Lever i framtiden.

Kan inte koppla av. Vill ha morgondagen nu så att någonting händer. En dag på stan.
 
Sitter och kollar på Fångarna på fortet och äter min goda kladdkaka med lite extra smält choklad. Längtar så äckligt mycket inför nästa vecka med kläder i posten, finmysvinkväll vid vattnet, tusentals kramar och skoj. Hoppas bara vädret tillåter. &Hoppas veckan går fort. Som tur är har vi ändrat på schemat och slutar frånochmed nu 12.15 på fredagar.
 

Blogghjälp

Hur får jag större ramar runt inläggen?
Det behövs för att kunna få bredare inlägg, annars hamnar inläggen bakom ramen = texten syns inte.
Har provat exakt allting...

31 Augusti

Kladdkakan ligger i ugnen eftersom kvällens planer blev inställda pga vädret.

Book of love

 
Bjuder på en mysig låt såhär i regnet och den kalla skolan. Vaknade en timma innan jag skulle gå upp så låg och mös med katten och hunden innan jag fick liv i dom. Är så galet sugen på mackor men har inga lösa pengar till att köpa här nere och det är en timma kvar tills lunch. Ska nog stå ut och hoppas att det slutar regna...

En natt, en skoldag, och sen får vi helg.

Ligger i sängen redan trots min sovmorgon imorgon. Men att vakna i tid, äta stor frulle och hinna fixa en hel del på morgonen innan skolan kan nog vara en bra start på helgen, eller vad sägerni? 
 
Blommorna, chokladasken och diplomet jag fick från sommarjobbet för en vecka sen. Fina personal.

Sallad, städning, träning och uppladdning inför helgen.


 
Lär ju älska torsdagar. Foto och därefter Medieproduktion, då vi idag började med ett projekt arbete.
Nu måste jag fortsätta med uppladdningen inför helgen då jag knappt hinner vara hemma alls. Puss

Tusenlappar fattigare.

Lite tycker jag att jag var värd. Höst/vinter jacka, pumps och jeans. Nu ser vi fram emot nästa vecka då även både fredagen och lördagen är planerad, samt söndagen med jobb. Wihoooo
Hoppas bara allting passar och ser ut så som det ser ut på nätet

29 Augusti. I skolan

Sitter på historia-lektion och beställer hem en jacka för en tusenlapp. Planerat shoppingdag i helgen med barndomsvännen, samt en krogkväll i nästa vecka. Pengarna bara rullar iväg.. Som tur är fick jag precis sms om jag ville jobba imorgon, Absolut! Nu vill jag att nästa lön ska komma...

Hjälp mig.

 
Någon som vill försöka kunna fixa min presentation ("om mig") som är från 2010 och inte stämmer alls, samt en header och färger osv i min blogg? Jag får panik på dethär! Googlat fram allting, som sen inte finns eller går...

28 Augusti.

Har inga läsare kvar. Inte så konstigt när jag skriver en gång per vecka känns det som. Inga bilder som jag tagit får ni inte heller. Men nu är skolan igång, fotouppgifter och de korta dagarna är tillbaka (om man jämför med jobbdagarna som var till 18), så nu borde allting gå som förr! Har tre fotohelger framför mig, sängen är full med objektiv, blixt, blixtsändare, kamerahus, USBsladd, kameraväska osvosv. Kommer ni kolla in min blogg nu? :D
 
- Iallafall så har jag spenderat min eftermiddag med sko & jack-letande. Skor för 1500 och jacka för dubbeltupp, skulle inte tro det va. Men pengarschema har jag också gjort! Dock glömde jag min framtida mobil-räkning samt bil-försäkring...
 
Ännu en bild från skogskyrkogården. Vad tycks?

Internetshopping.

Dags för ny vinterjacka, mössa, vantar, halsduk och pjuks. Vet precis vad jag vill ha, så dags att börja leta! :D
+ bil... dags att börja jobba!

Skogskyrkogården

Hälsade på mormor igårkväll samtidigt som jag var med om läskigheter på kyrkogården och fotade till min läxa med 15 skogskyrkogårds-bilder. Som tur var hade vi bil och körde fort därifrån, och min fina granne Rasmus valde att följa med. <3
 

Goodnight the blog.

Ursäkta röran!

Fixar om bloggdesignen.

Honda

Fick mig en riktig myskväll igår med tre grabbar och tre bilar. Bättre kunde det nästan inte bli med fotografering och filmning. Dock sjukanmälde jag mig från jobbet imorsse och sov som en stock tills Gaston nästan kissade på sig vid 12 och fick gå upp.
  Pappa har kommit hem och ikväll bjuder han på pizza. Söndagsångest dock.
 

Jocke & Alex
Foto: Jag

Klä sig varmt och känna sig kall för att träffa vänner får mig att vilja träffa dig.

"Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil.
Saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så,
För det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två."
Ras cricket - Skin

Jorå, fortfarande fullt upp.

 
Från igår. Norra sidan av Stockholm.
 
Äter mig tjcok och går ut och fotograferar bilar ikväll igen. Samt kanske någon porträttbild till fotoläxan jag fått reda på att vi har. Ha en fin lördagskväll!

Gårdagskvällen.

Igår blev det spontan utkväll för att fotografera lite. Åkte iväg med två vänner, och mötte såklart upp ett par stycken. Kom hem vid fyra och somnade på bums för att orka gå upp på hundpromenad imorsse vid 8 och sedan somna om ett par timmar.
Har somsagt hunnit med en del (inlägget under) och har inga planer alls för kvällen. Sugen på utgång (men som inte går pga jobb imorgon), eller godis och vin vid vattnet.. Det är trottsallt lite sommarväder idag.
 
En bild från gårdagen.

25 Augusti.

  • Filat naglarna
  • Ätit frukost
  • Hängt tvätt
  • Morgonpromenad
  • Tvättat mer
  • Vikt kläder
  • Retuscherat bilder
  • Duschat
  • Hårinpackning
  • Lunch
Återstår promenad, laga middag, städa badrummet, och mer retuschering innan jag är redo för lång jobbdag imorgon.

25 Augusti. Min första lön någonsin.

Godmorgon! Löningsdag! Jag är glad och det är min sista dag. Dock har bara en av tre löner kommit in (den minsta), men jag hoppas under dagen så det inte krånglar. Nu måste jag rulla, <3

Vilken glädje och lycka att se en så psykiskt sjuk människa till att bli så frisk under så kort tid.

Rubriken talar om min dag. En av patienterna blev utskriven. Så glad hon var. Så glad jag blev.

Hämtade hunden efter jobbet, och som oturen han har hade hans dagisvän attakerat honom igen. Förra gången örat, denna gång benet. Han har varit en gnällspik hela kvällen och inte heller får jag röra eller titta.. Vi hoppas på mindre blåmörke imorgon!
 

20 Augusti.

Försov mig imorsse. Som jag sa igår att jag inte skulle göra. Dagen blev helt förstörd, men slutade lyckligt med att personalen och jag satt och grät av skratt. Och fick sedan skjuts till hunddagiset och Gaston så jag tar itu med min måste-ha-mini-shopping imorgon istället.
 
- Sällskapssjuk igen. Vill bara skita i allt och gå tillbaka.

Gullekille.

Gullekille på bussen som ville trösta med en kaka som såg superduperjättegod ut men som jag inte vågade tacka ja till, hehe.
-Jag var dygnsur efter att ha gått från jobbet till bussen och sen väl på bussen fått all vatten som låg på bussen över mig.

Njuter av kakor och en bra film. Vill inte sova. Hoppas jag bara kommer upp imorgon.. En tripp förbi centrum och försöka planera helgen, samt hitta hundvakt. Godnatt

Vi hade våra drömmar. Men du vågade inte.

Imorgon får jag äntligen en slant efter att ha haft minus på kortet en vecka eller två. Hårinpackning och smink måste införskaffas.
 
Igår var jag helt slut på jobbet. Redan efter 3 timmar och jag höll på att somna och benen värkte. Fick stå ytterliggare 4 timmar efter det och njöt sen med bussresan hem till lite yougurt och en sväng förbi två fina vänner.
-Nu kör vi igen. En timma mer, och efter det har min far laddat upp med massa kakor som kommer bli min middag.

17 Augusti.

Skrev nyss inlägg om hur dålig jag är på att blogga... som raderades för att internet stängdes av. Jag lever, och jobbar hela helgen så återkommer troligen nästa helg med massa skoj och smoj.

15 Augusti.

Frågat telefonsnubbar om erbjudanden till Iphone 4 (or 4S), och såklart sa alla olika. "Detta är bäst för dig" upprepade alla. Menmen, vi får se vad det blir, om det blir, och när det blir något.
 
Kikat på blocket har jag också. På de dyraste bilarna. Hittat drömbilen, som man någongång i livet kommer ha råd med iallafall, förhoppningsvis tills nästa sommar. Toppentoppen. 
 
Slutade tidigare idag, och fick lön för alla timmar samt hjälpte en patient på traven, och åt vattenmelon och blåbärsmuffins. Möms. Sängen väntar och missa so you think you can dance gör jag både idag, och på reprisen på lördag pga jobb. Natti

I have felt like you, I wanna help you on one week.

Weheartit.

Allting kommer kommer tillbaka, men jag skiter it och kör mitt egna race.

 
 

I really want to move and get a own place.

Myshörnan.

Bada och klippa hund, plus ansiktsmask på mig så är jag redo inför 12dagars jobb igen utan beskymmer och ångest. Och helgen därefter är jag ensam hela helgen återigen. Lär hända samma sak då också - storstädning och pyssel innan skolstarten.

12 Augusti.

Tog en tripp till trädgårdsrocken igårkväll för att hälsa, innan jag fick sällskap från nynäs och åkte till Ricard. En kväll med alkohol som slutade så som det slutade med vissa, medans jag satt och njöt med kaffe fram tills 1-tiden.
Regn idag, och min syster fyller år, samt är utomlands. Inte alls avundsjuk.
Trevlig söndag!

11 Augusti. Våran helg.

Fransmannen och jag igår innan vi tog vännens merca och åkte till söder för chokladbollar och blodpudding (till lillen), samt mys med syster och mamma. Åkte därefter och träffade en god vän & hans vänner.
 
Har blivit en människa igen efter 12dagars arbete med tidiga mornar och sena kvällar. Även rummet börjar bli sig likt. Stryka jobbkläder och planera middag återstår. Det är min och Gastons ensamna helg, dock lämnar jag nog han en stund ikväll för musik och alkoliserade vänner här i tungelsta. Hare gött!

Lever. Halvt.

Klick.

S l i t e n .
Jobbat 8-9 timmar, i tio dagar i sträck. Två dagar kvar.
Trött hela tiden. Fullt upp när jag kommer hem med att ta hand om mig själv.
Naglar, check. Ögonbryn, check. Lagat mat alla dagar, check. Duschat, check.
Ikväll skiter jag i duschen, fötterna måste tas hand om pga trasiga skor. So you think you can dance och massa glass och choklad. Trottsallt lilllördag. Lär somna innan pogrammet börjat, men kanske lika bra det.
- Håller tummarna för bil denna helg igen. Så skönt! Skulle inte skada och vara rik..

Som att glömma nycklarna och komma sist. Bortglömd.

Trött på mjukisbyxor och jobbkläder.
Det bör ju hända något roligt ett tag imorgon iallafall..

1 Augusti.

Lever.
Trött.
Missar fyra roligheter denna helg *ångest*.
Men missar dock inte de fyra (fem?) roligheterna helgen efter *lycklig*.
Hej.
Namnsdag imorgon.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0