.

Måndag: Skola, Plugga teori
Tisdag: Plugga teori, Långpromenad, Övningsköra
Onsdag: Långpromenad, Plugga teori, Övningsköra, Gården
Torsdag: Skola, Handen c, Långpromenad
Fredag: Skola, Sola, Myskväll
Lördag: Övningsköra?, Långpromenad, Lunch, Vila, Melodilfestivalen, Födelsedagsfirande
Söndag: Långpromenad, Slappa.

7 Mars. Det går bra nu.

Klarade det sista godkända igår bland teoritesterna. Nu är jag redo! Nästan. För det stora teoriprovet. Men väntar nog en stund till på det. Efter åkte jag och Emelies mamma iväg till skogås och hämtade Emelie från skolan. Gick väl bra att hitta dit, dock mindre bra att hitta hem, så blir nog ett problem de dagar hon tvingar mig att köra henne som jag även lovat. ;) Efter så åt jag även hos dem, tacos fast kyckling istället för köttfärs. Mumma.
Ledig idag pågrund av att vi har idrottsdag och mer än hälften i världen älskar skidor förutom jag. Men eftersom jag slutade röka igår, och försöker mig på förändringar ännengång så har jag faktiskt varit ute på en långrunda med Gaston, duschat och ska snart få i mig lunch för att efter det gå en till liten promenad med G och sedan övningsköra.

Nice.

Dag 7: Din facebook profilbild med flest likes.

5 Mars. Måndag.

Tillbaka till plugget. Kom en timma försent och är ledig på onsdag. Dags att alltid ha något att göra, och ta itu med körkortet. Och även träningen. Sysselsättning behövs, så, varför inte det tråkiga men braiga? Ska strax ut på promenad och sedan kolla på tv. Haha, vad tråkig jag låter. Hej.

4 Mars.

Har städat garderoben, hängt upp alla klänningar, tvättat, duschat, tagit en långpromenad, druckit kaffe, ätit lunch, och pluggat teori. Ska nu ut på promenad igen och sedan hem till Matte för ännumer kaffe. Hemmakväll och nya lakan i sängen skadar inte, imorgon börjar plugget igen. Hörs.

Tungelsta

3 Mars.

Sådärja! Övningskört i en timma, tagit en promenad med min söta hund till konsum och köpte kaffe, och ätit knäckemacka. Ska nu vila fram tills middagstiden då jag troligtvis kommer äta på Vaskos med lite sällskap och sedan ta en långpromenad med Gaston för att vila lite hemma, och sedan komma på besök hos en vän som fyllde år igår och bara hälsa för att fördriva tiden. Lär nog bli en bra kväll om den blir som planerad! :)

Oboy, photoshop & sol.

Ska hoppa in i duschen nu och sedan övningsköra. Inga planer alls idag, men något borde väl hända.

2 Mars. Kaffedags

Blev en mysig kväll igår! Satt och kollade på "Dumpa honom" och åt en hel del godis, men var nyttig med vatten.
Morgonen har jag hunnit med en dusch, promenad, och en macka. Snart kommer Bella, och hennes taxi, och hämtar upp mig för att vi sedan ska åka till handen och dricka kaffe.
Inga planer för kvällen än, men vädret är underbart så det suktas lite med "uteservering, hel del skratt, snack och lite öl med solbrillor". Aja, lär nog vara ute ikväll! Och bjuda på solbilder här.

Grå & mys torsdag.

  • Övningskört
  • Långpromenad
  • Fikat
Funderar på att sola frammåt kvällen och köpa mig massa gott för att sedan kolla på "Dumpa honom". Blir äventyr i helgen.

1sta Mars.

Åker iväg och kör lite bil. Samma sak idag igen som förra, och förrförra. Jag får aldrig grepp på alla konstiga frågor han ställer mig. "Varför parkerar du här? Du får göra det. Men varför på denna sida? Vad är detta för väg? Har du sett skyltarna?". Okej, sist var han nog lite för mycket på mig. Men hoppas han är gladare idag och att det går såå mycket bättre.
Jag vill ha mitt kort. Även om jag inte kommer ha råd att köra något.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0