Tips på fredagsplaner.

Klickat hem klänning och mobilskal. Mitt förbud höll ju länge... Aja! Får se till att det var värt det när dom väl kommer, eller om jag får goda nyheter snart. Morgondagen är dock oplanerad, plugg två timmar, och efter det polisbesök, följt av hem och gå prommis med hunden och äta lunch. Sendå? Inte råd för någon utgång denna helg, om jag inte leker duktig och går ut nykter. Vi får se!

En torsdagsfrukost.

Proteinhallonsmoothie, banan & varma hallon. Fortsätter med att åka och sola i det hala vädret.

Önskelista.

Försnt nu som jag förstår mig på livet. Eller, det här året kan man säga. När det börjar hända nått. 18 dagar kvar av mitt 18åriga liv.
  • Stor marsipan tårta.
  • Ballonger. Massor.
  • Superfina kaffekoppar.
  • Ny mjölkvisp (eller typ 10st).
  • Kramar. Massor.
  • Överraskningsfest (Come on, gått 6år nu och inget hänt, haha)
  • Objektiv, bil, nytt jobb, en miljon, spadag (om man får drömma)

30 Januari 2013.

Fick nog världens konstigaste samtal idag. "Vi skulle hört av oss i början på veckan, men vi hör av oss i slutet på veckan" Antingen tar jag det positivt att jag fortfarande har en chans, eller negativt om att de inte vill ha mig och letar vidare. Ja, det är jobbintervjun jag snackar om. Wellwell, bokat om ärendet jag skulle gjort efter skolan till fredagen då jag nog är lite piggare efter att hinna med storfrukost somvanligt på fredagar. Imorgon blir det solning, och försöka mig på alla tusentals läxor...
 
Följ mig på instagram för att få se både det ena och det andra - Kaanderssson.

Garderobstitt.

Hittat superduper fin klänning på Nelly.com som skulle sitta som en smäck, men har jag sagt förbud så har jag.. fan.
 
Småfixat till frukosten imorgon, om jag nu hinner med den för första gången under denna vecka. Och planerat middag + lördagsplaner. Godnatt.

29 Januari.

Vill för det första gratta min vän som äntligen klarade teoriprovet idag efter massa press från mig, hehe. Körkort är en lycka det. Dock är det ingen lycka att nu ha misslyckats på två jobbintervjuer av samma företag. Börjar tro att de inte vill ha någon av min sort och tar mig en tripp på torsdag för CV utdelning. 
Men först har vi onsdagen med kort skoldag (kortare än idag), ett ärende och efter det träning, middag och småpyssel. Mys!

Du tror du vet en massa saker, men det är inte sant.

12-02-2012. Skoluppgift att plåta Renstiernasgata.

Ingen morgonkaffe, men kvällskaffe.

Hemsk måndagmorgon. Vaknde fem i 8 (då min buss hade gått en kvart innan), men stressade som en galning och fick med mig frukt till fukost och kom en halvtimma försent. Varit trött hela dagen men orkade iallafall träna en stund nyss. Dock mår inte mina trasiga axlar bra alls...

 

27 Januari.

Händerna stinker äckeldonken och jag mår apilla av lukten. Vill verkligen inte stanna kvar. Dagen gick iallafall bra, snäll arbetsledare och slapp snabbtemot för en stund och satte honom i arbete istället. hehe. Dock var jag väldigt seg och väldigt trött. Träningsvärk hade jag i rumpan, på något konstigt sätt och fick en annorlunda blick av en pojke som man en gång kände genom hålet från kassan - köket. Aja. Hade det trevligt igår iallafall!
 
- Grattis barndomstvillingarna Anton och Viktor. Blir inte av med någon av dem men är nog lika bra det. 19 barre! Om 3 veckor är det min tur..

Lördagskväll.

Träffar vänner från sommaren 2011 och festar på deras sätt.

26 Januari. I brist på annat.

Hoppat hopprep, druckit proteinpulvershake och duschat. Sitter nu i skjorta och precis fått i mig köttfärssås och pasta (snacka om att utmana ödet) och funderar på om man orkar gå ut ikväll trots jobbdagen imorgon. Frågan är också om man ska baka blåbärsmuffins i brist på annat just nu? Trots min jättesuperonda svullna mage som vägrar gå över. Minns ju att mina förra chokladmuffins vart en riktig höjdare!
 

Right now.

Gårdagens klädsel med trassligt hår och inviger hopprepet och proteinpulvret nu. Ih!

Äntligen en lyckad fredag!

Blev en riktigt bra dag igår! Började med skola i två timmar, innan 2 timmars kaffe med Jacop och efter det kyrkogården med mamma. Vi hittade dock inte den kinaresturangen vi ville till, utan det fick bli en grekisk istället men hur gott som helst förutom kylan som förstörde mitt humör rejält ett tag.
Kvällen spenderades på Olearys med Jacop & hans vänner till 12slaget och nu har jag precis kommit hem med mitt paket från Gymgronossen, samt tidig födelsedagspresent från mamma. Dags för pannkiksar!

Stress är min grej, men inte när det saknas en timma.


Väntar på att håret ska torka och att J ska logga in på facebook så jag kan få svar om han orkar vara med mig i två eller en timme imorgon. Så jag vet om jag ska packa ner smink och klackar inför morgondagens äventyr eller om jag ska stressa mig hem för att gå lika fort igen. - Japp lär bli stressigt.
Lämna hund, ta en titt förbi skolan, fika, bli pigg, tripp förbi kyrkogården och sen träffa mamma på middag. Efter det återstår och ser vad som händer. Antingen spontan utgång och bara mysa, eller fira en 23åring och inte veta hur man kommer hem. We will see.
-Vill iallafall att stället som ringde mig förra fredagen ska ringa mig åter igen för goda nyheter.

Mellis efter miniträning och prommis.

Hallonsmoothie - yougurt, banan, hallon, is. Äpple.

Mitt rum

Takida - Boxroom Version

Ensam är stark

Fotograf: Karin Andersson
Modell: Rasmus Ahlström
 
En gammal skoluppgift med tre bilder av ett ämne. Min fick bli denna, med rubriken som ämnet.
- Fick igår ännu en fotabil-uppgift. Känns bra att gått ett steg över och tar nu betalt. Dock behövs nytt objektiv och vi får se vad det blir, och när.

IPhone5

Lite småpiff på bloggen och ni kan vänta er en hel del bilder nu. Here we go! Börjar med fototorsdag & kaffe med Jacop imorgon. 

Vovve och syster.

Okej.. Hittar fortfarande ingen lösning på sträcken i mina inlägg. Hittar inte någon "border" och inte heller något problem i wrapper eller content. Helphelphelp.
 
Efter plugget blir det fruktsallad och kaffe hos syster med hunden, och ikväll får vi se om jag orkar ta mig ett träningspass.
 
Ett år sen - Hösten 2011.

Hur tar jag bort min dumma ram runt inläggen? Provat allt.

Godnatt

Shaking.

Beställt proteinpulver, shake, gottigrejjer, hopprep och en vattenflaska som man fick på köpet. Dags att komma igång lite och jag hoppas väl att jag valt rätt, hehe. De nya skorna måste ju invigas också! Men först fikar jag både imorgon och på torsdag (:
 
lunch

22. Hemmatisdag. Deppmode.

Ska ge mig fan på att läsa alla domdär tusentals sidorna i A3 (japp, min lärare är galen) papprerna och svara på demdär två frågorna jag har uppskrivet någonstans.. Börja ta itu med svenskan och sen får vi se om jag går på teckenspråkslektionen i eftermiddag som jag och en vän kommer vara ensam på. 

21 Januari. Fnittrig osv.

Dagen har varit bra. Ligger efter i allt i historia. Och så lite i svenskan. Osvosv. Menmen, bör nog få lite ork snart, någondag, i framtiden
Haha var på intervju efter plugget också. Dendär nervositeten som man har inför en intervju, haha. Jag bara garvar åt allt och säger "äh.. vet inte. hehe". Haha, jag kan ju hoppas iallafall.. Pinsammaste var nog smilet därifrån till killen bakom kassan som visste att jag var på intervjun "Hejdå, heheheeh *stortsmile*"
-Dags för lite styrka.
 
Sprang upp imorsse kvart i 7, och hunden min fortsatte att sova. Ibland har han det bra. Sisådär jättebra.

20 Januari.

Jobbat hela dagen like always på söndagar. Var riktigt pigg imorsse vid 7 tiden och vart nästan lite irriterad på mig själv. Vem vill ens vara pigg på en söndag? Det hör till att vara seg, hehe. Tur var så var dagen riktigt lugn trots barnbidraget som kom i fredags (?). Och sällis + skjuts hem var inte så dumt! Mina fina vänner satt kvar två timmar i väntan på att jag skulle sluta. Söta pojkar! (:
 
Imorgon står det.. nervositet på schemat. Fasiken så nervis jag är. Får se om det dyker upp på bloggen eller inte, önska mig lycka till iallafall. Mer än lycka till, haha. Godnatt

If you make me happy, I'll be lucky.

Ice age & Allt för min syster.
Trevlig kväll.

Timmes prommis @ Kaanderssson

16 minus.

Wanted summer, long hair, nice clothes and a nice body.

Food.

 
Någon som vet om anti-frizz produkterna är bra? 
 
Gick en sväng i centrum med min chailatte efter skolan i väntan på att klockan skulle ticka lite så jag kunde åka mot syster för att lämna post (och hämta kakor, hehe). Fick syn på gröna supersnygga billiga jeans, och svarta snygga shorts som jag inte vågade kolla priset på. Och även alla dessa anti-frizz produkter. Värmeskydd, shampoo, balsam, géle för att få fram lockarna, hårsprey, osvosv. Men har jag sagt nej så har jag. Shoppingförbud.
Fyller förresten år om en månad minus en dag.

Nästa vecka.

Sådärja. Lite äventyr nästa vecka iallafall. (förutom skolan)
  • Jobbintervju
  • Morgonkaffe och hålla tummar i stan
  • Systerfika
  • Utemiddag
  • Jobb
  • 5 födelsedagar (i hopp på att någon hittar på något förutom krogen så man får klä upp sig)
  • Slänga tillbaka alla pengar som jag lånat från sparkontot

Drickfrukostar.

Sitter och planerar morgondagens frukost, och även dagens planer. Troligtvis lyxfrukost i ensamheten efter prommisen med hunden (haha vi träffade på en apstor hund idag, och gaston sprang löst långt framför mig tills jag sa stanna och han stannade upp som en förstoppad gren. Den apstora hunden låg ner på marken medans gaston sprang runt i cirkar runt om den och skrek. Haha. Ägaren godkände min ursäkt iallafall och tyckte mest lillen var söt).
Nu måste jag hoppa in i duschen och sen försöka fixa en annorlunda smoothie utan youghurt(?).
 
Dagens. Kaffe och hallonsmoothie. @ Kaanderssson

Skorköpeförbud till våren.

Damsugit, skurat, och badrummen stinker alla möjliga sorters medel. Sallad till middag och sen ska man försöka komma på planer till helgen...

Ps, skorna på nedersta hyllan är det skor som man inte vill slänga. Sånnadär supersköna nivet. Haha förutom mina fejk-converse. De har jag bara inte orkat slänga. Heh.

Frisk från skabb och myser galet.

Allt gick bra hos veterinären igår med lillen. Han skrek som en galning när de kollade i öronen, och fällde en tår (japp, dramaqueen). Men vi gick därifrån friska och som tur var hade jag godis i jackfickan till honom.
Idag tog vi en liten sovmorgon och bestämde oss för att stanna hemma (missar endast en lektion) och ska väl försöka få något vettigt gjort denna dag också. Puss
 
Spana in lilla Alice i bakrunden.. Haha, Gaston springer för livet. <3

Vecka 18. aanderssson

 
Tips på sommarresa. Aiya Napa, Rhodos, Gran canaria, Kreta?

Godmorning!

Morning! Vaknar upp med träningsvärk i rumpan efter den lilla träningen från gårdagen och precis varit ute med hunden i all den snö som nu kommit tillbaka.. Inte ett dugg sugen på utomlandsresa.
Äter iallafall frukost i väntan på att de två minuterna ska ticka så jag och hunden kan boka tid för veterinär istället för att jag ska sitta där och få ren panik i väntan. Wish me good luck.
 

Pass för vetrinär.

Efter att ha bokat tid hos polisen för pass fick det bli två timmars teckenspråk och idag lärde jag mig ingenting rent ut sagt. Nästa vecka dock, är alla på praktik och endast jag och en till under lektionen så man kan ju hoppas att vi får vara med andra gruppen istället för att få all press på oss, haha. 
Har hunnit med snabbstädning på skrivbordet, en lekrunda med Gaston i snön, lite sittups, och grönsaksmacka. Imorgon blir det dyr veterinär, och troligen hemmadag efter det med damsugning och powerwalk om jag inte hinner med en titt förbi skolan.
 

15 Januari. Saknar det jag inte borde sakna. Och vet inte vad jag saknar.


Slutar 17.00 idag och blir raka vägen hem för middag och kvalitetstid. Sover ensamhemma ikväll så ska nog försöka hinna med både det ena och det andra. Blandannat tvätta, och kanske fota. Puss

Ingen kan älska som vi.

14 Januari. 3 månader.

Har sån otrolig huvudvärk att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Fick bli en tidig middag och lite glass efter det. Som det även blir ikväll igen (ben&jerrys, hatarmigsjälv). Även kanske en utomlandsresa, who knows. Ayia Napa, Rhodos eller Gran Canaria. Skulle ju sitta bra. Ännubättre med ett sommarjobb därefter, nu när jag och mamma planerat en vecka nere i Skåne, och även en övernattning bland amerikanska bilar. Så, 3 månader har jag väl på mig för att komma i form, måste bara hitta motivationen också. Glass är ju inte det bästa...
 

Hamnar på botten och hamnar på toppen.

Två inlämningsuppgifter tills imorgon.
Efter planering, lathet, dag på stan, och jobb har jag nu inte hunnit och ingen idé att jag ens ger mig in på det just nu. Bör verkligen vakna på rätt sida imorgon, och leka pluggis. Hoppas bara vädret inte bjuder på 13minus som idag. 

12 Januari. Kaanderssson @ Instagram

 
Bästa kapet någonsin! Typ.
Skorna blev jag kär i för ett tag sen, hade hoppats på att de skulle komma med på mellandagsrean, men då de istället tog slut på hemsidan. Hittade dem idag, tre par varav ett var i min storlek. 200;- billigare och satt som en smäck!
Även en plånbok efter många om och men, men fasiken vad nöjd jag är. Rea den med, med halva priset och 199;- var inte så pjåkigt när man fick med alla facken som är välbehövligt.
Dock har jag allt jag behöver just nu, och lever fattigt tills lönen i februari (fml)

11 Januari. En såndär mysnatt.

 
Nyttig köttfärspaj och nyttig kladdkaka. Pajen smakade deg, och lite köttfärs om man hade tur i mitten (första försöket, bättre lycka nästa gång). Och kladdkakan smakar endast kakao, haha. Jaja. Kvällen räddades iallafall med sällskap vid 12slaget av Evelyn och Benjamin, och efter en timmes snack i varm bil till 03.30 gick jag in och somnade på bums. Fina vänner.
 

Girls and boys just wanna have fun.

 
Kom hem vid ett, och tog med mig hunden till Konsum innan lunchen och har nu bakat en lite nyttigare kladdkaka (som ser förövrigt väääldigt mörk ut, men var tvungen att prova på) och ska nu passa på och städa lite medans lillskrutten sover efter lite innebandy lek (som bollen han nu bitit sönder...). Bör även plugga. Men det får komma sen. När jag har tid, hehe.

11 Januari. Morgonprommis

Morgonlångprommis i snöstorm, check.
Och så får vi inte glömma första vurpan för iår, check.
 
Kvart kvar och fasiken vad tiden går långsamt (klagar inte). Två timmars skola och så ännumer prommisar i snöstormen (som hoppningsvis lagt sig en aning). Men kladdkaka och köttfärspaj kommer nog inte vara helt fel. Puss

The worlds gonna know my name.

Sommar vore ju inte helt fel. Och inte en varm midsommar heller som bilden ovan från 2011.

Googlat på lösningar till mitt skadade, frissiga, torra, lockiga, tjocka hår och kommer ju ingen vidare vart. Alla rekommenderar olika och det som är bäst på en sida, är sämst på en annan. Testar på balsammetoden helt enkelt, tills det är slut och jag får nog lov att spendera pengar på riktiga grejjer. Kanske lite olja också? We will see. Tips uppskattas!

10 Januari. Foto och äckligaonyttigaMax.

 
Kommer till skolan förberedd för foto hela dagen, men när vi väl börjat inte ett dugg taggad med tanke på att jag inte tagit med mig min egna kamera. Dagen flöt på iallafall och det fick bli MAX till lunch med 4 andra + fotoläraren och lämnade sedan CV innan jag hämtade hunden och åkte hem.
 
 
Sallad, knäckebröd och äpple + räkningar har blivit av. Står på schemat att läsa aplång text vi fick som läxa igår, och efter det kolla vad som behöver inhandlas inför imorgon. Hej! 

Chicken.

 
Nu ska man orka laga middag alla de andra dagarna också..

IPhone5 x2

 
Efter att ha fått min 3månader&4dagar gamla iPhone5 snodd natten mellan Nyårsafton&dagen så har jag nu den igen, i finare skick. Att ha fått hem ett simkort som passade 4an, fick jag idag simkortet till 5an och kan nu äntligen börja leva normalt utan datorn stup i kvarten. Wiho!

28&29 Februari 2012

 
Nästa vecka kommer träningsskorna och ni kan väl åtminstonde hålla en tumme för mig att dom passar hehe.

Passat i svartvitt.


Imorgon får ni ännumera svartvita bilder! Om jag hinner.
 
Beställer ett par svartrosa löparskor och skriver ner middagar för nästavecka. Låt det komma lite sol och värme till helgen, och lite jobbintervjuer utan mobil. Come on.

A few mounds left.

Kom igen, ge mig ork. Och så lite tur. Och lycka. Och kraft. Och glädje. Och värme. Och sommarkänslor. Och har-jätte-många-vänner-känslor. Och fantasi. Och jobb. Och pengar. Och simkort. Och lägenhet. Och pojkvän.
 
Somras. Nyfärgat hår och solbränd.

Summer, please.

Åh vad jag vill ha sommar nu! Tröstat allt deppigt som händer hela tiden med lite gamla bilder och minns denna som igår. Hade precis kommit tillbaka till Stockholm från mamma och träffade barndomsvännen Mikaela på glass. Nya skor och ny väska och skulle hämta lillskrutten dagen efter (hunden). Det bara sprutade glädje om mig. Äckligt varmt var det dock. Sommaren 2010.
 

Godmorgon

*Proppar i mig alvedon och somnar om*. Vill inte tro på grannen som säger att det är supermycket snö, och vill inte heller gå upp ur värmen och de onda för att kika. Fan

7 Januari. Kortfattat.

  • La över pengar
  • Lämnade hund på dagis
  • Köpte mobil
  • Blev irriterad
  • Pratade med killar
  • Åt toast
  • Lämnade tillbaka mobil
  • La över pengar
  • Köpte samma mobil - av billigare pris
  • Blev förvirrad och fick beslutsångest
  • Sur
  • Hittade ingen plånbok
  • Köpte glass och choklad
  • Åkte till haninge
  • Ungdomsmottagningen
  • Irriterad
  • Köpte soppa, färgning, duschgrej & blus
  • Blev glad, men trött
  • Hämtade hunden
  • Hemma - simkortet hade kommit
  • Strömavbrott
  • För stort simkort
  • Strömmen tillbaka och pappa kom hem med pizza.
Tackhej

Bli-fattig-dagen

 
1500;- i självrisk. *dumma mig*. Tur så har jag världens sötaste hund och världens bästa vän. Slänger upp en lika gullig bild som denna ovan fast med alla grejjer när jag kommer hem. Om jag inte tappar bort mig på vägen, heh. Hej!

The first time.



"Till vidingarnas land" ikväll! Som jag längtat! Och shit vad jag kommer gråta.. haha, så fin.

May last year.

Första gången jag fick för mig att fota ett streetrace.
 
Försöker igen med att komma igen med inte bara iPhone bilder. Behöver dock fortfarande hjälp med bredare inlägg utan att allting ska fuckaup sig. (:

I brist på annat - Passat & Honda

 
Fått två små fotouppdrag fram till våren, och man kan hoppas att dem verkligen blir av. Dags att fixa fram pengar till de nya objektivet också. Vart nu dom pengarna ska komma ifrån..
Dags att maila försäkringskassan.

Godmorgon.

Åh, vilken ångest jag hade imorsse, eller nyss kanske man ska säga. Försökte öppna ögonen så gott som jag kunde för att kunna se klockan på datorn.. Och datumet. Att tänka på morgonen är inte min grej, men var som tur var inte söndag. Pjuh!
Inga planer för dagen men bör nog pallra mig iväg för att köpa en bussremsa och åka och sola.. Och städa skrivbordet, samt tvätta i nya tvättmaskinen. Och försöka bli av med mina nysningar. Yippie!
 

Man börjar fundera på vem som vill ha uppmärksamhet och vem som ljuger.

Nya skor och andas med munnen full med mat.

 
Kollar på 3dje Beckfilmen för idag och hinner nog med den 4dje också. Äter ständigt, och ska snart få i mig lite pasta som tröst (även fast jag lovade mig själv att prova vara glutenallergisk i en månad).
Måste försöka ta tag i allt nästa vecka. Blandannat träningen.. Såhär kan jag ju inte se ut, hehe. Hämtade iallafall skorna ovan idag. Och fasiken så små dom var! Tur är grannens far skomakare och kommer nog få töja ut rea-kapet.

4 Januari. Ärenden varje dag.

Började morgonen med en powerwalk till konsum trots min förkylning och precis fått i mig massa soppa och pratat med mamma. Även kundkänst och fått de siffrorna som min mobil egentligen fått för att kunna hämta röda skorna på grillen. Solen skiner men jag blir knappast piggare av det när jag är blek som snö och stora påsar under ögonen. Bör nog sola ikväll.
- Nu blir det Beck.

Så oerhört tråkigt..

Inte min grej att vara sjuk och sitta stilla..

3 Januari. Spendera pengar

Behöver lite tröst. Mår bättre idag iallafall, förutom den lättstukade foten och förkylningen. Vaknade halv 1 (?!?!?!?!?!?!?!) och hade världens panik. Hunden fick frukost då iallafall.. Och lika så katten. Behöver verkligen en mobil, eller väckarklocka.. Iallafall, får veta ikväll om jag endast behöver betala självrisken för mobilen, och köper då en ny till helgen eller nästa vecka. Och betalar då troligen allt på enosammagång nu när det är rea. Samtidigt som jag behöver ett par löparskor. Får leva fattigt, hej.
 
Snart fyller alla vänner år igen.. Tvillingarna, barndomsvännen, jag, andra barndomsvännen, och så tredje barndomsvännen, hursjuttonskajagharåd?

Pizza och alvin & gänget.

Från nyårsafton.. Längtar tillbaka, till tiden innan 01 slaget..
Snart blir det pizza och efter det film. Natti, typ.

2 Januari.

Godmorgon. Vaknade upp av att hunden ville gosa vid nio och kunde inte andas. Trodde jag skulle dö. Nyser stup i kvarten och huvudet värker. Ögonen är inte riktigt bra än, men pappa ringde precis och våran hemförsäkring täcker mobilen så nu behöver jag endast betala självrisken *hipphipp hurra, hurra, hurra!*. Suttit och skrivit ner alla uppgifter och händelsen till far, och ska försöka orka en promenad med grannen senare, om jag inte somnar förståss. Behöver ladda upp med filmer, och vill verkligen ha pizza...

1 Januari 2013

 
Kan inte påstå att jag mår bra. Börjar gråta så fort jag nämner iPhone5... Fötterna värker som inåthelvete och ögonen påverkar huvudvärken bara mer. Frågan är om jag verkligen grät länge igår? Eller om det är sminket.. Att inte kunna visa sig för någon för man ser ut som en bumbibjörn är inte alltid något man vill/väljer. Vilken dag.. Vilken början.. Plågas inte mer när man hör pappas smssignal.

1 December. Bakishatadagen.

Hej! Hade det så trevligt igår och fick träffa alla jag ville, nästan, under den korta stressiga tiden innan 12slaget. Pussar, skratt, dans och skrik. Var i början bland några galna fina pojkar, och åkte sen vidare till storfest i Jordbro. Där jag även, efter 12, blev av med mobilen och tårar sprutade hit och dit, haha. Hade som tur var några som brydde sig, som letade som galningar, ringde och spärrade åt mig, kramade om, fick mig att le, osv.
Kom hem någongång inatt/imorsse och mår väl sisådär idag. Precis fått i mig stor sallad och hoppas på pizza till middag. Sola skulle inte heller vara fel, men kan ju somsagt inte komma någonstans utan mobilsmsbiljetterna. Aja.
 
Sista bilden från iPhone5 då.. fyfanvadargjagblir

Kul

Ingen mobil. 
Systeryster, säg det till mamma om hon inte läst på fejjan.

aanderssson

Mitt liv i text&bilder

RSS 2.0