1 Juni. Första Sommardagen.

Hallåja, vet ni vad jag just nu håller på med? Käkar makaroner, köttbullar och beaniessås (stavning?) och har världens högsta musik :D Härligt värre efter en lång och varm dag. Det jobbiga är bara att jag vill äta och skriva samtidigt, hö hö. Men iallafall började måndagen med sovmorgon efter konstig dröm, tog lång tid på mig och plattade håret tills det blev skola, hade no och efter det språkval, sedan lunch och so, och sedan en långpromenad (skulle egenltigen springa men hade inga idrottskläder). Snacka varmt!! Efter det åt jag en massa glass hemma med hög musik med min kära syster. Sen åkte vi till vh och träffade Mikaela, och så hoppade jag och M av vid handen och letade sommarjobb, en hel del trevliga människor var det idag som var så snälla mot oss, hihi mickan du vet vad ;-) Men iallafall fick vi numret till en chef som vi ska ringa och fråga ;-) Så nu håller vi tummarna för fullt! :D
Iallafall sitter jag ensam hemma just nu, och är ensam kanske en halvtimme till om jag har tur ;) Efter går jag ut igen och chillpillar ;D Vi hörs och en massa pussar från glada jag <3.

Nu kommer någon... tusan också då.



Kommentarer
andrine

sv; ja ;) men brukar bara ha en per veckai vanliga fall, på onsdagar. men nu ere för att jag går i nian, betygen sätts nu i veckan och vi gör ingenting på lektionerna så vissa lärare är snälla & ger oss hål :D

2009-06-01 @ 18:24:14
URL: http://bbecauseyoureworthit.blogg.se/
LIENE

låter ju härligt:)



sv: hoppas det slutar bra=)

jag är också livrädd för dom för dom tar så mycket hår, men jag ska verkligen säga åt nu att ta max 5 cm annars så vet jag inte vad jag gör, skriker!

2009-06-01 @ 20:43:45
URL: http://lienes.blogg.se/
Sara

Bra blogg!:D

2009-06-02 @ 12:03:59
URL: http://saaera.blogg.se/
http://eerikandersson.blogg.se

tacktack :D hur gåre i skolan för dej då?

2009-06-02 @ 17:50:50
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
LIENE

sv: tycker också verkligen det var fint:D och utvecklingssamtalet blev inställd, haha. Min lärare borde ringa hem til mamm aikväll och ta upp det per telefon.



2009-06-02 @ 19:14:10
URL: http://lienes.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0