Workieworkie - Day 3

Lilllördag! Och jag pluggar! Haha.. Måste man så måste man. Jag vill ha mitt kvällspass snart. Och klara mig själv - nästan. Men tid lär det ta. Aja! Två jobbdagar kvar. Pluggar in korv och bull-numrerna, samt uthyrning av bilar. Låter kul. Nu är det dusch, mer pluggning, frukt och tvtittande som gäller innan sängen. Kram
 
Fick även mindre storlek i jobbarbrallerna idag, dock var dem som jag tänkte - rumpan kan inte andas. Och en riktig namnskylt!

Day 2 - at my new job.

Fick stå i kassan idag! Wiho! Framsteg! Fasiken så mycket siffror dock.. Och så mycket företag som man ska leta upp.. och alla kuponger.. och alla olika biltvättar.. och så dendär jäkla aftonbladet som kunderna påminner mig om men som jag ska påminna dem om.. och alla frågor "vad ska jag ha för olja till min polo?" Inte fan vet jag. Haha... Avslutade dagen likadant som gårdagen iallafall med testerna på datorn och fick med pluggpapper hem. Imorgon kör vi samma visa igen, med sopprundan i kylan med solen i ögonen för att piggna till och sen allt det andra. Nu ska det betalas räkningar och fundera på om man ska provgymma imorgon...
 
Gul morgon. Lika bra. - Mangobanan smoothie & paprika fullkornsmacka. Imorgon blir det nog en grön.

25 februari.

Första dagen på det nya jobbet avklarat och det gick ju galant. Varor hit och dit, soppor, och promenerande. Dock hatar jag att stå där "nura?" haha.. Lär mig kassan i slutet på veckan iallafall vilket jag ser mest fram emot. Men inte vägen dit med 6timmars datorsittande med tester och läromedel. Well
 
hehe cute.

Saker, mello, kärlek & övningskörningsgodis (M&M)

Så hemskt ledsen för alla mina iPhone bilder.. Haha, tycker själv dem inte är så mycket och hurra över. Men, snabbbilder orkar man inte ta fram systemkameran för att sen lägga in dem, och efter det retuschera, osvosv.

 

Iallafall så fick det bli möblering idag! Fick ett tips om att man piggnar till om man äter frukost och sminkar sig vid ljussken, så nu ska det fixas en spegel på skrivbordet som står under fönstret och se om det hjälper. -Lär spendera mina timmar för retuschering när det väl kommer igång där med!
Men nu ska jag småfixa lite till, har alldeles för mycket saker.

23 Februari.

Igår var det kalaskalas. Powerwalkade till tåget, men hoppade aldrig på för det blev ändrade planer och tog istället bussen till handen i en halvtimme innan Erika och Joakim kom. Vi blev bjuda på hemmafest, som var en utav mina gamla klasskamrater, men stannade runt en timma innan vi åkte till vh och efter det hem. Lugnt och skönt helt enkelt. Nästa fredag är det mer festäventyr.
 
 
Tagit en långprommis med barndomsvännen och nyss käkat brunch framför Gladiatorierna. Dagen planer är verkligen ingenting. Klippa topparna härhemma och sen får vi se. Kvällens planer är att äta godis framför Melodifestivalen iallafall, innan hela veckan med jobb. Taggad!! Måste bara ha tips för att komma upp klockan 6.. Eller tips på att bli pigg förutom kaffe och kallvatten i ansiktet. Någon? 

Fredagskvällar räddar hela livet.

Ikväll blir det Nynäshamn med mina fina Frida & Evelyn för att se mina andra fina Tom & Sebbe spela lite Djmjusiiiic. Lugnt och skönt helt enkelt. Innan powerwalk-vila-dagen imorgon, innan 6 dagars jobb för en dag vila och efter det en till. Hörs!
- Håll tummar om att pappa kommer hem med mocka-sprey så jag kan ha mina superfina skor ikväll!! (och glöm inte inlägget under för er som var nyfikna)

Jobbplanering

Fått inte så mycket gjort i skolan, men fick i mig en dunterbra frukost iallafall! Gick förbi mitt nya jobb och skrev på anställningspapper, samt fick mitt schema för veckan & kläder. Måndag - Fredag & sen helgen efter min sista dag på McDonalds. Här är det ingen vila inte. Superkul!! Dock är kläderna förstora, får leva med stjortan och t-shirten iallafall, och tjockiströjan får jag vika upp vid armarna så det ser lite klokt ut. Brallerna dock byter jag ut i hopp om att de mindre inte ska vara för små. Då lär jag inte kunna andas och höfterna inte få någon luft. Haha
-Avslöjar det nu, Statoil har jag börjat på. Lönen gör mig superglad! Och sommaren kommer bli superkul! Wiho!

Well.. Ni ser ju. Ser ut som en hipphoppare/gangster, eller som en fjortis. Avstår från båda.

21 Februari. Lunch & middag

Kaanderssson @ Instagram. Följfölj.
 
Imorgon är det skola + jobb, söndag heldag jobb, måndag halvdag jobb, tisdag havdag jobb, onsdag halvdag jobb, torsdag halvdag jobb, fredag heldag jobb, söndag heldag jobb.
Har beställt tre tröjor och ett par klackar för att jag bara är värd det. Det ska även hinnas med att lyssna på Tom när han spelar för första gången, och att träna, och en utgång med tjejerna, och en middag med tjejerna, och plugga, och kunna hitta på andra saker. Hoppas iallafall att schemat jag får imorgon inte plågar mig allt för mycket, låt tiderna vara sisådär mitt på dagen och inte på morgonen hehehehe. - Nu är det prommis till konsum som gäller!

Flickan från de blå.

Trött på skolan, trött på att inte komma igång, trött på att vara trött, trött på att inte komma någonstans, trött på att ha tråkigt, trött på att äta jämt, trött på att inte följa mina löften, trött på det mesta. Imorgon är det fotodag & klippdag. Måste ju vara fin inför första jobbdagen. + kväll med att ge bort syrkekramar. Godnatt.
 
Födelsedagsblommor från Jesper i lördags.

One more kiss could be the best thing.

Sista tonårs år.

Ännufler bilder från födelsedagsfirandet. Från i lördag, och söndags då jag fick lite pengar av min fina far. Vill ha så mysigt jämt. Varje dag. Hela tiden. Bara njuta. Och leva livet (hemlängtan från skolan)

19år

16 & 17 Februari. Nu har jag börjat mitt sista år som tonår.

Lyckat avslut på 18årslivet!!
Började lördagen med prommis till konsum med Jennifer för att köpa in det sista. Vi bakade muffins och tårta (dyker upp senare idag, och finns även en insta-bild på det nedan). Vid 14 kom tjejerna och vid 16 gick alla och Benjamin kom. Vid 18 kom resten och vi började kolla restaurang som vi ändrade i sista sekunden, samt drack vin. Limon kom och vi åkte in till stan, käkade på Bauer (superfint, och supergott!), samt drack mer vin. Gick vidare, gick fel och kom sen till Entourage och träffade fina vänner där. Drinkbord och "ja må hon leva" sjungande vid 12slaget och natten därefter var bara lyckad. Skratt, trevligheter och kom hem vid 06. Kärlek.
 
Första bilden ; Jag står där ingången till mitt hus är. Snacka om att köra fram till dörren (;
Andra bilden ; Från igår innan jobbet. Överläppen hade svullnat upp och ni ser ju mina ögon.. S.l.i.t.e.n.

Födelsedagsfika för glatta livet.

Några timmar kvar av 18års livet. HAPPY!

Planering inför födelsenatten. :)

Sådär! Allt bokat och planerat tills imorgon. Tummen upp för livet. Eller, det lilla sista bokar vi vid 18.30 imorgon. Taggadtaggad! Har umgåtts med fina Oscar och Jacop en stund idag, av ren spontanhet. Riktiga räddare-i-nöden killar. Dock tvingar mamma mig att åka in till farsta imorgonbitti - som om jag hinner?! - Nej. Min mobil krånglar, inte bara lite, utan mycket. 
Aja, snart blir det öl med Evelyn och Frida, men nu dags att taggatill. Fått väldens finaste vinflaska av Benjamin också! Visar imorgon! :D
 

Leveranspresent

Leveransen som kom igår, men som egentligen skulle komma imorgon. Tidiga födelsedagsblommor och nalle från min söta mor. Kärlek.

Kärleksdagen

 
Har träffat min fina sjuka vän (utan kramar) och shoppat semlor (kärlek) + färgat håret och lagat egen middag med pasta och kyckling. Ska nog ta och kolla på en film snart för att sen sova gott inför den långa dagen imorgon med skola och sen lite ärenden. Fick idag också världens finaste blommor och världens sötaste nalle vid dörren! Visar imorgon!

14 Februari.

 
Vaknade upp och mådde skit. Spände åt på magen som att jag var hungrig, men var spyfärdig, svettades och mådde bara allmänt dåligt. Nivet, som feber och magsjuka typ (?). Nu mår jag iallafall lite bättre efter dessa goa chokladbitar och idag ska det färgas hår, ögonbryn och solas. + ätas godis. Glad alla hjärtans dag.
 
Tankar till min pappas vän sen 10 år tillbaka, och till min fina väns far. Då båda gick bort igår.

Helgplaner.

 
Försöker leta middagsplace för lördagen, något tips någon? Lyxigt men under 250lappen per måltid hehe.
  Blev ingen semla igår, men lika bra det. Messat tjejerna om att jag bjuder på både tårta, chokladmuffins och frukt i helgen så, dags att köpa in massor och förbereda mig. Pappa blir utslängd och dagen+kvällen+natten kommer nog bli topptopp.

4 dagar kvar.

Vill ha sommar, sommar, sommar. Idag ska det solas. Fyller ju år snart somsagt. Heh. Började planer igår och idag ska det bokas. Blir nog bra dethär, även om jag inte är världens bästa planerare. Äsch, "planerar för att bli överraskad"

Ännumer?

Du skulle blivit ett och vi skulle firat två år.
 
Ont i huvudet så det nästan sprängs, vill hem, vill hem, vill hem. Fick även ett konstigt meddelande idag med "Hej min farbror har fått syn på dig och undrar om du kanske vill arbeta på deras sida med att skriva artiklar och fota" HUR KUL vore inte det?!?! Nu håller vi tummar :D Annars nöjer jag mig med mitt andra jobb jag fått och som jag börjar på nästa fredag ;)
Nu är det dags för svenska, och sen får vi se hur det blir med teckenspråkslektionen.

Trötttrött.

Trött. Precis kollat på "Waiting for forever" och är nu dödstrött. Hunnit med att damsuga rummet och dammat av, samt tvättat och diskat iallafall. Skolan tar död på mig och kommer aldrig hinna klart med det som måste hinnas klart. Wellwell, pappa hade skrivit semla på inköpslistan så jag får väl hoppas på det bästa.. Plus att jag slipper jobbpasset på fredag, ännubättre.

Lite kort om vecka 7. En bra vecka osv.

Varit en riktigt skön och lugn dag på jobbet och uppsägningspapprerna är skrivna. Känns riktigt skönt, men fytusen så jag kommer sakna dom. En månad är det kvar iallafall, som tur är, eller nått. :)
 
Måndag imorgon och lite kort om veckan planer ;
Måndag: Skola, träna, städa rummet
Tisdag: Skola, dö
Onsdag: Museeum med klassen, träna
Torsdag: Skola, sola, mysa och pyssla med Jennifer
Fredag: Skola, troligen jobb, stress, utgång
Lördag: Dricka vatten, långprommis, dricka vatten, baka tårta, fika, fixa, mysmiddag, storutgång
Söndag: Äta tårta, dricka vatten, äta tårta, dricka vatten, jobba, äta pizza & dricka öl. Japp, 19årsdagen
 
Nu är det "I taket lyser stjärnorna" och Ben&Jerrys på schemat. Puss

Påminnelse

 
Fått jobb och fixar tårtan själv. Så det kan ni stryka på vad som behövs köpa till min födelsedag.
Nu är det bara ballonger, överraskningsfesten och objektiv, lägenhet, en miljon, kramar och en bil som står kvar. Hehe

9 Februari. Myslördag

 
Hallihallå. Tittar in och säger att jag lever och längtar oerhört mycket tills nästa helg. De sista dagarna som 18åring. Idag blir det mysdag med filmer hela dagen, har börjat morgonen med The Hills marathon, men nu ska jag springa in i duschen och sen ut med hunden på långrunda så att något vettigt blir gjort iallafall. Puss

Chokladfredag. ornot.

 
Jag vill ha Ben&Jerrys. Villvillvill. Imorgon tänker jag... Kanske. 
Har förövrigt jättetråkigt. Min mobil och jag är inte vänner då den inte vill ge mig någon mottagning och mina vänner svarar inte. Jaja, är bjuden på hemmafest där min väns vän bjuder. Haha va? Vi får se. Vill bara äta all choklad som finns i hela världen. Bäst att mobba någon. Hej.

8 Februari. Fredag!

Fullt. Upp. Planerar och planerar, och bara mer och mer dyker upp. Framtidsplaner går inte att planera nu iallafall, eftersom jag har ingen aning hur jobbschemat kommer se ut. Måste även hinna med ett till extrapass på Donken då jag lämnar bort mina 5 första timmar under ett av mina pass. Stress. Slänger ut vart jag fick jobb någonstans när jag väl börjat. ;)

Hämtade passet efter skolan iallafall och superredo inför våren och hösten. Fan vad bra det kommer bli. Ayia Napa och Bulgarien blir det troligen. Fan vad kul. Ikväll får vi se vad som dyker upp, nu blir det stormellis.

Våfflor för att fira.

 
Har precis fått nytt jobb och lyckan sprider genom mig. Ansökan gick ut 5 januari, var på intervju den 21a, de ringde den 30 och sa att de skulle höra av sig i slutet på veckan och ringer idag med glada besked. Lyckalyckalycka. Fyller år om 10 dagar och börjar på det nya jobbet om 15 dagar. Det går bra nu.

"Om du gör slut får jag hata dig" - Love and other drugs.

 
Ännu en gammal skoluppgift. Denna gång var ämnet att plåta "Livet är i färg men blir verkligare i svartvitt"

Jag som trodde det skulle bli vår.

 
Snöat hela dagen och allt är tillbaka på ruta ett. Jag som började plocka fram tunnare skor, och hade stor lust för skinnjackan ett tag. Nu är halsduken och vantarna tillbaka. Fan. Har även kommit på att jag inte plåtat någonting iår. Förutom härhemma, på mat och kläder. Hm. Den oskarpa bilden är iallafall från 2012.

Kaanderssson - Nytt.

Här har vi mina tre iPhone skal jag fick hem idag, mitt linne jag fick med mig från stan i lördags, och klänningen som också kom idag. Fintfint.

Protein-choklad-pannkakor.

Chokladproteinpulver, mjöl, ägg, mjölk, kakao. Fasiken vad mätt man blir.

Hey honey, You can be my drug.

Senaste köpen.

SportBH, sommarlinne, ansiktsmask, strumpor, travel-spegel, nagelrengöring, mascara, deo.
Ikväll blir det extrapass på jobbet igen. Lika bra. Behöver verkligen pengar.

3 Februari.

Äter, äter och äter. Frågan är vad jag ska äta ikväll när jag kommer hem från 8 timmars jobbpass. Hoppas på en lugn dag iallafall, men det är bara och drömma omdet
2 veckor kvar tills födelsedagen och nej, jag är inte på G med någon, kär i någon, eller någotsåntdär liknande. Fick en fråga om det häromdan.

2 Februari. Åh en sån underbar dag.

Åh en sån bra dag! Massa tjejmys på hög nivå med stor lunch, choklad, två koppar kaffe, kärlek, och bara, massa mys med barndomstjejerna.
Nu blir det film och oboy i väntan på förhoppningsvis sällskap. Bild kommer upp senare på dagen och gårdagens köp!
 

Lördagsmorgon

 
Fick bli jag denna morgon som tog promenaden med hunden eftersom jag vaknde superpigg redan vid halv 7. Har fått i mig blåbär, yougurt, flingor med torra hallon och knäckemacka och det är dags för sminkning och fixning inför dagen i staden. <3

Börjar februari månad med löparskor och braigheter.

Fick bli jobb idag. Skola, minishopping, passfixande, hem, långprommis i vårvädret med hunden, apstor sallad till lunch, och sedan jobb. Har ätit middag, mackor, osvosv, duschat och facebookat. Nu blir det romantisk drama och mys med hunden min. Imorgon hoppas vi på vårkänslor igen då det blir fika med barndomstjejerna. - Redan bestämt mig att jag ska försöka låta bli onyttigheterna. Även försöka låta bli så jäkla mycket mat dygnet runt, vet inte riktigt vad som händer, förutom att jag måste verkligen skaffa mig energi och en sysselsättning.
 

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0