Finns Inga Ord Hur Mycket Jag Älskar Dig.

29Augusti. Ledsen Hund.

Hade tre. Igår blev det två kvar. dethär orkar vi inte ta nu.

Gaston har varit ledsen idag, han fick något i munnen och skrek, skrek allt vad han orka! Man fick inte kolla i munnen och han skakade. Som tur var blev han inte stucken av en geting, utan efter ett tag när jag hade torkat bort mina tårar så blev han lite bättre, fortfarande lite chockad, men han kan äta och dricka som turär. Och nu sover han, -och ja, han andas!
Shit vilken panik jag fick.. Inget jag vill vara med om igen, min lilla älskling!!


Grattis på 14veckors dagen iallafall <3

27 Augusti.

Försov mig och fick istället skjuts av pappa till skolan. Där jag mötte först Anton och sedan Marcus. I skolan idag fick vi bara ett varsitt schema.
10.00-11.00 - måndag
09.30-14.45 - tisdag
10.00-14.45 - onsdag
10.00-13.45 - torsdag
09.30-11.00 - fredag

Kanske skönt ändå. :-)

Efter det åkte jag hem och sedan till handen c med Emelie och Gaston. Och sedan hem igen, haha G är så söt när han försöker riva upp fönstret på bussen och smita ut.. Jodå han lyckas!
Nu ska jag hem till Sonia och sedan förmodligen gården. Får se vad som händer ikväll, puss!


Today. Happy.

Gaston&jag

Förlåt för de äckliga bilderna på mina ben innan. Tyckte bara så synd om mig själv, hela jag är röd av allt kliande och paniken. Suck. Jag får aldrig sova om nätterna, och om mornarna blir jag väckt klockan 6. Dags att ändra tidsplanerna helt? Lära mig att somna direkt efter jag varit ute på den sista promenaden med hunden som brukar vara vid 10, och sen ska han leka i någon timme och sedan sova. Och på morgonen måste jag lära mig att min lilla hund vaknar runt 6 och vill då dricka vatten och käka frukost och sedan gå ut. Alltså måste jag få någon vana att vara pigg just då. Eller nej, kanske inte pigg, men inte somna om. Med tanke på att jag vakna en halvtimme innan jag skulle gå till bussen idag. Och med tanke på att jag förmodligen kommer börja 8.30 resten av terminen.
Nej, nu ska jag ut på en ganska lång promenad i min ensamhet. Käkat alldeles för mycket skitmat och slöat förmycket. Och efter det somsagt sova.
Imorgon i skolan ska vi ha svenskaprov. Hade ju matte idag, och engelska igår, så vi får se fall svenskan också är lika lätt. Och sedan på fredag ska vi bara få schema inför veckorna därefter. Jaggillarinteminklass. Men är fett värt IV.

Här har vi min lilla bebis. En liten kille som längtar till hans första jul.

H.E.M.S.K.T.!

Jag vill inte visa... Men gör'e ändå...



Höger baksida lår, Vänter baksida lår.
Höger vad, Vänster vad.

:(

Höstshoppa

Igår gick hundkursen bra! Gaston var faktiskt rätt så duktig, men jäkligt rädd! Hihi stackarn.

Dagens villha :
Hårspännen (hm bild nedan)
Koppel t.G
Jacka t.G
Fästinghalsband t.G
Jeans
Mössa
Ögonskugga
Polotröja (hm bild nedan)
Tygkorg (hm bild nedan)
Strumpor
Strumpbyxor


tja det är jag som är pank och shppingsugen

Skolan, Hem, Skolan, Coop, Hem, Hundkurs, Hem.

Trött som satan imorsse, men Rasmus ringde och piggna upp mig bara för att han ville ha sällskap till skolan. Och väl där fick vi göra engelska test, då hon sa till mig efter "ska du verkligen gå här?" jag ser ut som ett frågetecken "öh va? vadå? ja." hon"haha. du kan ju dethär. fast vi tar det senare idag". hahaha, bara för jag blev klar först, men texten som vi skulle skriva blev nog helt fucked up. Menmen! Ska iallafall dit igen om en timme på möte, och sen efter ska jag&Mikaela till Coop. Och efter det hundkurs. :)
Får se om det blir mer skrivande idag, puss.

23 Augusti. Skolstart

Första skoldagen. Jag tog bussen upp med Anton och Marcus, och sen träffade vi Marcus T, Max, Sonny, Jimmy & Rasmus. Såklart skulle ingen av dom hamna i min klass.. Så där satt jag som ett mongo med 16andra människor. Som tur är går vi 10-11 hela denna vecka, och på fredag får vi ett schema. Får se hur länge jag stannar, om jag kommer in på ett vanligt gymnasium som tar in mig även fast jag inte har godkänt i engelska. Men såklart har jag slarvat bort inloggningsuppgifterna, igen!

Idag har iallafall dagen varit skön, jag hoppas nu att G ligger och sover, för jag funderar på att ta med han till detdär stället som jag fotade häromdan. :-) Med tanke på att solen skiner och imorgon ska det regna.. Då jag även ska på interjuv i skolan vid 2. Vi får se! Nu ska jag bara ta det galet lugnt. puss

22 Augusti

Jag åkte till handen centrum idag tillsammans med Emelie och Sonia, och sedan drog E, men då kom Tomas och Andreas istället som man inte sett sen ... början på sommarlovet? Galet.

Jag känner ångest inför allting just nu.
Imorgon börjar skolan klockan 9. Alltså måste jag upp vid halv 7-7 för att hinna gå ut med Gaston innan, och sedan fixa mig. Hur ska jag komma upp? Sen så är jag pank, fick pengar iförregår och jag känner hur kortet är tomt.. Har köpt en jävla massa, men ändå inte.. Utan mest några dyra saker, illa! Jag vågar inte ens kolla hur mycket jag har kvar :(
Nu ska jag ut med Gaston en stund, om jag inte ska duscha innan? Innan eller efter?
Jag kan inte bestämma någonting längre.

Igår fick jag reda på en grej. Efter den roliga, oroliga, och roliga kvällen hemma hos N och sedan åkturen till Vegabaren.

Hit ska jag ta Gaston en vacker dag!



Promenaden med Alexandras hund igår. Ser ni hur mycket gräs det är? Och gissa hur jäkla mysigt det var!! Dit ska jag ta Gaston en vacker dag, han kommer springa runt och gömma sig överallt! Han som älskar högt gräs. :D

Gullig granne, Äkliga ben, Fixad&klar.

En gullig granne kom förbi imorse med present till mig från Spanien. Det svartsilvriga armbandet. Hur gulligt som helst! Tack Rasmus. =)
+ kvällens outfit. Strumpbyxor, lång t-shirt, kofta. & håret uppsatt i utbakad fläta.


Och här har ni även mitt armband med "Gaston" skrivet i.


(klickbara)
Kolla mina ben!!! Hur äckligt och jobbigt somhelst. Jag är en av dom som alltid får skitmånga myggbett under sommrarna.. Jag har sovit i strumpbyxor i några nätter nu, men dom kommer till mig ändå! Och jag är inte heller ute så mycket, utan mest promenader med G och sen är fönstret stängt under hela dygnen. Jag Blir Galen!!
Nu är dom även svullna och stora. Ser ut som jag har krokiga ben typ.

Men nu måste jag dricka upp kaffet och ladda kameran och efter det vänta tills pappa kommer hem så han får bli hundvakt under hela kvällen. Ska nämnligen på tjejmiddag! Hörs.

Ovänner?

Dagen har varit bra. Mikaela kom förbi på morgonen och vi väntade tills Gaston skulle vakna. Efter det stack vi till handen och jag hämtade mobilen som hade blivit klar. Äntligen!!! 3 veckor försenad. Och så blev det glass på donken med G i knät som tiggde. Påvägen hem var han urduktig på att gå utan att stanna. Men efter jag käkat middag, och han också, så blev det ett jävla liv. G lyssnade inte på mig ett piss förutom när jag bad honom hämta pinnarna som jag kastade iväg. Men sen skulle han bita, dra och morras åt min arm, strumpbyxor, skor och såklart kopplet. Suckkk.
Jaja, kvällen blir antingen hemma eller en titt förbi gården. Just nu vill jag bara att G ska sova...

19 Augusti.

Min hund väääääägrar sova !!! Jag får damp snart. Han har varit jättetrött hela morgonen (från kl 10) och knappt kunnat öppna ögonen. Men han vägrar lägga sig ned och sova. Han ska alltid hitta katten Alice och börja hoppa på henne. Eller så hittar han den nya leksaken som är min systers tandborste. ...och nu ligger han på golvet brevid mig och har huvudet uppe och kollar på A som ligger och sover på en stol. Han blinkar hela tiden. VARFÖR SOVER INTE LILLSKITEN?! haha..

Jaja! Skitsamma, han får väl sova på bussresan som han snart kommer få åka.
Jag, Gaston, Mikaela, Sonia och Alexandra ska nämnligen till handen c och jag ska hämta min efterlängtade mobil!! Är väldigt sugen på donkenmat som jag inte har råd med, men det blir nog ändå en chees skulle jag tro ;-)
Kameran följer med, men får se fall det blir några bilder. Annars blire bilder från igår senare.

Han sooooooover.... hur fan ska jag smyga mig härifrån nu ? jag menar, han kommer vilja följa efter mig.

Hej

18 Augusti.

Idag har G varit duktig. Gått brevid mig utan koppel och kommit när jag roppat. Även så åkte vi till handen centrum och mötte Evelyn, samt Emelie. Och jag hämtade mitt armband som dom fixade. (bild kommer senare)

Ikväll har jag inga planer, men förmodligen möta Mikaela en stund. Och sen funderar jag på att lära G en massa roliga saker, får se hur det blir! :) Något tips?

Imorgon, eller på fredag, minns inte dagen, så börjar också hundkursen! Det får vi se hur det går. :)
& om 5 dagar börjar skolan, usch,fy&blä.

17 Augusti.

Idag vaknade jag först av att K & G kommer in till mig för att jag skulle upp. Men jag somnade om ett tag till till runt nio, då Nathalie ville mötas. Så jag fick promenera med G som var på jättejobbigt humör till N och var med henne en stund medans hon var barnvakt. Och efter det följde jag henne till bussen och sedan gick jag hem. Snacka om helt slut! Dagen har varit otroligt seg och regnet har fallit då och då. Men ingen har klagat här. G har hoppat i vattenpölar och gjort pölar härhemma, K har sovit, och jag kollat på tv hela dagen.
Jag vill göra något ikväll, men är så otroligt seg fortfarande att det nog inte blir något. Syster R kommer också om någon timme och stannar till torsdag. :)

Test på Facebook "Vad händer ikväll?" : "Du sätter en äppelbit i halsen och dör". Jo.. något sånt händer väl!

Imorgon måste jag till handen iallafall. Lämnade in ett armband igår som ska hämtas. Hoppas bara det blev fint..

vad jag inte klarar av dethär

Skolan börjar på måndag.
Hatar att träffa och lära känna nya människor. Inget självförtroende.

Det blir ett år till i plugget till studenten.
fall jag inte hoppar av.

Jag vill börja på agility med Gaston.
Vilket jag inte vet hur fan jag ska hinna med det förutom på lovdagar.

Jag vill börja övningsköra,
efter att ha sett på en tjej som fick en fin ny bil på tven. Och känslan av att bara åka runt när man inte har någonting att göra.

Jag vill börja jobba och tjäna pengar.
men har ingen aning om vad jag vill jobba med.

Jag vill bli gammal nog till att flytta hemifrån med min lilla hund och bara njuta av livet.

Jag vill förändra hela mig.

men hur fan då. vad finns det att ändra.

True Colors


Trött Hund



Helt slut efter all värme. Han vill följa efter mig, och jag vill ut i solen. Han klarade knappt av natten heller. Han fick sova i min säng efter allt gnäll, och där skulle han vrida och vända på sig.. Och sen skulle han och katten Alice få för sig en idé.. Att Alice skulle ta ner påsen som stod på köksbordet med hundgodis, och sen käkade båda upp ALLT! Crazyyyy.

13onde

Allting sket sig. Jag har inga planer inför denna dag. Jag har hundvakt=slippa sitta hemma, men vadfan.. Vad ska jag göra?! Får inte tag på någon. Helvete. Imorgon ska jag iallafall mysa. HOPPAS VERKLIGEN på fint väder! Jag ber, snälla gud ..
Aja, sprutan gick bra. Han pep till och fick sedan godis och en presetpåse med mat mm. Min lilla älskling!!

Jag har myggbett över typ hela miiiiig!! Speciellt ansiktet.

Fredagen Den Trettionde Augusti.

10.30: Ta hand om disken
11.15: Top Model, Kaffelatte
12.10: Duscha
12.30: Ut med hunden
Ringa Mikaela
Fixa mig
13.30: Åka till Bagamossen (spruta till G)
Hem
ca. 15.00: Handen (och klaga på mobilen som skulle vara klar för 2v sen)
Hem?
Middag med Mikaela?
Ut?
Pappa är iallafall hundvakt till imorgon kl 11.

12 Augusti 2010.

Idag fyller Kristin år. Min käraste syster blir tjugo! Shiet, det är inte bara lite galet hur snabbt tiden går.

...och jag drömmer mig bort om att jag vill fylla år. Ett halvår kvar, och då blir jag 17. Måste firas och göra något kul. En torsdag. Och sen är det bara ett år och jag blir 18! Ett och ett halvår + 5 dagar. 17 Februari. Underbartttt.

Nu ska jag gå ut med Gaston fall han inte har somnat igen efter allt springande. Blir förmodligen ensam hela dagen så får se vad jag hittar på. Pusssålänge.

Planer

Onsdag kväll: Baka bullar med syster
Torsdag: Kristins 20årsdag. Ensam hemma hela dagen-inga planer.
Fredag: Rebeccas 18årsdag. Gaston ska få spruta.
Lördag: Försöka be pappa passa G så jag kan få käka middag och sedan gå på The Voice med Mikaela.
Söndag: -
Måndag 16/8: -
Tisdag: -
Onsdag: -
Torsdag: Hundkursen börjar 18-20.30 om jag minns rätt
Fredag: Hundkurs
Lördag: Hundkurs?
Söndag: Hundkurs?
Måndag 23/8: Plugget börjar 09. Hundkurs. Gaston fyller 3månader.

Halvfärgat



Inte kul!

Lördagskväll/Natten till söndagen -
Var hos Niklas en stund tills jag bestämde mig för att gå hem vid 8tiden. Då jag och K satt och myste en stund, tills jag följde med henne till bussen i spöregnet, åskan och blixtrarna. Och efter det mötte jag Matte & Tony. Vi åkte runt lite, och såklart skulle dom skrämma upp mig med att åka på mörka skogsvägar och säga "det står någon där". Alla gångerna fick jag bara tårar i ögonen, så rädd är jag. Men inte när vi åker förbi vh, ett bostadsområde, där det finns två killar som jag känner med portarna brevid varadnra. Den enda porten, ser jag hur en kille bara står där, fast jag var inte säker. Så jag säger "Stog det någon där? Tvångstanke, vänd och kolla". Och då ser jag killen stå där. M&T försöker kolla efter killen men ser ingen alls. Och då börjar jag gråta i bilen och får panik. T kör därifrån och sedan tillbaka, och jag får panik eftersom dom såg han inte men jag. Bilresan senare sitter jag och stirrar ut genom fönstrerna med tårar kvar i ögonen, och vi åker till statiol. Efter det när det blivit ljust ute åker vi tillbaka, jag sitter och skakar, men han står inte kvar. Äckligt läskigt!! Vi åker iallafall runtrunt och jag inbillar mig saker som jag ser, fast när vi åker närmre är det borta. Och det slutade sen med att jag sov hos T vid 06tiden.

Och idag, ska jag snart börja fixa mig och sen vänta tills Gaston vaknar. Då ska vi nog möta Evelyn och köpa pengar till min lur! :)

Bilder på G kommer nog ikväll om jag hamnar vid datorn. puss

Spöke?

Kom precis hem och nu ska jag rita killen som bara jag såg inatt. Inte kul!
Skriver mer sen.

6 Augusti. Skratt Så Det Skriker Om Det.

Hej&Hå. Igår blev det en lång kväll. Först åkte jag & Andreas till Niklas och träffade några där. Sen fick jag skjuts hem vid 21 tiden för att kolla till hunden, då han såklart skulle vakna och jag fick gå ut. Då även Max, Rasmus, Joel & Robbin kom förbi och höll mig sällskap. Och precis när vi skulle gå in så kom Tony förbi, då jag bestämde mig för att åka ett tag med honom i bilen. Då vi även träffade folk vid skolan och höll dom sällskap, en aning mycket garv! Haha.. Jag&T kom hem till mig vid 02 tiden och somna direkt.

Sen idag var det ett rent helvete att få upp T ur sängen. Jag blev ju tvungen eftersom Gaston gnällde nedanför sängen och ville hoppa upp och hålla oss sällskap. Tillslut så kom han upp 12, då jag hade varit vaken i 3 timmar, och han åkte hem och Sonia kom istället till mig.
Jag&S åkte till handen och köpte varsin latte och hamnade sen ute i solen. Efter ett tag åkte vi till vh och mötte en social kille som höll oss sällskap ett tag eftersom han var helt galen i min lilla vovve.. Som även busschaffören blev sedan. Haha.

Nu ska jag nog ta och vila lite i sängen, även om jag är sprallig och sliten påenochsammagång. Jag skulle vilja gå ut ikväll, men G pallar inte så mycket. Jaja, vi får se hur det blir! :)
Ha en super fredag!

Sommarväder!


Nu ska jag byta om och packa väskan med vatten till Gaston. Sen träffar vi Mimmi! :)

5 Augusti. Sol ju!



Gud vad Gaston skäller idag när han leker med Alice. Haha, ett tjejigt litet gulligt skäll. :D
Jag ska ut i solen nu, hörs senare!

4 Augusti. Jobbig Kväll.

Kan någon komma och massera min rygg?! Eller ja.. Min axel som jag haft problem med i .. ett år nu(?) Och även min handled som jag haft ont i .. 4 år (?) Ont i handleden fick jag efter att ha slipat sängen, då jag ansträngde den för mycket, och ibland får jag panik då jag känner att något typ klämmer åt min hand och armen måste va fri för att jag ska kunna koppla av igen. Haha ja , konstigt låter det!
Jag orkar inte skriva om förra inlägget. Och inte heller lägga in bilder jag tog idag på katten Alice och hunden Gaston.
Puss!

Fjärde.

KLICKADE BORT ETT LÅNGT INLÄGG PRECIS. Hur klantig får man vara? Fan vad lack jag blir!!




Solen kom lagom till att jag & Gaston skulle ut o gå i 10min. Han somnade direkt när han kom in igen & nu blir det One Three Hill med latten!

3 Augusti. Lång Dag.

Precis när jag tänkte ringa E, så kom Niklas förbi mig. Det blev sedan att han och jag, tillsammans med Gaston, och även Alice som brukar gå promenader med mig&G följde med. Alice var korkad nog och pep hela vägen till konsum, och sen påvägen hem så fick jag gå där med G.. Och roppa på A hela tiden eftersom en liten kisse som henne hittar inte hem. Och det slutade med att hon sprang över vägen 5gånger under den korta vägen från konsum hem. Det blev stopp i trafiken och där stod jag med Gaston i kopplet och skrek som bara den på Alice. Pinsamt? Ja. Den sista gången som hon sprang över ville hon inte lyssna på mig för att komma tillbaka, utan lillgrabben i bilen fick springa mot henne för att skrämma bort henne så hans mor kunde åka på vägen.. Efter ett tag fick min syster gå ut och kolla fall A var kvar vid vägkanten/buskarna, vilket hon var. Stackars liten, som ändå får skylla sig själv.
Långpromenad blev det alltså, med en massa stopp och snurr och skrik ... ja..

3 Augusti. Lång Morgon.

Igår blev det ingen promenad med Evelyn, istället somnade Gaston i min säng vid 10 tiden, och jag la mig brevid en timme senare för att vila lite. Ni kan gissa hur det slutade? Haha jag somnade jagmed.. Vaknade sedan mitt i natten och bar ned G till hans säng och jag tog över mig täcket. Trots att jag hade två par strumpbyxor, en t-shirt, två tjockiströjor, och hundgodis samt bajspåse i fickan. Och smink! Menmen, jag var en aning trött och sov gott tills G kraffsade mot min dörr, då han hade hamnat på andra sidan och råkat putta till dörren. Men han fick vila en stund i sängen med mig , tills det var dags att gå ut & gå! :-)

&Nu sover han efter en lång morgon. Och jag har äntligen hunnit duscha, kollat till mobilen på nätet, skurat golvet lite här&där, tagit hand om tvätten, och sitter nu med en kaffelatte. Känner mig som en mamma haha.. Det som väntas nu är att jag måste ta hand om disken, både plocka ut och in & sen fixa till fotöljerna som jag har stört mig på en aning för lång tid nu. ;-)

Senare träffar jag nog Evelyn och går till konsum för att hämta ut pengar som jag måste ge till A. &Efter det har jag inga planer alls. Förmodligen vara hemma med lillskiten.


Gaston på favoritkudden tillsammans med favoritleksaken. Jag älskar hans linjer runt ögonen!!!

2 Augusti.

Det blev handen centrum idag med Evelyn, Oscar och Victor. Kollade fall mobilen var klar, vilket den inte var. Utan dom bad mig kolla på nätet vart den har hamnat och när den blir färdig (hoppas snart!!!). Oscar köpte en liten skateboard till sin bror, och Evelyn ett fotoalbum. Efter det så åkte vi hem då jag träffade på Eric och Gurra och stod en stund med dom tillsammans med Gaston och snackade skit.

Jag funtar på att rita lite mer nu som jag gjort under kvällen, trots fantasin är helt slut. Sen när Gaston vaknar går jag nog ut på promenad med Evelyn. Kameran följer med! :-)
Hörs!

2 Augusti. Grattis Karin & Mikaela.

På namnsdagen & 16års dagen!
man tackar, man tackar, haha..

Snart ska jag ut med Gaston i regnet. Fifan vad jag längtar.. Eller inte.. Inte kul att bli dygnsur, och inte heller kul att torka lillskiten sen.
Funtar på att åka till Handen centrum? Fast kommer bli ett rent helvete att gå till/från bussen..
hejdå.

Samma Misstag 2 Gånger Om.


Jag har sagt det tusentals gånger..


Men alla inser det alldeles för sent..

1 Augusti 2010.

Shit, klockan är bara ett. Jag vaknade för en timme sedan brevid Max. Gick upp för att kolla till Gaston, och han vaknade precis och ville p.u.s.s.a.s :D Gissa om jag blev glad? ;-) Sen fick jag ta med honom till rummet för att han skulle få pussa Max och väcka honom (jag som hatar att väcka människor, har lärt mig att G kör det jobbet nu, he-he). Vi gick till Rasmus och träffade några stycken där från hans släkt...
   En fråga, vad svarar man när någon säger "gud vad söt din hund är!"? Ska man säga tack, även fast det inte var till mig.. Eller ska man stå där som ett fån och le lite gulligt? Haha... 

Idag skulle vara en underbar dag att åka till handen. Handen centrum med G och hämta min mobil. Och pengar skulle vara bra då också, för att köpa nya hörlurar till mobilen. Åhhh.. Vad sega dom är på att fixa den!! hiih. Suck.

Nä.. Nu ska jag hoppa in i duschen!
Ångest inför gymnasiet..

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0