Måndag

Första dagen på andra sommarjobbet avklarat. Kokat kaffe, serverat fika, diskat, serverat lunch, och suttit stilla och glott. Så slappt! Jag klagar inte. Nu gäller det att minnas vad som ska stå på fikaborden, på fika 1, och fika 2. 
 
Ikväll blir det Wallander och försöka klara av mina djupa andetag. Ger inte upp i första försöket och betalar onödiga pengar. Hoppas ni lever iallafall!

Bokad tills den 25de.

Märkte precis att jag har fullt upp fram tills löningsdagen, fram tills skolan börjar. 25de. Allt från sommarjobb, deltidsjobb, tjejmiddag, heldag på stan, streetrace, fira vänner, och förhoppningsvis boka in en bio någon ledig söndag. Shit vad skönt! Typ. Och så har en vän köpt en golf.. liiiite avis.
 
Jag igår.

Kort och gott.

Jättetrött.
Man ska inte festa när det är något stort och proppat med folk.
Kramp i lungor.
 
Igår.
Myspromenad och mysmiddag i stan.
Brännbollstittande, konsert och allmänt segt.

28 Juli.

Lördaglördaglördag! wihoooo. Hade en bra kväll igår också efter många om och men. Fina grannen kom och jag bjöd på tigerkaka innan vi körde brännboll och kubb. Talanger för kubb har jag, men dock ingen kondition för brännboll. Kvällen slutade med sovsällskap runt tvåtiden och hunnit solat och käkat sallad nu.
Efter många om och men nu på morgonen med vänner som ska iväg och bada, ska på kalas, ska iväg på annat, och jag som bör vara hemma vid 3 så skippade jag solningen med grabbarna i Nynäs. Den här dagen blir lång, varm och förhoppningsvis helt underbar. Puss!
 
Linnet jag slängde upp häromdan med urringad rygg är från Ginatricot! 49:- på rean.

Två bilder från igår.

 
Nära och bra då dom ska köra där ikväll igen. Får se om jag stannar hemma och myser, eller om jag tittar förbi. Har inte så stor lust.. Men inte heller att sitta hemma. Och rummet är storstädat. Vad kan man då göra förutom att äta? 

27 Juli.

Hey! Har precis kommit in efter 4 timmar i solen. SÅ skönt! Äntligen inga moln, förutom de som kom nu när jag sprang in. Haha ska man sola, så ska man på riktigt! :D Sitter iallafall och försöker komma på något och göra ikväll.. Imorgon är hela kvällen planerad med uteservering, vänskapsmys och konsert. Men ikväll då? Kanske blir konsert ikväll också, sitter iallafall och lyssnar igenom deras låtar, känns som jag är lite borta i musikvärden... Vem är Albin Gromer liksom? Aldrig hört!
 
Slänger upp bilderna från kubbkvällen senare. Kvällen slutade med 1-1 mellan 6 killar mot 4 tjejer. De vågade väl inte möta oss igen ;) Vi provade även "mygg-appen" för att få bort myggorna. Psykad av ljudet, men funka, det gjorde det allt!

26 Juli. Drar ut och lirar kubb i kvällssolen

En av de tre nya tröjorna. Kärlek till ryggen! Köpte även en långarmad med en ännustörre uringning bak. Kärlek.
Tar med mig kameran ut och hoppas på en skojsig kväll trots att alla mina vänner jobbar imorgon..

Dagens enkla.

 
Åh, hittade två (tre) favorittröjor idag. Ett favoritskärp och favoritblus + strumpor eftersom mina går sönder efter en dag. SÅ nöjd! Ikväll blir det även kubb.

26 Juli. Slösapengar-dagen.

Godmorgon. Struntade i läkaren imorsse. Vi väntar en dag till och hoppas på det bästa. Såret på armen som ni fick se igår alltså.
 
Är riktigt sugen på att shoppa. Tur att jag & E bestämt det idag, otur att jag verkligen har jättelite pengar. Har suttit hela morgonen och kikat på massa kläder, och åh så sugen jag är på massor. Mysiga tröjor och finfina blusar. Kan bli en plågsam bra dag med en fattig jag när jag väl kommer hem är känslan. Men det återstår och ser. Vädret är iallafall inte på topp, 18 fjuttiga grader och lika bra det eftersom jag inte kan bada.

Ursäkt

Aj. Mer behöver jag nog inte säga..
Tröstar mig med min goda tigerkaka, glass och So you think you can dance till 12slaget.
Imorgon tröstar jag mig ännumer med shopping och fotografering.
<3

Sagt att jag kan baka tigerkaka?

25 Juli.

Skulle ju inte tacka nej till en uteservering idag, eller storshopping..
Vädret är hur varmt som helst!
Bada vore inte heller fel..
 
Bakat tigerkaka som tröst på såren iallafall! :D

Godmorgon högsommarvärme.

..Men utanför mig har jag mina ovänner, molnen. Vill endast ha sol och bli superduperbrunbränd.
Men inge depp här inte! Solning kommer det bli ändå, hade mer än gärna följt med folk ut och bada (största badkrukan någonsin), men pga mina dumma sår och plåster överallt vill jag inte ens visa mig.
 
Idag ska det bakas tigerkaka och imorgon kanske shopping och fotografering.
- Vill inte bli av med min slappvilo-vecka.

Myslåtar.

 
Letar myslåtar till spotifylistan och USBminnet. Och helt och hållet fastnat på denna. Antingen är det jag som är seg och låten är supergammal, eller så är jag bara bäst som hittaren. Bra är den, eller hur? :D
 
-Sängbordet är fyllt med kärlek - kamera, dophalsband, märkeslåda, objektiv, böcker, och tusentals nytvättade sminkborstar. Imorgon ska det solas och bakas för glatta livet!  Godnatt.

My room

Fick ännumer sminkpenslar av syster idag när hon kom på besök. Det återstår att fixa någon fin burk till alla tusentals. Och så städning på skrivbordet.. och så någon stans att ställa mina fina vinglas som jag funderat på att pyssla om. Jag flyttar ju inte hemifrån än trottsallt ;)
 

24 Juli.

Alltså mat.. Jag får verkligen inte nog. Haha. Igår städade jag somsagt, och åt. Idag kör vi på sola, och äta. Haha men vad ska man göra annars? Lite nytta gör jag iallafall.. Lunchtajm! :D
 
Brännsåret från donken, inte så litet va..

23 Juli.

Jorå. Ni ska få bilder. Både på min trasiga kropp (om någon är intresserad) och på mitt finfina rum. Sover ikväll nyduschad med nya lakan och kameran brevid. Bättre kan det inte bli.

Glass, bananer, grädde och jordgubbar + Wallander ikväll. Måndagsmys.
Imorgon ska både jag och Gaston orka powerwalk på morgonkvisten och sedan kommer syster på besök. Kommer troligen åka förbi centrum en snabbis om jag vill suktas lite efter nytt i garderoben, om inte vädret såklart blir solväder. Puss!
 
Update: Jaaaa!! Värme imorgon, förhoppningsvis dyker solen upp mer än vad som är sagt. Och på onsdag. Bli bruuuuun.

Värme please.

 
Storstädat rummet och skafferiet i köket. Känner mig lite mammaduktig. Tvättat. Diskat. Lagat mat. Ätit glass.
Hoppas på sol eller pengar imorgon. Sommar/höst-shoppa vore inte fel såhär innan den efterlängtade lördagen.

Mondaymorning

Godmorgon! Semester! Träningsverken i armen gör så äckligt ont att jag inte kan göra någonting. Och jag är så sjukt trött idag. Kaffe och stormacka står på schemat. Resten av dagen kommer nog också spenderas framför tven. Med fotbat, ta hand om naglarna, sätta på mig armandet somjagsaknatså, och kanske storstädning på rummet. Vädret kunde inte vara på min sida idag iallafall, men vi håller tummarna imorgon igen!
 
weheartit.

22 Juli. Söndag

Godmorgon! Solen skiner, blåsan blivit större och jag jobbar 12-21. Wihoooo. Har ledigt hela nästa vecka iallafall och hoppas på massa sol och en bränd kropp + massa äventyr innan jag jobbar 12 dagar. Ikväll vill jag dock hitta på något, antingen bio eller något annat trevligttrevligt. Lär ju vara bra väder hela dagen iallafall.
Snart kommer min skjuts (lyx!), så bäst jag plåstrar om handen. (ps, fick benvärk igår efter 8timmars passet, och vaknar upp idag med träningsverk i överarmen. Haha plågsamt detdär med donken..)

Långpassjobb.

Hemma! Och gottegrisen jag själv som skippade lunchen pga all stress på jobbet var så sugen på godis när jag nu väl kom hem.. Vem har inte rotat i min godispåse tror ni?.. Suck.
Iallfall kör jag samma pass imorgon. Och kanske bio eller något trevligt efter det. Dock vet jag ingen som är ledig nästa vecka.. Så en ledig vecka och sen köra på i 12 dagar kanske låter bra.
Godnattis

Godmorgon.

Sitter med andra koppen kaffet och väntar på att tiden ska gå. 12-21 idag på jobbet. Första lördagen och första 8timmars passet. Vi får se hur det går, men blir nog bra. 
Trevlig lördag på er!
 
Färgade ju håret igår, riktigt ovan även om jag brukar ha det sådär mörkt.

Jönsonligan, godis och hårfärg. Jag är tillbaka till mitt fredagsmys.

Försöker ta en dag i taget vilket inte går så bra. Sällskapssjuk så det bara skriker om det. Måste ha någonting att göra heela tiden och aldrig sitta stilla (förutom när jag fixar mig med kopp kaffe). 
Ikväll fick det bli en svullovilokväll iallafall. Har powerwalkat till bussen (på 4 minuter MED hund, brukar ta 10 minuter egentligen med den slöfocken), och åkte till vh tillsammans med Evelyn och köpte godis samt hårfärg. Sitter med hårfärgen i och mår så sjukt illa av godiset. Typiskt.
 
Ska snart sova och hoppas mer än allt att min äckliga blåsa på handen från jobbet försvunnit tills imorgon.. Blivit större och jag är livrädd att den ska spricka.. Ha en fin fredag!

20 Juli. Sommarväder, spöregn och så jobb på't

På jobbet gick det bra. Var lite ledsen i ögat imorsse när solen lös och inte ett enda moln var på himlen, men när alla på jobbet gick runt och sa att de inte ville slänga soppor så var jag lite borta i huvudet då det spöregnade ute. Frös som en isbit i mina shorts och linnet påväg hem, och nu bara regnar och regnar det.
 
Ikväll har jag inga planer men något bör hända. Jobbar imorgon, men det hindrar inte mig från en mysfredag. Kanske fylletaxi återigen?.. We will see!

19 Juli.

Så gaaaalet gottichokladkaksugen. Vill äta massor. Dagen jag bestämt mig för att vila, kanske man ska unna sig lite för mycket? hehhehhehehehhehe. Övertrött.
Iallafall gick det bra på jobbet, de lämnade mig ensam och fick lära mig att packa, och halvt stora och större hamburgare. Haha som att någon bryr sig.. Iallafall. Helgen blir lång, nu ska jag på chokladjakt.

18 Juli. Glass vid hamnen

Igår.
Efter spöregnet och ångesten så vart det helt plötsligt 26 grader och jag tog på mig shortsen och rörde mig mot Evelyn. Tog bilen ner till nynäs och mötte upp Benjaminglass och thai mat. Myspys!
Imorgon blir det jobb, och troligen en väldigt lugn kväll. Troligtvis planer hela helgen efter jobbpassen, så vi får se vad jag orkar med. Halvledig nästa vecka och fixat sällis iallafall, så mycket bör jag inte klaga på. :)

SYTYCD nu, gråter floder. Vill börja dansa igen..

Igår - 17 Juli 2012.

 
Trots det hemska vädret med åska och spöregn så fick det bli att köra mot vh och tog en fika med fina Evelyn. Vi mötte upp Fifty och Bullen och höll dom sällskap när dom skulle fika. Hel del fram och tillbaka pga att allt vi ville göra var stängt. Men minigolf fick det bli, och såklart hade jag talangerna i mig fortfarande och vann ;)
 
- Idag åskar det lika mycket, men regnet har som tur inte kommit än. Powerwalk och picknick står på schemat!
 
Igår var det två år sedan jag hämtade min lilla vovve. Lillskiten som klättrade runt överallt i bilen påväg hem. Mammas grabb. <3

Godmorgon.

 
 
Molnen börjar försvinna men regn, åska och blixtrar sägs komma mot eftermiddan. Hoppas jag och min fina vän hinner med våran prommis och mysdag. Ledig imorgon också.

Inspo

 
Åh vad jag hoppas på mysvarmdag med favvograbben och söt tjej imorgon.
Godnatt

16 Juli.

Eftersom mina kära vänner är så tråkiga och jobbar. haha. Så lär det bli en kväll med fot och handspa, samt glass och kvällsprommis. Imorgon hoppas vi på sol så jag kan powerwalka, sola, och förhoppningsvis hitta på något roligt mot kvällen. -Och så samma sak på onsdag. Vill ha riktig härlig sommar nu.

Vill inte inse det själv.

Grabben, det är inte så lätt att va' din vän när du ljuger om det jag redan vet om.

Spontan roadtrip till Norrtälje.

 
Åkte mot stan med Rasmus och mötte upp Joel och Mange, stressade runt efter jeans och öl och håmtade sedan en bil. De hade lurat med mig att jag skulle vara deras fylletaxi under natten och köra till Norrtälje på amerikanska bilar grejs. Roligt hade vi, till en början, men trött vart man och hem kom vi vid 5 tiden imorsse.
 
- Fredags var jag på streetrace och idag ska jag endast sitta inne och lata mig.

Du är både ful utanpå och inuti.

tönt.

Amen snyggt!

 
Känns bra att vädermänniskorna inte är säkra på om det ska komma regn i helgen eller inte.

12 Juli.

Fredag imorgon! Äntligen. Fy vad jag har längtat. Massa planer, eller inte, haha. Hade tänkt ta långprommisar med gaston i nästa vecka och i helgen, men lillskiten har gjort illa tassen så vi får se hur det blir med det. En sovmorgon för han och powerwalk för mig gör nog inget för hans del ;)
 
Hoppas på fint väder i helgen iallafall, så man kan njuta i shorts och inte stora tjocka jobbarbrallor som jag gör just nu. Annars finns ju fusksolning som tur är.
HUNGRIG, hörs.

11 Juli.

Bio, drink i stan, mjuka upp musklerna, hemmaspa, svullkväll, jobba, bada, fota, osv. Kan bli bra de närmaste dagarna.
 

10 Juli.

Sådärja. Nu bör jag vara nöjd. Jag som är så onöjd med mitt sommarjobb som parkarbete ringde idag till mitt deltidsjobb donken och frågade om de hade tid till mig i nästa vecka, vilket de hade. Så jag skippar mitt sommarjobb efter denna vecka och kör på på donken, mindre timmar, och två lediga dagar. Veckan efter det är jag helt ledig, om jag inte tar extrapass då också, och veckan efter det börjar mitt andra sommarjobb.
Förlorar cirka en tusing, men hellre det än vara grinig, trött, svimfärdig, utmattad osvosv varje jäkla dag.
-Fasiken vad jag ska njuta av mina lediga dagar!!

Sugen på storförändring

Ikea
Vita väggar
Skohylla
Massa skor
Storrensning av garderob
Färga och klippa hår
Pyssla om hunden
Storshoppa
 


Vill inte vara kvar.

Solen har kommit tillbaka. Lika så värmen. Och jag har börjat mitt första sommarjobb. Världens tråkigaste jobb, visst det är pengar som är den enda orsaken till att jag jobbar, men fyfabian! Rensa ogräs, svettas, får inte sola (har tshirt och långbrallor), långtråkigt och tysta människor. Ville bara därifrån idag.. Usch, pissdåligt humör, hej.

Innan hösten är här.

skratta, spela kubb, dricka öl, springa, sjunga och bada.
Låt det bli bra väder nästa helg.

8 Juli

Söder - lämna hunden
Haninge - jobba
Arlanda - taxi
Haninge - lämna bilen
Söder - hämta hunden
Hem.

7 Juli. Söndagsångest på en lördag.

3 Bilder från igår i Västerås på Power meetet. 

Blev en väldigt seg dag. En promenad och en till väntas. Duschat och bör byta lakan i sängen eftersom jag inte kommer orka i veckan. Heldag imorgon väntas och efter det haninge kommun jobb hela vekcan med parkarbete 10 timmar om dagen typ. Till nästa helg vill jag bada, oavsett väder och oavsett ensam, haha skoja.
Övertrött. Ha en trevlig lördag.

6 & 7

En 2års vän kan vara så jobbigt förvirrad.
En 3månaders vän kan vara så äckligt dum.
En främling kan vara så underbar. 
 
- Men roligt hade jag från nio på morgonen till midnattslaget.

Ikväll ska jag antingen förbi och kramas med massa vänner en timme eller sova som en gris hela dagen.

Livsglädje utan att du vet om det.

Ingen sol idag inte. Typiskt.
-Bada upp fötterna som inte pallar någonting inför jobbet och försöka hitta på planer till helgen.

Pengar eller dröm.

Kommit hem från andra dagen på donkenjobbet och kollar på So you think you can dance. Man kan ju inte direkt säga att jag följde min dröm. Men aja, 18 barre och pengar är allt jag behöver just nu, haha.
 
Hoppas på massa sol imorgon så jag kan sola hela dagen innan jobbet, eller en dag på stan om jag orkar och hinner. Fredagen är planerad fram tills middagstid, och sen hoppas jag på trevligheter hela natten innan det är full fart igen.
 
Tack o hej, supertrött.
Snögg med donkenkepan

4 Juni. Andra jobbdagen med njutning av glass.

Godmorgon!
Första dagen på jobbet igår och jag trivs! Stod i köket och upprepade meningen "Åtta med ost" när jag gjorde alla tusentals Big Mac´s och Chees. Idag kör vi igen, med en blåsa på lilltån och trötta ben.
 
Som ni vet så bor jag hos Emelie denna vecka och hon bara sover och sover som en liten sömntuta (vilket jag också hade velat), men vädret är på topp så tackade inte nej till morgonpromenaden. Vi ska, när hon väl stigit upp, gå och handla, äta frukost och sedan träffa Bella, Jocke, Jonas och Danne glass i solen.
 
Ha en trevlig dag!

3 Juni. Instruktions veckan - första dagen.

Första jobbdagen! Vi får se hur det går man jag hoppas såklart att jag kommer trivas. *Håller tummarna*

Långhelg.

Lördagen umgicks jag med Jonas hela dagen, kaffe, pizza och samma låt om och om igen. Kvällen slutade med att han drack öl på 40års festen Emelie var på och vi kom hem vid ett. Tre timmars sömn och sen var det att springa upp igen. Emelies mor och bror är nu på Rhodos och vi skjutsade dem trots våra få timmars sömn. Vi båda däckade hemma och dagen vart väldigt väldigt seg med många om och men.
 
Nu ska jag snart mot handen, träffa en vän för att fördröja tiden och sedan möta upp Jonas för att vänta på Emelie som jobbar. Chips och teparty ikväll.
Imorgon börjar jobbet.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0