12 Oktober.

Trots den sena utekvällen till halv 12 igår med Bella, Persson, Måby, Fredde & Sale så kom jag upp i tid! Gick upp halv sju och tid till skolan, halv 9. Bättre kan det ju inte bli! :)hihi. Började med engelska och vi fick välja en bok att läsa och skriva om, hemläxa också för första gången. Och efter det hade vi matte. Så galeeet tråkigt att sitta där, en seg lärare som aldrig kommer till mig, som ger mig så sjukt enkla uppgifter att jag gör det som en blixt. 1+1=?
Men efter det åkte jag hem, drack kaffe och käkade mackor för att sedan åka upp till handen igen och gå till ungdomsmottagningen och sedan fika med Evelyn som inte blev av igår. Hur mysigt som helst, och sen mötte jag även Simon från min förra klass och Bella. :)

Nu är jag äntligen hemma, träningsvärk i benen efter gymmet igår, och proppmätt som jagvetintevad. Ska snart ut med min trötta/övertrötta springande hund med ett hårsprej-lock i munnen och sedan gå mot gården och ta ett allvarligt snack med Bella. (hihi jag vet att du läser min blogg gumman)



Kommentarer
bella!

HAHAH :D

2010-10-14 @ 06:57:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0