Tilda & Gaston

Vintervårväder.

Måste bara klaga lite först.. På engelskalektionen har vi jobbat två&två och vissa tre&tre, men hon som jag jobbar med (som inte kan svenska) är aldrig där. Så jag har kämpat och slitit för att bli klar. Och på redovisningen var jag sjuk. Nu klagar min engelskalärare på att jag ska prata med hon som jag jobbat med för att göra klart någon annan grej (ingen aning om vad han bablade om), men hur enkelt är det när hon inte kan svenska och hon aldrig är där?! Vad tänker min lärare med egentligen?! Åh.

Skoldagen satt jag iallafall och fortsatte skriva på svenskalåten som vi ska översätta till engelska, och sedan åkte jag hem. Har precis varit ute på en långpromenad, snabb också måste jag säga, med Emelies hund Tilda. Hur skönt som helst med solen i ansiktet hela vägen och nu precis käkat lite sallad.

Lördag

Storstäda huset.
Duscha.
Promenad.
Lunch.
Bada Gaston.
INGA PLANER.
Hjälp mig, är ensam hela dagen och har inga planer alls. Nej, inte kolla på film!

HELG!

Fotbad
Sola
Kebab med Emelie&Julia
Gården / ?

Långpromenad
Duscha
Bowling? / Något kul

Skriva klart cv;et
Städa
Vila


8månaders dagen. 8månader&5dagar idag. <3

tre veckor - sjuttonde februari.

förvaringskorg (i badrummet)
stort & pösigt linne
kofta med stor luva
parfym (helst min som inte finns kvar)
nytt smink (mascara, puder)
svart väska (i lagom storlek)
festklänningar
pengar till körkortet
äkta ring
en bil (fungerande)

välj och vraka! jag fyller sjutton snart.

27 Januari.

Dagens planer.
Skolan 10-11
Promenad med G 12-12.30
Promenad med T 12.30-13.30
Promenad till Sassas & Möta Emelie 14-14.30
Fika & OC med E 14.30-17
Möte 17.30-?
Vila!

Grattis tvillingbröderna Larsson!
jag kommer inte in på faceboookkkkk !!!!!.. :(

26 Januari.

På fredag ska jag äntligen få ordning på mina axlar. 2år har gått och jag står inte ut längre. Håller på att börja gråta varje gång jag sätter mig vid datorn, varje dag jag ska börja skriva något på lektionen. Och ja, jag tänker inte sitta och gråta när jag väl kör bil. På fredag ska jag gå till skolsköterskan för att boka tid hos skolläkaren. Efter det får vi se hur det blir. Om han skickar mig vidare eller ger mig några tips. Det var nämnligen ortopeden som inte ville ta imot mig, så först skolbesök och sen återstår det och ser. Jag hoppas på att iallafall få hjälp.

Dagen har varit hur seg somhelst. Jag funderar på att platta håret, men har ingen lust när jag ändå går skolan en timme imorgon och ska efter det duscha. Haha aja, onödig information!
Jusste, ska också börja på tonårsgruppen igen. Gick på det förut, de gånger jag orkade höhö. Men det börjar strax igen, och han försöker verkligen få tag på mig med sms och telefonsamtal, men inte har jag fått något. Så imorgon får jag messa människan och ge mitt riktiga nummer! :p

Nä, fyfasiken vad tråkigt jag har.. Och Gaston sover som en stock.

Inte lätt att vara kär.


Imorgon blir det ingen fika med Sonia. Utan jag ska sitta på dendär urtråkiga solektionen i tre timmar och sedan hämta Gaston för att gå hem. Jag bara S.K.A ha en läkar och sjukhus tid imorgon, jag vill, jag vill, jag vill!

Idag börjar mitt nya liv.

Trött på att sitta på lektionen och låtsats som jag kan allt bara för att jag gör allt som man ska göra.

Jag ska börja fixa mitt CV och tänka över hur jag ska hinna jobba i sommar. Jag menar, jag kan inte vara
pank och leva på pappa i sommar..

Jag ska sluta röka (försökt sen nyårsafton).

Jag ska börja träna. Skiterit om jag ska behöva ligga på golvet härhemma och göra sittupps med djur som springer över mig.

Jag ska sluta käka så jävla mycket choklad som jag gör, haha.

Och om någon månad börjar jag övningsköra!

Veckans planer

Måndag: Hundpromenad. Fika med E. Långpromenad.
Tisdag: Lämna G. Skola. Mott. Hämta G.
Onsdag: Lämna G. Skola. Fika med S? Hämta G.
Torsdag: Skola. Hundpromenad. Fika med B?
Fredag: Skola. Kebab med några tjejer från E's klass.
Lördag: Inga planer.
Söndag: Inga planer.

LÖRDAG


Middag hos älskade familjen Björklund och sedan filmkväll hela natten lång här. & SOVSÄLLSKAP! :D

Helg.

Igår: Godis, 101 Dalmatiner & Avatar. Kvällen slutade vid 23.
Idag: Varit hos optikern och skickat min syn vidare till transportstyrelsen.
Kvällen får sluta med film&godis idag igen. Och även sovsällskap! I am looooonley.

21 Januari.

Jag vill göra något spännande ikväll. Min morgon har varit knasig. Gick först till läkaren och frågade vad problemet med min axlar är för något, men de skrev såklart bara ut några tabletter. Så jag åkte upp till handen och hämtade ut dom, 10;- bra?&billigt. Gick sen till skolan och hade hur tråkigt som helst, jag fattade verkligen ingenting på livskunskapen.. jag var den enda som inte fattade vad sjutton det var vi skulle göra. tur så somnade en person, och de andra skötte snacket så jag hängde med.
Iallafall så vill jag göra något spännande ikväll. Jag och Gaston. Vad har jag ingen aning om, kanske fota lite om Emelie orkar, eller något annat. Filmkväll med godis? Färga håret till grönt? Sno en klädbutik? Städa rummet? Mublera om i de lilla? Fixa mitt gamla rum som är fullt med grejjer? JA! jag kan ju försjutton göra mitt rum urmysigt med alla mina kuddar som ligger kvar i det gamla rummet. Och städa såklart.
Kaffelatte & OC nu, pöss

Igår & Idag



Om jag ska säga det själv, är jag rädd för mig själv.

18januari

handledarutbildning idag. hihihihihihihi
"då får vi lära oss att vi inte ska köra på gamla tanter"

'Misguided Ghosts'

Veckans planer

Måndag: Skola 10-11, Hundpromenad
Tisdag: Lämna G, Skola 8.30-11, Hämta G, Handledarutbildning, Långpromenad
Onsdag: Lämna G, Skola 11.45-14.45, Hämta G, Gården
Torsdag: Skola 10-11, Hundpromenad
Fredag: Skola 8.30-11, Bio
Lördag: Långpromenad, Inga planer.
Söndag: Inga planer

Hej min sötnos, min fina sötnos,


jag e så kär i dig.
7månader, 3veckor, 3dagar

Denna helg.

Fredagskvällen blev en aning seg då jag spelade kort fördetmesta på gården. Hade hur tråkigt som helst om man tänker efter, menmen, vad gör man. Igår blev det iallafall lite mer äventyr. Jag, Mange, Emelie, Marcus och Rasmus åkte till Farsta centrum och kollade runt, jag kom hem med en svart gullig plånbok för 99;- och efter det fick det bli pizza till middag med Emelie på vaskos. Hur mysigt somhelst!
Efter det gick vi ett litet gäng mot Emelie och satte igång två filmer. Hundpromenader och röda rosor fick det bli, plus en massa godis, chips och dricka.

Nu skickar E över lite bilder som jag fotade igårmorsse innan farsta, så bilder får ni sen! ;)

Imorgon

Skola 8.30-11
Handen c 11-11.30
Hem & promenad med G 12.30-13
Duscha 13-13.20
Lunch 13.30-14
Fixning 14-14.45
Handen med G & E 15.00-17
Spa&Träning för G med E 17-18
Kväll med E (inga planer) 18

Nu ska jag tvätta ansiktet för att sen lägga mig? trötttttis

Gulletant!


Bild på mina små söta barn.

Bara för att jag helt plötsligt blev jättetrött, jättedeppig, jätteorkaringenting, och allting efter promenaden. Träffade iallafall på en tant som sa "Gud vad du är duktig!" och jag tackade, och hon fortsatte med "Så söta. En stor hund och en liten hund. Och vad den lilla är gullig när den vickar på huvet, haha." Och jag fortsatte med "Hehe aah, en valp och en gammal är de också." "Åh vad sött, du är så duktig så. Ha det så bra" och jag tackade desamma.
Det var verkligen någonting jag velat höra, att det går så bra när jag är ute med Tilda, som är schäfer och med Gaston, som är pappillon. Gulletant!

13 Januari. GLAD!

5 dagar kvar tills handledarutbildningen börjar!
5 veckor kvar tills födelsedagen kommer!

Skoldagen var hur seg som helst, jag skulle behöva mer sömn.. Menmen, fick sitta och arbeta ensam somvanligt, eftersom arbetstjejen aldrig är där. Imorgon blir det redovisning, ensam! Är hur nervös som helst.. Men ett godkänt är allt jag beger. Snällaaaa...
Aja! Emelie fick sluta tidigare idag, så om tjugo minuter tar jag en timmes promenad med hennes och min hund för att sedan möta upp henne. Dagen blir ensam hemma till sent ikväll så städning skare bli, hoppas jag. Och såklart pluggning ;)
Jag är hur glad som helst! Förutom med detdär med råttgift och glykol som någon hundhatare har hällt ut i handen vid hundgårdarna och gropen. Kuksvin! ursäkta språket..
Imorgon är det fredag, och det gör denna dag ännu bättre, förutom redovisningen haha. Har inga planer änsålänge, skulle behöva köpa värmeskydd till håret, en plånbok, och ja.. shopping maybe?
Nej nu ska jag börja röra mig för att hämta Emelies lilla schäfer. Hörs!

12 Januari.

Helvete. Glömde bort att gå förbi djurbutiken efter jag hämtat Gaston från dagiset. Aja, det får bli någon annan dag inom snart tid.
Dagen gick bra, hade sånhär grej med skolsköterskan när man kollar läget och Historia i tre timmar. Snön har kommit tillbaka och jag vill börja ha utsläppt hår igen.. Min systers pojkvän har köpt ny mjölkvisp till oss eftersom våran gick sönder igår på något konstigt sätt. Iallafall så ska jag tvätta och städa rummet en snabbis nu. Efter det blire latte och vila mina axlar.. helvete, jag borde börja gymma igen, men har varken tid eller råd. PUSS

11 Januari.

Yo! Varit en övertrött liten tjej nu på gården ett tag. Undra om det ens var någon som gillade mina skämt.. Menmen! Imorgon blir det sovmorgon, eller inte, dusch först och sedan lämna min fransman på dagiset. Skolan i tre timmar för att sedan hämta lillskiten och ta en titt förbi djurbutiken. Vi hörs senare! Puss

sommarlovet..

jag har förhoppningsvis längre hår
jag har förhoppningsvis längre naglar
jag har förhoppningsvis en bättre hy
jag har förhoppningsvis lagade fötter
jag har förhoppningsvis lärt mig köra bil
jag har förhoppningsvis inte tappat kontakten med er
jag har förhoppningsvis börjat träna agility
jag har förhoppningsvis blivit nöjd med mina ben
jag har förhoppningsvis pengar
jag har förhoppningsvis valt gymnasium

Skolveckan.

Klippte håret igår... Äckelaxelkort cirka. USCH!.. :'( ledsen tjej.

Måndag: Skola 10-11, Hundpromenad, Titt förbi hunddagiset.
Tisdag: Lämna G, Skola 8.30-11, Hämta G.
Onsdag: Lämna G, Skola 11.45-14.45, Hämta G, Hundbutiken.
Torsdag: Skola 10-11, hundpromenad.
Fredag: Skola 8.30-11, Bio?
Lördag: Farsta/Stan med E.
Söndag: ?

Nu blire gottigod lunch!

dont look at me

- Den vännen som nästan var en bästavän är nu en opålitlig vän.
och den ovännen som man hade är nu en bra vän men som man inte vill se igen.

Sonias Födelsedagskalas 5/1/11

5 Januari 2011.

Glad tjej. Och stressad.
Ska hinna med att måla naglarna hos E,
Sminka mig,
Långpromenad med G och möta E,
Hitta kläder,
Och vara hos S om tre timmar.
Hejdå!

Ska aldrig mer längta till något.

Usch vad denhär dagen suger! Det blir alltid så, dagen jag verkligen ser fram imot slutar alltid i kaos och depp. Morgonen blev seg och jag försökte med allt för att göra mig själv glad, inget funkade och kom precis in från en promenad med Gaston, Emelie och Tilda. Tröstfikar nu med en kaffelatte och kiwi+banan. Jag ser inte fram imot ikväll, vilket jag gjorde somsjutton igår. Ikväll ska vi vara tio brudar och fira Sonia med pizza och massa annat skoj. Jag har ingenting att ha på mig, och orkar inte göra någonting. Magkatarren har även kommit igen, så alvedon innan jag går ikväll får det bli så tjejerna står ut med mig. Nä, nu ska den personen som läser detta inlägg få göra någonting annat. Vi hörs senare! Emelie kommer hit om en stund, så jag hoppas på ett leende! puss

vill vara fotograf...

Fotohundpromenad.

Ja, ja, ja! Sitter här med den supermysiga koftan jag fick från mor i väntan på att Emelie ska messa. Långpromenaden idag blir inte ensam med Gaston, utan med Emelie och Tilda också. Hihi, blev ju bara tvungen och fråga om vi även kunde fota lite. I love deras kamera. Vi svänger förbi Aziza och sen vidare, kanske släpper lös vovvarna på hemvägen också så de får springa av sig. :-)
En dag med en sovande hund skulle vara skönt! Tvätten, disken, och rummet ska fixas, och sen förmodligen upp till handen för att köpa födelsedagspresent till Sonia som blir 15 imorgon!
Nu ska fingervantar letas, vi hörs senare.

4 Januari.

Igår blev dagen mysig med promenad till västerhaninge med Emelie och hundarna i kylan. Mot kvällen var vi ett tag några tjejer hos Alexandra och åkte sen mot statiol för godisdags! :-)

Dagens planer:
promenad
frukost
duscha
lunch till gaston
tvätta
långpromenad
fixa kläder tills imorgon
handen c
promenad
gården
träffa S&J ?

Nyårsafton del 2


Min nyårsafton.


Gott nytt år!

1sta i 1sta tvåtusen11

Kvällen igår blev Urtrevlig. Kom hem vid 3, och vaknade vid halv 2. Nu är halva dagen borta och Gaston firade nyårsafton med att bli tonåring. Jippi skitkorv!

2011: 
Sluta röka.
Börja träna agility med Gaston.
Börja gymnasiet.
Börja övningsköra.
Försöka spara en hel del pengar.
Fylla sjutton.
Jobba.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0