Valborgmessoafton

Hejsan. Idag hade vi engelska projektet på hemkunskapen och det gick såklart dåligt med mig och mina svåra ord som jag inte kunde prata + inte kunde stå still. Menmen, det vi lagade blev iallafall gott och tog slut snabbast - Fish and chips & till efterrätt glass och kiwi. (fast för min del vart det bara lite av våran maträtt och en kaka)
Menmen, ikväll får jag gå ut trots allt. härligt. Skriver mer en annan dag, börjar bli hungrig...

Jag minns Valborg 2008 som igår.

Bara för att min valborg kommer förmodligen bli aptråkig imorgon, så skriver jag om förra årets.
Först var det skola och efter det träffades jag och min älskade vän Jennifer hos henne för att fixa oss. Vi plattade håret och så tills det började regna och håret blev precis förstört när vi kom ut. Men iallafall, mötte några kompisar och gick upp till majbrasan och träffade några där också, samt min pojkvän då som var Viktor. Det blev sockervadd somvanligt och massa flum. Tills vi skulle hem, eller lättaresagt, hem till Evelyn för att sova där. Vi gick över en äng och Evelyn kom påhoppande på mig bakifrån av någon andledning(?) haha.. Och sedan ramlade hon ner i en grop. (smidig i know). Hemma hos Evelyn vart det tillslut bara jag, hon och Viktor som sov över, eller vi spelade tvspel hela kvällen/natten. & kollade på barnfilmer - mys.
Dagen därefter träffade vi de vi hade träffat dagen innan & hade skoj i solen som var stark & jag satt med tjockiströja+jacka. Hehe men ja, Trevlig kväll + dag var det iallafall ;)
Vad händer för er imorgon? För min del vet jag faktiskt inte.

29 April

Kul, jävligt kul. Utegångsförbud.. Såhär passande dagen innan valborg. Lyckat. Jaja, vet inte hur länge. Är iallafall inte på humör. Vi hörs när vi hörs. puss

Mobil, Nagelack, Skrivande, Sova.

Nyss pratade jag med Mikaela i telefon som var ute med alla. Åh vad jag ville ut då, lät så härligt, även fast hon sa att det var tråkigt, hö hö hö. Men iallafall, fick även prata med Anton, Ante och Tom lite då&då också. Och alla hälsade till mig, haha. Jaja, imorgon blir det iallafall skola, och sedan ut i hope. Och på Torsdag blir det ännu roligare. Har dock inte bestämt mig vilka jag ska träffa(?) Men vi ser vart det slutar ;);). Vad ska ni göra på valborg? Något speciellt?
Nu ska jag leta reda på det svarta nagelacket och sen sova, sov gött!

14? 15?


2008 - 2009
förändrats någonting?
själv tycker jag att jag har det.. hahaha

För Hon Och Hennes Kompis Hade Sagt Nej.


En till sida vart det. Och sedan ringde jag upp Micke som rint mig ca 5 gånger och jag bara klickat på "upptaget" för ingen ork. Nu har jag precis kollat på Tyra, och en stund av Top Model. Ingen lunch än, ingen ork för det heller. Och nu ringde M igen o ville att jag skulle ut o möta honom, men nejnej.
Ska försöka få i mig något, vad vet jag inte, kanske en banan eller liknande. ciao.

Bloggandet försvinner mer&mer. Vet inte vad jag ska skriva.

Vecka 17:
Måndag; skola. vh med sis. ut.
Tisdag;
skulle igentligen; skola. handen c. hemma.
Onsadg; skola. ut?
Torsdag; skola. valborg.
Fredag; umgås
Lördag; umgås
Söndag; umgås


Så det blir mest bara slapp vecka. Har inte orkat mycket på ett tag nu, darför är jag hemma idag, och gick ifrån skolan igår. Jaja, nu ska jag försöka sova igen trots mina 13timmar denna natt. Eller kanske skriva lite mer. Bilder kommer senare iallafall på något, det märker vi. Ha en bra vecka, puss.
Jag stänger av mobilen.

27 April. Tanken Som Gör Mig Fundersam

TröttSegLatDag. Inte orkat någonting, bara jäspat och klagat. Men sen träffade jag iallafall Viktor, Marcus&Andreas och efter det åkte jag till vh med syster och hennes högklackade skor. Så där satt vi i 30minuter med jordgubbs ramlösa och jordgubbar + musik :) he he he. & såklart blåsten som jag blev irreterad på eftersom det vart kallt. & efter det mötte vi Micke&Andreas en stund tills våran buss kom. Jaja, ikväll ska jag ut med alla de andra igen. Men nu hoppa in i duschen eftersom jag aldrig orkar efter jag kommit hem runt 9. Vi hörs. puss

26 April. Kära vänner

Idag har jag spenderat hela dagen ute i solen. Först med Micke och Andreas och sedan Anton o Emil och senare Evelyn o efter det kom några till, + några till, he he he. Och så kollade vi på fotbollsmatch där Jerry körde , 5-2 till dem(?)
Kom hem av skjuts av syster på cykeln runt halv 9.
Orkar inte blogga, gör det imorgon ist. puss. godnatt

Hon Kollade Personen I Ögonen Och Trodde Inte På Någonting.

När jag har tid. Och pengar. Ska jag komma hem med:
En bärbar dator i en kartong i en påse
&En hundvalp under armen med koppel som ligger i påsen.
Det är vad jag verkligen, verkligen vill ha nu. Varför, varför, kan man bara inte få det. Jani.. Och det blir bannemig inte lättare när Antons systemkamera är till salu för 3000;- + sommar nu=sommarkläder.

Nej men nu ska ni kika in här. Godnatt

25 April. Nu jäklar, Nu blir det träning framöver. - I hope ...

Shit, dubbelshit, åh, shit. Det finns inte ord hur jobbigt det var! 2 mil på 1 ½ timme. Shit. Pappa gick två gånger tillsammans med mig pågrund av alla stenar, och jag gick 2 gånger för jag inte orkade upp för backarna. Såhär cirka sista halvtimmen kom de långa uppförsbackarna, när man är mer än slut, så ska de komma, och första orkade jag inte, och efter det kom det en till! Jag fick panik. "Orkar inte. Tänker gå hem. Kommer dö. Kommer aldrig göra om dethär igen" åkte runt i mitt huvud. Men sedan efter de låna uppförsbackarna, nedförsbackarna, åkt vilse, åkt på alla stenar, och gått så var det att höra människor det enda jag ville, och så kom de, men då var det "äventyrsbana" eller vad det nu hette , men efter det kom de små barnen med badkläderna och en bit därefter var vi framme!
Piggelin och bilfärden hem samt smsa och ringa alla som hade ringt.

Hemma blev det dusch och middag. Sedan möta upp knäppisarna Evelyn, Victoria, Simon, Jerry&Jonny. Och sedan träffade vi Anton, Viktor&Marcus. Hemma runt kvart över 9 eftersom jag var sjukt uttråkad, och skulle annars bara förstöra hela kvällen för de andra.

Jag är helt j'vla slut. Min rumpa gör så ont att jag inte kan gå, inte kan sitta, inte kan göra någonting. Och värre kommer det bli imorgon. puss

Nu; Cyckelträning.


mjukis H&M?, sportbh H&M, linne ginatricot, solglasögon indiska?, kofta stadium

25 April. Cykling på G

Godmorgon. Skön morgon eftersom det blev tidig kväll igår. Och solen lyser ju idaaaag ;D skulle kunna sjunga hela dagen. Men iallafall, idag ska jag och pappa ut o cykla, hela 2 mil. Gissa om jag kommer få träningsverk i rumpan? oh yes, haha. Sen ska jag nog ut o träffa kompisar (: Och nog antingen köpa eller ta godis från någon, thihi. Lördag somsagt. Och igår svullade jag med glass och grädde + kladdkaka framför talang.
Nu ska jag läsa era bloggar och sen byta om till lite cyckelkläder, vad nu det är..haha. Vi hörs!

24 April. Ett Under Som Inte Går På Nytt.

Härligt. Härligt. Härligt. Ohärligt. Härligt. Ohärligt. Ohärligt
Nu blir ni nyfikna va? ;) hehe ..
Härligt till att det är Fredag.
Härligt till att det är sol. & varmt!
Härligt till att jag ska kolla på talang ikväll och äta resten av kladdkakan.
Ohärligt till min huvudvärk, och jag kommer explodera.
Härligt till att jag ska hem till Evelyn eller ut imorgon o vara borta hela dagen lång.
Ohärligt till att jag måste vänta en timme på goda middan som jag fick bestämma.
Ohärligt till att jag inte orkar ut o jogga idag. (& jag som sa att veckan skulle bli denna vecka med tränen. Hah, vilket skämt! :(

åhåhåh.. mitt huvud.. jag klarar ingenting.. ååååh. måste nog ta en till alvedon för att det ska hjälpa snabbare? eller det kanske inte gör någon skillnad? vad vet jag. Men iallafall, hur ser eran Fredag ut?

Inte lätt att vara kort.


nya hårfärgen, eller typ lite mörkare än på bilden.
Folk hoppar på en, folk säger "vart tog tjejen vägen som var här nyss?" fast jag står brevid. Jag ska skaffa klackskor :p he he he. Någon som också kanske brukar vara med om sådant? Jag är ju faktiskt ca 1,63cm lång..
Men iallafall, det som jag skrev här över, det sa många till mig idag, varför just idag? kanske de andra hade växt mycket mer, eller jag hade krymt? eller att jag stod närmre de andra idag? Men iallafall, vissa var snälla ändå den tiden jag var ute.
& nyss käkade jag min kladdis med glass, mumms


outfit också (;

Nu; Mjölk & Tv

En fisk jag såg och det var Du.

  23 April; teater. skolan. konsum. andreas. kladdkaka. musik.

Ingen lust att blogga. Ställ frågor istället till min frågestund som jag nog vill ha. Beror på hur många som frågar! Kanske slänger in dagens outfit senare också + min kladdiiiiiis. puss + nya färgen på håret.

22 April. Möte med främmande, eller kanske inte så främmande?

14.53 tog jag bussen till stan, och kikade runt, 15.50 frågade jag efter vägen och fick svaret "du svänger höger här framme, sedan upp, till vänster, till vänster igen. och till höger" men jag hittade ändå :)
Började med pinsam tystnad mellan oss ungdommar tills dom roppade upp mitt namn först bara för att jag inte kände någon. Sedan gick jag och min mentor iväg och fick ett kuvert med frågor som vi skulle ställa till varandra. Gick in på mysigt café och köpte latte till oss båda, eller hon köpte till oss båda och så slog vi oss ner och frågade en massa i 2 timmar. Efter det bestämde vi oss för ett annat datum och plats.
Att hon och jag kunde ha så mycket gemensamt, hon runt 50 och jag 15.

And after träffade jag Aziza & Blerta på tåget och senare Micke i vh som jag spenderade kvällen med i ca 45min innan "Det okända" började. Fy vad läskigt det var! hehe..

Imorgon blir det teater på morgonen, bara för att slippa skolan 2 timmar (aa). Och sedan vet jag inte.
Nu ska jag svara på kommentarer & sen se på greys. pusspuss

21 April.

Halv studiedag today, skönt. Efter skolan (11.40) stack vi då till handen & köpte hårfärg, där vi även mötte Micke så vi var en stund. Sedan gick jag hem o färgade håret mörkbrunt, & är supernöjd ;D happpppppy. (bilder kommer när jag orkar ta kort).
Just nu fryser jag ihjäl, och då menar jag ; jag är en i s b i i i i i t ! Fyfabian vad kallt det är. Jag klarar inte dethär.. Måste lägga mig i sängen under täcket även fast det är boring. Kanske ska byta om till leggins och mjukisbyxor, + en långarmad tröja under tjockiströjan över t-shirten, det blir bra.

Ni vet inte hur mycket sommarlängtan jag har. M y c k e t. Så underbart! & påtal om det, så måste ni kolla in Jennifers blogg som jag har fixat designen på, &som jag antagligen kommer spendera mer än halva sommarlovet med i hope.


Imorgon blir det nog inget blogg skulle jag tro.  Först en hel skoldag, som jag sedan missar SO timmen på för att gå på möte inne i stan, och efter det dansträning om jag hinner. Sen dusch och tvkväll.

Nu; Massa kläder och täcke! Puss
Jusste.. vet ni vad jag åt idag? Prinsesstårta! En kille i min klass kom med sådan till skolan från konsum, och alla snodde den äckliga tårtan så han hade bara coolan kvar (a)

20 April. Is for be the one.

Im still standing for hope and glory... tralalala.

Vaknade konstigt, av sms från mamma, att hon hade kastat vatten på tisse som hade skrikigt hela natten. Och mitt humör var på topp, på botten, sur, glad, pigg, trött. Men började skoldagen med att lämna tillbaka skorna jag fick låna från läraren i fredags. Sedan tråkig nolektion, och efter det språkval med massage, sedan so, och sedan idrott. På idrotten var det såklart mitt hatämne, friidrott. Och ni vet inte vad.. Höjdhopp. Fy med stora bokstäver. Men jag fick stå vid ribban och bära upp den de gånger den föll eftersom jag v ä g r a d e vara med.
Efter det skulle jag köpa hårfärg, men det fanns inte den min syster tycker e bra, och jag vågade inte köpa någon av de andra som viktor tyckte jag skulle ta, så det blev inte av. Utan aningen imorgon eller någon annan gång i veckan.



svart tröja - hm
nitskärp - punktshop
grå jeans -
gula skor - stadium
jacka - stadium
väska -

Tjejen hade frågat henne varför, men Hon visste inte svaret.

Vet ni vad? Bara för att jag har haft det så som jag har haft det. Och alla vet inte allt. Och alla kan inte förså allt. Och alla vet inte att jag tänker på allt. Så har jag börjat skriva. Darför har jag börjat läst böcker där de skrivit om sig själva. Som boken jag nämnde, "hon går genom tavlan, ut ur bilden." Den jag älskar och får insperation från. Hon ligger på sjukhus ibland och skriver, och skriver även när hon lever i dagliga livet. 
Jag har så mycket att skriva att jag inte vet vart jag ska börja. Men ord, en tankekarta har blivit av. Men det kommer bara mer och mer hela tiden. Att det blir kladd hela tiden. Men så kanske det är? Man vet inte vart man ska börja. Men börjar någonstans, på ett speciellt ställe. Frågan är vart. Vilken mening boken ska börja med. En sida är klar, men somsagt med bara kladd. Jag måste läsa ut "hon går genom tavlan, ut ur bilden" först. Så kanske jag kan börja med resten. För jag orkar inte hålla allting inne längre. Själv kommer det vara bara jag som har texten för mig själv. Kommer inte våga dela med mig. Men vissa meningar kommer kanske få få se. Vi får se. Frågan får vi se vad den blir efter. Hur långt det kommer bli. Jag kommer iallafall inte att tröttna. Kanske tröttna för jag orkar inte rabbla upp allting. Så mycket men ändå så lite.

19 April.

Godmorgon. Sovit med Tisse hela natten, jobbigt men gosigt. Och så kom syster in o väckte mig 10 imorsse, då Tisse satt brevid mitt huvud och glodde på mig.
Men igår kollade jag på Beck, somsagt, och sedan mötte jag syster ute vid bussen, och efter det ringde Micke&Jerry. Micke som hade kommit ut från ungdomsanstalt eller vad det nu hette var det ett tag sen man träffade, så det var trevligt. & jag kanske träffar honom ikväll fall han får(?)
Men iallafall, vad ska ni göra idag? :)

Hon Hade Träffat Dom För Fjärde Gången, Och Var Lika Ledsen För Att Veta Vad De Nära & Kära Hade Sagt

Sur. Arg. Ilsken. Besviken. Godissugen. Marängswishsugen. Träningshumör. Festsugen. Ja, allting negativt.
Går inte ut ikväll. E fick inte. Och jag fick möta A&B för A, men inte för B. Och sedan var dom andra för långt bort och fick inte komma hit, och några var redan ute som jag inte orkade ringa. Så nej, jag pratade med Simon och frågade om han ville träffa mig men icke, precis som alla andra. Vi planerade iallafall vad jag skulle göra. Se på Beck. Och vilken Beckfilm tillomed. Så nu ska jag nog vänta tills det blir lite mörkare , om det någonsing kommer bli det. Och hitta något att svulla på + film. Så får det bli helt enkelt.

Imorgon kommer iallafall Emil hem från Sälen, och han frågade om vi skulle träffas så det gör vi nog. Så då blir det kanske utekväll imorgon alltså. I hope.
Vad ska ni göra ikväll? Någon som har lika tråkigt som jag kanske?

Innebandy Finalerna; AIK - Warberg

Här sitter vi med innebandy på 2 av 3 tv-apparater. Bara för att vi är inne i innebandy. Mamma och pappa alltså. + Bror som inte är hemma. Och kanske för att vi känner Peter, he he he.

Nu går jag ut .
Nu blev det mååååål.. hahah galna dom är på tven. 5-2 till AIK iallafall. puss
Nu ett till. 6-2 till AIK, wihooo :p

Hon Kollade Sig I Spegeln, Och Såg Ingenting.


Åh vad boken är bra! - Och om ni undrar vad det var som jag åt till vart det yougurt med bär.


Ikväll ska jag ut, fast är inte så särker på om det är smart med min förkylning, men gjort blir gjort. Nu ska jag läsa vidare.
Vi hörs. Klick

This How We Be.


Jag har så tråkigt. Vet inte vad jag ska göra. Har inga läxor vad jag vet som jag kan göra. Vill bara göra om skrivuppgifterna jag gjorde för ett tag sen, haha. Men jag får väl, öh, kolla på tv och läsa bloggar today. Och gå ut en stund kanske, trots min dumma förkylning! Nej nu måste jag duscha, någon som har ett litet tips på god lunch eller mellanmål?


& så en liten, liten sak för skojsskull.
Tio första:
Första bostad: Tungelsta
Första bil: Min? Ingen än
Första husdjur: Tupp, höns, katt?
Första semester: Minns inte
Första jobb: Inget jobb än
Första köpta skiva: Ojoj, någon sån där absolut kids eller något särkert:p
Första riktiga kärlek: Anton
Första piercing: Båda öronen
Första konsert: RixFm

Nio sista:
Sista bilfärd: Hm, en vecka sen ca?
Sista filmen du såg: Igår, någon på 5an
Sista ringda telefonsamtal: Igår, Kristin.
Sista bubbelbadet: Oj, längesen!
Sista spelade cd: Någon jag bränt.
Sista gången du grät: Minns inte
Sista måltiden: Mjölk och flingor för två timmar sen

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Ja
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Nja
Varit på tv? Nej.. Inte vad jag kan komma på
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Har jag särkert.
Strulat med en av dina bästa kompisar? Ja
Busringt till nån? Ja
 

Allt Som Har Dött Har Växt Till Liv

Godmorgon.
Idag vaknade jag av alarmet 08.58 , eftersom jag tänkt träffa farmor. Men halsen är värre och darför är förkylningen också det. Så icke, men jag hoppas att 1,2,3 flingorna som mamma ska köpa piggar upp mig ;)

Men igår.. Var det inte min dag. Verkligen inte. Trött, segt, jag fick inget jag ville ha, och på idrotten blev idrottsprovet sämre än jag trodde (alltså får jag inte tänka posetivt när jag gör prov, för då blir det tvärtom). Och efter det säger dom "vi ska köra rugbyyy" det jag hatar! åh, så arg jag blev. Och vet ni vad? Killarna hade för sig att kasta runt en sko, eller ett par skor. Och det var tydligen mina. Och helt plötsligt så skriker alla "ååååh nej" + massa garv. Och då får jag veta att en kille i min klass har kastat upp min sko, cirka 12meter högt upp, på en lampa (!!!!) så där står hela klassen, och kollar på skon som ligger så högt upp, och alla garvar. Tillomed jag. Bara för att jag var så sur&arg. Men vi körde rugby och jag tänkte bara på min sko, vad skulle jag gå hem i ? En sko och hoppa mig hem? + jag skulle till centrum efter skolan, skulle jag gå runt med en sko där? Frågan var iallafall stor och svår. Och rugbybollen kastade vi på lampan hela tiden och nästan alla försökte så gulliga som de är. Men icke kom det ner någon sko farande. Så killen blev både besviken för han gjort det, och ville antingen köpa nya, betala eller att jag skulle få låna hans skor. Men problemet var att hans skor var 4 storlekar förstora och jag såg ut som en clown.
Men jag, E & A gick och hämtade A´s mössa vid rektorn, där några lärare stog och jag frågade om dom hade skor, och fick berätta hela historien. Och en lärare hade skor, som jag fick låna, tacktack.
Sedan smsade killen i klassen mig, och bad mig möta honom klockan 19 vid gården för att jag skulle få pengar. Så det gjorde jag sedan på kvällen då han var mycket gladare för att han gjort något bra för att ha kastat upp en sko i taket.


vid lampan somsagt..

17 April. Seg och tråkig blogg

Nästa vecka ska jag börja med att träna. Planen var egenltigen att börja denna vecka, men tror ni det blev något eller? nej. I nästa vecka blir det kanske ett varv med spring/promenad eftersom jag inte kommer orka. Och kanske cykling med pappa helgen därpå. + sista dansträningen och idrott.

Denna kväll har jag iallafall promenerat ca 40minuter, först träffade jag Rasmus&Max som fipplade med mopparna, och sedan Pierre för att få mina pengar (berättar om detta imorgon, som du kommer vilja läsa). Och sen har det blivit Talang 09 med skratt, glass och syster.

Nu ska jag sova+smsa och imorgon träffa farmor en stund på dagen. Sov gott!

glöm inte att slänga in en kommentar HÄR.

Skriva Är Mitt Liv.

Engelskaprovet gick piss. Hade varken lust eller ork att göra det, så sista sidan där man skulle leta en massa orkade jag inte, svarade på några iaf.. Och hoppas på ett godkänt. Sedan gick jag hem.

Hemma pluggade jag, mina två skrivuppgifter jag inte gjort. *duktig&glad*
"Mitt val" då man skulle skriva om ett val man gjort i livet=minst 250ord.
& "Döden" då man tex skulle skriva om vad det är, hur det käns för de nära och kära osv.=minst 350ord.
Och båda är jag nöjd med. Älskar att skriva! Och planen inför sommar, u n d e r b a r t. Ska också prata med J lite om det ;);) & fixa hennes blogg måste jag , så hon kan börja blogga igen hihi.

Imorgon ; Fredag. Idrott, hoppas nåt kul. Och sen ut i guess?
På lördag hade pappa tänkt åka iväg med mig och cykeln och cykla, men farmor hann först så henne träffar jag då. & sen får vi se vad som händer innan skolan börjar ännengång.

Never again.


Vad vill ni läsa i en blogg?
Vad vill ni läsa i min blogg?

15 April. Segt, Soligt & Sorgligt.

Morgonen blev seg, riktigt seg, och jag funderade faktiskt vara hemma som Jennifer, men icke. Satte på mig mjukisbyxor (som alla andra hade i skolan idag) och gick.
Pluggis på SO;n var jag iallafall, men inte på dom andra lektionerna. He he he. Men störd blev man också, av en viss Jonatan, och Pierre och Jerry så ja, ni kan tänka er min min åt dem?
Käkat macka och om 5 minuter måste jag gå till bussen för att åka till dansen.
Sen ikväll blir det "Det Okända".
Ska byta om nu, Vi hörs!<3

14 April. Skola igen då.

Tillbaka !
Eller, jag bloggade igår om jag minns rätt?

Iallafall, idag hade vi halv studiedag - wihiwoho. Slutade 12 för att vara exakt;) 
Och efter det ville jag ha pizza, så mor satte in lite pengar och jag, Evelyn & Mikaela käkade inne i vh, och innan det var jag & E o träffade Simon.
Sen åkte vi vidare till Handen centrum och M köppte ursöta tygskor, i like.
And after det var vi här i bondestället(?) he he he. Träffade även Anton & Emil.
Eller nej.. haha. Vi åkte hem till Evelyn och kollade på "Säg att du älskar mig" Och den är fortfarande lika sorglig.. Erik alltså, söting! Men efter det träffade vi A&E, då jag gick hem och åt.
Sedan träffade jag min syster, som jag även träffade på tåget till centrum. Och följde med henne hem & gick ut igen med dom jag var med innan.
Kom hem nu runt 9 och smsat med mamma som sitter några meter ifrån mig, hihi.
Nu; tv.

Har ni haft en bra dag? eller kanske haft Hel studiedag som vissa andra skolor..?

13 April. Igår fyllde piercingen 1 Månad.

Som En Rinnande Flod

Nya idéer. Igen. Från OTH. Idéer som kommer komma på sommarlovet. Eller jag ska fixa det på sommarlovet. Hemlis, hihi. Men jag hoppas det blir bra ändå. ;);)

Jag struntar i GG ikväll, eftersom R&A snodde tven när jag gick till datorn. Men det ska iallafall bli Wipeout om en halvtimme hoppas jag.
  Och det jag pratade om att mamma eller syster hade 50% rabatt till min bikini, det har dom tydligen inte, något jag drömt kanske? suck.

Klicka. Kolla. Min häl/fot. Två bett. Dock ser man inte så mycket. Men två prickar är det tätt över varandra, eftersom spindlar har ju tänder, eller något sånt. & det kliar som myggbett. Kanske har ni fått spindelbett någon gång? Och tänk.. En spindel har krypt på min fot.. Fyyy.. haha åh, om jag skulle ha varit vaken då skulle jag skrika av skräck, jag som h a t a r spindlar!

Kanal 5 hela kvällen

Nyss; Kebab middag med pommes.
Nu; OTH; GG, Wipeout, Sanningens ögonblick.
Bloggar mer kl 22. Om ens då. Puss

Talesättet Och Skrivsättet Blir En Framtid.


Varit för slö och sjuk och suttit inne alldeles för mycket nu. Känner för mig att springa ett varv, eller cyckla en bit. Bara jag får träna, röra på mig, ut i solen och inte bara sitta stilla. Kanske pappa vill ut och cykla ikväll igen tillsammans med mig denna gång?
  Och jag är fortfarande lika kär i bikinin som kostar 449;- , men eftersom mamma fått 50% rabatt blir det ju bara 224 ca. Så jag ber verkligen att jag får ta hennes 50% kupong och köpa min sommarklädsel vid stranden.
Nu; läsa några fler tidningar ute i solen trots att jag fryser då, och sedan lite dans ;-)

12 April.

Godmorgon. Sovit gott? Det gjorde jag, wiho. Och är faktiskt bättre idag, förutom att jag låter som en kille som har kommit in i målbrottet och huvudet dunkar lite då o då. Men blir nog hemma hela den här dagen också, suck. Men lite gamla sommartidnignar från förra året och chill i stolen ute blir nog rätt skönt ändå.

Nu har Kristin, Elsa, Teodor och mamma åkt. Elsa och Teodor hem, Kristin till jobbet och mamma skjutsar dem hit och dit.
Jag ska nog ta mig två alvedon och en halstablett tillsammans med vatten och gå ut och glo på solen. Vi hörs senare, vad ska ni göra idag? puss

Sen Kom En Soptunna Som Sprang In I Mig Från Ingenstans.


- Läst massa tidnignar ute i solen och dödat min huvudvärk som sjutton. Men vem vill sitta inne en hel varm solig dag?! Inte jag iallafall.
- Somnade precis innan jag skulle måla naglarna, och vaknade en timme efter med ännumer huvudvärk och halsen som brände ännumer.
- Fått i mig alvedon, och halsbränna-tabletter.
- Och även tre chokladbitar från påskägget från mamma
- ...och godis från påskägget från pappa
- ...och lunch.
- Skickat glad påsk-sms till sött folk
men få som svarat tillbaka.
- Fått ett puder tillsammans med en liten spegel och svamp från mamma
- ...och strumpor från pappa
- ...och ett USB minne eftersom våra datorer krånglar hela tiden.
- Fått naglarna målade godisrosa av syster

Snart blir det påskmiddag med köttbullar, macka och ägg. Och senare små kakformer med grädde och hallon. Och efter det påskgodiset och någon trevlig film som jag särkert inte kommer orka se klart på.
+ några fler alvedon, halsbränna tabletter och hostmedicin.

11 April. Glad Påsk!

Imorsse vaknade jag upp ännu sämre, huvudvärk, halsont och varm hela jag. Och inte mycket sömn fick jag heller under natten.
Och vi som skulle åka till Tomtits idag.. Ja, det blir inte av pågrund av min sjuka, suck.
Men jag känner mig iallafall lite friskare av flingor och mjölk och en chokladbit av påskägget som jag fick av mamma. Och pappa hade också fixat ägg så nu blir man tjockis. & så fick jag ett puder av mor i påskpresent som faktiskt verkar vara i rätt färg, men inget jag orkar prova nu.
Senare blir det iallafall påskmat och efter lunchen hostmedicin och sen sova. - jag som vill ut i solen ! :(


Smaskens.

Jusste, jag kunde inte somna igår heller för mina myggbett(trodde jag) kliade. Och det visade sig vara spindelbett enligt alla härhemma..
Ingen lycka för mig idag nej, Glad påsk iallafall !

En Sötisunge Och En Jag ...


... som är osminkad, sjuk och klädd i myskläder.
+ helt nyvaken nu efter att ha somnat med benen på golvet och överkroppen på sängen.

10 April. En Bra Dag Slutar Dåligt.

Puss på Rasmus, stackarn blev slagen & nya moppen förstörd. Tack vare mig & M som han hade moppehjälmen på sig. Hoppas allt går bra iallafall med förhören och så.<3

& idag är jag sjuk.. Fick iallafall låna Emils varma jacka igår när vi väntade på att R skulle komma ut ur polisbilen, och så fick jag&M springa till bussen för jag orkade inte gå en station. Var iallafall hemma runt 11 och somnade runt 12.
Idag ska jag vila som sjutton iallafall, men vädret är så fint - massa sol och värme. Jaja, jag passar på att vara ute på altanen tillsammans med lill Teodor och katterna. Och senare kanske jag träffar Evelyn om jag får för mamma trots min huvudvärk, halsont och feber.
Och ikväll spenderas kvällen framför Talang 09 med kladdkaka med syster. Och ett fullt hus med människor ;
Jag
Pappa
Mamma
Kristin
Rebecca
Rebeccas kille Anton
Stoffe
Elsa
Elsas son Teodor

9 April. Skärtorsdag. Digestive.

Promenad med Jennifer i en timme, mys. Och vi hade mycket att prata om, och en hel del skratt, haha. Men fick ta och säga hejdå eftersom hon skulle packa och gymma. Och jag käka digestive kakor med juice.

Och just nu sitter jag o lyssnar på gråt från Teodor som är rädd för damsugaren och Ryan Cabrera - Enemies.

När jag var ute med J så passade min syster som är på besök att städa mitt rum, och fy vad fint det blev! ;D Sånt som jag inte kunnat fixa själv hihi. Och skönt kommer man sova inatt genfört med natten till idag då jag fick få timmar sömn med smutsiga lakan och kläder på.

Men, nu ska jag göra mig en smoothie. och så kommer solen, WIHO ;D Och kanske käka mer digestiva och bara njuta av det fina rummet, hi hi hi.


sängen med alla kuddar. garderoben som hon verkligen storstädade. skrivbordet, som jag inte vet vart alla saker tog vägen.

Inte Så Glad Över Vädret Idag


En halvtimme kvar & sen träffar jag J.

9 April. SkojSkojDubbelSkoj

Tjo.. Eller godmorgon kanske man kan säga?
Halv 10 och klockan känns som 2.. Kanske 3. Jaja.
Igår träffade jag Mikaela och vi gick runt i handen och kollade efter lite skoj, och efter det åkte vi o mötte Jerry i huddinge, eller ja, huddinge tror jag att det var. I en skog säger väl allt? Och jag kan säga er att det inte var en liten bit vi skulle gå på stigen.. Nepp, vi gick kanske i 30minuter(?) och var helt slut, och det var bara mindre än halva vägen (...) Så J och hans granne åkte o mötte oss med bilen, då vi kollade på tv hos han tills Vincent kom, en hund, då vi åkte till Tungelsta igen där vi mötte bla Anton Viktor Ante Felicia Marcus. Och senare några andra. Kom hem runt, 11-12 någonting sånt.


Men, idag ska jag iallafall träffa Jenniferrrr ;D Hoppas bara att hon hör av sig snart hehe, sömntuta. Menmen, vi får se vad som händer i det trista blöta gråa vädret. Puss

8 April. Onsdag, Med Träning?

Igår var det k-a-l-l-t. Väldigt kallt. Jag gick ut halv 7 och mötte Evelyn och inte visste jag att jag skulle frysa såfort jag gick ut ur huset. Men vi träffade Anton och var med honom en stund, och senare träffa vi Emil, Marcus, Ante, Markus, Viktor.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Elsa och Teodor kommer hit och stannar till Lördag(?), men annars får jag väl träffa Mikaela som vi sa igår. Och så vet jag inte om det blir dansträning ikväll eller inte, men jag tror nog det. Aja, hoppas att tjejen jag(kristin) ringde igår ringer..


bjuder på två bilder på mig sålänge.


Nu kommer soooolen ;D

7 April. Place

Cycklar. Skolor. Förskolor. Grundskolor. Gymnasium. Centrum. Sjukhus. Hus. Lägenheter. Villor. Radhus. Döva. Hörselskadade.
Ja, som en nästan vanlig liten stad. En stad jag faktiskt skulle kunna bo i. Och gymnasierna var fina. Vilket tre av dem finns det dans. Men med höga intagningsbetyg. Alla cyklade runt. En typiskt sådandär cyckelstad. Och söta hus, antingen radhus eller lägenhet. Ett centrum där man kunde vara, men inte med så många populära affärer vad jag såg. Och få ungdommar ute vid denhär dagen, men de flesta såg väl snälla ut, haha. Och ett ställe där det inte finns en enda svensk, men vem har sagt att jag måste bo där.
Ja, det blir förmodligen gymnasium utanför Stockholm, i Örebro.

7 April. SmåKryp Är Inte Att Leka Med.

Godmorgon. Sovit gott?
Det har jag trots min konstiga dröm, eller jag vet inte om det var en dröm, men jag hoppas det haha! Nämnligen så att jag såg massa kryp hela dagen, och vissa fick jag i munnen, bluäää. Men jag minns iallafall att när jag kom hem igår så var det en jättestor spindel på min kudde och jag fick panik. Fast då hade syster precis vaknat så hon fick döda den, och så missa hon så han ligger väl o sover någonstans nu.

Igår gick jag iallafall ut vid 6 och träffade A & B, Eller innan träffade jag S, J, V, A. Och när A & B gick kom E och då gick vi till konsum och sen åkte vi och mötte M, då vi träffade J, V, A igen + A & T, sen mötte vi många andra också, men det var mest bara vi som jag nämnde igårkväll, & skoj var det. Gick hem runt 10 då jag fick syn på spindeln..

Idag vaknade jag iallafall halv 9, och så somnade jag om och vaknade 5 över 9. Idag ska jag och mami åka till Örebro för att kolla hur det ser ut, eller jag ska kolla hur det ser ut eftersom mamma redan varit där ett par gånger.
Nu måste jag duscha och sen käka frukost och fixa mig. Någon annan som kanske har varit i Örebro någon gång? Är det mysigt isf? hihi.
puss

Underbart väder idag igen btw :D

På Tok För Glad.


Jag. Teckningar. Pennor. Sudd. Smoothie. Sol.

Foundationpudret var för mörkt, aldeles för mörkt, hur tänkte jag egentligen? Tusan, nu måste jag slösa ännumera pengar på att köpa nytt. Fast då får jag nog köpa H&Ms billiga, vart jag ens ska få tag på dom pengarna? mamma...
Men ikväll ska jag ut. Med vem vet jag inte, haha. Men jag måste iallafall, lovet har varit så tråkigt. Får ta och ringa E nu och sen fixa mig eftersom sminket blev kaos när jag provade foundationpudret. puss.

6 April. Ingen Är Felfri.

Jag och Mamma åkte till Farsta centrum, och jag fick gå runt och kolla lite själv medans mamma också gick runt och kollade. Hittade fintfint på GinaTricot och Cubus, men somsagt är jag fattig nu. Hittade iallafall en foundationpuder, vilket jag hoppas på att den är bra, men det tror jag faktiskt inte.
Och hur härligt är det inte när man ser alla glada färger i affärerna? Jag ville ha allt orange, rosa, gult och ljusblått.

Nästa köp:
Lång tuptop. Vart sjutton finns det sånna? Jag har letat i alla affärer jag kommer på nu, och det finns bara korta. ?
Chinos. GinaTricot
Bikini. Laredoute
Klackskor. Svarta, och/eller färgglada.
Hårfärg. Mörkbrunt

Jag och mamma köpte också godis, massa påskgodis. Och jag måste vänta till Fredag, he he he.
Nu ska jag nog ta med mig ritblocket och pennorna ut i solen, här kan jag ju inte sitta. ;)

6 April. Snart È Sommaren Här, Plocka Blommor O Bär

Godmorgon. Sovit gott? Jag har blivit en sånhär morgonmänniska, typ. Hur nu det kunde komma sig? Vakande allafall halv nio och där hade jag skrivit dit två saker som häder idag i kalendern ; Påsklov. Alarm 09.00. Kyckling 15. Grattisgrattis Andreas!<3
Men jag måste fixa mig nu eftersom jag och mamma ska åka om ca 30minuter.

Läs och njut av det som hände mig igår:
Jag sitter vid datorn och kollar lite bloggar. Plötsligt plingar det på dörren och jag roppar på mamma "öppnar du?!" men får inget svar så går och öppnar. Där är det inte någon. Men jag står och kollar på hörnet av slutet på huset som är ca 3 meter ifrån mig. Där folk brukar springa om dom har busplingat. Och så ser jag två små ögon och två små händer som kikar fram, en liten kille, och sedan hör jag hur han springer iväg.
Hahahah sött!

5 April. Vi Glömmer Det I En Kartong, Och Öppnar När Vi Vågar

Sådär. Nu har jag fixat designen lite till, men inte helt nöjd fortfarande. Jaja, byter igen när jag orkar, hehe.
Jag har spenderat kvällen framför allt kul, GG, Wipeout, Sanningens ögonblick. Och känner mig helt ensam och glasssugen. Mor&Far sover, och ingen kommer hem ikväll så funderar på att också gå och lägga mig.

Men någon som kanske kan ladda ner denhär låten till mig som jag kan somna till? (a)

Lene Marlin - Enough


Nu sitter jag och smsar med A och vi träffas särkert imorgonkväll.
Jusste, Imorgon ska jag också köpa nytt smink, eller bara den foundationpudret jag pratade om för någon dag sen från Isadora. Vi hoppas att den är bra.
Dagen är snart slut så Godnatt med er ;*

Flätan I Håret Som Flyger Bland Fåglarna


Ja ni ser väl att jag har gjort om hela bloggen, all färg, headern och allt detdär. Fast är inte ett dugg nöjd. Det är inte jag som förställer bloggen, bloggen föreställer inte mig. Men orkar inte heller göra om den idag, nu, kanske ikväll eftersom då är det bara jag hemma. Och mamma och pappa. Men funderar också på att gå ut. Gå ut bara för att. Men jag orkar inte träffa alla. Och snyggt när man går där i slappkläder, osminkad och allämt ofixad. Vädret ser iallafall sommrigt ut. Och på tal om promenad så var jag ute för några timmar sen, usch vad ont i benen jag får! Och det får mig att vilja gå tillbaka vägen hem och skita i promenaden., Eller så fortsätter jag och går och kommer hem och inte kan röra mig, det som jag gjorde idag. Och jag har fortfarande ont, jäkligt ont.

Jag vill grilla. Tälta. Allt detdär som jag och R pratade om igår. Sommarlovet. Så mycket har förändrats, att hela sommarlovet kommer bli annorlunda, på alla sätt. Som E sa "Om det är något år som kommer bli det som vi har förändrats mest på, är det 2009".

Tiden Läker Inte Alla Sår.

Regningt, grått och trist väder. Men det blir bara bättre när bara jag&mami hemma, Underbara Älskade filmen och nudlar.
Och på Fredag blir vi nio pers här hemma, shit, haha. Hela familjen + två till alltså, vilket en av dem är en liten grabb som kommer skoja till huset ordentligt.
Nu ska jag fixa designen igen, grått och vitt ska det bli! Och även kanske lite somrigt här&var, det märker vi ;)

åh vad filmen är sorglig ...! snyft

5 April. Ny Dag, Nytt Väder.

Godmorgon. Igår var jag hemma & kollade på Miami Ink typ hela dagen, och sedan träffade jag Evelyn, och gick hem, sedan ut igen, och satt på en trappa och pratade med Rasmus i mobilen och vänta på Evelyn, i en hel timme! Då kom iallafall Frida, Emelie och Bäver och senare Evelyn. Och senare några till jag inte orkar rabbla upp, och då gick jag & E till Vaskos för att värma oss, och köpte pizzabröd och ringde Anton. Sen gick vi till konsum och träffade bla Emil & Natta + några fler, och så gick vi ut senare igen för att prata lite med dem. Och sedan hem då jag svullade och kollade på Robinson.

Trots jag gick och la mig tidigt igår, och sa "jag vill att det ska regna", så vaknade jag sent idag, och det regnade.
Men det hela menade jag att jag ville sova till spöregn, och att det skulle vara sol idag.
Hehe, någon annan som har sol?

Idag ska jag iallafall försöka göra något, vad vet jag inte, men inte ha en lika tråkig dag som igår. Någon som vill träffas? Jag skulle behöva slösa upp mina pengar, och köpa foundation, så någon som kanske kan följa mig till centrum en snabbis bara för att.

Sådan Är Jag,

,Tyvärr.
Som sitter här med musik och en smoothie av ananas banan yougurt juice och någonting annat. Solen bara lyser på mig och dum som jag är sitter jag inte ute. Men ska nog ut på promenad efter jag druckigt upp denhär och sen senare ikväll får det bli utekväll med några kompisar.

Nästa köp : Foundation puder, Isadora.
& efter det måste jag börja spara till bärbar dator + sommarkläder.

Nej nu ska jag ut&gå. puss

4 April. Härligt Gånger Tusen

Godmorgon. Härligt! Jag vaknade halv 8 ovanligt nog och var pigg, och ännu piggare när solen lös lite här o var igenom gardinerna. Och somnade om och vaknade 9, då någon, trodde jag, hade varit inne i rummet och stängt av radion, och när jag gick upp funkade varken lampan i badummet eller tven. Och så kommer pappa precis hem och Kristin vaknade, och inget el funkade, men det visade sig att vi inte hade någon el alls i hela Tungelsta i ca en timme, eftersom pappa&grannen hade åkt iväg och frågat. Så allting var stängt också, eftersom dörrarna går upp via el.
Men iallafall jag la mig i sängen och läste FRIDA tidningen för tredje gången då Kristin kommer in och vi börjar klaga, och så börjar radion gå igång igen och jag kunde se på tv och hon göra sitt kaffe ;D hehe.

Igårkväll var jag hemma iallafall, eller var ute och köpte chips och godis med Evelyn runt halv 8, och så mötte vi Danne. Sen fick jag sällskap hem av syster. Och svullade plus kollade på Talang 09 där jag bara gillade en person, och det var nog killen som sjöng jättefint och som påminde om killen jag träffade i, Torsdags?

Idag ska jag .. Eh, ja jag vet inte riktigt vad. Hoppas att någon ringer mig och vill ut i solen, annars går jag väl på promenad trots min träningsvärk i låren och rumpan. Och ut ikväll med Evelyn antar jag.

- Jag vill se filmen som gick på trean igår som jag inte orkade se på ! Suck.
Nu pratar jag med en kompis som hade en misslyckad kväll igår. Ni är så jävla osmarta att det inte är klokt, haha, puss.

Vad ska ni göra idag? P o K

Mobilbloggning

Har precis pratat med Evelyn i telefonen som skulle käka och sen ska vi gå till konsum och köpa gottgott haha. Och senare gå hem till var o sig och kolla på talang:-P trevligttrevligt. Men nu ska jag nog fixa mig lite snabbt om det skulle vara så att man möter på någon hehe, bloggar senare, puss på er.

Mat.

Tränat. Och Duschat.
Hemmakväll får det bli eftersom då är också K hemma och så svullar vi väl och kollar på Talang 09, någon som är lika söt som Sebastian Krantz där maybe? hihi.
& på tal om svull, kolla vad gott nedan. Jag som är hungri-i-i-ig nu efter att ha käkat den halva bullen vi fick av rektorn som avslutning. Nej nu får mamma ta o komma hem.
 
28februari, middag med tjejerna.

3 April. Im so happy happy happy

Helt slut. Varm idrott med innebandy och efter kommer man ut i värmen men så mötte jag Ramsus innan jag skulle gå in för dörren så vi stog och snacka en stund.

DET ÄR PÅSKLOOOOOOV! :D
Gud vad skönt! Jag märkte det nu, hihi. Ååååh. Bara mass skoj och med solen som lyser! Bättre kan det ju inte bli. Härligt det skulle vara med att ut och springa också.. Men lat som jag är så blir det ingenting.
Jaja, sitter här ensam och har precis druckigt ett glas mjölk och funderar nog på att träna lite mer nu när jag är på hugget och taggad. haha.
Åh jag är verkligen glad idag! Allt har gått bra , nästan. & ensam hemma + hög musik med Darin låtar + många andra.

Vad ska man göra ikväll då? Hem till någon&chilla, utekväll eller hemmakväll? jag vill alla lika mycket så hmm..
Vad ska ni göra ikväll såhär början på påsklovet?
PUSS PÅ ER.

Några Trevliga Och Inte Så Fullt Så Trevliga

Har precis , eller nej nu ljuger jag, kom hem för ca en timme sedan och ute träffade man några trevliga och inte så fullt trevliga människor. Men trevligt vart det ändå. Och härligt med promenaden hem utan att jag frös trots jag bara hade vårjackan, haha ja se där ni!

Men iallafall, imorgon hade jag tänkt stiga upp extra tidigt eftersom jag vill platta håret, eller... nej åh nu ångrade jag mig. Plattat eller lockigt? Suck. Plattat imorgon och lockigt på lördag kanske? Hm så får det nog bli. Haha. Jaja, jag hoppas skoldagen går snabbt och senare på kvällen skulle jag typ åka och se på några som skulle spela med deras band (några kompisars kompisar typ) så det ska väl bli skoj. Och så missar jag Talang 09 som börjar, menmen, reprisen kommer väl? Om jag inte missar det också, haha..

Nej nu somnar jag snart. Nattinatti!
Nå, ska man ha strumpbyxor eller jeans imorgon? haha det känns som jag ska på fest eller något, men nejnej.

2 April. I hope

Hejhej, fy vad mina ben gör ont! Aldrig någonsin ska jag gå långt och inte stanna, utan om jag ska gå så blir det måna pauser! Japp, ni får stå ut.
Men iallafall, har ingen lust och berätta om skoldagen, den var somvanlig med solen som sken JÄTTESTARKT på dagen :D och så gjorde jag&Therse pannkakor på hemkunskapen, och vår lärares dotter ville bara ha en pannkaka, och hon ville bara ha den från oss.. Hihi ja man känner sig ju lite speciell :p he he he. Men sedan åkte vi till handen, Jag, Anton & Mikaela och några till, och senare var jag lat som fick skjuts av dem :) Bilder får ni istället :


1; min lilla mini pannkis , hihi!
2; jag som lat latare latast.
3; anton som lat latare latast
4; bild från igårkväll när vi käka middag

& nu fick jag reda på en jättehemsk sak ! shit alltså.. Menmen, inget jag nämner i bloggen om inte senare någon dag.
Nu blir det lasagne & sen ut igen. Puss på er

1 April.

Hellu. Okej, dagen började, trött&segt, men rullade på ändå. Och det vart inte så många aprilskämt, iallafall inte det dåliga som vår klass fick förra året, & gick på, hahaha!
Men vi fick sluta en halvtimme tidagare & det var då jag skrev inlägget under, då min panik kom. Men jag strundrade i dansen och rörde på mig istället till Handen centrum tillsammans med Evelyn och hade tänkt köpa några saker, men nöjde mig med en milkshake och sedan mötte vi Mikaela som hade med sig alvedon till mig<3 & sedan mötte vi några andra. & kallt var det, jag med min vårjacka.. mh, inget jag rekomenderar. Men kom iallfall hem runt kvart över nio och duschade så nu sitter jag här helt slut och trött.
Men ska plugga lite på engelskaglosorna, vi hörs imorgon. Puss på er.


Fick ni något roligt/tråkigt/dumt/snällt skämt?
måste bara säga att M fick ett aprilskämt från pojkvännen att hon inte skulle höra av sig och sådant, haha lite taskigt tycker jag :p

1 April, men inget aprilskämt!

-Beninflamation(?) så jag kan varken gå snabbt eller springa.
-Mensvärk så jag har ont i magen Och ryggen.
-Fått post som jag inte hunnit läsa.
-Måste byta om till dansträningen men orkar inte.
-Varmt varmt varmt i detta rum.
-Måste ringa mamma och fråga om hon tycker det e bra att jag går på träningen eller inte, fast jag vill, men ändå inte.
Vi hörs!

- hon svarade inte.. ååh vet inte vad jag ska ta mig till. Ångest.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0