Härligt.

Kvällen har spenderas med glass, choklad och oboy.. Bara massa onyttigt.. usch. Menmen, Lördag somsagt. Och nu sitter jag i min ensamhet igen och i mörker.
Ni ska bara veta hur svullna mina läppar är, mest överläppen. Och det var det första min syster märkte. "Vilken läpp är svullen, båda ser svullna ut. Och det ser ut som du gjort läppförstorning". Och en stund senare "gud vad stora dom är.. Speciellt från sidan". Suck..
kolla bilden lixx.. (jag putar inte med läpparna)


efter bara en middag på mcdonalds.. jag fattar inte grejen.

Rosen där


dålig bild pga bilden tagen av mobilen.

31 Januari. It happened so fast.


Vaknade kl 11, hade sovit utan Tisse inatt, fast hon låg och sov i min säng när jag öppnade ögonen. Jag var fortfarande trött, efter 11 timmars sömn. Gick upp och idag har jag och mamma letat lampor. Jag gav helt enkelt upp hoppet och skiter nog i att köpa lampor till spegeln. Är trött.. Min överläpp är svullen idag, typ 3 meter lång och tjock.. Igår efter vi käkat på donken började min läpp svida, och idag svullen. Efter en cheesburgare och milkshake, det som jag brukar äta. Äh, what? Jaja, jag hoppas det går över snart för det är verkligen inte skönt. Ska prova borsta med tandborsten på den sen och se fall det hjälper..
Vill ha macka.. Eller nej. Vill bara göra något för jag har så tråkigt. Ingen lust med bloggen. Puss

Syster&jag, vi är goda vänner, fast en väldigt lika.

Jusste, idag när vi skulle till tåget hem så står det tre killar och säger "titta där är Kristin" och alla kollar på mig som går förbi. He he, att vi är så lika..

Nu mår jag fööör illa, så går och lägger mig. Jag som skulle kolla på IKEA och bubbleroom sidan.. Suck, får försöka hinna imorgon. Sov sött.

30 Januari. Skolan & Bio

Hallihallå. Här sitter jag i min ensamhet och i mörkret och har faktiskt inte ont i magen, thihi. Tänkte berätta om hela dagen lite snabbt;
Morgonen blev seg, somvanligt, men på engelskan stog jag i caféet och hjälpte till, skönt att slippa engelska iaf. Men så kom Tom och berättade allting, suck, menmen, jag blev tvingad i mig både en toast och dricka även fast jag var mätt.. Ja, så kan det gå till en vanlig skoldag för mig. Och såklart skulle alla, speciellt Tom, klaga som tusan på att jag inte käkade någon lunch, men vad tusan, mätt och får äta en toast och sen lunch, nej det fick ta stopp där. Men, måste bara säga att Tom är bara för söt som bryr sig så mycket.
Dagen rann iallafall på och på idrotten fick vi köra, oj nu glömde jag vad det hette, men olika övningar iallafall, och ni kan gissa vem som satte sig i mitt knä för att sammarbeta med mig? Japp Therese såklart, haha. Men det blev hon och jag. Klena och ganska duktiga tyckte jag, he he.

Efter skolan blev det en snabb dusch hemma och sen iväg till tåget igen för att åka till söder med tjejerna. Vi käkade på donken och träffade sen Aziza, Emelie b & Emelie. Så då blev vi 8 tjejer som gick runt helt flummiga. Och det braiga var ju att vi satt brevid varandra på bion ;D "I taket lyser stjärnorna" såg vi ju såklart. Den var både bra och sorgsen. Tror inte att någon på bion inte var tårögd, hehe.

Iallafall hemma nu och har inte ont i magen. Vilket jag brukar ha efter att ha sett på bio. Inte tänkt på vad man ätit och bara proppat i sig vadsomhelst. hihi.
det funkar inte att lägga in bilder, lägger in dom senare. puss

29 Januari. Bio tomorrow.

Sådärja! Nu har vi beställt biljetterna. Jag hoppas bara att allting går rätt till med pappret jag skrev ut från mailet.. Menmen, det får vi hoppas! :)

Dagens outfit :

det blev väldig suddig bild, menmen har iallafall på mig vit långarmad tröja, gul/svart rutig munkjacka och gråa jeans som jag hittade i garderoben imorsse som jag inte haft sen jag gick i 5an/6an hihi.

29 Januari. Torsdag som känns som Fredag.

Tjingelingling. Dagen har bara rullat på som vanligt. På Hemkunskapen fick vi baka bullar , mumsmums, det blev vanilj bullar för mig, Therese&Moa, med massa vaniljsocker, haha. Beroende. Men gott blev det iallafall, dock att vi klagade för vi var tre och fick mindre bullar var medans dom andra fick massor, hihi.
Men nu har jag precis pratat med sjuklingen Jennifer i telefon. I hela 28 minuter, haha ja det brukar bli så länge om inte längre :p Och vi skulle fixa biobiljetter för premiären av I Taket Lyser Stjärnorna imorgon, och hon fick panik när det var någon som hade snott våra platser, men det visade sig var jag, Haha! Men allting löste sig iallafall med bion ..hoppas jag.
Nu ska jag läsa de bloggar jag älskar och sen sätta mig vid tven. Ikväll blir det pasta med skinksås här hemma, och i bloggen får ni dagens outfit. Puss&hej

Like I Love You


Att det man önskar ska vara så svårt att uppfylla...

28 Januari. Trött-Segar-Dagen

Kvällen igår började det inte bra. Låg i sängen och det kändes som morgon och att jag skulle upp direkt. Men så var det inte och jag somnade, vaknade ca 03.45 och trodde det var morgon, så fick ringa fröken ur-90510, och kolla vad klockan var, och den var tydligen 03.45 så fick somna om tills morgonen blev seg, seg, och ännu segare. Blev inte så mycket smink, och inte heller några linser. Men dagen flöt på, och slutade med en jättejobbig hicka. Men det gick över när jag gick och pratade hela vägen hem med Jennifer, thihi :D
Men nu har jag iallafall kommit hem från dansträningen, shit vad ovig jag har blivit under jullovet märkte jag.. Kan fan inte göra sånt som jag kunde förut.. suck! Menmen, det var kul idag också, vi fick även lära oss början av en kografi, en som likade en dans på jordbro... öh(?) Menmen, har käkat också - mums. & för er som vill veta så gick resan fram och tillbaka toppenbra för att vara första gången (:.

Det här med Jannikas och min tävling om vem som samlar till 4000;- snabbast kommer nog bli hon. Eftersom hon tänkt jobba på sportlovet.. Men det fick mig att inse en sak, hm! :D

Åh vad jag vill duscha, men K har redan gjort det, och R badar nu.. suck, vem kommer få duscha i iskallt vatten? - jo jag!
Nej, ska sluta innan det blir för långt inlägg. Torsdag imorgon, lång dag, men sen är det ju Fredag, Fredag, Fredag, Underbara Fredag, haha. Vad har ni gjort idag?

Två plus ett


I just need money...
Åh, jag kan inte sluta tänka på allting jag vill ha. Det är enda lång lista i mitt huvud. Och den tar inte heller slut. Och i det här läget skulle jag inte klara av att åka till något centrum.. Skulle särkert snott något av det ena och andra, haha nej nu skojar jag. Men det skulle iallafall blivit svårt. Pengar, Det önskar jag mig i födelsedagspresent, enkelt och bra, haha. Och vet ni vad, det är exakt tre veckor kvar! Wihooo.

27 Januari. Moa&jag diggar SCOUT byxorna.

Tjenare :)
dagen idag började med att jag trodde att jag skulle få gå ensam till skolan eftersom den andra gruppen har sovmorgon (den som mikaela och jennfier är med i) men så kom mikaela gående där så vi gick tillsammans (jennifer skulle kolla magen hos någon konsig mackapick, http://jjennufers.blogg.se/). men dagen rullade på, på matten fick jag stå i caféet  istället för att plugga och hjälpa dennis litegrann - najs! (: och sen på lunchen var jag också där en stund. På svenskan idag hade vi nationella prov, det gick bra. Vi fick skriva en svenska uppsats, och jag visste verkligen inte vad jag skulle skriva om, olika saker dök upp i huvet hela tiden så det blev först en som nu ligger i papperskorgen i skolan, och sen en annan som blev mycket bättre, och jag hoppas på bra betyg, hihi.

Idag fick jag också post.. stog att jag fått 124;- på bankkortet , men dem fick jag igentligen för länge sen, så jag fattade inte riktigt. Och jag måste verkligen fixa koden till banken på internet så jag kan planera mina pengar till laptopen :D haha.. Jag kommer aldrig någonsin lyckas.. thihi. Och så vill jag ha navelpiercing, suck. Och det negativa är att jag inte kommer få nåt av dem två sakerna i födelsedagspresent :(

Nu måste jag dricka något. Är så TöÖöÖöRsTiG. haha
Veckans blogg blev Liene

Skolan

Hej sötisar. Sitter just nu i skolan o jobbar mat te. Eller inte just nu:-P menmen jag hatar tirrans mobil så skriver mer när jag kmr hem, runt 3. Puss

26 Januari. Det är bannemig inte lätt.

Förlåt för inget blogg idag, förutom inlägget under som jag skrev i mobilen när jag hade tråkigt i rummet. Har varit hemma idag, bakat kakor med sis och kl 3 åkte jag till handen för möte med Soc, gick bra idag också.
Har ingen lust att blogga. Hoppas ni haft en bra Måndag. Puss&Kram

Behöver:)

Jag vill ha en laptop!!!!

25 Januari. Dagens sista

Oj, jag vet inte hur många inlägg det har blivit idag. Och det har inte heller varit så roliga(?)
Men undrar om någon vet en bra foundation som både täcker, men som inte är för tjock och har mycket olja i sig? Den jag andvänder nu är väldigt tjock, vilket inte är så bra för min hy. Så hjälp till nu, hi hi :) Eller så kanske ni vet något bra puder som täcker?
Tack i förhand och godnatt, sov gott.

glöm inte rösta på veckans blogg

Fixat kategorierna

Mina dagar blev Skolan
Kvällsnack blev Allt mellan morgon&kväll
Morgonsnack tog jag bort
Karin ritar blev Mina teckningar
Speciella dagar blev Firanden&fester
Humor tog jag bort
Helger och lovdagar la jag till

Imorgon har jag nästan fullt upp. Först skola till kl 3, då jag ska till handen för att gå på möte igen. Och efter det gå och se fall banken har öppet så jag kan byta min kod för att kolla pengarna på internet. Så inlägg kommer förnst kvällen, vi hörs då, så ni får ha en bra Måndag :). Kisses.

Som gömmer sig för världen.

Hellu sötisar.
Pastan med kycklinggrytan blev smaskens, fast får nog säga att E gör något speciellt med sin. Man blev iallafall proppmätt!
Nu har jag läst era kommentarer, och ska svara på dom snart. Men glöm inte att rösta på veckans blogg HÄR ! :)
Har även plattat håret så jag slipper strässa imorgon. Även fast vi har sovmorgon så vill jag alltid sova bort den viktiga tiden på morgonen. Och allt slutar med att jag får sms av Jennifer "kom det är kallt" eller något liknande, he he. Brände mig även på fingret märkte jag nu..

första bilden på mig&tisse som sitter på ryggen. btw, nu har pappa flyttat på min spegel som ni ser. och andra bilden på dimman ute.

25 Januari. Blomma

Hahahaha. Pappa sitter och kollar på någon komedifilm på tven. Med Robert Gustavsson? Eller nä, jag vet inte vad han heter, haha.
Jag har iallafall gjort en av de sakerna jag skulle göra idag - ritat. Men har slut på idéer så det blev mest bara kladd, suck. Ni får iallafall bilder ikväll skulle jag tro. Och skicka gärna någon länk på en fin blomma som jag kan försöka rita :)

Snart ska jag och mammi till konsum för att köpa småsaker. Och ikväll ska vi äta kycklinggryta med pasta :D. Systers kycklinggryta, som jag älskar, fast mamma ska försöka göra den, hm, vi märker hur det slutar.. haha.

Vädret idag skrämmer mig lite, heh.. Dimmigt och man ser nästan bara vårt hus, och inte fotbollsplanen som man i vanliga fall brukar se. Jaja.

Glöm inte rösta på veckans blogg HÄR

25 Januari. Tråkiga Söndag.

Godmorgongodmorgon. Även fast klockan är 12.32 just nu, hehe. Men vem gillar Söndagar? inte jag iallafall, så det gjorde ju inget att man sov bort hela morgonen.
Sovit gott? Det har iaf jag gjort, fast lite för länge. Vaknade vid 11 med världens huvudvärk, ajaj. Men efter en alvedon&frukost har det nu gått över. Idag ska jag iallafall försöka plugga .. jag måste göra klart so;n .. suck. Och läsa lite i den dåliga engelska boken + skriva några ord. Och rita, så jag blir klar med blomman.. Hehe ja, nästan fullt upp dåra. Och bäst jag börjar på engång.
Vad ska ni hitta på idag?
Glöm inte rösta på veckan blogg HÄR

Provar på nytt.

Tänkte prova på dethär med veckans blogg. Så rösta nu vilken blogg ni gillar mest :D
visst, det är redan lördag kväll, men ni har på er tills måndag. så blir det en "tvådagars blogg" , om ni fattar.
haha.

Lienes blogg
Eriks blogg
Andrines blogg
Rebeccas blogg

Tröjor med tryck

Jag har blivit helt galen i tröjor med tryck. Och speciellt pandan här nedan, den ska bli min!

Dom tre första är från forever21

och den sista från gojane

24 Januari. Grattis!

Ja må hon leva, Ja må hon leva, Ja må hon leva ut i hundrade år, osv.. HURRA HURRA HURRA HURRAA ! :D

Idag fyller Hannah 15år, massa grattis till henne. En vän som blev min bästavän på dagis och vi håller fortfarande ihop. Ha en superduper bra dag födelsedagsbarnet! :)



Nu ska jag gå tillbaka till tven och se på The hills som är hela dagen(?) på MTV :D även fast jag sett alla avsnitt tusen gånger och kan dom flesta utantill, haha. Någon som också följer The hills lika mycket som jag? :p

För jag har lust.

Jag är Torsdagsbarn får slita tungt. Torsdagsbarn gör fin karriär. De som är födda på en torsdag är gärna energisk och snabb i vändningarna, men kan ofta förivra sig och handla oöverlagt.

Nu har min syster shoppat massor, allt det som jag behöver - foundation, skor, jeans, tröja och något mer tror jag(?) men jag behöver otroligt mycket mer. Eller det är inte så viktigt, men meningen "Bra att ha" kommer upp, thihi.

Har funderat på att fixa bloggen. Kategorierna till mindre kategorier, och ny header. Men hinner aldrig och vet inte hur jag ska fixa headern. Men nya kategorier kommer innom snar tid. Det kan jag lova! ;D Men inläggen i de kategorier jag skrivit försvinner väl inte?

Jusste, jag fick ett linne idag, ett som sis inte andvänt och hon köpte det för någon dag sen. Wiho, Det är så skönt och stort - i love.

23 Januari. Fredaaaag

Tjingeliiing alla läsare :)
Skoldagen idag har somsagt varit som dom andra. Har varit väldigt lat och såklart har alla puttat osv på mig. Varför har jag ingen aning om. Och på idrotten var alla såklart galna och tar det på liv&död. Vi körde någonting som jag inte minns namnet på, men två lag, som ska kasta bollar på en stor boll så den åker över till andra laget. Jag stog lite åt sidan för att inte bli knuffad och få basketbollarna på mig, haha. Och efter det körde vi spökboll, lika galet där. hihi.
Menmen, kom hem runt 3 och nyss plingade det på dörren. Haha jag visste dirket vilka det var - Jennifer&Therese :D För dem går runt och säljer chokladbollar och kolor för att samla pengar till tyskland resan. haha tyvärr hade jag inga pengar. Men vatten fick dom hihi. Och nu hörde jag att någon öppnade dörren, haha det var dom igen som släppte in min katt, haha.

Ikväll ska jag käka massa choklad och bara slappa.. Jag har verkligen blivit galen i choklad. suck.
Har ni haft en bra dag? :)

Therese och jag på slöjden. Haha, jag lever på äpplen&choklad :D

Plugga är tråkigt.

Nu har jag pluggat massor.. Och lite till. Men fortfarande massor kvar. Åh, att det ska vara så tråkigt och ointressant. Judendom och Islam lixom. Men får fortsätta imorgon...Och i helgen, Usch! Och kom på idag att jag måste städa rummet, det är verkligen inte en vacker syn, och träffa Hannah fall hon kan. Hon fyller ju femton på Lördag så det måste firas! :)
Usch, det känns som jag inte kommer hinna med allting, även fast det inte är så mycket. Känner mig bara allmänt strässad.. heh.
Nej nu måste jag packa gympapåsen och sen vila .. och kanske svara på någon fråga till i so;n.

ha en bra kväll! puss

22 Januari. Längtar...

Lat. Ordet idag är Lat. Och huvudvärk. Känner mig helt slut efter två veckors skola. Jag orkar inte. Jag behöver sommar. Sommarlov och värme. Bikini och kompisar. Sena ljusa sommarnätter och kärlek. ÅH, vad jag vill ha sommar.. Thihi.
Men först längtar jag ju såklart till min födelsedag. Eller lättaresagt till vecka 7 då vi får prao. Hunddagis :D. Och andra veckan med småbarn i 6års åldern med Mikaela. Och såklart på Tisdagen är det min födelsedag. Vet änn inte vilka jag ska träffa o så, men det blir iallafall först till handen centrum, tror jag(?). Nyss sa jag också till Kristin att jag önskar mig örhängen, nivet dom som det finns liten, större, störst eftersom veckan efter (v.9) får jag byta ut mina nya hål. Sen önskar jag mig ju piercing i navlen (som jag nog bara kan drömma om...) och bärbar dator (som jag också kan nog bara drömma om...). Men sen är det ju massa kläder som behövs just nu. Inget jag vet speciellt, men T-shirtar med tryck och underkläder och gråa jeans. I neeeed.
Nu kom en ny Frida-tidning i posten och jag ska läsa den och fixa något att dricka. Pusshej

21 Januari.

åååh hihi vad jag älskar den nya dansen. show-jazzen på kulturama. vi var bara 4st, 2 som saknades, och om jag får skryta lite tyckte jag att jag var bäst.. haha nej vad jag skryter (a) menmen, kul var det iallafall och jag ska helt klart gå kvar alla 12 gångerna <3
men efter dansen åkte jag&sis hem och käkade. sen låg min katt misse på min mage. och av någon andledning fick hon lust att hugga till mig. så hon tog upp båda tassarna och tröck till dom på båda mina kinder.. fan, vad ont det gjorde! dumma misse... :( och när någon släppte in muffins så slår misse till honom också (?!) och nyss slog hon till min tredje katt tisse (!!) öhm, hon verkar inte vara på humör idag iallafall..
menmen, orkar inte skriva om tråkiga skoldagen somvanligt, så lite bilder idag också. thihi.

1. min ena kind.. det är lite mer än på bilden.. suck.
2. jag och min underbara evelyn med våra söta hjärtan gjort av sonja :)<3
3. pluggplugg.. jag hatar so !!
4. jag, bilden tagen av therese :)

Äntligen, dans imorgon!


Imorgon blir det inte inlägg förnst runt 7-8 kanske. Först skola från 8.10-14.50 och sen är jag bara hemma i 25minuter tills det blir första dansträningen. Hm, undra hur bra dom är.. Det står ju att man måsta ha gått minst två terminer, om jag minns rätt, men dem kanske har kört mycket mer och bättre än det jag gick på innan, show på jordbro united, men allting borde gå bra, hehe. Ja, för er som inte vet så börjar jag på show-jazz på kulturama imorgon :)
hihi min underbara syster, K, kom med en varm kanelbulle till mig nu, muumms. och så sa hon att min andra syster, R, är inne i mitt rum (?!) vad tusan... det måste undersökas! puss. ha en superduper bra kväll :)

20 Januari. Tisdag

Hela dagen började med att det blinkade till då&då i huset när jag satt o sminkade mig, men mycket mer än det blev det inte. gick till skolan där det blev strömavbrott, så man slapp lite av läsningen och vi skulle igentligen berätta spökhistorier men ingen kunde någon så det blev thereses dåliga skämt, haha :D
men resten av dagen har inte varit så speciell. Så ni får lite bilder från dagen nu, och även några outfitbilder senare ikväll. puss

(alla bilder är klickbara)

19 Januari. Snö

vi ser det snöar.. vi ser det snöar.. det var väl tråkigt, buhu.

uusch vad jag haaatar snööö. vill ha sommar. värme.
har frysigt hela skoldagen, och jag och mickan bara klagade o klagade hela tiden för att det var kallt o hon hade ont i magen, var förkyld, ont i huvet, ont i halsen osv.. hennes lista var längre än hennes önskelista iaf, haha. menmen, skoldagen var iallafall rätt så skön, på språkvalet fick vi se på film, en film som min klass redan sett - Babel. Hehe den är verkligen inte så bra, dom byter scen hela tiden som irreterar mig, thihi. någon som har sett den?
ska svara på era kommentarer lite snabbt nu och sen gå till tven, puss.

Före och Efter bilder



spegeln ska somsagt inte vara där den är nu, utan brevid garderoben.
men jag är nöjd iallafall ;D

Äntligen :)

yesyesyesyes.
nu är rummet klart.
och jag är helt slut.
varm och ont i huvet.
nu är det bara be pappa flytta på spegeln och sen fixa sminket brevid.
skönt! bilder får ni senare ikväll då jag piffat till det lite mer :)
mmmh, vad gott maten luktar, thihi.
men först ska jag kolla in facebook på min nysminkade syster :D
innan jag hjälper mamma med maten.

18 Januari. Nytt rum

Nu har jag bytt plats på allting i rummet, eller allting är inte riktigt klart än. några saker kvar, och jag säger en sak : jag är verkligen inte stark ! haha. tog kanske 15minuter att flytta på min fula garderob till andra sidan av väggen. hihi.


nu sitter jag och funderar hur jag ska göra med min garderob. för jag visste inte att den täcker över kontakten, och jag måste andvända den till min plattång eftersom spegeln ska vara brevid.. hmm, antingen måste jag vända på hela garderoben (suck.. den som var så tung&jobbig) eller så får jag se fall man kan putta ut den lite fast den inte kommer åt fönstret... aja, får fixa det nu.
puss! :)

Att flytta på några möbler ska vara så svårt...

Hejhej. gud vad jag har tråkigt, och hela dagen har varit tråkig. eller först var jag ju på glatt humör, som ni kanske märker på inlägget under? men när jag skulle mublera om rummet ville mamma att jag ska ha kvar skrivbordet eftersom jag börjat rita igen.. och det var tydligen inte smart av mig att ligga i sängen o rita -.- suck. så satt o tjura hela eftermiddan typ.. hehe. men tror iallafall hur jag ska det nu, med skrivbordet. fast vet inte om det får plats så får mäta imorgon. annars blir det byebye till det..
aja, ska kolla lite kläder nu, även fast jag inte behöver något förutom gråa jeans. japp, sådan storesyster, sådan lillesyster :)

17 Januari. Lördag, Underbara Lördag.

Mamma har varit otroligt snäll idag :D vi åkte till farsta centrum och jag hitta allt som jag behövde;
idrottsskor - ville ha vita, men fanns inte i min storlek enligt han som jobbade där. så det blev ett par gula istället, eftersom mamma har alltid tyckt jag är en "gultjej". men sen hittade vi dom vita, i min storlek, men det blev dom gula iallfall. haha :D
två tröjor - svart och vit långarmad från h&m :) ska prova dom snart
kräm mot torr hud - blev hallon smak denna gång.
och choklad och så tog jag ju två till hål i öronen.. på vänstra örat kom hon åt en nerv så har nu lite ont i huvet och det gör fortfarande ont.. "/
men nu ska jag mäta, trixa och fixa rummet. bilder får ni senare :D
vad hittar ni på denna Lördag? <3

Bilder från today.



sista bilden-klickaklicka. jag ska mublera om rummet antingen som det första eller andra. kan inte riktigt bestämma mig.. vad tycker ni? heh.
fler bilder finns även på min bilddagbok.

Lite snabbt

var inte med på idrotten idag. magen bara värker och värker.. sen jag åt toasten kl 10imorsse. usch vad ont jag har! och så går det inte att lägga in bilderna från idag. jag får paniiik.

men hitta en liten kul grej på Lienes blogg.

19940217=1+9+9+4+0+2+1+7=33=3+3=6
1: Initiativrik, pionjär, stark personlighet
2: Diplomati, samarbete, följsam
3: Kommunikation, inspiration, optimism
4: Praktisk, uthållig, målmedveten, ärlig
5: Frihet, mänsklighet, livslust, förändring
6: Lojalitet, kärlek, hem och familj
7: Analys, djup, söker kunskap & det okända
8: Balans, harmoni, stark, effektiv
9: Konst, känslor, resor, vidsynt, ombytlig
11: Fantasi, ideal, visioner, ledare
22: Globalt inriktad ledare, helhet, kraft

Mitt nummer är 6. Vilket är ditt ? :D
nu ska jag ta o vila i soffan.. puss&kram

Jag vet vad jag ska göra i helgen!

Äntligen vet jag vad jag kan hitta på i helgen! :D hehe jag som brukar bara sitta hemma o chilla..
Men mamma kom o frågade fall vi skulle köpa gympaskor, lite onödigt tycker jag, men både mamma och min idrottslärare klagar på det. så slår väll till. :) sen måste jag köpa mina älskade tröjor som jag tjatat om thihi. två enkla vanliga långarmade tröjor - vit&svart. På H&M borde det väl finnas? Och så ska jag ta hål i öronen (julklapp). Wiho, jag läntar. Och mublera om rummet, jag har tänk på det och kommit på en lösning nu, kanske.

sängen direkt till vänster när man kommer in, spegeln mittimot brevid fönstret. och garderoben&hyllan på andra sidan av fönstret,
eller
sängen under fönstret. spegeln mittimot på "dörrväggen" och garderoben och hyllan på samma ställe som den över.
eller
sängen till höger om fönstret. spegeln till vänster om fönstret mittimot sängen. och hyllan och garderoben brevid spegeln&på "dörrväggen".


haha ja, jag frågar alltså dem som sett mitt rum, eller så kan ni gissa vad som låter bäst :p jag funderar iallafall på den sista. :)
menmen, måste bara säga att jag nu har fått börja på showjazz dansen :D fakturan kom idag, 1830;- thihi, så det börjar redan på onsdag :D trevligt värre.

15 Januari. Torsdag

tjingelingling.
var lika trött imorsse, och kom precis i tid idag igen.. alltid känner jag att jag kan ta det lugnt men när man kollar på mobilen är den ca 08.01 höh. och man får gå så fort man kan för att komma i tid.
dagen har varit precis som alla andra. mattelektionen satt vi bara utanför klassrummet och inte gjorde någonting, thihi. men varför sitta och jobba när man gjort allting som ska vara klart till vecka 9? verkar lite onödigt enligt mig&dom jag satt med (:
på musiken var det sista lektionen. eftersom vi har halv klass, halva klassen hemkunskap och halva musik. så har vi nästa vecka hemkunskap. men vi fick iallfall sjunga och spela idag. till låten no one. jag och moa sjöng. eller, det var också fyra till, men jag vet inte riktigt om dom sjöng något? jag och moa hördes iallafall hehe. gick också till kuratorn en stund och hade sen ett missat samtal från soc, som inte har ringt upp mig igen, så vi får se fall dem ringer imorgon eller så.


första bilden är från mattelektionen och andra bilden är blomman jag just nu håller på att rita(bilden är tagen från google).
btw, mamma har köpt nytt ritblock till mig nu :D ett ännu större, höhö (;

imorgon är det fredaaaag! gud vad skönt ! :)
nu roppar kristin! :)
vad ska ni hitta på? :) puss

14 Januari. Onsdag


inte hänt så mycket idag. -vaknade och var jättetrött så gick långsamt till skolan också, men kom precis i tid som tur var. &så gick jag&Mikaela upp o klagade på syskonstugan, så nu får vi praoa där, men somsagt ska jag första veckan vara på hunddagis - kul :).
gjorde matte test också, det gick väl bra hoppas jag. och så fattade jag inte så mycket på no;n, men hade ändå tid hos kuratorn så gick dit o pratade. och på lunchen gick jag mikaela och evelyn till konsum. för det var tydligen kalops som alla hatar, så dom köpte choklad och redbull, haha nyttigt! själv blev det ett äpple senare på mattetestet, höh.
nu ska jag snart iväg på sos möte. kanske skriver en snutt när jag kommer hem.
hoppas ni haft en bra dag. puss

But one thing I know.


jag orkar inte lyssna.
jag orkar inte svara.
jag orkar inte bry mig.
..men det är inte så lätt när ni inte slutar bry er och bara slösar onödig tid.

jag orkar inte.

13 Januari.

Idag på mentortiden hade vi lars (vår vikare för terminen), och han visste ju inte vad vi brukar göra då, så vi fick kasta en pappersbit i en kartong låda och gratta oss själva om vi träffa och tänka att man skulle göra bättre ifrån sig nästa gång fall man missa. haha, jo det var väl skoj ...eller inte. och efter det stog han och berätta om när han blev misshandlad osv. hehe vilken mentorstid lixom..

efter gick jag och mikaela till syskonstugan för att fråga igen om vi fick praoa där eftersom rektorn inte har hört av sig, och han var inte där heller.. men skulle ringa upp mig iaf, så jag får se fall det blir hunddagiset båda veckorna (?). och förästen, på hunddagiset ska jag vara där från 10-17.. herregud vad lång tid :o alla dom andra har typ från 9-14 eller nåt, hehe. men hoppas det blir kul iaf..

nej nu blev jag sugen på oboy, höhö. pussar (:

12 Januari. Bara 4 hela veckor kvar - hundar :)

idag var jag med på idrotten somsagt, gjorde det bästa av mig, trots jag inte ätit så mycket.. menmen, det gick väl, sådär. var blek i ansiktet enligt en kompis och själv kände jag mig inte dirket på topp, men efter var jag nöjd och min idrottslärare också som frågade hur jag mådde och fall jag skulle fortsätta med dansen osv. hihi. det negativa med dagen idrottslektion var att jag gjorde illa tån. så nu är den svullen, blå och röd. inte skönt! men, det vi gjorde på idrotten var förästen olika stationer med olika saker som man skulle göra, tex. sitaps, hopprep, armhävningar, hoppa upp o ner från en bock, höga knän på tjock madrass.

nu har jag iallafall pratat med mamma lite. Kan praoa på hunddagiset båda veckorna fall jag ville, och det bästa var ju att mamma tyckte hon lät jättetrevlig :) så imorgon får vi leta reda på SYV och se fall syskonstugan har ledigt så jag&Mikaela kan praoa där andra veckan. Annars får det bli hundarhundarhundar i 2 veckor, som inte heller skulle vara fel :D Men på Onsdag måste allting vara planerat och klart..

Ska ni praoa? Och isåfall vart? :D
kram

Joshua Radin - I'd Rather Be With You

12 Januari. Outfit

haha.. vad konstiga bilderna blev, kolla blicken på första bilen lixom, haha.. menmen, hinner varken göra om dom eller ta nya nu. måste kila iväg till skolan. men det jag har på mig är svarta cheap monday jeans, tröja med pussmunnar (julklapp) och vit tröja med mönster från bikbok.
btw, ni ser valen jag ritade igår i bakrunden på första bilden, thihi.
ha en bra skol/jobb/ledig dag :)

11 Januari. Gråvita bilder ...

duschat. och kollat på "trollkarens hemligheter" en stund. var rätt så tråkigt får jag nog säga. speciellt tricket med en pantflaska som "svävar". åh gud vad det tricket var dåligt, man såg ju dirket hur han gjorde. jag blir irreterad.
har ritat ännumer också faktiskt. en späckhuggare och vithaj. späckhuggaren blev snyggast. jag älskar verkligen svartvita bilder, eller ja, gråvita blir mina då. och imorgon ska ju mamma köpa nytt block, vad jag längtar! där ska det inte bli några slarviga bilder. bara dom jag gillar, annars får det bli utsuddat! för ni skulle sett blocket jag har nu, bara massa kladd, nästan. och nästan samma sak stog hela tiden, hans namn. plus det är slut nu.. av allt kladd och vissa fina bilder. så det passar ju bra att mamma hjälper till med mitt ritandet. hon kom även och sa att jag var otroligt duktig, och att jag har verkligen blicken för det. thihi man blir så glad ..
men nu ska jag fortsätta skriva på min novell i sängen och sen försöka sova. somsagt ny skoldag imorgon. jusste! jag måste packa idrottskläderna. sov gott.

Delfin

vissa tror nog att bilden under är den färdiga.
ikkenikke. här kommer den. delfinen alltså.


bilden är tagen från mobilen, darför blev de så dåligt..

Gissa bilden


haha okej det kanske var lite föör enkelt, menmen, gissa på ni ;D

har ritat hela dagen. en blomma och denhär saken. bilder får ni senare ikväll ;)
har dock inte tagit bort skrivbordet hehe.. det får bli nästa helg :p eller kanske aldrig.. eftersom jag nu börjat rita igen och mamma ska köpa nytt block till mig imorgon :) wiho.
även fixat ny kategori "Karin ritar" hehe. gissa bilden nu :D<3

11 Januari. Söndag...

Usch, jag är den personen som verkligen inte gillar söndagar. skola imorgon, och bara städning och tråkigt. och idag tog vi bort julpyntet, hihi kanske lite sent? menmen, jag har iallafall kvar min advents stake i rummet, för det är så mysigt när det är mörkt ute! thihi :)
jag har redan hunnit rita en till blommbild. minns inte fall jag sa det igår? men jag ritade iallafall en bild på en blomma då.. som inte blev så lyckad. så gjorde en ny nyss på en annan som blev iallafall lite bättre. och det blir ju bara bättre när viktor lär mig hur man skuggar :) haha dock via msn, men jag är klok som fattar ;D (kanske lägger in bild senare)
nu ska jag fortsätta med min ritning, och försöka orka ta ut skrivbordet.. he he he.
vad ska ni hitta på? :)

suck.. jag vill kunna rita..

10 Januari. Kylig promenix

skruvar isär bordet imorgon istället.. tror jag.
idag har jag ;
ränsat kvitton
gått promenad
ätit


diggar himlen.

hinner inte svara på kommentarerna nu.
min frysta chokladboll väntar i frysen.. puss!

Vinterkyla och mörker.


åh, det är ju supermysigt ute. himlen är rosablå och det är rätt så mörkt, men ändå ljust så man kan se. och bara lite snö och kyla. (bilden ovan är från i torsdags)
nej jag måste ut och ta en promenad! :D det var ju ett tag sen :) och vad ska man hitta på hemma när det bara är jag och sjuka syster hemma + bror som fortfarande sover, heh.
skriver igen senare, puss :)

10 Januari. Pojkvän i drömmen.

hellu.
kunde inte skriva imorsse, eller ja, klockan 12 då när jag vaknade.. menmen, igår var jag tråkig nog och gick o la mig kl 11 efter att ha precis klivit ut ur duschen. men kunde inte somna såklart på några timmar eftersom det var fullmåne.. drömde sött iallafall, att jag blev tillsammans med en urgullig kille. blandning mellan Sebastian Krantz och Zac Efron , hihi.

Usch, jag orkar inte skruva isär skrivbordet idag.. men känner att jag måste. det kommer bli så tomt och skönt då. Bara att jag måste ta bort alla saker på skrivbordet.. och det är inte lite saker, heh.
och jag vet inte ens hur jag ska göra när jag skruvar isär det.. he he he.
jaja. vi får se hur dagen bli , (fast halv dagen har ju redan gått nu.. suck)
Vad ska ni hitta på idag?
KRAM

Städning imorgon. ..och borde börja ikväll


hehe hej.
kollat lite snabbt på lets dance, jag gillar inte det så snabbkollade bara somsagt. haha vad dåliga alla är (a)
menmen, hade inte tänkt skriva så mycket..
imorgon ska jag packa ner mitt skrivbord. och kanske lägga ut det på internet så det säljs(?). fett najs. jag hatar det hehe. kommer iaf bli tomt och fint :) problemet är kanske att jag måste slänga massa saker som jag inte vill.. för mitt skrivbord är ..lite , stökigt nu. höhö..
ikväll har jag käkat kladdkaka med grädde, två gånger, hehe. men jag är bäst på kladdkaka säger jag er ;D
nä, nu får ni ta o kommentera lite :o
har ni en lika mysig kväll som mig? puss

9 Januari. ha ha ha!

Orkar inte berätta om skoldagen, det är ju ändå inte så kul att läsa om en skoldag skulle jag tro, hehe.
Ni får istället lite bilder ;D

1; therse gravid? ;D
2; jag likaså .. heh
3; min lunch. gott! :D
4; (klickbar bild) hahaha!
5; (klickbar bild) outfit-rutig tröja cubus, svart linne gina, svarta jeans weekday, svarta skor skopunkten, nitskärp punktshop.
6; post till mig :) + frida tidningen.

hopppas ni har haft en bra dag! kramar

9 Januari. Therese och jag :D

tja fan :D
sitter här med tirranpirran :D ska fakta om ull . kulkul .
HEEEEEEEJ / TIRRAN
jag är feeett sugen på choklad.. tirran med. men cafet är stängt :( suck!
har slöjd nu iaf om ni inte fattat det :) och efter har vi bajsidrott : )
haha lejonkungen lyssnar vi nu på :p höhöhöh.
nej nu måste vi fakta vidare ;D
pussssshej <3

Frågestund. Del 2

Postat av: JOANNA

sv: hur gammal är du? vart bor du?:)

Svar; 14år, fyller 15 om två månader. Jag bor i Stockholm.
kram

Postat av: Caroline

Favoritbloggar och varför ? : )
Svar; redan nämnt dem, för att dom skriver intressanta saker, blandannat mode.
kram

Postat av: Agnes

Hur lång är du och vilken storlek har du i skor?:)

Svar; det var annorlunda frågor, haha. jag är 1,63cm lång och har 37/38 i skor :)
kram

Postat av: MELL

vart handlar du oftast dina kläder ifrån? (:

Svar; Det brukar oftast bli H&M, bik bok, cubus och gina tricot.
kram

Postat av: Jennie

berätta om dina drömmar:D

Svar; Drömmar i livet? att bli dansare.
kram

Postat av: evelina

- om du fick vara kändis för en dag, vem skulle du vara då?
- om du fick ta med dig 3 saker till en öde ö, vad skulle det vara?
- Vad var det första du skulle göra om du vann 5 miljoner?
- favoritafär?
-favoritplagg?
Svar; Lauren från the hills skulle jag tro, eller någon känd dansare ;D
Oj, tre saker! :o Skulle nog bli en dator, en säng och sällskap eller något att äta, hehe.
Shoppa gärnet! :D eller först tänka igenom om jag vill göra något speciellt.. Eller det skulle nog bli en resa, OCH shopping ;)
Favoritaffär får jag säga gina tricot och H&M, billigt och enkelt. men även JC :)
Favoritplagg är jeans och tjockiströja.
kram

Postat av: Claudia

Om du skulle dö idag vad skulle du göra då?
Vad/vem/vilket är din käraste ägodel?
Vad tycker du om blondinbella?

Svar; Det har jag faktiskt ingen aning om. Skriva ner allting jag vill på ett papper och låta andra läsa mitt riktiga liv.
Käraste ägodel vet jag inte heller faktiskt :o min familj typ.
Jag bryr mig inte om blondinbella hehe. följer inte hennes blogg, men tycker hon har snygg stil då jag kikar in och visst, hon är duktig på att blogga. Mycket mer än så har jag inte att säga.
kram

Postat av: ch

vad fick dig att börja blogga?:)

Svar; jag älskar att skriva. och speciellt skriva om mitt liv.
kram

Postat av: soppe

vad spelar du helst för spel på datorn?? =)

Svar; haha jag spelar inga spel på datorn :) isåfall när jag har riktigt tråkigt, så kan det bli något med en kompis på msn eller harpan då inte internet funkar ;)
kram

Postat av: Egy

När fyller du år? :D

Svar; 17 februari.
kram


tack så mycket för alla frågor! :)
om just din fråga inte kom med så beror det på att jag redan svarat på den.
kramkram

Frågestund. Del 1

Postat av: Nikolina
berätta om din första pojkvän? :D
Svar; hehe.. Erik på dagis. men det kan jag inte kalla pojkvän även fast vi var "tillsammans" 4/5 år, haha! men annars får jag säga Anton. Han och jag var tillsammans i trean i 11månader, tills jag dumpade honom, hehe.
kram

Postat av: Sofia
Vilket klädesplagg är din favorit? =)
Svar; Något jag har, eller en speciell klädesplagg? jag får iallafall säga jeans och tjockiströja - så mysigt! men om du menar något jag har, så får jag nog säga mina tre tjockiströjor från cubus&bikbok och mina blåa jeans från nelly.com :)
kram

Postat av: andrine

-Om du skulle skriva en bok över ditt liv hittils, vad skulle den då heta?
-Vad ska en logg innehålla för att du ska läsa den dagligen?
-Vad tycker du gör din blogg värd att läsa?
:D kram
Svar; Har funderat på den första, det skulle nog bli "Hemligheter förblir inte hemligheter" eller "Tiden läker alla sår - inte ärren i hjärtat" eller "Att allt kan vara så rätt och fel samtidigt"
En blogg ska innehålla vardag, mode och lite hemligheter eller historier som man kan få nytta av!
Oj, hehe. Jag skriver om min vardag mest, men också att jag vill bjuda på mina outfits och mitt liv.
kram

Postat av: jannika
Vilket lag hejjar du på?

Svar; jag hejjar inte dirket på något lag, alltså jag går inte på matcher och sånt. Men AIK då. :)
kram

Postat av: Nina
favoritblogg??
kram

Svar; Hm.. jag läser lite allt möjligt har inte direkt någon favorit. men http://lienes.blogg.se/ är väldigt bra, likaså http://aaas.blogg.se/ :)
kram

Postat av: Sara H

Hur har du fått en sådan fin blogg? Jag fattar inget av designerna :(

Svar; jag har läst mig till hur man gör på http://www.designadinblogg.se/ . lycka till!
kram

Postat av: Martina
Om du fick ändra en sak hos dig själv, vad skulle de då vara?
Svar; att jag skulle bli nöjdare med min kropp. Och ha finare hy. Och få bättre självförtroende. Allt det är såklart nyårslöfte ;)
kram

Postat av: Emma

-Vilken/vilka bloggar läser du?
-3 roliga saker vi inte vet om dig?
Svar; vilka bloggar jag läser är dom jag redan nämnt och mina vänners, bla. http://jjennufers.blogg.se/
kram

Postat av: rebecca
-Bästa bloggen du läser dagligen?
-Vad lyssnar du helst på? (musik) <3
-Ngt du inte kan leva utan.
Puss o hoppas att du kanske kan svara på någon av frågorna.
Svar; det står över.
det är verkligen allt möjligt. Men svenskt rapp typ, sorgliga, och hiphop om man säger så :)
Jag kan inte leva utan min familj och vänner.
kram

Postat av: Liene

Det pinsammaste du har gjort?
Vad är det bästa med att blogga?

Svar; Det pinsammaste jag har gjort vet jag faktiskt inte. eller kanske råkat öppna en omklädningsrum dörr när en tjej provade underkläder, heh :$ fast såg ingenting, så hon ska vara glad. haha :$
Det bästa med att blogga är att jag får skriva ut saker jag hållt inne med ord folk inte förstår och förstår. Och jag älskar att skriva!
kram

resten ska jag försöka hinna att svara på ikväll!
puss, hoppas ni nöjde er med svaren.

8 Januari. Trött och flumm

Heh, ja. varit riktigt glad idag, iallafall vad jag vet. heh. kanske för jag var så trött? vi träffade även vår vikare som nu är min mentor denna termin eftersom min "riktiga" mentor är pappaledig. han verkade trevlig iallafall, det negativa är väl att han inte vet vad jag inte kan och kan, så ja.. menmen, får ge honom en chans, heh.
Den långa skoldagen höll på enda till tio över två. gjorde väl rätt bra ifrån mig på lektionerna för att vara första dagen efter magsjukan & jullovet. Och efter skolan gick jag&mikaela upp till syskonstugan och frågade rektorn om vi fick praoa där (tur var så hade inte mickan heller hittat något prao som jag), han skulle höra av sig till våra mobiler eller till skolan, så vi får hoppas! håll tummarna! hihi. och barnen var så söta, vi lärde känna några också, som sprang till fönstrerna och vinkade för glatta livet, haha. jag och mickan kunde knappt ta oss ut därifrån :)

dagens outfit. hihi ser ni vad jag har på mig.. mitt nitskärp ;D

8 Januari. Första skoldagen 2009.

God ... morgon ...
Okej, riktigt pigg visste nog alla att jag inte skulle vara idag. och det stämmer. 5 Timmar! Bara 5 timmars sömn... huvudet värker och funkar inte riktigt som det ska, och mina ögon svider för dom är så trötta.. men en sak jag blev glad av var min alarmklocka ;D haha ni kan gissa vilken låt jag har? yes, "lejonkungen" och en bild på min katt tisse hihihi. måste lyssna på den igen för att bli ännu gladare ... och piggare ...
nu börjar mitt te svalna och jag ska gå o sminka mig.. usch jag orkar inte !


(hihi dålig bild men tagen med webben)

hoppas ni får en bra första skoldag ni som börjar skolan idag, och ni som börjar jobba idag såklart (:
själv hoppas jag att jag inte somnar på första lektionen ...

Falsk vänskap

Det var inte riktig väskap
Det var inte riktig kärlek
Det var inte riktiga kramar
Det var inte riktiga ord
Det var falsk vänskap, som vi först hade och nu skapat.
jag ångrar det.

Jag gillar mitt hår när det är blött.


nu ska jag kolla igenom nya ellos och laredoute katalogerna.
själv hoppas jag att jag hittar nåt snyggt ;D hihi.

7 Januari. Attans, jag har ingen praoplats!

Mamma hade skickat fyra mail till olika hunddagis om praoplats, men det var redan folk som frågat om praktik o sånt. attans! man ska lämna in lappen imorgon, men mamma får ringa och säga att vi inte hittat något. och jag kan verkligen inte tänka mig någonting annat. har funderat på dagiset här i tungelsta, men näe, jag tror det inte är någonting för mig. så ni bloggläsare, har ni kanske någon idé på ett kul ställe? :)

dagen idag har varit hur skön som helst. fått massa fixat och kännt mig duktig och nyttig.
kommer ni ihåg denhär listan jag la in igår? det mesta har iallafall blivit fixat ;)
Vakna tidigt (iaf runt 10), tvätta ansiktet och sätta på mig linserna (som jag hatar att göra precis när jag vaknat, men måste vänja mig, det händer ju ändå nu varje skoldag)
Sen blir det frukost, och vid ett sticker syster till en kompis så då blir jag ensam.
Dansa på dansmattan, som jag inte gjort på verkligen jättelänge.
Duscha
Ansiktsmask
Ladda ner låtar till mor
FIxa lite låtar till min mobil också
Inget glass (sista glasskvällen var idag. iallafall vad jag säger nu.. men kanske inte imorgon, heh.)
Platta håret (för jag, och alla andra, vet att jag kommer vara helt slut på torsdag morgon kl 7)
Bestämma och prova kläder (för skojjs skull och fall jag orkar)
Strumpstädning (gör det för mammas skull, thihi)
Tvätta 3 tröjor förhand
Dricka te
(jag vill börja gilla det, det ser så mysigt ut, hihi. och jag drack faktiskt ikväll - ganska gott :p )

duscha och platta håret får jag göra precis innan läggdags. och jag funderar på att gå på en promenad runt sju i mörkret och kylan.
och dansen på dansmattan var ju kul! först hittade jag inte dvd;n och kände att hela dagen var förstörd.. men efter att ha letat bland brors playstation spel så låg det där :D. dansade från halv tre till 5, och är fortfarande ganska slut av allt hoppande och skuttande, och sjungande, haha. men riktigt bra träning iallafall!

och vet ni vad.. det har inte blivit något godis idag :D haha.. bara massa te te & te :)
glöm inte frågestunden!

Boys boys boys

hej sötnosar.
Om en kvart åker syster, då jag ska dansa på dansmattan har jag bestämt, hihi. med högt ljud, synd bara att låtarna är dåliga och gamla, menmen.
Jag har druckigt upp mitt te, som nu kommer bli min frukost nästan varje skolmorgon dom gånger jag hinner och fryser :) och så har jag laddat ner låtarna till mamma. dock inte alla för sidan krånglar, men får försöka senare och hålla tummarna ;D

en låt syster fått mig gilla ; Lady gaga - boys boys boys.

vad tyckerni ? ;D

glöm inte frågestunden!

7 Januari. Godmorgon!

Igår blev det såndär konstig kväll/natt igen. Gick till sängen tio i 11 för att somna skaplig tid. låg o läste ut dom sista kapitlarna i "kär i fel kille" och började sedan läsa en "emanuel" bok - jag som aldrig brukar läsa... enda tills klockan 2.. jag var verklgien inte trött, och det hjälpte ju inte att man tänker på allt. det ena leder till det andra. så tillslut hade man massa att tänka på, och bara massa onödiga saker.
vaknade iallafall 10 imorsse, och även runt 5 då päronen skulle till jobbet och kunde verkligen inte vara tysta. suck, heh.
nu ska jag fixa frulle och koka mitt te vatten, och det blir nog jordgubbssmak idag med, hihi.
puss :)

glöm inte ställa frågor till frågestunden!

Imorgon, sista lovdagen, ensam hemma, slut på det goda.

Kollade en stund på "Top Model 11", där en tjej sa "det är här ju vad alla tjejer drömmer om, och killar". Jo dom flesta tjejer drömmer om att bli modell, men killar? jo vissa , men inte så många, eller har jag helt fel? :o skriv till isf!

Imorgon, gud vad jag har planerat dagen.
Vakna tidigt (iaf runt 10), tvätta ansiktet och sätta på mig linserna (som jag hatar att göra precis när jag vaknat, men måste vänja mig, det händer ju ändå nu varje skoldag)
Sen blir det frukost, och vid ett sticker syster till en kompis så då blir jag ensam.
Dansa på dansmattan, som jag inte gjort på verkligen jättelänge.
Duscha
Ansiktsmask
Ladda ner låtar till mor
FIxa lite låtar till min mobil också
Inget glass (sista glasskvällen var idag. iallafall vad jag säger nu.. men kanske inte imorgon, heh.)
Platta håret (för jag, och alla andra, vet att jag kommer vara helt slut på torsdag morgon kl 7)
Bestämma och prova kläder (för skojjs skull och fall jag orkar)
Strumpstädning (gör det för mammas skull, thihi)
Tvätta 3 tröjor förhand
Dricka te
(jag vill börja gilla det, det ser så mysigt ut, hihi. och jag drack faktiskt ikväll - ganska gott :p )

haha ja det var ganska många saker.. men en del går ju fort. Vi hörs imorgon och glöm inte att skriva frågor till frågestunden i inlägget under.
puss

Frågestund på G.

Jag är ... Hungrig ...
och glömsk.

det har inte blivit någon lunch, idag heller, bara en macka till frukost och en sånhär.. haha nu har jag glömt vad det heter, men onyttig bakelse som jag nyss köpte på konsum. och träffade anton.
och jag som tänkte ladda ner låtarna till mamma nu medans jag väntar på middan som blir klar om en ½ timme, men har glömt bort sidan, höhö. måste gå o fråga sis snart.

Men frågestund, det är något jag vill ha igen. ni har på er till Torsdag 8/1 att fråga på ! :D
dumma, konstiga, för personliga frågor svarar jag inte på.

kram på er.

6 Januari.

Hej sötisar.
jag kommer aldrig, aldrig någonsin kunna komma upp halv sju/sju om två dagar. gick upp klockan 12 idag, fast jag vaknade kl 11 av att tisse kom in. men, jag ska iallafall vara lite glad att jag är ledig imorgon också, jag som trodde att jag började imorgon, men då har vi tydligen studiedag. :) någon annan som också börjar plugget på torsdag?

idag ska jag fixa fram låtar som mamma bett om, så det blir en hel del vid datorn kan jag tro. åh vad skönt det skulle vara med en egen just nu.. heh. men 6 veckor kvar tills femtonårsdagen.. kan ju hoppas att man får en då (a)

nu har mamma skickat mail till fyra ställen om praoplats - hunddagis, jag hoppas verkligen att något ställe hör av sig imorgon (:
ska nog käka någon lunch nu, puss

If I could walk on water

sitter o kollar på "underbara älskade". åh vad jag älskar den. och deras landställe. fy vad härligt det ser ut! och jennifer är nu i thailland, eller nej nu ljuger jag, hon kanske är där. vet inte hur lång tid det tar med flyget. fy vad härligt det med. nästan alla bloggar jag kollar in längtar till sommaren och ska åka bort, till typ spanien eller något likande. det skulle jag också vilja.. men får nöja mig med sverige & njuta av sommaren 09.

bad med J , sommar 08

Kärlek


även här om ni inte kan se videon.

5 Januari.

täcke, myskläder, mörkt, oboy, syster, misse, "sagan om ringen" filmen
och ett hugg i revbenet med snabbt dunkande hjärta.

5 Januari. Vofflor till frulle

kvällen igår såg ut såhär. kunde inte somna från 11-12 så gick upp o kollade på film.. och käkade lite. haha. åh vad jag älskar den filmen, I love Sigg :D

menmen. Idag vaknade jag upp 12. 10 timmars sömn idag, jo då orkar jag nog med dagen, heh. Syster hade gjort voffel smet så nu har jag precis käkat en voffla med glass till lunch/middag. haha nyttig början (a)
Idag blir det väl hemmadag igen.. menmen, jag måste ju orka med skolan som börjar på onsdag så får njuta av ledigheten dom sista två dagarna :)
vad ska ni hitta på idag? puss

Alla mina känslor blev samlade på takten



om jag kunde förklara allt med bara ord så skulle de gå mer än tjugo gånger så fort.

Imorgon åker min Jennifer

har varit ute o sagt hejdå till jennifer nu <3. kommer sakna henne massooooor! tänk om det händer massor också i skolan osv. haha får helt enkelt skriva ner allting ;D
och fytusan vad kallt det är ute. mina öron hade frysit till is även fast vi bara varit ute i typ 5minuter, heh. och jag som tänkte gå på promenad efter.. ni kan ju gissa vart jag gick? yes, hem. hihi.


nu ska jag kolla på mean girls som är på tv. ..och kanske ta lite glass även fast jag är proppmätt.
svarar på era kommentarer senare, så kommentera nu också (aa)
puss, vad ska ni göra ikväll?

cirka 5månader kvar.

hopprep
musik
sol
värme
tunna kläder
bikini
strand
hav


-åh vad jag vill ha sommar..

4 December. Söndag.

Godmorgon! hur mår ni idag? (;
heh ni kan gissa hur jag mår? yes fortfarande ont i magen och mår lite illa nu av frukosten.

men jag har märkt att det inte går att kommentera inlägget under med datorerna.. så skriv här istället vilken ni tycker ;D
1 ; vit eller rosa acer dator för 3695;- på onoff.
2 ; svart asus dator för 3995;- på onoff.
3 ; svart HP dator för 3999;- på elgiganten.
4 ; svart advent dator för 3790;- på elgiganten.

idag ska jag nog försöka orka ta upp alla saker i väskan från i onsdags & träffa J.
vad ska ni hitta på? :)
puss

Bärbar dator?

det fick bli lite middag.. fast bara två mackor. fast jag orkade egentligen bara en. och så tvingade jag i mig själv den andra. och nu mår jag illa sen kl sex. fy , inte så kul. och inga tabletter hjälper heller.

menmen, har kollat på lite datorer. även fast jag särkert inte kommer få någon på min födelsedag. men då får jag spara ihop en själv (a) vilken gillar ni mest? och tack för alla som sa vilka märken ni gillade. (bilderna är klickbara)
acer onoff 3695;- 
asus onoff 3995;- 
HP elgiganten 3990;- 
Advent elgiganten 3790;- 

3 Januari. Är det ens någon som vet vad jag pratar om..

oj vad borta jag känner mig. de inlägget som jag skrev att jennifer åker iväg, är varken till spanien och inte på söndag. hon åker på måndag till thailand. jag visste det, det var bara så att jag skrev annorlunda. haha.

idag har jag;
kollat på någon konstig film som gick på tv.
ätit lite glass
sett på the hills
datorn
the hills
datorn
the hills
legat i sängen
och nu sitter jag här igen.

rolig dag, eller inte. heh. imorgon ska jag iallafall träffa jennifer en stund ute. måste träffa henne innan jag åker. oj, nu skrev jag "jag" fast jag skulle skriva "hon".. usch, jag ska inte skriva mer nu. ni kommer ju inte kunna läsa tillslut.. haha

44 Dagar kvar.

funderar på att önska mig en egen liten bärbar dator i födelsedagspresent :)
någon är bra på datorer och kanske vet det bästa märket osv ? (a)

3 December. Inte bättre idag.


mamma gjorde det mysigt&rent för lilla sjuklingen efter jag duschat och var lika ren som sängen, mysigt.
&ja, det är mylittle ponny täcke, thihi.




Hejhej.
ja, somsagt är jag inte bättre idag. kanske lite, men ont i magen har jag fortfarande..suck :( och tjejerna är på bio.. medans jag sitter här hemma och klagar. ingen hemma heller, eller bror är, men han sover sjuklingen & mamma vet jag inte vart hon är..
menmen, evelyn får ta hål i naveln. den lyckosten. och förästen är hon hemma från egypten nu :)
och på söndag åker jennifer till spanien. lyckost hon är också!
vaarför får inte jag någonting för haha :(

Nyårs bilder - 2009

har precis duschat. gick inte så bra. blev så trött och seg och ville inte stå upp. men är ren nu iallafall.
ska lägga in bilderna från nyår innan jag får kramp i magen igen.


tack för kvällen tjejer. <3

Det går inte som planerat..

gick på toa, och sen var jag helt borta. visste inte vart mobilen var, och visste inte vart jag la kameran från i onsdags/torsdags. men nu sitter jag här.. febern börjar komma tillbaka. är proppmätt från dom 2 mackorna jag åt kl 10, orkar verkligen inte mer. fy.. man märker att jag inte riktigt är frisk än, och jag har så ont i magen, mellan revbenen, det är väl magsäcken eller? och mamma tror att jag råkat göra någonting med en muskel när jag spydde.. duktiga jag.
men just nu lägger jag in bilderna.. segt går det, kanske för att det var massa bilder och videos. men orkar inte lägga in dom på bloggen. nej fy jag måste gå till tven igen, och kolla på harry potter som syster kollar på (fy jag hatar dom filmerna). men kan kanske försöka ta lite glass..som nog kommer bli min middag också.
pusshej

2 Januari.

godmorgon godmorgon sötisar. sovit gott?
idag mår jag mycket bättre efter 11 timmars sömn inatt och 10 timmars sömn från igår. alltså 21 timmar detta år. heh. feber har jag fortfarande, mår lite illa och har ont i magsäcken. men det får jag se till att det går över. orkar inte vara sjuk..

hela jag är typ försörd. ansiktet är jättetorrt, håret otvättat, kroppen otvättad, och ja, hela jag är varm.
idag ska jag iallafall försöka leva på lite mer mat, eftersom jag åt bara lite potatismos och en halv korv och lite glass igår + alvedon&masarin. och försöka ta en dusch, sova ännumer, lägga in bilderna från nyårsafton och bara chilla.
men nu måste jag ha alvedon.. en mosad eftersom jag orkar inte tugga.

vad ska ni göra idag?
puss&kram

1 Januari 2009. Vinterkräksjukan?

orkar egentligen inte skriva. mådde dåligt halva kvällen igår, kom hem 02, helt skakis med huvudvärk och ont i magen och frös så kunde inte somna förnst 4, till kl 6. då jag gick upp o spydde.. sen blev det beck i soffan med täcket till kl 9 då jag gick o la mig igen.. vaknade 17 och har nu precis iallafall fått i mig lite mat.. fyfan vilken början på året. mår skit!
för övrigt var nyårsafton rolig med sjungande och skratt. bilder kommer när jag mår bättre och orkar..

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0