Mitt tvåtusentolv.

Fylla arton.
Skaffa körkort.
Skaffa lov/helgjobb.
Tävla med Gaston.
Köpa ut cigaretter.
Gå på krogen.
Köra bil lagligt.
Leva livet.
Bli lyckligt kär. igen.
Gå ut ettan.
Skaffa ännu längre hår.
Bli bättre än vad jag är.
Njuta av sommarlovet.
Dricka alkohol vid stranden.
Spara en hel del pengar till resa.
Kondition.
Bättre fotograf.
Inte förlora en enda vän.

Sista dagen på året.

Äggmacka och yougurt snart och efter det långpromenad med prinsen. Har fortfarande beslutsångest om vart jag ska vara senare ikväll, hos grannen med 8 vänner till, eller med två brudar + hennes bror+ hans kompisar. Aja, får väl gå fram och tillbaka om det är det som gäller. Puss!

30 December 2011.

Härligt slut på detta år! Åkte mot Farsta och shoppade med min vän Sebbe, och raceade för att få en parkeringsplats bland alla andra som ville ha en. Men lyckades gjorde vi och gick runt ett ganska långt tag för att efter det ta en sväng i handen. Väl hemma hos mig blev det en del snack om året som gått. galet, lärorikt, roligt och allt det andra har det varit.
Men imorgon smäller det. Alla raketer och en massa sms och sällskap. Firandet blir nog hos grannen till en början för att sen se vad som dyker upp. Men jag hoppas på en riktigt rolig kväll med galenskaper och skratt! Nu ska jag sova min sista kväll på detta år. Natti!

I väntan på skjutsen till farsta.

Min älskade nyårsklänning.

2 dagar kvar på året.

Gör mig iordning idag tills lördag. Eftersom imorgon ska det pluggas och tas långpromenad med Gaston innan shoppingrunda i farsta. Fyfan vad kul jag ska ha! Och snygg. Vet dock inte vart jag ska vara eller hur det hela ska sluta. Men mina första timmar på året ska bli b.ä.s.t! Nu ska sminkborstar tvättas och benen rakas.

Sanning, chips och telefonsamtal.

Stannade på gården i bara någon timme innan jag blev alldeles för rastlös och åkte med mina favoritkillar mot Jordbro, Statiol, Donken, Tungelsta och allt där emellan. Kvällen blev faktiskt väldigt lugn och härlig. Kurragömma med bilarna mot kvällen och somnade vid halv 3.
Snart ska jag röra mig mot Västerhaninge och sola med Evelyn. Kvällen kommer att spenderas framför teoriboken och även massa filmer. Vi hörs senare!

Mot gården.

Hoppas på en mysig kväll, och det lär det nog bli till en början. Hoppas på att somna tidigt ikväll och vakna tidigt imorgon så jag slipper vara lika sur som jag var i morsse mot min söta hund som bara ville ha frukost...

Du suktar mig så mycket att jag vill äta upp dig.

Godnatt.

"27 dresses"

Bild väntas på nyårsklänningen.

Du är så korkad, dum, konstig och allt det andra. - Men bäst!

27 December.

Åh vilken seg dag! Lika seg som igår. Sitter och pluggar teori. Visst, det är ett måste. Men fyfabian vad tråkigt det är! Ice age kommer iallafall på tven tjugo över fem och jag är glad över att vi har ström. Nu ska jag ta mig lite godis och röra på rumpan.

Min söta hund.

Sista veckan på året!

Tisdag: Plugga teori
Onsdag: Plugga teori
Torsdag: Långpromenad, Sola, Filmkväll
Fredag: Shoppa
Lördag: Nyårsfirande!
Söndag: Sova

Minijulen

Min julafton.

Dagen kan inte bli bättre.

När jag väl kom till handen mötte jag på en trevlig prick utanför. Så sällskap fick jag under min snabba runda, och även på hemresan. Hel del skratt och snack. Och snart blir det ännumer! Blir middag hos den söta familjen Mårtensson&Björklund + massa julgodis och julklappsöppning. Och efter det nog en liten tur utomhus innan långa julafton imorgon :)
Jusste, längtar ännumer till körkortet! - för jag kommer få en bil!

Sista gången jag slår in paket för iår dåra!

Julklappen från dagiset.

Till min söta hund.
Nu åker jag och julklappsshoppar!

Dan före Jul.

Sådär! Granen är pyntad även fast jag inte firar jul hemma i år heller. Och det var inte heller jag som pyndade den haha. Ska hoppa in i duschen och efter det käka mig frukost för att sedan gå en promenad med Gaston och efter det upp till handen och köpa julklappar. Lär blir en snabb tur i centrum, eftersom jag hatar när folk springer hit och dit, och även jul. Menmen, måste man så måste man.

Idag gäller det.

Har redan börjat med att slänga massa soppor nu på morgonen samtidigt som jag tog morgonrundan med Gaston. Kaffet står brevid mig och det är väl bara dags att börja röja!

Tvätta
Damsuga
Skura
Bädda min säng
Bädda Gastons säng
Rensa skrivbordet
Långpromenad
Lunch
Plugga
Bada Gaston
Klippa Gaston
Borsta Gaston
Promenad
Middag
Duscha
Promenad
Plugga
Sova

21 December.

Färgade Emelies hår idag efter avslutningen (önskar mer än allt att jag var lika duktig som killen som sjöng "fix you" låten) & drack både varsin latte och varsitt glas te mellan hårfärgningarna. Och efter det var det bara att rulla sig hemmåt och börja plugga teori. Hann med att läsa ut den av de jag hade kvar och skrev även anteckningar, så en del lärde jag mig allt!

Dagens

Jag har jullov!

20 December. Nu allt händer.

Blev ändrade planer. Julklappsshoppingen blir på fredag istället och imorgon ska jag efter avslutningen hem till Emelie och färga hennes hår. Brunt!

Sista terminsveckan!

Tisdag: Filmdag i skolan
Onsdag: Avslutning i skolan
Torsdag: Storstädning på rummet & Storstädning på Gaston
Fredag: Julklappsshoppa, Fika hos familjen Björklund
Lördag: Julaftonsfirande hos Morbror!
Snön har kommit och Gaston är såklart överlycklig. Nu gäller det bara att jag får med mig kameran någon dag ut i snön tillsammans med honom så det blir lika härliga bilder från förra året. <3

19 December.

Imorgon är det film i skolan. Och efter det ska det shoppas julklappar tillsammans med Jennifer. Har inget mer att säga förutom att jag nu hittat min nyårsklänning eftersom den förra var slutsold. Hoppas tomten...

4 Advent

Man bör ju ta det man får när man har chansen.
- men jag hoppar av innan det går för långt för din skull min vän.

Fredags

Öl, sällskapsspel, gammal vän, bilåkande, diket, kärlek.

Dagens måsten

- Fota till projektarbetet
- Långpromenad
- Plugga teori
- Byta lakan i sängen
- Plugga samhälle&matte

17 December.

Ja, nu har snön kommit tillbaka iallafall. Folk som precis börjat prata om att de inte tror vi får snö till julafton och nyår. Men här har vi lite iallafall, och mer kommer det säkert bli. Haha, ni skulle sett min lilla hunds blick när han fick syn på vitt på marken - sprang så fort han kunde och bara gled pågrund av allt de hala.


Godnatt.

Jag har fina vänner!

Igårkväll blev kvällen som jag inte tänkt mig. Hade först massor att välja på - som gick ner till att jag inte hade något. Men det fick iallafall bli sällskapsspel hos Rasmus med Frida, Sonia & Marcus + far, mor och lillasyster till honom. Efter det mötte vi upp en gammal vän till mig och Sonia som jag och Sonia spenderade sen kvällen med hit och dit. Kom hem lagom mitt i natten och somnade dirr.
-Idag är det huvudvärk, men städa rummet, färga håret, fota till projektarbetet och hitta på något mot kvällen blir det. Trots allt är det bara lördag!
Rasmus och Andreas från luciacupen 12/12.

Körlektion, check.

Körlektionen gick bra. Lugnare än vad jag trodde. Och nu får jag bara plugga en massa teori, samt övningsköra och öva på det jag blev tillsagd.
Tre skoluppgifter kvar - Matteinlämning, Samhälle omprov & Projektinlämning.
& Fyra julklappar som jag fixar i början på nästa vecka. (har kommit på en bra julklapp till en person som nog inte antar det. Men jag hoppas personen blir glad iallafall..)
Ikväll ska jag ta mig en långpromenad med Gaston & Alice som varit borta i 4dygn men äntligen kommit hem från att ha varit instängd. Och även skicka in min estetiska inlämning, slå in ett paket, skriva upp vad jag ska köpa för julklappar, plugga matte & plugga teori. Puss

Den svenska björnstammen.

Jag fick reda på att jag kommer få ett MVG (eller ett A som det heter nu). Ö.V.E.R.L.Y.C.K.L.I.G.

14 December.

Åh vad jag längtar till julafton nu. Vill fixa mig fin och fota galet mycket (hoppas mer än allt att jag får mitt objektiv). Och så nyår! Massa kramar från alla vänner som finns och fira hela natten lång. Hoppas dock att jag får en hundvakt iallafall under natten så kan jag ha Gastonmys under kvällen.
Aja, strax engelska och sen skriva ut lite stora bilder om min käre fotolärare är i skolan vilket jag inte sett. Ska leta efter en bra bild nu och sen plugga lite på mitt bildspel med spökhuset. Hörs!

- gick dåligt igår på övningskörningen. Så nu är jag extra nervös inför imorgon..

Pluggning både idag och imorgon.

  • Inlämningsprov i Matte
  • Inlämningsuppgift i Estet
  • Plugga till samhälle omprov
  • Bli klar med bildspelet
  • Börjat skissa på projekt-boken.
Men nu ska jag köra lite bil, fixa middag och sen börjas det med antingen matten eller estetisk kommunikation.

13 December. Lucia.

Luciacupen igår i min förra skola sög rent ut sagt. Något har hänt och även om man ska ha ett eget tema, så ska det väl iallafall vara någon som hyffsat ser ut som en lucia? Nejnej, trams och kaosigt. Men vissa var bra, som sjöng och dansade. Speciellt en liten gullig kille som var hur nervös som helst, men också hur jäkla modig somhelst!
Två lektioner kvar och sen ikväll ska jag nog övningsköra en sväng. Men, vi hörs då!
Jag från luciatåget i Tungelsta skola 2009. Var så glad! haha.

Lämnar dig aldrig.

My love.

Veckans planer

Måndag: Skola, Luciacup i förra skolan
Tisdag: Skola, Övningsköra
Onsdag: Skola (stanna kvar och fixa julklappar + plugga)
Torsdag: Körlektion, Skola
Fredag: Skola
Lördag: -
Söndag: Plugga

3 Advent.

Blev en mysig kväll igår! Även om den var långtråkig.

In Our Wildest Dreams

Märkt att bilderna här på bloggen blir Väldigt annorlunda än vad de egentligen ser ut. Menmen. Två julklappar klara idag iallafall. + lite till mig själv. Och tre till fixar jag i nästa vecka. Det ska photoshopas och slås in grejer. Och efter det är jag redo inför julen! Dock ska Gaston badas, klippas och borstas innan vi ska på finbesök och massa tåg och bussresor. Men 2 hela veckor har vi på oss!
Strax blir det pizza och efter det trevligt umgänge. Ha en bra kväll!

Fredagskväll

Nu sitter jag här igen.. Och kollar på kläder.. Hittade två t-shirtar och en jultröja. Sammanlagt 350kr.. Haha! Men köper nog någon imorgon när jag åker mot handen med Evelyn och lunchar innan kvällen börjar.
Nu ska jag fortsätta med mitt Idolkollande och chokladätande.

Stay with me.

Vi får väl hoppas att det blir samma sak med oss som med alla de andra.
- Som folk tror.

Torsdagskvällen.

Så, övningskört klart. Gick faktiskt bra trots att det var lite halt. Mest fram och tillbaka, hit och dit, och korsningar runt om i Tungelsta, Västerhaninge och Jordbro industri. Om en vecka gäller det, den första körningen på körskolan.
Jag måste köpa mig en svart pösig klänning eller en röd. Och även lite små julklappar. Men när? Och med vem? Och vart? Ja.. Det återstår och ser. Ikväll blir det en långpromenad när de nu äntligen hällt grus och saltat så jag slipper ramla, och efter det får vi se.
Imorgon är det iallafall fredag och jag funderar på att kolla Idol fall inget annat dyker upp under kvällen.

8 December. Otursdagen.

jag vill hem nu. Min lärare klagar över allt. Men har iallafall tagit ledigt nästa torsdag.
Vill hem och äta middag och dricka kaffe. Samtidigt som jag ska fixa mina bildspel som försvann igår och som jag måste göra om. Mitt A betyg försvann nyss.
Ska övningsköra ikväll förhoppningsvis också. Och imorgon är det fredag. Jag Hatar denhär dagen. Blir bara värre och värre... H E M L Ä N G T A N.

<3

17 Dagar kvar.

Sitter och planerar julafton. Försöker vara med alla påenochsammagång, men vi får se hur det blir. Strax blir det promenad med Gaston och Rasmus och kanske en snabb övningskörning i det hala. Annars läggdags.
Estetisk kommunikation, Foto och Engelska imorgon. Och efter det fredag <3.

Mine.

Stay with me
Or
Leave me.
Don't play with me.

Inte långt kvar...

Körlektion bokad! Hur nervös som helst. Speciellt nu när det blivit halt, och det kommer särkert snöa när jag ska köra. Nervös, nervös, nervös... Och jag bokade nog på dummaste dagen. - Missar fotolektionen. Menmen, nu kör vi! Ska försöka hinna köra iallafall två gånger innan jag kommer till dom och visar vad jag kan. Och efter det får jag hoppas på någon lunch någonstans eftersom jag inte kommer hinna äta lunch i skolan, och kommer ta en timme hemmåt. Aja. Det är pågång nu iallafall!

7 December.

Bra med två bästavänner och stora kärlekar.
Bäst med båda två tillsammans.

Början på min analogbildsvägg.

Första uppgiften var (de nedersta bilderna) att fota något hotfullt och obalans.
Andra uppgiften var (de översta bilderna) att fota så haninge ser otrevligt ut.

Julönskelista

Objektiv
Pengar till körkort
Bil
Kärlek

<3

Söndagsmys

200 lussebullar vart det! Helt galet många och jag ska nog sno med mig en påse hem till familjen (eftersom jag inte gillar dom själv). Men kanske dags att börja gilla? Det hör ju trots allt till julen.
Pepparkakor bakar vi en annan dag, blev somsagt lite mycket deg och många bullar igår så vi satt och fixade ett ganska långt tag.
Inga bilder blev det dock eftersom jag inte hade tanken med mig att ta med kameran. Menmen, lussebullarfoton kommer! Och om inte annat, så kommer pepparkaksfoton.

2 Advent. Your song

Nu åker jag ner till Nynäs och bakar lussebullar, kanelbullar och pepparkakor med Sebbe och Gaston. När jag kommer hem blir det en sväng med övningskörning och efter det läggdags. Men nu måste jag snabba mig! Puss.

Imorgon

..Är det andra advent. Och jag som skulle baka...

3 December. Födelsedagskalas i regnet.

Hemma från barnkalas. Fullt med barn och fullt med kakor. Helt proppmätt och vi ser vad som händer ikväll.

Jag ska skaffa mig en egen analogbildsvägg.

You was the boy Im looking for.

2 December.

Igår innan jag åkte ner mot Nynäs svängde jag förbi konsum och köpte varsin chokladkalender till mig och Sebbe. Väl hos honom fick det bli massor med mat och efterrätt, och efter det somnade vi.
Idag har jag hemmaplugg och ska fixa lite på mitt andra bildspel och även plugga lite till omprovet i samhälle. Det får bli en dusch och sväng till vh för att köpa hundgodis till imorgon (barnkalas och han hatar barn). Och även interjuva Sassagrillen till projektarbetet i skolan.
Men, jag börjar med duschen, hörs senare!

1 December.

Sådär! Spökhusfilmen är klar! Kanske lite små pyssel kvar på slutet, men behöver någon som kan kolla på den och tycka till. Nu börjas det med Gastonfilmen, och jag har fortfarande inte hittat den perfekta låten till min lilla kärlek. Menmen, jag hoppas det kommer.
Nu börjar fotolektionen, vi får förmodligen framkalla bilder eller fota i studion. Orkar inte bli fotad idag...

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0