29 September.

Blev en heldag i Nacka forum igår med Jennifer och idag är jag pankpankpank. Fick med mig bara nödvändiga saker och glad över det iofs.
Kvällen bjöd på kramar och vattenpipa med fin kille och idag står det jobb på schemat och jag är verkligen inte taggad.
 
Godmorgon!
 
Outfit och lunchen igår.

"Kärleken checkar in"

Hämtat ut iPhone 5 och kramats med go vän. Choklad, banan och romantiskt drama står på schemat för kvällen. Imorgon blir det helshopping dag för att sen mysa ner mig med hunden hela kvällen och smarrig lyxmiddag.

28 September. Studiebidrag och fredag med paket.

Morgonen började med långprommis med vovven innan jag gick till skolan för en timmes lektion innan vi fick sluta och jag gick nöjd därifrån till solariumet för en kvart och sedan ännuen långprommis med hunden. Har öppnat glada nyheter i posten och fått i mig kopp latte och sallad. Fredagsmys på hög nivå. Ska nu hoppa in i duschen och fixa hårinpackning för att sedan hämta paket på posten och fundera på vad man ska hitta på ikväll. Vi hörs senare. <3

Kaffelatte.

Äntligen har jag en fungerande mjökvisp och kan börja dricka hemmagjord latte igen. Möms

"Vi är vänner när det passar dig. När den andre inte vet"

Samma sak. Får reda på saken ett par timmar innan. Samma sak förra gången som idag. Läser en grej, och får kontakt med en "vän" några timmar efter. Det passar dig ibland, men mig jämt och den tredje aldrig. Att ha vänner i smyg, vad är det för nytta? Finns inget att säga dem, ett "hur mår du" och sen är allt tillbaka till det förra. Fy.
 

Yesterday.

Konstig dag.

 
Alla har varit på dåligt humör. Ingen har varit sig själv. Och jag fick reda på att favvoläraren kanske ska sluta.
Jaja. Betala räkring och hoppa in i duschen medans jag höjt elementen på högsta.
Snart är det iallafall helg och jag vill mer än allt färga håret.

25 September.

Ätardagen. Den tråkiga tisdagen var här. Hatar. Tisdagar. Naturkunskap, idrott, svenska & teckenspråk. Slutar 17.30 men fick gå redan vid 15 då teckenspråket var inställt. Hade förberett med choklad, som jag istället fick äta upp påvägen in till stan för att kramas lite med mamma. Fick även kramas lite med några fina vänner resten av kvällen, och avslutat kvällen med troligtvis möglig macka *jätte-super-ont-i-huvet-orolig-mår-illa*

A dancer.

Do it for your people
Do it for your pride
Never gonna know if you never even try

Do it for your counrty
Do it for you name
Cause there's gonna be a day

24 September. 3 månader till jul.

Är det bara jag som lyckas få in depp-perioden under vintern? Den är snart här igen! Fick idag redan ångest när klasskompisen nämnde att det är 3 månader kvar tills julafton. Jag hatar julen. Allt med jul och nyår är bara kalabalik. Men fick iallafall sluta skoldagen med en timmes mysprat med Anton&fotoläraren innan jag&A hämtade hunden och åkte hem till var och en. Imorgon går jag till halv 6, och efter det en tripp till stan. Godnatt.
 
April 2012

Snart är vintern här - Eftersom allting börjar fucka up sig som vanligt.

Pojkarnas bilar från Barkabyträffen i lördags.

En fin lördag - En jobb söndag.

Godmorgon! Sovit 5 timmar men jag lever, halvt. 
 
Igår fick jag en fin dag! Lite bil-bilder bara dock är vad jag har att bjuda på, men under dagen efter många om och men så följde jag med en gammal vän som skulle tatuera sig. 3 timmar satt vi där och snackade skit medans jag inte ens ville försöka förstå mig på hans smärta. Kvällen bjöd på bilträff med också många om och men, men med fina vänner löste allting sig och det var endast mina fossingar som var isbitar när jag kom hem.
 
8 timmars jobb står på schemat och jag har redan gjort allt för att piggna till. Wellwell, kommer nog igång på ruschen då man inte har något val. Hörs sen!

Första iPhonen - 5.

Har försökt och pigga upp mig med äggmacka, grönt te, ansiktsmask, osv men piggnar verkligen inte till. Som tur är så är det snart lön och jag är redo för massa förändringar då jag både klipper och färgar håret nästa helg, samt spontant beställde hem iPhone 5 inatt från 00.01-01.27 som säkert många andra eftersom det var sån kö.

Ut på prommis och sedan är det dusch och pluggning som står på schemat. Troligen myskväll ikväll, med kanske en solning om orken finns. Puss
 
Jag vågade. Frågan om jag vågade rätt.

Behöver en kick.

Tjugonde. Glass choklad och mackor.

Har legat hemma hela denna dag också. Med 4, snart 5, korta promenader. Började morgonen med prommis till konsum bara för att få Ben and Jerrys till frukost. Passade super! Även två filmer och lite gråt till dem båda. Är hur seg som helst fortfarande men ska snart orka med en dusch och sen får vi se hur det blir imorgon. Lovat mig själv och barndomsvännen att ta en prommis i Handen iallafall. Och sen är det full rulle från Lördagskvällen till Söndagskvällen.

Tips på hårfin.

Vill ha bruntbrunt hår och sluta köpa min dåliga budjet hårfärg som går ut efter ett par tvättar.
Har ni några tips?

19 September. Influensa.

Kollat på Crossroads filmen och bara vilat med te, glass och choklad. Det går riktigt bra med träningen och dieten. Eller inte. Min långprommis som jag tänkte ta för att piggna till blev jättekort pga att jag frös som en galning. Händerna och fötterna är isbilar - samt torkar ur och ögongen vill somna medans jag vill göra allt. Ska orka göra något vettigt.. Plugga kanske, eller ta min sjuttioelvte kopp te. Smittpuss
 
En prommis från i somras. Hittade nytt ställe, som ni ser var hur mysigt som helst. Lär besökas nästa sommar också. Och om man bara hade ork för det idag när solen skiner skulle inte skada..

Its okay to be not okay.

Trött. Fryser. Ingen idé. Ingen ork. Vill inte. Ingenting.
Rummet ser ut som ett helvete. Orkar inte stoppa in kläder i tvättmaskinen. Orkar inte laga mat. Ingen mataptit. Vill inte dricka kaffe. Vill inte sova. Vill träna men orkar inte stå på mina egna ben. Jobbig dag.

Fina röst.

 
Alltså är det bara jag som pluggar bäst när jag sitter i skolan? Helt värdelöst och plugga hemma, även fast man vill. Nej, jag ljög inte där. Wellwell, godmorning!

Time.

Blir sjuk varje gång jag är redo, taggad, när jag vill göra allt.
Nu vill jag ingenting. Äta glass med varm chokladsås och powerwalka. 
 
Dock behöver jag sola, plugga, få tillbaka magrutorna, och bli nyttig. Jaja, slutat röka har jag iallafall sen två månader tillbaka så ett litet plus är jag värd. Nu är det resten... Imorgon stannar jag hemma för att plugga äckel-historia och projektarbetet som jag vill vara grym på, men lyckas inte. Just cry. Its not my time. Blähä, börjar få någon konstig sjukdom också då jag inte orkar röra mig ur fläcken. Höll på att somna stående idag och tänker inte på vad jag gör eller behöver göra. Sov gott.

Gottegris

Fyfasiken vad gott det vore med tårta...

Long time.

Skulle inte ha gått in på Kicks hemsida igår. Min shoppinglista blev längre...

17 September. Don't wanna be alone.

Sov ut tills jag var pigg imorsse. Ingenting kunde väcka mig och när jag väl vaknat låg jag en minut och tänkte att klockan var sju och att jag inte skulle behöva kolla på klockan. Då den var halv 10. Kom flera timmar försent och var seg hela dagen trots att jag åt macka påväg till bussen. + Banan och kaffe som värdskost.
Lite lax och kom sedan hem till helvetet.
 
Skolfoto och pluggning till halv 6 imorgon. Efter det middag med fin vän. Känner att jag behöver lite gosenallenärhet nu.
 

Minns förra årets skolfotografering. Jag och min fina nya vän som satt i ett hörn i skolan och plattade håret och pratade om våra S's.

Längtan. Dröm. Framtid.

Två löner på 3 saker. Men SÅ värt. Shit vad jag längtar. 10 dagar till den första saken.
 
Ikväll blir det film, kvällsprommis och glass. Och imorgon jobb.

Igår - Två tjejer, bio och godis.



Bra morgon

  • GIck upp 9
  • Åt frukt och bär, samt kaffe
  • Tränade styrka i en halvtimma
  • Diskade
  • Gick powerwalk i en halvtimma
  • Lagade kycklingsallad
  • Dricker nu kaffe och kollar på SYTYCD. Klockan är bara 12 och ska snart ta mig en hårinpackning. Inga planer alls idag, men vädret är ju helt okej så kanske ut för äventyr.

Det bästa kom.

Jag hade så mycket planer. Men ingen början. Nu har jag ingenting. Vill sticka ut. Vara bäst. Få ett MVG, eller A som det idag heter. Utan början kommer jag ingenstans. Vill inte skriva om flera gånger när jag har en så kort tid på mig. Har så mycket fakta. Men ingen berättelse. Hur skriver man en berättelse. Är redo för att satsa allt. Fan vad bra det kommer bli, om jag nu hinner få den hjälp jag behöver innan tiden är ute. Trodde att jag var klar. Men kan få till det trippelt så bättre. Äntligen någon som tror på mig. Äntligen har jag chans att komma iväg på något bra. 
Bör inte sitta och ha ångest inför en uppgift. Har helg. Dricker kaffe och äter jordgubbar. Rosa paraply och mysiga skor. Redo inför livet. Redo inför allt. Det var dethär jag behövde. En liten,liten push. Någon som tror på mig. Och några få ord med den bästa i världen.

14 September.

Godmorgon! Det regnar men jag är glad ändå. Storfrukost avklarad och njuter nu av kaffet innan jag ska till skolan för två timmars lektion innan träningen börjar. Nu ska jag ta itu med dethär. Vill lyckas. Ska lyckas.
 

Taggad!

  • Skriver ner mitt träningsschema och googlar träningstips.
  • Gör mitt rum till ett eget "hemmagym" med hantlar och förbereder kameran.
  • Kommer inte träna ihjäl mig och inte äta några tabletter eller pulver osv.
  • Ska endast försöka få en hyffsad tränad kropp som jag inte haft sen dansen några år tillbaka
  • och försöka trappa ner på pastan och chokladen jag för det mesta nästan får i mig varje dag.
Wish me good luck!
Börjar imorgon.

Vänner i smyg.

Usch. dagens samhälle. varför får man inte säga det man vill säga. varför får man inte vara den man vill vara. antingen är det någon eller något som ska förstöra. kärlek går före vänskap. och vänskap är oftast bara skitsnack. vilken värld. 

Fotograflärare hela dagen varannan torsdag. Jobbigt med jobbiga dagar.

Kul med massa besökare här på bloggen igår! Fortsätt så :)
 
Dagen är helt fucked up på tal om ingenting. Försovning och bara allmänt orkar-inte dag. Haft foto och printat ut bilder, dock onöjd på hög nivå men det är ju somsagt en sådan dag. Snart har vi projektarbetet och jag längtar hem till sängen.. till kaffet.. Dock behövs det städning på rummet och även plugga historia. Imorgon går jag bara två timmar och funderar på att lämna ut CV;n efter det.
 
En av bilderna jag printade ut. Kommentarer uppskattas!

"Jag var redo att fajtas"

Vad bra det kommer bli! Liiiite fler bilder kan nog behövas. 
 
 
Normalt att ha planer inför nästa år? Har massor iallafall..

INSPO

Det har slitit mig itu, det fanns ingen bara du.

Men jag är lyckligare nu.
 

And I get to kiss you baby just because I can.


Jeans från Nelly.com
Skor från Brandos.se

Teckenspråk.

Första teckenspråkslektionen avklarad och min lärare hatar mig. Han vägrade svara på mina frågor och lyssnade inte när jag kommenterade något. Han kollade inte heller när jag kunde tecknen som han frågade om någon kunde och ja, jag kände mig bara allmänt osynlig. Vi får se hur det går i framtiden, vill ju lära mig allt det jag tappat under åren min döva syster inte bott hemma. Och för den delen, inte min teckenspråkslärare till mor heller.
 
Skorna ligger nu i frysen för att töjas ut (?), och jeans-paketet ska öppnas. Ha en fin kväll!

11/9

Skön håltimme. 10 - 15. Precis fått i mig lite lunch här hemifrån och ska nog ta och skriva lite på projektet som vanligt innan jag rör mig mot skolan igen.

Jag kör tvärtom.

Träning fredag & lördag och choklad alla andra dagar. Kanske inte världens bästa, men det är ju så gott...
 
- Ska försöka ta tag i långpromenader på kvällarna nu innan snön kommer. Inte lata mig så otroligt mycket som jag gör och komma tillbaka till vanorna med tidiga kvällar och tidiga mornar. Extrapass på jobbet eftersom pengar behövs i nuläget. Två saker - som går på tusenlappar väntas. Och sen är det detaljer till det. Vad för något får ni veta vid löning. :)

Världens ände - Nynäshamn. Bilträffen i lördags. Del2


Kommentarer om bilderna uppskattas, både de negativa & positiva.

- Plågat mig med promenad till bussen, hämtat nya skor, och promenad hem, promenad med hunden och provning av skor. Hjälp pappa med sticka i foten (hatarfötter), samt trampat sönder en geting. Inge trött alls men vägrar vara trött imorgon igen då jag går från 9-18. Godnatt.

Världens ände - Nynäshamn. Bilträffen i lördags.



Efter 5 timmars sömn och frukost i skolan så har jag iallafall inte klagat på lektionerna. Suttit och retuscherat dessa bilder till projektarbetet och fortsätter med retuschering efter lunchen. En lång måndag rent ut sagt.
-Jag kan ju hålla tummar att mina vinterskor har kommit..

"Perfekt om du inte vore en idiot"

Med att ha träffat gamla vänner, sett andra sidor av vänner, samt haft en hyffsat lugn dag på jobbet så blev helgen bättre än förväntat. Är supersliten och vi får se hur det går att komma upp imorgon, men somna lär jag nog göra på bums såfort jag lämnat datorn.
- Ska nog se till så att veckan blir full med äventyr och bilder. Puss
 

Ställer mig bakom kameran.



8 September.

Bra morgon! Började ju somsagt morgonen med fruktsallad, och därefter powerwalk och styrke. Nyttig lunch och dusch+hårinpackning. Suttit nu en timma eller två och laddat ner låtar till USBt medans Gaston har gosat mot min arm (lilla stackarn är helt slut efter pw;n). Nu ska jag fixa kopp kaffe och småstäda rummet som jag ännu inte gjort än, hehehe.
 

Från igår.

Uppdykande vänner.

Godmorgon fina vänner! 
Kvällen/natten igår slutade bra och mysig. Åkte hem till födelsedagsbarnet Max vid 18tiden och förade med honom till 22tiden. Var ju liiite dragen när vi skulle gå till bussen, i mörkret, i skogen och med högklackade skor. Påvägen mötte vi upp några, och några till väl inne i stan. Blev en lugn kväll rent ut sagt. Inte som jag tänkte mig för fem öre, men kom iallafall hem vid två och pigg idag!
 
Börjat morgondagen med fruktsallad och SYTYCD. Ska strax på powerwalk (jusste, måste köpa riktiga promenadskor) och sen fixa mig inför denna kväll. <3

7/9 - Går ut och firar fin vän.


Sprillans ny skjorta och sprillans nya skor. Nya jackan som är idag fem dagar gammal och trasiga jeans.
Hoppas på en lyckad kväll! ps, använd aldrig mig som en planerare..

ITS FRIDAY

Håltimme 8-10, Svenskalektion (som jag gjort på håltimmen) 10-11, inställd lektion 11-12. Slutar alltså 11, om jag inte rymmer nu så duktig som jag är. Vilken morgon! Tur att det är fredag iallafall..

Godnattinlägg.

Att sluta 12 på fredagar är ju bästbästbäst. Att börja 8 på fredagar är sisådär mindre bra. Speciellt när första lektionen är en lektion jag inte haft förut och jag kommer inte ha någon från klassen i närheten eller veta vilka som kommer gå i min grupp, och det värsta - jag vet inte vart jag ska. Morgontrött och vilsen som en höna kommer det sluta. Nu måste jag sova! Puss

6 September.

Under min nyblivande favoritlektion då vi gör vårat hemliga projektarbete, så gick (går?) det inte alls bra. Kom inte på någonting alls att skriva. Inte ens en början. Skrev en mening, suddade bort, och skrev en likadan till, och suddade bort.. Har skrivit lite babbel nu iallafall. Men som min lärare sa "Du kan ju det där så mycket, och det är så stort. Du kommer få till minst 4 sidor". Så jag ska försöka hålla upp till det han tror och få till minst fyra sidor. Intervjuer och internetletande + plåtande är det som gäller. Heja Karin, Heja! haha..
 
Har också suttit och raderat en del bilder, fixat lite mer mappar och ska nog få det fräscht här på datorn.. Just nu har jag en del (runt säkert 300 om inte mer) onödiga bilder som bara ligger och tar plats, men det är ju sååå tråkigt när man måste klicka förbi varenda en.
- Imorgon är det iallafall fredag!

Everything.

 
You're a falling star, you're the get away car.
You're the line in the sand when I go too far.
You're the swimming pool, on an August day.
And you're the perfect thing to say.

And you play it coy but it's kinda cute.
Ah, when you smile at me you know exactly what you do.
Baby don't pretend that you don't know it's true.
'cause you can see it when I look at you.

Godnatt.

Gammal bild bara för att fylla ut.

Nytt är fint.

Att ha fått solat och varit iväg för nödvändiga saker, för sedan stor sallad till lunch så mår jag bättre. Sitter och kikar runt på skor just nu, eftersom jag inte har ett enda par som passar nya jackan. Vet vad jag vill ha, men lär kosta en del. Ska försöka kika runt på fredag innan jag firar en fin vän, men att köpa blir en annan dag då jag har mer tid.
Ska ta mig ett glas te för mer kikande efter skor. Kanske beställer jag några redan idag?

Tillsammans kan vi visa dom hur fel dom har haft

Godmorgon.
Kan andas! Ett mirakel. Dock sprängs huvudvärken och jag har fortfarande ingen ork. Imorgon blir det iallafall skola. Men vi hörs senare. <3

Wii

Bara bra dagar framöver. Lycklig lycklig lycklig. Fina vänner som jag inte pratat med på evigheter har hört av sig. Träffa massa gamla vänner. Fira fina vänner. Och så bara leva livet som lycklig. Dock är jag ju förkyld som ett svin, men att leva på bananer, choklad, te och c-vitamin har gjort att jag blivit lite bättre iallafall. Nattinatt.

Gå mot rött.

Hatar att vara sjuk. Att vara så sjukt osysselsatt. Har småstädat kylskåpet bara för att. Vill rensa garderoben, damsuga, åka iväg och sola, powerwalka.. Kan inte andas och huvudet spränger. Fick frågan om jag ville jobba ikväll- fan. Missar även min första individuellaval-lektion idag. Uuuusch, att vara sjuk är inte min grej.
 

4 September



Stannade hemma från skolan och tänker försöka fixa lite läxor och kyra på mig.

Glad ägare


Hämtade ut skorna, kom hem och var överlycklig. Gick och hämtade ut jackan, kom hem och var Ännu gladare!
Känns lite som julafton. :D

3 September.

 
Nya jackan ligger på posten och väntar, samt kladdkakan hemma. Kvällens planer blir att klippa och borsta hunden, samt träning och massa te för att försöka få bort förkylningen för mig. Den fullproppade veckan är här! :D

Veckan har börjat.

Godmorgon! Långmåndag. Usch vad lång den kommer bli.. Mjukiströja och mysleggings. Orkarintebrymighurjagserut-dag.
Ha en fin dag, jag måste skynda mig!

Kommer jag känna av din själ vart jag än går.

Din lukt fast i tjejstil. Frågan är om jag orkar, vågar och vill.

Lördagskväll

  • Hårinpackning
  • Kexchoklad
  • Romantiskt svenskt drama
  • C-vitamin
  • Ansiktsmask

1 September.

Tröja - Bikbok, Jeans - JC, Jacka - Modekungen.se, Halsduk - mamma
 
Fick hem vit skjorta och rosa paraply efter en regnig dag på stan. Precis vad jag behövde men tappade tålamodet efter ett tag och hittade inga skor, varken vinterpjuks eller gummistövlar. Och inte heller några underkläder men som jag tar itu med under veckan tillsammans med troligtvis ny parfym.

Pappa är på kräftskiva och jag har precis fått i mig pasta. Sitter och försöker få ork till att storstäda skrivbordet som nu ligger på sängen pga läcka i tacket och det har droppat in till mig under hela natten. - Verkligen inte min helg, hej.

Morning.

Godmorning! Dusch, frukost, fix och promenad, sen kommer jag tillbaka till bloggen.
Om jag inte får för bråttom förstås. ;)

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0