Alla Som Vill, Ta En Stund Och Fundera.



Nu tappar jag inga ord som jag gjorde förut, då kunde det låta tex såhär "har du det" , när jag velat säga "varför har du det". Värmen tar fortfarande död på mig, men vill inte anstänga mig för att hoppa in i duschen för att bli ren&kall. Idag har jag bara sett på film, och sovit. Ätit en massa eftersom igår blev det bara middag och kaffelatte. Så idag har det blivit två frukostar och middagar, och en stor lunch. Pluggat har jag inte orkat gjort, fast 7frågor som jag inte klarar kan jag nog fixa imorgon om jag övar på vägmärkerna ikväll. Och påtal om moppe har mor skickat 4 mail till olika personer så jag hoppas att vi kan åka och kolla på någon imorgon under dagen så jag slipper sitta inne för fjärde dagen i rad.

Nu; Paris Hilton's my new BBF.
Sen; Vila/Plugga
Senare; So You Think You Can Dance.

Bloggkoll 

L O V E


http://barnbus.blogg.se/

07.20 Godmorgon

Vaknade 06 imorsse. Visste inte vad klockan var eftersom mobilen var död. Gick upp iallafall eftersom fläkten som nu fläcktat på mig i två dygn fick mig att börja frysa. Mår bättre idag, eller jag vet inte riktigt. Otroligt kallt är det iallafall. Men hellre fryser jag innomhus idag än att svettas och inte får i mig någon mat när jag vill ha det. Jaja, fil med flingor har hamnat i min mage och jag vill redan ha lunch. ( :s ?). Men eftersom bror sover så får jag vänta med den högljuda kaffelatte maskinen även om jag är jättesugen.
  Om 7 minuter börjar Chiao Bella, så jag ska nog gå o ta mig en macka eller två.

Nästa Köp.

Bikini - svart/vit randig eller vit.
Navelsmycke - Silvrigt och sött passande till sommarn om jag byter.
Pumps - Svarta passande till varma somriga kvällar.
Jag vet inte riktigt vart pengarna ska komma ifrån eftersom just nu har jag 50kr (-50till J +60från K +100från R). Alltså 160, och det räcker högst bara till smycket. Men, om någon behöver hjälp med något ställer jag gärna upp och får en slant, allt mellan gå ut med hunden eller tvätta bilen ;-)

Gör Mig Frisk! Nu Nu NU.

Du har: 46 tester kvar.
Del F: 35/35 G
Del C: 34/35 G
Del B: 32/35 G
Del A: 26/35 U

Så ser det ut just nu. 13frågor och sedan har jag full pott. Men iallafall tre Godkänt är vad jag har i nuläget med feber. Och sedan har jag Repetition(ett test), Sluttest(ett test) & Extra(tre test "Dina osedda frågor", "Vägmärken" & "Svåraste TK-frågorna"). Borde nu plugga lite mer så jag inte slösar de sista 46testerna på små gissningar.

Dagens låt: use somebody
Dagens frisyr: slarvig knut & nu utåtbakad fläta
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: gult linne, svart kofta, trosor
Dagens (kvällens)planer: vila så mycket som det går
Dagens händelse: pluggat, ritat, klagat
Dagens prov/läxa: körkort
Dagens längtan: moppe, frisk.
Dagens dummaste: hostan, febern
Dagens sötaste: inget
Dagens vill ha: pengar
Dagens köp: inget
Dagens godis: inget
Dagens dricka: latte, vatten
Dagens mat: alvedon, ris&korv i gryta.
Dagens mående: varm
Dagens fråga: någon som kan råna en bank åt mig?
Dagens fråga x2: bäst mot febern?

Godmorgon, Jag Sover Som Pippi.

Jag kan prata lite mer idag. Och andas lite mer. Men jag får inte ut min hosta och låter som en gammal hes ko. Det är otroligt varmt överallt och jag har panik nästan hela tiden eftersom jag inte vet vad jag ska ta mig till. Natten igår försökte jag sova, men kunde inte och tog en macka. Efter det låg jag med fötterna på kudden och huvet på täcket som låg i slutet av sängen och läste. Orkade några sidor och sedan blev det varmt igen. Sov med bara lakanet över mig, men tydligen vaknade jag upp för sista och cirka 10onde gången över att jag började hosta och hade täcket över mig och lakanet på golvet.
Morgonen har iallafall blivit Camp Rock filmen som kom på tv, Kaffelatte och två Alvedon. Bättre kan det ju inte bli.
  Nu hade jag tänkt och rita lite, och efter det plugga moppe. Vad ska ni göra idag? <3

Just nu...


...Pluggar jag som sjutton på mammas minidator. Änsålänge ett godkänt prov med alla rätt av 4. 3 svåra kvar alltså. puss

28 Juni. Jag Får Inte Sola !!

Jag är så sjuk. Det är synd om mig. Kan inte prata, min hals säger bara host. Kan inte andas, min näsa nyser bara. Kan inte sola, jag har feber ! Vad sjutton ska jag göra dom närmaste dagarna då? Sitta inne, klaga över värmen, ligga i sängen, sova hur länge som helst, inte äta något, utan bara dricka vatten och alvedon. Och plugga till moppe körkortet. Åh vad jag verkligen Ogillar dethär. Men jag visste, allra från början, att jag skulle bli sjuk på sommarlovet, det blir jag alltid. Men hur mår ni då?

Lördagkväll.

Eftersom alla har åkt till Vedan för att inte göra någonting träffades jag, Jennifer och Evelyn i kanske en timme. Ingen ville hämta mig heller tills Anton kom förbi helt ensam och bad mig gå ut. Men icke, så då gick han upp mot Rasmus och sedan plingade dom på en gång till & jag fick panik. Istället såg min kväll ut såhär ;


Grädde, Kiwi, Jordgubbar, Beck, Sms, Ut&In, 20 Myggbett.

Nu måste jag sova så sjuk som jag är och kan varken prata eller andas.

26, 27 / 06 / 09. In, Ut, In, Ut.

Dagen började med att jag gick ut i solen och solade som 17 tills jag gick till bussen för att träffa Mikaela i västerhaninge. Men då när jag blivit arg och strässad så ringer Jerry och han var tydligen i närheten så han skjutsade upp mig, där även ca 10st till kom och vi höll varandra sällskap till runt 18.00. Alla stod och mobbade min hesa, målbrottsröst och härmade allt jag sa på vägen hem. Men väl hemma blev det att käka spaghetti och köttfärssås och sedan packa för att träffa Evelyn vid bussen. Vi åkte till handen, där vi skulle ta bussen upp till huddinge, men istället för att så och vänta 45 minuter gick vi in till centrum och köpte dricka och träffade några. Sedan efter att ha tjatat killarna om dom kunde hämta oss så fick vi ta bussen och sedan vänta ca 30minuter där vi gick av och sedan kom Jerry & Micke. Kvällen vart rolig ute i bastun och badandet i vattnet med musiken. Dock inte lika rolig på morgonen då jag vaknade efter att ha sovit ca 2 timmar och mår asilla, och efter det somnade jag medans dom andra kollade på American Pie och spelade cs i det stora huset. Och nu så har jag glömt nästan allting hos dom, och det är inte så enkelt att ta sig dit eftersom det är en jäkla bit in i skogen. Men iallafall, hem har jag kommit, och med ett blödande sår på andra knät. Jag och Viktor körde nämligen ner i diket och jag orkar inte berätta detaljerna här och nu. Men iallafall kommer min sommar se ut så att jag går runt med två ärr på båda knänen, ett lite större på vänster, då vet ni att det är jag!


Jag och Evelyn som var för glada på vägen dit.
Och sedan förstörde surpupporna Jerry och Micke. ;-)

Panik i sandlåda, Del 1

Inte Tid För Bloggen.

  Gör så gott jag kan, men alltid får jag inte till mina långa inlägg eftersom jag inte har ork att skriva när det är 30grader utomhus och många som kommer förbi o tar ut mig.
Men kameran ska jag försöka ta med mig lite hit och dit, fast inte om vi är bland sand. Eftersom min förra kom det sand i & den gick sönder.
 
Och även kommer ni få lite videoklipp som inte kommit på länge (:
Nu har jag lust att gå ut i solen igen och få lite mer bikinimärken. 
  Kläder från vad jag köpte igår ska också komma upp som jag lovat.

26 Juni. Vi Får Se.

Igår fick jag moppeböckerna, vilket en av dem hade jag redan. Men idag ska jag iallafall sola hela dagen + ha moppeboken på knät. Men nu ta en bulle och sätta på mig bikinin ;-)

Min dag & kväll i bilder.





Donken och farsta centrum med bästevän J. Bilder på vad jag köpte kommer imorgon ;-)
& kvällen har vi först Emils coola frilla och Anton. Och sedan Kyckling som blev nedgrävd hihi.
Lyckad dag även fast jag låter som en hes gris , jag klagar inte, älskar hes röst, och magont.

25 Juni. Godmorgon.

Flingor med mjölk utomhus på stolen. Sol. Asont i halsen. Trött.
Nu måste jag ta en halstablett och hoppa in i duschen, efter det blir det fixa mig och sedan ut. Vi hörs på slutet av dagen, puss

Mygg.

Vem tusan gillar mygg? Har spenderat kvällen ute bland massa mygg i nu, 5 timmar om jag minns rätt. Fyfabian, undra hur många myggbett jag vaknar upp med imorgon då? haha..
Jaja, jag fick sällskap till konsum av syster och vi hade det trevlans, sedan mötte Jerry mig där och så träffade vi dom andra trevliga sakerna.
& imorgon blir det ännu trevligare med en solig dag tillsammans med J. Kameran hänger med och pengarna + busskort och annat ;-)
Nu måste jag sova, Godnatt.

23&24. 27 Grader.

Igår: Kollade in farsta trafikskola, och de sa att vi skulle komma tillbaka dagen efter för att få böckera eftersom alla hade tagit slut. Sedan lämnade vi in kameran och den urgulliga killen som hjälpte oss sa att jag skulle få en ny, men det visade sig att dem hade bara en grå kvar, så den fick jag & darför kommer det massor med bilder under dagarna nu ;D Sedan åkte vi och provade moppen, jag är klantig somvanligt, men det kanske blir den iallafall.
Idag: Vaknade 07.00 av att ha sovit sex timmar. Gick upp och fixade mig och sedan skulle vi kolla på lägenheten i Örebro. Men när vi är påväg så har hon glömt nyckeln och vi kommer inte in :) Men det var urgulligt ställe, dock för långt in i skogen så vi vill ändå inte flytta dit. Sedan åkte vi förbi farsta igen och böckerna hade inte kommit, men lösenord och andvändarnamn fick jag till att plugga på teoriprovet på datorn, vilket nu inte funkar, och sedan ska dom skicka hem böckerna till oss. ;-)

Orkar inte skriva längre, värmen tar död på mig. Bilder kommer senare eller imorgon. Puss

23 Juni. Dagen Som Äntligen Kom.

Godmorgon. Äntligen tisdag! Även om dagen kanske inte blir helt lyckad så har jag gått förbi denna tisdag som jag har längtat efter länge. Skönt.
Men igår var jag ute med J runt två timmar. Tog en promenad och sedan satt vi på gungor och pratade vidare. Allt mellan det bästa och det sämsta.
Men jag har aldrig något att säga på morgonen såhär, läs några inlägg under om vad jag ska göra denna tisdag. ;-) Nu ska jag käka fruskost och sedan fixa mig, vad ska ni göra idag? hugs.

Förästen, Haha, Matte spanar in min blogg har jag märkt hihi. Men han tyckte jag lät som en moppekåt unge, hahaha.

Läs inlägget under först.

1års gammal bild på mig.

Min Jennifer är bäst. Bäst. Bäst. Bäst. Vi ska ses om en timme. Hon är iallafall inte sådan som snackar skit, utan hon och jag ska snacka om allt. Allt. Jag vill ha moppe och åka iväg med den. Långt in i skogen. Och det är så mycket som hänger löst att jag varken kanske inte kan kolla på den imorgon, jag kanske inte får köpa den, jag kanske aldrig hittar någon moppe. Och så vill jag ha en systemkamera ... Åååååh.

22 Juni. Måndag

Viktor. Latte. Dusch. Sol. Shorts. Bh. Slappt Linne. Solskydd. C-vitamin. Vatten. NRJ. Varmt. Blodblåsa. Plåster. Ut. In. Ut. Telefonsamtal. Tuggummi.

Och sedan blev jag på jättedåligt humör. Darför lämnade jag V, J & S när de skulle upp på taket. Bättre hemma än att alla kallar mig dryg och dum i huvet. Så nu fick jag i mig lite middag och har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Utekväll och skratta lika mycket som igår vore trevligt. Men ingen lust har jag att ta imot dumma kommentarer även fast jag inte bryr mig. Får väl städa rummet och kanske ringa en person som kanske vill ses. Någon frivillig som vill göra mig glad?

DetHär Blir En Härlig Vecka.

Godmorgon. Igårkväll var det en trevlig kväll, när alla gick hem mötte jag H&J och var med dom, sen kom alla andra igen. Och bara fler och fler och då fick jag skjuts hem av mor. Men senare gick jag ut igen runt 22tiden och var med Sonny, Viktor och Jerry. Haha åh vad kul vi hade ;'D Mitt hår som stod rakt ut när vi åkte moppe så Sonny satt och asgarva hela vägen i kanske 10minuter, och sen såklart ramlade vi, Så mitt ärr jag fick från cykeln på knät förut, det är nu mjukt och grusigt(eh?). Sen gick jag, J & V hem till mig och satte på filmen JallaJalla & käkade chips o ostbågar. Sedan åkte Jerry hem, och Viktor sov över. 
  Nu har V precis gått hem och jag ätit lite pasta med kycklinggryta kvar från i förregår. Plus en kaffelatte som jag inte orkar efter maten. 

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen, sedan städa rummet lite snabbt och efter det ringa Emil för att gå ut ;-) Har ni sol? puss :)

Måndag 22/6: Ut i solen & hoppas på det bästa att jag får låna någons moppe (a)
Tisdag 23/6: Gym-möte, Lämna in kameran på lagning, Prata med trafikskolan&planera dag för körkort(uppkörning+teoriprov), Åka och kolla på moppen.
Onsdag 24/6: Örebro för att kolla på lägenheten, eller hemma&ute, eller hämta moppen om det skulle va så att jag får den.
Torsdag 25/6: Heldag med Jennifer.
Fredag 26/6: Chill ute (inget planerat alltså)
Lördag 27/6: Chill ute (inget planerat alltså)
Söndag 28/6: Chill ute (inget planerat alltså)

Sebbe fick ut mig.

Efter seg dag hemma till runt 15.00 så ringde Sebbe och tvingade ut mig, även fast jag inte orkade och inte ville så trallade jag ut. Precis när jag satt på mig skorna ringde Micke och han var utanför mitt hus tillsammans med Jerry. Och sedan träffade vi på några andra. Nu hoppas jag att maten är klar så hungrig jag ärrrrrrrrr. Hoppas vädret håller i sig hela kvällen ;-) Hugs

21 Juni. En Tråkig Söndag.

Godmorgon. Sovit gott? Det gjorde jag som tur var, alltså ingen konstig dröm om ful&stor moppe. ;-) Vad händer idag då? Solen skiner men det kan komma regn enligt smhi. Men jag hoppas att vädret blir som det står på tis, ons&tors, upp till 21-23 grader och mycke sol :D 

  Och Tisdag kommer bli en superdag! Först ska jag ju träffa dom på gymmet för att prata om det är jag som vinner 1års gratis träning, jag måste vara smart, och kanske ljuga lite i frågorna ;-) Sedan ska vi förbi Farsta trafikskola där vi ska sätta in mig för teoriprov och uppkörning. Och efter det upp till Lidingö för att se på moppen. Alltså blir jag borta hela dagen från 13-20 cirkus. Härligt. Hoppas bara att allting funkar som det ska, så jag inte blir sur och förstör hela dagen..

Men idag då, vad ska jag hitta på. En tråkig söndag. Men eftersom jag funderar på att fixa rummet kanske jag kan rita lite o så ;-) Tills någon jävel ringer och stör och vill träffas, Hä-hä. Ha en fin dag!

20 / 06 / 09 - I'm Ha a a a ppy

Dagen har varit med långa promenader med killarna. Sedan hemmåt och ätit god middag med pasta och kyckling, och efter det ut igen. Vet ni vad jag gjorde ute då? Hihihi, jag åkte moppe för första gången :D Efter ett långt snack med de som var kvar (hälten åkte iväg för att nattgibba) så snackade vi om körkort osv, och så tvinga dom mig att prova åka, så då fick jag låna Sebbes moppe och åkte en liten tur, och höll på att åka in i ett träd, HAHA. Men härligt, nu längtar jag ännumer ;-)
Nu; Fixa Martins blogg & sedan svull.

Men Va ?

Vad arg jag blir, på "vädret folket" som igår sa att hela dagen igår och idag, och även lite på måndag ska det regna. Imorsse när jag ligger i sängen och vaknade av ett sms skiner solen och nu står det att det ska bara vara sol, sol, sol med 18grader, och tillomed runt 23 grader i nästavecka. Jaja, jag ska inte klaga, jag vill ha sol!
Men en dålig morgon med en hemsk dröm gör mig på dåligt humör och darför kommer jag förmodligen klaga hela dagen på något. Det jag drömde var faktiskt att dom kom hit med moppen, en blå, som jag ska ha, fast den var hur ful som helst och såg inte ut som en moppe! Så under drömmen vart jag på dåligt humör och grinig. Jag hoppas inte det händer i verkligheten på tisdag bara...
Menmen, idag, vad händer idag? Ingen aning faktiskt. Får nog ringa någon person och tralla mig utåt. Men innan blir det dusch och fixa i ordning kläderna som ligger på skrivbordet. + Sockerkaka som mor bakar just nu. Vad ska ni göra?

En Midsommar Kväll.

Runt 22, om inte senare, gick jag ut och mötte Anton och senare Mikaela, och efter det Matte, och sedan kom Viktor. Så vi var ute en stund och chillade. Kom hem lagom till 01 tiden. Men nu blir det sängdags med min lilla pissemisse! Puss.


lägg märke till mitt nyfärgade hår också ;-)

19 Juni. Midsommar

Midsommaren blev inte så lyckad. Regn blev det såfort jag gick ut. Gud gillar inte mig, det var samma sak igår. Men jag träffade fem grabbar&M och var med dom en timme eller två. Sedan gick alla hem och när några ville ut igen så var det bara jag&M kvar, och jag skulle hem. Så en data och tvkväll får det bli. Imorgon har jag inte heller några planer, men lite promenader kanske det blir på dagen om det någongång är hyffsat väder. Dock ska det regna både imorgon och på söndag. Men varför inte passa på att mublera om rummet då?
Nu ska jag vara på fotohumör, så vi får se vad det kommer upp för bilder senare ;-)

Jag vill ha sol och sommar!

sommar 08, i juli.

Nu; mat och sedan ut (i förmodligen regnet, eftersom det är mörka moln över mig)

Shopping En Snabbis.

Jag fick pengar från mamma somsagt. Och köpte min foundation för 125;- och en rea-mascara för 79;- + skorna då som mamma tvinga mig att köpa, ett par billiga svarta tygskor från H&M för 99;-. Bra och billigt satsade vi på här. Men blev dock sugen på att köpa kläder när jag gick förbi allting, så det blev snabbis tur i handen och sedan var vi ute en stund. Jag fick cykla i spöregn och såg ut som, jag vet inte vad haha, men sen kom solen igen och stekte på både min och Mikaelas ryggar.

Här är det nu muligt och inte speciellt mycket sol, men vi får hoppas på inget regn ikväll då jag ska ut och träffa sötingarna igen. Alltså ingen speciell midsommar iår ;-)

På söndag eller tisdag lämnar jag äntligen in min kamera på laddning, så bilder kommer efter det. Och så får vi hoppas på att mobilen kommer strax! puss

19 Juni.

Godmorgon. Bloggen är inte helt klar än, men eftersom A&M kom och plingade på mig igårkväll fick jag avsluta för dagen och vara ute med dom en stund. Och idag vet jag inte hur mycket jag hinner. Ska strax till handen centrum med Mikaela för att köpa smink, och sen antar jag att jag går ut ikväll och hoppas på att vädret håller i sig med solen hela dagen. Eftersom både igår och iförregår satt jag hemma nästan hela dagen.
Men iallafall färgade jag också håret igår, mörkare, och lite rödare vart det som alltid. Inte så nöjd.

Nu måste jag fixa till det sista, och fråga mor om jag verkligen får pengarna idag på kortet, eftersom just nu står det bara 7;-

Update; Mamma förde över 500;- istället och har nu slängt båda mina skor som jag har - gula tygskor & vita ballerina. Alltså har jag inga skor och måste köpa det också. puss 

-

Gör om bloggen.

vad heter det på sidan på min blogg som har vit bakrund? det går inte att ändra :s

Min Kära Underbara Bror.

Godmorgon. Börjar dagen med att min bror är klar i lumpen! Woho.

50meter.
 
Idag kommer det särkert bli en såndär seg och tråkig dag igen. Men hoppas på att jag orkar gå ut ikväll. Fan, det är bara torsdag. Jaja, en latte nu på morgonen borde göra susen somvanligt. Och ett sms från mor. + Nu kommer solen lite smått.
Fy, nu måste jag duscha så äcklig som jag känner mig. Puss

Pengar Till Kläder.

Åh, vet ni vad jag vill just nu? Ha långt mörkbrunt snyggt hår. Imorgon måste jag fråga mamma om hon kan köpa hårfärg, hihi. Men det kommer inte passa på mig såklart, utan jag blir bara så sugen när jag ser annat folk med underbart hår. Och så vill jag ha en massa kläder nu när jag kollar på lookbook. Och, och, och så vill jag dansa, som jag inte gjort på jättelänge.

Brun/grå eller vit väska, mörkare hårfärg, svarta klackskor, färgglada t-shirts, love

S.O.M.M.A.R L.O.V? - Inte Sommar, Men Lov.


Nu ska det bli 15-17 grader resten av veckan, och så regn och lite sol. Vi hoppas på superväder nästa vecka då isf! ;-) 
Strax; So You Think You Can Dance & chips.

Ingen Tid För Bloggen.

måndag 15/6: Ute
tisdag 16/6: Ute. Sov hos V&A

onsdag 17/6: Möte. Svullkväll m. syster.
torsdag 18/6: Träffas?
fredag 19/6: Handen c
lördag 20/6: Träffas?
söndag 21/6: Träffas?
måndag 22/6: Träffas?
tisdag 23/6: Fokus"möte" & Kolla moppen :D

Får se hur mycket blogg det blir under de dagarna som kommer. Antagligen blir det snabbt inlägg på tisdag om moppen ;-) Men ni ska inte sluta kommentera för det. Vad ska ni göra på midsommar? Kisses.

Inte Lätt Att Vara Rätt.


Jag vet inte vart det började, men iallafall för flera år sedan. Vet inte vem som sa det till mig, eller om det var jag som sa det till mig själv. Alla var finare än mig, alla var smalare än mig. Dansen blev svagare för jag inte hade någon ork. Jag var bättre på dans för några år sedan än nu. Jag var bättre på allt för några år sedan och har tappat allting nu. Både dans, mat, skolan, men vänner har jag fått fler av. Och även choklad.
Försöker att klara upp allting igen.



-Headern sålänge är jag inte alls nöjd med. Byter när jag får lust.

16 Juni.

Hej. Vad ska man hitta på idag då? Vad ska ni göra idag? Vet ni vad jag vill? Åka moppe.. hi-hi-hi.
Imorgon får jag beskedet, om den säljs eller inte, och hur mycket dem vill ha för den. Hoppas lite, hoppas dom e snälla mot oss. Hoppas jag får hem den snart. Hoppas den är fin. Jag är lika förväntasfull som min syster var på hennes väska. Hon har väntat i fyra månader och fick sedan beskedet om att den var i china för någon dag sedan och nu har den kommit, jättefin är den! Och darför ska jag möta henne sedan för att ge den. Och jag får även låna den någon dag jag är snäll hihi. Men innan ska jag hinna med några blogginlägg. Men jag har ingen aning om vad jag ska göra idag än att åka och lämna väskan.

Ett godkänt på ett prov är vad alla vill ha. Darför borde jag nog plugga på körkortet ännumer eftersom helt koll har jag inte. ;-) Ha en härlig tisdag.

Shit, klockan är bara tjugo över nio och jag är hur pigg som helst trots jag vaknade halv 6 men låg kvar till halv 7. Undra ens om någon av mina kompisar är vakna, he-he-he.

Gör Mig Inte Sur Med Flit.

Åh. Förlåt kära vänner för jag varit så arg. Jag stod och städade rummet, precis fått lakanet runt täcket efter mycket trångel, och smsat med Viktor. Han och tre eller fyra till ville komma till mig och hjälpa, fast jag ville inte och orkade inte. Det var inte direkt bättre att jag missade mitt möte idag som jag glömt bort. Men dem plingade på, fast inte först, utan först var det Jerry och Evelyn. Och efter dom kom V & dem. Plingade på hela tiden och jag blev arg, orkade inte gå ut eftersom jag städade. De skulle vart glada att dem fick ett glas vatten..! Men iallafall blev jag otroligt sur att jag sket i dom och ville inte gå ut som jag egentligen velat. Fortsatte att städa rummet medans de satt utanför. Damsög och gjorde det fint, och tog tillomed tog hand om disken. Men sedan plingade dom på igen, och då var det ännufler. Men jag tog hand om disken och smsade med V. Sen stack dom som tur var och jag kunde piffa till det sista, tills V smsade mig igen och sa att han störande bror hade gått. Så jag gick ut och var med dem i en stund, fast alla gick eftersom skitvädret fick dom att gå. Jaja, jag är ledsen för att jag varit så sur, men varför hämta fler människor när jag inte ens ville att fyra människor skulle komma hem till mig?!

En posetiv sak under dagen har varit att jag fick ett samtal från en tjej. "Hej jag ringer från Fokus i västerhaninge och du hade anmält dig till ett års gratis träning här". Jag blev jättechockad men kom på att Evelyn hade anmält mig på skoj. Hon berättade att jag var en av dom som hade blivit utlottade och var välkommen på att träffa henne för att prata om gymmet osv. Vi bestämde en tid och nu får vi väl hoppas att jag vinner, om jag inte redan gjort det? Hörde knappt någonting av det hon sa i början eftersom hon pratade så snabbt.

Hoppas ni haft en fin Måndag iallafall. Jag har inte heller fått i mig någon mat pågrund av allt. Suck.

Jag Är Tusen Mil Från Dig.

Godmorgon. Vaknade 11, somnade om, vaknade 12 av att K kom in och väckte mig som jag bad henne igår, somnade om, vaknade 1. Och nu är klockan halv 3. Mätt av latten jag drack för någon timme sen. Och idag får det bli chilldag. Tagit bort lite kläder från golvet, men ändå fortfarande mycket kvar. Kläder på bordet också, och överallt i garderoben. Sängen har inga lakan för mamma tog bort dem igår och glömde ta på nya. Skrivbordet är fullt med skitsaker och moppeböcker. Tänk er hur många enkronor jag kommer hitta när skrivbordet är rent.. Men duschat har jag efter inte varit hemma på hela dagen igår och inte mycket av i förregår. Och nu regnar det igen...

Under De Två Dagarna, Igår&Iförregår.


Mikaela och jag som kollade på Jerrys fotbollsmatch


Therese, Hannah, Jennifer, Mikaela och jag på tjejkvällen. Evelyn var någon annan stans ;-)

Jag som har sjukt kul och är sjukt ful. Den bjuder jag på.

Regnregnregn har det varit hela dagen. Och en massa fram-och-gå-tillbaka dag. Men kul iallafall, kvällen slutade med död mobil och nu har jag 15olästa sms. Kall och ombytt igen för, 5te gången (?). Mina mjukis och Mikaelas tröja. Och så ligger min systers mjukis hemma hos M + mina strumpbyxor. Nu måste jag ha halstablett. Puss

14 Juni. Galet.

Kvällen igår blev lyckad och jag sov hos Mikaela tillsammans med Micke också. Blev några timmars sömn i soffan i vardagsrummet men inte mycket mer. Hamburgare till frukost och sedan kaffe och en tur till handen. Nu lagar hon mat, eller äter, och sedan kommer Viktor och Marcus skulle jag tro. Nu orkar jag itne blogga. Vi hörs, puss

ARGARGARG

ALLA JÄVLA BILDER FRÅN TJEJKVÄLLEN ÄR NU RADERADE FRÅN KAMERAN BARA FÖR ATT DET INTE GICK ATT LÄGGA IN DOM !!! ARGARGARGGGGGGGG.
Nu måste jag fixa mig fin, och verka trevlig i två timmar eftersm jag ska på studentmottagning. Ååååååh. Cp grej! Och efter det ska jag vara ute hela kvällennnnnn. Och sedan sova över hos Mikaela. Vi hörs imorgon :(
faaaaaaaaaan.

Tjejkväll

Nu går jag hem till Mikaela med tjejerna. Får se vad vi hittar på och vad vi får i oss ;-) Har på mig blå jeans från nelly, vitt linne från gina och vit tröja över från bikbok. Och lockigt hår gjort av syster med locktången. Fast jag ska nog byta något innan Jennifer hör av sig, snygg måste man ju vara ;-D haha .. Ha en superkväll, Puss!


Happyyy.

You said those words that made me cry.

Patetisk.

För inte så länge sedan var vi vänner, och längre bort än det var vi bästa vänner. Nu är allt borta och det är jag glad för. Eftersom du är så jävla patetisk och kan inte släppa gamla saker som vi borde ha släppt. Lev ditt liv så lever vi vårt.

Vädret är lika dåligt idag, men på Måndag och Tisdag ska det bli fint med sol enligt SMHI. Så vi hoppas ;-) Och det blir passande om det blir fint väder dagarna efter då jag får min lilla bäbis. Shit, jag kan inte sluta tänka på det. Men det måste jag. Det kan sluta med kaos, och att jag inte får ha kvar den.

Ikväll ska det äntligen bli tjejkväll. Med massa svull och härligheter. Och många bilder från de andra som har mobiler, kameror. Fast jag funderar på att fråga pappa om jag får ta med hans kamera, så det blir några bilder från mig också ;-)

Men till något helt annat nu, vet ni vad jag ska göra idag? Jag funderar på att plugga hela dagen. Eftersom när jag väl får den kommer jag vilja åka. Och inte får man åka utan att kunna allting (-;

Nu spöregnar det för fullt! Gud vad mysigt. En Beckfilm och pluggböckerna ska vara med mig i soffan. Plus lite godsaker om jag hittar något i kylskåpet. Kisses.

Och Såhär Vart Kvällen Den 11 Juni.

Jag trallade ut efter middagen runt halv sju och mötte Ante, Max, Sonny och Sebbe. Och efter det en stund träffade vi på Viktor, Marcus, Takiz och några fler. Tills jag, Max, Sonny och Victoria gick till konsum för att svulla, och sedan kom de andra igen. Lite senare under dagen kom några andra killar, en aning packade, och det blev spya och lite annat galet för dem. Kvällen slutade iallafall bra med lite fejkande och ljugande. Och såklart var Jerry snäll som sjutsade hem mig vid halv 12 tiden. Att han klarar att åka hem utan jacka i dethär vädret alltså! :o
Men iallafall sitter jag o lyssnar nu på när Tisse leker med någonting hon hittat på golvet. Fast nu får det bli lite bloggningkoll och sedan sängen, eftersom jag inte fick sova ut imorsse. Haha..

Sebbe åkte idag också, vi kommer sakna dig, eller iallafall jag haha :D Men vem vet, jag kanske träffar på honom i Örebro senare ;-)

Update: Jag har sjukt ont i magen och har haft det halva kvällen. Jag vill sova men göra på datorn. Jag orkar inte borsta tänderna och inte ta av mig sminket. Och jag vill ha choklad även fast jag redan ätit det. Och det värsta av allt, jag har supertajta jeans på mig som man måste bråka med för att få av sig dem. :( :( :(

11 Juni. Det Blev Sol Tillsist.

Dagen har spenderas med Evelyn. Vi var först i Tungelsta och ringde o väckte några killar, eller lättaresagt Simon. Men ingen ville komma ut med oss så vi stack till vh och käkade lunch på grillen, och efter när vi varit otroligt sega i en timme så åkte vi tillbaka till Tungelsta där Emma väntade på oss. Vi var med henne en stund och sedan kom någon Ante, som var någons ex, haha koll jag har. Vi var iallafall med dem en stund till Evelyn skulle hem och en halvtimme efter det gick jag hem. Och på vägen hem blev det allt otroligt varmt, härligthärligt! Fast inte med jeans och tjockiströja..

Ikväll åker lilla Sebbe iväg till Örebro och flyttar dit. Så en massa hejdå kramar får det lov och bli efter middagen ;-) Men somvanligt kan jag inte lägga in någon bild på honom ...

11 Juni. Hembesök kl 10 på morgonen.

Godmorgon. Gissa vem som sover sover i min säng just nu? Nej, inte Tisse. Utan nämnligen en kille, Jerry. Han och killarna var ju och nattgibba från igår-idag som jag sa i inläggen under, och imorsse blev jag tvugnen att ringa Sebbe för han bad mig. Då Jerry frågade om han kunde sova hos mig eftersom han orkade inte åka hem med moppen. Haha, ni skulle sett han, gick inte rakt och när jag hade "bäddat" sängen la han sig direkt och somnade. Haha sötis. Jaja, så idag blir det inget möte, skönt. Jag är sjukt trött och har sjukt ont i magen.
Äter för jag är hungrig, men tycker ingenting är gott. Får inte i mig speciellt mycket. Jag tog start flingor och mjölk för en stund sen, mindre än vad jag brukar ta, och hälften lämnade jag kvar. Magen värker.
Jag vill ha moppe. Ska jag sno Jerrys som står utanför? ..haha. Nejdå, så dum och galen är jag inte. Men plugga lite moppe grejer borde jag göra nu så jag kan skaffa körkortet snabbare ;-)

Min Kärlek

10 Juni. För Lite Mat, För Mycket Promenad. - För Mycket Mat.

Åh gud.. Varför åt jag så mycket? Varför? Varför? Nu mår jag mer illa än innan då jag inte ätit någonting. En och en halv korv och mindre makaroner än vanligt. Varför. Varför åt jag inte bara makaronerna? Fy... Och under dagen har det blivit en latte, och en halv macka. Halva mackan runt ett, och latten vid fem tillsammans med min mentor. Det blev dubbelt så lång promenad eftersom jag gick vilse och hittade inte. Och sedan tog vi längre promenad och stod en stund och kollade på Insane, grönalund, och efter det långt prat inne på ett fik. Tillbaka i vh fick jag springa ner för trapporna och sedan upp igen till grabbarna, ca 11-15pers var dem, och det var så onödigt, eftersom Andreas precis varit där och hämtat mina grejer av dem. Jaja, fick iallafall träffa sötisarna innan tåget gick o de skulle nattgibba. Var med Andreas en stund tills nio då jag fick promenera ännu mer hem till mig tillsammans med Takiz och Evelyn. ..Och nu precis käkat middag eftersom ingen var ute, eftersom alla är o nattgibbar.

Moa, Hannah, Jennifer, eller någon annan, skicka bilder från skolavslutningen!<3

Jag måste verkligen lämna in min kamera på lagning. Klarar inte av att min blogg blir tråkigare och tråkigare utan bilder. Mobilen är det cirka två veckor kvar tills jag får den, om jag får tillbaka den. Men kameran, snälla, jag ber att dom kan laga den. Måste lämna in den. Ett sommarlov utan bilder går ju inte?

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Jag vill ha moppe. Både jag och A satt på bussen tillsammans och sa hela tiden "jag vill ha moppe, jag vill ha moppe". Båda är lika besatta. Jag orkar verkligen inte vänta en hel jäkla vecka, och se dom andra åka runt med sina... Vad ska jag göra nu då? Kanske plugga, se på tv, sätta på en film, eller sitta kvar och läsa bloggar och plugga frågorna på nätet + lyssna på musik. Jag menar, det är bara jag och pappa hemma och mamma+rebecca kommer hem om en timme.

10 Juni. Surar för för lång tid sömn.

Godmorgon. En hel natt sov jag inatt, från cirkus havl två till halv ett. Men riktigt så blev det inte. Vaknade en hel del imellan av att telefonen ringde, syster kom inrusande, jag fick öppna åt tisse och en massa annat. Men här ska inte klagas, eller bara lite. Det regnar !!! Eller har regnat. Suck. Och jag har kommit på att jag ska på möte idag halv 5 inne i stan, och jag går alltid vilse när jag ska till just det stället. Orkar inte gå vilse idag, och eftersom jag inte har information hur man går lvar, eftersom den var på min förra mobil, så kommer jag att gå vilse. Och tänk er, jag kunde ha fått besked på moppe idag, men nepp, 6 dagar kvar :( Nu måste jag få i mig något i magen, fast vi har inget gott. Puss.

9 Juni 2009 - SOMMARLOOOOOOV !

Hellu alla, eller lättaresagt några läsare. Dagen började med att jag gjorde kaffelatte till både syster&mig och gick in med den till henne som frukost på sängen. Ett glatt leende och sedan fick jag fixa mig. Skolan började kvart över tolv då vi fikade bullar, saft och annat och sedan gick vi upp till kyrkan. Jag fick gå in med den stora tunga flaggan tillsammans med Evelyn och sedan hålla den framme i kyrkan några låtar. Blandannat sjöng sötis Moa otroligt fint en låt. Efter runt halv 2 tiden blev det betygs utdelning eller vad man ska säga. Två IGn i SO & NO, ett VG i bild, och resten G. Rätt nöjd ändå :) Efter blev det kramkalas och sedan hem en stund. Och efter det runt tre tiden var jag ute hela tiden tills nu, 23.39. Pizzabröd på vaskos tillsammans med Evelyn, cigg, åktur hem till Jerry med hans moppe för att tanka, tillbaka och flumma, gården för att chilla vid datorn och tven + godis som nattvandrare (föräldrar till barn i skolan som går runt för att kolla läget, och extra många ikväll, ca 30st för att vara exakt) delade ut, och sedan en åktur med Jerry lite mer och nyss skjuts hem av Micke. Riktigt härlig start på lovet :D Hur har eran dag varit för er som fått första dagen på lovet? ;-)

Imorgon är jag förmodligen med Evelyn hela dagen, + många andra vi särkert kommer träffa. Härligthärligt. Hoppas på fint väder vilket det inte kommer bli, men som idag vore inte fel ;-)

Jusste, om ni minns att jag skulle få besked imorgon om jag kommer få köpa min mammas jobbarkompis barns moppe så blir det inte så. Pappan i familjen kommer hem på nästa tisdag istället. Så en hel vecka måste man nu vänta, suck suck och åter suck. Men påtal om moppe, så krockade mina kära vänner Emil och Markus idag med varandra, slutade rätt bra kan man ändå säga. Skrapsår på armar på Emil och Markus lite mer sår på benen. Menmen, inget allvarligt som tur var.<3

8 Juni. Hinderbara Är Tråkigt.

Morgonen började med sovmorgon, och var i skolan halv 9, fast vi gick till tåget halv 10, så varför kunde dom inte sagt det tidigare så vi kunde få sova längre inför den jobbiga dagen? Jaja, Vi åkte till stan någonstans, och körde hinderbana, käka tre kex och sedan vissla, och så även bilda ett A med stängda ögon medmera. Härligt, eller inte. Sjukt tråkigt var det, haha. Men sen hoppa jag iallafall av vid handen en stund med Marcus och Anton, och efter det var det möte. Haha, jag somnade nästan, men gick över när vi skulle blåsa upp balonger och sedan trampa sönder dom (min ville inte gå sönder:( ) haha vad konstigt det låter.. Men iallafall fick jag sällskap en stund innan hemmet av Sonia och Ida, och sedan ringde jag Emil som var framför mig med moppen + Sale&Sebbe. & Precis när jag skulle promenera hem från bussen åker pappa förbi så jag fick vinka in honom :)

Jag är glad glad glad glad glaaaaaad! Min mamma har pratat med en kompis, vars barn har en blå moppe, så de ska prata med hennes man på onsdag, och så kanske jag kan få köpa den !!!! :D Åh vad glad jag är :D Men.. nu får jag inte hoppas för mycket, för tänk om det inte går att jag köper den, då vet vi någon som sitter och gråter. Men iallafall, alla håller tummarnaaaa :D
Nu blir det äcklig fiskgratäng till middag och sedan trallar jag ut. & imorgon är det avslutning :D Någon annan som också har skolavslutning imorgon? Dock vet jag inte vilken tid vi ska träffas i skolan, Några säger halv 1, och några 10.. Haha, men bäst man kommer 10 dåra :)

Tillbaka Till Bloggen.

Två timmars utekväll blev det idag, väldigt kort tid, men sjukt roligt har jag haft det. Fullgubbar som nyss flyttat hit från Litauen och snackar engelska, dricker samtidigt som dom spelar basket med oss, men ett par gånger har dem vunnit ändå ;-) Fast vi (eller lättaresagt killarna) var duktiga senaste matchen och vann *wiho applåder*. Men iallafall blev jag uppburen av en kille som hela tiden stod vid min sida och sa "You are very beautiful", och fick sitta på hans axlar. Äckel med stora bokstäver är han. Wellwell, kul var det. Och trevligt som vanligt hade vi med fler och fler människor som kom och hälsa. Bla, P, J, M, F, F, V, A, M, M, och nu fick jag minnesförlust, men iallafall var det ungifär hälften av sötisarna. Och filmerna från igår på Antons mobil gick runt och runt och shit vad kul det var :D Dock råkade jag komma åt en knapp igår när jag var så trött att allting försvann somsagt var. Dum jag är. Men iallafall har jag alla minnen kvar och har berättat Allting, hi hi. Slutet blev att någa av de gamlingarna stack hem och det var tre stycken kvar, då skjutsade Mikaela hem mig med Mickes moppe. Och snart ska jag komma med min :D Åh nej, nu blir jag såhär sugen igen på att köpa moppe.. Shit, vart ska jag få alla pengar ifrån?.. Ska leta moppar igen nu haha, sov sött, puss.

Sommaren Är Inte Så Lätt Den Heller.

Vad arg jag är. Kom åt en knapp på lånemobilen så all musik, alla bilder, alla roliga filmer från igår, allting är borta. Hm, undra vad jag har för ringsignal nu, bara ett tyst ljud, fan vad kul. Ingen sladd har jag fått heller så kan inte lägga in till mobilen eller lägga in till datorn någonting. Åh, ge mig min kära mobil nu, nu, nu (om den ens går att laga, vilket var osärkert).
Men tillbaka till glada Karin igen. Har precis bestämt mig vad jag ska ha på mig på skolavslutningen. Det blir shorts som jag aldrig haft på skolavslutning + skjorta. Skor vet jag ännu inte, men ett par klackisar från syster eller så får mamma köpa några imorgon. ;-) Men jag vill inte att mamma ska köpa någonting till mig nu.. Förutom moppe. Suck, jag som behöver så mycket inför sommaren. Haha .. :( Tänk, bara två dagar kvar. Måndag, och sedan tisdag. Imorgon ska vi på "hemlig utflykt" som antagligen blir till stan för att se på gamla hus, eller nicksta för att leta kottar, roligare kommer det inte bli kan jag lova er.
Nu ska jag fixa mig så jag hinner ut direkt efter maten för att träffa de som velat träffa mig under dagen. Kisses.



Fortsätt kommentera inlägget under om att tjäna pengar.

Jag vill ha moppe

Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe. Jag vill ha moppe.
Vart ska jag få alla pengar ifrån? Ge nu bra tips! Genom allt från jobb, på vad isf, till att sälja, vad isf, osv. osv. Tänk på att jag måste ha minst 2000 om mamma hjälper till med priset, annars runt 5000;-. puss

06/06/09

Haha åh vad kul kväll det har varit. Inte i början med kylan osv. men senare allt :D Åååh många minnen alltså, shit pommes vad jag har garvat :D Dock kommer jag nog inte ha så mycket röst imorgon skulle jag tro, halsen bara bränner. Men super godissugen är jag allt! Funderar på att ta en glass, släppa ut Muffins och sedan gå och lägga mig utan några föräldrar hemma. Eller så blir det uppesittarkväll med en film (dock inte beck skulle jag tro eftersom jag redan blivit sjukt uppskrämd i en mörk skog). Hoppas ni haft en bra dag! Puss

MINA ÖGON!

Fyfabian. En fet kräm somnade jag med på ögonlocken igår bara för att jag var så sönder-torr. Och gissa hur jag ser ut idag? Ögonlocken är så svullna att jag inte kan öppna ögonen ordentligt, så jag får jätteont i huvudet och det är inte snyggt! Dubbelt så stora ögonlock lixom, och dubbelt så små ögon.
Mamma tycker jag ska åka in till handens sjukhus, men jag vågar inte ensam, så får se ut såhär resten av dagen. *suck* Morgonen började med iallafall att jag fick två tabletter i mig och dem har inte hjälpt än, så en till får det bli och sedan får jag skämmas, skämmas totalt, eftersom det är så fult! Och under tiden jag är hemma får jag sitta med den frysta ärtpåsen på ögonen och hoppas på det bästa... Men, jag är inte lika mycket torr längre iallafall...
Ååååååh. :(

23.56

Pigg. Besviken. Tre tjockiströjor. Ett linne. Jeans. Tjocka strumpor. Musik. Olycklig. Fundersam. Mer besviken.

Kvällen bestod av att Jerry kom och hämtade mig och sedan träffade vi min ovän Anton (fast nu är vi vänner igen, för stunden), Viktor, Marcus, Sale, Frida och några andra. Inte speciell kul kväll, och superkallt! Och senare kom några andra, vilket några påminner mig om en speciell dag. Och sedan skjuts hem vid 23 tiden.
Imorgon kommer både Kristins kompis vid 14 tiden, och sedan går de vid 16tiden. Och så kommer Rebeccas kille som antagligen sover över(?). Attans, jag som trodde jag skulle vara ensam hemma igen, suck. Jaja, tack för mig idag. Hörs imorgon.

Vad säger ni? Förra eller nya headern?

5 Juni. Fredag = Pluggdag

Hejsan sötisar. Idag har det varit en riktig seg och skön dag. Ensam hela dagen, fast snart kommer både syster och mamma hem. Det jag har gjort under dagen är iallafall fixat headern, fast funderar på att byta tillbaka till den förra (?). Och så har jag pluggat en hel del moppe saker från böckerna mamma lånade till mig. Borde nog läsa igenom hela boken jag nyss läste ett par gånger till för att det ska fastna ;-) Men skulle vara lättare om jag redan hade en moppe. Iallafall är jag sugen på att köpa mop5pe nu igen, åh vad jag längtar! Hihi. Jaja, haft hög musik hela dagen+sjungit och mått illa lite då & då (kanske för jag frysit hela dagen och inte fått i mig så mycket). Även smsat en hel del och gett katterna mat hur många gånger som helst. Men iallafall längtar jag till middagen och efter det ska jag ut och få iallafall lite frisk luft + få se lite moppar (haha gud vad jag är desperat). Haha nej nu ska jag plugga vidare och få i mig något om det går. Puss

5 Juni. Trött Och Ledig Fredag.

Godmorgon. Som vanligt kommer min kära syster in i rummet klockan nio och vill att jag ska stiga upp eftersom hon skulle precis till jobbet. Jag var så sur tillbaka eftersom det var så varmt för någon hade släppt in katten Tisse. Men låg kvar cirka en halvtimme och sen gick hon. Jag är så trött idag, och har verkligen inte lust med möte halv 2, vilket innebär att jag måste åka halv 1, vilket innebär att jag måste börja fixa mig halv 12, och det är om två timmar. Blä. Och dubbelblä på vädret idag. Altanen är blöt men just nu regnar det iallafall inte som tur är.
Igårkväll var öppet hus kul i början, men när man fick kyla och var verkligen sur på allt (fråga mig inte varför, jag vet inte själv) så bad jag Jerry skjutsa hem mig, och det tog ett tag eftersom två killar tog min mobil och höll på att slicka på den (Marcus vad var ditt problem? haha..) och sedan tappade jag min kära mössa i en jättestor vattenpöl :(
JAJA, Ensam hemma nu iallafall vilket är skönt. Pappa kommer inte hem alls, Mamma runt sex, Rebecca ingen aning, och Kristin runt 10. Men mötet ska ju förstöra allting, suck. Nej nu ska jag försöka göra en latte (vilket inte kommer att gå) och försöka bli pigg (om jag lyckas göra en). Har ni skola idag?

Våga Chansa Eller Banga Ur.

Fest humör, riktigt fest och fixnings humör är jag på. Även fast det bara blir öppet hus ikväll, men vem vet vad som händer efter ;-) Iallafall funderar jag på att tvätta håret så jag kan platta om det, så jag får fixa mig litegrann iallafall. Problemet är att sminket kommer förstöras då och då kommer pudret försvinna och det är sluuuut. omg. Haha åh, vet inte vad jag ska göra.. Om jag duschar nu så hinner det nog torka på en timme (om man är posetiv) och då har jag två timmar på mig att platta det och försöka fixa fejjan. Hur ska jag göra? Våga chansa eller inte? hmm.. Nu frågar jag Therese, Hannah och Jennifer. puss

4 Juni. 4 timmars "skola"

Idag fick vi sluta hela tre timmar tidigare eftersom vi hade ingenting att göra. Började med att vi städade skåpen och sedan gjorde vi planscher (stavning?) om att folk ska komma till oss och köpa godsaker till klasskassan. Efter fick jag&Evelyn damsuga under spisar (äckel päckel) och efter det var vi ute en stund i regnet. Sen satt vi mest och chillade tills jag fick tråkigt och gjorde sex till små plansher där det bla stod på en "Öppet hus! Kom till caféet där 8B säljer godsaker som kakor, bullar, kaffe, läsk medmera för billiga priser :D" haha.. Men iallafall är jag & syster hemma nu fast snart går hon och jag ska baka antingen sockerkaka, tigerkaka, eller kladdkaka, beror på vad vi har hemma ;-) Men vi ser hur det slutar eftersom smeten är ju godast haha ;-D
Haha nu bråkar vi med lilla Tisse :)
Här har vi min snygga och snabba lånemobil ;
 

3 Juni. Dålig bloggning.

Förlåt för dålig bloggning. Inte haft lust eller tid. Varit film i skolan och lämnat in alla böcker, suttit och spelat tecknet på mattelektionerna, och efter skolan åkt till handen och letat efter sommarjobb + gjort annat bus. Och efter det käkat middag och sedan gått ut igen med coola gänget, haha.
Men iallafall har jag precis varit o köpt 144 läskburkar till öppet hus som är imorgon, 720 ;- blev det typ, shit pommes frites. Men iallafall gjorde jag det och senare måste jag baka, eller så gör jag det imorgon hihi.
Men dålig bloggning blir det, kanske skriver igen i helgen när de blir jag och mina två syskon hemma (typ). Hoppas ni har det super iallafall. Bara sex dagar kvar tills sommarlovet för min del :D Hur långt är det för er till härligheten? ;)

Jusste, min mobil är nu inlämnad på lagning eftersom halva skärmen var svartrandig och två knappar funkade inte + skärmen blev helsvart varje halvtimme ca. Tråkigt värre eftersom ingen kan få tag på mig, utan att bara ringa hem isf. Och varje gång letar jag i fickorna och tror jag tappat bort den. Men, jag hoppas mamma kommer hem med en låne-mobil ikväll så jag har någonting iallafall :)

Nu roppar katten Tisse! Pusspuss

1 Juni. Första Sommardagen.

Hallåja, vet ni vad jag just nu håller på med? Käkar makaroner, köttbullar och beaniessås (stavning?) och har världens högsta musik :D Härligt värre efter en lång och varm dag. Det jobbiga är bara att jag vill äta och skriva samtidigt, hö hö. Men iallafall började måndagen med sovmorgon efter konstig dröm, tog lång tid på mig och plattade håret tills det blev skola, hade no och efter det språkval, sedan lunch och so, och sedan en långpromenad (skulle egenltigen springa men hade inga idrottskläder). Snacka varmt!! Efter det åt jag en massa glass hemma med hög musik med min kära syster. Sen åkte vi till vh och träffade Mikaela, och så hoppade jag och M av vid handen och letade sommarjobb, en hel del trevliga människor var det idag som var så snälla mot oss, hihi mickan du vet vad ;-) Men iallafall fick vi numret till en chef som vi ska ringa och fråga ;-) Så nu håller vi tummarna för fullt! :D
Iallafall sitter jag ensam hemma just nu, och är ensam kanske en halvtimme till om jag har tur ;) Efter går jag ut igen och chillpillar ;D Vi hörs och en massa pussar från glada jag <3.

Nu kommer någon... tusan också då.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0