Älskar värme

.. men dock inte när man blir bränd.
Har en arg pojkvän, och en klantig Karin. Har fått en blåsa på bröstet av solen, och näsan är röd som en tomat. Baksidan vit, och folk måste väl hålla med om att det är tråkigt att ligga på mage och sola? Iallafall så hoppas jag att jag inte gör ett misstag och axeln blir värre. Skönt att det ska bli regn imorgon iallafall. Och någonstans mellan 22-28 grader och mulet eller sol på lördag. Haha.
Nej, jag måste passa på att sola nu, och försöka fixa till kräft-ansiktet inför 7-års kalas ikväll.

Lite brun har man blivit


...fast ansiktet ska vi bara kalla rött. Och baksidan/linje runt ansiktet är bara vitt..

29 Juni.

Fått lite färg under mina tre soldagar. Och har en lätt känsla av att knäna, bröstet och näsan är brända. Men det återstår och ser senare. Imorgon ska det också bli sol, men mindre solande för mig eftersom jobbet kommer i första hand på morgonen. Resten av dagen ska iallafall baksidan bli brun förhoppningsvis.
Gaston har blivit tränad idag också. Både tunneln och hopp-hindret. Tunneln tog det en minut tills han vågade springa igenom den. Min duktiga glada grabb!
Men nu ska jag bara njuta tills Emelie slutar jobbet forever så hon kan hitta på bus med mig under dagarna och hålla mig och Gaston sällskap på fotbollsplanen.

Halva vägen går vi varje dag.

Veckans planer

Onsdag: Träna Gaston, Sola
Torsdag: Jobba, Födelsedagsfirande?
Fredag: Gymnasiebesked
Lördag: Ösmo/Bada

Strålande väder


Och jag tränar Gaston på våran lilla gräsmatta i väntan på att de ska fixa fotbollsplanen klar för oss. Bostning, promenad och bad blir det snart för lillskiten och sen ska jag fortsätta med att försöka bli brun. Hörs.

Midsommarafton

Midsommarhelgen

Vet inte vad jag ska börja säga. Midsommar var hur mysig som helst med Sebbe. Vi fixade en massa mat, öl och efterrätter. Musik och gosiga djur, samt promenader. Lördagen käkade vi resterna från fredagen och började med Sebbes förätt till frukost, och efter det rostbiff med potatissallad som lunch. Vår efterrätt blev dock inte av.

Jag har en katt som snart fyller 16år. Tisse. Det började med att hon började hosta, nysa, kräkas och fick rinnande ögon. Vi höll koll på henne ett tag, och sen ringde jag djurvårdscentralen. De sa att det bara var att åka in på en gång. Så vi gjorde som de sa och tog med Gaston på en promenad och åkte sen mot bagarmossen. Kommer dit och skriver in oss 16.20. Vi får sitta i ett ensamt rum eftersom Tisse troligen hade någon förkylning. Det fanns två ointressanta tidningar, och en pipande katt. Vi väntade till 17.50 då en tjej kommer och kollar snabbt, "vetrinären kommer snart och kollar mer." och så gick hon. Vi väntar till 18.20 då vetrinären kommer och säger att Tisse troligen har fått ett grästrå i halsen eller näsan. Hon sa att de skulle ta blodprover för att se om hon kunde sövas och sen gå ner och kolla i halsen. 18.30 kommer en annan tjej och ber mig hålla i Tisse. Hon rakar benet och sticker i kanylen. Det forsar blod överallt och det var den värsta katt hon varit med om som inte kunde vara stilla. Men det slutar med ett svagt bitande i min hals och sen skickade de henne vidare till operationen. Sebbe åker då iväg och köper godis och dricka och vi väntar vidare.. 19.20 kommer de tillbaka med min lilla katt, och det var ett grästrå från halsen till näsan. Ca 10cm långt. Menmen, vi kom hem och käkade sen pizza.

Förätten avklarad


Midsommar med älsklingen

23 Juni.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Diskat, tvättat och jobbat. Kvällen ska jag nog spendera nere i nynäs med Sebbus, och försöka få med han hem till mig imorgonbitti. Då jag vill åka mot skogskyrkogården, men får se hur det blir med det. Annars så sitter jag och S hemma hos mig hela kvällen och hittar väl på något. Och spenderar även Lördagen här.
Nu jäklar vad solen kommer! :D

Vi vill ha nya regnjackor

Du är så duktig.


Tränat fot, hopp och gå in i buren idag.

Måste bara säga att jag har helger varje dag. Inte ett sommarlov.

Haha, kollar på nätet och dom har redan ändrat från mulet och regn till massa sol från igår. Undra om jag nog har världens gladaste pojkvän idag som tvättade bilen igår och ville verkligen inte att det skulle börja regna igen. Haha.
Menmen, jag ska börja städa huset och sen hoppa in i duschen. Får se vad som händer ikväll. puss

Veckans planer

Tisdag: Träffa Natta, Träna Gaston
Onsdag: Städa huset, Träna Gaston
Torsdag: Jobba, Måla naglarna
Fredag: Fixa&Trixa, Hemmamysa
Lördag: Hemmamysa
Söndag: Mysa

Save The World Tonight


jag älskar dig.

Sommarlovsplaner

  • Övningsköra
  • Träna Gaston
  • Övernatta i Sebbes stuga x100
  • Börja jogga
  • Träffa vänner
  • Fota
  • Besöka mamma
  • Bilresor med Sebbe&Gaston
  • Sola och bada

Helgen med Sebbe

I fredags fick jag några till grejer köpta med mamma innan sjukhuset. På sjukhuset väl så skär de bort min lilla knöl (som inte var så liten) och det forsade blod. De fick sy ett stygn och jag var en livrädd liten flicka. ...och det slutade inte där..
Sebbe hämtade mig på kvällen och vi åkte mot hand stuga och lagade middag lagom halv 11 och höll på att dö av hunger. Han fick allt skylla sig själv och orka gå med mig till toaletten efter att ha skrämt mig om att någon gubbe skulle komma. Men vi somnade efter det och lördagen bestämde vi oss för att leta efter jobbarbyxor till honom, och åkte darför mot länna och handen centrum. Inga jobbarbrallor, men däremot örhängen och tungpiercingar till oss båda. Och efter det kom S på helt plötsligt att han ville ta ett till hål i örat. Och jag med.. Så han tvingade mig att våga ända vägen till Coop och mutade med att han skulle betala. Men det blev som han ville, och natten bråkade vi om vem som skulle få sova på sitt onda öra (båda tog i vänster).
Söndagen blev det film-morgon, eftersom vi skulle vara barnvakt mot kvällen. Så vi laddade upp och sprang sen runt med småbarnen och hoppade hopprep. Och en slant tjänade jag allt ;)


Vadå buss ett

Jäkla busschafför som skämde ut mig. "Det är här du ska hoppa av!!" Lång historia som jag inte orkar göra kort. Var iallafall hos sjukgymnasten idag och måste ta itu med att börja jogga. Punkt slut.

15 Juni

Shoppat och glad. Fick med mig två t-shirtar, ett linne och även underkläder. Dock gör magen ont och jag måste gå ut med vovven. Menmen! Lite fattig och ledsen över att människan med bilen inte stannade och skjutsade mig till nynäs (och som har bytt nummer!)
Fick iallafall en pratig dag med barndomsvännen Jennifer som jag inte träffat på år och dar.

Blått


badrummet, sängen & gasses säng.

Veckans planer

Tisdag: Sommarlov. Sova hos S.
Onsdag: Fika&shopping med Jennifer.
Torsdag: Städa, Sjukgymnast. 
Fredag: Lunch, shopping&sjukhusbesök med mamma.
Lördag: Sebbe.
Söndag: Barnvakt?

Lördags

Fredags

Bättre helg kunde det nog inte bli.

Fotat under alla tre dagar, och även ätit tårta alla tre dagar. Studentfirande, 80årsfirande och 4månadersfirande tillsammans med Sebbe och hans familj och släktingar. Underbart!

Grattis till studenten!

Finaste pojkvän!

Helgen

Nyfärgat hår, utvilad kropp och nyrakade ben.

Imorgondagens planer blir så att jag går i skolan till 11, och efter det förmodligen går till Sebbes utspring. Blir snabbt hem och gå ut med Gaston (eventuellt byta kläder) och sen till Sebbe för lunch/middag och mys. Kvällen får vi se vart jag är någonstans. Men jag hoppas iaf att dagens planer blir som jag tänkt mig.

Lördagen ska jag försöka hinna med att duscha och övningsköra på morgonen. Ska kolla om jag kan komma senare till stugan (där det blir 80års kalas), så jag hinner med en långis med Gassebrasse. Blir där hela kvällen och sover över.

Söndagen är det min & Sebbes dag. Dock får vi se vad som händer. Jag måste nog hem, men annars om körtillståndet är bra åker vi mot handen och svullar mot kvällen.

Nu är det kläder som måste letas och hittas. Till både imorgon och till lördag. suck..

Panikveckan

Det är dåligt väder idag och jag är blek.
Jag är bjuden på två studentmottaningar. Samma tid, samma dag, och jag vet inte ens om jag kan gå på någon.
Jag är bjuden på 80års kalas/studentkalas/4månaders kalas, men kan nog inte gå på det heller.
Sommarvärmen är över.
Jag är pank, och när pengarna kommer försvinner dom dirket.

Andra till Sjätte.

Torsdags: Jag&Sebbe åkte mot Handen och köpte oss en hundbur till Gaston och käkade sen kebab inne i centrum. Kvällen blev nog lugn om jag minns rätt.

Fredags: Vi åkte mot Farsta centrum och shoppade gärnet! Haha okej, inte jag dock. Fick bara med mig ett par underkläder och två linnen. Men Sebbe fick allt som han behövde till studenten och han kommer vara sååå stilig! Efter farsta åkte vi mot Handen och kikade runt, och efter det till Nynäs för att köpa skjortorna som inte fanns någon annan stans. Vi rörde oss efter det mot mig och jag fick packa om väskan inför de andra dagarna.

Lördags: Jag och Sebbe gick upp tidigt för att röra oss mot folkracet. Vi var där hela dagen till fyra tiden och käkade sen middag hos honom. Kvällen spenderade vi hos hans pappa och drack öl med en massa godis.

Söndags: Vi fixade Sebbes skrotbil med att slänga massor och spara en del. Sen åkte vi mot Muskö och träffade Pelle och efter det tvättade vi bilen (hör och häpna, jag fick hjälpa till).

Måndags: Vi hade planerat hela dagen igår att vi skulle sola idag, så det gjorde vi. Dock hittade vi inget mysigt ställe så det fick bli vid Sebbes stuga på gräset. Mys! Kvällen låg vi bara hos honom och kollade på film och somnade tidigt med massa risifrutti på magen.

Söta vänner i Tungelsta.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0