Tungskolan

Rullar strax mot förra skolan - Tungelsta skola, för öppet hus. Har kameran med mig, men kan somvanligt inte bestämma mig för vilket objektiv. Det med zoom eller utan zoom? Aja, får hoppas på några bilder iallafall. Hörs!

31 Maj.

3 Skoldagar+avslutningsdagen kvar. Och nu har min långhelg börjat. Imorgon får jag se om jag går på en studentskiva eller inte, annars får jag hitta på något annat och ta med Gaston till nynäs. På lördag ska vi även grilla och mysa med min syster. Och så måste jag köpa massa jeans och parfym med S. Plus en liten grej till och hundkorg.

26 Maj.


Åh vad jag hatar att vara stressad efter en varm dusch. Och sen få reda på att man stressat i onödan.

Helgens planer

  • Mysa med Emelie (shoppa?)
  • Ösmo-marknad med Sebbe
  • Övningsköra
  • Fota (om vädret tillåter)

rain or shine

<3

Edwina Hayes – Feels Like Home

massamassor

Jag behöver en massa pengar till en massa leksaker och bur till Gaston. Till en massa nya sommarkläder och bikinis. Till en parfym. Till att köpa en massa hårprodukter så mitt hår får växa. Till att bara ha någonting att göra om dagarna då jag kan shoppa dygnet runt.
Jag vill ha ett roligt jobb!

Grattis i efterskott...

...på 1års dagen älskade hund! <3

Underbara helgen


Vi började med att damsuga stugan och packa upp allting. Efter det lagade vi kött med potatissallad och somnade.


Lördagen började Sebbe med att tvätta bilen medans jag klippte gräset. Vi duschade en snabbis och fixade sen lite nudlar till frukost/lunch och åkte sen en tur. Mot muskö och mötte Pelle + två till och sen hemmåt igen. Till middag fick det bli korv och potatissallad och sen började vi kolla på en skräckfilm med hjärtchoklad och cola. Och mitt i allt tänds rörelselampan utanför.


Vi började söndagen med att mysa ute i solen med choklad och läsk och efter det lite nudlar till lunch. Packning fick det bli efter och sen ta en sväng i nynäs. Kvällen slutade med att vi käka bananasplit framför en Wallander-film och tog sen sovmorgon imorsse.

20 Maj.

Yo! Engelska muntliga nationella gick väl bra, tror jag? Iallafall så blev morgonen stressad och ingenting blev gjort. Eller jo, Gaston fick en liten promenad.
Helgens planer är att bo i Sebbes sommarstuga med massa gottigott, nudlar, och en massa dricker + filmer. Vi kommer nog överleva, hoppas jag. Haha. Sitter i skolan nu och har en lång och tårkig timme kvar, efter det ska jag möta upp Emelie för att gå runt i centrum tills S slutar då han hämtar oss och efter det blire att packa & promenad. Dagen kommer nog bli en mysig dag, oavsätt väder ;-) Sebbe kommer stå och putsa sin älsklingsbil medans jag får hitta på något annat. Funderar på att ta med mig kameran, så jag iallafall har något att göra.
Menmen! Nu ska jag kila på lektion... donken väntar efter det. Underbart!

Btw, Onsdags på Sebbes födelsedag fick han choklad och platta öl från mig och Emelie. Kanske vi kommer sitta och fika det ikväll?.. hihi

l.o.v.e.

Jag är så glad att jag har dig!


... Min lilla knasboll!

17 Maj 2011

Min favorittjej slutar ca 4-5 timmar tidigare än vanligt och är nu påväg hem. Jag har precis städat huset och känner hur jag måste duscha. En tripp till handen borde jag göra, trots att jag inte får slösa pengar, och även plugga. Men, jag ska ju trotsallt vara hemma till halv 6 imorgonkväll! Jäklar vad jag måste planera middagar och luncher. hehe.
Nej, jag ska röra mig mot bussen nu för att möta min tjej E.
Slänger upp fler inlägg med bilder under dagen.

Vecka 19

Måndag: Skola, Nynäs
Tisdag: Ledig. Plugga, Handen c, Sovsällskap
Onsdag: Ledig&Sebbe fyller 19. Sola, Nynäs
Torsdag: Ledig. Plugga
Fredag: Skola (NP engelska)

16 Maj.

Åh så irriterad jag blir. Min helg var iallafall mysig. Fredagen åkte jag och Sebbe mot handen och kollade på race, dock blev det som det blev och kvällen slutade tidigt hemma hos honom. Lördagen åkte jag och Emelie mot stan och kollade runt. Hittade nästan ingenting av de jag skulle köpa och fick sen såklart magont efter en massa donkenskit. Kom hem till middagen men åkte sen mot Sebbe och var där under natten. Söndagen var seg, som den brukar vara, och vi kom väl upp vid tre mitt på dagen. Han och Matte skjutsade hem mig och åkte mot handen, och hämtade sedan upp mig igen. Kvällen slutade med en glad Sebbe och en lite fullt så glad Matte. Menmen, nya tag idag då jag ska ner till nynäs igen för att kolla på ett litet sommarställe. Mys!
Jusste, det jag blir irriterad över att det inte dirket går snabbt att beställa från nätet...

Skiteftermiddag.

Dagen började hur bra som helst. Jag städade efter skolan och mådde skitbra. Träffade Emelie en stund efter det och drack te och träffade Sebbe en snabbis. Hur pigg och glad somhelst som sen blev ett helvete. Jobbet jag sökte sket sig, eftersom jag var korkad och skrev fel mail (!!!!). Och sen kan jag inte åka mot Sebbe idag heller... ååhhåhåhåhå. herrå. Jag hoppas någonting räddar min kväll... Kanske man ska köpa sig ett torsdagsfik på konsum?

12 Maj. Inte vilken dag som helst.

Nej, för det är den 12 Maj. Min barndomsvän Evelyn fyller hela 17år och det är min och Sebbes 3månaders dag. Solen lyser ibland och det var faktiskt en skön engelskalektion. Jag ska nu fortsätta öva inför muntliga nationella och sitta hemma för att fixa sista inlämningsuppgiften. Jag verkligen, verkligen, verkligen hoppas på att jag kan få ett godkänt dethär året..
Helgens planer är även lite mer planerade och jag hoppas det blir en hel del skratt. Imorgon ska jag gå mina tråkiga lektioner i skolan och sen åka hem för att duscha och plugga engelska. Middagen får vi se vart det blir, men ska nog hinna med en långpromenad om vädret tillåter och sen träffa Sebbe för att åka på bilrace.
Kvällen får sen sluta hemma för att orka upp tidigt och röra mig mot stan tillsammans med Emelie. Vi ska allt köpa presenter och lite grejjer till oss själva såklart. Och kvällen får vi se vad som dyker upp.
Nu ska jag söka jobb! Puss

Veronica Maggio – Snälla bli min

Soligt värre

Vattumannens horoskop 11/5.

Ekonomi:
Du har hållit hårt i dina pengar länge nu. Det är dags att unna dig något.

Hälsa:
Din kropp är fylld med positiv energi och du kommer ha det lättare än vanligt att ta dig an saker. Passa på att göra dig av med dåliga vanor.

Kärlek:
Känslor från det föregångna kan komma att blomma upp igen under de närmsta dagarna. För att komma vidare så är det hög tid att prata ut om tidigare händelser med någon du litar på.

Lycka:
Något kommer hända idag som vid en första anblick känns som en olycka men som senare kommer visa sig ha varit en stor tillgång för dig.

Relationer:
Då mycket annat har tagit din tid på sistone så har du ägnat mindre tid åt bekantskapskretsen. Kanske har du till och med gjort någon besviken. Försök återfå kontakten med dem och även om du inte behöver be om ursäkt så var tillmötesgående.

Allt stämmer på pricken!

Sommarjobb

Vet du eller har du ett sommarjobb till mig? Eller har du en hemsida som man kan kolla runt på? Har redan suttit här i flera timmar och hittat två jobb av alla tusentals. Det finns ju ingenting för ungdommar!

Sola rätt från början.

Jag har fått fula dumma linnemärken på axlarna/bröstet! Trodde inte det skulle bli något alls, och visste inte om det var varmt för att sola imorsse. Nu är jag röd på bröstet (som alltid brukar vara vitt) och har mina fula märken från linnet. Jättesnyggt!


bild från fredags

10 maj

Shoppingsugen som bara den. Skoltrött också som bara den. Vill ha lov nu,nu,nu! På lördag ska iallafall jag och E in till stan och kolla lite. Man kan hoppas på fint väder, men ska nog försöka hitta billiga och bra linnen för mina enkronor.. & parfym! Tips på parfymbutiker?

Ny vecka.

Legat ute på altanen i ett antal timmar nu, men får knappt någon färg ändå. Aja, skönt väder och bra musik har jag iallafall ;-)

Måndag: Träffa Emelie
Tisdag: Skola, Sola, sova hos S
Onsdag: Ledig&ensam. Städa huset/Sola, Långpromenad, Sovsällskap
Torsdag: Evelyn 17år. Skola, Jobba.
Fredag: Den 13onde. Skola, Inga planer.
Lördag: Stan med E, Träffa S?
Söndag: Vilosvullosöndag.

Lördagsmorgonen

Vaknade lagom kvart i sju av att gaston sitter vid ytterdörren och är en aaaaning kissnödig stackarn. Men vi hann mysa lite och tog sen en promenad i solen. Fruskosten blev hur god somhelst! Det var.. franska mackor? Nybakade iallafall och vilken underbar lukt det är. Dem smakade som winerbröd nivet, och smulade lika mycket som winerbröd hehe..
Iallafall så har G precis somnat efter att ha varit en plåga, och om en halvtimme åker vi mot bilarna. Blir en lååång dag!

Fredagskväll hos mami

Kollar på talang efter en liten promenad med systeroch hunden. Min åktur hit till Örebro var bannemig inte så rolig. Bussen var lagom i tid då alla småbarn (okej, de gick väl i 6an kanske) slutade. Så vi fick bråttas om platserna eftersom jag hade ingen lust att tränga mig i busskön och mosa gaston. Iallafall så hoppade vi på tåget i vh och fick sällskap av en barnfamilj som tyckte att gaston var jätteduktig på att åka tåg och var jättegölli. Menmen, väl i stan fick vi ännumer sällskap av en tant som inte vågade fråga mig först om hon fick hälsa på G, haha. Men när hon väl gjorde det höll hon oss sällskap tills mitt tåg kom och vi trallade på. På tåget vare folk exakt överallt, och gaston kunde inte sova alls. Jag blev även åksjuk och mådde även illa innan. Så, tillslut fick vi varsitt säte och vilade.. Eller inte, det var då alla i vagnen fick lust att babbla. Allt från deras hundar till jobb till att det ska komma nässprej mot klamydia. Ja, det är sant.
Imorgon blir det tidig morgon och en härlig långdag ute i solen kan man hoppas på. Kolla på gamla bilar tillsammans med gaston, mamma och syster och en hel del foton. Kommer hem till kvällen då det blir hemmakväll och kanske träffa bloggarna Emelie och Julia. och förhoppningsvis Sebbe ;-)

Jobbig, söt och 11månader,1vecka och 6dagar gammal.

Träningen började idag.

Shit vad jag och Gaston har varit duktiga! Snabb långpromenad. Våran första av vårt träningsprogram, hihi. Jag har dock ont i benen nu, och är galet sugen på choklad och te + sällskap. Emelie...?
Imorgon åker jag iallafall till skolan och hoppas verkligen inte på skäll från alla lärarna som jag brukar få på fredagar. Men efter det blir det snabbt hem och packa det sista för att sen övernatta hos mamma. Blir massa filmer och god mat. Och även leta parfym och kolla på gamla bilar. Jag kommer nog ha fullt upp med både kameran och Gaston. Men kommer nog bli otroligt skönt på lördagen att sova på tåget (fast beror på vilka andra djur vi sitter med) och sen se vad kvällen väntar.

Jag älskar dig.


bilderna från folkracet i lördags

5/5/11

brist på någonting att skriva och på bilder.
hade iallafall fina tänder.

Tandläkarbesök

Om 15minuter ska jag börja gå igen i regnet.. Till bussen och till tandläkaren. Är livrädd. Vill verkligen inte ha hål eller något annat som de vill pilla på. Det räcker med den äckliga grejen man har i munnen för att ta kort. Usch.. Sebbe har ju också berättat sina historier om sina hål i tänderna osv. Att det gör svinont och allt detdär. Och när man ska skrapa eller vad det nu var.. Jag vill inteeeee.

På promenaden som jag, Gaston och katten Alice gick på så var det lite roligt hehe.. Vi möter på en tjej som går med hennes hund och jag och Gaston går snabbt förbi, medans den andra hunden vill hälsa på Alice. Lilla katten står livrädd och vågar inte gå någonstans, då jag ropar på henne och hon kommer springande till oss. Haha, fick en väldigt konstig blick av tjejen.
-Men gissa hur härligt det är att ha en katt som lyssnar till namnet!

2 Maj

Nu blir det en sväng förbi Emelie och sen iväg och sola en stund. Jag är hur seg somhelst och på onsdag blir det tandläkarbesök. Helgen kommer nog spenderas hos mamma om inget annat dyker upp, men veckan hoppas jag blir lugn.. Hörs!

Lördags dag & kväll.


Folkrace & Utekväll

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0