Skräckfilm

just nu är det skräckfilm på 5an som särkert alla vet. har sett den förut, fast kommer inte ihåg vad som händer. aja, lite choklad blev det till + sällskap = kristin. hihi, fast de skulle va mysigare med ett gäng kompisar eller nån kompis (a)

aja. tänkte bara berätta lite snabbt om imorgon. då åker först mamma iväg & hämtar bilen som gick sönder första dan, (fast taket är sönder så de ska dom fixa en annan dag) & sen ska hon, jag, syster åka o bada nånstans därborta. kommer hem runt 4-5 då jag&pappa åker på konsert. kommer inte ihåg vart eller vilja som uppträder, menmen det får ni info om imorgon. jag kommer hem kanske runt 12 då, eftersom det tar 2timmar & åka dit, & det börjar 7 .. så vet inte heller om jag skriver imorgon när jag kommer hem . beror på om jag orkar!
menmen,  ni får ha det super sålänge :) o så får vi se om det blir ett snabbt inlägg på morgonen eller på kvällen.

sov sött. pusss

tjockisfinger & getingbett.

min syster vaknade aldrig, så jag&mamma åkte iväg för skojjsskull . vi var på väg nånstans då jag inte kände igen mig, haha så ja fick fråga "ääh.. vart e vi på väg?" men så va vi påväg till länna centrum. när vi kom dit gick vi in på eko & skulle köpa garn till mamma som ska sticka en likadan tröja som hon gjorde till mig till min syster. men där fanns de bara konstiga så vi köppte lite godis istället (aa) blev choklad till mig, hihi. sen la vi in det i bilen & gick vidare till rusta. där vi köpte garn. blev rosa & grått. fintfint. sen åkte vi hem igen. haha snacka om onödigt o bara åka :P menmen, det var jag som ville.. när vi kom hem tänkte vi åka o bada, men ja orkade inte, så vi funderade på att bara åka runt igen hihi, men då orkade inte min syster. så då pallade inte jag. så satte mig framför tven & gick sen ut på promenad. fan, vad varmt det var! när jag kom hem blev de en halvtimmes dusch. fast när jag precis skulle gå in i duschen kom jag på att jag hade linserna på mig, så fick gå ut igen o ta ut dom , hehe. efter det kollade jag på "the hills" på mtv & sen blev det middag - schössbullar & potatismos :) mycke mer har det inte blivit. smsat lite med jennifer & en kille som heter jocke. hihi stackars jennifer som precis fått asont i magen o ligger i båten o vilar & två söta killar har kommit dit där dom e. när hon skäms för hon nt har nå smink på sig..stackars liten <3

nu orkar jag inte skriva mer. har så ont i fingret.. :/ tänk, bara ett jättepyttelitet sår precis vid nageln kunde göra att överdelen av fingret blir svullet & inflamerat .. har provat alsollösning & alsolsprit (stavning?) & lite tycker jag nog att det har hjälp ..
&jusste, i eko affären märkte jag att det sved på baksidan av låret, så jag stog som ett mongo o kollade där, det var en röd prick & sved. när vi kom hem blev det operation som mamma gjorde. hon fick trycka där & det visade sig vara en getingtagg som satt kvar från en geting.. ih vad det sved sen när hon tog salvan på ..

aja, nog om mig nu. ha en bra kväll, kram!

har beställt en tröja från h&m & ska köpa en vit tröja som viktor såg idag i stan på h&m. iih, fast den fanns bara på herravdelningen. så vi får se hur det blir med det..

svullen..

vaknade först 9 av en dröm .. kommer inte ihåg den, men somnade om & drömde en till på en timme då jag blev väckt av sms från jennifer. drömde också att hon hade skickat ett sms där hon va sur, så ja blev lite orolig, hihi. men de var snällt sms (a) svarade & sen fick jag ett till . gick upp till tven & märkte att jag hade asont i fingret. så kollade på det o det var svullet. sa det till mamma som satt brevid o hon ba "vet du vad, jag tänkte på ditt finger imorsse, undra om vi ska göra en liten operation,hehe". men då fick jag säga att det nu va ett annat finger.. det fingret hon mena var det som jag brände+gjorde illa .. jag kanske inte har sagt de? men kristin råka hälla kokat vatten på fingret & jag skulle hjälpa pappa bära ett stort,tungt bord.
aja, mamma sa också att jag såg svullen ut i ansiktet. men så kom vi på att det kanske va för jag precis vaknat. men hon kollade nyss igen & tyckte att jag såg ut o va svullen.. så utflykt blir det kanske inte idag ? :/


stackars mig.. hihi (aa)
vad gör ni idag? :) puss

promenad, tv,tv,tv, musik

21.21 & alla pussar väll på mobilen/datorn/tven eller vad som just nu är i närheten av dig? :D
själv pussar jag nu på mobilen & önskar mig en önskning, hihi.

nyss var jag iallafall ute på promenix. riktigt skönt väder faktiskt! gick ut med korta shorts & en adidas kofta & håret i inbakad fläta &såklart mobil+mp3. trodde inte jag skulle träffa nån, men det gjorde jag allt. först en tant med en hund , åååh vad jag vill ha en hund :( ! & sen en tjej som går i skolan. aja, gick på en halvtimme & när jag kom hem kollade jag på tv. det blev detdär pogrammet på trean med en mor&dotter. haha jag vet inte vad det heter (a) & i reklamerna blev det mtv. och sen kollade jag lite på pussycatdolls2 fast orkade inte så nu sitter jag här, hihi.
ska snart gå till tven igen & kolla på so you think you can dance till tjugo i 12 ikväll :) allt najs. innan blir det nog en dricka eller nåt om ja hittar nåt gott :)

men nu ska jag lägga in lite nya låtar på mp3n & sen gå till tven.
ha en bra kväll så ser jag till att jag också har det, trots jag börjar få ont i magen just nu igen.
massa kramar / K

& vad tycks om min nya design ? färg & headern? :)
innan:
efter:

Blev handen ist.

efter inlägget under som jag skrev imorsse åkte jag&mamma iväg till vh. där vi först hämtade ut pengar på baken & sen gick vi in till banken, men de var nåt fel så vi gick vidare till pressbyrån där jag köpte mig en bulle till frukost &mamma skulle köpa ett kuvert , men det fanns inte. haha jo, lyckad morgon . men efter det åkte vi till handen c istället. där vi fick stå o vänta inne i banken för det var 13nummer kvar tills vår tur. så jag försökte förstå vad det är för skillnad på att köpa ett hur & hyra ett hus. hehe, ah vi ska inte prata om det haha. sen gick vi in i lite andra affärer & köpte lite presenter till kristin&rebecca som fyller år snart. &så blev det pressbyrån igen & ja köpte en liten dricka för ja hade blivit lite yr + trisslott (a) fast vann inget "/.. &fan att dom har tagit bort min favvoglass i handen :( &så blev det en kalenderbok till mig :) hihi värsta tjockisen den var. sen köpte vi yougurt & mjölk &såklart valde vi fel kö haha. vi åkte hem sen & jag sa att jag just då ville åka i den nya bilen hihi. fast den är ju just nu på verkstan, &så möter vi precis en sån bil, fast en blå, & var inge fin (a) hihi våran mycke sötare :D
aja, det blev somsagt ingen utflykt idag. det gör vi imorgon istället. ska bli mys! :)

Pusss

Tidigt (?)

håller på o fixar designen, så ursäkta om det är lite stökigt.

jag vaknade tio i tio idag tror jag, av att sopp bilarna (tror jag?) kom. är inte det tidigt? jag menar, dom kan väll komma lite senare , så får dom mer skärp. haha (a) jag tyckte iallafall det var tidigt eftersom jag låg & sov. men gick upp & satte på mig min stora röda adidas , som igentligen var min systers förrförra kille för typ flera år sen, hehe. men nu ären min (a) trots inte så fin, men.
idag ska vi på utflykt, jag, mamma&rebecca (om hon vaknar). ---> ditåt ska vi & ta med oss sallad typ & kanske bada.. ett problem jag har, är att mitt ansikte är ju fullt av massa sår (utslag kanske?) & jag vet inte vad jag ska ta mig till! jagmenar, jag kan ju inte ha smink om vi ska bada, men jag vill ju inte vara ful heller! shit, ..
nu måste jag iallafall gå o fixa mig lite. dagens outfit blir nog svarta shorts & en grå t-shirt eller vitt linne.. eller ska jag prova på ett långt linne & mitt nya skärp? hihi, vi får se! mer info kommer ikväll + ny design om jag orkar.

pusspuss.
händer idag? :)


Vattumannen 21/1-18/2

Du är medveten om att du kanske har skjutit upp vissa saker för länge. I övrigt en riktigt rolig onsdag.

allt för mig denna dag.

tjingeling.
tänkte bara skriva lite snabbt & vara urgullig mot den lilla söta killen, som heter Anton & är mitt ex bror & även går i min klass. yes , mycke här påengång. men han iallafall har skaffat en blogg nu & är lite nybörjare, hihi. & jag är typ den enda som spanar in honom (?) så gör lite reklam här nu :) han skriver om sina dagar, vad jag vet. & lägger in jättesnygga bilder som han har tagit själv :) jag lovar, hihi, ni kommer tycka om dom! :D
så kanske spana in ; http://antonlarssson.blogg.se/ & slänga dit en liten göllig kommentar och spana in hans bilder ? :D

+ lite gullig är han väll, haha (a)

men det blir allt för mig ikväll. godnatt & sov sött!
massa pussar / K

"ken ring - eld och djupa vatten"

mitt rum ...

... är fint! :D
haha eller ja, bara golvet & sängen (a)

garderoben är full med kläder överallt & skrivbordet är också full med massa saker & fönsterbrädan har jag mina linser på lite hullerombuller & hyllan ska vi inte prata om, haha.
men jag fixade det lilla sista på sängen idag. ställde den upp, tvättade rent & sen damsög & skurade jag golvet. + bytte lakan i sängen. är riktigt stolt med det ;)
någon annan dag ska jag ta itu med garderoben & hyllan som är viktigast. och som jag inte har städat på flera år känns det som.
sen funderar jag på att mublera om rummet.. fast, vet inte vart jag ska ställa allting eftersom jag har så mycke saker! kanske ska sälja skrivbordet (?) hm, eftersom jag pluggar & ritar i sängen hela tiden.. fast det beror på om jag får, hehe, det är somsagt bara ett år gammalt .. (a)
fast jag funderar lite på rummet hur jag vill ha det.. & det är att jag har garderoben där jag har den nu (brevid spegeln) & sen sängen under fönstret lr nåt & hyllan brevid .. fast, det kanske ser konstigt ut? hm, sen vill jag också ha en jättestor bild på väggen där tapeten har försvunnit lite. & det har jag sagt till syster, så vemvet, kanske får det i julklapp? för det är nog ganska dyrt o få en stor bild + ram.. hihi, aja, jag önskar mig iallafall det av dig kristin om du läser (a)

mycke mer har inte hänt idag. jag tränade&dansade lite nu på kvällen & duschade sen längelänge. snart ska jag gå till tven & kolla på "so you think you can dance".
ha en bra kväll . puss!

sommarbild på mig från huvudskär 2007.

om mig : Katter

det började med att viktors föräldrar kom hem till mig o skulle hjälpa oss med någonting &så  hade viktor följt med. sen stannade han kvar & skulle sova över, men då gick vi ut & sov ute på vägen. & sen gick jag hem o hämtade pengar & tuggumi, och när jag skulle gå ut igen snöade det. men jag fortsatte gå till viktor där han låg under sin sovsäck.
sen lite senare försvann viktor & jag träffade min systers kompisar & gav dom lite pengar. och dom gav det vidare till några killar som går i skolan.

haha japp, det var min dröm inatt. skum eller vad ?! xD
men jag tänkte också berätta om drömmen jag drömde igår. då drömde jag att vi hade fått kattungar som bodde i hörnet av min säng.. äh? hihi men dom var iallafall söta.

&då kom jag på den dagen jag fick i fyran eller femman, eller mindre(?) & kom hem från skolan. jag skulle äta nåt så jag kollade i frysen & hörde pipande ljud. jag visste inte vad det var & letade överallt . sen när jag går in i mitt rum som var nästan brevid frysen så kollar jag i min lilla myshörna jag precis hade fixat. haha där ser jag min katt, månsan, & massa små nyfödda kattungar. hihi.
månsan födde kattungar hela tiden då vi hade henne. jag svär, ni som inte har vetat att jag haft kattungar, jag har haft ca 100st särkert. fast nu har vi bara tre vuxna katter, två honor & en hane. 13 & 4år. misse,tisse & muffins.

ja, nu fick ni lite fakta om mina katter:)
nu ska jag ta en drick yougurt & sen nog lägga mig i solen om jag vågar.. för jag har verkligen sår över hela ansiktet + armen(?). & det är typ utslag .. :s :(
hare bra. har ni några husdjur ? :D
Puss


Vattumannen 21/1-18/2

Tisdagen blir underhållande, rolig och spännande, samtidigt som du får en del saker att tänka igenom.

Dikt

jag&ellie ska söka in till lillamelodilfestivalen & klä ut oss till en flodhäst&kräfta. ni röstar väll? :D

Kort dikt.. skriv vad ni tycker :)
den där tjejen som sov hos dig
när du bara ville ifrån mig
den där tjejen som visade sin tår
när du visade dina sår
den där tjejen som saknade allt
när du hade fått allt
ja den tjejen kommer alltid va jag
som alla aldrig nånsin vill va.

Promenad blev till magont.

gick på promenad, som blev till världens magont. när jag hade gått en bit så fick jag verkligen värsta krampen i magen typ :( så jag gick lite snabbt & tur träffade jag inte någon .. när jag kom hem blev det glass & en annan äcklig dricka som mamma tvinga i mig.. usch, har inte drukigt upp allt än. mycke mer har inte hänt, så ni får lite bilder & info om imorgon.


hade tråkigt så jag hitta pappas kamera o fotade lite (a) där får ni också bild på min bruna säng som jag målar:) & ja, ni ser ju hur stökigt mitt rum är.. hehe. dagens kläder idag blev förästen bara ett enkelt vitt stort linne + bikini, sköntskönt.

imorgon om det blir så varmt att man kan bada, åker vi o badar. jag&mamma iallafall, vet inte vilka fler som följer med. sen ska jag också ställa ner min säng & lägga dit madrassen sen & städa hela rummet så allting blir fresh! :D &så måste jag duscha då. & byta lakan. yes, jag kommer somna gott imorgon ;)

har inte så mycke mer o skriva nu. kanske blir ett snabbt inlägg senare ikväll, eller så nöjer jag mig här :)pusshej / K

Ny söt bil jao (;

hejhej. vilken dag, haha.
först åt jag makaroner med min äckliga dricka till frukost/lunch kl 12 & la mig ute sen i solen. fast jag hade så ont i huvet att jag tog alvedon. & en stund efter det smsar jag lite med mamma "vad får jag om jag damsuger hela huset? :D puss" & hon svarar "2 pussar!" "mäh jaha okej" "vad ville du ha,då?" "kanske en slant eller två, hihi duvet jag sparar till kamera:D puss" & sen va hon så gullig, hihi. efter jag damsugit överallt förutom mitt stökiga rum så tar jag alvedon igen + ny äcklig dricka.
runt fyra kommer pappa hem & halv fem kommer mamma. fast hon skulle ta ut däcken ur vår nya bil innan hon parkerade, men så funkar inte bilen efter hon lastat ut däcken. så alla vi andra (jag,rebecca,pappa,kristin) går ut o hjälper till + några grannar. det tar ca en timme & sen får vi hjälpta till o putta bilen till garaget. för vi får inte heller upp taket, (alltså man kan ta bort taket) så det tar en stund också och sen går vi in o mamma lagar mat. fast pappa ringer sen från garaget o säger att bilen funkar, så mamma går ut och jag får springa till köket o sköta om maten. (tur så var det makaroner o korv, så det inte var nåt krångligt o jag skulle bränna upp hela huset,hehe.) efter en stund kommer mamma in o pappa tog sig en vända med bilen. när han kommer tillbaka o stannar funkar den inte, fast när han pillar lite på motorn o de så funkar den igen.. hm, konstig bil. men söt! hihi den är svart, eller mörk iallafall, & liten o rund &så som jag sa så kan man ta bort taket :D i like it!

mycke mer har jag inte gjort idag.
imorgon ska vi ta oss en liten runda med bilen o prova lite , hihi. om den funkar då såklart.. men de hoppas vi :)
nu ska jag nog ut på promenad eftersom vädret är jätteskönt!
skriver mer ikväll, pusss.

Hejdå bror <3

godmorgon.
är frisk idag :D jihu, eller har bara lite ont i huvet just nu. men jag vaknade runt fyra inatt o kunde inte somna om förnst runt fem igen. och vaknade igen runt nio, men gick upp nu vid halv elva. riktigt duktig jag är,haha :D
när jag gick upp gick precis pappa iväg, han skulle till farmor o sen träna tror jag.. men också när jag går upp är det tre lappar på bordet, & en är till mig "karin, jag tycker du kan dricka sånt här varannan timme eller var tredje. det är varmt idag också, puss." oså låg det dom där tabletterna typ brevid. så nu sitter jag o dricker ett glas , fast det går väääldigt långsamt, hehe.

idag åker också min bror, Stoffe, iväg till enköping. där han ska ta lumpen. kommer nog kännas konstigt utan honom här hemma i ett o ett halvt år..<3
fast nu e han&mor iväg o kollar på ny bil :) hihi, jag hoppas dom köper den (a) menmen, vi får se.

hela min dag iallafall kommer jag nog spendera hemma. måste måla sängen & så kanske jag solar en stund. det kommer ju somsagt bara bli jag, rebecca&kristin hemma idag.

bjuder på lite bilder nu hihi. (klicka för större bild)

bild 1. hahaha bjuder på den bilden, hahaha. jag&bror. vet inte vilket år.
bild 2. jag&bror
igen, hihi kör fotboll som vi jämt gjorde förr.
bild 3. &här tog han studenten. 5juni08
ursäkta mitt fejs på varje foto,haha. ser skitful ut (a)

men idag fyller också felicia säwström år :D grattisgrattis<3


pusshej.

kväll & jag har blivit rädd.

min kväll har inte varit så rolig.. men berättar lite ändå.
jag har ätit middag som blev lasagne kvar från igår (&dom andra åt äcklig fisk). sen la jag mig i sängen o blev spyfärdig. så jag fick sitta upp ett tag. fast en stund efter det höll jag på o somna. men så ringde mobilen. okänt nummer & en kille som härmar mig med det jag säger, så jag blir tyst o han frågar vad jag gör. ingenting, dudå svarar jag & han säger skit på dig. öhm, humor? nej skulle inte tro det. tönt lättaresagt hehe. men jag gick upp 7 & 8 tog jag en dusch. sen kollade jag på "det okända" på tven med kristin. och så kom mamma med min äckliga dricka som jag måste dricka upp.. usch! har druckigt ett glas förut idag, men måste dricka ett till :( sen har jag bara tagit lite alvedon då&då & inget mer.

min dricka innehåller : vatten & en äcklig citron grej.. verkar gott men är äckligt! men jag fick välja mellan det eller vatten med salt ...ja, tror alla skulle välja samma som mig.

men nu sitter jag här o tror att en hoppare ska hoppa på mig närsomhelst! tror inte jag stannar länge till.. hehe.
aja, sov gott & tack för alla snälla kommentarer ni har sagt om min design! :)
pusssar.

Idag blev det första gången jag lagade ...

... hamburgare!

haha helt själv. fast den blev inte så god.. hamburgaren blev bränd och luktade äckligt & brödet vart hårt och knasprigt. haha men sånt händer när jag lagar någonting för första gången. som förut, när jag skulle laga ostsås, haha den blev inte heller god. menmen, man lär sig av sina misstag! :)

jag mår iallafall lite bättre nu. har inte ont i huvet och inte heller under revbenet. men lite feber har jag nog. & det hjälper inte dirket att jag sitter här - där det är varmast om man inte räknar utomhus.

men jag undrar en sak hehe. ni ser min design , hur tycker ni att skuggan ska vara på "karin andersson"? hihi.
här får ni lite alternetiv :

1,2,3,4 eller 5 ? :)

sjuk på lovet.

hejhej. vaknade precis för en timme sen. gick upp o var varm som i helvette igen.. :( gick till mamma o var sur o hon säger att jag har feber (!) :( suck. o så är det varmt ute, & man har feber, !!! kan inte bli sämre ? & jag blev tvungen o ta alvedon till frukost. för jag hade så jävla ont i huvet & så drack jag lite yougurt.. typ några klunkar & sen fick jag ont under revbenet.. :( usch, inte min dag idag.

aja, jag stannar nog hemma hela dagen idag igen.. igentligen skulle vi åka o bada, men om dom vill får dom åka utan mig. för jag orkar inte ... orkar ingenting.

men slut pratat om denna tråkiga morgon. måste bara berätta lite om igårkväll..! först kommer en liten fluga som sätter sig på datorn & är söt. sen lite senare kommer en mygga & jag blir rädd. & sen kommer en jävla hoppare !! (harkrank eller hur det stavas) alltså omg, jag fick verkligen panik. när jag gick livrädd till min syster som vågar döda dom så kommer en jävla fjäril som flyger över mig ! alltså shit, alla vill bara skrämma upp mig ? :o
menmen, skrev också en dikt igårkväll. skriver kanske in den här ikväll eller en annan dag.
nu ska jag lägga mig i sängen igen o bara försvinna. pusshej.
vad gör ni idag? :)

Vattumannen 21/1-18/2

Söndagen börjar med en trist konflikt men i slutänden löser sig det mesta. Många skratt på kvällen.

ny design & låt.

gjort om designen ... igen. haha. fast är fortfarande inte nöjd. ny bakrundsbild tror jag att det blir nästa gång + ny header. vi får se! ;)
men nu frammåt kvällen har alla varit så snälla mot lilla sjuka jobbiga mig. hihi jag slängde mig på sängen kl 7 & låg där o lyssna på musik. mamma kom in då o då o fråga om ja hade dött. icke nicke. sen kom kristin o jag var så sur att jag pallade inte prata. men så var hon så söt att hon bah "ska jag ge dig massage...?" hihi snutten då <3 fast hon kliade mig istället. sköntskönt. sen låg jag kvar tills hon skulle iväg (åtta) & gick upp till tven..
nu har jag bara pillat på designen somsagt o väntat tills någon rolig loggar in på msn.. &så kom pappa nyss med ett glas äppeljuice med is som jag har tjatat om hela dagen. hihi sötis!
förästen, det blev ingen promenad ikväll, för jag orkar verkligen inte. går imorgon istället.
&imorgon åker jag nog o badar.. även fast det kommer vara iskallt i vattnet. hör av dig om du vill åka o bada med mig! :)


"Rihanna - Disturbia" bara jag som gillar låten?


Jennifer & jag för ett tag sen. (vi provade tröjorna på skoj!) jag saknar dig jennifer gumman<3!


nu ska jag nog hämta mobilen för jag har nog antaglien fått sms från jennifer. för jag skulle igentligen ringa henne ikväll för att prata lite, men ja orkar inte..
sov sött senare ikväll så gör jag också det :)
kärlek från mig.
p.s. säg vad ni tycker om designen..

hatar värmen idag.

hejhej. ska försöka skriva ett glatt inlägg nu.. för igentligen är jag inte glad alls..!
idag har jag solat, solat & åter igen solat som jag hade bestämt. fast ville åka o bada, men ingen vill ju va med mig, hihi. om inte denna person som läser dethär vill träffa mig imorgon? (aa) aja, målat sängen har jag också gjort. & smsat med jennifer, alleh, jonas, en tjej, & någon annan (?) när jag låg död på madrassen på golvet.. trevliga människor allt, hehe. & alleh ska jag kanske träffa den 4 augusti :)<3.

menmen, nu lite varför jag inte är glad.. för jag är varm, som i helvette! :s alltså jag har inte varit såhär varm förut... tror ja har feber eller nåt & värmeutslag i ansiktet säger mamma :( för jag har massa sår.. :( o huvudvärk har ja också .. suck, vill bara ha vinter just nu .. eller nej, men ah, vara kall.. så jag har bestämt mig för att ta en sen promenad ikväll. ska gå kanske 9 eller nåt då det börjar bli lite kallare.. följa med? :( (a)

men förlåt för det tråkigare inlägget. skriver mer när jag vet nåt kul, eller imorgon.
pössss

sola

Hej, eller Godmorgon.
jag vaknade fem i 11 idag, för 45minuter sen alltså. fast innan de vaknade jag typ åtta men somnade såklart om. hihi idag blev jag iallafall inte väckt av solen :)
men jag gick upp o såg ett bantastort sår vid munnen ! shit alltså, det är stort o fult o gör ont :( jag fick det från krämen som jag tog igår.. fan.
aja, idag ska jag iallafall bara sola, sola & åter igen sola. måste bara komma ihåg att smörja in mig överallt! sen ska jag måla sängen igen. &så hoppas jag att jag orkar en promenad ikväll.
har inge mer o skriva nu. ska leta efter en ny tandborste eftersom någon annan andvänder min (?!) & sen dricka en yougurt som jag köpte igår & lägga mig ut i solen med bikinin.

Vad gör ni idag då? :) Pusshej / K

tråkig kväll, igen.

har inte hänt så mycke senast. har bara lust o skriva,hehe.
satt o kollade på tv runt nio & bara bytte kanal hela tiden för jag visste inte vad jag ville se på, så jag kan inte dirket säga vad filmerna handlade om som jag kollade på (a) & eftersom jag hade så sjukt tråkigt så smsade jag lite. med mickan, jennifer & en annan tjej. hah vet inte va hon heter (a) menmen, ganska trevligt :) + nyss blev de några sms med krisin som ville att jag skulle öppna grinden så nyss gjorde jag de.
ja, mycke mer blev det inte denna kväll.. somvanligt alltså. alltså shit, man kan inte ha tråkigare kvällar än mig :o

menmen, imorgon blir väll dagen typ såhär:
vakna o gå till datorn (a)
sen ut i solen o sola & käka nåt kanske.
måla sängen
ut i solen igen
& sen kanske en liten promenad runt 7-halv 8. följa med? (a)

snart går jag väll till sängen eftersom alla är så tråkiga på msn (aa)
hörs imorgon. sov gott & dröm om mig. pöss

förästen, jag hann inte så långt med designen idag, haha. fixar imorgon ;) ...kanske

frös idag... (?)

förlåt för det tråkiga inlägget under, men jag var verkligen på superdåligt humör. & förlåt om jag var lite otrevlig på msn.. menmen, tänker nu istället berätta om min dag. för den blev verkligen inte som jag trott mig.

vaknade runt nio o runt 12 gjorde jag en äcklig jordgubbssmoothie o drack halva, sen sa mamma åt mig på skarpen att jag måste måla sängen så jag gjorde det. efter det visste jag inte vad jag skulle göra. om jag skulle följa med kristin, rebecca, anton & mamma o åka runt lite eller vara hemma o sola. jag fick panik men efter ett tag bestämde jag mig för att följa med dom. så satte på mig svarta shorts från h&m o en grå t-shirt från jc &såklart mina solglasögon för att täcka såret vid ögonbrynet(a)
först åkte vi till handen där vi skulle kolla bankomaten lr nåt för anton(rebeccas kille) skulle köpa videokamera & de hade blivit strul med hans lön osv. pallar inte berätta hela historian. men där gick de inte, så vi åkte till länna o kolla där, o där gick de inte heller, så vi åkte till handen c & köpte skor till kristin&rebecca.. hm, jag fick minsann inga :( menmen, sen åkte jag,kristin&mamma till obs o storhandlade. vi lämnade kvar rebecca&anton där i handen c. först fick jag en kokt korv för jag var så hungrig & det fick även mamma o kristin en glass. sen började äventyret. köpte en kräm till ansiktet som jag ville ha (eftersom den jag köpte förut sög) & så tänkte jag köpa en bok, men både mor&sis gav dåliga förslag, så vi sket i det. fast dom hittade minsann böcker.. aja, ni som undrar min rubrik så var det att jag frös asmkt där på obs.. eller ah, när vi stog vid mjölken osv. iiih, de va kalltkallt.  sen vid kassan så sa kristin "duvet när jag sa att jag kände en tjej som va modell i fridatidningen, det är hon." så jag kolla mot tjejen i kassan men kände inte igen henne, aja..

när vi kom hem åkte precis pappa iväg o tränade. haha tror han ville slippa packa upp all mat. men jag hjälpte iallafall till ...ett tag. sen slängde jag mig på min madrass o låg helt utspritt haha. fan va varmt det var.
så jag bestämde mig för att kolla hur varmt det igentligen var ute. tog med mig termometern & satt skräddare på altan i solen. väntade ca 5-10 min o såg då att det var 42grader.. så gick in o blev sur.. haha jag vet inte varför, men det hjälpte inte dirket att alla irreterade mig.. menmen, runt sju fick vi iallafall mat, gottgott & sen tränade jag lite & tog en dusch. skönt. &nu är jag glad igen :D hihi. har precis också andvänt krämen som jag köpte - känns verkligen super ,haha :) får se om några dagar om det ger resulttalt ;)

har inte så mkt mer o skriva nu. har smsat med jennifer idag också, saknar henne massor! :( & sen har jag gjort om lite bilder.. blandannat den under dethär inlägget. &här kommer lite fler.. :


(klicka för större bild)
P.S. bilderna är tagna 12 dec 2007.
Pussar från mig <3

orkar ingenting

för idag har jag haft tusen humörsvägningar.
tror jag går o dör i sängen nu.
pusshej.

25 juli 08

godmorgon. vaknade nio imorsse av att solen bara lös på mig - att jag inte kommer ihåg o ta ner parsiennen! (stavning?) menmen, låg kvar under solen i värmen o trodde jag skulle dö, hehe, så gick upp tio i tio till tven. fan vad trött jag var. o jag hatar när mamma säger "godmorgon. haru sovit gott?" jag orkar ju inte svara på värsta frågan på morgonen.. (aa)
idag ska jag försöka få dagen att seut ungifär såhär :
dricka smoothie snart
sola
äta lunch (?)
sola
städa rummet
, eller ta bort alla kläder från golvet o skrivbordet iaf.
måla sägen - ett måste så jag blir klar med den snart
sola igen (?)
äta middag (?)
promenad
duscha
tv
- någon bra film ikväll? :)
data - göra designen vit,svart&rosa ;)
sova

hehe, ska också försöka träna lite mitt på dagen om jag pallar :)
ha en bra dag. pösssar / K

om man vore rik ..

tänk er själva vara rik ?
haha, själv skulle jag köpa massor. verkligen massor! tänk er lixom, bara köpa det ni vill ha. vore inte det underbart ? :D
som just nu, nu vill jag ha :
massa nytt smink - foundation, mascara, puder, foundation svamp, kanske rouge & nåt mer särkert.. ca 500;-
sen en kamera för 999;-
& en mp3/mp4 mellan 200-500;-
ca 2000;- & så vill jag ha en ny mobil också.. det går ju på nån tusenlapp osv.
nej men ärligt.. vad gör man för att tjäna pengar ?
sökte ju till reklamutdelare för att tjäna nån slant för några veckor sen.., men dom har inte hört av sig (&kommer inte göra det heller?) , så vad gör man för att ha råd med allt dedär som man vill ha? hihi, hjälp mig (a)
själv klagar jag på viktor (http://larsssonn.blogg.se/) hehe för att jag inte har råd. & han själv måste vänta 3 månader för att ha råd med alla hans cykelgrejjer.
så typ både han&jag har problem? fast han sparar iallafall månadspengarna, vilket jag inte gör. för nu när jag får min (på söndag) ska jag såfort jag kan köpa allt smink jag vill ha ..
så, har ni nåt förslag? :)
puss

glass till middag.

förlåt om ni kanske tycker min blogg är tråkig, för det tycker jag själv att den är,haha. menmen, skriver ändå (aa) & ursäkta för den intesåfina designen.

jag gick ut på promenad 18.13 istället för att äta middag. fick snabba mig lite för kristin skulle låna min mp3. var hemma 18.38 & satt då framför tven en stund & sen åt jag middag - glass! :D haha, men jag var asvarm & ville inte ha det som dom andra hade ätit + var inte dirket så hungrig + hade ont i magen.. så det blev lite glass & så kollade jag på tv. bara tråktråk.
har inte gjort så mycke mer idag. skulle vilja duscha , men orkar inte, så gör det imorgon bitti ist. för det ska ju bli varmare imorgon.

igårkväll somnade jag runt ett somvanligt.. för sussie (en tjej som jag känner genom viktor) svarade på mina sms halv ett o så snackade vi lite om smått o gott.
&imorsse blev man väckt typ halv 10 av gräsklipparen utanför huset (jävla granne! haha känner henne(a) ) menmen, försökte somna om en stund men så lös solen på mig & jag blev så varm att jag inte pallade ligga kvar. så jag gick upp o väntade en stund på att mamma skulle komma hem.
sen blev det macka & juice och kl 12 åkte vi ju till årsta havsbad , jag,kristin&mamma alltså. som jag skrev i förra inlägget.
haha vid östnora hade vi det riktigt kul för jag skrattade åt typ varenda sak (?) haha speciellt när krstin skulle berätta en liten historia, så började hon "när jag var hos petter , när var det?" då sa mamma "i måndagsNATT" & krisin: "i måndagsnatt" med väärldens roligaste röst! hahahha shit vad jag garva (aa)

aja, har inge mer o skriva nu. imorgon är jag nog bara hemma.. eftersom mamma bara klagade hela dagen idag om att hon ville hem eftersom hon inte kan bada. så, om någon vill hitta på nåt imorgon kan man väll höra av sig? :)
Pösshej <3

sol&bad

orkar inte göra värsta inlägget nu. skriver bara lite smått o gott.

va o badade idag med syster & mamma. först skulle vi igentligen åka till årsta , men det fanns ingen plats för bilen, så vi åkte till östnora. iskallt vatten, men ett dopp blev det ändå. &så nu fjällar jag asmkt på mina lår - typiskt mig! men så träffade jag också tony (en kille i skolan som jag brukar plugga spanska med, hehe). haha kristin sa då när vi kom från ett dopp till mamma "karin träffa sin pojkvään" mamma:"fd?" jag:"va? nej.. haha det var bara en kille från skolan". krisin:"nej jag såg nog hur du log efter ni hade hälsat" . hahaha, ska man inte vara glad när man hälsar på någon eller? (a) sen såg jag också fd´s mamma, bror & min granne.. eller (?) haha jag vet inte riktigt om det var dom.. menmen.
orkar inte skriva mer nu. ikväll går jag på promenad & duschar sen. så skriver mer efter det!
Puss / K

ny design ..

ja, om ni läser inlägget under var jag på väldigt dåligt humör. ursäkta för det.. men ja, min blogg blev ju somsagt fucked up när jag skulle fixa den. vettefan hur det gick till alltså .. :s aja, men så loggade viktor in på msn (min bloggkompis nuförtiden) så skrev att min blogg inte var fin osv. & så gölligt snäll som han är så sa han "ska jag fixa den?" hihi. så han gjorde det. & samtidigt förstörde han sin. hihi, så smidig nivet. men gjorde om den också efter min : http://larsssonn.blogg.se/ . haha, hans o min ser typ likadana ut nu nästan (aa) menmen, jag ska fixa header osv ikväll tror jag.. fast innan ska jag spara så som jag har nu så det inte förstörs hehe.

aja, imellan de inlägget under & dehär har jag inte gjort så mkt. satt o kollade på tv en stund o ville smsa med några, men ingen svarade mig, hihi taskigt. sen provade jag om mitt vita nya skärp passade till en svart t-shirt jag har.. de gjorde det, fast t-shirten kanske är lite kort? hm, jag vet inte riktigt haha. åt glass också, hihi en smak jag aldrig provat förut.. men god var den, trots jag fick ont i huvet..

aja, nu ska jag pilla lite på designen & sova senare ikväll antar jag.
har somnat runt ett-två dom senaste dagarna av tankar&blivit rädd. hehe, men somnar tidigare när jag har herbert brevid mig. haha nu vill ni väll veta vem herbert är ? (a) jo, han är en liten liten brun nalle, eller han är ganska stor, höhö. med ett hjärta på magen där det står "i love you", hihi gölligt va? han har jag minsann vunnit på grönan ;)
menmen, tyck till sen vad ni tycker om designen & glöm inte säga till om ni kan ladda ner lite jason mraz låtar till mig (a)

massa pössssar från mig / K


geggade också med min nya lotion när jag satt vid tven.
ääälskar den, hihi & den lucktar riktigt somrigt ;)

INTE min dag

okej, desigen blev fuckad & allt är kaos nu.
min salva som jag köpte igår, märkte jag att den suger så imorsse var jag astorr i ansiktet.
jag har fått två små sår vid munnen som jag irreterar mig asmkt på.
promenaden var långtråkig & tog ca 40min för jag gick så långsamt.
mp3n dog.
= dåligt humör

fast en possetiv sak är att jag hitta mitt vaselin idag ...

för mycket.

hejsan. precis ätit lite middag, snitzel (eller hur det stavas(?)) med potatisklyftor & citron. gottgott. dom andra åt ko-kött fast somsagt äter jag inte det.
hela dagen har jag spenderat ute på altan i solen. eller ja, halva typ. så jäkla varmt det var! där låg jag, längst av dom andra i familjen iallafall, & fick huvudvärk.. sen blev jag tvungen o gå in då&då för att bli lite kall . och när jag ville ut igen kommer det en pappahumla runt mig & jag blir såklart livrädd o går in.
men runt tre satte jag på mig mina linser, fast dom var bara i i typ 2 minuter (?) för jag fick såå ont!.. så jag skippar dem idag..& imorgon. för imorgon åker vi o badar. ska bli skönt om solen är så stark som den var idag.
menmen, har inte gjort så mycket somsagt idag. inte varit på så glatt humör heller.. & när jag tänkte äta en macka så märker vi att mamma köppt mögliga mackor.. mh, mums då .. aja, Lennart har ringt mig idag också. han frågade om jag skulle gå kvar på dansen bara, & såklart ska jag det :) alltså, det var lennart & hans dotter som skapade Jordbro Dans&Show.

men nu ska jag kila ut på promenad, eller ska jag åka o bada med pappa ?.. jag vet inte vad jag vill :s kommer ha så tråkigt .. aja, får säga att jag inte orkar. så sticker ut på promenix snart.
pusspuss.
mer skivande kommer ikväll + då fixar jag designen.

30grader

Godmorgon.
sägs att det ska vara 30grader idag & det stämmer. jihu, haha. ska spendera hela dagen i solen idag ;)
fast nu ska jag göra en smoothie & sen gå ut :) vi hörs!
pusshej


Elsa & Teodor. så söta

undrar förästen om någon kan ladda ner jason mraz låtar till mig ? säg till så skriver jag min msn.

sista inlägget..

hihi skrev precis, jagvet, men ska gå om 25minuter eftersom jag är så snäll mot syster ibland :) hennes o mina sms nivet :
får jag göra snart ?
jaha okej :( snart...
jag frågade bara... du kan säga nej.
men då blir du sur/lessen o de vill jag inte
men åh du e så gulli!! men gör till typ tio i? eller är det för kort?
fem i (a)<3

hihi så ja, ska gå om 22 minuter exakt (a)
men tänkte skriva att jag inte har mått bra dom senaste dagarna..eller alltså, jag har alltid ont överallt.. som tillexempel nu dom dagarna slipat sängen så har jag fått ASont i axeln & handen.. alltså, det känns som att någon håller fast min arm o jag försöker komma låss.. eller alltså, ja, det känns faktiskt så.. hehe. & sen har jag slutat äta så mkt som jag gjorde förr.. äter aldrig godis o sånt onyttigt på kvällarna, vilket jag tycker är bra.. men lixom, helt plötsligt (?) hm.. nåt händer med mig, hehe ..

förlåt att ni inte fått bilder på mitt vita skärp & mina ringar idag .. men såg dom på h&m´s hemsida, så här får ni :
 (klicka för större bild)
pusshej <3 ring eller smsa om ni vill nåt :) / K

värme igen..

lite om min kväll nudå ..
vid sex åt jag middag, eller det blev bara en macka för jag var inte hungrig.. sen runt sju gick jag ut på promenad med mp3n. mamma varnade mig att de skulle va varmt, men jag hade ändå jeans & kofta på mig, hehe. gick ut & såg micke (en kille i klassen) med han pappa som var ute o sprang. fast han var en bit bort, så vi hälsade inte. fortsatte o gå & sen lite senare såg jag en bil åka förbi .. hehe, visste regesteringsnummret på viktors bil (för att hans föräldrar var o handla mat förut när vi också var det o då hade som parkerat framför vår bil) så såg att dom körde förbi.. fan att jag inte såg viktors hår hehe. för er som inte vet så har han klippt sig, hehe.. menmen, såg också kristin&pappa köra förbi för pappa hade hämtat kristin i vh för hon hade varit hos min syster i gävle. så jo, man såg lite människor på promenaden idag. haha den dagen man inte har smink på sig, så typiskt!
men kom hem fem i halv åtta o tog en halvtimmes dusch :) sköntskönt.

& innan hade mamma kommit till vardagsrummet där jag, syster & systers kille satt. dom vid tven & jag vid datorn. hon bad mig kolla på henne för hon tecknade teckenspråk med dom (dom är döva, för er som inte visste det) , så jag kollade o hon sa att vi fyra skulle åka o bada imorgon för det ska bli jättevarmt imorgon.. men så sa jag "men nej.. jag vill inte. inte med dom, fett tråkigt." hehe, så snäll jag är .. men då sa mamma "men jo.. det kommer bli jättevarmt. du har ju ändå ingen kompis som e hemma just nu.. vad ska du göra imorgon då?" "jag kan vara hemma. jag kan bada i badkaret" hihihihi. mamma tyckte jag var lite konstig då (a) menmen..
jag tror ändå jag följer med dom imorgon.. men bara ligger i solen o steker :D för ja pallar aldrig bada längre.. bara ensam, höhö. & vi ska åka till värsta öde stället då imorgon.. haha, åh så tråkigt jag kommer ha .. kanske stannar hemma o solar ist. haha jaja, slutpratat om det nu :) vi får helt enkelt se.

min design behöver ni inte se på hehe.. den är skitful tycker jag. men har inge lust o fixa den nu.. kanske imorgon, eller en annan dag, hihi.
sov gott om jag inte skriver mer lite senare ikväll. puss
förästen, haha jag har blivit helt galen i jason mraz (a) speciellt i låten under dethär inlägget & "i´m yours" hihi.

Ursäkta

Ursäkta fula designen. men jag håller på & fixar ! Den blir klar ikväll 22/7 eller imorgon 23/7.
Puss!

Bjuder på en gullig låt eftersom det strular lite här i bloggen just nu & man kanske inte ser allting.
"Jason Mraz - Sleeping to Dream"

Ljust.

hejsan :)
skriver lite om dagen som har gått hihi.
först vaknade jag halv 10 av att mamma ringde på mobilen som låg på mitt skrivbord. för jag hade bett henne lägga in mobilen där & ringa o väcka mig. men jag svarade o var astrött så hon bah "vi har inte bråttom sen när jag kommer hem..så du kan sova längre" hihi, så jag somnade om till halv 11 & gick upp 11. hihi, vi skulle igentligen åka då men jag hade ju precis vaknat så ja fixade mig lite i badrummet o gick till tven.
efter en stund gick jag o satte på mig mina linser, jag har fått nya nu & trodde det bara var en i dom två förpackningarna jag fick. men näpp, det var sex st i varje förpackning:) så nu ska jag ha dom jag har på mig nu i 2veckor o sen ta nya .. menmen, ganska ointressant fakta.
men ja, jag tog lite foundation & satte på mig ett par ljusblåa jeans från bikbok som jag köpte för ca 2år sen, hehe. dom e lite sönder här o där, men pallade inte bry mig . & så blev det en grå t-shirt från topshop & blå tröja från cubus & håret uppsatt i en slarvig knut.
sen åkte vi iväg till handen c & gick in på h&m. köpte tre silvriga ringar & ett tjockt vitt skärp som jag kan ha runt magen :) sen gick vi in på apoteket för att leta efter en kräm till mig, men de fanns inte så vi gick vidare till kiks & där fanns den inte heller.. så vi köpte en annan ist. sen gick vi in till mataffären o köpte lite mat, haha snacka om att vi valde fel kö (!) menmen..
sen åkte vi hem & mamma berättade om att hon kanska ska byta bil istället för att sälja vår. för hon tror ingen vill köpa den. så hon hade sett två bilar på internet. små & runda & så kan man ta bort taket (!!) :D jihuu, haha jag har alltid tjatat om en sån bil . ena var grön & andra orange. haha mamma tror det kanske kommer bli den orangea :D menmen, när vi var hemma åt jag lite pasta ..igen & kollade lite på tv & nu sitter jag här.
jag pallar inte måla sängen idag för min arm är helt död, hehe.. så det blir bara chilldag.

ikväll funderar jag på att göra om bloggen igen. att göra bakrunden
ljusrosa med svart & vit text
eller
vit med svart & gul text.
vad tycker ni? :)

ska pilla lite på det nu. ikväll kommer det nog bilder på min ring & kanske på det nya skärpet.
hare gött. pöss / K

tack för designen!

tack så jättemycket för desigen ! :D är jätteglad över den, hihi. tacktacktack!

men min kväll har inte varit så spännande sen jag skrev sist.. förutom att jag har blivit helt kär i viktors vita tröja! det är sån som jag alltid velat ha, & så hittade jag en, en blå som jag gillar. men velat ha en vit. & han har en !!!! alltså shit, att jag inte märkt det förut :s han o jag har lixom varit tillsammans o de när han köpte den.. alltså, :o fattar inte att jag inte märkt det förut (!!!) menmen, ska iallafall få låna den en vacker dag :D hihih, eller jag hoppas det iallafall (aa) hoppas den dagen går långsamt då, haha (a) nej men jag är verkligen kär i den tröjan! <33 hihi. åh, jag måste köpa en sån ! eller sno av Viktor, hihihi (a)

nu kommer min syster snart o tar datorn, eftersom hon redan har tjatat om den i typ nån timme eller så. hihi. så måste väll ta o kila. 
sov så sött & kom ihåg att jag inte har någon mobil som ni kan nå mig på ikväll. men imorgon bitti kl 6 åker pappi till jobbet så då ligger mobilen o väntar på mig på käksbordet. så då kan ni börja smsa igen :) hihi. nattinatt, ska nog gå till sängs o lyssna på mp3n eller ringa någon o prata lite.. för det finns väll inget o se på på tv & jag pallar inte sätta på en film, om det inte är beck just nu .. menmen, sov så sött iallafall :)<3

kommer sakna min bästavän massor :( <3

hehe, vet inte dirket vart jag ska börja, haha.. menmen. tänkte säga att jag e inte duktig på att laga ostsås (a) för jag ville äta det med makaroner till fruskost/lunch runt två idag. hehe, mamma sa exakt hur jag skulle göra.. men det blev inge bra , höhö. smakade typ ..äh, ja jag vet inte vad (aa) menmen, målade sängen sen somsagt. fintfint :)
runt sex blev det middag. spagetti med köttfärssås & min lilla speciella sallad (a) hihi, mamma snäll :D & efter det satt ja o kolla lite på tv & tänkte måla andra sidan av sängen.. men de kan jag inte, för man ska tydligen vänta 16timmar innan man kan röra där.. så, får fortsätta imorgon & ligga på madrassen på golvet inatt igen.. iih, hihi läskigt (a)
men nyss kom jag in från att ha träffat Jennifer i en timme. eftersom hon åker ut på sjön i 2 VECKOR imorgon! kommer sakna min lilla gurka massor :( <333 & vadfan ska jag hitta på härhemma nu då i två hela veckor? hm, får hitta på något helt enkelt. eller så kan ju någon höra av sig o träffas?

fast en sak, som jag säger till alla nu haha. det är : smsa eller ring mig INTE ikväll ! för min pappa har min mobil som alarm till imorgon bitti. för han glömde hans mobil på jobbet. så smsa&ring iiinte ikväll !

men ja, det var allt för mig nu tror jag. kanske skriver smått lite senare också :)
imorgon runt 11 (suck vad tidigt) åker jag till handen c med mammi & köper en ring till mig & en kräm + kanske ett vitt eller svart skärp om jag frågar snällt (a) sen målar jag sängen :) men hör av er, imorgon, om ni vill ses någon dag :)
pösssss / K


kommer sakna dig älskling <3 (i)
haha

Målare ;)

hejhej.
har precis målat halva sängen brun nu :) innan var den grön för er som inte visste det, haha. jag målade om den för att den inte passade in i allting som jag har nu. nu är demesta brunt, vitt & ljusbrun trä. & innan hade jag en hylla som var grön, det var darför.
menmen, tycker det blir fint änsålänge :) ska vända den sen & måla igen.
men när jag satt o målade kikade mamma in o kolla så allting var bra, sen sa hon att jag kanske kunde täcka över det vita på min bruna vägg. jag vill inte det, för den bruna färgen jag målar med är mörkare, & då blir det bara konstigt.. men så kom hon på att jag kanske kan måla nåt piffigt på väggen :)
så, nu undrar jag om ni vet nåt jag kan måla på väggen? :D

men mycket mer gör jag inte idag.. går kanske ut på promenad ikväll om det slutar regna, för just nu här i tungelsta regnar, åskar & blixrar det. ganska mysigt tycker jag. hoppas bara det håller i sig ikväll, haha, för ja vill se på en liten film o höra regnet + somna till regnet. hihi. myspys!

jusste, ny design kommer snart tror jag! :) av en tjej vid namn Milla. är jätte tacksam av att hon ska fixa den :D nu ska vi bara komma överens hur det ska se ut o så , hihi.

men nu ska jag gå o kolla på sängen o kanske fortsätta måla.
imorgon vet jag inte vad jag hittar på. då ska jag iallafall ha mina linser. för jag har skippat dom nu när jag har slipat sängen. men idag fick jag nya som jag ska ha i 2veckor, & sen efter det får jag nya igen , osv.
Pusshej

Målar idag (?)

godmorgon alla trevliga läsare :)


igår somnade jag väll runt två, för var inte trött + hade konstiga inbillingar.. för det prassla vid garderoben, men jag såg inget & tänkte "tänk om det är en katt, men det gör inget. men tänk om det är en igelkotte, eller en spindel!" haha, jag bara skrämde upp mig själv (a) lyssnade först på mp3n en stund, sen läste jag frida tidningen som jag fick för nån dag sen & märkte att en tjej som jag har pratat med då&då var med där ;) hihi, roligt för henne :) men efter de så lyssna jag på the voice också.. & tillsist sov man :) var också rädd över att något skulle krypa på mig eftersom jag sov bara på min madrass på golvet, för själva sängen står upp brevid, så jag var rädd att den skulle ramla också. thihi, ja, det var inte sån skön natt..

men vaknade 7, 9, 10, halv 12 & 12 gick jag upp hehe. gick förbi mammas rum o hörde att nån konstig låt var på, haha det var mammas mobil. för hon har fått en ny av min syster (Elsa) & känner sig cool nu, haha! (aa) men aja, jag svarade i telefon o de var Kristin (syster).. snackade en stund med henne o hon trodde jag var sur, men ikke sa nikke - jag var trött. gick till tven o kollade på lite tråkiga saker .. & nu sitter jag här.

idag ska jag fortsätta slipa sängen & måla den. har verkligen inte lust nu, men vill verkligen få det klart också. så skriver mer kanske mitt på dagen, & så ikväll också! :)

Ha en bra dag, pössssar / K

sommarbilder

bara jag som saknar värmen?
tänkte bjuda på lite sommarbilder iallafall :)
(klicka för större bild!)
 
jag ligger o steker i solen, haha(a) visar inte mina ben, för somsagt har jag blivit vit från shortsen..

sötis misse busar i gräset. hihi, gullig eller vad? :)

bild på mig från sommarn 07. första doppet var det där, med jennifer,fille&evelyn tror jag.

aj så jobbigt.

hejhej. förlåt att jag inte skrivit förut idag, men har inte haft tid! så, nu får ni min dag här :

okej , först igårkväll somna jag runt fyra för jag kunde inte somna + fick sms först halv tre av en tjej (vet inte namnet) & sen ett till kl tre av rasmus .. suck. men ah, sen vaknade jag av att mobilen ringde kl 8 (!) så hade sovit fyra timmar där.. o numret var okänt, så svarade inte eftersom jag typ halvsov. men somnade om efter det o vaknade 11 av världens huvudvärk. låg kvar i sängen en stund till 11.11 *puss på mobilen&önsknin* & gick upp sen o tog alvedon.
låg i soffan helt död typ tills pappa kom o sa att han skulle ha tven halv 2.. så gick in i rummet o började slipa min säng. eller innan åt jag lite sallad som frukost/lunch.

slipade sängen hela dagen typ. & fick så jävla ont i axeln .. stackars lilla mig (aa) & så blev jag grön somvanligt.. nu var jag det verkligen överallt. fötterna, benen, shortsen, tröjan, armarna, händerna, ansiktet. hahah , så fick tvätta mig lite smidigt o slängde mig sen i mammas säng (eftersom jag hade lagt själva madrassen till min säng åt sidan o täcket va på skivbordet). låg där helt död men de var otroligt skönt o bara chilla :) men sen kom alla o frågade varför ja låg där & kristin som klagade överallting, hehe. &fick lite damp när jag hade lagt telefonen i mitt rum (a)
menmen, gick upp då o slipade igen..
men blev helt slut så la mig i soffan o kollade på tv. *sköööönt* sen runt fem blev jag så jävla hungig, (hade ju bara ätit lite sallad runt 12). så gick runt o klagade över att ja var hungrig.. höhö. men sen kvart över 6 blev de mat.. kyckling me nåt konstigt ris.. -ah, dög åt mig :) 
& efter det tog jag mig en vaarm dusch.

yes, så har min jobbiga dag varit. nu ska jag nog gå o käka glass (för jag var nyttig igår,hihi) & kolla på 5an, för det är ju olika filmer som e på riktiga händelser .. dom brukar vara bra, men ah , vi får se om jag orkar.. den har redan börjat så.
sen ikväll skriver jag mer & lägger in lite bilder på mig från när jag solade för några dagar sen :) måste bara fixa dom o så, så gör det ikväll!
ha det bra , PUSS

Godnatt

Nu går jag till sängs o lyssnar på denna låt.
Puss

ny header kommer en annan dag...

tjingeling.

precis gjort om headern .. igen! men blir aldrig nöjd.. inte nu heller. men har lärt mig lite på photoshop :D stoltstolt. så det kommer finare & mindre header en annan dag. för nu är jag helt slut .. har hjälp lilla vjiktor med hans header o de, & eftersom hans lilla dator var seg & jag hade problem tog det ett tag, höhö. men aja, hans header blev väll bra förutom att de blev suddigt, men ja, som det står i hans blogg, så har jag försökt fixat det. men vet inte hur man gör.. aja, får också fixa det en annan dag! ;) (http://larsssonn.blogg.se/)

men har inte gjort så mkt idag somsagt.. sandpapprade, haha heter det så?, haha, men det gjorde jag på halva sängen, sen pallade jag inte mer eftersom hela jag var grön. i ansiktet, kläderna, & händerna + typ hela golvet. haha hur gör jag igentligen xD menmen, fortsätter imorgon :) sen fick jag en liten barn calzone pizza. gottgott, fast åt inte hela, var helt proppmätt (a) & efter det kom mamma&bror hem. med massa godis & mamma hade köpt en lotion & deo till mig. jihuuuu :D för jag&jennifer hade sett de i handen c, & ville ha, så jag bad mammi köpa, &såklart lyder hon mig, thihi (a) så nu har jag dränkt mig själv med den goda lotionen :) haha. sen har jag duschat också , i jättevarmt vatten, för jag frös asmkt. menmen, intressant fakta, not.

men har inte så mycke mer o skriva nu än sov gott alla inatt :)<3 själv ska jag väll ramla ur sängen somvanligt nu när den står sne, haha (aa) sover inge gott :/ menmen , lite bilder bjuder jag på också :)

 
bilder på min inbakade fläta. hihi, visst är man duktig (aa) men visar tyvärr inte fejset för jag hade inge smink.


&så tog jag ett litet snabbt kort på min hand efter jag hade sandpapprat. hahah, typ så såg jag ut i ansiktet också, & värre var det på kläderna xD

PUSS

papi&jag

min dag nu då ..

vid ett-två lagade jag lite makaroner för pappa sa att jag skulle äta nåt. så det blev lite med ketchup & inget annat, för jag var somsagt inte så hungrig.. efter det, eller då jag åt också, satt jag o kollade på so you think you can dance reprisen. jag äälskar dans! hihih, men det var en kille, som var jättebra + hade en bra låt som han dansade till.. han hade en bild på sin mamma på tröjan som hade gått bort när han bar 12år.. stackarn. men jag skulle vilja vad han/låten hette.. så, om någon såg ? kan man väll säga till, hihi (aa)
men nu är jag helt slut .. jag vet inte varför, men orkar ingenting! mina armar är helt slut också.. + jag sitter o spänner mig här vid datorn har jag märkt .. :s gör lite ont .. hehe
aja, ikväll ska jag försöka träna eftersom papi ska köpa pizza till oss, hihi (a) & sen har han köpt jordgubbar,hallon & nåt annat, så svullar väll glass ikväll med någon film. :)

ha en bra fortsättning på dagen & säg till om du såg han killen på SYTYCD :)
pusshej

Lördag

vaknade först somvanligt runt sju imorsse, men somnade såklart om & vaknade runt tio .. låg o lyssnade på min trasiga mp3 en stund & gick sedan upp. bara jag, syster&hennes kille hemma. för pappa hade åkt o lämna blod & dom andra är somsagt inte hemma.
men har inte gjort någonting än. bara gjort om min lilla inbakade fläta som var lite trasslig när jag vakna, hehe. & sen tvättat ansiktet o borstat tänderna.. sen märkte jag att jag har fått små bett från dom krypen som var omkring mig&jennifer igår när vi var på grindsjön. usch så det kliar :(
menmen, vädret verkar vara på topp idag :D det stog igår på smhi att det skulle regna, men ikke nikke gör det det än :) så kanske går ut o solar en stund sen om det inte blåser..
och äter väll nåt till frukost .. eller ja, det blir väll mer som min lunch.
pösspöss

dagens horoskop för mig ;

Vattumannen 21/1-18/2

Månen ger dig en spännande lördag. Mest handlar det om kärlek, familjeband och väldigt starka känslor.

skriv gärna vad ni tycker om mina dikter också :) finns en under det här inlägget & den andra finns till vänster om ni klickar på "dikter" :)

dikt

haha nu sitter jag här igen.. liten datanörd jag är allt.. men tänkte bjuda på en kort dikt lite sådär som jag har skrivit själv :) skriv gärna vad ni tycker ..

jag kunde inte sitta still
och var som en sill
vi svängde till höger
och jag gick ut på vägen
några minuter gick
och jag visste inte vad som pågick
grät flera sekunder, minuter, timmar
och ville bara bort
kom hem o la mig i den käraste jag känners famn
du visste inget
men jag grät bara och trodde inte det var sant

tråkigt & tråkigt

alltså åh ! min syster frågade nyss om hon o hennes kille fick göra på datorn..så jag måste väll snart gå härifrån till tven.. fan :( det finns ju ingenting o se på ! faan .. åh, så sur jag blir .. menmen, viktor gjorde mig iallafall lite glad. eftersom han har fått mig gilla en jävla låt som heter "from first to last - emily". hihi gillar den mycket ! (a) & nyss skickade han den till mig hihi.. & nu är den klar, :D haha, här är man glad :) lägger kanske in den en dag, eller så finns den i hans blogg (http://larsssonn.blogg.se/) :)

menmen, imorgon vet jag inte vad jag ska göra.. ska nog inte göra ett piss. min syster kommer hem imorgon från en fest som hon är på idag, & åker imorgon igen till nåt annat.. har inte riktigt koll på vad hon gör nuförtiden, hehe. & mamma&bror ska åka till gävle där min andra syster bor (elsa). för dom vill träffa lilla teodor (hennes 6månaders bäbis). & jag pallar inte följa med, hehe.. så tråkigt där ändå (aa) och då är det jag, pappa, rebecca(ännu en syster)& hennes kille här hemma. eller dom två ska på bio vid fyra(?) så det blir bara jag&pappsen hemma. ja, då har man kul ? haha.. han o jag sitter väll bara o bråkar om datorn särkert, höhö. eller nej, nu kom jag på :D jag ska slipa min säng imorgon, höhö. sen målar jag den brun ;) hehe. kommer ju bli proffs på att måla här hemma :) hihihi.
aja, nu ska jag kila till tven .. :( suck. nån som vet vad jag kan se på? <3
pusspuss.

kväll

kl 6 åt jag middag, trots inte så mycket även fast jag var jättehungig för jag hade bara ätit två mackor runt 12 & 3 små bullar till lunch.. vet inte vad det är med mig :s men till middag fick vi kött med pommes. & mamma lekte doktor,haha. för hon sa "om jag nu ska leka doktor, så tror jag att du har ont för du äter för snabbt, för lite & dricker inget". så hon bad mig att äta långsamt idag.. fast sen drack jag inget ..somvanligt. aja, runt halv åtta gick jag ut på promenad. tog med mig mp3n & mobilen och gick. först var det kalltkallt men gick snabbare så jag blev varm :) fast kortade promenad blev det idag, hade inte sån lust o gå..  menmen, kom hem ca tio i åtta o kollade på tv. var bara tråkigt, så nu sitter jag här o snackar lite på msn & skickar sms till jennifer som inte svarar. man får ju panik att man snart kanske borde ringa en signal så hon vaknar, haha (a)
menmen, har inte så mycke mer o skriva nu. eller jo förästen, i förregår eller när det nu var, när jag gick på promenad, så var det ett par bilar som tutade på mig (killar alltså) & jag fick reda på dagen efter av min syster att det var hennes kompis haha xD för han hade sagt "åh kolla en brud, vi tutar" & då hade hans kompis (en tjej) sagt "det där var karin, kristins lillasyster, hon är bara fjorton". haha .. & idag tror jag att det var samma bil som tutade igen, haha :P
aja, ni får ha en bra kväll så har jag det med. puss

bilden tagen 16/7

första doppet 08

kom precis hem från en dag med jennifer. vi åkte från våra hem (gränderna) kl 13.08 till grindsjön & klagade såklart över att de var ganska många där.. & speciellt två killar som glodde hela tiden.. runt , äh , 16år ? & haha vi vet inte om vi tyckte dom var snygga, eller den ljushåriga var det ;) menmen, efter ett tag vi hade varit där så bestämde vi oss för att hoppa i. vi gick till bryggan med kläderna på & en handduk. hihi & där tog vi av oss kläderna (för det var ingen på bryggan) & jennifer skulle börja kliva i. haha vi filmade allting & den videon blev 4min (a) jennifer var såå seg att det tog väll 3min för henne, haha! hon bara klagade över allting som "tänk om en abbore biter mig i rumpan, tänk om en krokodil kommer, iiih vad kallt" haha. men tillslut doppade hon huvet o klev upp då jag skulle i. fy tusan så kallt det var haha. men jag var mycket snabbare än jennifer. haha. när vi hade "badat" så gick vi upp på bryggan o solade.. sköntskönt :) haha fast jobbigt när bryggan rörde sig fram o tillbaka hela tiden, hahahah. ja, ni kanske fattar ? xD menmen, jennifers tröja flög i vattnet också haha, så hon fick ha på sig en blöt :) vid tre smsade jag mamma o frågade när bussen skulle komma, den skulle komma kvart i fyra så vi gick till busshålsplatsen halv.. vi stog där ett tag, eller lättare sagt skrek. för det var fullt med kryp som typ bet oss (?) iallafall mig. usch.. o när klockan var 5 i hade itne bussen kommit. vi stog o klagade över allting o jag sa åt henne att hålla en tumme, så höll jag en också. & då kom den :D haha det funkar jämt ;) på bussen var de fullt me människor som vi också klagade över, fast bakom oss satt en jättesöt hund :). hihi.
menmen, ja så såg dagen ut :) tyvärr får ni nog inte se videon som vi gjorde för ja, vi hade inget smink osv.. hehe

pusspuss! skriver nog mer ikväll efter promenaden som jag går runt 7-8 ikväll :)<3

dagens klädsel:
svarta shorts h&m
gult linne cubus
svart bikini med blommor h&m
blå munkjacka cubus
& håret först i knut & sen inbakad fläta.

bada idag.

godmorgon. vaknade precis & tänkte "jusste mamma skulle köpa färg till mig idag, då kanske hon kan köpa lotion också.." så jag går upp o in i badrummet o borstar tänderna o de, sen tänkte jag smsa henne.. men så kom hon precis hem! så jävla otur ... aja, får säga till henne att nästa gång hon åker förbi handen ska hon köpa "fresh lotion grön" till mig (a) hon måste, för jag behöver, hihi.

vädret idag är inte direkt super .. men solen skiner lite :) jag&jennifer ska ändå åka o ta oss ett första dopp iår . på grindsjön tror jag. trevligttrevligt, fast det kommer va kalltkallt! haha, funderar att ha shorts på mig när jag hoppar i, haha. det skulle jennifer ha, för att det skulle bli varmare typ, haha!
menmen, måste väll fixa lite saker snart ..
pusspuss

jag har blivit kär i den här låten, hihi.<3 underbar att somna till också, haha(aa)

orkar ingenting idag..

alltså fyfan vilken dag... haft astråkigt. kollat på "idol 2004" & "alla barn i bullerbyn" & snackat lite med några på msn.. sen, inget mer? haha ja det är faktiskt sant. duschat har jag också gjort innan middan i typ 20min.. men nej, somsagt inget mer. väldens segaste dag alltså. eller jo, jag har ätit en voffla också.. & tänkte svulla en bulle förut men orkade inte för ja har ont i revbenen, eller alltså, där imellan typ.. (?) :s
och fick nu det igen.. usch, ska nog ta o vila lite.. eller slipa min säng :) för vi hade tydligen sandpapper som pappa hade gömt, haha. & sen har jag bestämt mig för att måla den brun :)
& ikväll blir det ingen promenad.. orkar verkligen inte..
menmen, ha en bättre kväll än mig. pussar på er alla / K

Sam Hagberth. hihi, bara jag som gillar honom? (aa)

allmänt tråkigt.

alltså shiiit. kan man vara tröttare än vad jag är nu? haha alltså gud, jag är verkligen trött! har jäspat hela dagen & städat rummet lite. *stolt* sen ville jag måla om min säng, för just nu är den grön! hahah såå fult! men ska måla den vit tror jag ;) fast när jag frågade mamma om jag kunde göra det, så sa hon massor bah "du måste slipa först, o sandpapper har vi inte hemma, det måste vi köpa först, sen måste du ta ut madrassen o måla". suck. nu kommer man typ få vänta några dagar/veckor (?!) & blä så tråkigt jag har idag! nej usch,
haha nu ska jag radera alla gben på pea & sen fippla lite i rummet.. funderar på att mublera om.. men vettefan hur, haha. vill bara slänga mitt skrivbord eftersom jag inte andvänder det.. för alla läxor/ ritar osv gör jag i sängen.. men, problemet är att skrivbordet är nytt. köpte det förra året typ :/ aja, får tänka lite ..
skriver kanske mer ikväll om jag har lust. pusshej <3

vädret förstör jämt..

åh så sur jag blir ! gick upp typ kvart över 11 idag. sov dåligt&hade en hemsk dröm enligt mig. satte på mig svarta korta shorts & ett gult linne + min bikini under. riktig somrig var jag allt. men så går jag upp & mamma säger "usch, klä på dig unge! det är ju svinkallt ute!" .. jag trodde det var varmt ute men pallar inte byta om. loggar in på datorn o snackar med jennifer. då bestämmer vi oss för att åka o bada imorgon istället. för fan, ett dopp måste det bli snart! och vi har inte sån direkt lust o åka o bada när det regnar...
men ja, vad ska man göra idag? städa rummet måste man ju... men, usch, tråkigt! fast kanske blir lite roligt när man går runt o lyssnar på sebastian krantz & sjunger, haha.
men har inge mer o skriva nu.. ska nog äta nåt snart & sen börja städa & byta om till lite varmare kläder.. senare ikväll, om det blir finare väder, går jag nog på promenad :)
puss.

försökte vara snäll ...

... när kristin & jag satt vid tven & hon sa
-
är inte du sugen på något?
- jo.. men vad?
sen fortsätter vi o kollar på tv tysta..
när hon går o pratar med mamma smyger jag till datorn ..
då kommer hon o står i dörröppningen..

- skulle inte vi äta nåt? :(
- joo.. visst, men vad?
- du sitter ju vid datorn nu.. :(
- förlåt jag kan komma till dig.
då går hon iväg o låtsats gråter i soffan.
& jag kommer efter...
- iih förlåt. iiih nu kommer du slå mig.
& så kramar jag om henne.
- nej släpp mig du luktar äckligt.
hahaha det tyckte jag var taskigt.. jag luktade äckligt för att ja hade en äcklig salva på tummen, hehe. (a)

Min fridtid = promenader&dans.

gick ut på promenad kl 9 nu på kvällen & kom hem halv 10 .. gick en liten omväg sådär, hihi. men fan vad skönt det var haha. har inte gått på promenad på jättelänge. senaste gången var väll i början på sommarlovet eller nåt. & sen har jag aldrig haft lust.. men nu börjar jag igen hihi. ska försöka gå varje dag runt 7-8 (om inte senare) & säg gärna till om ni kanske vill följa med nån dag & ha en liten pratstund med mig hihi :)
sen när jag kom hem, ja en stund efter det, alltså klockan 10 haha., så kollade jag på "so you think you can dance". åååh jag saknar dansen säger jag bara :/ massormassor. för jag blir faktiskt väldigt glad när jag lär mig steg/dansar. & tänker på bara dansen & inget annat. sköntskönt!
för er som inte vet så dansar jag showdans i jordbro & har gjort det nu i 4½ år.. sen jag var 10bast alltså. men oj, vad fort tiden har gått. haha jag minns fortfarande första dansuppvisningen tror jag.. jag kände bara en kompis & vi var jätte få i dansgruppen, hihi. men nu är vi typ ..15st? aja, jag hoppas iallafall att jag inte lägger av med dansen. för jag drömmer att bli jättebra (aa) & nu till hösten ska jag börja på balett också ;) eller bara kanske.. eftersom vi inte hittar ett bra&billigt ställe. balett är grunden till alla danser, så darför vill jag lära mig det + det är fint. så om någon vet ett bra&billigt ställe, säg gärna till :) & ju tidigare man börjar dansa, ju bättre blir man ju när man blir äldre :) haha fast själv tycker jag att jag var bättre för ca 1½år sen på showdans.. menmen, får skärpa till mig helt enkelt ! ;)
& jusste, jag har också gått på streetdance. det gjorde jag i en termin förra året i julas. då gick jag tillsammas med en kompis vid namn mickan. men båda vi slutade efter en termin för jag tyckte inte om det & varför hon slutade vet jag faktiskt inte..

nu har ni fått reda på lite vad jag gör på fritiden :)
& nu ska jag fortsätta hålla en bomullstuss över min tumme med en salva på.. för jag har fått ett jävla bett där ! fyfan vad det kliar.. :/

sov gott. pusspuss

bilden är tagen från vår vårshow 2007. den inringande personen e jag :)
klädsel där var jennifers svarta mjukisbyxor & vitt linne med en gul bandana runt handen..

karin<3jennifer

träffade jennifer för kanske en timme sen , & vi var ute o snacka i typ en timme. sååå skönt att hon äntligen är hemma! :) saknat grodan massor.<3
menmen, hon hade köpt rosa kaninöron till mig, hihi sååå söta! (aa) & sen berättade hon massor om liseberg o så. massa killar hade hon sett, haha (önska man var där(aa) ) & jag fick berätta lite som har hänt här hemma.. inte så mycket alltså. aja, imorgon ska jag träffa henne igen. vi måste sticka o bada ! första doppet blir imorgon alltså. även om det regnar haha. så vi åker till rudan (tror jag?) & tar oss ett litet dopp ;)
menmen, mycke mer har inte hänt idag. åt lite sallad till frukost & lite sallad nu igen.. sen senare gör jag nog egen mat till middag, för jag vill inte ha potatis o fiskpinnar.. usch.
sen går jag nog på promenad om jag har lust. har inte gjort det på evigheter ..
menmen, ha en bra eftermiddag. pusss

jusste, jennifer åker iväg nästa vecka ut på sjön & är borta 2hela veckor :( vad ska man göra då.. ? :( suck. någon som vill hitta på nåt dom veckorna ? v.30&31 ...
lillalilla dumma jennifer (a)

Jenniifer

nu måste jag fixa mig. aaaahh, ska ut om 20min typ !
pussshej ring/smsa om ni vill nåt


comviq & jennifer (?)

godmorgon!

shit vad jag är trött! vill bara lägga mig i sängen igen o sova.. men nej, jag ska kunna hålla mig vaken, haha.
jag vaknade iallafall halv 11 typ av att småbarn pratade, högt. usch, ibland hatar man småbarn.. hehe.
igårkväll skulle viktor ringa mig (haha o bara snacka skit(a) ).. o eftersom min mobil var fucked up så skulle ja prova stänga av den o sen sätta på den igen.. menså kom jag på att jag har en annan pinkod. haha, smiiidigt , NOOOT. aja, han fick ringa hem istället o så pratade vi i 20minuter om ..? haha det kommer jag inte ens ihåg för de var så ointressant, haha (a) men sen också några minuter där vi bråkade om vem som skulle lägga på först . hihi såklart vann jag & han fick lägga på :)

vad ska jag göra idag?
jo nu ska jag ringa pappa o fråga vart min lapp är där det står min pinkod. så jag kan sätta på mobilen & smsa jennifer. sen kanske jag träffar henne idag? om inte hon kommer hem ikväll.
menmen, ring&smsa om ni vill nåt. pusss

Ska börja skriva vattumannens horoskop nu också varje dag tror jag :)
Vattumannen 21/1-18/2

Ingen märklig dag. Troligen råder lugn och ro både inom dig och runt dig. Du kopplar av och vilar.

busigt

100 frågor.


TESTET BÖRJAR: 23.13

1. Fullständigt namn? - Karin Maria Andersson
2. Ålder? - 14 ½
3. Vart bor du? - Tungelsta
4. Bor tillsammans med? - mami,papi,sis,sis,bror
5. Färg på ditt hus? - guuuult
6. Hus eller lägenhet? - radhus
7. När är du född? - 94 02 17
8. Klass? - åttan till höst
9. Vilket år tar du studenten? - 2013 (?)
10. Något jobb ? - näj
11. När gick du upp i morse? - 10 (!!)
12. När ska du sova? - typ snart ?
13. Duschat idag? - ja, typ
14. Kramat någon idag? -  ja
15. Pussat någon idag? - Nej
16. Vad har du ätit idag? - en massa!
17. Dagens klädsel? - bikini
18. Dagens smink? - Ingenting
19. Dagens sötnos? - misse
20. Dagens roligaste? -  äh, ingenting? eller jo när viktor skrev fel på msn! hahahahaha

socialt:

21. Har du många vänner? - naj,? eller? vene, haha
22. Hur många har du kysst? - hm, bra fråga.
23. Vem kramade du senast? - mor ?
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - en tror jag?
27. Har du pojk-/flickvän? - hade.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - elsa
29. Vem fick du senast sms ifrån? - jennifer

favorit:
(just nu)

31. Film? - beck, haha
32. Låt? - i'm yours
33. Mat? - mackisar (makaroner)
34. Dryck? - ingenting. dricker inget nuförtiden 
35. Färg? - svart
37. Stad? - Stockholm (?)
38. Land? - ?
39. Ämne i skolan? - iiinget :)
40. Människa? - jadu ...

senaste:


41. Personen du tänkte på? - - 
42. Personen du kysste? - han vet
43. Gången du spydde? - -
44. Gången du grät? - nån dag sen..
45. Pizzan du åt? - calzone (stavning?)
46. Gången du var i Göteborg? - ingen aning
47. Gången du var i Stockholm? Hela tiden
48. Gången du var full? - -
49. Gången du var hög? - -

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - beror på
52. Hund eller katt? - katt.. eller, nej båda
53. Ut eller hemma ? - ute
54. Tvspel eller datorspel? - beror på vad för spel
55. Singel eller upptagen? - upptagen
56. Hångla eller ha sex? - välja ett? äh..
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - Playahead
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad!
59. Big Brother eller Paradise hotel? - bb
60. Blont eller svart hår? - Blont tror ja
61. Har du blåa ögon eller bruna? - blågröna
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - inget!
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - båda
68. Älska eller älskas? - det finns inget antingen eller..
69. Leva eller dö? - Leva

antal:

70. Personer du älskar? - ett par
71. Personer du hatar? - en
72. Gånger du varit full? - -
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - två?
74. Glassar du ätit på en dag? - haha två kanske?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? - -
77. Gånger du varit hög? - -
78. Personer du saknar just nu? - hm, 3st?
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Några..

vem:

80. Vill du kyssa nu? - -
81. Ska du träffa imorgon?  - jenniiiiifer
82. Sjöng du senast för? - kristin, mamma
83. Hade du senast en msn-konversation med? - nu?viktor
84. Spelade du tvspel med senast? - oj.. haha, äh javet inte
85. Vill du ta med på resa nu? - många
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - en person
87. Förtjänar att dö? - ingen.. eller?
88. Är söt? - äh
89. Vill du sova jämsides med i natt? - -

vad:

90. Gör dig glad? - glada människor
91. Gör dig ledsen? - Svik
92. Vill du helst göra nu? - äh.., lyssna på musik,tänka.
93. Önskar du att du slapp göra? - vara olycklig
94. Vill du ha nu? - kamera&sällskap
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - hah långt kvar, men hundvalp!
96. Längtar du till? - vet inte
97. Tycker du om dina betyg? - får inga , än
98. Ångrar du i ditt liv? - måånga saker!
99. Är det bästa som hänt dig? - nämner inget.
100. Hur mycket är klockan? - 23.25

mår illa

precis kollat på en film på trean . tyckte väll sådär om den. var inte dirket inne i filmen, haha (a) menmen, då åt jag en liten glass & senare ville min syster också ha glass så hon ville att jag skulle äta det med henne! man bah "ja, jag måste ju, annars vet jag inte vad som händer.." så jag tog lite glass till ... eller det sista som var kvar, vilket jag tyckte var mycket. efter jag hade halva kvar så bah "shit, ja orkar itne mer" men så sa kristin(sis) "ät nu!" haha. man blir tvingad nivet.. så jag åt upp allting & mår nu illa. uuuusch haha. kommer inte äta nåt på länge nu, haha(a)
men om en halvtimme börjar beck-det tysta skriket .. vet inte om jag orkar se på den. är jättetrött nu, så jag vet inte riktigt. kanske lägger mig o lyssnar på min trasiga mp3 istället. & väntar tills klockan blir tre, haha.

menmen, sov&dröm sött. haha jag hoppas jag inte drömmer samma konstiga dröm som jag gjorde natten till idag. haha alltså gud, den var verkligen konstig, men ändå mysig? hahah nej jag berättar ingenting.
PÖÖÖSSS

förästen, jag fattade ingenting med ps. så skiter i det totalt nu tills någon har lust o lära mig, thihi(a)
& bilden här ovan är från den 9/7 då vi var på grönan. haha japp, är man konstig, så är man!

jag saknar alla vänner ...

precis tränat (inte mycket), duschat, rakat benen & tagit kräm över typ hela kroppen.. känner mig fresh! haha.

&så
har jag kommit på att jag saknar alla vänner ... speciellt tjejerna!<3 har inte sett varken tirran eller moa på hela lovet & bara träffat mickan en gång typ o evelyn&hannah typ 5ggr eller nåt. jennifer är den isåfall som jag har träffat mest. menmen, saknar henne ändå nu.
aja, får försöka göra mitt bästa för att se dom andra små tjejerna också nu på lovet! eftersom det är ca 6veckor kvar...

ikväll ska jag försöka ta reda på hur det funkar med ps (photoshop) .. hehe har typ inte fattat ett piss dom gångerna jag orkat prova. men bjuder på en bild här nere som min syster gjorde om på ps .. tycker om den mycket (eller iallafall bättre än den "riktiga") aja, vi får se hur det blir med det. sen tio över elva ikväll är det beck-det tysta skriket som jag nog ska se på.. om inte min syster&hennes kille fortfarande sitter vid den tven..
har inte mycket mer o skriva. hare gööött, pusshej

Comviq inatt!

jag har bara solat,solat&åter igen solat idag. först var det kalltkallt (30grader med blåst). så jag satt inne o kollade på tv , men runt 12-1 gick jag ut & var ute till kl 5 typ då pappa kom hem med comviq kort till mig. jihuuu (a) la in det i mobilen & hade en annan pinkod.. sen märkte jag att jag inte har några pengar fortfarande, men det visar sig att jag får pengar kl 03.00 inatt. & då har jag abonemang.. hehe, kanske kommer slösa pengar ändå? & om jag slösar för mycket kommer pappa sätta spärr på ca 400 (a) aja, men nu funkar inte min mobil. har ingen mottagning & skit.. vettefan vad som hände. menmen, ska försöka ändra min pinkod till den jag hade innan & så blir det väll många sms imorgon , hehe.
det första jag nog gör är att smsa jennifer för hon kommer hem imorgooon! jihuuu, haha<3. ska nog träffa henne imorgon & åka o bada, hoppas jag! varken hon eller jag har badat iår, (om hon inte badade där i göteborg..) menmen, vi får hoppas, haha. annars ligger jag väll o steker igen i solen ;)

idag har jag fått iallafall lite färg, mohaha (a) fast en sak som jag irreterar mig på väldigt mycket är att jag solade ju förut i shorts & är nu vit (ljusbun) där..! inte fint,nej. & det hjälper ju inte när jag solar mer, för då blir jag brunare på benen också. & man ser fortfarande skillnad... aja, mitt fel!
nu ska jag nog träna lite & sen duscha, och smörja in mig lite med "eftersol" kräm.. tror nämligen att jag bränt mig på knäna.. ups.

bild kommer kanske senare på mig när jag solar.. för min syster skulle fota solen, & då fotade hon mig lite också. men jag bara kanske lägger in. eftersom jag ser särkert ful ut ... menmen, vi får se.

ha en bra kväll, pusssar / K

Dagens horoskop för mig...
Vattumannen 21/1-18/2

Kärlek och romantik dominerar din tisdag på ett trevligt sätt. Din släkt kan dock känna sig försummad.

känner mig så dum ...

... för att jag inte har pengar på mobilen så kan inte svara på jennifers sms när hon skickar, stackarn.
&för att jag inte svarar på msn när folk undrar nånting även fast det står att jag inte är vid datorn.
förlåtförlåtförlåt för det.


men nu ska jag sova tillsammans med min nyladdade mp3, haha. massa nya låtar i den, tex afasi&filty, sebastian krantz, danish & några fler.
min kväll blev som jag hade tänkt mig. åt först en chokladpudding runt nio & satte sen på filmen beck-kartellen & åt en till runt 11 , haha (a) svullo jagvet.
menmen ni får sova så gott & dröm om mig :D
& så hoppas vi att det blir bättre väder imorgon...(a)
pusspuss!

Lågt blodtryck & blodprov igen..

12.30 duschade
12.55 satte i linserna
13.00 gick ut & solade
ca 13.10 bad mamma hämta mina solglasögon & hon svarade "visst, vad vill du ha o gricka?" öh va?
ca 13.45 gick in. kristin vaknade
14.00 kollade på tv
15.40 blandade chokladpudding
15.50 åkte till konsum med mamma & postade två brev + vinkade till viktoria. åkte till husläkarteam.
16.15 går in till läkaren
16.18 hans mobil ringer & vi får vänta ytterliggare några minuter
16.30 tar blodprov
16.35 åker hem. kollar på the hills / äntligen hemma
18.10 äter mat, dricker mjölk
18.16 datorn
18.20 skriver blogg

hos läkaren gick det ju bra. jag har tydligen lågt blodtryck, men kan inte göra något av det. han sa också "du ser väldigt tränad ut. brukar du träna?" & jag svarade "ja dans.." men jag dansar ju bara 1gång i veckan + har inte gjort det nu på sommarlovet.. sen ställde han några andra frågor om hur länge ja hade mens osv. & sen sa han att vi skulle ta ett blodprov iallafall. så fick gå till en tjej & hon tog det i fingret o tröck sen 3 ggr för att det skulle komma blod o hon skulle kolla om de var nåt fel. men allting var bra, förutom blodtrycket då..
ikväll ska jag svulla chokladpudding & kolla på beck. (a) eller kanske ut om någon vill träffas ? :D
& imorgon åker jag nog o badar med... kristin?

Ha en bra kväll. skriver nog ikväll igen. pussssar

äta mer.. (?)

vaknade kvart över 8 av alarm imorsse.. men somnade såklart om & vaknade fem i 9 & vi skulle sticka 9, hehe. men mamma kom in till mig o sa att kristin(syster) inte ville åka till läkaren, och frågade om jag ville följa med mamma kl 10 ändå för att kolla mitt blodtryck. o de ville jag. så jag somnade om och vaknade tjugo över 9, fast gick upp tjugo i 10 (a) borstade tänderna, tvättade aniktet, o satte på mig shorts & en t-shirt. sen åkte vi. haha ni skulle bara sett hur jag såg ut , haha! inge smink, håret uppsatt i en slarvig knut & jättetrött. menmen, när vi kom dit så fick vi sitta o vänta ett tag = aslångtråkigt. men sen fick vi gå in till en tjej & vi kollade mitt blodtryck. det var tydligen normalt, men det kan vara så att jag har nåt fel i kroppen lr ngt. + hon sa att jag var väldigt smal & frågade om jag åt tillräckligt. jag sa att jag gjorde det, medans mamma bara "nej det gör hon inte. hon äter knappt ingenting" .. hehe (a) aja, efter det skulle mamma ta bort stygnen i hennes fot & jag ville inte se.. så jag gick ut o väntade där bland småbarn (det var fullt där alla vuxna satt) i typ 30min .. o sen kom mamma då vi beställde tid för mig kl 4 idag. för jag ska prata med tore (doktor) om lite grejjer & kanske ta lite prov..
påvägen hem skulle mamma förbi konsum, haha jag hoppades att jag inte skulle träffa någon, & det gjorde jag inte som tur var (a) men vi köpte makaroner&köttfärssås som jag skulle äta & lite annat ..
nu har jag precis ätit & ska hoppa in i duschen nu. haha för jag fick tandkräm i håret imorsse (?!) haha. ja.., var somsagt trött , hihi (a)
ha en bra dag ;) skriver mer när jag kommer hem. pusspuss

läkaren imorgon.

jag har verkligen inte mått bra idag säger jag bara.. har varit asvarm hela dagen (visst har haft mjukisbyxor&tjockiströja, men ändå). sen nu frammåt kvällen har jag blivit yr, haft ont i huvet, magen, revbenen osv.. stackars lilla mig. så imorgon ska syster&mamma till läkaren. för syster ska kolla hennes hals eftersom den är svullen typ, & mamma ska byta bandage på foten.. så då ska jag följa med och kolla blodtrycket. för jag har inte varit på topp dom senaste dagarna.. & mamma läste också i en läkarbok som vi har här hemma där det stod "Lågt blodtryck brukar smala, långa tjejer ha".. visst är jag inte så lång (ca 1,62) men aja.. vi får se imorgon.

men vad ska man göra imorgon igentligen? jag har ingenting planerat. först typ vakna 8 (!!!) för vi ska till läkarn kl 9. & sen kommer jag hem ca 11 eftersom mamma hade tid halv 11 (om inte jag går hem innan).. sen lixom,? det skulle bli 24 grader imorgon. så får väll ligga o sola eller åka o bada med ...vem ? :s haha åh jag får panik, ingen är ju hemma ! någon som vill träffas ? (a) :)

menmen, nu ska jag chatta vidare lite på msn och sen går jag o lägger mig. ska somsagt upp tidigt imorgon + mår inte så bra.
pusshej & dröm sött.

och jennifer, jag kommer sakna dig massor ! <33

omgjorda bilder

--> 
Jag evelyn jennifer
--> 
Jennifer&jag
--> 
Sebastian Krantz <3
--> 
jag & sötis moa. saknar tiden med dig <3
--> 
1år sen. happyyyy
--> 
1år sen snart. lycklig

Vilken gillar ni mest? :)
Ha en bra kväll. puss

prat

Kristin(syster) & jag satt framför tven för nån dag sen & jag sa att jag hade sett hennes kompis i en beckfilm.

- jag kommer ju bli fett känd ju
- vadåra
- men han robert i beck filmen är ju typ känd, han ska spela i andra filmer också. & petters bror ska också spela i några filmer. så när dom går på kändisfest tillsammans kan ju jag följa med och träffa afasi eftersom vi har gift oss då. så, vem vill du ha?
- hahaha. jag vet inte.



kristin, jag vet nu. jag vill ha sebastiaaaaan , haha(aa)

Glad & Ensam.

alltså shit vilken världenstråkigastebajslångtråkigdag! :
vaknade 10, gick upp halv 11, lagade lite makaroner med köttbullar kl 1, åt & fick ont i magen, gick till datorn kl 3, gjorde om lite bilder, gick till tven, åt en banan kl 4 & nu sitter jag här.
kan det bli tråkigare..

aja, nyss kollade jag på vädret på internet hur det skulle bli dom dagarna som kommer. & blev otroligt glad !

massa sol,sol&sol = massa bad,bad&bad :D


Men när jag berättade det för jennifer så sa hon att hon sticker till göteborg imorgon & kommer hem på torsdag kanske! :( vem ska man då vara med..? hannah är i växsjö(?) å evelyn e ute på sjön å jennifer sticker å moa är typ inte hemma(?).. fan :( kommer ju ha bajstråkigt utan alla vänner <3
menmen, får samla ihop lite pengar medans så jag kan köpa min lilla söta kamera snart..

ikväll bjuder jag på bilder jag gjorde om idag. pallar inte lägga in dom nu. men ha det så bra, så har jag också de på denna tråkiga dag.
pusshej

chilla eller strässa?

godmorgon! har alla sovit gott? :)

själv sov jag väll sådär.. gick o la mig tio i 12 igår & lyssnade på musik för att somna. men jag hade så otroligt ont i revbenen & magen att det kanske tog 1-2 timmar innan jag somnade..
men idag vaknade jag 10 (vaknar bara tidigare o tidigare för varje dag nu), fast lyssnade på musik i sängen så gick upp halv 11.

idag vet jag inte vad jag ska göra. antingen bara chilla framför tven, eller så funderar jag på att mublera om rummet ? nej, usch jag orkar inte mublera om rummet haha. det blir bara knas då & skit.. haha, så går väll bara en promenad ikväll runt 7-8.
vad ska ni göra idag då?
Pusspuss

får inte nog...

... av den söta sebastian krantz (a)

var ute i en timme eller två med jennifer förut & vi kunde inte få nog om att vi verkligen har kramat Sebastian Krantz !!! haha för er som läser så tycker ni särkert att det inte är nåt speciellt. haha men när vi väl såg honom på scen idag så blev vi kära. han är verkligen söt ! åh, hihih. <3
& jag kan inte heller få nog att lyssna på hans singelskiva som vi köpte, haha. när mamma kommer till mig till datorn så satt jag o lyssnade på honom ganska högt , hehe ..
"godnatt gumman"
"godnatt"
"hihi, är du lite kär?"
"hihi jaa.."

 
1. Sebastian Krantz singel med låten "Du&Jag". På står det "Till Karin Kramar Sebastian Krantz.
2. Söta lilla sebastian som sjunger.

söt eller vad ?! (a)

Sebastian Krantz <3!!!

Precis kommit hem från nynäs. jag gick hem till jennifer kl ett då hennes mamma skjutsade oss dit. när vi kom skulle dom köra nån tävling mellan några människor som sjöng. & senare skulle några från talang komma. vi gick o köpte lite o äta, eller jennifer köpte en korv med lite senap på eftersom hon trodde dom frågade om hon skulle ha ketchup, så hon ba "ja. ne..j" haha. men vi satt o väntade på vår sebastian krantz som vi såg en bit från scenen. åh så vi blev kära,! (aa) men runt halv fyra-fyra kom han! eller först kom BB*8 från talang 08 & vi tyckte killen i blont hår var såå söt! och sen kom trollkarlen Alexander Vasiliou & han var lika söt han, haha (a) och efter han kom såklart sebbe ! alla tjejer bah skrek & tog fram mobilerna, hihi. han sjöng tre låtar & ååååh, alltså jag är helt kär, serri (a)<3 efter han hade sjungit så kunde man köpa hans singel & få en kram. jag&jennifer gick såklart dit och ställde oss i kön. singeln var bara låten "du&jag" med i. & han skrev på "Till Karin Kramar Sebastian Krantz" & lite senare gick vi fram o kramade honom ! ååååh, <3 thihih. han är verkligen gölli !
Vi tog lite kort med jennifer mobil, så jag lägger nog in några senare idag. tyvärr hittade jag inte pappas kamera imorsse så kunde inte ta med mig den :/ menmen, jag måste köpa mig en egen kamera snart! hoppas bara att mitt sommarjobb kan höra av sig snart :)
nu ska jag lyssna vidare på sebastian krantz , hihi. min lilla ääälskling (aa)

förästen, jag tycker han är mycke snyggare i mörkbrunt hår som han har nu ;)
här har ni låten
du&jag.

Pusshej

Nynäs nästa.

Idag ska jag träffa jennifer igen & vi ska till nynäshamn och träffa sebastian krantz ;) haha. man hoppas ju att man kanske får nudda han sådär lite ;) thihih.
aja, jag ska nu fixa mig lite & äta kronerskockor (stavning?) & sen träffar jag jennifer kl ett.
har inte så mycke mer o skriva nu, men vi hörs när jag kommer hem & kom ihåg att mobilen är alltid med ;)
ps. det kommer komma bilder tror jag.. ska fråga papsen om jag får ta med mig hans (aa)
Puss


Sebastian Krantz

Godnatt

sitter o snackar med en kille som såg mig på grönan för nån dag sen .. haha vi snackar om hammarby. ingen aning hur vi kom in på de, menmen.
ska sova nu,
godnatt ! <3

blä så tråkigt ..

mina kvällar ser exakt likadana ut allihoppa ;är hemma, svullar & kollar på film..
varje kväll! alltså suck. någon som jag kan sova över hos snart? eller någon som vill tälta? eller fest, vad somhelst ... jag klarar inte bara o va hemma på kvällarna..
aja, bjuder på lite dagens innan jag går till tven o kollar på beck (somvanligt)
Dagens humör: Trött men glad
Dagens borde: Gå ut o träffa kompisar
Dagens frisyr: Uppsatt i en slarvig knut
Dagens klädsel: Sönderklippta jeans, vitt linne & blå adidas tröja + ballerina skor
Dagens planer: Nu? kolla på beck o svulla ...
Dagens vill ha: Massa nytt smink, kamera & pojkvän
Dagens längtan: Den kvällen jag inte sitter hemma (a)
Dagens fundering: Om jag ska ta glass eller inte, haha..
Dagens beroende: Pilla sönder sår...
Dagens tråkigaste: Att jag inte kunde bada..
Dagens personer: Jennifer, fast träffade ett par som man kände/har känt i handen c.
Dagens irritation: Att jag inte har pengar..!
Dagens låt: Afasi&filty - Glider

vi hörs imorgon, pusshej

Sökt sommarjobb ...

... som reklam utdelare.


skrev nyss i mitt namn, telefon nr, osv. till sdr (svenska direkt reklam). vilket Jennifer också gjorde. nu väntar vi på att dom ska höra av sig så vi kan dela ut reklam till haninge/tungelsta & käna pengar ;) men..undra hur mycket man känar? jag har faktiskt ingen aning & det stog inte hur mycket man får.. aja, hoppas ganska mycket iallafall, thihi.
innan jag sökte så åt jag middag. var otroligt hungrig eftersom jag inte ätit så mycke idag..& så får jag veta att vi ska äta kokött med pommes... fan tänker jag då, eftersom jag inte äter kokött.. men så har mamma köpt annat till mig :D thihi, blev glad då + jättemätt! haha åt fan jättemycke ..
aja, ikväll ska jag nog kolla på "beck-advokaten" som är på tv1000 igen.. såg den för nån dag sen, men ingen annan bra film kommer på tv ikväll, så det får bli beck somvanligt..


men nu ska jag träna & sen hoppa in i duschen & duscha längelängelänge!
vi hörs senare ikväll eller imorgon. hare bra, puss

Handen centrum

tjenamittbena.

precis kommit hem från handen centrum med Jennifer. hon loggade in på msn tillslut & då bestämde vi oss för att åka o bada, men jag kan inte just nu, så vi åkte o fönstershoppade i handen.
ingen av oss hade pengar, eller hon hade tagit 40kr & jag 15.. hehe, rika nivet ;) not. men det vi köpte för våra pengar var jag en liten vanij milkshake & hon pommes+liten läsk. vi hittade massor som vi ville ha . speciellt smink!
& vi ska börja sommarjobba har vi bestämt. nu funderar vi bara på vad.. min mamma föreslog dela ut reklam, & det är ju enkelt + man tar promenader. så Jennifer, de kan vi väll? :D
Har inte så mycke mer o säga nu ..
säger nu bara vad som kommer bli mitt nästa köp :
Deo H&M 30;-
Lotion H&M 30;-
Mascara Kiks 99;- (rea)
Puder H&M (någon som vet ett billigt&bra?)
Foundation H&M ca 200;- ?
Foundationborste H&M ca 20;-
Linne Ginatricot 79;-
Vitt skärp som man kan ha runt magen

pusspuss, skriver nog mer ikväll.

Jennifer idag (?)

vaknade halv 12 av sms & det är jag glad för..
fan vad länge jag sov ! :o men smset var från jennifer , hon ville att jag skulle in på datorn så när jag går upp sitter mamma här & jag får vänta ett tag, & nu är hon inte inne. haha fett jobbigt (a) men ska nog träffa henne idag. kanske åker nånstans istället för att bara vara här i tungelsta.. menmen, har inte så mkt mer o skriva nu .. ska nog äta nåt & sen ringa jennifer. haha sen ska jag väll också leta efter mina saker som jag märkte igår var borta.. som tillexempel mitt puder, träningsboll & mp3n.

pusspuss

Meningar & Beck.

tänker bara skriva lite snabbt nu innan jag somnar.
jag satte på mig mina glasögon för första gången här hemma runt nio för ja pallade inte ha mina linser längre.. & mamma tyckte jag var så "otroligt snygg&fin" i dom. haha man tackar (a) fast själv tycker jag att dom inte passar ett dugg på mig eftersom jag typ ser ut som en lärare (?) nej usch, föredrar linser..fast glasögon hjälper mer. men aja,
jag satte på filmen beck-hämdens pris & den slutade nyss. har sen den några gånger innan & tycker den är lika hemsk varje gång..
nej men nu ska jag gå o lyssna på mp3n & kanske skriva en liten dikt :) sov sött!

Måste bara skriva en mening som mamma påminde mig om när jag sa att jag tyckte jag var ful i glasögonen.. Denna gulliga mening sa Niklaz, som är min systerssons pappa(hennes ex) :
"Gud vad hon kommer bli snygg när hon blir äldre!"
thihih, lite gölligt tycker jag (a)
pusss

glasögon

var ju hos ögonoptikern idag.. berättade att jag haft problem med vänster igår, men det skulle tydligen vara vanligt.. så hon lyste bara med en lampa i mina ögon o så kollade vi om linserna hade hjälp nåt. de hade det,? eller jag vet inte riktigt, haha. fattade typ inget (a) men hon sa också att jag har "två veckors linser", vilket innebär att jag ska slänga dom om en vecka (?) & få nya. sen ska jag tillbaka till ögonoptikern om 3månader.. & innan vi åkte hem fick jag mina glasögon.. *suck* vill verkligen inte ha! menmen, måste man så måste man..
aja, vädret har inte varit så super idag.. imorsse så var det jättevarmt så jag satte på mig min nya bikini & gick ut o solade. usch, klarade knappt av värmen :o & senare på dagen blev det kallt + började regna då o då.. men mycke mer har jag inte gjort idag.
imorgon har jag inte heller något planerat. kanske träffa jennifer ? eller om hon inte kan så hjälper jag nog mamma att tvätta bilen så den blir klar snart så den kan säljas, & sen hoppas jag att jag får köpa kamera (a)
menmen, nu ska jag se på nåt på tv om det finns någon bra film, annars sätter jag på en film som vi har här hemma.. vet inte vilken det kommer bli. men ni får sova så sött ikväll för jag kommer inte skriva mer idag, pusspuss.

Dagens vill idag är att börja på balett & köpa en kamera.
förästen,vad tycker ni om min header?
thihi, är fortfarande inte nöjd, så gör nog om den imorgon igen!
<3

Dagens från igår & bilder

för er som inte orkar läsa hela inlägget om dagen igår (inlägget under) så blir det lite "Dagens" nu från igår :)
dagens gjort : grönan
dagens mående : bra
dagens mat : kycklingringar
dagens dricka : fanta
dagens vill ha : guldkortet
dagens personer : jennifer, hannah&evelyn
dagens träffade : haha turkarna på grönan & sen viktor
dagens klädsel : svarta shorts, vitt linne, blå munkjacka
dagens jobbigaste : regnet & alla långa köer
dagens roligaste : popexpressen
dagens tråkigaste : slänggungorna (?) hehe
dagens läskigaste : frittfall! haha usch fyfan .. & alla clowner
dagens smink : rouge, mascara, foundation
dagens frisyr : utsläppt plattat
dagens sötaste : killarna(a)
dagens pris : en liten nalle & en liten kanin (a)
dagens bästa tid : när vi hade roligt :P
dagens roligaste : haha när jag skulle beställa maten

& nu lite bilder från igår. dom flesta är tagna hos jennifer, menmen.. klicka för större bild.


pusspuss. nu ska jag kanske ut o sola (om det är tillräckligt varmt) & vid två åker jag till ögonläkarn igen.. sen vet jag inte vad jag hittar på. hör av er om ni vill träffas <3

grönan bästa :D

jag hann inte fixa min peasida & bloggen igårkväll. eftersom jag fastnade framför tven & sen var den helt plötsligt halv ett.. så jag gick o la mig där jag låg o tänkte i typ en timme somvanligt eftersom ja inte var trött.

men imorsse gick jag upp kvart i åtta för ja hade ställt mobilen på halv åtta, men orkade inte gå upp. men ja, gick upp sen och åt en macka, satte mig framför spegeln och plattade håret. sen skulle jag stoppa i mina linser, & fick panik! jag fick verkligen panik och blev arg på mig själv.. jag stoppade i i det högra ögat, och sen när ja skulle i vänster blinkade jag hela tiden! jag gick o drack lite vatten för att lugna ner mig, men hjälpte inte, men blev så arg att det tillslut funkade. då var klockan tjugo över åtta och jag sminkade mig. var klar exakt tio över 9 (då jag skulle träffa jennifer&evelyn). så jag gick ut och mötte dom. & sedan hannah vid bussen.. när vi  var framme, alltså till grönan, gick vi till stället där man kunde köpa entre biljett & åkband (för att komma in till grönan tidigare) & sen var det första popexpressen . haha typ bara vi som var där ;) + det var tråkigt. men vi åkte lite annat & såg några söta människor (a) speciellt jag som tyckte en kille var otroligt söt! han hade röd t-shirt, ljust hår & åååh, haha (a)<3 hann tyvärr inte fråga efter pea, men hoppas han såg min som jag hade skrivit på armen..
det som var roligast denna dag var nog vid "matvraket" där jag skulle beställa. hahahahha, alltså, så här gick det till.. jag skulle krångla till det lite så jag sa
- kycklingrings meny utan pommes
- okej, med mellan dricka?
- nej liten.
- hmm.. okej. 4 kycklingringar eller 6 ?
- 6.
- okej ...
han går iväg och hämtar min mat & kommer med 4 kycklingsringar.
- jag skulle ha 6..
- jaha okej
så går han iväg igen & hämtar två till.. & då passar jennifer på o säga "jag ska ha sex med en kyckling" eller nåt. haha jag kommer inte ihåg, men då hörde han det i kassan de. haha han själv började skratta och blev skenerad (stavning?) . hahaha alltså gud, han fortsatte o skratta ett tag efter det. haha alltså åh, xD
aja, vi träffade också några killar som ville sitta o snacka , vilket vi inte ville, så dom ville åka kärlekstunneln & de ville inte vi (dom var fula!) , + dom hade gamla åkband.. men senare såg vi dom i kön bakom oss i popexpressen för dom hade smygit sig in. då börja dom snacka med oss igen. eller ja, ena killen (ivar?) frågade efter mitt namn typ 3 ggr, haha glömsk ? :P
påvägen hem såg vi viktor (mitt ex) & hans tjej + hennes syrra&pojkvän. sa ett litet hej och sen kom tåget. haha evelyn var verkligen sjuk på tåget, serri, hon typ var full? haha, sen skulle vi på bussen också då det var lika dant, fast hon hade lugnat ner sig lite..
men nu har jag iallfall kommit hem precis från jennifer där jag&evelyn stannade kvar en stund eftersom hon var ensam hemma. haha vi tog lite ego foton (a)
men nu orkar jag inte skriva mer. pusspuss så skriver jag mer imorgon efter ögonläkarn som jag ska till igen :(
ps. kommer bilder imorgon ;) sov sött

fixar ikväll!

ja, jag fixar designen senare ikväll! jag lovar :D
& sen ska jag fixa min peasida lite (KARII-N@)
nu måste jag gå till tven,
PUSS

ny tröja & ny bikini.

har inte gjort ett piss idag fan. har haft feber ett tag, & frysit somfan. sen har jag kollat på en tråkig film (sälskapsresan) & gosat lite med misse som var på värsta goshumöret med mig, thihi (misse är en katt). men sen har jag typ inte gjort så mycke mer..
men fick ju min bikini idag från h&m , & nyss stickade mamma klart min tröja :) den blev faktiskt fin . (lägger nog in en bild på den en annan dag). men för er som vill veta så är den grå/svart randig och ganska lång (så lång att jag bara kan ha leggins/strumpbyxor under), trevligttrevligt ;)
imorgon åker vi ju till grönan. jag hoppas att jag är på glatt humör på morgonen (trots klockan kommer va halv åtta). men det blir jag nog om jag sätter mig framför spegeln på golvet med täcket runt om mig & lyssnar på the voice. haha påminner mig om mina skoldagar ...

men nu ska jag nog ändra min header till en annan bild & sen kollar jag på "so you think you can dance" :)
hare bra så skriver jag mer imorgon bitti eller när jag kommer hem!
RING för gudsskull om ni vill nåt & skicka inte sms! haha jag får panik när ni skickar sms , eftersom jag har inga pengar på mobilen, för jag får comviq den 16/7.. så kom ihåg; ring & skicka inte sms!
Pusspuss

trevlig kväll med pappsen & instäld grönan.

vaknade kvart i åtta av alarm eftersom vi skulle ta tjugo över nio bussen från skolan till grönan. men jag stiger upp, fryser somfan & har ingen lust att åka + vädret gör mig inte super glad heller. så aj går in på datorn & ser att de ska regna idag. så fan, jag ringer till jennifer och säger att jag inte åker om det regnar. så hon ändrar sig också då. hon ringer hannah & jag evelyn och vi säger att vi åker imorgon, samma tid, för då ska det bli sol. hoppas bara att de stämmer också...
men efter det så gick jag o la mig igen. somnade runt nio och vaknade nu kvart i 11. nu mår jag jätteilla och känner mig askonstig. vet inte vad som har hänt... + alla mina konstiga drömmar jag drömde på bara 2 timmar. men jag gick upp och ser någonting ligga på bordet.. det är min bikini ! :D då blev jag lite glad..

men nu berättar jag om en trevlig kväll med pappa igår.
jag skulle följa med honom till bauhaus , för dom skulle typ fira att dom byggt nytt eller vad det nu var.. så håkan berg (?) & martin stenmarck skulle komma. först stog vi ute (pappa trodde vi skulle stå inne, så vi var inte varmklädda) men vi klarade oss o stog där ute & frös (iallafall jag!) men efter ca en halvtimme skulle man gå in o handla för 500kr så kunde man vinna en villa. fast pappa behövde inte köpa nåt så vi bara satt där o glodde på allt folk.. haha inte så fullt så roligt.. men gick ut igen runt halv 10 & var med i en tävling..tyvärr vann inte vi, menmen, efter det kom martin stenmarck, haha har inte direkt gillat han förut , men nu ..han var ju söt ! speciellt när han mötte min blick o stog där ett tag och när han skrattade. & håkan berg kunde minsann också sjunga, fast han igentligen är komiker. haha men rolig var han allt (: sen kl 11 åkte vi hem för då var det slut. iiiiih så jag frös. sov med tröja, tjock filt + duntäcke. hiih, jag frös så mycket!
& somsagt imorsse när jag somnade om så sov jag med tröja, kofta, mjukisbyxor, filt & duntäcke.. haha, känns som vinter ffs :s

menmen, nu ska jag prova min bikini & sen lägger jag mig nog framför tven & sätter på en bra film.
kanske skriver mer ikväll, pusspuss


bild från igår, jag älskar er tjejer.

designhjälp ?

skulle vilja ha designhjälp, eftersom jag aldrig hittar bra bilder & färger till min blogg. + det aldrig passar ihop med allt de andra.. så jag kollade in en blogg, som fått hjälp av en annan. så, skulle klistra in denna bild (se nedan) & sen vänta.. thihi. hör av dig ! :)

shoooopping

okej, kom nyss hem. min dag:
vaknade kl 10 av alarm på mobilen för att inte vakna för sent. då gick jag upp efter en kvart för att piggna till mig lite i sängen. gick o hälsade på mamma som satt o kollade på tv & pratade med henne lite. sen gick jag såklart till datorn o snackade med några. och frågade sen mamma om hon kunde färga mitt hår innan jag skulle iväg. så det gjorde vi så snabbt jag var klar med datorn. när vi gjort de, väntade vi 25 min & sen sköljde vi & tog nåt balsam i. sen åkte hon iväg till handen c för att hämta pengar till mig+lite annat.. och jag gick o sminkade mig. eller först stoppade jag i linserna, och sen tog jag lite foundation, eller det blev inte så mkt eftersom jag flagnar på näsan&pannan..så det ser bara konstigt ut om jag har foundation/puder. sen tog jag lite mascara (hihi vågar inte ta mycke när ja har linser) & fem i 12 gick jag iväg. vilket jävla väder alltså. det regnade bara hela tiden.. vid bussen mötte vi hannah (jag,jennifer&evelyn alltså) & hoppade på bussen som kom sen. där vi träffade på rasmus,natta&lollo. sa ett litet hej & skrattade hela vägen till handen där vi först gick o mötte min mamma för att jag skulle få mina pengar.
aja, idag köppte jag först en svart&en vit bhH&M, men sen märkte jag att min tröja som jag länge velat ha fanns på cubus, så jag lämnade tillbaka den svarta bh;n & köpte en mörkblå kofta ist. :) riktigt nöjd med det jag köpte & har nu 50kr kvar.. haha jo det räcker ju långt (naat)

imorgon ska vi iallafall till grönan. jag, jennifer, hannah & evelyn alltså. fast bara kanske.. eftersom det är jättedåligt väder nu, så åker vi bara om det inte regnar imorgon. aja, vi får hoppas på det bästa! & annars så åker vi på onsdag.

Dagens klädsel idag blev:
vita insydda jeans från H&M
vita ballerina skor från skopunkten
svart t-shirt beställd från laredoute (tror jag?)
svart jacka med hög krage från stadium
& nu har jag på mig min nya blåa kofta från cubus
&håret idag blev uppsatt.
förästen, jag är nöjd med håret! :) det är väldigt mörkt, menmen, det är fortfarande blött. lägger kanske in en bild ikväll,
PUSS <3

snabb info

ojoj jag hinner inte skriva igentligen. måste fixa mig för om 25minuter ska jag träffa jennifer&evelyn & sedan hannah, o så ska vi ta 12.06 bussen till handen c. ska bli allt roligt + jag är på glatt humör idag igen :)
men har precis färgat håret & stoppat i linserna. de gick bara på ca 4 minuter nu o stoppa in linserna, haha ganska trevligt att de går snabbare :)
men skriver hur håret blev när jag kommer hem för nu är det frtf blött.. iiih, spännande, haha (a)
men måste fixa mig nu haha. om jag får mascara i ögat idag så måste jag börja om hela sminkningen & ta ut linsen osv.. så, måste ha lång tid på mig varje gång jag ska fixa mig.
menmen , pusspuss. ring om ni vill nåt på mobilen & kom ihåg att jag inte har några pengar så kan inte svara på sms (&2veckor frammot)

förästen, vem var det som ringde mig kl 1 igår natt ? jocke eller sebbe, eller vem? (a) förlåt att jag inte sa nåt, men var astrött , hehe.

"mamma vid 16"

kollade på "mamma vid 16" som var på kanal 5 för ca en timme sen.. tyckte filmen var otroligt bra faktiskt. & fick tårar på slutet, haha (a)
filmen handlade om en tjej vid namn jacey som blev gravid när hon var 15år. bestämde sig för att atoptera bort barnet när de skulle födas, men ville inte då bäbisen hade kommit. så hon&hennes mamma kom överens om att mamman skulle ta hand om barnet och stacy skulle gå i skolan hela tiden. men på slutet bestämde hon sig för att atoptera bort barnet till en lärare i skolan..
& det jag bara ville säga nu var att jag skulle aldrig, aldrig någonsin kunna atoptera bort mitt barn. även om jag var liten & inte kunde ta hand om barnet själv, så skulle jag inte kunna atoptera bort det när hade födds.

aja, bjuder nu på en låt jag gillar.

Nicola Sarcevic - Lovetrap
vad tycker ni om den ? :)
pusss

imorgon blir det äntligen skoj.

nu har jennifer äntligen kommit hem från att ha varit ute på sjön med hennes familj+båt i 3 dagar. saknat den lilla saken fast det bara har gått 3dagar. <3
så imorgon ska jag träffa henne & åka till handen c. igentligen skulle det bli åka o bada, men eftersom det ska regna hela dagen imorgon så blir det inte av. så träffar nog hannah,evelyn&jennifer imorgon. ska allt bli kul hoppas jag. vilket då ska jag också passa på o köpa vit bh, svart bh, gul t-shirt och kanske nånting annat som jag blir kär i, thihi. man måste ju passa på o shoppa nu när allting är asbilligt ! :D ska bah fråga mor om hon har min månadspeng som jag inte fick förut ..
förästen, jag tror jag håller på o bli sjuk.. har lite ont i halsen & just nu är jag astrött + fryser ihjäl ! alla bara säger att det är varmt.. medans jag går runt med massvis med kläder & jäspar.. :/

menmen, idag fyller också teodor (systers son) 7månader, thihi. man får allt gratta :)<3
& jag färgar inte håret idag, eftersom jag var sjukt osmart & duschade förut, så måste man vänta 48timmar.. åh, blir arg på mig själv! aja, får färga det imorgon innan jag åker till handen. för sen kvart över åtta imorgonkväll åker jag&pappa till nåt ställe & lyssnar på martin stenmark. thihi, jag följer med för pappas skull (a)
&jusste, vi ska till småland igen iår :D nivet, farshult, där det spökar, hihi.

nu ska ja gå&äta, skriver kanske mer ikväll. pusspuss

Teodor. haha han e för gölli <3

idag, alltså den 6 juli 2008 ...

... är det vår turdag alla vattumannar därute . haha.

jag är inte på så skrivhumör, så tänker nog bars skriva lite om timmarna som gått.
vaknade först runt 8 av att någon ringde hem till oss, & eftersom pappa var seg på att svara så ringde det ett tag. åh jag blev verkligen arg! men somnade om som tur var och fortsatte att drömma samma dröm, (haha, berättar inte vad jag drömde om). sen vaknade jag 11 igen & 12 gick jag upp. var otroligt glad&pigg (vet inte varför?) men satte mig vid tven tills kristin steg upp då vi åt nyttig & stor frukost. eller ah, jag åt två fullkornsmackor med en smoothie. mycket för mig för jag blev verkligen jättemätt. sen efter det så städade jag mitt rum igen. damsugade överallt, slängde lite gammalt smink, & bäddade sängen. haha riktig stolt nivet. sen tränade jag en stund med ca 100 olika sittapps & lite ben&arm övningar. sen ville kristin att jag skulle tvätta hennes hår (eftersom hon har typ stukat tummen?) så jag gjorde det och efter tog jag själv en lång kall dusch. och efter det ville kristin att vi skulle äta lunch, även fast jag var jättemätt så åt jag lite sallad som lunch. - nyttig idag nivet ;)

men nu har mamma kommit hem från att ha handlat lite & hon har en "lins-spegel" till mig hoppas jag, (alltså en spegel som jag kan ha när jag stoppar in mina linser) & sen har hon mörkbrun hårfärg :) så nu ska jag färga håret & sen se på tv tror jag.

ikväll ska jag fortsätta vara nyttig & till middag blir det nyttig taco & sen ska jag försöka vara nyttig hela kvällen haha. promenad blir det nog efter middan också.
& jag hoppas att jag inte e lika onyttig som igårkväll ... för då ville kristin ha chips, så hon o jag fick gå till dinX & köpa två påsar.. & ja, det hände att man proppade i sig ett par .. hehe.
men nu ska jag färga håret. iiih jag hoppas det inte blir rött ! Puss

första dikten i bloggen

jag kommer alltid älska
trots det kommer vara smärta.
var allting bara på skoj?
ja, jag tror det för minnerna ligger nu i en papperskog.
jag kommer alltid älska dig
och kommer alltid hoppas att du ska älska mig.
du vet inte hur det känns
att det bara bränns.
såren rinner blod
ja det kommer snart bli som en röd flod.


en dikt som jag har tagit några ord från några dikter jag har skrivit ..
säger inte att det är till någon, eller att allting är sant. hihi.
menmen, vad tycks ? (a)

flitig !

idag har jag solat, & blivit brun. låg med ett linne ute i ca 20minuter och när jag kom in såg jag att jag fått märken från linnet = inte fint! så gick ut igen utan tröja o låg där i underkläder o stekte. riktigt skönt ! ;)
idag har jag städat rummet & målat min fönsterbräda som var full av klotter och märken. sen har jag tagit bort alla saker från skrivbordet och lagt de i papperskorgen. hittade också några saker som man skulle ha lämnat in till lärarna i skolan för ett tag sen, hihih (a) & hittat lite annat skoj som jag inte visste att jag hade kvar.. skrivbordet har jag tvättat rent - trots inte hela, men nästan. så noga behöver jag inte vara, hehe.
idag har jag varit nyttig. jag har försökt länge & tänkt nästan varje dag "idag ska jag vara nyttig!" men såklart har det inte varit så. men idag runt 12 åt jag lite makaroner (&lagade för mycket somvanligt) , och sen har jag bara druckit vatten på hela dagen och nyss åt jag lite mat som var lax med potatis. usch så äckligt, menmen. ikväll ska jag försöka vara nyttig också. och kanske dricka en smoothie för nu har pappa köppt yougurt som vi inte hade innan. sen blir det nog lite jordgubbar till kvällen också ;)
idag ska jag slänga soppor. haha inte så intressant, men ny fräsh papperskorg ska det bli.
idag ska jag gå promenad. det gör jag efter dethär inlägget.
idag ska jag träna&duscha. det gör jag efter promenaden & efter jag har målat min fönsterbräda som jag ska göra igen.

haha är jag inte flitig idag eller? :D &comviq kommer jag få om 2 veckor :) sen får jag nog en ny spegel som jag kan ha när jag sätter&tar ut mina linser & hårfärg ikväll om mamma&bror åker iväg.

men nu bjuder jag på några bilder på mig. ni får säga vilken jag ska ha på min header ! jag kan verkligen inte bestämma mig ..

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
så, vilken/vilka gillar ni? :)
(klicka för större bilder)

nu går jag ut på promenad & skriver mer ikväll, PUSS

Dagens ...

dagens gjort : solat, löst soudoko (skit i  stavningen,hah)
dagens mående : bra
dagens mat : makaroner
dagens dricka : vatten
dagens vill ha : långtröja (gratis får de bli eftersom mammi stickar en(a) )
dagens vill göra : sola
dagens måste : gå promenad ikväll
dagens personer : mamma
dagens längtan : nästa vecka
dagens klädsel : bara ett gult linne
dagens jobbigaste : stoppa in linserna..
dagens roligaste : ähm, inget.
dagens smink : ingenting
dagens frisyr : uppsatt
dagens kärlek : solen
dagens planer : sola, haha
dagens sämsta : färgar inte håret idag..
dagens bästa : vädret & att jag ska få comviq, thihi.

&alla vill göra mig på glatt humör ...

... för jag vaknade runt tio av ett sms somvanligt. det hjälper inte att man sätter mobilen på ljudlös utan man hör vibrationen ändå. men jag hade drömt att det var sms från kristin så sket i att läsa de. fast när jag väl hade hört de flera gånger (de låter tills jag läst smset) , så läste jag de. ett sms från tele2 där det stog en kod. man bah äääh? fast när jag steg upp sa pappa att han hade skickat fel. han skulle be dom skicka till hans mobil, men sa mitt nr. & sen sa han att jag skulle få comviq kompis! JAAAA säger jag bara, haha. eftersom alla vänner frågar alltid om jag har comviq o säger att dom nt kan smsa för dom vill inte slösa pengar .., så om få dagar kommer jag ha comviq ;) &då kommer jag nog få nytt nummer, men det säger jag till om!
idag har jag inget planerat. kanske måla klart lite grejjer ute i solen. och kanske åka till obs med mamma&bror, om bror vill eftersom det får bli han som kör. då ska jag också köpa mörkbrun hårfärg! :D jag hoppas bara att det inte blir rött... som det har blivit alla dom andra gångerna jag färgat håret.. ååh, vågar jag verkligen färga nu ? :s aja, vi får se! :)

lite om igårkväll ...
igårkväll kollade jag på beck-det tysta skriket på tv1000 nordic . kristin hade sagt för ganska länge sen att hennes kompis var med. så ja slösade upp mina sista kronor på mobilen o frågade henne hur han såg ut & sedan såg jag honom. men, han såg liten ut! :o ingenaning om hur gammal.. menmen. filmen handlar iallafall om :
Två 15åriga tjejer som blir överskörda av tåget på natten. Poliserna tror någon släpat upp dom där och kanske drogat dom eftersom tjejerna inte var fastbudna. Dom hittar fotspår med ca stolek 45 , men det visar sig att fler har stora skor. Poliserna hittar också en koja i närheten och försöker leta efter den personen som brukar hålla till där.
Men det hela leder till att poliserna får reda på många saker men hittar ingen mördare..


nu ska jag göra en smoothie med
banan
vanilj yougurt
jordgubbar.
pusspuss så ses vi ikväll då jag också lägger in en låt.
Vad ska ni göra idag? :)

Lite trevlig fakta

& om ni läser inlägget under , så börjar jag nu .. haha :D
& efter det går jag o kollar på beck, thihiih. ring på mobilen om ni vill nåt. puss&natti <3


BRUKAR DU
Titta dig själv i spegeln? haha jo hela tiden
Skrika? händer väl.
Sova? jadå, ca 11timmar nu på lovet.
Ta mediciner som du egentligen inte ska? nej men gjort
Vilja dö? ja ibland vill man de..
Drömma mardrömmar? jaa
Försöka vara annorlunda? det har hänt.
Gå i kyrkan? näj
Gå i skolan? jadå fast inte nu
Skolka? Jo då man inte pallar med skolan ^^
Röka? Nejdå :)
Hata folk? Händer (a)
Lita på folk? Ja fast inte alltid de talar sanning ...

VEM
Saknar du? Alltför många söta !
Rörde dig senast? Mamma
Vill du slå? haha (a)
Vill du kittla? Ähm, någon som är kittlig
Kramade du senast? ääh... kristin kanske?
Skrek du på senast? Kristin haha 
Vill du vara som? bara mig själv
Gjorde dig riktigt glad sist? Kristin tror jag, eftersom hon e så udda.
Fick du sms ifrån senast? Evelyn
Ringde dig senast? Alleh, fast ja svara inte. thihi förlåt

HAR DU
För många vänner? Näpp, får nog plats med dig med ;)
Psykisk sjukdom? Inte som jag vet om
Fysisk skada? näj
Färgat håret? Näep, men ska om nån vecka tror jag - mörkbrunt. 
Brutit ett ben? Haha nej så lugn som jag är (a)
Tatuering? Nej, men ska skaffa om ...några år (a)
Egen dator? Naj
Kysst nån? Det har hänt
Sagt att du älskar nån idag? Japp
Varit kär? Jo ett par gånger.. 
Lämnat landet? Yes, & skulle vilja de just nu faktiskt..

HUR
Går du? Inte som nån annan ;)
Springer du? med ett ben i taget, fast det slutar med att man tar myrsteg (a)
Svarar du i telefon? "Hallå" fördemesta. om de nt är nån speciell, så kanske ja lägger till "söt" lr nåt :P
Fördriver du tiden? Öööh.
Hur mycket pengar har du? 400 typ :D
Tjänar du pengar? "mamma, kan jag få 100kr till mat?" 
Ofta bäddar du sängen? Bara då man får gäster & knappt då , hihihi
Ofta diskar du? Då jag dricker smootihe (a)
Ofta städar du? alltför sällen. men ska nog de imorrn innan pappa får panik ^^
Ofta träffar du din familj? typ varenda dag

TROR DU
Att du kommer bli något? Något blir jag väl, kan ju alltid hoppas på att det blir nått bra också
På Gud? Jo ibland, hehe
Att folk tycker om dig? Det vet jag inte, - gör ni det? :)
Att du kommer leva länge? Det märker vi då

VÄLJ
Katt eller hund? Kissemiss
Vit eller svart? Båda
Varmt eller kallt? Varmt
Vatten eller land? Land tror jag. fast nog vatten på natten (a)
Telefon eller internet? Båda
Musik eller tysnad? Musik!

skärpning

Hejhej.
kollade nyss på "8 mile" tror jag att den hette. men orkade inte efter en timme typ. så jag har kollat lite runt på bloggar o så. tycker allas är jättefina - förutom min!

så nu har jag bestämt mig att :
det kommer bli bättre inlägg med mer intressanta saker (får se om det blir intressant,hehe)
finare design (ni får gärna säga hur ni tycker jag ska ha det:) )
dikter kommer komma som jag har skrivit själv (kanske inte så ofta, men då&då)
frågor som ni kan svara på.
videos om de låtar/klipp jag gillar/hatar.
fakta om mig&mitt liv.
& lite annat , hihi .
och det ni letar efter kan ni kolla om några dagar på "kategorier" som står till vänster.

en fråga.

Hur ändrar man "allmänt" under Kategorier ?
hittar inte svaret på http://designadinblogg.se/

&ännu en underbar varm dag

vaknade 11.11 imorsse så det blev puss på mobilen och en liten önskning, thihi. sen satt jag framför tven & åt spagatthi med köttsfärssås som blev min frukost/lunch. sen gick jag ut o målade i den varma värmen. otroligt skönt säger jag bara. målade mina fönster en gång till + pappas. haha kristin som klagade så mycket att jag målade utanför, så gjorde hon det mer än mig när hon skulle måla mammas. thihi, inte lika (: sen fick iallafall kristin för sig att springa i vattenspridaren. så vi stog o bråka om den för hon fatta inte hur man gjorde & jag blev sur. men sen fick hon igång den och hade den imot mig så hela jag blev jätteblöt.. iih så kallt det var. men gjorde kristin glad sen när hon stog på ena sidan och jag andra o så lät vi vattenspridaren komma till oss när den ville haha. tyvärr har inte min bikini kommit än så jag fick stå där i underkläder medans hon hade en jättefin prickig (lite avundsjuk) (a). men smulgubbar åt vi också medans den andra blev blöt hehe. riktigt gott säger jag bara , hihi. sen la vi oss i solen fast innan fick jag smörja in mig mycke eftersom jag redan är bränd. fy så varmt det var. så fick gå in o dricka lite vatten då & då, och sen tog jag på mig mina linser .. gick inte så bra direkt & tårarna bara rann.. haha, jobbigt dom första gångerna. men nu har jag på mig dom & dem känns knappt :) ganska skönt.
aja, liiite färg har jag fått & bara bränt ansiktet lite. menmen, på måndag kommer iallafall min bikini (hoppas jag!) & då ska jag o jennifer dra o bada. alltså fan, vi har inte badat på hela sommarlovet (!!!).

menmen, de sista jag säger nu är en sak till evelyn (http://osmartblondiin.blogg.se/) : du är inte tjock !!! du är fan smalare än mig lilla gumman :o
Pusshej

&så har man linser

rubriken säger väll allt om denna dag?
fast för er som vill veta så skriver jag lite exakt om denna dag ;)
åkte iväg med mamma&stoffe till nynäs halv 11 och var framme 11 då jag dirket fick gå in i rummet & tvätta händerna och sen stoppa in ena linsen i ögat. den hamnade först lite fel så fick ta ut den, men sen fixade jag det. bara att det rann massa tårar haha. såg ut som att jag grät (a) men sen gjorde jag på andra ögat också & det gick jättebra faktiskt. kattis (ögonopiker) var jättestolt eftersom förra gången (1år sen?) så tog det jättelång tid för mig att stoppa in dom haha. men efter de skulle jag gå runt i 30minuter så då åkte vi o köpte hamburgare/korv till oss alla tre. även fast jag inte var hungrig så tvingade mamma i mig en.. sen kom vi tillbaka & jag fick ta ut dom och sen prova igen :) gick bra där med, hihi *stolt* & sen fick stoffe skjutsa mig till bussen o jag stog där o väntade typ 20min. och hoppade sedan på bussen med mammas bussremsa eftersom jag hade glömt min hehe. när jag var framme i vh ringde kristin o frågade vart jag var, för hon skulle möta mig med hennes (pappas) cykel. & vid lida så kom hon o hon skjutsade mig på den för hon skulle också tydligen hem. fast så seg som hon var hoppade vi av efter några meter & gick med cykeln. fast sen hoppade vi på igen för vi pallade inte gå, & sen åkte vi till shell för att lämna en film som hon hade hyrt + köpa en dricka till mig, för annars skulle mor bli lite arg(a) sen cyklade vi vidare hem. o när jag kom hem var de första att ta ut linserna för de gjorde så jävla ont i höger öga att jag satt o kollade ner hela tiden på bussen, hehe. sen en timme senare cyklade jag iväg o köpte glass till mig&kristin eftersom det var otroligt varmt.
& kvällen ...
fem över sju (hihi blev tvungen o kolla klart på center stage filmen som var på tv igen) så träffade jag jennifer & vi gick till fotbollsplan. de var en kille där, som vi märkte sen att han var liten (eller?) vi vet inte riktigt heller. runt åtta sen frös vi och gick hem. haha hela nästa vecka har vi planerat nu tillsammans :) :
måndag : bada! & sen sover jag nog över hos henne
tisdag : grönan med evelyn&hannah
onsdag : handen c
torsdag : jag ska till ögonläkarn först kl 2, & sen blir det nog myskväll
fredag : stan
lördag : nynäs

nu ska jag fippla lite mer med min blogg. hihi, pusspuss

kan inte bestämma mig

vaknade för ca 20minuter sen (!!) & fick panik eftersom jag ska åka om 20min. då kommer mamma&bror hem från läkarn för mamma skulle byta bandage för de börja blöda igår på foten.
menmen. jag kan inte bestämma mig hur jag se ut idag,haha. ska jag ha för stora rutiga shorts & vitt linne eller rosa randiga shorts med vitt linne. & ska jag ha utsläppt hår? eller uppsatt i en tofs eller knut ? haha hjälp mig (a)

igårkväll smsade jag lite med kristin också o hon sa att jag kunde ta hennes cykel hos en kompis i lida idag. hihi, får se om jag ens kan komma upp på den cykeln eftersom jag är så kort .. aja, somsagt så ska jag åka snart & jag måste fixa mig lite. tillexempel smörja in mina ben som fortfarande är röda :/ , fast inge smink kommer de bli idag eftersom jag ska prova linser och kommer antagligen få tårar i ögonen & så kommer mascaran rinna & allt dedär. nej, så de blir inge smink. men nu måste jag gå haha. puss&kram så skriver jag mer runt två kanske <3

säg vad ni tycker !

hihi när jag väl skrivit ett inlägg så kan jag inte sluta skriva. så darför skriver jag nu igen innan jag går till tven & kollar på beck som är på tv1000 nordic. en film som vi inte har ! :D haha helt överlycklig typ, hihi. fast har nog sett den förr,menmen.

nu får ni skriva vad ni tycker för jag kan nämligen inte bestämma mig! hihi.
jag vill ha en svart bakrund, men är det jobbigt&svårt för er läsare att läsa då & ska jag isåfall byta till vit bakrund ?
vad tycker ni om min header ?
fast jag ska byta bilden till vänster till en färgglad bild , hihi :)
& är det nåt som ni vill att jag ska skriva mer om?, hihi. det kan vara allt mellan mer bilder eller dikter osv. :)

menmen, nu ska jag fortsätta prata lite mer bloggsnack med natta (http://ochetthjarta.blogg.se/) hihi & om tio minuter blir det lång tid framför tven. till halv ett *jäääsp* + jag kommer drömma mardrömmar inatt särkert hihi (a)
ps, jag har bara 3kr kvar på mobilen som jag sparar till viktigt! & förlåt alleh för att jag inte svara när du ringde <3

Puss&sov sött alla <3

Inte familjens dag!

efter det inlägget jag skrev under (runt fyra) gick jag ut & kollade i en ny ellos-katalog. hittade inget som jag ville ha, förutom kanske en gullig kjol, fast på barnavdelningen, hihi, aja, kan ha dom kläderna också så :) men sen vid fem kom mamma&stoffe hem. stoffe hade kört ifrån sjukhuset med mamma brevid. (eftersom han övningskör fortfarande). när dom kom hem hade mamma kryckor & en stor sko + bandage på foten. stackars liten. hon hade fått en järn sak på tån också typ.. och haltade fram till mig. men sen halv sex gick jag ut o träffade min bäbis jennifer. fast innan pratade jag en stund med pappa som precis kom hem eftersom han hade åkt förbi hans jobb och tagit salva på ögat. han hade ett papper för ögat när han&jag möttes. för han har fått sågspån i det bra ögat som han ser med.. så när han kör bil kör han inte så rakt eftersom han nu bara kollar med det ögat han ser dåligt med. stackars far min då. men jag&jennifer gick till fotbollsplan & snackade lite tills klockan blev sex då mamma ringde & sa att jag skulle beställa pizza. så jag fick gå hem och frågade om jag skulle gå till vaskos. men stoffe skulle skjutsa mig. & eftersom han frtf övningskör som jag sa, så fick mamma också följa med och sitta brevid. sen när vi var framme fick jag gå in ensam & beställa eftersom bror inte vågade den lilla fegisen. menmen, som tur var så känner jag typ dom som jobbar i pizzerian, så de var inte så pinsamt hehe. jag bah "kebabtallrik om ni har." då sa dom att dom inte hade, så ja bah "nej okej då tar vi ingen." haha så dum. sen när jag sa att ja ville ha en sallad. hon bah "pizzasallad?" jag bara "nej, en vanlig, den bästa ni har." hon bah "pizzasallad?" hahaha. fast tur var så stog hennes dotter brevid & sa att jag ville ha en vanlig sallad, haha. menmen, efter det så satte jag mig i bilen med pizzorna på låren.. aaaj, inte så smart dirket! jag har ju bränt mig somfan. menmen, när vi var hemma hade jag glömt mammas plånbok på vaskos ! så vi tre fick åka tillbaka & när jag kom in dit så var min syrra där med hennes kompisar & pizzaägaren roppade "där är du juuu!" haha. för en kille hade sett plånboken & lämnat den till dom och gett nummret så vi kunde ringa och tacka, hihi. så gulligt av denna person :) sen när vi åkte hem så åt vi äntligen vår pizza & jag åt upp hela min barnpizza haha. första gången tror jag (a) aja, efter det satt jag framför tven & sen träffade jag jennifer igen kl åtta och vi gick ut till fotbollsplan igen. riktigt nice där i gräset :) fast vi (iallafall jag) fick värsta paniken när en kille cyklade förbi & inte visste vem det var, haha. jag kände verkligen inte igen honom så jag vissla för att han skulle kolla. efter det så kollade han bak hela tiden fast sen försvann han.. hmm, undra vem det var (a) menmen, halv tio var det för kallt ute & vi gick in. och nyss har jag kollat på pussycatdolls & tog nyss bort mitt smink. ih, så min näsa är röd av solen, haha. inge fint..
men ojoj, nu blev det ett långt inlägg. för er som inte orkar läsa hela så blir det en förkortning;
mamma har opererat tån & haltar nu fram på kryckor. jag har bränt mig somfan på låren & näsan som är helt röda nu. pappa har fått sågspån i det ögat han ser bra på, så han ser knappt ingenting nu & vägrar gå till doktorn. jag märkte att när vi hade kommit hem från vaskos så hade jag glömt mammas plånbok där, så vi fick snabbåka tillbaka & tur var så hade en kille lämnat in den till pizzeriaägaren. sen har jag varit med jennifer resten av kvällen & så har min dag sett ut.

vad har ni gjort idag då? pusspuss
imorgon åker jag till ögonläkarn halv 11 & tar bussen därifrån typ 12 till vh & tar promenad från vh hem. om nån vill träffas så hör av dig :)

jävla bussar!

var ute med jennifer & evelyn för en stund sen. vi gick först till vaskos & åt pizzabröd+läsk. thihi, jag hade inga pengar men fick låna av jennifer & eftersom dom hade höjt priserna så hade vi igentligen inte råd, menmen, vi fick de för 10kr billigare :) snälltsnällt. efter de gick vi ut & satte oss vid skolan (?!) vi satt vid parkeringen tills vi kom på att vi satt vid skolan så gick till gränderna istället. haha hela tiden sa vi "kan vi inte hoppa på bussen o åka nånstans då?", fast kommit på nån sekund efter att det inte går några bussar ju! alltså åh, bara jag som irreterar mig på de? man måste ju GÅ till vh för att komma nånstans. suck. aja, när vi kom till gränderna kom grannens barn - tre jobbiga söner. (har skrivit om dom förut här i bloggen), menmen, dom kom & skulle göra nåt på oss för brorsan till ena killen sa hela tiden "gör det då, hahah. gör det nu". så vi gick hem istället hehe . ni vet verkligen inte hur jobbiga dom är..!
aja, nu ska jag nog ut i solen & läsa lite tidning får det nog bli. kan ju inte sitta inne ..
pusspuss.


jag vill ha nu ! bara 825;- på internet vafan .. aja hoppas jag får den sen när bilen blir såld :)

godmorgon

vaknade för kanske en halvtimme sen (halv 11). haha det första var att kolla på mina ben o se om dom var lika brända.. inte så faktikst :) ganska skönt .. fast det som är så fult är att halva sidan av låren är nu brun/röda & andra halvan vita, haha!så fuult! menmen, får sola idag... (om solen kommer igen?:o ) & de röda i ansiktet har också försvunnit, förutom på näsan, thihi. fast jag har dränkt den med "eftersol"grej haha.
idag ska jag iallafall träffa jennifer (&evelyn?). jennifer är det iallafall bestämt, men sen läste jag i jennifers blogg (http://jjennufers.blogg.se/) att hon skulle träffa mig&evelyn idag. haha, aja, för mig spelar det ingenroll :) bara jag går ut idag.
idag opereras också min mamma sin tå. stackars liten, jag bara hoppas att allting går bra! hon åkte åtta imorsse och har redan opererats tror jag. fast nu ligger hon sövd eftersom det skulle göra ont.. dom skulle typ ta nåt ben i benet och sätta ner det i tån eller ngt. haha fattade inte så mkt (a) menmen, hon kommer iallafall hem ikväll med kryckor. <3

nu måste jag gå o hämta mobilen o se fall jennifer har skickat sms eller nåt om tid.
förästen, jag har slösat upp alla mina pengar igen på mobilen. har ca 5kr kvar. så ring om ni vill nåt istället :)
pusspuss. skriver mer när jag kommer hem!

"förälskad,förvirrad"

kollade nyss på filmen.. kollade bara en timme & jag hatar när en film börjar tråkig! det är fan det värsta som finns.. menmen, filmen var tråkig tyckte jag. den var fransk & det var en kille som gick från tjej till tjej o bad om deras mobilnummer o sånt. askonstig. & en grej som jag inte fattade var att det var en "kärlekskomedi" . vart fan var komedin nånstans ? :o aja, ingen film jag rekomenderar iallafall.. eller den kanske blir bättre sista timmen, menmen, om man är som jag så kommer ni inte gilla början ..! hihi.
fast försej , jag satt o smsade med jennifer&evelyn också i början, så missade lite.. menmen, aja, slut pratat om filmen nu haha.

det blir somsagt inge grönan imorrn, eftersom vi bara blev tre st.. menmen, nästa vecka blir de nog :)
imorgon ska jag istället träffa jennifer & chilla lite i solen ;) allt najs. haha hoppas bara hon inte skickar sms & väcker mig eftersom jag typ sovit 9timmar på två nätter , hihi. aja, hela varma dagen vill man ju inte sova bort heller.

men nu/snart går jag o skriver lite dikter.. för en kompis till mig fråga om jag kunde skriva en liten dikt om en bästevän :) hihi, visst kan jag de (a) ska bah se sen om den blir bra hihi.
men om någon vill ha en liten dikt kanske jag kan få lite ord & fixa ihop de till en liten en ;) hihi (a)
men pusspuss&sov sött
p.s. va tycker ni om min design ? själv gillar jag den inte, menmen, vad tycker ni ? :)

kortare inlägg

hihi förra inlägget blev väldigt långt & ingen kommer orka läsa de. så tänker bara skriva lite kort nu haha.
dagarna i huvudskär har varit långtråkiga, en hel dag med bara regn , fast mysiga kvällar med en med mamma&syster och löste korsord i solnedgången. & andra kvällen satt jag själv på berget o kollade mot solen med mobilen i handen och pratade med jennifer. saknar den lilla saken <3
sen har jag bränt mig på låren & hela ansiktet. och fått små bett från nåt kryp på höger ben & höger arm + ett myssbett på huvet. inte så mysigt.. hehe.

menmen, nu ska jag gå&se på "förälskad,förvirrad" som jag fick med i en tidning idag :)
 
nån som vet om den är bra ? :) aja, två timmar lång så bäst jag går o ser den nu. & kanske hinner skriva en snabbis kl tolv då den slutat ikväll :) pusspuss.
förästen, det blir inge grönan imorrn. nån som vill följa med en annan dag? :)

hem ljuva hem!

tänker försöka inte skriva så långt inlägg.. men vi får se hur det blir med det hihi.
29/6 söndag;
pappa skjutsade oss till dalarö där vi såg vår lilla pytti taxi båt hihi. men vi gick på &det var bara jag, rebecca&mamma som skulle åka med den. softsoft :) tog en timme dit o när vi var framme visade dom oss huset o de.. jag var utstött o fick sängen som var inne i ett hörn , medans dom andra fick sova andra sidan av rummet hehe. + jag fick ingen lampa, menmen, hade min lilla mobil som lampa (a). det blev inte så mkt den dagen förutom sallad som middag på berget :) mysmys + lite sola kunde vi göra :) sen gick vi tillbaka & sen satt vi ute o kollade på solnedgången & löste lite korsord, hihi. fast gick in runt nio då jag bara låg o lyssnade på mp3n.. tills batteriet dog och jag smsade lite med alleh, jennifer & evelyn. feeett tråkigt jag hade! men somnade runt ett, och vakna typ tre, sen somna jag om igen halv 7 & vakna 9 .. heh, så sov inte så mkt.. menmen, dagen efter
30/6 måndag; gick vi ut o åt frukost på berget tills klockan blev typ ett då det börja spöregna och vi fick springa till vårt hus under handdukar.. iiiiih så kallt , hihi. fast sen blev jag hungrig runt 4 (hihi skulle lyssnat på mamma o äta en till macka, menmen) då bestämde vi oss för att grilla. för regnet hade slutat. själva hamburgaren var frusen o vi slösade en hel tändstickask på att tända grillen .. haha mor min var värsta kocken *hoost* haha. menmen, hamburgare blev det tillslut & jag fick en som var oklar, hihi.. inte så gott, menmen. det börja regna igen & vi sprang in . sen på kvällen hade jag skit tråkigt så gick ut själv till berget & bad någon ringa mig. men ikke så ville någon de haha. fast tillslut gjorde jennifer de & jag satt först i regnet & frös, men gick till solen o kollade på solnegången helt själv med mobilen :) hihi riktigt nice säger jag bara! men efter att ha snackat med jennifer i en timme så roppa mamma  på mig o jag gick in. & somna sen runt två. fast vakna typ fyra & kunde inte somna förnst typ sex & vakna sju igen.. sov inte så mkt den dagen heller.
1/7 tisdag; ringde mamma o fråga vilken båt vi skulle ta. det skulle komma en halv ett & först gick vi upp på berget igen o åt frukost o solade lite (fan vad man blev tvingad i mat då haha. fast envis var jag & det blev bara en macka haha) , sen när vi var framme i dalarö så skulle vi vänta på pappa. han skulle komma kl fem !!! så där satt vi i tre timmar på samma ställe. haha fyfan vad långtråkigt säger jag bara.
men nu äntligen är jag hemma :) hihi de första var att sätta mobilen på laddning & ringa jennifer :) thihi. sen åt jag lite, & tog sen en låååång dusch. då märkte jag att jag hade bränt mina lår somfan av solen+hela ansiktet, och fått ett myggbätt i huvet, & fått småbätt av något djur på höger armen & höger benet.. hehe , inte så roligt exakt.. menmen, får tåla. hehe. de är bara jäkligt fult på mina ben haha . + de gör skit ont..

imorgon ska jag iallafall till grönan igen :) med jennifer&evelyn. fast vi skulle behöva en till .. men ingen kan ju. fille;upptagen, hannah;bortrest, moa;bortrest, tirran;inget svar, aziza;upptagen, carro;bortrest, mickan;kan inte. vem mer kan vi fråga hehe.. aja, det får bli bara vi tre. får se hur det blir ..
sen på torsdag ska jag till ögonläkaren & få mina linser.. sen får det bli buss från nynäs till vh & därifrån får jag gå hem till tungelsta.. aja, promenad blir det den dagen iallafall (a)

ojoj, ursäkta för det långa inlägget. hihi.
men nu ska jag läsa lite andra bloggar som tex jennifers&viktors :) & kolla igenom alla bilder på bilddagboken.
massa pussar så blir det ett tidigt inlägg imorgon runt åtta eller när jag kommer hem .
hare bra sålänge :)<3

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0