K & G

Jag och G sov från 12-15 idag. Underbart!! Han somnade först i sängen och då bestämde jag mig för att lägga mig brevid och somna jagmed. :) Och nyss har vi varit ute på en kort promenad. Att G ska morra åt mig och bita mig allt vad han kan i skor och armar. Suck.
Just nu hoppas jag att han gått o lagt sig, så jag kan få duscha och ta hand om mig själv ett tag.

Jag vill shoppa ...

31 Juli.

Finns inget att skriva nuförtiden. Bara en jäkla massa bilder. Det jag kan säga är att Gaston gillar mig inte längre. Ska vara ett jäkla morrande och bitande på mig, medans alla de andra ska få pussar och gos. Menmen, han har lärt sig Sitt och lite halvt Ligg med hjälp. Nu ska jag kolla på SYTYCD och läsa hundboken.

Jusste, träffade de som bor brevid oss nu med G. Första gången dom såg honom, shiet. Dom visste inte att vi köpt en hund :o

Om Du Säger Det Så.

Run Away With Me.



Jag behöver dig. Någon. Vem som helst. Kom hit. Nu.

Igårkväll - Alice & Gaston




Mitt charmtroll!



26 Juli. 8veckor&8dagar.

Gaston och jag åkte buss tillsammans med Evelyn idag upp mot västerhaninge. G gnällde ingenting förnst E's söta mamma skulle bjuda oss på fika då jag gick in och han fick stanna ute. Lillskiten! Han var iallafall duktig och börjar lyda mig att han inte får bita på kopplet när vi är ute och går. Haha, och stackarn blev mobbad av E sen påvägen hem bara för att han kissar som en tjej. Haha!

I nuläget ligger G och sover, men när han har vaknat vill jag ut och gå. Jag vill ta med mig kameran och träffa någon. Hitta på något kul och fota gärnet! Jag menar, det har inte kommit så roliga bilder här på bloggen på länge. Förutom på Gaston..

Vi får se hur det blir ikväll, vad jag hittar på. Ska försöka få tag på Mikaela, och om inte så kanske Nathalie. Det är nämnligen inte så lätt utan en mobil.
Men, puss sålänge.

Before & After.



Inte världens bästa bilder. Men nyklippt och nyfärgad är jag! :)
...och nu fattig...

23 Juli. Brand I Tungelsta.

Idag började det brinna. I ett industihotell här i tungelsta. En person fick åka helikopter mot sjukhuset med brännskador, och flera andra till läkaren. "Det finns bland annat acetylengas och gasol i lokalen. Den stora faran är att själva flaskan kan flyga iväg om de exploderar. Då kommer 20 kilo stål flygande i luften."

Iallafall så sitter jag nu med hårfärg i håret. Mörkbrunt igen! Nicenice.
Min lilla bebis Gaston ligger och sover efter galet mycket lek med katten Alice. Haha, dom är typ kära(?) Galet söta iallafall.
Ikväll blir det promenad när han vaknar, och sen sova. :) fick sova 3timmar inatt bara för jag kom hem vid 04-tiden och råkade väcka G som då ville leka med mig tills det blev morgon..



Bild från min baksida, galet.
Lipsillar! Det är vad vi är. ;)

22 Juli. Två Små Bebisar.


Jag och Gaston igår.

Idag har jag lekt med både Gaston och katten Alice(bilden i förra inlägget). Syster har inte varit hemma, så jag har fått springa hit och dit och hålla koll på båda. Gått bra faktiskt! ;-)
För en stund sen var jag och G på promenad. Vi mötte några stycken, samt två hundar. Hundarna var inte speciellt förtjusta i G, utan luktade bara på honom. Medans G ville leka med båda två och sprang hit och dit och ville sedan inte gå hem, haha.
Menmen, nu sover bådatvå som stockar, och jag blir uppe ett tag till för att se fall G ska ut igen. Mer har jag inte att säga, ha en bra torsdagskväll! :)

Om man är med i leken, får man leken tåla.




Slutade med att Gaston slog huvudet i väggen och båda blev ledsna. Men det var lika bra det, båda andades som galningar efter allt spring.

21 Juli.

Någon som kan åka till vh och köpa hårfärg till mig?... Skulle vara urgulligt!! =)
Haha, det är något jag måste göra.. Syster har en katt att ta hand om, och jag en vovve. Typiskt!

Men Gaston har varit duktigduktig idag!.. Eller ja, busig och kissat inne. Menmen, han gav min katt Tisse en puss! Och fått sitta och lyssna på medans jag stått och pratat med grannarna som stannat mig och G för att ställa tusentals frågor .. hur gammal är han? han är bara för söt. vad är det för ras? han är ju fett tuff. vad heter han? hur gammal blir domdär? bor du i närheten? ja jag hade ju också en hund en gång i tiden... blablabla.
Menmen! :) Nu ligger han helt slut i sin säng och sover. Det har varit en lång dag för både honom och mig. Fast syster är helt galen i honom fortfarande och vill att han ska upp och leka, haha!

Slänger nog in bilder ikväll om jag inte glömmer bort det.
<3 K.A.

Gaston


Lillskiten som sover överallt.
Inatt sov han under sängen, och just nu mellan en stor bokhylla och en fotpall.
Knäppis!

19 Juli. Pussgris

Alla tycker Gaston är hur söt som helst. Och hur liten som helst. Han pussar verkligen alla. Och hoppar runt hela tiden. Haha får inte glömma att han springer runt så mycket att han välter vattenskålen om och om igen och blir själv helt dygnsur haha.
Jag och G satt på gräsmattan utanför huset, två killar går förbi som jag aldrig har sett. Dom kan inte släppa blicken från Gaston och säger "Gud vad gullig, han kan inte vara så gammal va?". Och G glor tillbaka med sina underbara ögon.

Jag kan nu inte längta tills han blir lite äldre, lär sig sitt namn, vill gå ut och gå med mig och träffa alla andra söta hundar här i vårt lilla område. Som Jennifer sa, alla kommer stoppa dig och vilja hälsa på honom.
Men, det får ta sin tid det tar. Jag väntar nu på att G ska bli trött och sova lite. Han springer bara runt just nu efter att ha sovit 15minuter ute i mitt knä.

Måste bara påpeka att han försökte springa ut för att kissa efter han sovit. Lillen hann bara halvvägs. Men det är bara skönt, han vet vart han ska gå ut, och han hittar tillbaka till sin sovplats hur lätt som helst.

Nu funderar jag på att antingen leka med honom om han inte somnat, eller ta lite glass med jordgubbar och sitta framför en film. Trots allt en ny lång dag imorgon.

19 Juli.

Idag har Gaston varit jätteduktig! Han la sig vid halv 12 tiden igårkväll, och jag vid ett. Vaknade vid tre av att jag inte hade någon kudde. Nej utan den sov G på precis under sängen. Och sen vaknade vi samtidigt vid etttiden idag och lekte. Han kissade ute så duktig som han är, och åt, och somnade om sen vid halv tre efter att fått träffa Jennifer och Hannah. Vid sex igen gick vi ut brevid huset. Han fick även träffa en hund, och skötte sig urbra. :) Gaston satt nära mig och glodde på hunden, och hunden glodde tillbaka. Haha. Men nu halvsover han igen höhö.
Tänkte slänga in en bild lite senare på grabben, men just nu ska jag ta lite oboy! puss

BILDBOMB.


Elsa, Vilgot

Teodor, Jag

Teodor, Jag

Vilgot, YO!

Jag efter badet hos Mamma&Rebecca.

Mikaela, Efter vi köpt hundsaker, skor och underkläder till mig.

Jag.

Gaston

Gaston.

Lillpojken var livrädd när han fick sitta i mitt knä i bilen påväg hem. Han satt och skakade och jäspade. Tills han fick nog och klättrade upp på magen, upp till axeln och somnade där bakom min nacke. Väl hemma så var han fortfarande rädd, satt helt stilla på mitt golv. Jag fixade sängen och la honom där. Då blev det ett jäkla spring på honom. Mitt hjärtegull! Han fick mat vid etttiden, men åt inte mycket alls. Och då hade han tillomed sovit två timmar. Efter det sov han i 3 timmar och jag dog bara jag kollade på honom. Sötis! Men sen blev det spring på benen, helt galen och han gillar att tugga på allt. Och att pussa mig/hoppa på mig. Efter det blev det en tupplur igen, och sen kom min syster hem. Då blev det spring ännengång och även träffa mina två katter. Gaston skakade som bara den och backade bakåt. Först satte han sig bakom mig tills katterna var borta. Men såväl han kände sig osäker kom han och satte sig tätt intill mig. Och efter det blev det middag för lillskiten. Nu åt han allt, och han börjar även lyda mig när jag roppar på honom. Dock har han inte druckigt något vatten än. Men det händer imorgon, då jag även ska försöka få på honom kopplet utan att han försöka slänga iväg sig.
Mitt hjärtegull är nu allting för mig. Ska kolla till så han inte låtsatssover som han gjort ett antal gånger. Även fast han är galet trött.

Puss.

-

Hej o hå. Jag orkar inte mer. Kom till Sthlm idag, Tungelsta. Jag hatare redan. Fråga mig inte varför, ingen aning.

Jag behöver dig, du fanns fan alltid där. Och jag kan inte göra något åt saken nu, du kommer aldrig kunna tro/lita på mig. fan.

Gaston kommer imorgon. Och jag kommer le som en galen konstig liten flicka som aldrig förr.

15juli.

Helluhellu, snabb info:
Dagarna har varit underbara med kära syster Elsa, och hennes två underbara barn Teodor&Vilgot. Just nu är jag hos mamma och vi har precis kollat på Beck. Nicenice!
Imorgon åker jag med 9tåget härifrån, och hade sen tänkt mig att möta M i handen centrum för att kolla efter skor till systers bröllop, och ny bikini. Efter det vid 2tiden ska jag möta pappa och köpa grejer till hunden. Blir nog att fixa rummet efter det och städa så mycket jag kan innan det blir skitigt igen, höhö.
Efter det, blir det nog ut ett tag och promenera, samt träffa de jag saknat. :-) Och sen sova efter en lång dag som väntas.

Har slöngt mina underbara svarta trasiga tygskor.. De hade gjort sitt, men fick iallafall nya vita som är underbara, höh. Och även en ny väska eftersom min underbara också hade gjort sitt efter alla moppeturer och väskan på avgosröret.. En blågrön dennagång som jag nu ska stoppa in alla grejer i! Nice.

Nä, vi hörs när jag har tid! Namnet på vovven som kommer på Lördag morgon blir föresten Gaston om jag inte skrivit det redan.
Puss sålänge.

8,9 Juli. + Nästa Veckas Planer.

Lördag: Träffa Nathalie snart, och ikväll får vi se vad som händer.
Söndag: Duscha, packa, städa rummet, mysa.
Måndag: Till Gävle.
Tisdag: Gävle
Onsdag: Gävle
Torsdag: Gävle
Fredag: Hem, Shoppa hundgrejjer med far.
Lördag: Hämta hunden !!!! :D

Igår, och även i förregår var underbara kvällar kan jag säga er.
I torsdagskväll så slutade det med att jag blev på för deppigt humör, så jag och N satte oss lite utanför och bara pratade. Helt plötsligt kom det en bil som körde förbi, men som sedan vände och höll på att köra på oss.. Haha, ni kan ju gissa om vi blev rädda? Men väl när killen klev ut ur bilen så var det Tony, och kvällen slutade med att vi åkte runt, runt, och runt. Och sedan hämtade vi upp Matte och Jocke och tog en liten till tur. :-)

Och även igår, då T kom förbi skolan vid 18tiden, så åkte vi mot Sassas så jag kunde få lite mat. Efter det blev det mer åkande fram och tillbaka överallt. Slutade med att Niklas, Tony, jag, och Natta åkte mot donken och sen in mot stan. Efter det fick vi ringa polisen vid 03tiden, och väl hemma höll jag mig vaken ett tag till fall de ville någonting annat.

Men nu ska jag ringa N igen och stressa ut henne! :) Puss.

7, 8 Juli.

Igår tog jag första doppet! Eller ja.. Blev ikastad kan man väl säga.. Hehe. Senare vid 11 tiden så tog Matte ut mig med moppen och vi tog en runda, tills det var dags att ta hans bil mot Statiol med några stycken, och även Donken. Hemma runt 03tiden och idag har jag inga planer alls.
 Evelyn har lämnat mig i två veckor nu, men Nathalie sa att hon skulle komma hem idag? Man kan ju hoppas på det bästa.. Hihi.

Nu ska jag ut i solen igen och sen får vi se.
Hunden kommer snart.... :D

NAMN

Survivor, Gaston eller Hugo ?
Vad ska han heta?

Survivor gillar jag mest med tanke på att han är en överlevare, men blir mest jobbigt för min far att uttala som stammar. Och Gaston är egentligen en ond människa i någon film, fast namnet älskar jag. Men även Hugo som är urgulligt, fast det är rätt vanligt namn, med tanke på att jag vill ha något speciellt.




Fotografen Hannah

4 Juli 2010.

Imorsse klev jag upp pigg o gla' och sedan åkte jag och pappa mot Södertälje för att träffa min bebis som snart flyttar hem till oss (om 14dagar, eller kanske 12dagar). Han sprang runt som en galning, ville slåss och bitas och busas med alla. Haha, och vara som dom andra hundarna. Söting!!!
 
Gaston? Hugo? Survivor?

När jag väl kom hem klippte jag iallafall gräset på våran baksida. Med tanke på att vovven kommer få springa runt där. Så det blev ett jobb i värmen! Och efter det gick jag ut för att träffa alla. Blev ett jäkla snack mellan mig och Nathalie, haha, hon och jag alltså ... Tur så fick vi iallafall skjuts mot tungelsta sen av Tony och fick slippa sitta på en varm buss ^^.

Nu måste jag ut och lämna Jonnys tröja. Puss!

4 Juli. 2veckor

Dagarna har sett ut så att vi varit ute om hela dagarna. Mot kvällen har det oftast varit några stycken som åkt mot donken och chillat. Och en dag såg vi en räv! :)
Fredags var vi vid Vedan och det slutade galet. Alla (?) tog sista bussen vid 02 mot olika håll. Jag somnade iallafall hos Marcus vid 7tiden. Och väl hemma satt farmor och väntade.

Idag ska jag snart åka iväg för att träffa valpen igen. Han är världens sötaste!! Bara 2veckor kvar, och jag är glad.


Så ful på denhär bilden att han blir så söt! Bebis <3
Bild tagen av Hannah

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0