Gaston

Today & Veckan.




Onsdag : Långpromenad
Torsdag : Skola 10-11, Fika/hundpromenad med Jennifer, Gården.
Fredag : Skola 8-30-11, Fika med Bella, Gaston hela kvällen, Ta hem någon söt brud?.
Lördag : Emelie&Evelyn.
Söndag : -

HUNGRIG

Dagen blev lååååång. Men det gick hyffsat bra på fysik-provet som jag pluggade på i 2timmar. Och sen skulle jag köpa två linnen för 99:- .. Såklart var det ändrat - 1st 99:- , och ingen i min storlek. Så jag åkte hemmåt istället.
NU MÅSTE JAG ÄTA

Gassebrasselingonfrasse!


Sista valpkursdagen idag. Gaston var hur duktig som helst! Har inte övat på inkallning som jag borde gjort, men han klarade det utmärkt! Han var hunden som hade ändrats mest på två veckor, de två veckor som jag inte varit där. Han käkade varken grus eller gräs. Men blev ledsen sen när vi bara fick sitta/stå och kolla på när ledaren körde lite lydnad med hennes hund.
Och sedan tog vi en långpromenad hemmåt i kylan, fyfasiken mina händer!

Jennifer, lilla söta rara Jennifer, hoppas du läser min blogg! Fika i helgen eller? Eller kanske gå till gräs/grus plan för att träna vovvarna lite? Inkallning, sitt, ligg, och bara allmänt mysa? Jag vill!!

Hallelujah



skolfoto 2010. hur seriös får man bli?

28 September. Knaslärare.

Hade för mig hela tiden att jag skulle gymma idag, den 28/09 kl 11.20. Igår märkte jag att hon hade skrivit på lappen måndag 27/09 11.20. Idag ringer hon till mamma "karin kom aldrig till gymmet idag". What? Vilken dag hade jag tid?! Varför ringer dom inte upp mig? Jag kan åka nu. Nu,nu,nu! :-) Hi-hi.

Kom iallafall i tid till skolan idag. Engelska och efter det matte. Fast jag fick istället skriva på no-papper som vi har prov på imorgon. Läraren säger först "ingen ide att du gör det, du kommer inte klara godkänt eftersom du missade labben" "varför gör jag det dåda?" "eller jo, vi kan försöka fixa en labb sen. Klara provet imorgon!". Öh va? Får jag godkänt eller inte?..
Vi kom iallafall överens efter ett tag att jag ska få prata med studievägledaren imorgon om vad jag vill gå för något efter detta år på IV, Vad jag vill bli i framtiden. För just nu har jag absolut ingen aning alls!
Haha min lärare sa hela tiden "du ser inte så intresserad ut.. Vad vill du bli? Eller vi tar det en annan gång då det bara är vi två som pratar. Fast, du hade ju sökt estet dans på fryshuset.. Vill du inte gå där? Fast vi tar det imorgon eller efter lunchen. Du borde ju gå något som du gillar, bild eller dans, eller hur? Eller vi bokar tid med dig hos studievägledaren." Shiiiiiiiiet.

Och såklart mamma "lärare är knäppa.. du vet ju hur jag är".

Du Sa Det.

Åh,åh,åh,åh,åhhhh. Jag trodde jag hade gymträning imorgon. Men nej, det var såklart idag. 11.20 skulle jag varit där, och jag kom på det 15.05. Faaaaan. Funderar på att gå dit på onsdag istället.. Eller ja, jag hoppas att hon ringer mig imorgon och ber mig komma på onsdag :-)
Har iallafall precis varit ute på promenad med Gaston, och han hade på sig sin nya jacka som han hatar, hihi. Och efter det käkat min goda kladdkaka. Mer har jag inte att säga, förutom att jag behöver nya kläderrrrr!

27 September.

Framtidsplaner är vad jag har. Flytta hemifrån med Gaston, börja jobba tidigt, försöka sköta skolan så jag får ta studenten år 2014. Och en massa annat. Nu vill jag fylla sjutton, börja söka helg-jobb på något ställe. Ingenaning om vart, vad fan vill jag bli? Vad ska jag börja på för gymnasium? (Nej är inte 95a). Vad är mina intressen? Har jag tid att vara en pluggis?
Imorgon ska jag gymma hårt, det är något jag längtar till. Puss

26 September. Tack för igår!




Eftermiddagen&kvällen blev lyckad igår! Jag mötte Aziza och Kalle för att sedan gå till Emelies släktkalas. Först var det en aning pinsamt med många handskakningar. Men vi ungdommar höll oss till varandra :-)
Vi käkade mackor först, för att sedan proppa i oss godis, kladdkaka, kakor, chokladbollar, popcorn, och såklart kaffe&te! Hade urmysigt mot slutet då de flesta med småbarn gick hem. Jag, Aziza, Emelie, och en stund Kalle satt och snackade skit om allt vid köksbordet. Och sedan drog vi ut och träffade folk en stund för att sedan gå hem och sova. Tack för kvällen!!
Idag har jag inga planer, förmodligen ut, och sen kanske träffa Jennifer som man inte sett på år och dar.

Ha en trevlig söndag :-)

25 September. Kalas!


Nu drar jag hem till Emelie och träffar hennes släkt och vänner! Vi hörs!

Jag Vill Se Dig Le.

24 September. Fredag

Jag sitter här i stort linne och mjukis, är galet sugen på en kaffelatte igen. Men jag borde fixa mig litegrann inför kvällen.
Gaston ligger i soffan och river sönder något papper (hoppas det inte är någonting viktigt), men förmodligen någonting från min systers rum. Min lilla skit har precis fått lunch och är 4månader och 1dag gammal idag. Fyfan vad tiden går!
Idag ska jag möta upp Aziza och Rebecca i handen. Men med tanke på att Gaston måste följa med då funtar jag på att vara hemma istället, för att sedan möta dom ikväll. Då... Nej! Emelie kan råka titta in i bloggen, jag får berätta imorgon istället! :-)
Nu ska jag ut på promenad för att sedan fixa bloggen lite!

?

Varför säger folk en mening, om och om igen, när de vet att jag hatar när dom nämner den meningen.
Varje jävla dag hör man det. Varje dag.

23 September. Börjat gymma!

Igår skrek både jag och Bella. Litegrann, och lite till. Kanske dags att lära henne teckenspråk? :-)

Har precis kommit hem från gymmet. Första dagen idag, och gick hur bra som helst! Uppvärmning på cykel i en kvart, och sedan visade hon mig alla övningar som jag ska göra de gånger jag kommer dit. Verkade bra! Woho, dock kommer jag klaga om träningsvärk i ben och armar har jag en känsla av. Och Niklas sa att han stänger av sin lur imorgon bara för att han inte orkar höra på mitt klagande...
Menmen! Jag måste dricka upp kaffet nu för att sedan duscha och vänta på att Mickan kommer förbi. Puss.

Veckan Ut.

Duschen klar, tvätten klar, disken klar. Nu ska jag värma axlarna, stretcha nacken, byta lakan i sängen för att sedan fixa en latte och mysa framför tven!

Torsdag: Gaston 4månader. Skola 10-11. Handen centrum. Gymma 12.45-14.00. Hem&Duscha. Gården?.
Fredag: Skola 8.30-11. Hem&Fixa. Överaskningsgrej. Träffa Bella?.
Lördag: Duscha&Fixa. Firande hos Emelie med släkt&vänner 16.00-00.00.
Söndag: Fint väder?- Mysställe med G.

Planer inför dehär dagarna, ser hur mycket blogging det blir! :) Puss

22 September.

Blev sur på min lärare + svinont i magen.
En syster som tog hand om mig när jag kom hem med mackor, te och alvedon + vatten.
Och såklart värmekudden på magen!
Nu vill jag ha oboy .. eller kanske kaffe.
Grattis Emelie igen på 16årsdagen.
Idag blire mysdag! Duscha, byta lakan i sängen, långpromend(ork?), sova!


Bild på lillskiten från någon minut sedan, dagen innan hans 4månaders dag i det underbara soliga höstvädret!

Update: Gaston går mot dörren och börjar skälla galet mot någon, jag går dit och kollar, då en katt står där som inte tillhör oss. Hihi min lilla sötis som håller koll på vilka som är inbjudna och inte! :-)

21 September. Fika!

Tog en promenad med Bella och Gaston idag efter skolan, hur mysigt som helst(förutom regnet). Och efter det tog vi en runda inne i handen centrum och mötte en kompis till Bella (Linus?) , och senare Joel och Robbin.
Men nu blev det fika för mig medans G sitter och gnäller i soffan bara för att han inte orkar hoppa upp, Tönt! :-)


Kaffelatte och kaka!

Blir nog ingen hundkurs idag, ingen ork alls. Men vi hörs! :)

Ge mig pengar!

Shit vad jag hatar att bara sitta framför datorn, drömma sig bort med allting man vill ha. Allting ska kosta så jäkla mycket också. Och hur mycket pengar har jag? -lite!

mössa
halsduk
stickade tröjor
strumpbyxor
mobil (tips tack?!)
dator
ögonskugga
strumpor


buhuuu .. vad ska man köpa för de pengar man har just nu? strumpbyxor och ögonskugga kanske så man blir fin på födelsedagsfesten på lördag? :)

20 September.

Vad tycker ni om nya headern? Hiss eller diss? Fortfarande inte nöjd, menmen.

nu så är det ytligt hela tiden, vart är livet kompis
du vet den tiden då vi hängde, nu är allt så konstigt
jag kommer aldrig glömma tiden då vi gick i skolan
skippa sista matten, satt och snacka ut om allt i solen

Längtar galet mycket till att börja jobba, börja träna/tävla med G (1 år, 2månader, 3dagar(han blir 1½år) ) & att bli arton (1 år, 4månader & 27dagar kvar).

Karin och Gaston

18 September. Snabbt inlägg - Rädd flicka.

Något bankade på fönstret... Rädd! Har iallafall mina bebisar hemma :-)
Gaston, Muffins, Tisse & Alice. Muffins har kommit hem!!!

Snabbt inlägg - ingen ork för att fixa bilderna. Alla är vi onormala!
Puss

17 September.


Liten Glädjespridare på morgonpromenaden.

Inte lätt att vara liten. Min lilla glädjespridare började precis gnälla. Efter att ha lekt med sig själv. (?) Plutten!
Vad ska man ha på sig idag.. Jag sitter här och dricker kaffe och kollar på lookbook.nu. Gaston har nog precis somnat vad jag hör, och K har inte kommit hem med plattången än. Det är sol idag, men blir nog regn ikväll. Och vad ska man ha på sig? Mycket kläder, lite? Har iallfall inte tid att sitta här, måste fixa håret på något sätt, diska, och välja kläder innan jag&G ska möta Sonia. :-)

16 September. Why?

Inlägget innan blev jag bara tvungen att skriva. Att jag alltid blir på dåligt humör efter en rolig kväll med vännerna?.
Menmen! Var hos sjukgymnasten idag. Känslan med mina axlar att dom sitter för långt fram, att jag bara vill putta bak dom, var sant.- De sitter lite långt fram. Och jag var stel som en sten. Men hon erbjöd mig att gymma 2dagar i 4veckor. Så, vi får se hur det går. Funderar även på att börja dansa, eller... Jag har ingen aning! Kan ju alltid börja att värma upp hemma med de som jag gjort under mina 5 dansår.

Imorgon fick jag planer ändå, iallafall för dagen. Skolan börjar 8.30 och jag ska försöka komma upp i tid denna fredag, med mitt nyfärgade mörka hår. Sen efter så får jag hoppas på att min mor min har lagt in pengar så jag kan få köpa en värmekudde att ha på axlarna två gånger om dagen. Och efter det hem, dricka kaffe, och sedan möta upp Sonia för att åka till handen och kolla efter jacka till vovven.
Men sen blev det dött.. Pank och inga planer inför kvällen. Kan ju hoppas på något annat än att sitta ute i tungelsta iallafall.. Men nej, nu verkar jag grinig igen. Ha-ha, pusshej!

Då&Nu

Jag vill bli liten igen. Då jag hade er båda. Då kärleken var bäst. Då jag hade er alla tillsammans. Då man kunde gömma sig bakom en madrass. Då man kunde garva åt allt. Då man fick lära sig att gå, prata, cykla, göra kullerbyttor, stå på händerna, och allt såntdär som man skröt om. Då man bara grät om man gjorde illa sig. Då man hela tiden fick pussar och kramar. Då man inte fattade vad livet gick ut på. Då man alltid hade någon att krama när man inte kunde somna.
Nu är jag tonåring. Nu har jag bara en av er. Nu är kärleken sämst. Nu är alla splittrade. Nu måste man rymma för att kunna gömma sig. Nu kan man bara garva om man är på humör. Nu ska man lära sig att åka bil, fundera på vad man vill göra, hålla koll på sitt liv och ta hand om alla andra. Nu gråter man bara för man tänker tillbaka, iallafall jag. Nu får man bara kramar då och då, och en puss på kinden ibland. Nu måste man hela tiden tänka frammåt. Nu får man bara ett sms när man inte kan sova.


Nu ska jag fortsätta med min bok.. godnatt.

16 September. Massage

Vaknade trött av att Mikaelas syster ringde mig om och om igen bara för att jag klickade bort hela tiden. Hihi. Men klev upp vid kvart över 7 och började fixa mig låååångsamt för att sedan gå till bussen och träffa M. Bussresan var seg, med en massa skolbarn somvanligt som pratar om allt och inget.
Vi hade bara engelska idag, läraren skulle såklart,somalltid, fråga mig en massa. Varför frågar inte snubben de andra i klassen? Varför ska hans blick alltid hamna på mig, och varför ska mitt namn alltid komma ut ur hans mun? ...störande :) Men vi fick lyssna, skriva, tala, och lyssna igen för att sedan avsluta. Då mamma ringde - MASSAGETID IDAG KVART I TRE!!! Hihi jag är superglad! Dock hittar jag inte dit, men har nog både min syster och mamma i telefonen som säger höger,vänster,upp,läs. :)
och nu satte jag kaffet i halsen.. hoooooost. smart!

Nejmenfan, här kan jag ju inte sitta länge till. Jag måste dricka upp kaffet, gå ut med Gaston, och sedan börja åka iväg igen för att fixa mina axlar ;-)

Onsdag den 15 September.

Naglarna är rosa. Två skoldagar kvar tills helgen. Jag har inga planer. Inga pengar. Imorgon ska jag färga håret mörkt igen. Igår var jag på hundkurs utomhus i skogen i regnet i 2 timmar. Jag ska snart ge min hund mat. Jag ska snart gå ut. Jag vill ha en mobil! Jag vill övningsköra-körkort nu tack!
Jag orkar inte blogga. Jag vill inte att jag ska vara med om det igen. Jag måste kämpa för vad jag inte vill. Vilket blir jobbigt. Pussar från mig / K.

fjortonde

varför skrev du smset för? varför skrev du på msn för?

Vecka .. ?

Måndag: Skola 10-11.
Tisdag: Skola 08.30-11? Hundkurs.
Onsdag: Skola 10-14?
Torsdag: Skola 10-13. Gården.
Fredag: Skola 8.30-11.
Lördag: Fest?
Söndag: -
Måndag: Skola. Pengar!
Tisdag: Skola. Hundkurs.
Onsdag: Skola.
Torsdag: Skola.
Fredag: Skola. Fika?
Lördag: 16års kalas.
Söndag: -
Jag vill ha planerrrr.

13 September

Systemkamera
Börja gymnasiet
Massage
Skor!!!
Dator
Mobil
Tröja/jacka till Gaston

Det är vad jag vill just nu. Huvudvärk och kyla är vad jag känner av. Och ont i axeln.
Var i plugget idag skittrött och skitgrinig. Och läraren skulle såklart vara grinig tillbaka. Hade trasiga skor på mig och gick i vattenpölar. Var hungrig också efter att inte orka kaffet på morgonen. Men! Alvedon nästa, ciao.

Yesterday. Tungelsta

Hej och godmorgon/god förmiddag. Kom hem runt 2tiden igår/inatt efter en låååång kväll. Det började med att jag var på hur dåligt humör som helst och fick sedan röd kritfärg på kinden. Och sen började det regna. Vårt lilla gäng fick skäll av en tant inne på konsum, men tanten efter sa att vi kunde få sitta där. Men vi rörde oss iallafall mot skolan och var där. Jag orkar inte nämna namn, eller vad vi gjorde. Men några av oss ville göra en liten grej lite roligare. Och det slutade med att Alla satt och skrek på varandra. På köpet sträckte jag mitt knä... Men det blev som det blev. Vissa är osams nu av oss här i tungelsta. Och folk lägger sig i. Och folk blir så sura att de tar upp gamla grejer om mig, och förstår varför jag inte har några äkta vänner. Ha-ha, jag vet iallafall nu vilka som är mina vänner och inte.
Men fan! Jag orkar inte prata om allting igen. Det är skitsamma för mig :) Gjort är gjort, sagt är sagt. Mer finns det inte att göra. Jag har nog ingen att säga förlåt till så.

MEN! Bort från det ;-) Nu ska jag dricka upp kaffet, hoppa in i duschen, och sedan fika med lilla söta Evelyn och kanske Emelie :)
Får se vad som händer ikväll, men förmodligen hemma. Puss.

yesterday.

Dagens outfit.

Fyf*n vad skönt!!! Om ca 3 veckor ska jag kolla upp mina axlar. Åh vad jag längtar! Ett år med högeraxeln, och nu har det gått över till vänster också. Jag får panik och ångest när jag får ont. Ja.. ni läser ju hur det låter, blä! Ska även be om massage ikväll av någon, och om jag går ut. :-) Hi-hi.

13.51.58

9th of September. Han Bad Mig Börja Blogga.

Ännu en dag i skolan. Mötte lilla söta Jennifer imorsse och vi pratade lite om våra klasser, tills hon skulle mot tåget och jag bussen. Och jag åkte till skolan, i tid till engelska lektionen för engångsskull.
   Vi fick tillbaka våra böcker som vi skrev lite i förra gången (typ som en dagbok som vi får skriva vad vi vill i), och läraren hade kommenterat som vanligt. Han kommentar var "varför börjar du inte blogga? skulle inte det kunna vara något för dig?" Bloggar ju redan! :)
Och sedan fick jag och en annan tjej en svårare bok om vi tyckte den första var för lätt, hihi jag kände mig ganska duktig och glad just då! :) Med tanke på att det Bara var hon och Jag.

Men nu sitter jag hemma, gick av bussen två stationer innan den jag brukar gå ifrån och promenerade för att möta K och G. Och har precis drukigt kaffe och käkat mackor som frulle.
Nu måste Gaston rastas! Hörs. <3

8 September.

Åh vad jag längtar tillbaka till sommaren. Då man kunde gå ut hela tiden utan att det blev mörkt eller kallt. Och man kunde sitta med en armlös tröja och korta byxor ute med vännerna.
Istället för att som idag, sitta i klassrummet helt ointesserad på NOlektionen. Jag satt och kollade ut genom fönstret och drömde mig bort i mina tankar, tills min lärare/mentor nämnde; "jag ser att ni håller på att somna, nu kan ni ta rast en stund". Och jag gick snabbt från klassrummet och mötte upp Anton och Marcus. Fyfabian vad jag var negativ efter rasten, hon såg att jag hade skrivit Tråkigt på pappret, och sen sa hon att det tar bara en halvtimme att göra 3 sidor och efter det får jag gå hem. Men nejnej, jag satt där och pressade sönder mig själv, läste samma sak om och om igen och fattade ingenting. Så Jäkla Ointressant!! Men blev klar tillslut iallafall efter mycket hjälp, och gick ner och mötte Max för att sedan gå hem.
Och efter det åkte jag, Sonia, Felicia, Frida och Gaston till handen centrum och kikade runt. Haha de på Kiks vart helt galna i Gaston så det var helt galet. Fast varje gång jag åkt ner för rulltrappan har dom glott på mig och lett ;-)

Tack hej, fuck dig.

7 September. Godmorgon

Ledig idag, underbart! ..hur får man bredare inlägg här på bloggen?..



Morgonpromenaden med Gaston. Haha såklart skulle han få syn på fåglar och stirra på dom och ignonera mig Helt.

Öhöhöhöh.

Dålig med roliga inlägg. Dålig med många bilder.
Vad ska jag skriva? Vad ska jag lägga in bilder på? TIPS TACK :D

Skin

Har ju förlorat en god vän som jag skrev om tidigare. Hellre förlorade jag honom än två andra som tycker för mycket om mig och inte kan se mig såras. Blandannat en som sa att när han hör denna låt så tänker han på mig.


Nu ska jag till Emelie och käka middag, PUSS

Du tar upp all plats i min hjärna.

Nu har jag förlorat en av mina bästa vänner. Och det var mitt val. Allting är raderat och jag hoppas på det bästa. Kvällen igår blev full med tårar, skrik, garv, och en massa kyla och ilska.

Skitsamma! Ny dag idag efter 7timmars sömn och jag ska antingen hoppa in i duschen eller ut med Gaston. Men med tanke på att han trampar runt i sin ensamhet runt i huset och lägger sig ner lite då och då, så tror jag han är en aning trött.. Hmm, haha.
Bilder får ni senare! Nu måste jag ha kaffe...

.

en gång i tiden gjorde du mig glad. och en gång i tiden gjorde du mig ledsen. du gjorde så jag och en annan inte fick chansen att lära känna varandra. kanske för vi hade likadana känslor och tankar om dig?
vi gav varandra råd och tips och sa allt vi ville säga för nästan exakt 19 timmar sen. vi blev arga och sura, och efter det glada när vi bara försökte få tag på dig. men tanken på att du inte ska ge oss något svar så blev det som det blev. men jag skiterit nu, skiter i ditt svar även fast allt jag sagt till dig är sant. jag ska lära känna en person, och det är det enda som gör mig glad nu. eftersom du ska dra..

PUSS PÅ NALLEN!

Första.

Ja, jag ska lägga in fler bilder på mig och min lilla vovve Gaston. Har bara inte tid att ta fram kameran och fota mitt lilla busfrö när vi är ute ;-) Men någondag kommer det säkert massor ska vi se!


Sålänge bjuder jag på denhär från i somras. Jätteliten, jätteglad, och jättevarm Gaston.
Han har nu också även fått bort lite babypäls, och blivit svartare på näsan + fler leverfläckar på sin lilla mage.
Och nu ligger han och strular med en liten gosenalle, HUR SÖT SOM HELST!!

Stressad.

Jag blandar ihop alla dagarna hela tiden Det är planer hit, och planer dit. Skola varje dag och tider som inte passar. Håltimmar nästan hela tiden, och bussresor hela tiden. Tidiga mornar, och sena kvällar. Promenader med Gaston och träffa kompisar. Hundkurs varje tisdag, och försöka fixa hundvakt på helgerna.
Shit vad stessad jag är! Mobilen har gått sönder igen också, så den måste in på lagning igen. Och myggbetten försvinner inte. Jag hinner ju förfan inte ens duscha känns det som! fast det gör jag. :)

Onsdagkväll : Vara med G, E&T förmodligen.
Torsdag : Skola 8.30-13.45? Hem. Handen c med G, E&A.
Fredag : Skola 9.00-14.00? Hem. Ut?
Lördag : Gaston hela dagen&kvällen. Hem till A?
Söndag : Gaston hela dagen.

Och nu måste jag ut o gå!

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0