språkdag

jag bestämde mig för att vakna riktigt tidigt idag. eller iallafall tidigare än dom andra gångerna. så jag steg upp halv 7 och hade täcket om mig för somvanligt så frös jag på morgonen. jag tog lite foundation och puder och pratade lite med mamma som tyckte att jag skulle vara hemma idag. men det tyckte inte jag, thihi. haha alla som läser tror särkert att jag älskar skolan nu? men det är så att idag skulle vi ju inte plugga och jag vill träffa alla kompisarna, och speciellt viktor som jag särkert kommer smitta med min förkylning&hosta (a) men jag klädde på mig strumpbyxor (...igen! det blir så varmt med jeans o de) och ett vitt långt linne från gina tricot och en grå/rosa linne med blå adidas kofta. sen tog jag lite mascara för mina ögonfransar var såå ljusa att jag inte såg klok ut. men det blev bara lite!
dagen såg iallafall ut såhär; först skulle vi ha ett rep runt oss (runt handen) och springa upp i skogen o göra nåt konsigt. och sen skulle vi springa till konsum och eftersom det bara är galna killar i spanskan +4till tjejer , så fick man typ blodstopp i handen. fan vad ont det gjorde säger jag bara. men vi fuskade och kom sist , haha oväntande :P men sen skulle vi fika, men vår spanska lärare hade inge fika så vi ska göra det på måndag istället. sen kollade vi på någon konstig film där en tjej dödade sin pappa för att han tänkte våldta henne.. och sen hade vi lunch, vilket var kycklingsallad. haha, jag ska vara nyttig idag tänkte jag då. men sen åt jag både glass och godis (a) för glassen fick jag sen när vi gick till konsum o skulle skriva spanska ord som vi såg. jag var med rebecca&mikaela då så dom skrev allting(a). sen gjorde vi meningar på spanska och sen fick vi sluta (runt ett då alltså.) och då träffade jag va jag en stund med viktor,jonny&mikaela. sen skulle mickan hem & efter en stund gick jag också..
ja, det blev en ganska chill dag idag (; men nu ska jag gå o äta lite tårta om vi har kvar, eller så blir det nog lite sallad (a) sen går jag ut med jennifer en stund o när jag kommer hem så åker jag typ direkt för då har jag dansträning.
skriver kanske mer ikväll , PÖSS ;D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0