Åker neråt för att andas ut.

Kilar iväg till bussen om en timma för att sedan åka tåg i ca 4 timmar. Möter mamma på stationen och kommer hem till henne strax innan läggdags. Hörs kanske när jag kommit fram, <3
 

Lämnar Stockholm idag.

Sitter och äter mysfrukost efter en hemsk morgon då buskarna utanför var fulla med frost. Igår fick det bli ännu en kväll hos Peter med fintfint sällskap och youtubeklipp, och idag lämnar både jag och min hund Gaston Stockholm för några nätter hos mamma i Örebro. Kommer nog bli myspysigt, men framförallt jäkligt skönt.
 
Sitter med hårinpackning i håret och ska snart börja göra lite mer nytta. Hänga tvätt, börja packa, promenera osv.
 
Godmorgon!

Morgonplaner.

Imorgon är hela dagen fullproppad med ärenden och planer. Klockan står på 8.00 och har planerat en rejäl frukost då jag inte kommer hinna få nått i magen igen förnst vid 17tiden. Blir nog bra detdär, om kvällen avstår från regn och snö. Godnatt!
 
Kaanderssson @ Instagram - Follow me (:

29 Oktober. Höstlov.

Måndag. Skulle egentligen förbi skolan idag för att hämta arbeten, men gör det nog imorgon, eller onsdag morgon innan jag åker ifrån Stockholm för några dagar. 
 
Har iallafall haft en riktigt bra början på lovet, fredagen bjöd på fest, lördagen pizza&jobb, och söndagen jobb&filmmys. Sovit 5 timmar inatt och storstädat huset hela dagen efter en prommis i kylan. 
Andra tväten ligger i tvättmaskinen och jobbkläderna hänger på tork, golvet är fortfarande blött och händerna torra av alla konstiga produkter jag rört. Aja, kvällen blir troligtvis lugn vad jag vet. Imorgon kör vi kortpass på jobbet och efter hoppas jag på en mini-utgång. Vi hörs då. <3

Halloweenfirande.

7 Pers i en jättestor villa blev det igår. Tjugofem minuter ifrån mig och hade superkul! Alla var vi utklädda och spelade allt från Ölspelet till Sanning eller konka. Kan nog dyka upp lite mer bilder sen. :)
Fått ca 6 timmars sömn sammalagt och åker om en halvtimme till jobbet för ett 4timmarspass. Imorgon kör vi heldag och efter det lär jag nog vara slut på måndag. Tur med lov iallafall...

Resultatet från igår - Passat

Foto-kväll

Halloweenshopping

Fick bli en snabb tur inne i stan med fina Evelyn och överraskningen fina Erika. Traskade på som sjutton till kaoset i Butticks och sedan vidare för småkik. Fick iallafall med mig vad jag behövde för att bli ett djur imorgon. Dock vart varken min eller Evelyns planer som planerade, men vi blir nog fina iallafall!
 
Kvällens planer skulle spenderas med plugg, men som blev ändrat då fina grannen och hans vänner ville att jag skulle plåta bil, finally! Var ett tag sen..
 
Nu; betala räkning...

25 Oktober. Löningsdag & Shoppingdag.

Ännu en bild på fina BHn, så nöjd över köpet! Idag blir det halloweenshopping.

Det löser sig.

Med skjuts till vh - för sedan en försenad buss och glad tjej i skolan utan morgonkaffe så har det varit hel del plugg och mot slutet ville jag bara åka hem och tröstäta. Samt tröstshoppa.
Kommer hem och löningspappret står det mer än jag förväntat mig och min fina bh hade kommit. Passade perfa också! Ibland har jag lite tur, dock så är mössan sold som jag hade sparat i min shoppingväska på Nelly.com.

23 Oktober 22.01.

Glad.
Provet gick ju sådär. Egna frågor och fusklapp som var tillåtet. Förstod verkligen inte vad jag skrivit på fusklappen och sa liksom emot mig själv när jag lästa igenom vad jag hade skrivit som svar.. Wellwell, aldrig varit intresserad om historia.. Om antiken...
Godnatt.

22 Oktober. All denna skola..

trött. Efter att ha sovit 5 timmar, haft 9 timmars jobb, 3 timmars sömn och sen gått i skolan hela denna långa dag. Jag är helt slut. Somnade som en stock när jag kom hem och bara längtar tills jag somnar igen - om jag nu kan.. 
 
Lång vecka framöver med hel del plugg som måste hinnas klart med, samt en tur på stan, en tur i centrum, och så kommer lönen samt räkningar måste betalas. Well, vi får se hur glad jag är mot helgen, då tanken är halloweenfest för att inviga mitt nog härligaste höstlov någonsin. Ska bara njuta.
 
Kaanderssson @ Instagram. Där vet ni att jag lever! Puss

20 Oktober. Rainy day.

Fått mig en långprommis med fina J och H i regnet, samt lite sallad och ska nu proppa i mig tigerkaka - man lever bara en gång. 

Bästavän ikväll

Ehehehe in love.

 

Sängbordet

Friday.

Myst med Gaston, hängt upp tvätt, tagit ur disken, diskat, gjort rent på sängboret (dock så ser skrivbordet ut som ett helvete), bäddat sängen, vikt kläder och bakat tigerkaka som nu ska ut ur ugnen. 
Prommis, hårinpackning och peeling står på tur.

19 Oktober. Godmorgon

Precis fått i mig lite frukost och dricker nu latte i vänten på att orka plugga igen. Hann en del igår då jag endast har engelskaprov och historiaprov nästa vecka som jag inte har grejerna hemma till för att plugga. Tajt.
Dagens planer är iallafall fix och trix. Hårinpackning, baka, tvätta, städa och hoppningsvis fota lite så ni får lite vett o ettikett här i bloggen. Kram
 

Godmorgon.

Pluggar hemifrån idag, då jag har prov och svenskauppgift imorgon, och två prov nästa vecka.
Veckan på höstlovet spenderas hos mamma, som om jag kommer njuta!
Bilder från instagram ; Kaanderssson

4 månader till min födelsedag.

Vara glad, vara brun, vara nöjd, osvosv.

17 Oktober. Frulle

Godmorgon! Det här med mörka mornar och allting luktar jul bara för att pappa köpt tusentals apelsiner får mig att bara vilja ligga stilla med tända ljus hela dagen. Vill inte att julen ska finnas. Allting är så tråkigt... Ingen snö-människa och ingen tycka-om-att-vara-ensam-människa. Menmen, ha en fin dag. <3

Rita

Behövde komma på andra tankar och fick ett sms av mamma häromdan om att hon ville ha fler bilder som jag ritat, så har nu ritat i snart 3 timmar och tänkte precis kolla vad som skulle komma på tv ikväll.. Var ju någon idé, eller inte. Dags för sängen och ny dag imorgon. Well, jag klagar ju inte. Tiden gick fort och min tråkiga kväll försvann fort. <3

Vågar säga nej. Överallt och när som helst. Bryr mig inte för konsekvenserna. De som stannar kvar är de som vill stanna kvar.

Food is good.

När jag inte gör någonting annat - så äter jag. Jag hatar när jag inte ätit matlådorna under veckan och massor att välja på mot söndagskvällen efter jobbet. Inte nog med det så har pappa köpt hel del frukt och goda mackor osvosv. Vem tackar inte nej? Påtal om mat har vi två lådor glass också... 
 
Har kikat på halloween kläder nästan hela dagen rent ut sagt. Har min lilla oklara plan nu och hoppas på en lyckad halloweenkväll x2. Hoppas även på ensamhemma kväll tills partandet är inne då jag är jättesugen på trerätters middag med fina vänner och piffandet.

Godnatt

Dagen på jobbet gick bra. Beröm och slapp stå vid den äckligt varma grillen under förmiddagspasset och eftermiddagspasset. Men fortfarande, jag ogillar mitt jobb.
Godnatt

Me.

Glass från gårdagen, film och jobbletande. Jobb imorgon och jag vill inte, vill inte, vill inte.
Ha en mysig lördag.

13 Oktober.

Efter en tjejkväll igår fram till 12slaget så träffade jag min favorit idag igen. Vi tog en tripp förbi handen, in på handelsbanken och förbi hennes pappa. En mysig men trött dag och jag har precis tuggat i mig ett winerbröd, yougurt, flingor, bär och macka för att vänta på middagen. Sugen på att hitta på något ikväll, men äre jobb imorgon så är det.

Middag & Efterrätt


 
Alltså jag klagar inte speciellt mycket på denna kväll. Sjutton vad mycket jag saknat mina fina tjejer. Så mycket skratt, så mycket kärlek. Lycka <3

Girlsgirlsgirls

Blir en myskväll! Tacos och marängswish. Som jag har längtat! Kram påer.

Lunch

Går somvanligt bara två timmar i skolan på fredagar och efter det står långprommis på schemat för att sen få i mig mat när jag blivit vrålhungrig. Bilden ovan satt super och sitter nu med hårinpackning och kollar nyårsklänningar. Haha jag måste få nog av att kolla på kläder på internet, har inga pengar, har inga pengar.

11 Oktober.

Har ju inte speciellt mycket tur för tillfället. Inte på någon front alls. Blir iallafall tripp förbi skolan, ungdomsmottagningen och skogskyrkogården imorgon för att sen se om det händer något mot kvällen. Hoppas kan man alltid. Btw, blivit yougurt&fling-beroende.
 
Kaanderssson @ instagram

Hej.

Har F (IG) i två ämnen i skolan och vill bara hämta hunden för att åka hem och gosa.. Mammas pärla <3

Shoppingberoende.

Alltså haha.. När jag blev 18 fick jag nytt bankkort, och dosa, osvosv, och sen dess har jag internetshoppat. Har suttit hela kvällen och skrivit ner vad jag verkligen vill ha. Allt från annorlunda byxor till sommarklänningar. Men somsagt, andra planer i första hand med sparpengarna. Sen så har jag lite andra planer också innan året är slut.. Frågan är hur jag ska ha råd?! Orkar inte med mig själv, haha..
 
Dagen har iallafall varit skön! Fick kaffe till svenskan och överlevde den konstiga teckenspråkslektionen med kenisiska och en film som jag sett förut. 2 hemska filmer på en dag i skolan liksom, deppdagen. Fick iallafall sluta någon kvart tidigare och har bara suttit och suktat mig med kläder nu under kvällen.
- Ny dag imorgon, nattinatt.

9 Oktober. Talking like we are friends.

F.ö.r.s.k.y.l.d. Näsan rinner och halsen bränner. Går till 17 tiden och efter det blir det nästan bums i säng. Morgonen började dåligt med regn, hemsk, sorglig och läskig film i skolan, samt deppiga sms. Wellwell, jag lever ju trottsallt och har nu svenska för att sedan försöka göra lite nytta på teckenspråkslektionen. Vi hörs!
 

Lever!

Datorn somnade in helt och hållet under helgen men fick idag hjälp av min favvislärare i plugget och nu är allt frid och fröjd. Försöker börja träna somvanligt men nu har ju såklart förkylningen också kommit. Plus höstmörkerdeppet! En liten piff och dag på stan med mamma + sovsällis under veckan kommer nog göra ett litet plus i livet iallafall. Men annars händer inte speciellt mycket förutom att jag ligger efter i skolan, är pank och fick massa choklad till frukost.
 
Cupcake + bulle från klasskompis och lärare. Samt oboy på morgonkvisten. Bästa klass <3

Kvällsprat och framtidsplaner.

 
Stunden innan han fick badas och klippas. Helvete vad mycket tovor han hade bak i rumpan. Men nu är killen superfin och glad igen när han torkat ;)
 
Suttit och funderat på bil med god vän. Drömbilen som första bil, eller en "vanlig" tills man verkligen vet vad man vill i livet? Det är frågan. Har även kommit på att kanske satsa på teckenspråket? Nu när jag har chansen i skolan för extramaterial, och endast får teckna på lektionerna med läraren så har jag nästan ingenting att förlora. -Jag menar, lite uppåt i livet måste det ju gå igen som på sommarlovet.

Fredag 5 Oktober.

  • Besök på ungdomsmottagningen,
  • varit i skolan,
  • städat rummet,
  • småtränat,
  • tagit långprommis,
  • ätit lunch,
  • klippt håret,
  • klippt hundens hår,
  • tvättat hund,
  • betalat räkring,
  • diskat,
  • hängt tvätt,
  • tagit en till prommis
  • duschat.
Nu; Laga middag samt borsta hunden. Frågan är vad kvällen bjuder på

Jag vet inte riktigt vad det är.

Behöver något nytt i livet. Orkar inte göra samma saker varje dag. Skola, äta, facebooka och sova. Eller äta, äta, äta och sova. Är deppig över att jag inte kan shoppa, och får bara mer och mer räkringar varje dag. Att få allt gjort vore ju skönt. Köpa det man behöver köpa så att man har hela livet framför sig igen. 
-Behöver ny styrka. En lägenhet, en kärlek..
 
Morgonkvisten. Oboy med grädde efter hemsk dröm.

Skola och sjukhusbesök.

Jag som hade tänkt och skriva klart berättelsen till projektarbetet, träna och plugga..
Efter lunchen i skolan återstod en lektion kvar och jag gick istället till sjukhuset. Kvällen igår fick jag helt plötsligt ont på vänster sida av överkroppen, och imorrse kunde jag inte göra någonting. Det var en plåga att åka buss när den svängde. Jag skrek nästan när jag skulle öppna den tunga dörren in till skolan med vänsterarmen och hade panik hela dagen då jag ville vända hela ryggen och inte bara huvudet. -Som tur var var det ingenting med hjärtat - änsålänge iallfall - och jag har nu fått tabletter några dagar framåt. Har precis fått i mig mat och blivit fattig på sjukhusbesöket och medicinen.
Orkar inte plugga och kan inte träna.

Kyla och skoltimmar.

Istället för att sluta 15.30 får vi sluta vid 14 imorgon. Tur det jag som tröttnat rejält på skolan. Hel del plugg blir det nog iallafall de timmar i skolan, men sen har jag och hunden hela kvällen för oss själva då jag ska passa på och träna, laga god mat och klippa håret. Och sedan långprommis igen som vi tog idag för att ladda upp inför vintern.
 
Instagram - Kaanderssson

Candyman

Sitter och lyssnar på Candyman och skriver på projektarbetet. Idrott står next på tur och efter det svenska och teckenspråk. Slutar 17.30 så kaffe skulle inte sitta fel. Ska fortsätta nu, pöss.
 
Börjar småfatta instagram - kaanderssson

1 Oktober.

S.K.O.L.T.R.Ö.T.T.
Vaknade besviken och trött av att det spöregnade imorsse vid halv 7 tiden. Pallade mig upp och åkte till skolan, där det väntades fotografering till projektarbetet och haninge-kommun-ungdomsråd-grejs vid 13-16. Bjöds på mackor, juice, kakor och godis så jag klagade inte direkt och har nu kommit hem.
 
Kvällens planer är att skriva. Ligger så sjukt efter i skolan och går imorgon till halv 6 vilket slutar med att jag oftast bara vill dö efter. Sen på onsdagen så ska min text till projektarbetet vara inne, men som jag bara hunnit en sida med och som jag lovat klassen att klara 3-4 sidor...
 
Min fina Erika som fyller år idag och ville ha middagssällskap med mig och fler. Får ta det en annan gång. <3

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0