29 September. Jassådu!

Körkoret har inte kommit än ... vafan då? har de glömt bort mig eller något? ärsch, skitsamma, jag åker ju moppe ändå hihi. ge mig crossmoppe! :(

Dagen har iallafall varit.. seg och glad. Typ. Trött och sur och allt, och sedan glad tack vare käre gitarren på musiken, och sedan seg film så jag vart trött igen. Haha lyckat. Hem och drack kaffe med Jerry, och sedan kilade vi till vh en stund och efter det tungelsta. Kalltkalltkallt! Minus grader? Vad ska jag ta mig till ... Vantar, tre tröjor, tjockjacka och allt såntdär. Shit pommes då.
Wellwell, alla älskade mitt hår :) Vissa märkte det och vissa inte. De jag inte trodde skulle märka någonting märkte och tvärtom, hihi. Mörkbrunt hare blivit alltså ;-) Im nöjd. Och det höll sig rakt hela dagen! :o

Imorgon blir det vääääärldens tråkigaste dag. Bläbläblä till tusen olika saker. Jag orkar inte skolan. Jag orkar inte detdär. Jag orkar inte någonting. Pengar till shopping och crossmoppe och så kan jag fippla me det.
Ge mig någonting att göra! Panikpanik.
Och jag har redan tagit tabletten, som även är för oro och annat stod det, man blir alltså inte strässad och inte ångest. Men nejnej , tvärtom är det på mig allt! tack för det.

Fan alltså, jag har typ panik.

Ge mig godsaker. Bulle, muffins, kladdkaka, choklad, kaffe, winerbröd, godis, chips, någotttttt!
Jag måste till tven och tråka framför idol. Vad kommer vara i min mun? Det återstår och ser. Jag har redan fått i mig mackor och är inte hungrig. Men något.

26 September.

Jag. Klarade. Uppkörningen. :) Gick super trots att kläderna var XL, hjälmen en gubbhjälm och moppen för stor. Dock lite nervöst efter med lite snabbsnack, men jag klarade det. Snart kommer en räkning och sedan kör jag lagligt. ;-)
Nu ska jag käka lax och sedan ringa o se om någon vill ses. puss o hej.



Jag vill kunna gå med tröjan igen.
Jag vill inte ha mina utslag över hela överkroppen som nu blivit mer & jag måste ha tröjor som går upp till halsen.
Jag vill ha en crossmoppe.
Jag vill fixa mig fin.
Jag vill på fest.
Jag vill åka moppe. (vilket jag kommer göra snart)
Jag vill platta håret. (också göra snart)
Jag vill sjunga. (också göra snart)
Jag vill träffa Jennifer.
Jag vill pierca tungan.
Jag vill ha pengar.
Jag vill ha kaffelatte.
Jag måste på toa. Haha!

26 September. Hej.

Ingen läser min blogg. Men det är ju inte så konstigt. Jag skriver ju inte ett skit! Fy.

Min fredag i ord iallafall ; trött, kaffe, äckelhår, v&n, kaffe, dator, makaroner, skoljogg, fusk, moppe, kaffe, moppe, vh, tungelsta, makaroner, moppe, strumpor, choklad, trött, och vid denhär tidpunkten borde jag ta tablett och smörja in mig mot det jobbiga viruset jag har i huden som gör att hela överkroppen kliar som satan. Imorgon blir det uppkörning på moppe eftersom jag klarade teorin. Hjälp, hjälp, tänk om jag inte klarar det nudå! Shit, hela morgonen kommer jag åka runt i sirklar och sicksack. Wish me good luck om någon ens läser bloggen nuförtiden. Sov sött!

23 September.

Virus i huden. Röda prickar över hela kroppen. Salva och tabletter. Svullna läppar, tungan, och ögonen. Och får inte åka moped. P någonting rosea heter det. Kliar sönder mig själv. Och imorgon ska jag försöka klara teoriprovet på moppen. Wish me good luck. Gissa hur nervös jag är! Tänk om jag inte klarar det.. Tänk om jag misslyckas totalt. Tänk om... Blä.
Jag har sista chansen nu att få in allt i hjärnan. Jag ska sitta här tills ögonen inte orkar. Och imorgon springer jag hem för att kolla en sista gång igen. Nervös, nervös. Jag vill ha kaffe.

19 September. Ingen blogg, och nu åker jag tillomed. Ciao!

Nu fixar jag mig. Kaffe, smink, plattång, kläder, musik.
Och så packar jag laddare, mobil, hörlurar, mjukis, legitimation.
Åker till Örebro och hälsar på mamma och rebecca
efter jag gått förbi min systers jobb och vi fixat donkenmat.<3
Kommer hem imorgon och ska försöka bli bättre med bloggen.
Igår vart det en liten mysig och kylig kväll.
pusss ..

16 Sept.

Väska 399, skor 399, navelpiercing, smink 400, färg, lagning 500, hårfärg 100, jeans, linnen, underkläder.
Alla mina kläder är tråkiga, ute, trasiga, fula. Negativ är jag men även sant också. Om en vecka får jag 400. Smink och väska kommer i första hand. Men om man känner mig rätt kommer det bli det onödigaste. åh, jag vill fylla år . haha.
Nu ska jag lära mig spela gitarr. puss

12 September.

Olyckad dag för mig ännuengång. Varför, varför. Dagen började med att jag vakna upp hos Evelyn iallafall och vi kollade på idol 05 och sen gick vi ut en stund. Kilade hem och duscha, samt åt, och sedan kilade jag iväg till vh, och till lida, och till vh och sedan åkte vi några st till handen och kollade på Emils band. Superbra. Till vh igen och nyss hem. En massa otur med inga tåg som gick, väskan helt dygnsur och även kanske mobilen förstörd. Jippie! Även plånboken med kvitton, och lite allt möjligt i vart blött och inte långt ifrån att jag skulle börja gråta av ilska. Hihi.
Menmen. Imorgon, eller lättaresagt idag, får vi se vad som händer. Måste be pappa om hjälp med moppelåser som vägrar låsa sig och även kanske skriva något till boken på svenskan. Mina bilder har inte blivit så lyckade som jag tänkt rita till. Bläbläbläää.



Emil till vänster.


Happy me i fredags efter skolan.

Jag har även fått se bilder från haningedagen på dagen inne i centrum, tydligen så har min förra dansgrupp dansat vår michel jackson dans. Åh, tänk bara om jag vore fortfarande med... Kläderna, stegen, musiken, dansen, haninge centrum. Åh.. Jag vill dansa!

9 Sep. Bläeäeäe

Dåligt humör nästan hela tiden. Och då ingen bloggning utan bara utetid och trötthet. Sjukdommar hit och dit och allmänt uttråkad på lektionerna i skolan.
Inga pengar och sur över det. Inget smink Alls. Inga kläder typ. Och allmänt suck. Plus jag måste träna. Vikten ökar och jag blir mer lat och fet. Dansen, kom in i hjärtat igen.
Hoppas på lite lycka i helgen iallafall, men det kommer nog sluta med kaos. Wellwell, ska inte försova mig imorgon igen, puss!

7 September. Otursdag?

Inga kläder imorsse. Håret smutsigt men ändå lite bra & platt. Bråttom till skolan. Klassen var stökig på skolfotot och vi fick trängas och jag var inte berädd på någon av de två korten som han tog (han orkade inte mer än två kort). Och på självfotot stack mina nycklar ut från bh;n. Illamående och grinig, spyfärdig och springande, spytt och hämtat syster. Fått skäll och spytt ännumer. Försökt dricka, försökt spy mer, försökt sova, försökt bli bättre, försökt smsat, men nej inget ska såklart funka. Folk har bett mig komma ut, men nejnej, jag kunde inte komma upp ur sängen utan att jag blev yr och ramlade ihop och såg ingenting. Nu blir jag yr. Datorn rör sig och jag kommer... spy? Jag vill ha mat. Jag vill sova. Jag vill ta bort mitt smink. Jag vill ut. Jag orkar ingenting och jag kommer väl somna med de kläder jag hade i skolan, de smink jag fick på mig imorsse, mina linser, och håret som nu är i en knut. Tänderna kommer väl vara oborstade och jag kommer vakna i panik imorgon bitti. Om jag ens kan somna. Om jag ens kan vakna.

Bildbombning på mig.


idag, igår, iförregår.

Imorgon har jag skolfoto fick jag reda på för cirka 45minuter sen. Och jag har knappt något smink och inga kläder. Vad ska jag ha på mig? Tipstipstips?! Lockigt eller rakt hår? Ingen aning!

5 September. Lördag.

Vad är jag utan kaffe? Blir mätt. Gott. Piggande. Brunt. (haha brunt, där hade jag ingen fantasi).
Men iallafall. Tänker fortfarande på kvällen igår, shitshitshit, en del kommer prata om det. Eller?... Jo. Och jag kommer hosta i varje mening. Men, hela dagen har nästan redan gått. Jag vaknade ju halv ett., Av en konstig dröm. Och idag ville E att jag skulle följa med till tungelsta dagen men jag måste både duscha och städa rummet innan jag går, annars kommer det aldrig bli av! Före och efter bilder kommer. Ska börja bli lite mer social med bloggen igen, så kommentera och prenumenera! ;-)
Och ikväll får vi se vad som händer, man kan ju hoppas på något kul. Och mindre läskigt än igår. hö-hö-hö.

4 September. Dagen

Doktorn. Prover. Skola 15min. Ritade. Moppe. Vh. Hem. Lida. Hem. Vh. Choklad. Folk. Panik. Rädd. Skakig. Flaskor. Rök. Moppe. Rädd. Väktare. Samtal. Moppe. Vilse. Sparkad. Poliser. Panik. Halv hamburgare. Arg. Race. Hemma 00.00.

Jo tjena att det blev en tidig kväll för att jag skulle pigga upp mig. Jo verkligen, fy fy fy.

4 September. Virus

Vaknade piggare. Nu, dåligt. Illamående, skakig, varm? kall?, huvudvärk. Jag vet inte. Åt fast jag inte var hungrig. Hungrig nu med. Eller? Jag vet inte. Ingen aning.

Fredag. Fredagsmys. Jag tror jag stannar hemma ikväll och myser i min ensamhet. Doktorn sa "Du har inte lugninfamation. Du har inte inflensa. Du har nog bara virus. Gå och kolla dig men sedan går du hem och vilar dig och vilar dig på hela helgen." Jippie! Om folket känner mig rätt kommer jag inte klara av att bara vara hemma under fredag, lördag och söndag. Men ändå vill jag bli frisk. Sista året i skolan och jag hatar skolan, men ändå orkar jag inte missa allting. Jag menar, 260poäng, jippie. Jag måste plugga. Jag måste träna. Jag måste äta.

Idag ska jag iallafall tare lugnt tills tre då jag måste åka iväg till vh en stund. En kort stund måste det bli. Sedan hem och knarka tabletter. Och nog be M komma över eftersom hon tvingar mig att stanna hemma för att bli frisk.

Nu; leta upp någon kärleksbild som passar in till svenskaläxan (kärleksboken) , eller rita en själv och få lite bättre betyg ;-) Puss.

2 September. Typiskt!

Sjuk. Typiskt! Varit förkyld ett tag och imorsse väcktes jag av min egen hosta och kunde inte andas. Massa tårar. Och nu svättas jag ihjäl! Hittar inte tempen men två alvedon och två bromexin har det blivit. Ikväll stannar jag inne och käkar mer tabletter. Så idag blir det :

Dricka vatten - mor tvingar mig.
Två bromexin ikväll - mot halsen.
Två alvedon ikväll - mot huvudet.
Dricka kaffe - för att piggna till lite.
Dricka ännumer kaffe - för vi har ingen mat alls hemma. typ.
Sova - tidig kväll! även fast jag sov 12 timmar inatt.
Dricka hostmedicin - så jag får någon sömn.
Tv - filmfilmfilm.
Duscha - om jag orkar. Jag menar, ingen skola på hela veckan så jag har några dagar på mig att duscha.
BLI FRISK INNAN HELGEN - på fredag kommer M förbi och vi ska kolla på beck, käka choklad och dricka kaffe. Sedan blir det nog skoj i helgen om jag är frisk. Suck bara att jag inte har några pengar eftersom jag behöver det till väska, skoj den 11/9, jeans, färg till moppen, lagning på moppen (ramlade ju i förregår och hela lyset har spruckigt, smart!).

Ska nog också orka tejpa ihop min kåpa under med lite tejp om jag hittar det, och även styrkåpan(med lampan) och ha det så sålänge tills jag har pengar för att lämna in den. Pluggning till moppen kan jag även också hålla på med och fundera på min kärleksbok till svenskan i skolan. (Måste även kolla poängen till estetiska). som jag ska göra nu. Puss!

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0