5 Juni. Trött Och Ledig Fredag.

Godmorgon. Som vanligt kommer min kära syster in i rummet klockan nio och vill att jag ska stiga upp eftersom hon skulle precis till jobbet. Jag var så sur tillbaka eftersom det var så varmt för någon hade släppt in katten Tisse. Men låg kvar cirka en halvtimme och sen gick hon. Jag är så trött idag, och har verkligen inte lust med möte halv 2, vilket innebär att jag måste åka halv 1, vilket innebär att jag måste börja fixa mig halv 12, och det är om två timmar. Blä. Och dubbelblä på vädret idag. Altanen är blöt men just nu regnar det iallafall inte som tur är.
Igårkväll var öppet hus kul i början, men när man fick kyla och var verkligen sur på allt (fråga mig inte varför, jag vet inte själv) så bad jag Jerry skjutsa hem mig, och det tog ett tag eftersom två killar tog min mobil och höll på att slicka på den (Marcus vad var ditt problem? haha..) och sedan tappade jag min kära mössa i en jättestor vattenpöl :(
JAJA, Ensam hemma nu iallafall vilket är skönt. Pappa kommer inte hem alls, Mamma runt sex, Rebecca ingen aning, och Kristin runt 10. Men mötet ska ju förstöra allting, suck. Nej nu ska jag försöka göra en latte (vilket inte kommer att gå) och försöka bli pigg (om jag lyckas göra en). Har ni skola idag?


Kommentarer
LIENE

hoppas mötet går snabbt då.

jag är ledig idag och är helt utvilad för en gångs skull:D fick sovmorgonalltså, hehe klart.



sv jag saknar också dans:/

2009-06-05 @ 10:58:12
URL: http://lienes.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0