sola ?

oj. godmorgon. jag somnade en stund nyss ..
men idag vaknade jag först halv sju av att mitt öga sved och när jag klev upp så var det rött och litet. så jag orkade inte åka ut till skogen som vi skulle göra idag. så jag gick upp, satte mig vid teven o kollade på "vakna med the voice" och åt lite av min matsäck, vilket var en god sallad.
men somsagt så sov jag lite nyss. gud va skönt, hihi. men jag ska nog snart ut o hoppa hopprep lite grann. måste ju somsagt träna! eftersom jag bara svullar varje dag & tränar inte ett piss :/ . aja, får se om jag orkar idag..
jag ska också till handen c när dom som åkte till skogen kommer hem, vilket är jennifer,mikaela,hannah mfl. trevligt trevligt.
men jao , jag har inte så mkt mer o skriva just nu . kanske skriver mer ikväll eller imorgon om jag hinner!

för imorgondagen kommer se ut såhär typ;
06.30 : vaknar, stiger upp, plattar håret, sminkar mig, klär på mig & sånt.
07.45 : träffar evelyn, jennifer&mikaela o går till skolan.
14.45 : skolan slutar & jag åker till gröna lund med pappa.
sen vet jag inte vad jag ska göra.. antingen åka hem (tror jag?) och byta om till lite andra kläder&fixa mig lite.
sen ska jag nog träffa mikaela,evelyn&jennifer och gå till majbrasan i lillgården (?) och sen gå hem till evelyn och sova över där.
eller
så träffar jag mikaela&jennifer och åker till mega kl 19.30 och kommer hem runt 00.00 (?)
jag vet faktiskt inte hur dagen blir imorgon. men vi får väll se :) hihi .

men ska gå o träna lite nu ., pusshej image81(osminkad!)

fotbollsmatch .

idag har jag varit med jennifer, mikaela, hannah, evelyn. och aziza en stund. vi satt o kollade på fotbollsmatcher vid grusplanen. först körde F94 tungelsta mot några. sen P93 tungelsta mot några. sen gick vi hem o jennifer&evelyn hämtade pengar. sen sprang jag&jennifer till grusplan medans evelyn&mickan gick. och sen såg vi att min&mickans kompis Sam körde fotboll o mötte P94tungelsta. så vi hälsade lite på han mitt i matchen,haha. men sen gick vi till sassagrillen o köppte lite gosaker(a) och sedan tillbaka till matchen :)
efter alla matcher var slut så fick vi lite tråkigt & alla blev på dåligt humör så vi gick hem. vilket då var mickan väldig dum mot min "pojkvän" haha som var typ en larv(a) hon bah gjorde så att han blev rädd o blev till en boll stackarn :(
menja, imorgon är det skola igen& blä jag orkar verkligen inte :/ ..

vill ha . nu .

idag har jag haft storstädning i rummet & jag är väldig stolt över mig själv nu :D
på skrivbordet hade jag förut : kläder, teckningar, penslar, målarfärg, kartonger, damm, gamla kalendrar.
nu har jag på skrivbordet : block, pennor, en teckning
på fönsterbrädan hade jag förut : böcker, reflexer, blommor, papper, damm
nu har jag på fönsterbrädan : blommor
men för en stund sen var jag ute med jennifer & vi typ skämde ut oss lite kanske (a) hahaha , tänk om någon såg oss jennifer xD men vi hade iallafall roligt med våra planer med tält mitt i fotbollsplan haha. & somvanligt klagade vi på några grejjer .. (kanske lägger in fula bilder på oss imorgon)

men imorgon ska jag först träffa jennifer tio i tolv o vi ska gå till grusplan o kolla på vårat förra fotbollslag. jag har gått i det , men slutade för ett år sen typ, och hon slutade för nån månad sen . sen ska vi nog bara chilla o äta onyttigt (a) hihi.
men orkar inte skriva mer idag. ska nu bara prata lite med viiiktor älskling <3 :) pusspuss

lördag & sjuk

igår (fredags) var jag äntligen med på idrotten. fast vi skulle springa i lillgårn och jag orkade inte, så jag,viktor,simon&evelyn gick istället ett varv.
men idag vaknade jag upp av att syster öppnade åt tisse som la sig i min säng och började kela med mig.. sen gick jag upp vid halv 11 och satte mig vid teven & kollade på fab 5 (tråkigt jagvet, men det fanns inget annat o se på).
idag har jag inget planerat, förutom kanske träffa jennifer ikväll . men annars ska jag nog bara ta det lugnt eftersom jag har världens hosta & förkylning :(

vecka 17,18 & 19 ;
Lördag 26/4 : träna,duscha. träffa jennifer
Söndag 27/4 : träna,duscha.
Måndag 28/4 : skola
Tisdag 29/4 : skogen med nv-klassen (tråkigt!) träna,duscha.
Onsdag 30/4 : skola, valborg, dansträning?:s
Torsdag 1/5  : ledig
Fredag 2/5 : ledig
Lördag 3/5 : ?
Söndag 4/5 : ?
Lördag 10/5 : dansuppvisning 14.00 &18.00
Söndag 11/5 : dansuppvisning 14.00 & 18.00

träning pågång

idag gjorde jag klart mina finfina knallblåa mjukisbyxor på slöjden. jag har just nu på mig dom och dem är otroligt sköna faktiskt! men jag har inge mer o skriva om dagen, bara att jag älskar alla raster, när man sitter utanför skolan i solen ;) hihi.

jag tränade nyss ;
100 sittaps
20 armhävningar

90sek när man står i 90grader med benen och armarna fram
3min med armarna rakt ut och gjorde några grejjer.
10 benlyft
gick ner i spagat & gjorde lite "vig-heter" (a)
jag är ganska stolt över mig själv haha. fast nu ska jag bara börja springa också.. eftersom jag har sämst kondition. jag har verkligen det!
men så som jag tränade idag ska jag träna varje tisdag,torsdag,lördag&söndag. + springa på tisdagar . haha åh, jag kommer skämmas om någon ser mig springa där as långsam :$
men nu har jag duschat, tagit kräm i ansiktet och tagit en liten allergi-tablett mot prickarna jag har i ansiktet som kliar somfan :( det är inte vattkoppor.

pössar&massa kramar från

stackars mig

idag blev jag sådär yr igen .. så jag pallade verkligen inte va med på idrotten - lat jagvet. istället fick jag gå konsumrundan aldeles ensam :( fyfan vad tråkigt det var! men tur var så gick jag bara i tjockiströja och strumpbyxor och frös inte så mkt :) ganska trevligt faktiskt. sen satt jag o kollade på när alla dom andra körde fotboll o smsade lite med jennifer och fick panik hur dom som var brevid mig uppförde sig! efter idrotten så hade vi so&sv. först läste vår "vikarie" ur en bok, sen fick vi svara på frågor typ. och jag satt där på stolen o var jätteyr. sen fick vi rast o då satt jag där utanför klassrummet med alla runt om mig o alla höll på o petade på mig. men jag kan faktiskt erkänna att det var skönt när alla höll på o klia mig på ryggen & höll på med håret. thihi (a) när rasten sen var slut så skulle vi läsa texter . och jag orkade inte läsa min långa text. så jag frågade micke " kan du läsa min text? " & han sa "visst" direkt. :D gissa om jag blev glad . thihi :D
efter skolan sen så blev tirran inlåst på toan. hahahha. åh gud, hhahahhahahah!
men sen hoppade jag på 48 bussen med kristin&vår granne emil .. -hahahaha.

men ikväll ska jag skippa dansen eftersom jag bara inte orkar . har lite ont i magen oså , nej ..
imorgon ska jag till skolsyster. för detdär som jag skrev i förra inlägget om "prickarna" i ansiktet .. och nu har jag börjat fått de på kroppen :s inte kul nej .

& ajusste! hahahahhaha. jag&mickan "lånade" en cykel idag. hahahah åh gud min mage vad ont jag fick för att jag garvade så mkt. och min rumpa när jag satt på den där jävla cykeln och mickan trampade. hahah, det var det bästa med den här dagen ! xD åh vad jag skrattade !

något fel

jo, fel är det allt.

alltså .. jag vet inte vad det är för något. jag har trott det varit finnar som jag har fått nu i ansiktet. men det är så att det kliar somfan! jag kliar sönder dem och får ärr :S vadfan är det för något ? jävligt jobbigt iallafall.
den andra som det är något fel med är min syster. hahah. hon&jag var inne i mitt rum idag. hon tog mitt idomin och tog verkligen överdrivet mycket på läpparna. och sen mörkblå&svart ögonskugga runt ögonen och sen rouge och svarta "fjortis"sträck på kinderna . hahaha alltså åh. hon har lite problem? JO.
sen är det ju också något fel på småkillarna som stör mig&jennifer när vi försöker snacka på kvällarna/dagarna.

sommar & picknick ... med småbarn (!!!)

oj, hejhej . inte skrivit på ett tag?
men idag var skolan somvanligt igen då. inget speciellt hände. först hade vi so lektion, sen engelska och jag fick tillbaka mitt engelskaprov (sämst! :( tycker jag) men jag ska göra om första sidan med glosor, bläusch! men iallafall, sen hade vi lunch o på lunchrasten var det hela klassen (förutom några då) tillsammans. thihi, det var ett tag sen (?) men vi satt o skrattade litegrann med henke. haha åh gud vilken humor. sen kom vår lärare o roppade in oss, eftersom vi hade kommit försent & då fick vi svara på 46 frågor om något ungdomsgrej.. ganska långtråkigt kan jag säga. på matten därefter så satt jag&viktor o gjorde lite souduko. fast vi bytte efter en stund och gjorde ut varandras ist thihi. jag pallade verkligen inte jobba matte för jag var så yr igen. men satt kvar för det var ändå vår sista lektion..
sen efter skolan så stog jag kvar med mickan,moa&fillan en stund. sen när dom gick så stog jag kvar med pierre o jerry. o när dom åkte hem stog jag med alexandra och sen när hon gick så kom min syrra med bussen&jag gick hem med henne. haha , att jag inte gick hem en halvtimme innan (?..)

när jag kom hem så träffade jag jennifer, för nu har hon fått tandställning! stackars henne, hon kommer fan bli pinnsmal eftersom hon inte får dricka mjölk o sånt . men vi hade picknick, jag med choklad,banan&mandarin och hon med en macka utan någonting på.
vi satt där i gräset, på vår speciella plats där det väcker många minnen från sommaren07. då kom tre småkillar som först skriker o springer , och sedan står ena killen o kissar , och sen roppar dom till oss om vi vill smacka deras picknick. alltså åh! jag&jennifer kommer få leva med dom resten av sommaren vafan :( ! åh, både hon o jag kommer rymma från vår favvoplats varje dag nu ..

men nu ska jag gå o läsa igenom en text som jag ska kunna läsa upp imorgon i klassen. jag fick den texten med jättesvåra ord :s men vi får se om jag skämmer ut mig själv eller klarar mig bra (a) hihi , puss&kram //

visst du att jag ...

(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
( ) tror på det övernaturliga
( ) har hatat mina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr (bara testat) 
(/) sjunger i duschen (då jag är ensam hemma)
( ) har sett någon döende
(x) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på asset
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat.
(/) gillar inte då folk frågar mig saker (beror på vad)
(x) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
( ) hånglat på tunnelbanan/stationen
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
( ) brutit kontakten med någon för en kyss
(x) tagit min kompis flickvän/pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
(x) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) hållt i en orm (klappat)
( ) varit så full att jag inte kunnat gå
(x) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet
(x) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskat mig ett liv med en speciell person
( ) har sprungit en kilometer utan uppehåll (haha jag ver faktiskt inte)
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har en sett en film mer än tjugo gånger
(x) kysser med öppna ögon (jo ibland)
(x) gillar att städa (med musik!)
( ) har varit lunarnörd
(x) kan tre eller fler språk
( ) har bra självförtroende (inte alls..)
( ) tror på gud
(x) är en negativ jävel (jo för de mesta)
(x) drömt att jag varit död
( ) trivs med min kropp
( ) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
( ) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
( ) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(x) gillar muskler
(/) hatar mjölk
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon

fjorton dagar

jag sov hos viktor från natten igår till dagen idag. igårkväll när jag gick till han så möttes vi först vid konsum o sen när vi var i lillgårn så träffade vi först henke,jocke,emma&viktoria. haha, jag&henke dansade lite tryckare, eller han dansade lättaresagt med mig. haha, fan vad jag garva(a) sen när vi hade gått typ 2meter så träffade vi sebbe som gick i min klass förut&hans kompisar. men sen gick vi hem till viktor o myste . & typ sov några timmar ?
jag gick hem vid fyra idag och då mötte jag hannah vid macken för hon hade precis varit med jennifer. jag hälsade på henne och hon sa att jennifer gick lite längre fram. så jag ringde henne o bad henne kolla bak. sen tog vi promenaden hem & stog o pratade lite somvanligt innan vi skulle säga hejdå.
nyss sov jag en stund, typ en kvart eller ngt. sen väcktes jag ett sms från alleh & hon frågade vad jag gjorde.
&ajusste, jag kan nu säga att jag har pengar igen på mobilen. men tror inte jag ska va så osmart o göra av med alla på engång. jag har nu gjort av med 6kr på några timmar.. men ni kan iallafall smsa mig&jag svarar ;D

Dagens villha ;
ny beckfilm
kamera / mobil
massa godis!
långa sommartröjor
sommarlov
mitt gamla&långa hår :(

jag har inte ont längre ! (iallafall inte på samma ställe som förut)

oj. inte skrivit på ett tag? skriver mest nu bara på bilddagboken; http://bilddagboken.karii-n.se/ eller ngt?

men i onsdags på danträningen på kvällen hann vi klart dansen & nu är det bara att lära sig allting utantill :) sen den 10/4&11/4 ska vi ha dansuppvisningar. kl två&sex på båda dagarna . komma? (a) :D
i torsdags hade jag först utvecklingssamtal på morgonen med mamma&filip. och anki (min engelska lärare en stund). det gick väll bra, mamma skötte snacket kan man säga(a) hihi. sen efter skolan åkte jag,jennifer&mikaela till handen c. men jag&jennifer fick så jävla ont i magen på donken så vi åkte hem efter typ en timme/halvtimme.
idag , fredag , har skolan varit somvanlig. började med solektion utan lärare & jag satt där som en plugghäst. sen på NVlektionen jobbade vi med våra broar & felicia blev inte arg på mig :D haha. sen var de lunch & jag åt en potatisbulle (usch!, att dom inte lagar något gott någongång?). men sen på idrotten var inte jag,mikaela&viktor med. så vi gick "promenad" hihi . den promenaden så gick vi först till skolsyster , som inte var där, sen till fotbollsplan typ en stund, och sen till omklädningsrummet & fan vad rädda vi blev när en lärare öppnade dörren ! hahahah, fast läraren såg inte oss hihi. smidiga där jo. på matten sen så jobbade jag typ 5tal, visst är jag duktig? (a) men sen körde jag,hannah&moa souduko. & jag fick hjärnsläpp när viktor sa "jag vet vart det ska vara en fyra.." och sen visste han 6tal till .. haha, fast jag gjorde ut hela tillslut.

ikväll kanske jag ska träffa viktorpiktor (a) med min lilla trasiga fot. jag har gjort illa den på dansträningen & har ingen aning om vad som har hänt. bläblä. när jag har blivit frisk(?) i ljumskorna så ska jag få en fotskada :/
liten&klen är jag allt.

kom, vi visar dom att det är vi, men det visste alla redan

idag på morgonen hade vi vår långa NVlektion, fast den kändes väldig kort eftersom vi fick bygga broar. men har inge mer o skriva om dagen, bara att mina idrottslärare inte trodde på mig för att jag inte va med . även fast jag sa att dom kunde ringa min mamma o fråga om de var sant. jag,evelyn&viktor satt istället och pratade en stund, och sen kom robin & en annan kille till oss. men jaja,
snart ska jag på danstränig. jag är riktig sugen på o dansa + att förra veckan sa min danstränare att vi skulle få lära oss nästan hela dansen :) så ,vi får se hur det går (; och idag ska pappi köpa biljetter till dansuppvisningen som blir nog den 10-11/4 :)

imorgon ska jag först ha utvecklingssamtal på morgonen kl åtta med mamma och filip(min mentor). blä vad jag olängtar! ja ska "leda" utvecklingssamtalet själv och säga välkommen och allt sånt :s haha jag kommer fan sitta o garva hela tiden. fy va jobbigt (a)
imorgon ska vi också ha engelskaprov vilket jag hoppas att det är enkelt, för jag har inte pluggat så mkt .. :/ men det kommer gå sämre än svenskaprovet som vi hade idag iallafall. det vet jag bara.

PP . hahahahahaha

precis varit ute med jennifer i en timme. hon skicka sms och jag ringde upp henne och sedan träffades vi.
precis när jag kom ut stog fyra småkillar där och pratade, jag bara "ohno!" fast kollade inte mer på dom och gick snabbt o mötte jennifer. nivet, vi gillar inte småkillar.. jag&jennifer satt på gungorna och plugga lite. eller nej, vad jag ljuger nu(a), vi pratade mest om gamla tider,sommaren07,och några fester :) och sen kom evelyn och viktoria för evelyn hade ramlat i ån . hahaha smidigt då ? nej
jag&jennifer garvade verkligen åt "larv till puppa, puppa till fjäril" . hahahha, prova och säg det snabbt, jag lovar. dom flesta kommer att skratta ;)(a)
men nu ska jag prata lite mer med viktor på msn och sen gå o chilla lite/sova. pösspöss // image76

osmidig

andra inlägget idag.
gud vad jag känner mig osmidig! jag skulle sy in ett par gamla jeans för dom var verkligen jättestora. först funka inte symaskinen och jag slösade mina pengar på mobilen till att fråga kristin hur jag ska göra. tillslut funkade det, men bara en stund. så jag blev alldeles strässad (?) när jag äntligen var klar hade jag glömt o vända jeansen ut&in, så nu är dom helt kaos. fan! jag va så jävla sur över det. men lugnade ner mig med att smsa med pojkvännen litegrann <3.
men nu har jag så sjukt tråkigt att det inte e klokt. jag har fan inge liv idag. jag orkar inte plugga på engelskan som är till imorgon. så, jag pluggar istället imorgon till engelska provet som är på torsdag(a) smidigt där. jo jagvet.
men nu ska jag nog ta en till glass och bara svulla och kolla på prison break klockan tio ikväll om jag orkar.

ni får skicka sms om ni vill nåt, men svarar inte på tråkiga/oviktiga för nu har jag bara två kr kvar & dom sparar jag nog till viktiga (eller inte(a) ) hihi. men ring på mobilen istället om ni vill fråga ngt :D pussssar //karin

hejdå

nyss kom jag hem från skolan. jag och mikaela gick hem tidigare idag för hon hade ont i halsen o förkyld&sånt. och jag hade sån jävla mensvärk :/ och nu sitter jag är o kollar på en beckfilm samtidigt och är jätte yr. stackars mig (a)

nu ska jag gå o läsa en ny frida tidning som kom idag.
horoskopet, gäller perioden 17/4-30/4
VATTUMANNEN
född mellan: 21/1-19/2
Allmänt:
Allt verkar gå utmärkt i skolan/på jobbet. Räkna med beröm, även från svårflirtade lärare/chefer.Du känner dig mer utåtriktad och tycker att de flesta av dina polare är helt okej att umgås med, även de som irriterat dig tidigare. En familjemedlem kommer med förslag som du tycker verkar knäppt. Men dissa inte idén innan du tänkt efter.
Kärlek: Du som är upptagen måste inse att en relation måste få näring för att överleva. Om du och din partner anstränger er lite extra, så kommer er kärlek att växa. Du som är singel bör också hjälpa ödet på traven ch ta egna initiativ om något spännande ska hända
Turdag: 27/4

föredrar att sova med sällskap.

jag kom för en stund hem från evelyn. kvällen har varit riktig mysig. först när jag kom till henne så kollade vi på en film (kommer inte ihåg vad den heter nu) och jag vet inte heller om jag tycker den var bra eller inte. för jag&viktor såg inte så mkt(a) men sen gick vi in i dedär iskalla rummet som vi skulle sova i. men de blev ganska varmt med kläder&täcke.

natten såg ut såhär;
simon som pratade om vad han såg, blandannat ngn fjäril på msn och skit. hahah.
vi hade en kudde mellan oss som vi sa var en vägg för viktor&simon ville inte prata med varandra.
jag dampade lite på simon för han puttade på mig och på kuddarna som jag låg på så tillslut låg jag as obekämt!
simon o viktor gick på toa hela tiden (?)
evelyn var den som jäspa bara en gång medans vi andra typ hela tiden.
vi sov ganska länge ( eller? :o )
vi gick igenom det vi hade sagt fel. jag hade sagt "money man" o viktor "glasen" när de skulle vara glaset , och simon o evelyn sa också ngt, men kommer inte ihåg de (a)

på morgonen idag så var vi ensamna en stund o då kollade vi på SWAT filmen. och sen på reprisen från fredagens talang 2008.

imorgon är det skola igen och nu ska jag gå o äta en banan och kanske plugga lite om jag orkar. är otroligt trött faktiskt! men pusspuss //viktorälskaren (a)<3

sovit 11timmar.

imorsse väcktes jag av ett sms från viktor där han ville att ja skulle logga in på msn. men eftersom jag precis hade vaknat så näe. var otroligt trött! ändå var klockan 11.57 :s
hm, men jag hinner inte skriva mer nu. ska snart äta o sen går jag hem till evelyn :)
pusspuss o ring mitt i natten om du vill ngt, haha. kommer särkert va vaken då (; <333

onsdag,torsdag,fredag,lördag&söndag.

i onsdagskväll var jag äntligen på dansträningen. fan va skönt det var! först stog jag brevid o såg ut som ett pucko som inte kunde ett skit, men damla(danstränaren) gick igenom allt och nu kan jag nästan allt :) vi fick också placeringar o jag står i mitten, så bäst jag lär mig nu ;)
i torsdags var skoldagen som vanligt. är snart klar med mina knallblåa mjukisbyxor på slöjden, haha.
idag i skolan fick vi först se på narnia på so lektionen . åh vad jag ogillar den filmen! hihi . sen skulle vi ha nv-prov och det gick piss! kunde fan inte ett skit typ :s men på matteprovet gick det mktmkt bättre o kunde allting (:  idrotten därimellan var jag inte med, för jag hade så ont i magen&höften. men pk (idrottsläraren) trodde typ inte på mig, och dom andra som jag var med. värsta sura gubben säger jag bara (a)
efter skolan nu har jag träffat mickan&evelyn. vi fixade ett litet rum som e typ "utanför" hennes hus. för där ska jag,evelyn,vikor och simon sova i imorgon :)<3
jag,mickan&evelyn var i de rummet i typ en timme och fan vad kallt det var! haha, alla vi frös, förutom evelyn då som hade duntäcke runt sig(a) tänk nu att jag ska sova där en hel natt - omg :o fast vi hade roligt ändå med alla mickans frågor till mig och evelyn ,hahaha! gud vad vi skratta med de där med sängen och när jag var så smidig med era mackor som blev brända (a) hihi.

jag kanske skriver mer på söndag om jag orkar från att ha sovit typ två timmar (?).
pusshej

låt mig va.

alla frågar mig, ställer många frågor och är jättenyfikna.
men nu är det så att jag inte kommer berätta. inte för någon.
det spelar ingen roll hur mycket ni säger att jag kan lita på er,
jag litar inte helt på någon ! så sluta säg att jag ljuger, när
jag kanske inte gör det. sluta tjata och säg att jag kommer
bli annorlunda om jag inte berättar för någon. jag kommer
va mig själv hela tiden, kommer må som jag vill . inget
kommer någonsin bli som jag vill helt. jag gör dom sakerna
jag vill och inget annat. ni kanske bryr er så mycket,
att ni tjatar så mycket. men kom ihåg att jag berättar när
jag känner för det och aldrig någon annan gång.

jag lever mitt liv som jag vill , även om jag skulle vilja
berätta för någon och få det bättre än så som det är.
men jag kan tyvärr inte, förlåt .

skönt&prata ut.

förra inlägget som jag skrev igår vet jag att det var ganska tråkigt. fick bara lust&skriva de (a)

men idag var jag hos skolsyster. hon är ny&jag tycker hon var bra. först fick vi prata lite, vi pratade om mitt liv kan man säga. faktiskt skönt o få prata ut lite om saker jag inte sagt till så många. sen pratade vi om min syn, jag är ju nästan blind på ett öga. & sen kollade vi min rygg & min skuljos håller på ett läka typ sa hon. min vikt & längd kollade hon också. jag är 1,62cm lång & vägde 45kg. och efter det fick jag gå tillbaka till so-lektionen.
engelskalektionen därefter fick vi prata om rökning, snus&sånt med en tjej som hette valentine. vi fick också köra olika konstiga lekar typ. och sen vare lunch o sen gick jag,evelyn&mickan o pratade lite om allt ;)
på svenskan därefter gjorde vi inte så mkt den kvarten.
men på matten skickade vi lite brev, haha påminner om i 6an (a)

nu ska jag plugga, plugga och åter igen plugga. att vi får alla prov&läxor på samma gång :/
till onsdag 9/4 : so prov (ekonomi)
till torsdag 10/4 : engelska glosor
till fredag 11/4 : nv prov & matte prov
  (fast vi ska också kolla på film på so lektionen, så ngt kul blir d den dagen:) )
HELG :D
till onsdag 16/4 : svenska prov (fantasy)
till torsdag 17/4 : engelska prov

pusspuss

tråkig humor , jo jag vet.

har nyss kommit hem från en stund med sakina,fille&evelyn. & ringde jennifer direkt när jag kom hem o pratade med henne i 1 timme & 20 minuter :) alltid har hon&jag något o säga (a) efter det gick jag o duscha en låång dusch. och nu är jag inne på msn.

evelyn ; någon som har pengar? har tråkigt
jag ; jag har, men vill inte prata med dig, haha diss:)<3
evelyn ; taskig :( men ärligt :p prata ba lite haha:)
jag ; hahaha nej jag vill ju inte prata med dig(a)
evelyn ; dont worry, be happy ne he :( får prata me mickan dåe :(

mickan säger ; DUCKNESSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!! HAAAAAAAAHAHAHAHHAAAAAAHAHAHAHHAHAH
nä skoja bara (a)
förlåt karin <3
karin säger ; nej jag är sur på dig :(
mickan säger ; hahaha

- mickan . ( karin säger ; hahha jag e så busig av mig ! ) säger (21:13):

fuck you hora ! :-O:-O:-O:-O

&sen lite snack med simpa;

Karin/ duckness<3 hahaha säger (21:03):

öhm? :P

(F)JoliQuZ:- Helvete..... säger (21:03):

vahhue?:P

Karin/ mickan , känn dig dissad ! </3(A) säger (21:04):

va:P haha

(F)JoliQuZ:- Helvete..... säger (21:04):

va?:P

Karin/ mickan , känn dig dissad ! </3(A) säger (21:05):

va?

(F)JoliQuZ:- Helvete..... säger (21:05):

haha va ?:P

Karin/ mickan , känn dig dissad ! </3(A) säger (21:05):

va hahah xD


hahahhahahhahaha.
sitter nu o skrattar för mig själv & är typ övertrött (a)

myspys

hejsan alla.
igår satt jag hemma hela dagen framför tven. skittråkigt! kollade på en beckfilm & chillade. senare vid halv åtta ville mickan ut o träffa mig & vi skulle träffa viktor vid konsum halv nio. sen ringde vi sakina & gick hem till henne. där hoppade sakina&mickan studsmatta medans jag&viktor mest satt o kollade på. sen skulle jag hem & dom andra också. efter långt tjat på mamma, så fick viktor sova över hos mig. så han gick hem till mig & bäddade en madrass. & jag var såå duktig (not). men vi la oss båda i min säng istället & sov lite då&då , typ tre timmar lr ngt. sen idag har jag inte gjort så mkt, förutom varit med viktor dåra. och blev tvungen att äta en macka eftersom både mamma&viktor tvingade mig att äta något ("annars skulle jag gå av på mitten").

men ja, imorgon är det skola igen då (tråktråk!). förutom att jag kanske ska träffa evelyn efter skolan :) och sen på tisdag på so-lektionen ska jag till skolsyster & kolla vikt & sånt tråkigt. de roliga är bara att slippa en halvtimme från lektionen :)
sen på onsdag tror jag nog att jag skippar idrotten i skolan, så jag kan få gå på dansen på kvällen. eftersom jag särkert kommer få ont på idrotten :/

har inge mer o skriva nu. är väldigt trött så det blir nog en tidig kväll. pusspuss

aj aj aj !

nu har jag jättekorta naglar för er som vill veta. dom har ju varit jättelånga&fina, men nu är dom kortkorta. ska nog måla dom röda lite senare ikväll eller imorgon.
&ikväll blir det nog massa salva på ljumskorna,låren &högra armen igen :/ kan fan knappt gå längre :/

men nu skriver jag ännengång en lista med saker som jag bara villha;
blommit linne (kristin&jag delar på priset och på tröjan)
MOBIL . ååh jag måste verkligen köpa en ny snart!
jeans . har sett jättemånga fina på bikbok i stan
vaseline . typ beroende?
smink . ngn annan bra foundation&mascara (nån som har bra tips?:D )
solglasögon . lite innan sommaren kommer är alltid bra(a)
kamera . vill ha, men kommer aldrig ha pengar till det /:
bikini . sommarsommarsommar

hitta på något en varm vår-dag?

idag har det varit en väldigt bra dag. förutom med mina ljumskor,lår&armar. mina ljumskor knäcks när jag går&det är väldigt oskönt!
men idag fick jag äntligen träffa jennifer igen. för med vår otur så ska en av oss va sjuk då den andra är frisk&sen tvärtom. men idag mådde vi båda bra& jag träffar nog henne och evelyn imorgon. :)
igår var det min turdag, alltså vattumannen. & för första gången var det faktiskt det ; blev vän med jennifer igen(hade bråkat lite..) & sen lite andra grejjer(a)

om någon vill hitta på ngt i helgen, så ring lr skicka sms :)
& åååh vad jag vill sova över hos ngn eller gå på övernattingsfest. åhåhåh.
men nu skriver jag inte mer. ska lägga upp en bild på bilddagboken & sen äta ngt tror ja.
pusspuss // 

försent nu ..

nu när jag tänker efter
säger jag bara
fan, jag ångrar mig ;/

hoppsan

idag har de inte hänt ngt kul heller i skolan. allt som vanligt alltså.
på idrotten ska vi nu börja med fridrott & idag blev det löpning. vi fick jaga det andra laget, vilket var sipp(killarna)& sen fick dom jaga sapp (tjejerna). & senare fick vi tjejer köra lite för oss själva på halva plan&killarna på andra halvan. då fick vi köra stafett , vilket var jobbigt men kul :) det ända tråkiga var att jag fick aasont i ljumskerna igen :/ så, vet inte om jag går på dansen ikväll :( jag som har längtat !
men efter idrotten på so/sv lektionen satt vi i datasalen & gick in på ngt som hette firstclass typ. det är typ som msn, så jag,viktor&simpa chattade lite . o sen snacka ja med damp evelyn&tirran, haha. + smsade med alleh då o då<3
efter skolan, då gick jag o satte på mig min jacka,skor & tog väskan. jag låste skåpet med min nyckel , & sen ringde mammi. efter jag hade snackat med henne & viktor som snackade med mig brevid (?) , så försvann min skåpnyckel. fattar fan inte vart den tog vägen. jag har frågat nästan alla ; tirran,felicia,hannah,moa,evelyn,mickan,aziza,jonny,jerry,simpa,viktoria. har någon min skåpnyckel ?!

nu ska jag ta o äta en glass för jag dör snart av värmen här hemma!
pussar från kariin

1 april

jag pallar inte säga ett april-skämt. så allt det jag skriver nu är sant (a)

idag började skolan & den var somvanligt.
SO-börjat jobba med ekonomi grejj nu.
eng-gick igenom engelska glosorna.
lunch-åt en fiskpinne (blä) &alvedon.
SV-satt i datasalen med evelyn hela lektionen.
matte-gjorde läxor&lite soudoko.
& sen gick vi hem.

har inge mer o skriva nu. ska ta en tipptopp glass & hoppas att de hjälper mot min mensvärk :) pusshej
&förästen, jag har köpt jackan nu (a)
599:- på stadium
skriver nog mer senare ikväll <3

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0