31 Oktober.

Dagen började segt, alla var trötta och slitna från igår. Jag träffade Bella och vi åkte upp och hämtade min halsduk som jag glömde igår i Vh. Efter mötte vi två söta brudar, och senare några till. Kvällen har spenderats utanför konsum med det coola gänget. Haha! Nej vad tråkig kvällen har varit, inte så kall, men Ingenting har hänt. Skönt dock att få komma hem tidigt. Ska snart gå och lägga mig och sova ut.
Imorgon under dagen ska jag bara vara hemma med min lilla söta underbara hund. Vi kommer förmodligen mysa galet och ta promenader. Jag hoppas även att min jacka kommer. :-) Men efter det ska jag upp till stan, möta min söta mamma och shoppa med henne. Mössa, vantar, strumpbyxor och puder är vad jag vet änsålänge som jag behöver. Och efter det ska vi möta upp min bror, morbror, hans fru, och deras två barn. Jag har en känsla av att det kommer bli pinsamt, med tanke på att jag inte träffat dem sen jag var... Liten. Men vi får se hur det går.
Nu ska jag kolla vidare på facebook och sedan sova läääänge.

Halloween 2010

Dagen igår gick hur snabbt som helst, för snabbt att alla kände sig stressade även fast vi inte hade någon tid att passa. Jag, Bella och Emelie lagade tacos hos Emelie till oss, hennes mamma och bror. Hur gott som helst! Efter det åkte vi mot Bella och träffade på Sonia. Vi fixade oss läskiga och snygga och mötte sedan Mikaela. Kvällen blev lyckad i början, men led till att jag kom hem vid ett tiden och somna. Tack för kvällen brudar! :D



Höstlovet.

jag vill bara sova.. fan vad slut jag blev av att städa henne stökiga rum. varförgjordejagdet? men om jag lägger mig nu kommer jag inte kunna sova inatt = dålig dag imorgon. Men helvete vad skönt det ska bli med lov!

Halloweenfest30/10
Shoppa+middag med syster, mamma & morbror. 1/11
Vara med i en tävling om 3000:- 3/11
Tjejmiddag. 6/11
Träffa Nathalie.
Disneykväll med kaffe&choklad.
Köpa vinterjacka.
Vara med Gaston och lära han lite saker.
Ta långpromenader eftersom det är sagt att snön ska komma igen nästa vecka.

Lite duktig.

Fick lust att städa min systers rum som inte har städat det på.. hur länge som helst. Städade dock bara halva, hehe. FÖR MYCKET GREJJER SYSTER! Damsög mitten av rummet, vek alla kläder, la alla grejer som låg på hyllan i ordning. Och hittade en del av mina kläder som varit borta ett tag. Hoppas bruden blir lite glad iallafall.


Pluggningen igår.


Engelskaboken - tummen ner. Mysa med te - tummen upp.

27 Oktober.

-Jackan jag hittade igår i stan var ful i verklighet, funderar nu på en från nelly.com.
-Fysikprovet idag gick sådär. Hoppas på godkänt och inte omprov.

Ändrade planer:
Onsdag : Plugga engelska. Mysa med Sonia. Titta förbi gården?
Torsdag : Plugga engelska. Träffa Nathalie.
Fredag : Gymma. Utekväll eller filmkväll.
Lördag : Halloweenparty.
Söndag : Inga planer.

Model


Jag: "Gaston!"
Gaston kommer springande, sätter sig ner när han ser kameran och tar huvudet & tassen uppåt.
Hahaha! Hur söt får man bli?!

Telefonkö.

Inte tänker jag åka runt i hela Stockholm för att hitta dendär jäkla jackan. Så nu sitter jag här och har ringt runt till 7 olika ställen, 2 svarar inte, och resten är det slutsolt. Har fått pratat med massa olika personer, och nu väntar jag på att de kan svara på det åttonde stället jag ringer. Äntligen fick jag tag på numret dit som jag letat efter under tiden jag varit här! Jag hoppas, jag hoppas. Annars får jag väl åka till Norge eller något?
Nu dör telefonen också...

Update; Nu hittade jag en. En. En svart jacka finns kvar som kom in igår för byte. En svart i strl 38. På Götgatan inne i stan. Säg att jag ska ha världens tur med vinterkläder iår! Skorna som jag köpte i söndags kom in samma dag som byte, i min storlek.
Nu fundrerar jag ändå på att åka in till Handen först för att kolla där och hoppas, annars får jag åka in mot stan.

25 Oktober. Måndagskväll

Åh vad jag älskar denna dag. Jag har varit duktig! Gått i skolan och har bara 5frågor kvar på engelskan som ska vara klart tills Fredag. Och efter det gymmade jag som en galning. :-) Har nu även hängt upp den andra tvätten som jag tvättade. Och det finns ingen disk. Det är tomt med kläder på golvet och den nybäddade sängen. Och jag är nyduschad och fått frisk luft med Gaston.
Ikväll blir det antingen Det Okända eller Top Model 14 kl 20.00. Efter det blir det nog filmen Changeling, som jag känner igen men minns inget av. Någon som vet om den är bra? Och till det blir det kvällsro-te och något gott!

Snart är det ju för sjutton gubbar halloween! Vilken dag är det? Har varit krångel och bråk om vilken dag det är under all tid som jag minns.

Ögonkontakt

Jag och min lilla 5 månaders hund hade hur mysigt som helst för någon minut sen. Han hoppade upp i mitt knä och pussade mig överallt. Min lilla kärlek! Han var även lite trött och inte på bråk-humör. Han satt i mitt knä mot mitt ansikte och kollade mig i ögonen medans jag kollade i hans. Om bara någon kunde sprungit med en kamera då. Kunde ha fotat DetDär ögonblicket som jag tyckte var så gulligt. Eller den stunden som jag halv-satt på stolen och han halv-låg från mitt knä upp till halsen. Hans tassar var alltså på min hals, och han kollade in i mina ögon. Min bebis! <3

Veckan innan lovet - V.43

Måndag: Skola 10-11. Gymma 11.20-12.20. Duscha. Tvättat, hängt det, tvättat mer, diskat & bytt sänglakan. Plugga fysik. Långpromenad.
Tisdag: Skola 08.30-11. Köpa jacka med Bella. Gården?
Onsdag: Skola 11-14 fysikprov. Gården?
Torsdag: Skola 10-11. Träffa Nathalie.
Fredag: Skola 8.30-11.
HÖSTLOV.

Helgen som var hände ingenting speciellt. Fredags - gården. Lördags - Jag,Sonia,Bella,Evelyn i vh. Söndags - Farsta C med Bella. Och nästa helg har jag inte heller några planer. Eller ja, På lovet har jag inte några speciella planer.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan sätta mig och plugga. Jag ska klara fysikprovet. Jag ska klara de två sista avsnitten så jag får tio extra poäng med mig i framtiden.
Kan nog bli höstbilder ikväll, PoK

5 Månader


...Idag! Grattis min glädjespridare! <3

22 Oktober.



Livskunskapen idag fick vi prata om livet, ej sovmorgon, gå på alla lektioner, äta mycket under dagen och medmera. Sedan fick vi skriva bra och dåliga saker, vad som hjälp oss i livet, och vad som har tryckt ner oss. Det var väl bara jag som var seriös med det. Bara jag som skrev grejer som jag visste de andra inte skulle skriva.
Menmen.

Har precis åkt buss med Gaston, Emelie och hennes hund Tilda upp till vh och mötte Evelyn. Tog bussen tillbaka och gick i slask.
Ikväll är planerna att träffa Sonia iallafall, och förmodligen Evelyn och Emelie. Förmodligen hänger vi på gården och leker coola eller så hittar vi på någonting annat.

Första Snöbilderna



22 Oktober och snön kom inatt vid 03tiden. Jag höll på att börja gråta imorsse..vill inte ha snö! Men det är dagen innan Gaston blir 5 månder och han springer runt som en galning i snön. Hur glad som helst är han. Och efter blir han irriterad när han kommer in och försöker få bort all snö som fastnat i pälsen, haha stackarn. Men nu ligger min lilla skit och tuggar förfullt på sitt ben han fick av mig igår. <3

Vecka 42

Onsdag: Handen centrum med Sonia. Mötte sedan Viktor, Marcus och Moa. Och efter det gick jag&S till gården.

Torsdag: Gick i skolan i en timme, kom upp 3 timmar innan jag började imorsse! Och senare ska jag nog till handen c med Bella och köpa varsin latte för att sedan ta en långpromenad med Gaston.

Fredag: Skola. Och fika med Evelyn för att prata igenom vad som hänt på sistonde.

Lördag: Tjejmiddag hos Alexandra (?). Gaston fyller 5 månader

Söndag: Gosa sönder med Gaston och hoppas på att snön inte kommit.

Lill-Lördag

Onsdag: Skulle iväg och fikat med Sonia. Men nu vet vi inte hur vi gör. Det snöar iallafall inte än! Vi kanske åker upp med Gaston till handen och köper oss en varsin latte? Vi får se! Hon och jag har iallafall 38 minuter på oss att bestämma något innan hon slutar. :-) Men bara för det ska jag nu fixa mig lite.

"men alla här har ju varit med om åskväder, ellerhur?" - sagt av min lärare.
"va? åskväder? vad är det?" - sagt av en i klassen.
och det roliga var att hon inte visste vad åskväder var för något..

But never look back

Umgås alltid med de vänner jag aldrig var ensam med förut.
Och är aldrig med de vänner jag alltid var ensam med förut.

19 Oktober.

Innan starten på den nya skolan, nya lärarna och nya vännerna.
• Kommit på vad jag vill gå för linje.
• Gå ut med Godkänt i engelska, fysik, kemi & historia.
• Och VG i matte och svenska.

Fysiken gör vi nu. Två långa lektioner och två bas-timmar som jag kan få labba på, sedan har jag godkänt. Då blire kemi och sedan historia mot våren. Omprov i nationella för VG i matte händer också på våren. Och svenskan får jag se. Det är sagt att jag ska få satsa på VG eller MVG i svenska som jag valde själv, men nejnej, jag pluggar inge svenska alls. Menmen!

Nu hade jag tänkt att ta en promenad med sötnosen och sedan dricka oboy!
Helvete gymmet!!

17 Oktober.

Igår gjorde vi inte mycket alls. Jag, Emelie, Aziza och Kalle satt först vid datorn och kollade sedan på New Moon filmen. Efter det Hide and Seek, och efter det reprisen från Paradise Hotel.

Men idag är det en liten speciell dag. Vill gratta Aziza och Kalle på 2 månaders dagen.
Men idag är det också 8 månader sen jag fyllde 16, alltså 3 månader sen jag fick hem min hund Gaston. 3 månader som har gått så sjukt snabbt. Med att det var för varmt ute och min lilla skit ville inte dricka någonting, och höll sig i skuggan med kattungen Alice. När alla mina kompisar ville träffa min favorit, dendär lilla söta saken som folk tyckte såg ut som en minigris på bilderna. 3 månader sen som Gaston alltid kissade och bajsade inne. Som sov hela tiden och blev väckt hela tiden. Har haft han i 3 månader och han skäller när en katt som inte bor här kommer. Har haft han i 3 månader och han gnäller till när han vill ut. Har haft han i 3 månader och han kan "Nej", sitta, ligga, rulla runt, hoppa upp. 3 måndader sen som han somnade på min axel. 


Bra bättre bäst bättreänbäst.

Bortakväll.

Bilderna under detta inlägg är från morgonpromenaden jag tog. Tog sällskap av Emelie och hennes schäferblandning Tilda. Vi gick och gick, och konstigt nog orkade Gaston hela långa vägen upp till västerhaninge. Men sover nu som en stock, hihi.
Igårkväll
var jag hemma hela kvällen med Bella till 00tiden och somnade efter det. Ganska skön, lång, och uttråkad+rolig kväll. Men idag blire ändringar på att bara sitta stilla framför en dator i 5timmar. ;-)

Jag ska snart börja fixa mig och sedan gå över till Emelie, dit även Kalle och Aziza kommer. Får se vad vi gör, svullar? kollar på film? dansar runt som galningar? får dit mer folk? ja, jag har faktiskt ingen aning. Värma oss istället för att vara ute i kylan är bestämt iallafall! Och sen får vi se om det blir utgång mot natten. Kameran följer nog med om jag orkar. Men det märker vi! haha.
Nä, nu ska jag försöka få i mig något att äta även fast magen inte kurrat sen klockan 12. Puss!


trött hund som somnade till att jag skramlade med disken.

16 Oktober. Långpromenad


Promenad till Västerhaninge, på bussen mot Tungelsta, och promenaden hem till var och en. Underbar morgon!!

15 Oktober. Fredag!!

Igår tog jag en fika med söta Sonia i västerhaninge och snackade skit. Fick reda på en hel del om min lilla sötnos, och mer fikastunder hoppas jag det blir! :) Efter mötte vi lite folk i Tungelsta, och bara gjorde ingenting.

Idag har jag precis varit i skolan, vaknade vid 7, och gick hemifrån vid kvart i 8. I tid till skolan och grejjer. ;-) Engelska hade vi först, och sedan LK. Pratade om ingenting speciellt somvanligt och sedan fick vi gå vid 11.
Har precis målat naglarna och blivit tvättad på kinden av lilla Gaston.

Planerna inför dagen är nog att följa med Emelie upp till handen en snabbis och sedan käka middag hemma hos henne. Efter det kommer nog Bella hem till mig och dricker latte hela kvällen. :-)
Ha en trevlig fredag!

Svar

11 Oktober. Måndag. Kommentarer:
vilken linje/skola går du i?

Svar: Jag går i Handen, Riksäpplet, Berika IV STU. Helt vanligt IV för att plugga upp grundämnrna. Ettårigt.

12 Oktober.

Trots den sena utekvällen till halv 12 igår med Bella, Persson, Måby, Fredde & Sale så kom jag upp i tid! Gick upp halv sju och tid till skolan, halv 9. Bättre kan det ju inte bli! :)hihi. Började med engelska och vi fick välja en bok att läsa och skriva om, hemläxa också för första gången. Och efter det hade vi matte. Så galeeet tråkigt att sitta där, en seg lärare som aldrig kommer till mig, som ger mig så sjukt enkla uppgifter att jag gör det som en blixt. 1+1=?
Men efter det åkte jag hem, drack kaffe och käkade mackor för att sedan åka upp till handen igen och gå till ungdomsmottagningen och sedan fika med Evelyn som inte blev av igår. Hur mysigt som helst, och sen mötte jag även Simon från min förra klass och Bella. :)

Nu är jag äntligen hemma, träningsvärk i benen efter gymmet igår, och proppmätt som jagvetintevad. Ska snart ut med min trötta/övertrötta springande hund med ett hårsprej-lock i munnen och sedan gå mot gården och ta ett allvarligt snack med Bella. (hihi jag vet att du läser min blogg gumman)

11 Oktober. Måndag.

Gymmade idag. Hur duktig somhelst! :) 00111/ Gaston. Och var helt slut efter och ville inte träffa en enda människa, med tanke på hur jag såg ut. Men såklart sitter Marcus&Abby vid bussen, Aziza&Mimmi på bussen, och efter det Marcus H på bussen. Haha otur.
Nu väntar jag på att håret ska torka för att sedan dra iväg och fika med söta Evelyn.


haha söt.

Vecka 41

Måndag: Gymma, Fika med Evelyn.
Tisdag: Skola, Ungdomsmottagningen, Gården.
Onsdag: Skola, Gården.
Torsdag: Skola, Gymma.
Fredag: Skola
Lördag: -
Söndag: -
Nu ska jag packa väskan och dra! ;)

Kvällsro. 10/10/10


Mom's Car 2009


Minns inte vilken dag dethär var. Minns inte vart vi hade varit. Bara att som bilderna säger - det var varmt, och jag, min syster&mamma i mammas lilla brumbil som jag saknar.

Jag har kollat på en Beckfilm idag.
Gaston har varit hur jobbig somhelst.
Mina ögon bara hänger och jag vill ha chips.
Snart blir det middag-jag är inte hungrig men vill äta.
Nejfyfan, inne kan jag inte sitta hela dagen. Blir långpromenad ikväll! ...utan musik.

9 Oktober.

Väckt av att bli slickad i örat av min lilla vovve vid 9 tiden. Bara för att han ville ta över hela min kudde.

Nu ska jag käka middag och sedan möta upp Aziza, Emelie och Emma igen. Jag stannar antingen här ute i tungelsta, eller hos Oscar och chillar, eller hos Aziza och badar i badtunna! Hörs. <3

8 Oktober. Fredag!

Jag vill shoppa! Denna gång dock inte till mig själv. Jag vill köpa reflex-halsband, flexikoppel & shampoo+balsam till min lilla skit. Mamma stickar en tröja nu, så den kommer väl en vacker dag, men resten måste köpas! :-) pengar tack....

Skolan gick bra idag. Jag hann klart med engelskan! Jobbade snabbt som satan och fick beröm. Och efter det fick vi rast i en sådär halvtimme innan LK lektionen började. Jag satt där knäppttyst och jäspade medans domandra pratade om matlistor, soffor, bion de kollade på i måndags och jag vet inte vad.
Jag ska iallafall börja att fixa mig lite nu, ikväll tar jag en titt förbi gården och sen får vi se. Slänger nog upp någon bild också, puss!

Duktig Tjej.

Storstädat rummet! Damsugit, skurat, slängt gamla papper, vikt kläder, tvättat kläder, fixat garderoben, ny soppåse, nya lakan, bäddat & fixat Gastons säng. Åh vad jag är stolt. :-D Bättre kan det ju inte bli med att ha duschat och gått en liten kort promenad också! :-) Haha.. Redo inför morgondagen! (även fast jag knappt har några planer)

Annons.


Vi behöver en fotograf. Önskar mig nämnligen en stor bild på mig och min hund i julklapp. Och behöver då någon fin bild på oss. Så, systemkamera som kan fota hyffsat bra till oss! :)

7 Oktober. Trött Tjej.

Jag är rädd för att bli vuxen.
Jag är rädd för att bli gammal.
Jag är rädd för att söka jobb.
Jag är rädd för att flytta hemifrån.
Jag är rädd för att gifta mig.
Jag är rädd för att bli gravid.
Jag är rädd för framtiden.
Jag är rädd för att dö.

Har precis gymmat. Benen är döda, armarna är döda. Men jag känner mig oerhört duktig!
Känns som en stressdag imorgon, måste bli klar med engelskan på en timme tidigt på morgonen och sedan gå på dendär konstiga lektionen som killarna raggar på mig på. Efter det måste jag hem, ut med min lilla kärlek och sen har jag inga planer. Träffa Evelyn? Träffa Sonia? Gaston?
Nu måste jag duscha!

P.S. Fotograf sökes.

5 Oktober. Mattesnille?

Mattelektion, de med godkänt i matte fick ett papper att jobba med. Vem hann klart först?- Jag. Vem fick beröm?- Jag. "Vad har du i matte?!" "Godkänt" "Du är ju värd ett VG! Du sitter och jobbar även fast det är mycket babbel i klassrummet, bra Karin!" "Jo.. Hehe, tack." "Vill du göra om nationella provet i matte kanske? Du kommer nog klara VG." "Jo, det kan jag väl. Får se." "Det låter bra! Men det gör vi frammåt våren."
Hihihihihihihi.
Nu ska jag fixa mig och dricka upp kaffet för att sedan åka mot stan på middag! Puss

Och du lovar henne allt, du aldrig kan hålla.

Denna Vecka.

Måndag: Långpromenad med G, Ut.
Tisdag: Skola, Middag med mamma&syster.
Onsdag: Skola.
Torsdag: Skola, Gymma, Gården.
Fredag: Skola, Träffa Evelyn?
Lördag: -
Söndag: -

2 Oktober. Lördagskväll.

Kvällen igår blev så att jag träffade först Bella på marken vid busshållsplatsen (öh?) och sedan alla de andra från tungelsta. Fick stå utanför konsum och hänga, samt frysa, och ibland värma oss i någons bil. Och sedan åkte vi mot vh, Jag, Bella, Fifty och Pm. Efter det mötte jag upp Matte, Emma och Fredric och käkade på Vega för att sedan möta Måby. En allmän härlig kväll som slutade vid 3.
Nu måste jag ringa Bella och gå ut med vovven.

Yesterdag and today.

Bella är så underbar! Ja, det säger väl hur igårdagen och idagdagen har varit?
Igår var jag i skolan i en timme, killarna började ragga genom att skrika över hela klassrummet om mitt nummer(öh?). Men sen träffade jag Bella och åkte till handen för att fika med henne. Tårtbit och latte, och en hel del snack om en viss person+ lite till. Efter det köpte vi varsin ögonskugga och varsitt nagelack, och kollade sedan på lite kläder. Efter det åkte vi hem till henne och hämtade hennes hårfön och jag fick träffa hennes rara föräldrar + hennes lilla tjocka råtta.
Men väl hemma hos mig fick hon hålla Gaston social medans jag duschade. Och sedan satt vi bara och drack kaffe och käkade muffins. Hur mysigt som helst! ...Och mysigare blev det när Evelyn kom :-)

Idag träffade jag Bella igen, för båda hade hur tråkigt somhelst. Tog ett tag innan vi kom på vad vi skulle göra, men det blev fika igen! Haha. Men idag fick det bli i farsta centrum, och efter det kollade vi på skor, kläder, och såklart mobiler som vi fipplade med. :-) Och påvägen hem mötte vi Fifty, och halvsov hela tågresan hemmåt.

Ikväll har jag inga planer alls. Jag är hur trött som helst efter att ha gått, gått, och gått, men ändå sprallig som bara vill göra något. Filmkväll?!

1 Oktober. Dag med Bella

Sitter hemma med världens sötaste brud just nu! :-) Lilla underbara Bella som målar naglarna vitt. Har precis käkat blåbärsmuffins efter en fika och tur i handen centrum, och nu sitter vi med varsin latte. Senare kommer även Evelyn, men nu ska håret fönas men bellas hårfön som vi hämtade innan vi kom hit ! PUSS


Bella, Evelyn och Gaston från förra fredagen.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0