Fotolektion nästa.

Födelsedagsfikat 24 September.

Fredags outfit

26 september.

Jag lever. Raderar bilder från kameran och fixar tusentals nya mappar på nya datorn. Hörs sen.

The boy I love.

Fredagskväll

Ska nu sätta mig framför tven en stund med köttbullsmackor och en latte. Efter det blir det snabbborstning på Gaston och sen fixa mig själv lite. Kvällen spenderas nog på Gården och kanske hos Nathalie. Kommer bli en väldigt seg kväll, men jag hoppas att något roligt och inte fullt så dramatiskt dyker upp.
Imorgon ska jag nog försöka hinna med en snabb tripp till farsta centrum och kolla på en klänning, och sen verkligen försöka hitta på någonting annat. Får se hur allting slutar, men hoppas på att få åka ner till nynäs och sova där.
Men nu; mackor!!

Fast i skolan

så bjuder på några söta morgonbilder på mig och min gris.

23 September.

Glad tjej! Trots jag egentligen inte borde vara det. Eller? Skolan kommer ta död på mig denna fredag.. 9-halv 4 (!!!) Menmen, får se hur dagen slutar och den började ju bra, så varför inte sluta bra? Nejnej, inte med min tur ;) hörs.

rädd för svaret

Att vara riktigt jävla kär och snart vara myndig är nog det västa jag vet. Visst, jag är bara med om det en gång och är glad att det inte kommer igen. Att bli kallad liten, klen och blyg är jobbigt. Att sitta och vänta på ett litet svar som ska förändra mina framtida dagar/veckor/månader/år är jobbigt. Ett svar som jag fått hört 7 gånger, men som är osäkert. Det är jag som inte vågar, det är jag som pratar för mycket trots min blyghet. Det är jag som är riktigt jävla kär. Det är jag som hoppas på ett svar, det är jag som är så osäker och rädd...
Godnatt.

You makes me happy.

Snabbtitt på lillskiten och rummet.

eftersom jag inte har tid eller ork att fota massor längre, så slänger jag upp en databild från någon minut sedan.

Helglängtan.

Gud vad jag verkligen vill shoppa imorgon efter skolan och innan det blir hemfärd för bus. En klänning och underkläder.. Kvällen vet jag dock inte vad jag ska hitta på, men lördagen måste planeras snart iaf!

piiip

Kommer ni ihåg när jag alltid klagade över min handled som jag hade ont i i ett år (om inte mer).. DET HAR KOMMIT TILLBAKA... tack vare denhär jävla datorn. Nu säger jag hejdå till datorn..
Eller inte, för HELA DENHÄR VECKAN SKA VI SITTA VID DATORERNA 24/7... jag får panik.

Samma period, samma tid, varje dag, hela tiden.

Ett ord kan förändra allt...

Drama,drama,drama ööööverallt. Kvällen igår slutade i nynäs, och sen hem igen. Tillsammans med min vän Emelie och två till. En chees och huvudvärk med för lite sömn. Kom hem vid tretiden och vaknade idag vid 2. Perfekt sömn från att då inte ha sovit i två dygn.
Huvudvärk och söndag, ångest! Ska mysa med Bella snart och sen får vi se. Ladda ner fler låtar till luren eller lära mig illustrator + göra svenska läxan kanske? Vi ser vad jag orkar, men lär väl sluta så att jag skiter i allt viktigt och gör vad jag känner före. Som nu - be Bella komma hit.
...Tänk på vad du säger.

Kärleken gav tröst

Sällskap tack

just like..

17 September.

Klockan är bara tjugo över nio och jag har hunnit med en långpromenad till konsum och köpt mjölk, jag har slängt skräp, hängt två tvättar och startat en ny maskin, vikt kläder och bytt sänglakan. Hur duktig är inte jag? Kanske är det bara för att jag inte fått någon minut sömn tillsammans med Nathalie. Tiden gick fort med allt snack och musik på min kära dator. Och nu är det lördag. Ensam idag igen. Systeryster kommer strax och håller mig sällskap en stund, men går nog lika fort om jag minns rätt meningar från henne (?)
Under dagen iallafall hade jag tänkt att hitta på massor! Redan vid 6tiden imorsse såg det ut att bli fint väder, och det håller i sig änsålänge. Skulle vilja träffa en söt liten snäll kille på en kaffe och snacka skit, men det lär väl ta några timmar innan han vaknar. Kanske fota idag? Och vila framför idol. Eller vad sägs som inte en långpromenad under dagen? Träffa massa goda vänner och bara njuta.
Kvällen får vi se vad jag gör. Kanske sitter hemma denna kväll också (nej, satt inte hemma hela kvällen igår, men nästan). Kanske får besök? Eller besöker någon annan? Borsta Gasse får bli nästa grej efter kaffet iallafall! Ska sluta babbla nu.

Dygning med en ännu sötare tjej än hon på bilden..

In the plugget.

Fått precis reda på att vi har datorvecka nästa vecka. Alltså ca 8 timmars datalektioner i 4 dagar.. Gissa om man kommer tröttna? Menmen, vem blir proffs på datorn sen? Jo jag!!! :D Och på måndag idrottsdag. Ska man ställa upp för klassen eller känna sig förkyld och skita it? hehe.. Aja, kanske ska ta sig en simtur på rudan ? har ju trotts allt inte badat iår!
nejmen.. Nu ska jag väl kolla lite till på vårt nya google (fråga inte vad det är för något.. "bättre sida än google" sa läraren). Lunch efter det.. Sen fredagslunch - inte att rekomendera (allt är sluuut!)

Bloggandet kommer

Jag vil nu låta som en vän, Emelie. Vad vill ni veta? Vad vill ni läsa om i bloggen? Ska jag fortsätta med tråkiga bilder och bara leva livet kanske? Iallafall så kommer det igång, fick en mac dator av skolan i tisdagskväll som nu är min, och jag kommer bli en riktig datanörd. Dock ska jag nu försöka plugga lite engelska och körkortsteori. Med tanke på att det inte är långt kvar så känner jag en aning press. Illa!!

Crossfade - so far away

I'm sorry, I don´t want go.


men nu kanske jag gör det för att få skratta lite.
But don´t forget that I love you.

Som en del i mitt liv, som förevigt förblir.


Saker förändrats och allt tar sin tid.

.

INTE så JÄVLA konstigt.

Äntligen helg

Utemiddag med Bella och sen äventyr!

Kärlek är kul att kolla på


men inte att vara med om det själv.

Nu kör jag mitt eget race.

Without you I am nothing.

Fransmannen har fått en liten kompis med namnet Wille.

Kvällspromenader<3

En liten groda

Jag och mina två blonda brudar

partyyyy

... eller inte. Chillar galet hos lilla alex iaf :D

Tungelstadagen

Jacop är hemmaaaa!

3 September.

Sällskap!

Helghelg,underbara helg.

Dagens planer ;
Viiiila
Sväng förbi tungelstadagen
Träffa S? / Fota
Middag med ett par söta människor
Fest? / Ruttna

Söndagsplaner ;
Folkrace?
Övningsköra
Sola
Duscha
Sooooova

"Is this the final scene in our tragic play"

 

Mediagymnasiet!

Byter plugg på måndag!!! Hoppas jag verkligen gör rätt val..

Alla kan behöva en hjälpande hand.

What´s happend


Ser verkligen fram emot helgen. Slippa skolan och sova hur länge som helst. Hoppas bara helgen blir som jag vill och att jag orkar med hela dagen imorgon.

don't you let me go, let me go tonight


i can't live without you.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0